De ce o fată visează la pește crud

Ce vise de pește crud?

Peștele crud într-un vis este un simbol al iluziei și al înșelăciunii. În același timp, orice manipulări cu acesta indică disponibilitatea pentru acțiune. De ce altfel visezi la această imagine neobișnuită, va spune cartea de vis.

Potrivit lui Miller

Cartea de vis a lui Miller este sigură că, dacă o femeie sau o fată visează la pește crud, atunci acestea sunt destinate fericirii familiei.

La sarcina

Cea mai populară interpretare a somnului susține că o femeie sau o fată visează la carne de pește crudă înainte de sarcină.

Dar această afirmație este adevărată numai dacă este proaspătă și de înaltă calitate. Orice indiciu de mâna a doua prevestește probleme și un produs complet putrezit – bani.

Dacă ai visat la carne de pește, atunci pregătește-te pentru o poveste de dragoste trecătoare. Dacă carnea era cu oase, atunci, în realitate, sărăcia și ghinionul amenință.

căsătorie de succes

De ce altfel visezi la pește crud? Pentru a înțelege acest lucru, cartea de vis recomandă să vă amintiți varietatea acesteia.

Deci, un pește roșu într-un vis pentru o fată necăsătorită înseamnă că se va căsători cu o persoană pozitivă și bogată.

Dacă ai visat la un pește roșu, atunci, în realitate, trebuie să iei cina într-un restaurant scump și să comunici cu o persoană interesantă.

Decriptare după grad

Interpretarea visului oferă o serie de transcrieri detaliate.

 • Somon – la actul josnic al unei persoane dragi.
 • Flounder – pentru bârfă și pierderea în greutate.
 • Crap – la necazurile care aduc beneficii.
 • Stiuca – a supara.
 • Crap – la necaz.
 • Biban – la o sarcină nedorită.
 • Macrou – pentru oaspeți.
 • Păstrăv – la înșelăciune.

Ai visat un pește crud deosebit de mare? Interpretarea viselor garantează un venit mare. A vedea un pește mic într-un vis înseamnă necaz și anxietate, cărnos și dezosat – la venit.

Dar peștele crud fără cap înseamnă că nu îți pasă deloc de spiritualitatea ta și că ești ocupat doar cu probleme materiale.

Grăbește-te la doctor!

De ce visezi să mănânci un produs din pește crud? Acesta este un semn de speranțe înșelate, timp pierdut și efort.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să mănânci pește negătit, atunci tu personal sau rudele tale apropiate sunteți amenințați cu o boală gravă. Văzând cel mai proaspăt produs – pentru a primi vești neașteptate. Apropo, cartea de vis crede că într-un vis există un pește proaspăt pentru femei – pentru o naștere ușoară, pentru bărbați – pentru o amantă.

Rezultat reușit

Dacă se întâmplă să mănânci un produs fără să gătești, atunci problemele se vor aduna în viața reală. Pentru a le rezolva, va trebui să mobilizezi toate resursele, dar cartea de vis este sigură că până la urmă totul se va termina cu bine.

Văzând într-un vis o masă imensă plină cu pește proaspăt prins – spre mulțumire cu sine. Mănâncă-l cu mare poftă și plăcere – până la independență materială în curând.

Pregătește-te să distribui!

Pentru a obține o interpretare corectă a visului, cartea de vis vă sfătuiește să vă amintiți dacă într-un vis a fost un pește crud întreg sau doar bucăți din el.

Ai visat că ai avut șansa să tai un pește întreg în bucăți separate? Potrivit cărții de vis, vin dispute legate de împărțirea unor proprietăți sau profit.

Piesele proaspăt congelate simbolizează răcirea sentimentelor și o relație amoroasă nereușită.

Afacerea eșuează…

Ai visat un file de pește mare? Obțineți o recompensă decentă pentru munca dvs. Tăiați-l în felii subțiri – la necazurile care vor trece rapid și nu vor lăsa urme, mâncați – pentru a crește venitul familiei. Dacă marinați fileul pentru a-l afumat, atunci o tranzacție comercială nu va avea loc.

