Ce înseamnă să înoți într-un vis

De ce visezi să înoți într-o carte de vis

11 octombrie 2019 la 9:18 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Swim citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este înotul într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul de a înota și ce înseamnă:

Înot într-un vis – spre succes în afaceri. Înotați într-o barcă – la o călătorie lungă. Înotați în ape tulburi – veți primi vești neplăcute pe drum. Înotul cu cineva – până la separarea de el. Înotul și începerea bruscă să se scufunde înseamnă obstacole serioase. Înotul pe uscat este un semn că succesul îți va veni cu mare dificultate.

A te strădui să înoți până la geamanduri într-un vis înseamnă că în realitate vei avea noroc și îți vei atinge scopul, dar cu condiția să le fi atins. Dacă nu, atunci vă pot aștepta dificultăți temporare, iar atingerea obiectivului va fi amânată pentru o dată ulterioară. Înotul peste un râu sau un lac îmbrăcat este un semn al nevoii de a căuta adăpost, înotul fără haine, gol este un semn de fermitate a voinței și pace a conștiinței.

Într-un vis, înotul și scufundarea în adâncurile mării sau râului înseamnă să te angajezi într-o aventură destul de riscantă în realitate. Înotul într-o competiție de înot înseamnă că un aflux mare de muncă intensă nu vă va permite să vă relaxați.

Sonnik Miller

De ce visezi să înoți într-un vis?

Înotați – Înotul într-un vis pe apă calmă vă promite bucurie senină și protecție împotriva sărăciei și a tot ceea ce poate duce la aceasta. Dacă navigați pe o navă mică, atunci dorințele dumneavoastră vă vor depăși capacitățile și nu pot fi satisfăcute.

Dacă vezi într-un vis cum navighezi pe o navă de croazieră, faci o călătorie pe mare, atunci în realitate vei primi o moștenire. Navigați pe o linie într-o călătorie în timpul căreia are loc un dezastru, un vis promite incapacitatea de a face ceva și un amant nesincer.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

De ce visezi să înoți de-a lungul sfântului?

Swim – Mult noroc în afaceri.

Visul lui Azar

De ce ai visat să înoți de-a lungul izvoarelor spirituale

Swim – Viață liniștită, o carieră de succes.

Cartea de vis idiomatică

Care este visul de a înota

Swim – „Shallow swim” – mici planuri, fapte, realizări.

Cartea viselor moderne

Înotați în apă limpede – Noroc în afaceri; în noroi – necaz, ceartă.

Dream interpretare Tsvetkova

Swim – Succes în afaceri, venituri; îndrăgostiții înoată împreună – până la o despărțire neprevăzută.

Veche carte de vis rusească

Înotul în mare, râu, iaz sau lac este un semn de plăcere, bucurie și voluptate.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Înotă din visul tău

Swim – cursul treburilor de zi cu zi, relațiilor (în funcție de natura mișcării și a locului). Înot împreună cu cineva – până la separarea de această persoană.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă visezi la înot, ce simbolizează?

Swim – erotism pozitiv, dorință de relații sexuale. Înotător excelent – Credința în sex-appeal-ul tău. Înotați și navigați spre ceva – Dorința de a atinge scopul. Înotați și scufundă-te – Scufundă-te în inconștient.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Înotați în apă limpede – viață fără griji; înotați în apă noroioasă – obstacole; înotați și înecați – nenorocire; înotați în apă furioasă – veți fi și mai activi; a vedea plutind – aspiratiile tale vor fi indeplinite; înotul în apă curgătoare este o cale dificilă în viață.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi la înot?

Înot – Bucurie, succes în afaceri, profit // de rău, vei fi beat, drum lung, nenorocirea se grăbește, anxietate; înota și înota la mal – sfârșitul lucrării; înotați în ape tulburi – veți primi vești neplăcute pe drum; înot în repezi – pericol, boală; înot împreună cu cineva – despărțire de el.

