De ce visează o femeie beată

Visat la o femeie beată – interpretare din diferite cărți de vis

Într-o stare de ebrietate, o persoană este capabilă să facă multe lucruri stupide. Acest lucru este valabil mai ales pentru femelele fragile și vulnerabile. De ce visează o femeie beată, vom afla în cărțile de vis dovedite.

Interpretare generală

O femeie beată personifică speranțe goale și eforturi zadarnice de a atinge obiective nerealiste. Pur și simplu pierzi timpul pentru a fi dezamăgit de rezultatul final. Planurile viitoare ar trebui ajustate în timp și oportunitățile ar trebui comparate.

Dacă o persoană de sex feminin îți era familiară, atunci, în realitate, această persoană va avea nevoie de ajutorul tău, despre care vei afla în viitorul apropiat. Mama beată visează ca semn al unor viitoare dezacorduri cu părintele. Te afli pe planete diferite, iar viziunea ta asupra perspectivelor viitoare este foarte diferită. Nu încerca să-i demonstrezi valoarea ta în opiniile tale și autosuficiența, totul va deveni evident odată cu primele tale realizări.

Percepția greșită a realității de către visător este evidentă dacă vede o iubită beată dând semne de atenție prietenului tău – în realitate cauți adesea un motiv pentru a acuza cealaltă jumătate de infidelitate. Suspiciunea excesivă și gelozia pot răci sentimentele unui partener și pot duce la o pauză. Învață să ai încredere în persoana iubită și acceptă sinceritatea sentimentelor ei.

O cunoștință beată te-a înjurat și te-a dezgustat într-un vis – cineva va profita de fiabilitatea și bunătatea ta fără a oferi nimic în schimb. Altruismul tău poate duce la o deteriorare a bunăstării materiale și va deveni un prilej de bârfă printre altele.

O denaturare a realității se observă la o persoană adormită dacă a trebuit să comunice cu un coleg beat – această persoană vă ascunde în mod clar ceva, reținându-vă atenția cu lucruri complet diferite. Dacă este vorba despre un nou loc de muncă în care trebuie să vă dovediți – aveți grijă de oamenii drăguți care își oferă ajutorul în îndeplinirea sarcinii atribuite. Poate că această persoană a aspirat să intre în poziția ta.

La ce să vă mai așteptați de la o femeie beată într-un vis

 • un prieten este ușor beat și vesel – informațiile pe care ați căutat să le împărtășiți doar unui cerc apropiat de prieteni vor deveni publice în curând. Acest lucru nu numai că va distruge reputația, ci și va încetini dezvoltarea cu succes a unei cariere;
 • doamnă beată în propria casă – trăsăturile vieții tale personale vor fi de interes pentru cei care nu sunt deloc preocupați. Nu fi prea sincer și încrezător chiar și cu cei care îți zâmbesc larg și dau mâna;
 • pentru a ajuta un vecin beat să urce la podea – manipulările iscusite ale cuiva te vor face să nu acționezi în interesul tău. Visul indică faptul că trebuie să scapi la timp de cooperarea neprofitabilă;
 • visând să fii în compania femeilor beate – există o mare probabilitate de a fi atras într-o situație dubioasă. Va fi posibil să evitați necazurile dacă deciziile care vi se cer nu sunt frivole și pripite;
 • a visat să bei apă și să te îmbăți – în așteptarea unui succes amețitor, poți pierde cu ușurință detalii importante ale proiectului tău principal. Excesul de încredere îți poate distruge șansa de a câștiga. Este necesar să vă concentrați pe muncă cât mai mult posibil și să verificați în detaliu toate opțiunile posibile în caz de probleme.

Cărțile de vis ale autorului

Gustov Miller

O femeie a visat să fie foarte beată – ceea ce înseamnă că, în realitate, va fi pregătită să comită un act care nu-i este caracteristic, pe care mai târziu va trebui să-l regrete. Ceva te va motiva să acționezi contrar educației tale. Nu-ți fie frică de deciziile tale spontane, unele dintre ele pot face schimbări semnificative în viața ta calmă și măsurată. Singurul lucru de care trebuie să fii atent după astfel de vise este o stare de stres sau afect. În acest moment, ești capabil să te rănești.

O străină a fost văzută cu o sticlă de băutură tare în mâini – în realitate te vei întâlni cu persoana pe care ți-ai dori cel mai puțin să o vezi. Dorința lui obsesivă de a fi mai aproape de tine îți poate strica starea de spirit pentru întreaga zi. Fii gata să-ți demonstrezi în mod deschis emoțiile față de el și atunci vei putea evita comunicarea neplăcută.

