De ce visează leul alb

De ce visează leul

Regele animalelor într-o cușcă indică faptul că succesul tău depinde dacă te poți izola de inamici sau nu.

Un antrenor lângă un leu promite noroc la muncă. Un bonus concomitent al unui astfel de succes va fi favoarea și atenția multor oameni, atât bărbați, cât și femei.

De asemenea, un semn bun este pielea de leu. Vei trăi fericit și prosper.

Sexul frumos ar trebui să fie deosebit de atent la visele despre lei. O leoaică care visează avertizează asupra apariției unui rival periculos, iar masculul promite un mire bun și bogat. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, puii de leu înseamnă patronajul oamenilor influenți.

Ai vânat un leu? Noroc și fericire te vor însoți în toate problemele. Dacă prădătorul reușește să riposteze și să te copleșească, atunci nu vei putea rezista asaltului inamicilor și bârfelor.

Leul poate simboliza atât pe cei fără Dumnezeu care s-au separat de jamaat (societatea musulmană), cât și o persoană puternică, atât de puternică încât poate asupri alți oameni. Să te transformi într-un leu într-un vis – să devii tu însuți un astfel de tiran.

Semn bun, dacă călărești un prădător, lucrurile dificile vor fi în curând finalizate cu succes. De asemenea, este bine dacă reușești să scapi de un leu sau să-l omori – în acest caz, vei scăpa de probleme (până la un dezastru teribil) și de o viață calmă, măsurată.

Leul simbolizează sensibilitatea și excitabilitatea ta sporită. Un animal în lesă sau îmblânzit reflectă tendința ta de a-ți suprima sever fanteziile și visele. Dacă o femeie nu își realizează dorințele în pat, atunci va visa la intimitate sexuală cu un prădător. Pentru bărbați, un astfel de vis reflectă dorința lor de masochism. Un vis în care un leu o urmărește vorbește despre înclinații similare la o femeie. Dar legătura cu puiul de leu indică faptul că femeia își va scoate nemulțumirea față de sex asupra copilului (dacă femeia adormită nu are copii, atunci visează cu pasiune la ei). Doar că puii de leu visează la o schimbare bruscă a preferințelor tale sexuale.

Când dezamăgirea în sfera intimă atinge punctul culminant, te vei vedea într-un vis ca un leu sau o leoaică. Dimpotrivă, o mulțime de senzații noi sunt judecate de un vis despre o luptă între doi prădători. Dacă leul nu urmărea o rudă, ci o pradă, atunci chiar de dragul acestor senzații veți fi gata să încercați cele mai exotice metode.

Leul este un simbol al oamenilor puternici și al tiranilor. Prin urmare, un prădător într-o cușcă sugerează că țara cândva puternică își va pierde măreția de odinioară din cauza timidității liderilor militari. Leul care doarme pe un pat imens simbolizează întărirea poziției țărilor europene și creșterea influenței monedelor lor. Un prădător slab și torturat visează la o reevaluare a valorilor care va avea loc după un august înfometat. Leii care se înghesuie în jurul prăzii lor reflectă insistența Irlandei de a-și apăra independența. Dacă prada este mâncată împreună de un leu și un urs, atunci nici măcar o confruntare istorică de lungă durată nu va împiedica Germania și Marea Britanie să intre în uniune. Regele fiarelor, lovit până la inimă, prezice un conflict puternic: o anumită persoană va plăti cu viața pentru insulta adusă conducătorului.

Ghicitorul oferă și o interpretare personală a viselor despre lei. Deci, un leu care se joacă cu un câine în miniatură prezice o prietenie adevărată puternică. Va dura literalmente până la mormânt – până la moartea unuia dintre prieteni.

De ce visează leul

Regele animalelor, îndrăzneț și magnific prin frumusețea sa naturală, leul, apare foarte des în vise. Prin urmare, întrebarea de ce visează locuitorul savanei este foarte relevantă. Un leu visează întotdeauna cu un motiv și este în mod necesar asociat cu anumite evenimente din viața reală. Dar acest simbol este departe de a fi ambiguu, prin urmare, atunci când interpretezi un vis, este important nu numai să studiezi informațiile prezentate în diferite cărți de vis, ci și să-ți asculți vocea interioară.