Cartea de vis idiomatică

Care este visul de a înota

„Îoată ca un pește în apă” – pentru a naviga bine în situație; „înot” (plăcere). „Îotați împotriva curentului” – intrați în conflict cu ceilalți, dezacorduri interne. „plutește de la sine în mâini” – un succes ușor. „înot mic” – incapacitatea de a face un semnificativ. „du-te cu fluxul” – acord cu ceilalți sau lipsă de voință, lene, conform cărții de vis, acest vis este descifrat.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat că ai înotat în mare

Înot – În timp ce imaginile corpurilor mici de apă sunt asociate cu prosperitatea și succesul, marea sau oceanul simbolizează inviolabilitatea. Este firesc ca interpretarea visului în care înoți undeva este legată de caracteristicile rezervorului și de acțiunile visătorului.

Într-un vis, înotând într-o piscină frumoasă, te-ai scufundat și te-ai stropit cu plăcere – asta pentru satisfacție morală și bunăstare financiară. Înotul și rămânerea cu încredere la suprafață este un semn de finalizare cu succes a cazului, iar comportamentul tău și starea apei vor indica nuanțele. Într-un vis, înotați în compania unui iubit? Un astfel de complot prefigurează de obicei o despărțire.

Dacă înoți în vise pe o mare calmă, înseamnă că un vis vechi se va împlini în curând. Înotul în timpul valurilor înalte sau a unei furtuni este un semn de necaz. Imaginea visată a unei bărci confortabile este interpretată ca o coincidență de interese, iar navigarea pe o navă mare este interpretată ca schimbări globale, căsătorie sau conviețuire. Înotați calm într-o mare calmă și limpede – noroc vă așteaptă în orice demers. Înotați în ape tulburi – veți obține profituri bune. Înot într-o mare noroioasă și murdară – vor începe să te invidieze, bârfele vor merge despre tine.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Swim

Conform interpretării surselor psihanalitice, înotul cu o balenă este cel mai adesea un simbol pozitiv, deși încărcătura sa emoțională depinde adesea de comportamentul visătorului. Scăldatul este, de asemenea, important. De exemplu, o piscină este un corp limitat de apă, ceea ce înseamnă că simbolizează lipsa de libertate: stropind în ea, parcă alegi între două emoții puternice, rupte de teama de a greși și, în cele din urmă, nu ajungi niciodată la un rezultat.

 • De ce ai visat că ai înotat în apele limpezi ale oceanului? Aceasta este personificarea purității spirituale și a bunăstării mentale. Un astfel de complot poate fi privit ca o dovadă a auto-îmbunătățirii cu succes a persoanei adormite.
 • Înotul singur într-un vis reflectă nemulțumirea visătorului față de viața de zi cu zi și rutina: înot cu încredere printre valuri – vei obține succesul, iar dacă ești atras de fund – vei fi dezamăgit.

Carte de vis romantică

Care este visul de a înota

Înotul în apă, conform interpretărilor cărților de vis de dragoste, este un semn cu două fețe, în care, la fel ca într-o monedă, există multe simboluri diferite (și uneori contradictorii).

Comploturile cu înot în râu simbolizează un fel de devotament nejustificat, când visătorul se predă complet sentimentelor pentru o singură persoană, care cu greu merită. Înotul în apele azurii, când marea este calmă și caldă, este un semn bun: viitoarea viață de familie va fi senină, fără circumstanțe externe. Când un bărbat se simte ca un înotător, el înoată cu încredere până la poartă, își cucerește cu ușurință sufletul pereche. Este distractiv să înoți în compania unui prieten înotător pentru o fată – în realitate, ea va întâlni dragostea. Într-un vis, înoți într-o piscină frumoasă? Un astfel de complot promite o relație cu o persoană bogată și nobilă.