Bărbatul a trebuit să-și liniștească un coleg care plângea și care miroase a alcool – în realitate există o mare probabilitate de a ceda farmecul feminin, frumusețea și lipsa de apărare a unei persoane dulce. Poți fi ușor provocat în acte frivole, care îți pot afecta bunăstarea financiară.

David Loff

Pentru a vedea o fostă prietenă beată într-un vis – ar trebui să te ferești de situațiile cu participarea ei. Dacă sunteți destinat să lucrați împreună sau să aveți o afacere comună, ar fi înțelept să nu implicați această persoană în rezolvarea chestiunilor bănești legate de proprietate, imobiliare sau investiții în această perioadă.

Această femeie a țipat la tine într-un vis – evită conflictele și scandalurile cu ea. Acest lucru vă poate afecta negativ reputația și poate afecta cauza comună.

Pentru a separa femeile care luptă cu o privire neclară într-un restaurant – ar trebui să vă feriți de înșelăciune și fraudă. Intră cu ușurință în contact cu cei care au nevoie de ajutorul tău. Acest lucru poate fi folosit de oameni necinstiți care visează la îmbogățirea personală pe cheltuiala dvs.

Părinții beți visează la o neînțelegere de către cei dragi a stilului și aspirațiilor tale de viață. Va fi posibil să evitați o confruntare dacă nu fiți nepoliticos și îi contraziceți. Lasă-i să trăiască cu ideea că părerea lor este importantă pentru tine, iar tu le asculți sfaturile.

Sora a fost adusă de ziua ei în stare de ebrietate – un vis indică problemele ei de sănătate. Sună o rudă și asigură-te că totul este în ordine. Probabil are nevoie de ajutorul tău.

Sigmund Freud

O iubită beată visează la un bărbat care se înșeală în sinceritatea sentimentelor ei. Datorită abilităților sale de actorie, ea îți gestionează cu ușurință comportamentul. Atâta timp cât simți dorința și excitarea sexuală pentru ea, va fi dificil să rupi această conexiune vicioasă.

Soția beată a apărut acasă – așteptați-vă la surprize din a doua jumătate. Dacă o soție încearcă să te seducă dând semne sincere de atenție, înseamnă că, în realitate, experimentează nemulțumire față de viața ei sexuală și se străduiește pentru o varietate de relații sexuale.

Citeste mai mult:  Care este visul unui ursuleț

Evgeny Tsvetkov

O femeie beată în visul unui bărbat – să înșele și să trădeze pe cel pe care îl considerați o persoană iubită. Nu fi extrem de sincer cu amanta, reținând emoțiile. Acest lucru va preveni consecințele neplăcute, după care va dura mult timp pentru a restabili sănătatea, puterea și stabilitatea financiară.

De ce visează o femeie beată: semnificația și interpretarea somnului

 • 2 august 2019
 • Oameni
 • Angelica Braddi

Femeile Podshofe nu provoacă de obicei emoții plăcute în viață. Dar în vise, imaginile au adesea un sens radical opus. Adică ceea ce este neplăcut sau chiar capabil să provoace dezgust în viața reală poate avea un sens bun, pozitiv în visele nocturne.

Cu toate acestea, acest model nu se aplică tuturor viselor. Interpretarea viselor depinde de atât de mulți factori variabili, dintre care principalii sunt detaliile și detaliile a ceea ce a fost văzut, conținutul și dezvoltarea intrigii, precum și personalitatea persoanei și circumstanțele sale actuale de viață.

Interpretarea generalizată a somnului

Într-un vis, o femeie beată este o reflectare simbolică a speranțelor neîmplinite și a eforturilor zadarnice, zadarnice. Un astfel de vis indică faptul că, în realitate, o persoană urmărește obiective complet irealizabile, își irosește forța în zadar.

Chiar dacă acțiunile și angajamentele desfășurate în viață duc la vreun rezultat, atunci se va dovedi a nu fi deloc ceea ce se baza pe dormitorul. Cu alte cuvinte, un vis promite dezamăgire și avertizează că o persoană își pierde timpul și efortul.

Dacă o femeie pe care o cunoști visează

Care este visul unei femei beate care este familiară, dar nu apropiată? Un astfel de vis este un prevestitor al faptului că, în realitate, eroina visului se va găsi într-o situație dificilă și va avea nevoie de ajutor.