Pentru a înțelege de ce visează un leu, trebuie să vă amintiți toate detaliile complotului visului. Este important să ne amintim în detaliu însăși imaginea regelui fiarelor, și anume dacă era formidabil sau nu. De asemenea, acțiunile leului în visul tău sunt de mare importanță pentru interpretarea corectă a visului.

Leul într-un vis

vezi un leu frumos

Dacă ai visat la o fiară frumoasă și mândră pe care o privești din lateral. Atunci te așteaptă o viață decentă. Îți vei putea găsi locul în ea și te vei bucura de respectul binemeritat din partea altor oameni, dar pentru asta trebuie să-ți demonstrezi cele mai bune calități de caracter natural. Pentru o femeie, un astfel de vis promite armonie în relațiile cu persoana iubită.

Care este visul unui leu calm

Când într-un vis ai văzut un leu foarte calm lângă tine, care nu poartă nicio amenințare, acesta este un prevestitor al faptului că, în realitate, vei întâlni în curând dragostea adevărată.

Leoaică cu pui

Și dacă, conform intrigii visului, privești o leoaică cu pui, atunci fericirea familiei liniștită și calmă te așteaptă.

Alte interpretări ale viselor prezentate în diferite cărți de vis:

 • Mulți lei prevestesc o întâlnire cu demnitari;
 • Un leu furios, gata să atace, avertizează despre necazuri;
 • Un leu într-o cușcă indică faptul că succesul tău în realitate depinde în întregime de cât de puternic ești și de modul în care poți rezista concurenților;
 • Tânărul leu se concentrează asupra faptului că a venit perioada vieții când poți merge în siguranță înainte;
 • Un leu în arena circului cu un antrenor oferă noroc în toate eforturile din realitate;
 • Un leu văzut în propria ta casă indică faptul că nimic nu-ți amenință viața de familie.

Leul alb – interpretarea somnului

Dacă ați văzut un leu alb din lateral, atunci acesta este un semn foarte bun, subliniind apariția unei dâre de viață strălucitoare. Se poate foarte bine ca, în realitate, să aveți patroni serioși.

Citeste mai mult:  Visează să arunci monede în apă

Prădător negru în vise de noapte

Dar dacă în visele tale de noapte ai văzut un prădător negru, atunci acest lucru indică faptul că în viața reală vor exista obstacole serioase în drumul către obiectiv. Dar în visele femeilor, un leu negru este foarte adesea asociat cu un bărbat nobil care va deveni un sprijin și un sprijin în viață.

Auzi vuietul unui leu intr-un vis

Dacă nu vezi un leu într-un vis, dar auzi clar mârâitul fiarei, atunci acesta este un semn bun. Prezintă un succes neașteptat într-un anumit eveniment, care poate avea un efect benefic asupra întregii tale vieți. Pielea de leu dintr-un vis este interpretată de aproape toate cărțile de vis ca un simbol al prosperității și succesului. O viață frumoasă, calmă și confortabilă te așteaptă în realitate.

leu de vânătoare

Un semn bun este complotul unui vis în care vezi un leu vânând o victimă. Aceasta înseamnă că sunteți complet încrezător în propriile abilități și în perioada actuală de viață vă puteți ocupa de orice afacere. Dar dacă leul a căzut într-o capcană, atunci, în realitate, ar trebui să vă gândiți la fiecare pas, altfel pot apărea probleme grave.

De ce visezi la o mușcătură de prădător

Dacă visul este deranjant în natură și un leu te mușcă în el sau o va face, atunci în viața reală ar trebui să te ferești de mașinațiunile unui nedoritor puternic. Se poate dovedi că forțele tale nu vor fi egale. Prin urmare, este mai bine să evitați orice conflicte în realitate.

Hrănește leul – carte de vis

Mă întreb de ce visez să hrănesc un leu. Mare noroc este promis de visele nocturne în care hrăniți prădătorul cu carne. Asta înseamnă că în realitate ai o perioadă de noroc, așa că trebuie neapărat să profiti de asta.

Mângâierea unui leu – cum să interpretezi un vis

Dar dacă mângâi și mângâi leul. Apoi, în ciuda senzațiilor plăcute, visul vă oferă o rivalitate serioasă în viața reală.