Citeste mai mult:  Să văd un fiu într-un vis când era un copil mic

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a fost visat Înotul

Swim – O imagine a acțiunii pozitive legate de dezvoltarea liberă și erotismul pozitiv. Puteți înota doar în apă, iar apa este un simbol al organelor genitale feminine și al dorințelor de interacțiune sexuală. O persoană care se consideră un înotător excelent reflectă credința sa în atractivitatea și competența sexuală. Dacă o persoană vede că înoată către ceva sau cineva, aceasta reflectă dorința sa de a atinge un anumit scop. În plus, poate fi o expresie a dorinței sexuale față de această persoană. Dacă o persoană înoată și se îndepărtează de cineva sau de ceva, aceasta își manifestă dorința de a evita o situație incomodă, mai confortabilă sau de a scăpa de realitățile vieții în general. Uneori, aceasta reflectă o dorință de a elimina (înlătura victoriile sexuale ale celeilalte persoane) sau un sentiment că oamenii cer prea mult de la el și că nu este în măsură să le satisfacă așteptările. Este important să răspundem la întrebările: cine înoată? De ce? care este relația dintre personaje? care sunt acțiunile altora? ce obiecte apar mai des?

De ce visezi la înot

Ai avut ocazia să înoți într-un vis? Interpretarea somnului depinde în întregime de calitatea apei, de propriile sentimente și de alte nuanțe. În general, imaginea caracterizează cursul afacerilor și relațiilor. Interpretarea viselor vă va ajuta să vă dați seama ce înseamnă un tratament al apei.

De ce visezi să înoți conform cărții de vis a lui Miller

Înotul în apă calmă și limpede înseamnă că ești mulțumit de toate, nu vei avea nevoie de nimic. Navigați pe o navă mică – moderați-vă dorințele, nu sunt fezabile. Înotul în mare – vei câștiga o moștenire considerabilă.

Dacă asistați la un accident în timp ce înotați, aveți grijă de o persoană vicleană care se preface că este îndrăgostită doar pentru câștig personal.

Înotul cu plăcere înseamnă succes. Dacă te îneci, va trebui să experimentezi o nemulțumire completă. Înotați sub apă – până la emoție, la confuzie.

Înoți în apă limpede și corpuri înecate în fund – până la tristețe, la eșec. Înotați și nu aveți suficientă forță pentru asta – veți fi dezamăgiți.

Visând că înoți într-un vis – cartea de vis a lui Freud

Înotul – la sentimente vesele. Bărbații visează să înoate – pentru sex cu o doamnă adorată, pentru doamne – pentru sarcină.

Cu toate acestea, oamenii care înoată în apă au suferit de enurezis în copilărie sau încă suferă de acesta.

Înotați într-un vis – cartea de vis a lui Vanga

Înotul în noua piscină – spre sănătate și bunăstare.

Sari în piscină și lovește apa – până la eșec.

Înecarea în piscină – la o situație în care te trezești într-o formă inestetică.

De ce visezi să înoți conform cărții de vis a Medeei

Înotați în ape calme – afacerile dvs. vor fi îmbunătățite. Înecul este un obstacol serios.

Mergi cu fluxul – ai încredere în senzații, factori, rațiune. Împotriva curentului – să gestionezi singur situația, să faci față ei.

De ce visezi să înoți conform cărții de vis a secolului XNUMX

Float – mult noroc în afaceri. Plutește pe o barcă – la o distanță lungă.

Înoți, iar apa este noroioasă – vei afla vești enervante pe parcurs. Înotați cu cineva – pentru a vă despărți de această persoană.

Începi să te scufunzi – obstacole serioase. Înotați pe uscat – la faptul că realizarea va fi dată cu mare dificultate. Încercați să înotați până la geamandura, dacă ați navigat – spre noroc, dacă nu – spre dificultăți

A înota peste un lac sau un râu în haine – înseamnă că nevoia te face să găsești adăpost, dacă ești gol – înseamnă hotărâre, seninătate.

Scufundarea în mare sau râu – la o decizie îndrăzneață. Participați la o competiție de înot – multă muncă, din cauza căreia nu aveți timp să vă odihniți.

Ce înseamnă dacă am visat că înot în cartea de vis a lui Hasse

Înotați în apă limpede – spre calm. În apa murdară – la interferență. Înecarea – la necaz. În timpul unei furtuni – la activitate.

Pentru a vedea pe cineva plutind – dorințele se vor împlini. În apă năvalnică – în vremuri grele din viață.

De ce visezi să înoți în apă

Am navigat într-un loc frumos – din fericire căsătorit.

Ești plutitor în apă – spre emoție.

Înotați cu persoana iubită – la nuntă.

Înotați prin forță – spre dezamăgire.