Trebuie să fii atent la detalii. S-a văzut persoana în ea? Dacă da, cum s-a comportat el față de cunoscutul beat? Ajutor, sprijin? Poate că femeia a căzut și visătorul a ridicat-o?

Aceste detalii vor indica modul în care o persoană se va comporta în realitate, dacă va ajuta și sprijini o femeie într-o situație dificilă sau va rămâne indiferentă.

Dacă o mamă visează

Visul unei mame care se află într-o stare de ebrietate este considerat separat în fiecare dintre binecunoscutele cărți de vis. Mama nu este doar o femeie beată în vis. Care este visul unui părinte beat? La dezacorduri cu ea în realitate, la o lipsă de înțelegere reciprocă și o ciocnire de opinii opuse, la un conflict.

De regulă, acest vis oferă opinii diferite cu privire la perspectivele de viață și activitățile profesionale. De exemplu, visătorul crede că trebuie să intre la o școală medicală, iar mama sa este convinsă de necesitatea de a obține o educație la Institutul de Limbi Străine și își impune în orice mod posibil punctul de vedere asupra unei persoane. Desigur, un vis poate prevesti un conflict cu un părinte, nu numai în ceea ce privește alegerea unei instituții de învățământ, ci și în orice altă problemă.

Dacă într-un vis visătorul și-a ajutat mama, atunci în realitate nu ar trebui să piardă timpul cu vorbe goale, ci să-și demonstreze cazul prin acțiuni care au rezultate. Dacă o persoană într-un vis a rămas indiferentă și nu a susținut un părinte beat, atunci, în realitate, este foarte probabil să se supună voinței mamei sale.

Dacă un prieten visează

Văzând într-un vis o femeie beată, familiară și apropiată – în realitate, având îndoieli cu privire la un soț sau partener, cu privire la oportunitatea relației sau a căsătoriei în sine. Dacă într-un vis o prietenă beată a molestat pe cineva, a arătat semne ambigue de atenție, atunci în viață o persoană va arăta o tendință la gelozie, se va dovedi a fi prea suspicios și suspicios.

Dacă, în complotul unui vis de noapte, o prietenă beată a început să-l certa pe visător, atunci, în realitate, cineva va începe să-și folosească generozitatea, receptivitatea și bunătatea. În același timp, persoana nu va returna nimic și nu va da în schimb, iar persoana adormită însuși se va găsi într-o situație foarte neplăcută – vor râde de el.

În cazul în care într-un vis o doamnă beată se distrează, râde, în realitate nu ar trebui să fii sincer și să-ți împărtășești planurile, visele cu nimeni. Visul arată că ceea ce o persoană le spune rudelor va deveni cunoscut tuturor celor din jur. În același timp, oamenii visătorului vor râde și vor începe să dea vina.

Dacă un coleg visează

Care este visul unei femei beate cu care în viața reală visătorul lucrează împreună? Un astfel de vis este interpretat ținând cont de situația reală a visătorului.

Dacă munca nu este nouă, adică persoana i-a dat mai mult de un an, atunci visul avertizează asupra prezenței planurilor și planurilor insidioase ale colegului care a fost prezent în vis. Vederea nocturnă avertizează că un coleg concentrează în mod deliberat atenția visătorului asupra anumitor lucruri, probleme sau momente pentru a-i ascunde ceva important.

În cazul în care o persoană a obținut recent un loc de muncă, se află în probațiune și încearcă să se impună în ochii conducerii și ai colegilor, un vis îl avertizează despre pericol. În viață, în timp ce la locul de muncă, ar trebui să evitați contactul cu femeile, deoarece una dintre ele complotează și țese intrigi, căutând să-l concedieze pe visător și să-i ia locul.

Dacă o femeie beată visează în propriul apartament

Care este visul unei femei beate care a apărut în mod inexplicabil în apartamentul visătorului? La faptul că, în realitate, viața lui personală va deveni publică și oamenii vor bârfi despre asta.

Un vis prezice unei persoane că cei complet străini își vor băga nasul curios în personal și intim. Detaliile vieții visătorului nu numai că vor deveni publice, ci și principalul subiect de bârfă și discuție.

După un astfel de vis, nu ar trebui să fii sincer cu nimeni, nici măcar cu cei mai apropiați prieteni. Desigur, ar trebui să încercați să vă abțineți de la adunările spirituale cu băuturi tari, deoarece acestea sunt favorabile la vorbăreală excesivă.