La test

Acțiunile nu sunt mai puțin importante într-un vis. De exemplu, cumpărarea de pește proaspăt – pentru prosperitatea în casă, dacă a fost inestetic în aspect sau a intemperii, atunci acesta este un semn de înșelăciune.

Curățarea unui pește întreg este un test serios în realitate. Tăierea lui în bucăți este un conflict major cu partenerii de afaceri.

Dacă într-un vis ai avut șansa de a tăia o carcasă de pește, atunci încerci să ajustezi o altă persoană sau circumstanțele pentru tine.

Faci totul bine!

Care este visul unui pește crud deja tocat? Interpretarea visului crede că vei putea să investești bani corect sau să faci pașii potriviți în afaceri.

Măcelarea personală a carcasei de pește înseamnă că va trebui să fiți de acord cu un compromis și aceasta se va dovedi a fi cea mai bună soluție.

Alege-ți visul

Mâncând pește într-un vis

Tăiați grăsimea într-un vis

Într-un vis, tăiați pește

Într-un vis, mănâncă pește prăjit

De ce visezi la pește proaspăt?

Prăjiți pește într-un vis

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc 😍⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare 👍

4 комментария

Am visat un pește sturion viu crud și cineva i-a tăiat capul într-un vis, pentru ce este?

Am visat un pește proaspăt cumpărat fără cap și unul mic întreg.

Am visat un peste la gratar in verdeata si cu lamaie. Dar fiul meu a încercat să-și bage degetul în gură. Eu, mama și sora mamei, am spus deodată la unison că e încă umedă. Și apoi, când a fost gata, l-au mâncat.

Am visat la un pește uriaș frumos proaspăt prins. La cererea mea, o taie și oferă cadouri persoanelor apropiate.

Pește crud într-un vis – este acesta un semn bun, caracteristici de interpretare

Care este visul unui pește crud proaspăt prins, măcelărit? Ce poate spune o carte de vis unei persoane care a curățat, tocat-o, a mâncat-o într-un vis?

Interpretare generală a acestui vis de pește

 • Cea mai extinsă interpretare a unui astfel de vis este considerată a fi: este un semn de înșelăciune și iluzii.
 • Orice manipulare a acestui produs indică disponibilitatea dumneavoastră de a acționa.
 • În visul unei femei sau al unei fete, un astfel de pește este un semn excelent care promite fericire în familie.
 • De ce visezi la pește crud de un format deosebit de mare? Vei câștiga mulți bani.
 • Ați văzut mulți pești mici? Vei fi nervos și ocupat cu lucruri mărunte.
 • Carcasa era foarte cărnoasă și aproape dezosată? Din nou, dormi pentru venituri.

Citeste mai mult:  Casă veche de vis pe stânca râului

A fost despărțită?

 • Era un filet. Visul promite romantism. File de carcasă deosebit de mare: câștiguri mari.
 • Piesa era cu multe oase: acesta este un semn al sărăciei iminente.
 • O carcasă fără cap amintește: nu ar trebui să te gândești doar la portofel, ar trebui să te gândești și la suflet și la dezvoltarea interioară.
 • Pește măcelărit și congelat: poți să te îndrăgostești fără succes (pentru scurt timp) sau să nu mai iubești o persoană căreia îi ești încă cald în acest moment.
 • Se afla în fața ta deja complet procesat: vei putea investi bani profitabil sau vei reuși la locul de muncă (în afaceri).

Tipul de pește contează!

 • Pentru a vedea pește roșu crud (somon, somon) – pentru cina într-un restaurant bun în compania unei personalități strălucitoare. Dacă visătorul este o fată, acest semn este interpretat diferit – ca o promisiune de căsătorie cu un bărbat bogat.
 • Totuși, visul în care ai văzut somon crud are o altă explicație: cineva apropiat îți va acționa răutăcios față de tine.
 • Păstrăv: vei fi înșelat.
 • Flota: slăbește (foarte probabil din cauza bârfelor proaste).
 • Crap: va trebui să alergi și să mângâi, dar până la urmă vei rămâne cu profituri.
 • Caras: viața va fi plină de probleme.
 • Bibanul îți promite un „zalet” (adică o sarcină neplanificată).
 • Pike: ceva te va supăra.
 • Macrou: pregătiți-vă să primiți oaspeții.