Interpretarea viselor oferă interpretări ale altor comploturi de vise cu un leu:

 • Dacă dormi pe spinarea unui leu, atunci vei dobândi în curând autoritate de nezdruncinat și respect pentru tine însuți;
 • Dacă tăiați ghearele unui prădător, atunci în curând vă veți face noi prieteni loiali;
 • Dacă ți-e frică de un leu, atunci în realitate ești foarte neglijent și subestimezi un fel de pericol care te poate dăuna grav;
 • Dacă ai ucis un leu, atunci, în realitate, îți poți distruge viața prosperă cu propriile mâini;
 • Dacă ai supus un leu mare și îl antrenezi, atunci în viața reală te așteaptă o victorie fermecătoare.

În cele mai multe cazuri, visele cu lei sunt favorabile. Ele nu numai că subliniază puterea și încrederea visătorului, dar avertizează și că în unele cazuri trebuie să fii atent în realitate. După ce ați descifrat corect visul, puteți reacționa la timp și vă puteți schimba viața în bine.

leu alb

Interpretarea viselor Leul alb ai visat de ce Leul Alb visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un Leu Alb într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Leu

Dacă un leu îți apare într-un vis, atunci ești controlat de forțe uriașe. Subjugat-o singur – vei fi un câștigător în orice afacere.

Leul te-a învins – vei rămâne neprotejat sub loviturile celor răi.

Am văzut un leu într-o cușcă, apoi succesul va depinde de capacitatea ta de a neutraliza inamicii.

Un antrenor cu un leu visează la succes în afaceri.

Tânărul leu – spre nou antreprenoriat.

Dacă o tânără a văzut un leu tânăr într-un vis, atunci va avea un nou amant fermecător.

Răbușetul unui leu, auzit într-un vis, este un vestitor al realizărilor neprevăzute în afaceri și al succesului cu femeile.

Pielea unui leu visează la bogăție și fericire.

Dacă te-ai văzut călare pe un leu – arată curaj și perseverență în a depăși dificultățile.

Potrivit lui Nostradamus, leul este un simbol al regalității, puterii, tiraniei. Așa a interpretat el visele despre lei.

Un leu care se joaca cu un caine mic este un semn al prieteniei adevarate care va dura toata viata, pana la moartea unuia dintre prieteni.

Au văzut un leu rănit în inimă – vei aduce cuiva o insultă personală și tu însuți vei suferi.

Un leu flămând și slab, ponosit și slăbit este un simbol al unei perioade de reevaluare a valorilor.

Interpretarea viselor – Leu

Tu ești în centrul atenției.

Dacă un leu stă într-o cușcă, acesta este un simbol al prieteniei puternice.

Un leu te atacă – așteaptă-te la trădare.

Leul răcnește – vă așteaptă noroc.

Leu – ai o stima de sine foarte dezvoltata, iar altii te admira.

Un leu capturat este un simbol al prieteniei puternice.

Dacă un leu te atacă brusc într-un vis, ferește-te de trădarea unui prieten.

Auzind un vuiet de leu – la apariția unor circumstanțe favorabile.

Interpretarea viselor – Leu

Leul personifică calități umane minunate precum curajul, încrederea în sine, măreția și înțelepciunea. La urma urmei, nu este o coincidență faptul că această fiară este numită „regele tuturor animalelor”, ceea ce înseamnă că te poți baza pe o persoană cu astfel de calități.

A vedea un leu de vânătoare într-un vis este dovada că ești în controlul propriului destin, iei deciziile corecte și gestionează circumstanțele dificile ale vieții și, prin urmare, vei realiza multe în viața ta.

Dacă ai visat un leu într-o cușcă, atunci acesta este un semn că în viața reală te afli într-o situație foarte dificilă, pe care încă nu o poți rezolva, în ciuda voinței și înțelepciunii tale.

Să visezi o leoaică cu un pui de leu mic este un semn că în viața reală nu ar trebui să te asumi toate lucrurile deodată, pentru că nu vei face niciunul dintre aceste lucruri cu calitate înaltă; mai bine să faci o singură treabă, dar bine. Un astfel de vis seamănă cu un adevăr simplu: nu cantitatea este cea care este valoroasă, ci calitatea.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor ploșnițe

Dacă ai visat la un leu care a căzut într-o capcană, atunci un astfel de vis indică faptul că ar trebui să te gândești cu atenție înainte de a te ocupa de afacerea propusă, altfel nu numai că vei eșua, ci și te vei găsi într-o poziție ridicolă.

A vedea un leu și o vulpe întinse în apropiere într-un vis înseamnă că în viața reală vei întâlni ceva teribil și necunoscut, care după ceva timp nu va mai părea atât de înspăimântător.