Citeste mai mult:  De ce visezi să îmbrățișezi o fată

Ce înseamnă visul în care o femeie beată a sunat la uşă? Cartea de vis a lui Miller interpretează o astfel de viziune de noapte ca un prevestitor al unei întâlniri neașteptate și foarte neplăcute în viață. Cu cine va fi ea poate fi înțeles amintind detaliile viziunii. De exemplu, dacă o femeie era îmbrăcată într-un costum de afaceri și ținea o sticlă în mâini, atunci, cel mai probabil, merită să așteptați o coliziune cu unul dintre colegii ei, actual sau fost.

Dacă multe femei beate visează

Dacă într-un vis ai avut șansa să fii în compania unor doamne beate sau să privești femeile beate din lateral, atunci în realitate ar trebui să fii atent în acțiunile tale și să te gândești la cuvinte.

Visarea prezintă o situație ambigua și neplăcută care așteaptă în viață. Pe lângă faptul că trebuie să treci prin momente incomode, ulterior vei avea de a face cu restabilirea propriei reputații.

Dacă un vecin a visat

Care este visul unei femei beate care locuiește alături? La faptul că, în realitate, o persoană va acționa în interesul altora.

Un vis indică faptul că unul dintre cunoscuții sau colegii unei persoane are o influență puternică asupra ei, îl manipulează și îl obligă să facă ceva care visătorul însuși nu este deosebit de benefic. Dacă un vis a vizitat un om de afaceri, atunci ar trebui să vă uitați cu atenție la însoțitori. Este posibil să nu fie atât de sinceri pe cât par.

Dacă se întâmplă să bei cu o femeie beată

Care este visul unei femei beate cu care a trebuit să petreacă seara? Semnificația unui astfel de vis depinde în întregime de detaliile sale și, în primul rând, de ceea ce a băut visătorul însuși și de ce senzații a experimentat.

Dacă o persoană într-un vis a băut apă plată sau orice băutură nealcoolică, dar în același timp s-a îmbătat, atunci, în realitate, este prea încrezător în sine. De regulă, un vis avertizează despre modul de a face afaceri sau despre îndeplinirea îndatoririlor oficiale. Adică visătorul pierde din vedere unele detalii, purtat de dorința de a obține rezultate cât mai curând posibil. Această încredere în sine și lipsa obișnuinței de a acorda atenție fleacurilor vor duce la faptul că scopul atins nu va fi deloc cel pe care miza visătorul.

Dacă o persoană însuși bea alcool cu ​​o femeie, atunci obiceiul său de a se distra va fi de vină pentru problemele și necazurile care vor apărea în viață.

De ce visează o femeie beată?

O femeie beată văzută într-un vis are un număr mare de explicații diferite pentru ceea ce visează. De aceea cărțile de vis recomandă să țineți cont de orice lucruri mărunte: cine a fost doamna beată, cum s-a comportat, în ce companie erau alte detalii.

Previziunea lui Miller

Dacă o fată a visat că este beată, atunci aceasta înseamnă că a comis acte care nu erau caracteristice nici comportamentului, nici educației sale. Este posibil ca visătorul să acționeze sub influența stresului, avertizează cartea de vis a lui Miller.

Dar dacă vezi într-un vis o femeie beată ciudată adunând sticle goale pe stradă sau țipând cântece, atunci asta poate însemna că vei întâlni un fost prieten care te face să te simți ostil.

Ce a făcut bețivul

Amintiți-vă ce făcea femeia beată dintr-un vis și veți vedea cum se va schimba interpretarea somnului, sugerează cărțile de vis:

 • plâns – nu cedați provocărilor, acestea vă vor duce la probleme;
 • râde – a dezvălui secretul altcuiva;
 • dansează sau cântă – la consecințele neplăcute ale unei fraze aruncate accidental;
 • bate pe cineva – la probleme de sănătate;
 • băuturi – te simți vinovat în fața cuiva.

Iubita beată ca simbol al necazului

Care este visul unei femei beate pe care îl cunosc, vă va spune cartea de vis a pastorului Loff. Vezi într-un vis că prietenul tău este beat? În realitate, ai probleme cu participarea ei.

O femeie beată cunoscută s-a dovedit a fi coleg? Această viziune vorbește despre o posibilă neînțelegere cu ea despre o cauză comună. „Bețivul” cunoscut a țipat la tine sau te-a bătut? În realitate, nu ar trebui să intri în discuții sau lupte cu ea – acest lucru va avea un efect negativ asupra reputației tale.