Ce ai făcut în visul tău?

 • Au tăiat carcasa în bucăți: vă veți certa atunci când împărțiți proprietatea. Este posibil ca adversarul tău să fie partener de afaceri. Visul spune: acceptă un compromis!
 • Au tăiat un file mare în fripturi – problemele te vor deranja – totuși, în curând vei uita complet de ele. L-ai mâncat: venitul familiei tale va crește (poate că tu sau soțul tău vei avea o schimbare de salariu plăcută, sau unul dintre copii va obține un loc de muncă). A fost murat înainte de a fuma: o afacere importantă poate cădea.
 • Am cumpărat pește crud: vei trăi prosper. Nu a fost vândut? Cineva te va înșela.
 • Au curățat cadavrul: viața ți-a pregătit încercări grele.

L-ai mâncat?

 • Adesea, un semn similar spune: îți irosești energia pentru ceva. În curând, cazul, a cărui finalizare cu succes speri, te poate dezamăgi.
 • A doua interpretare a unui astfel de vis: tu (sau unul dintre cei dragi) te poți îmbolnăvi.
 • L-ai mâncat cu un apetit de invidiat și a fost delicios: în curând vei deveni independent financiar.
 • Dacă visătorul este o femeie (fată), iar peștele era proaspăt și gustos, un vis poate promite sarcină (și dacă ești deja la mijloc, atunci o naștere ușoară). Carnea mirositoare poate avertiza despre boală, iar un produs complet stricat este un semn grozav care îți promite avere.
 • O femeie însărcinată poate spune averi într-un astfel de vis despre câmpul copilului nenăscut. Dacă peștele era masculin (de exemplu, sturion, crap) – așteptați-vă un fiu, iar dacă este femelă (chip, macrou) – o fată.
 • Înainte de tine era o masă imensă, plină de carcase sau feluri de mâncare din pește crud: vei fi mulțumit de tine.

Dar cărțile celebre?

Fiecare interpret eminent a privit acest semn în felul său. Vă sugerăm să vă familiarizați cu cele mai de succes cărți care ating cel mai bine ținta atunci când descifrați visele. Poate unul dintre citatele de mai jos vă va spune adevărul?

De ce visezi la pește crud și la ce să te aștepți de la un astfel de vis

Apariția peștelui crud într-un vis poate fi considerată un semn de avertizare asupra înșelăciunii și iluziilor. Orice acțiuni cu peștele efectuate de o persoană adormită indică disponibilitatea sa pentru o acțiune decisivă. Și ce alte semnificații poate dobândi un vis despre pește crud pot fi aflate amintindu-și toate detaliile unui vis de noapte.

Ce promit visele de pește crud, conform cărților de vis populare

Interpretarile viselor conțin următoarele interpretări ale unor astfel de vise:

 1. Cartea de vis a lui Miller. Peștele crud apare în visele unei persoane ca un semn al fericirii familiei. Interpretarea visului rătăcitorului interpretează peștii mici cruzi ca mici dezamăgiri ale celor dragi, de la serviciu sau de prieteni
 2. Cartea de vis a lui Freud. Psihologul Sigmund Freud credea că astfel de vise prevestesc dobândirea autorității și a autorității atât în ​​relațiile cu colegii, cât și cu cei dragi. Dacă visătorul a mâncat pește crud într-un vis, atunci în realitate îl așteaptă independența materială.
 3. Cartea de vis țigan. Peștele crud este un simbol al certurilor și insultelor. Pentru o persoană bolnavă, un astfel de vis nocturn promite o agravare a stării.
 4. Cartea de vis psihanalitic. O persoană care mănâncă pește crud într-un vis va trece la o nouă etapă a vieții, va dobândi noi cunoștințe care vor ajuta la obținerea recunoașterii din partea societății.
 5. Interpretarea viselor a Medeei. Visul în care visătorul a mâncat pește crud pentru hrană sugerează că cel care doarme se străduiește să se perfecționeze, învață să dezvolte intuiția și primește dezvoltare spirituală. Pentru doamne, un astfel de vis este un simbol al frivolității, iar pentru bărbați, este un semn de răceală și indiferență față de cei dragi.
 6. Interpretarea visului lui Tsvetkov. Peștele crud, dar putred promite bogăția adormită, pe care o va dobândi într-un mod neașteptat.
 7. Carte de vis erotică. Peștele crud prevestește o nuntă rapidă. Dacă a trebuit să măcelăriți pește într-un vis, înseamnă că, în realitate, persoana adormită nu va putea găsi un partener ideal.
 8. Cartea de vis a lui Loff. Un vis despre pește crud prezice boală și pierderi financiare pentru visător, dar numai dacă persoana l-a mâncat.
 9. Interpretarea viselor Hasse. Te-ai răsfățat cu pește crud într-un vis? Pregătește-te pentru necazuri minore, dar enervante.

Cine a visat la pește crud

Un vis despre peștele crud pe care l-a avut o fată este un simbol frecvent al unei sarcini iminente. Deși copilul este nedorit, partenerul visătorului nu o va părăsi și va propune în curând căsătorie. Cu toate acestea, această afirmație este justificată numai dacă peștele era proaspăt. Peștele ușor răsfățat prevestește eșec și complet putrezit – profit.

Citeste mai mult:  Copil care plânge într-un vis

Pentru o doamnă căsătorită, un astfel de vis prevestește și sarcina. Perioada de așteptare pentru bebeluș va trece pentru a dormi liniștit, fără complicații și boli. Și dacă peștele a fost cu caviar, atunci nașterea va fi ușoară și rapidă. Pentru o femeie în vârstă, un vis devine un avertisment despre obstacolele din întreprinderi.

O femeie însărcinată care a văzut pește crud într-un vis ar trebui să fie sigură că copilul ei se va naște sănătos, iar nașterea va fi ușoară. De asemenea, viitoarea mamă cu ajutorul somnului poate afla sexul copilului nenăscut: dacă peștele a fost masculin (de exemplu, somon sau crap), atunci se va naște un băiat, femelă (de exemplu, știucă sau lipa). – o fata. Un pește roșu într-un vis pentru o fată necăsătorită înseamnă că se va căsători cu o persoană pozitivă și bogată.

Un copil în visul căruia a apărut peștele crud poate întâmpina în curând probleme de sănătate sau o serie de eșecuri.

Pentru un tânăr, un vis despre pește crud este un simbol al dificultăților și greșelilor în muncă. Un bărbat căsătorit care are un vis în care mănâncă pește crud va începe în curând o aventură.

Descrierea peștelui crud dintr-un vis

Pentru a obține cea mai precisă interpretare a vederii nocturne, trebuie să vă amintiți detaliile aspectului peștelui, precum și varietatea acestuia.

Varietate de pește

Dacă ați reușit să vă amintiți varietatea de pește crud din vis, puteți obține o interpretare suplimentară:

 • somonul avertizează asupra faptei josnice a cuiva apropiat;
 • lăpașul prevestește bârfe;
 • stiuca va aduce durere;
 • somonul promite o seară plăcută în compania unei persoane plăcute;
 • păstrăvul avertizează asupra înșelăciunii;
 • crapul promite necazuri care vor aduce beneficii;
 • carasul – un simbol al problemelor și necazurilor;
 • biban – un prevestitor al sarcinii nedorite;
 • macroul prevestește sosirea oaspeților.