Să admiri un leu care se bucură de soare într-un vis – un astfel de vis indică faptul că vei putea realiza multe în viață: bogăție materială, o poziție înaltă în societate, respect pentru un număr mare de oameni, fericirea familiei. Dar, odihnindu-ne pe lauri, nu uita că viața se poate întoarce pe neașteptate.

Dacă ai visat că un leu te atacă, atunci în viața reală îți subestimezi capacitățile și, prin urmare, ești foarte îngrijorat de viitorul tău.

A vedea un leu rănit într-un vis este o profeție că ar trebui să lupți pentru opiniile și credințele tale. Ascultă sfaturile oamenilor înțelepți.

Dacă ai visat la un leu mort, atunci un astfel de vis este o dovadă că circumstanțele vieții se vor dezvolta în așa fel încât vei pierde un mentor înțelept, ale cărui sfaturi te-au ajutat de mai multe ori în momentele dificile.

Interpretarea viselor – Leu

Un leu care se odihnește calm și nu te amenință – vei fi mulțumit de compania unui prieten influent, că vei fi fericit în dragoste.

Hrănirea unui leu este cel mai bun.

Leul te-a atacat în vis – despărțirea de persoana iubită este posibilă.

Leul te-a mușcat și te doare – vei fi urmărit de fani urâți, rivali sau oameni invidioși.

Un leu în cușcă – la pierderi și nemulțumiri și pentru faptul că tu însuți ți-ai speriat tovarășii.

A fi în aceeași cușcă cu un leu este un îndemn la prudență: intrigile inamicilor sunt îndreptate împotriva ta sau a prietenilor tăi.

Dormit pe un leu – pentru a deveni o persoană semnificativă și puternică.

A ucide un leu înseamnă a-ți distruge irevocabil propria fericire.

Un leu sau o leoaică într-o menajerie – până la umilire.

Pentru a-i vedea pe cei așezați pe un lanț de leu – pentru a primi protecție de încredere.

Urmăriți un leu într-un vis – la o viață fericită, noroc.

Luptă într-un vis cu lei – să fii indiferent față de nenorocirea altcuiva.

Mângâierea puilor care sug o leoaică este patronajul și atitudinea bună a oamenilor mai în vârstă și influenți.

A mângâia o leoaică – pentru o femeie înseamnă a te lupta cu un rival periculos.

Interpretarea viselor – Leu

Puternicul leu este un simbol al bogăției, puterii, deșertăciunii, un val de putere.

Dacă un leu într-un vis este blând, blând sau un antrenor lucrează cu el, îți sunt garantate victorii militare sau mila superiorilor tăi.

Supune leul – cucerește dificultățile vieții.

Dacă leul te învinge, nu vei putea lupta cu inamicii cu succes.

Pune un leu într-o cușcă – învinge cei răi, câștigă dragostea.

Să-ți fie frică de un leu înseamnă să-ți fie frică de șef.

Ride a Lion – obțineți patronajul unei persoane influente.

Cadavrul unui leu, pielea unui leu – spre bogăție și fericire.

Răbuit de leu – spre succes în dragoste.

Capul mare de leu care își arată dinții este în pericol în aspirațiile tale de putere.

Leii în grădina zoologică – spre umilire.

Dacă ești mușcat de un leu, vei fi urmărit de o persoană celebră.

Interpretarea viselor – Leu

Interpretarea viselor – Leu

Interpretarea viselor – Leu

Interpretarea viselor – Leu

„partea leului”, „a se repezi în bârlogul leului”. „Ține-ți capul în gura leului” neînfricare, este nerezonabil să-ți asumi riscuri.

„puternic ca un leu” Seducător „leu secular”, om nobil.

femeie „socialistă” din înalta societate.

Interpretarea viselor – Stânga (stânga)

schimbare „mergi la stânga”.

„de stânga” câștigă bani în plus într-un mod necinstit sau suplimentar.

„bunuri lăsate” obținute prin fraudă.

„stânga” este rău, necinstit, greșit, demonic.

La ce visează leul: interpretări în cărțile de vis

În viața reală, leii provoacă un sentiment dublu – admirație și frică. Visele în care este prezent acest animal grațios sunt, de asemenea, ambigue. De ce visează leul? Pentru a descifra corect un vis, trebuie luate în considerare cele mai mici detalii.