Și dacă ai visat că tragei o prietenă beată care se luptă de la o fată necunoscută care se afla și ea într-o stare de ebrietate, atunci ar trebui să-ți sporești vigilența, cineva va încerca să te înșele, transmite cartea de vis.

Am visat la o rudă a „murdarului” – Așteaptă-te la probleme și la grosolănie

Ți s-a întâmplat să vezi într-un vis o femeie beată care este ruda ta? De ce acesta este un vis, vă va spune Eastern Dream Book.

Amintește-ți cine era ea. Mamă – vei întâlni grosolănie și violență și fără temei. Sora s-a îmbătat și a dansat goală? Când te trezești, întreabă-i despre sănătatea ei, deoarece acest complot indică faptul că se poate îmbolnăvi grav.

Vrei să știi la ce visează bunica beată? Nu este nimic mai simplu: o bunica este un simbol al confortului și al căldurii, așa că a vedea că este beată în vis este un semn că nu vei avea nimic din ceea ce promite o bătrână drăguță și îngrijită. Bunica era pe deasupra tuturor goală? Vei afla un secret de familie care ti-a fost ascuns de mult timp.

Alcoolic ciudat: de la aventură la bârfă

Ai visat că soțul tău dansa faimos cu vreo femeie beată necunoscută pentru tine sau urlă cântece? Cartea de vis a lui Medea avertizează că acesta este un semn de planuri insidioase împotriva familiei tale. Nu crede bârfele, cineva vrea să-ți denigreze soțul în ochii tăi.

Un străin bărbătesc a intrat în mașina ta într-un vis? Te vei distra în compania oamenilor pe care îi întâlnești în ajunul petrecerii. A bea cu ei este un semn al capacității de adaptare la situație.

Alege-ți visul 👇

Pentru ce este visul unui fost soț beat?

De ce visează o mamă beată?

De ce visează un prieten beat?

De ce visezi un mort beat?

De ce visează un soț beat?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

comentarii 5

Am visat la o colegă beată care dormea ​​pe un pat mare în propria ei băltoacă.

Citeste mai mult:  Cartea de vis a Cimitirului Miller

Am visat la o bătrână beată în patul meu. Și era bolnavă. Și am încuiat ușa cu o cheie.

Am visat că o femeie beată s-a așezat să facă pipi.

Am visat o ușă îngustă din două jumătăți, una închisă, cealaltă deschisă, dar nu pot trece prin ea.

Am visat la o femeie vânzătoare beată. Și a doua femeie vânzătoare este și ea beată. Încercam să cumpăr niște alimente de la magazin.

Bețivul de noapte: de ce visează o femeie beată

Oamenii beți sunt, desigur, o priveliște tristă. Dar uneori suntem depășiți de astfel de vise. Cum interpretează cărțile de vis imaginea unei femei beate? Există multe interpretări.

De ce visează o femeie beată: interpretări din cărțile de vis

În cazul general, cartea de vis a lui Miller interpretează imaginea unui bețiv după cum urmează – visătorul va trebui în curând să facă ceva care nu este caracteristic pentru el. Dacă ești obișnuit să te comporți decent, atunci în viitorul apropiat vei experimenta cenzură publică și rușine. Dar un astfel de vis nu este întotdeauna negativ – poate că ești o persoană leneșă din fire, iar visul indică doar diligența viitoare.

Potrivit lui Freud, o femeie beată în vis vorbește despre dorințele tale neîmplinite. Le ascunzi chiar și de tine, pentru că nu sunt aprobate de societate. Ai doar două opțiuni – fie să găsești pe cineva ale cărui dorințe se potrivesc cu ale tale și să le îndeplinești, fie să le ascunzi și mai adânc și să nu te gândești la ispită.

Loff interpretează visul despre un bețiv după cum urmează – în viața reală, vei avea mari necazuri în care va fi implicată această femeie. Dacă bețivul a fost un străin într-un vis, atunci încă nu cunoști participantul la nenorocirile tale.