Înotați ferm – spre noroc, spre distracție.

De ce visezi să înoți în mare, râu, piscină, lac, băltoacă

Înotul în mare este o mare schimbare.

Înotul într-o mare calmă – spre împlinirea dorințelor.

Înotul într-o mare furioasă este un obstacol în calea împlinirii dorințelor.

Scăldat în apa limpede a râului – din fericire.

Mergi cu fluxul – spre bogăție.

Dacă râul te-a dus la mare – la boală.

Înotați împotriva curentului – mergeți la obiectiv indiferent de situație, dar aveți grijă.

Te-ai înecat în râu, dar ai scăpat – te vei îmbogăți, dar numai în detrimentul forțelor tale.

Scăldat în haine în râu – spre prosperitate.

Înot în piscină – spre fericire și succes.

Piscina este plină cu apă limpede – cunoaște-ți noua iubire.

Dacă apa este tulbure – la boală sau nenorocire.

Pentru un tânăr, înotul în piscină este o alegere în viața personală.

Înoți în piscină și acolo sunt și pești care înoată – pentru noi cunoștințe.

Înotați în lac – spre prosperitate și noroc.

Înot într-un lac noroios – din păcate.

Du-te la fundul lacului – nu te poți înțelege, vor inunda sentimente inexplicabile.

Pentru a vedea fundul lacului – știi de ce ai nevoie, ești pe drumul cel bun.

O băltoacă – la dificultăți minore sau la o pauză cu persoana iubită.

Dacă sângele este vizibil într-o băltoacă – la pocăință.

Căderea cu fața într-o băltoacă – nu ți se va da ajutorul la care te așteptai.

Vezi tu, un bărbat zace într-o băltoacă – dușmanii tăi vor eșua.

De ce visezi un pește plutitor, un bărbat, un copil, un șarpe, o țestoasă, o rață

Să visezi un pește care înot – la bani.

Citeste mai mult:  De ce visează pisoii și cățeii

Dacă vezi un banc de pești care înot – pentru a profita.

Dacă peștii mici înoată într-o școală – spre o dezamăgire minoră.

Peștele nu este viu în apă – la pierderi jale.

Privirea peștilor înotați este o întâlnire fericită.

Dacă vedeți, nu înotați singur în apă – să vă despărțiți de această persoană.

Scăldat în companie – pentru a stabili relații de prietenie cu inamicii.

Dacă ești băiat, ai nevoie de ajutor financiar.

Dacă o fată care face baie, este nevoie de ajutor moral.

Înotați în apă limpede și strălucitoare cu un copil – la o relație confidențială, sigură financiar.

Dacă un copil necunoscut înoată în apropiere, viața ta se va schimba.

Șerpii visează – la evenimente rele.

Un șarpe într-un acvariu – pentru inamici, melancolie iminentă.

Șarpele înoată sub apă – pentru promovare sau mutare într-un nou loc de reședință.

Țestoasa înoată cu cineva într-o cursă – pentru a trece înaintea concurenților.

O persoană dorește să depășească o țestoasă în înot – în realitate înseamnă să păstrezi o persoană dragă care încearcă să te părăsească.

Țestoasa înoată în apă murdară – la cheltuieli neașteptate.

Călărit pe o broască țestoasă – la stres, la nervozitate, la anxietate.

A urmări o rață scufundatoare este o muncă obositoare.

O rață plutitoare este o veste importantă.

O rață înoată cu un drac – pentru nuntă.

De ce altfel visezi la înot?