De ce visează un leu – interpretări atât de diferite în cărțile de vis

Interpretarea viselor despre lei este prezentă în aproape fiecare carte de vis cunoscută. Experții recomandă să acordați o atenție deosebită unor astfel de vise – ei prezic schimbări semnificative în viață.

Ce anunță apariția leilor în vise:

 1. Cartea de vis a lui Miller. Sensul principal este că în viața visătorului există o forță care îi încalcă constant planurile. Dacă ați reușit să îmblânziți prădătorul, ar trebui să vă pregătiți pentru victorii răsunătoare, o promovare semnificativă. Dacă într-un vis regele fiarelor s-a dovedit a fi mai puternic, atunci în realitate va avea loc o întâlnire cu un adversar mai puternic și viclean, șansele de câștig sunt minime.
 2. Interpretarea viselor lui Nostradamus ia în considerare apariția unui prădător în vise la nivel global. Dacă animalul este într-o cușcă, poate că țara va cădea în dezintegrare. Astfel de viziuni nocturne înseamnă colaps, deteriorare a calității vieții.
 3. Interpretarea visului lui Tsvetkov. Regele fiarelor este un simbol al bogăției și prosperității. Pentru a vă împrieteni într-un vis cu un prădător – ar trebui să vă așteptați la profit, la creșterea salariului, la câștigarea la loterie, la moștenire. Luptă într-un vis cu un leu – venitul va fi instabil, va trebui să depui multe eforturi pentru a obține succesul.
 4. Interpretarea viselor Hosse. Un prădător mârâit este un vestitor al pericolului în dragoste. Un leu bun și afectuos care se lasă mângâiat înseamnă afecțiune tandră.
 5. Cartea de vis engleză – regele fiarelor într-un vis oferă o promovare, o îmbunătățire a societății.

Citeste mai mult:  Fiica să vadă într-un vis că tata plânge

Potrivit cărții de vis ezoterice, prezența leilor în vise înseamnă dorințe ascunse. Oamenii care visează în secret să comandă oamenii visează adesea la prădători formidabili, mârâitori. Animal calm – visătorul nu are capacitatea de a-și realiza planul. Leu mort – ar trebui să scapi de ambițiile fără temei, să privești lumea mai realist.

Dacă un leu merge într-un loc de adăpare înconjurat de o turmă, atunci un astfel de vis nu este un semn foarte bun: visătorul poate suferi de auto-înșelăciune, iluzii, ar trebui să abordăm soluția problemelor în mod rațional și rezonabil.

Leul într-o carte de vis (video)

De ce un leu visează la o femeie, o fată, un bărbat

În funcție de cine a visat un leu, un vis poate fi interpretat în moduri diferite.

 1. Pentru o fată, un vis cu un leu înseamnă apariția în viață a unui domn care va proteja și va răsfăța. Contează și starea de spirit după trezire. Dacă visul a lăsat un gust neplăcut, atunci ar trebui să fii mai atent la romanele noi, fanul se poate dovedi a fi un despot și tiran. Dacă viziunea de noapte a lăsat o impresie strălucitoare și veselă, atunci puteți accepta în siguranță curtarea. Dacă un leu a atacat o femeie într-un vis, înseamnă că admiratorul este influent, bogat, nu va funcționa să-și respingă curtarea.
 2. Unii experți cred că apariția regelui fiarelor în vise oferă unei femei o căsnicie inegală, dar fericită. Un animal umil simbolizează poziția stabilă a soțului, o călătorie rapidă. Dar o leoaică agresivă înseamnă apariția unui rival îndrăgostit.
 3. Pentru bărbați, un prădător mârâit în vise oferă succes cu femeile, favoarea norocului, toate problemele vor fi rezolvate ușor și rapid. Dacă un bărbat a reușit să pună un leu într-o cușcă, atunci în viață știe nu numai să câștige, ci și să cheltuiască bani cu înțelepciune, să ofere celor dragi un nivel de viață decent.
 4. Pentru un tânăr, prezența regelui fiarelor în vise poate însemna că alesul său poate deveni o gospodină zelosă, un consilier rezonabil și o mamă minunată. Dar trebuie să fii mai persistent, altfel rivalul o poate lua pe fata.

Un vis în care este prezentă pielea unui leu înseamnă o viață lungă și senină, o poziție financiară stabilă.

Văzând un leu atacând într-un vis – despre ce avertizează un coșmar?