Care a avut un vis

Multe cărți de vis clarifică interpretarea pentru un anumit grup de oameni:

 • o femeie beată într-un vis al unui bărbat adult este un dor pentru o tinerețe apuse. Ți-ar plăcea ca corpul tău să funcționeze așa cum a făcut când aveai 16-20 de ani. Aceste vremuri, vai, nu pot fi returnate, dar acum ai alte atuuri în viață – experiență, inteligență, bani;
 • dacă un tânăr a visat la un bețiv, atunci în realitate ar trebui să fie atent în relațiile amoroase. Un anume intrigant vrea cu adevărat să-l folosească pe visător în propriile ei scopuri – alege-ți pasiunea cu mai multă atenție;
 • o femeie beată în visul unei fete tinere este un semn al unei întreprinderi riscante, dar foarte pline de satisfacții. Veți fi invitat să participați la un proiect neobișnuit. Șansele de succes vor fi destul de mici, dar veți dobândi experiență și cunoștințe noi importante;
 • un bețiv într-un vis al unei femei adulte – un defăimător se plimbă lângă tine;
 • dacă un bețiv a visat la o femeie însărcinată, atunci în realitate ar trebui să vorbiți mai deschis despre neplăcerile tale. Reducând problema, nu le permiteți celor dragi să facă măcar ceva pentru a o rezolva.

Intriga unui vis despre o fată băroasă

Să ne amintim ce a făcut o femeie beată într-un vis:

 • dacă a cochetat cu tine, s-a urcat să te sărute sau să te îmbrățișeze, atunci în realitate nu ești tratat cu amabilitate de atenția sexului opus. Ți-ar plăcea foarte mult să atragi mai mulți potențiali iubiți, dar pentru asta îți lipsește farmecul natural. Nu vă faceți griji și este mai bine să vă îndreptați atenția către altceva – și acolo va apărea persoana iubită;
 • o femeie beată care dansează într-un vis – la pierderi monetare. Unele cărți de vis le asociază cu cheltuieli risipitoare și improvizate, altele cu fraude frauduloase, a căror victimă vei deveni;
 • dacă un bețiv se certa și țipa într-un vis, atunci în realitate va trebui să întâlnești o veche cunoștință neplăcută. Din păcate, din anumite motive nu îți vei putea exprima antipatia și va trebui să înduri compania ei, zâmbind dulce;
 • o femeie beată strânge sticle – ei bine, un drum lung te așteaptă. Călătoria va fi neplanificată, dar nu neapărat neplăcută;
 • dacă un bețiv a plâns și s-a plâns într-un vis, atunci, în realitate, unul dintre prietenii tăi chiar vrea să-ți plângă despre soarta lui dificilă, dar este timid. Încurajează o persoană, sună-l pentru o conversație sinceră și ascultă. Uneori, chiar și doar darea din cap în tăcere poate ajuta. Un bețiv într-un vis indică adesea prezența unei femei în mediul tău care are nevoie de ajutorul tău.

Imaginea unei femei beate

O mulțime de informații ne pot spune chiar imaginea unui bețiv. Într-un vis, una dintre doamnele familiare poate încerca acest rol:

 • dacă ai visat un amant sau o soție bețivă, atunci în realitate ar trebui să-i acorzi puțin mai mult spațiu. Îi place compania ta și chiar tutela, dar uneori o apeși cu controlul tău atât de mult încât vrea să se ascundă de tine și să fie singură o săptămână sau două;
 • dacă o prietenă bună era beată, atunci în realitate ar trebui să o inviți la o ceașcă de ceai și să discutați despre problemele tale. Ea este exact persoana care te va asculta acum, te va sprijini si iti va da sfaturi bune;
 • dacă un angajat a băut într-un vis, atunci ar trebui să vă gândiți să găsiți un nou loc de muncă. De obicei, un astfel de vis prevestește o deteriorare a atmosferei în echipă, reduceri de salarii, concedieri și alte probleme care te obligă să devii candidat;
 • bețivul necunoscut era îmbrăcat ca o persoană fără domiciliu fix? Un triumf în sfera muncii vă așteaptă;
 • dacă o femeie beată era îmbrăcată foarte reprezentativ, atunci, în realitate, ar trebui să îți scazi nivelul de încredere în sine. Sunt multe persoane in preajma care iti fac treaba mai bine decat tine – nu tragi din nas pentru a nu da nastere la ridicol;
 • dacă bețivul nu era unul, ci doi sau trei, atunci ar trebui să evitați comunicarea cu rudele îndepărtate – ei caută un motiv să stea pe gât și să nu coboare mult timp;
 • o mulțime întreagă de femei beate într-un vis – pentru a umple familia.

Un vis despre o femeie beată este adesea legat de bani și de carieră. Interpretează-l corect și vei avea în mâini cheia unei vieți mai bune.