Peștele crud într-un vis poate servi drept cuvânt de despărțire despre necesitatea de a respecta aceste promisiuni: este posibil să fi uitat de o chestiune sau un eveniment important pentru care ești responsabil

Aspectul și dimensiunea peștelui

Un detaliu important este dimensiunea peștelui:

 • dimensiunea mare a peștelui indică câștigurile mari iminente;
 • peștele mic avertizează visătorul de necazuri și griji iminente.

A fost norocos să vezi în vis o masă mare pe care zăcea un munte de pește crud? Visătorul este mulțumit de sine și de poziția sa în societate.

Se pot spune multe despre tipul de tăiere a peștelui:

 • file – la o poveste de dragoste;
 • file de pește mare – la câștiguri semnificative;
 • o bucată de pește cu oase – spre sărăcie;
 • pește împărțit în mai multe bucăți – pentru o investiție de succes;
 • fără cap – visătorului nu-i pasă de lumea sa spirituală, îngrijorându-se doar de bogăția materială.

Alte detalii

Alte calități ale peștelui care pot afecta și interpretarea unui vis:

 • peștele gras vorbește despre o boală gravă iminentă; Carnea de pește proaspăt promite vești neașteptate
 • un pește putred prevestește eșecuri în muncă și în dragoste;
 • multicolor – promite înșelăciune și pericol;
 • peștele roșu avertizează despre griji și griji.

Acțiunile visătorului

Acțiunile unei persoane adormite, efectuate de acesta într-un vis, sunt importante pentru descifrarea unui vis de noapte. Amintiți-vă ce ați făcut cu peștele crud:

 1. Au tăiat bucăți. Visul prevestește dispute și împărțirea proprietății. Este posibil să trebuiască să împărtășiți afacerea cu un partener. Un astfel de vis sfătuiește să fii de acord cu un compromis. Dacă feliile au fost subțiri la tăiere, atunci sunteți pregătit pentru treburi minore și minore. Într-un vis, a trebuit să tăiați peștele în fripturi și apoi să le mâncați? Bugetul familiei visătorului va crește semnificativ.
 2. Am cumpărat pește. Un vis promite o creștere a veniturilor. Totuși, dacă ai cumpărat pește stricat, pregătește-te să fii înșelat.
 3. Curatat. Somnul este un prevestitor al încercărilor viitoare. O carcasă care alunecă din mâinile tale prevestește o întâlnire cu o persoană vicleană care nu va fi niciodată scoasă la lumină.
 4. A adunat pește proaspăt pe mal. Visătorul se află într-un șoc grav care îi va întoarce viața peste cap.
 5. Am văzut pește crud întins în patul tău. Somnul este un semn neplăcut care prevestește boli și accidente.
 6. Primit cadou. În realitate, dormitorul va avea un caz care va trebui rezolvat în scurt timp.
 7. Bucăți marinate de pește proaspăt. Fiți pregătiți pentru faptul că una dintre tranzacțiile importante ar putea să nu aibă loc.

Un vis în care visătorul a mâncat pește crud și l-a spălat cu cafea sugerează că ideile celor răi nu sunt destinate să devină realitate.

Visele în care visătorul trebuie să mănânce pește crud au mai multe semnificații, dar toate sunt negative:

 • la boli;
 • la pierderi;
 • la o risipă inutilă de energie;
 • a înșela;
 • la probleme.

Cu toate acestea, dacă consumul de pește crud într-un vis i-a adus persoanei adormite o plăcere clară, atunci în realitate va câștiga independență și stabilitate materială.

De asemenea, semnificația somnului despre consumul de pește crud depinde de sexul visătorului:

 • pentru o femeie – la sarcină;
 • pentru o femeie însărcinată – pentru o naștere ușoară;
 • pentru un bărbat – până la înfățișarea unei amante.

Peștele crud apare în visele unei persoane pentru a-l avertiza despre evenimente dificile care vor izbucni în curând în viața lui. Cu toate acestea, astfel de vise pot indica și visătorului puterile sale ascunse care pot ajuta o persoană să-și rezolve propriile dificultăți.