 • înotul sub apă este un avertisment asupra unor probleme neașteptate.
 • înot gol (god) – un vestitor al iubirii, care va fi dulce, dar interzis. Pentru această iubire, visătorul va trebui să plătească ceva.
 • a naviga pe o navă – sunt interpretate de cărțile de vis ca schimbări în viață ca urmare a luării unor decizii dificile. Și aici se acordă atenție apei. Când este lumină, atunci totul se va rezolva în favoarea visătorului, dacă este înnorat, va trebui să lupți pentru obiectivele tale.
 • navigarea într-o barcă este un semn al unei noi iubiri, pe care visătorul o va ști în curând dacă navigația are loc în condiții calme. Este, de asemenea, un prevestitor al faptului că trebuie să comiți acte semnificative pentru umanitate, viața ta nu este întâmplătoare.
 • a înota rapid – toate sarcinile stabilite vor fi rezolvate în curând, succesul va însoți în toate domeniile vieții.
 • înot în apă limpede – succes, bucurie, noroc în tot îl așteaptă pe adormit. Va fi sănătos, va putea depăși toate dificultățile.
 • Înotul în apă murdară este un vis neplăcut, prevestește o boală pentru visător.
 • înotați cu delfinii – acceptați ajutorul în timp util de la un prieten.
 • înot în apă rece – înseamnă că trebuie să-ți schimbi judecățile asupra vieții și asupra oamenilor din jurul tău.

Subiect interesant:

Autoarea articolului este LadyElena

Așteptăm comentariile și evaluările dumneavoastră – acest lucru este foarte important pentru noi!

De ce visezi la înot?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi la înot

Înotul în apă calmă – nimic nu vă va umbri bucuria;

Înoată pe o barcă fragilă – planurile tale nu se potrivesc cu capacitățile tale;

Navigație maritimă – moștenire;

Un accident în apă este o întâlnire cu o persoană nesinceră care, pretinzând că este prietenoasă, va încerca să te folosească pentru interese egoiste;

Înotul sau scăldat vă oferă plăcere – succes;

Începi brusc să te scufunzi – vei fi vizitat de un sentiment de nemulțumire;

Pentru o fată – să înoate cu un prieten sportiv – în curând cineva te va iubi pentru tine

temperamentul ușor, iar prietenii se vor uita printre degete la cochetăria ta;

Înotați sub apă – anxietate.

Vezi și apă, mare, pământ, ocean, plută.

Vedeți într-un vis Înotați

Ce înseamnă somn Înoată

Dacă înoți în apă curată de mare sau lac, somnul îți promite sănătate. Un semn bun pentru cei bolnavi: să te faci bine în curând. Dacă apa din jurul tău este murdară, noroioasă, furtunoasă – să bârfești, de care reputația ta va avea de suferit.

Imaginează-ți că înoți în apă curată, limpede și proaspătă.

Vedeți într-un vis Înotați

Bucurie, succes în afaceri, profit // de rău, vei fi beat, drum lung, nenorocirea se grăbește, neliniște;

Înoți la țărm – sfârșitul muncii;

Înotați în ape tulburi – veți primi vești neplăcute pe drum;

În repezi – pericol, boală;

Înotați împreună cu cineva – despărțire de el.

Ce înseamnă visele Înot

Visează la înot

Înotul într-un vis este un semn de anxietate sau pericol asociat cu primirea de bani sau beneficii.

A traversa un fel de corp de apă într-un vis și a finaliza cu succes înotul înseamnă că vei realiza ceea ce îți dorești.

Dacă într-un vis te întorci la jumătatea drumului, atunci în viață munca ta se va încheia cu faptul că, după ce a început-o, din anumite motive nu o vei putea finaliza. Uneori, un astfel de vis prevestește un accident sau chiar moarte celui care a înotat.

Înotul gol în apă limpede într-un vis este un semn de plăcere, plăcere, întâlniri plăcute.

Dacă visezi că înoți într-un vis cu iubitul tău, atunci în curând va trebui să pleci din cauza unor circumstanțe care sunt în afara controlului tău.

Înotul în apă curgătoare într-un vis este un semn al obstacolelor în afaceri și al treburilor goale.

Dacă apa face spumă sau crește într-un vis, atunci te așteaptă încercări serioase.

Vezi interpretarea: apă, mare, lac, barcă etc.

Ce înseamnă să înoți într-un vis

Semnificația viselor Înotați

Ce înseamnă să înoți într-un vis

Înotați în apă – aceasta poate însemna că încă nu v-ați separat de esența mamei și de psihicul mamei.

Deveniți deja un adult, încă continuați să vă țineți de „fusta mamei”.