Un leu care atacă într-un vis inspiră frică, dar în acest fel mintea subconștientă încearcă să avertizeze visătorul împotriva acțiunilor și deciziilor greșite din viața reală.

Care este visul unui leu atacator:

 1. Prădătorul va ataca, iar visătorul se apără de el cu un obiect ascuțit, încearcă să-l ia departe de casă – ar trebui să vă îndepliniți obligațiile, altfel inamicii vor profita din plin de supraveghere.
 2. Ce înseamnă visul în care leul atacă, aleargă după mine? Un astfel de vis este un prevestitor al pierderii proprietății, incendiul, furtul este posibil.
 3. Un coșmar cu un prădător furios prevestește o ciocnire în viață cu o forță malefica căreia nu i se poate rezista. Trebuie să-ți moderezi puțin activitatea pentru a nu deveni o victimă.
 4. O leoaică care atacă într-un vis, care își protejează puii, avertizează că ar trebui să fii atent la agresivitate și răutate din partea femeilor.
 5. Combateți un prădător într-un vis – în realitate, ar trebui să vă așteptați la un atac de batjocori, critici, remarci caustice.

Un leu atacator poate însemna că în viața reală va trebui să depui multe eforturi pentru a-ți apăra interesele și punctul de vedere – trebuie să-ți aduni toate puterile, să găsești argumente bune. Pentru a visa un leu care răcnește care vrea să mănânce visătorul – o persoană este obișnuită să-și atingă obiectivul prin orice mijloace, este timpul să reconsiderați principiile vieții.

Apariția unor animale neobișnuite – ce înseamnă un leu alb sau negru într-un vis?

Trebuie să fii atent la visele în care leul are un aspect neobișnuit.

Prezența în vise a prădătorilor neobișnuiți:

 • un leu alb înseamnă începutul unei linii strălucitoare în viață, o îmbunătățire a situației financiare, apariția unor cunoștințe utile și influente;
 • leul negru – în viața reală, visătorul sau cineva din mediul său se bucură excesiv de putere și de o poziție influentă, ar trebui să-și corecteze comportamentul;
 • leul de aur – fericirea familiei, onoare, respect, bogăție;
 • regele înaripat al animalelor simbolizează norocul brusc, bogăția.

Dacă într-un vis regele animalelor este blând și afectuos, visătorul își subestimează propria forță, suferă de propria sa timiditate.

Ucide un leu într-un vis – putere sau faliment

Uciderea unui prădător într-un vis este un semn ambiguu. Unii experți interpretează un astfel de vis ca un prevestitor al unui colaps iminent și al falimentului complet din vina visătorului. Poate că visătorul își distruge talentele, a ales calea greșită în viață.

Potrivit altor cărți de vis, a ucide un leu într-un vis înseamnă capacitatea de a influența opinia publică, autoritatea și respectul celorlalți.

Dacă regele fiarelor într-un vis este într-o cușcă sau îndeplinește comenzile antrenorului, atunci aceasta înseamnă succes într-o chestiune importantă, recunoașterea talentelor visătorului.

Dacă într-un vis un leu urmărește pe cineva: cine este prada?

Un prădător care alergă în viziuni nocturne poate lăsa o dublă impresie după trezire. De asemenea, contează pe cine urmărește regele fiarelor.

Leul aleargă într-un vis – pentru ce este:

 • un prădător urmărește prada – în realitate, visătorul își controlează propria viață, ia deciziile corecte, succesul îl așteaptă;
 • dacă într-un vis trebuie să fugiți de un leu, atunci în viitor ar trebui să vă așteptați la o atitudine negativă, critici din partea unei persoane influente;
 • un animal care alergă, mârâie și îl depășește pe visător este un vestitor al traumei mentale sau fizice.

Dacă ați reușit să cuceriți, să înșeați un prădător într-un vis, atunci în viața reală ar trebui să dați dovadă de hotărâre și curaj în depășirea obstacolelor.

Un pui de leu într-un vis este un vestitor al fericirii iminente. Dar dacă sunt jucate, atunci visătorul va trebui să fie martor la un comportament prost, lipsit de tact – este mai bine să ignorați situația, astfel încât să nu apară probleme stupide.

De ce visează leul (video)

Prezența regelui fiarelor în vise este un motiv pentru a vă reconsidera atitudinea față de viață și de cei dragi. Astfel de vise prevestesc adesea o schimbare a statutului familial, financiar, social.