Analizăm în detaliu la ce visează peștele – interpretarea somnului în diferite cărți de vis

Peștele este un simbol interesant și cu mai multe fațete, care are o semnificație specială pentru femei. Un animal care visează poate personifica fie obținerea de profit, creșterea prosperității, fie boala, pierderea. Interpretarea a ceea ce visează un pește este influențată de tipul de animal, de acțiunile celui care doarme și de circumstanțe.

La ce a visat peștele (cartea de vis a Astromeridianului)

În primul rând, luați în considerare interpretarea astromeridianului:

  Un animal care stropește în apă limpede prezice beneficii profesionale.

De ce a visat peștele (conform interpretului psihologic)

Acest interpret oferă următoarele interpretări despre ceea ce visează peștele:

 1. Deoarece aceste animale nu pot vorbi, ele simbolizează adesea tăcerea. Interpretarea este influențată de starea visătorului. Cel care doarme poate fi asuprit de nevoia de a tace, de a-și ascunde adevăratele gânduri și experiențe. În același timp, peștele îți amintește să ții gura.
 2. Dacă ai visat să privești animale într-un acvariu, prin urmare, cel care dormea ​​a decis să se ghideze după principiul „coliba mea este pe margine”. Excluzându-se voluntar din joc, visătorul ratează o mulțime de oportunități.
 3. Prinde și eliberează pești mici – construiește planuri napoleoniene în realitate. Mintea subconștientă încearcă să sugereze că bucuria poate fi găsită în lucrurile mărunte plăcute din viață.
 4. Se crede pe scară largă că peștele viu promite sarcină. Dar această interpretare este relevantă numai pentru fete. Pentru a interpreta corect un astfel de vis, este necesar să rețineți situația din jurul imaginii visate.
 5. Un banc de pești poate fi privit ca o corvoadă, care ulterior se va termina cu un succes răsunător.
 6. Dacă cel care doarme a tachinat peștele, în viața reală va putea să încerce orice adversar viclean în jurul degetului său.
 7. Dacă plutitorul se zvâcnește și visătorul este inactiv, atunci toate eforturile lui vor eșua.

Citeste mai mult:  De ce un nou-născut visează la o femeie însărcinată

La ce a visat peștele (carte de vis romantică)

Interpretarea a ceea ce visează peștele este influențată de categoria de vârstă, de genul visătorului.

 1. Un pește care visează pentru o adolescentă profețește romantism, divertisment, evenimente de divertisment.
 2. Pentru o domnișoară, un astfel de vis prezice sentimente neîmpărtășite, angoasa inimii.
 3. Dacă o femeie visează la un pește, relația ei cu credincioșii va suferi o transformare.
 4. Pentru reprezentantul sexului puternic, acest vis prezice bucurii familiale.
 5. Pentru soți, un vis cu un animal stropitor prezice nașterea unui copil.
 6. Dacă se vede o anghilă, va fi posibilă rezolvarea unei situații conflictuale cu un partener, pentru a ieși din impas.
 7. Dacă o fată necăsătorită a visat la un pește viu, s-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche.
 8. O persoană care a început recent o aventură, văzând un pește stropind într-un vis de noapte, se poate bucura, deoarece îl așteaptă relații armonioase și bunăstare în familie.
 9. Peștii tropicali confirmă posibilitatea trădării.
 10. Pescuitul, de unde visătorul a plecat cu mâinile goale, semnalează că o persoană dragă se va dovedi a fi un trădător.
 11. Pescuitul unei domnișoare este o căsnicie minunată.

Pește conform cărții de vis Micul Velesov

Mărimea peștelui care visează este, de asemenea, una dintre cele mai importante nuanțe pentru interpretarea somnului. Așadar, un animal mare visează să facă profit sau la ploaie, calomnie, bârfă. Un pește mic care visează la o femeie însărcinată promite nașterea unei fete.

Dacă se visează un pește viu, noroc în afaceri, sănătate bună și bucurie pentru copii îl așteaptă pe adormit. Un animal adormit, fetid, putred prezice fie profit neașteptat, fie boală, moartea copiilor, pierdere, vreme rea prelungită.