Semnificația somnului Înotați

Interpretarea viselor Înot

Ceea ce într-un vis prezice Swim

Ce înseamnă să-l vezi pe Swim într-un vis

Navigarea pe o navă pe un râu sau lac – un vis arată că veți experimenta supărare și rușine pentru zgârcenia admiratorului dvs., navigând pe mare – veți obține în curând o poziție proeminentă în societate și îi veți înzestra pe alții cu beneficii.

Dacă navigați pe o barcă mică în apă limpede, calmă, aceasta este o promisiune a unui sentiment luminos, neînnorat, care vă va lăsa o amprentă asupra sufletului pentru viață.

Un vis în care călătoria ta este întreruptă de o furtună iminentă este un prevestitor al unei furtuni care se îngroașă într-o atmosferă de familie și este gata să plouă cu lacrimi în orice moment.

Navigarea pe un mare transatlantic, efectuarea unei călătorii plăcute, este un semn de necaz care poate apărea din cauza declarațiilor tale necugetate și nepăsătoare despre colegii tăi. Dacă într-un vis ai făcut o circumnavigare, înseamnă că, în realitate, vei fi complet mulțumit de rezultatele muncii tale și de progresul afacerilor în general.

Să visezi oameni care înoată și fac plajă pe plajă – în realitate vei fi înșelat în așteptările tale de iubire fericită, căci vei fi abandonat de un prieten care te va trăda, sedus de o altă persoană, mai atrăgătoare.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor persoană celebră

Visul în care înoți în piscină arată că sufletul tău se va repezi între doi oameni dragi, neștiind cui să-ți dai inima.

Dacă visezi că înoți gol, incapabil să cobori la mal din cauza bărbaților care au apărut acolo, atunci în realitate te vei afla într-o situație dificilă când va trebui să faci o alegere fără ambiguitate între aspirațiile și datoria față de cei dragi.

Vederea bărbaților înotând goi prevestește o durere nefericită, căreia, în esență, nu ar trebui să i se acorde o atenție deosebită. Dacă într-un vis faci scufundări, atunci în realitate îți vei pierde speranța de a-ți realiza planul atunci când obiectivul este deja foarte aproape și realizabil.

Interpretarea somnului Swim

Văzându-te într-un vis plutind pe râu – spre sănătate, bunăstare și succes.

Dacă o soție înoată peste un râu într-un vis – să se dispute cu soțul ei.

Prietenii înoată peste râu – prietenii te vor părăsi.

Dacă inamicii plutesc pe râu, cu siguranță îi vei învinge.

Dacă ai văzut animale plutind pe râu, înseamnă succes în afaceri.

Dacă un turist s-a văzut plutind pe râu – spre succes pe drum.

Dacă pacientul s-a văzut plutind pe râu – la o recuperare rapidă.

Dacă femeia însărcinată s-a văzut plutind pe râu – la o naștere dificilă.

Într-un vis, navigând pe vreme nefavorabilă și ploioasă – spre o viață fericită.

Ce prezice un vis Swim

Semnificația visului Înotați

Înotul în apă curată – spre sănătate, îndeplinirea celor mai ambițioase planuri.

În murdar – la boală.

În clocot – vor fi multe proiecte seducătoare.

Swim crawl – spre bunăstare dacă ești bolnav.

De ce visezi la înot – 40 de semnificații adevărate ale somnului

Înotul într-un vis – la dificultăți financiare sau probleme la locul de muncă. Potrivit altor interpretări, acest vis oferă reconciliere cu persoana iubită și o viață de familie fericită.

Interpretarea somnului despre înot în funcție de detalii

În funcție de cum să înoți într-un vis:

 • fără teamă – să-ți faci griji pentru copii;
 • ușor – la probleme financiare;
 • rău – la iubirea neîmpărtășită;
 • rapid – a călători;
 • cu plăcere să fac cunoștință cu o persoană influentă;
 • cu dificultate – să perturbe planurile;
 • bras – a primi informatii false;
 • târâi – la o dispoziție proastă;
 • frumos – la speranțe zadarnice;
 • lung – târziu pentru o întâlnire de afaceri;
 • fără chiloți – la un incendiu sau furt în casă;
 • pe spate – la finalizarea cu succes a cauzei;
 • scuba diving – spre trădarea prietenilor.

În funcție de unde să înoți într-un vis:

 • în parcul acvatic – spre prosperitate;
 • în Baikal – la revizuirea priorităților vieții;
 • în piscină – la depresie;
 • în golf – la o boală gravă;
 • pe mare – pentru divertisment în compania prietenilor;
 • în baie – la știri neobișnuite;
 • în nori – la riscul de rănire;
 • într-o băltoacă – la probleme de sănătate;
 • în gaură – pentru sosirea oaspeților;
 • în râu – la schimbări neașteptate în domeniul profesional;
 • în ocean – pentru vacanța cu familia;
 • în spumă – la insatisfacția sexuală;
 • primăvara – la un eveniment vesel;
 • la ritm – la depresie;
 • pe dealuri – a se odihni;
 • în gheață – a întâlni o persoană neplăcută;
 • în partea de jos – la concediere;
 • în stuf de lângă mal – pentru a rezolva probleme financiare.

În funcție de ce apă să înoți într-un vis:

 • în mlaștină – a comite un act erupție;
 • într-una furtunoasă – la o achiziție majoră;
 • în vâscos – la o întâlnire de afaceri importantă;
 • într-una curată – a flirta la serviciu;
 • într-una clocotită – la certuri în familie;
 • la munte – pentru o călătorie lungă;
 • în albastru – pentru a crește salariile;
 • în sfânt – la neînțelegere cu copiii;
 • în floare – la treburi minore;
 • într-un rece – la o răceală;
 • în moduri diferite – pentru o distracție distractivă;
 • în noroi – la toxiinfecții alimentare;
 • in a hot one – pentru a ajuta un coleg aflat intr-o situatie dificila;
 • în transparent – la o propunere de afaceri interesantă;
 • într-unul superficial – să bârfească și să intrigă în echipă;
 • în murdar – la probleme cu rudele;
 • în gros – la veștile proaste.

În funcție de ce să înoți într-un vis:

 • in a mask – a câștiga într-un joc de noroc;
 • în aripioare – la o pasiune pentru sporturile extreme;
 • în șosete – la pierderea de bani;
 • într-o rochie – a iubi;
 • în pantofi – la neînțelegere în familie;
 • în haine – a participa la caritate;
 • într-o haină – la punerea în aplicare a planurilor.

În funcție de ce să înoți:

 • pe o saltea – pentru a restabili reputația;
 • la bord – pentru a primi o sursă suplimentară de venit;
 • pe cerc – la pierderea respectului în echipă;
 • pe navă – la o achiziție mare;
 • cu mașina – la munca de rutină;
 • pe navă – la împlinirea unui vis prețuit.

În funcție de cine înoți:

 • cu o fiică – să se certe cu vecinii;
 • cu morții – să participe la un proiect dubios;
 • cu un frate – să câștige la loterie;
 • cu un iubit – noilor cunoștințe;
 • cu un străin – să se întâlnească cu prietenii;
 • cu o prietenă – la o deteriorare a bunăstării;
 • cu tatăl său – într-o călătorie de afaceri în străinătate;
 • cu mama – să comunice cu persoane neplăcute;
 • cu un fost soț – la schimbări favorabile în viață;
 • cu două fete – să se mute în alt oraș;
 • cu un copil – pentru a umple familia;
 • cu persoana iubită – la independența financiară;
 • cu o soră – la succes în afaceri;
 • cu platica – la litigii cu concurenții;
 • cu o balenă – spre surprinderea părinților.

În funcție de când să înoți într-un vis:

 • seara – necesitatea de a lua rapid o decizie importantă;
 • iarna – la o dispoziție bună;
 • noaptea – la romantismul de vacanță;
 • vara – la dificultăți financiare.

În funcție de acțiunile dintr-un vis:

 • înot și scufundare – la răni domestice;
 • a învăța să înoate – la o ușoară stare de rău.

În funcție de cine a visat să înoate:

 • gravidă – să rezolve lucrurile cu vecinii;
 • fată necăsătorită – a primi o moștenire de la o rudă îndepărtată;
 • o femeie căsătorită – o declarație de dragoste de la un prieten.