În ceea ce privește ceea ce visează să prindă pește, poate prezice sarcina, un cadou, profit, victoria asupra unui inamic sau a unei boli, vreme rea (un animal alb înseamnă zăpadă, negru înseamnă o ploaie). Pescuitul în ape tulburi poate fi un semn de boală iminentă, vreme rea și chiar moarte. Dacă dormitorul a prins un pește mic, acesta este, din păcate, faliment. O captură bogată este în avantajul tău. Pradă multicoloră – la deteriorarea stării pacientului, conflict. Domnișoara care a reușit să prindă peștele va avea în curând o căsnicie fericită.

Dacă dormitorul a avut șansa de a hrăni peștii într-un vis, el va învinge inamicul. Proaspăt înseamnă știri. Un visător care alege un pește în piață se poate aștepta la profit sau, dimpotrivă, la apropierea unui fel de boală. Un animal de culoare închisă promite sosirea banilor, deși nesemnificativi.

Carne de pește, pește fiert sau prăjit – pentru necazuri, boală, supărare supărătoare. Să vezi un pește turbat într-un vis este bine. Brut – pentru a deteriora, călcare – pentru a necazuri, curățare – pentru divertisment.

Interpretarea lumească a visului peștelui (imagini alegorice ale lui Esop)

În încercarea de a interpreta ceea ce visează peștele, trebuie să țineți cont de faptul că este capabil să reflecte semnificația unităților frazeologice „tace ca peștele” și „bate ca peștele pe gheață”. Animalul se zbate în apă – cel care doarme va trebui să fie martorul unor afaceri deșarte, în care vor fi implicați mulți oameni. Dacă într-un vis de noapte un pește mare înghite unul mic, vor apărea probleme asociate cu conducerea, din cauza visătorului care ascunde unele informații.

Pescuitul la spinning este noroc în afaceri, dar cel care doarme nu ar trebui să spună tuturor despre propriile planuri. Dacă râul ar trebui să fie lăsat nesărat să sorb, cineva va împiedica punerea în aplicare a planurilor. Dacă ați reușit să plecați cu o captură, rezultatele muncii visătorului vor îndeplini așteptările.

Vizionarea peștilor de acvariu semnalează că nu trebuie să lăsați totul în mila destinului, deoarece acest lucru este plin de probleme. Dacă ai visat să gătești mâncare de pește, atunci vei putea face față lucrurilor. Principalul lucru este să le mulțumim prietenilor care au ajutat în momentele dificile. Prinderea unui pește și eliberarea acestuia din cauza dimensiunilor sale modeste este un semn că celui care doarme îi place să construiască planuri napoleoniene, în timp ce cineva ar trebui să fie mulțumit de mic.

Analiza unui vis în care a visat un pește (interpretarea lui Z. Freud)

Sigmund Freud este cunoscut pentru interpretarea viselor exclusiv într-un plan erotic. Celebrul psihiatru credea că prinderea peștelui semnalează incapacitatea celui care doarme de a se concentra asupra sexului și prezența constantă a gândurilor străine. Drept urmare, el nu reușește să primească (de fapt, precum și să ofere) plăcere. Merită să uităm măcar pentru scurt timp de probleme, renunțând complet la jocul dragostei. În caz contrar, există riscul de a deveni sclav sexual, subminând serios capacitățile corpului tău.

Dacă un bărbat este interesat de ceea ce visează să se trateze cu pește, acest vis prezintă probleme în sex. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece visătorul nu este deloc deranjat de senzațiile partenerului. Principalul lucru este să-ți satisfaci pofta.

Visătorul s-a întors de la pescuit fără nimic – în realitate îi este frică de rușine în sex. Poate că cauza unei astfel de frici a fost o experiență negativă din trecut. Ar trebui să priviți această problemă din punct de vedere filozofic: totul a trecut deja, dacă nu a funcționat o dată, asta nu înseamnă deloc că următoarea încercare va eșua. Nu este nevoie să încerci să vezi ce s-a întâmplat ca o tendință.