Apel de interpretare a viselor

Pentru ce a fost chemarea?

În vise, o persoană poate visa orice. Visele sunt ca un film și realitate în același timp, pentru că nu numai că în ele au loc diferite evenimente – familiare sau neobișnuite, dar provoacă și multe emoții, la fel ca în viața reală.

Acesta este motivul pentru care sunt neobișnuite, pentru că nu știi niciodată ce vei trăi și ce vei supraviețui într-un vis! Și în plus, fiecare vis, fără excepție, are propriul său sens și merită cunoscut!

Să presupunem că ai avut un apel. La ușă sau la telefon, vesel sau neliniștit, mult așteptat sau înspăimântător, chemarea unui iubit iubit, a unui fost bărbat sau a unui străin misterios, sau poate chiar a unei persoane moarte… Ce ai simțit într-un vis – frica sau bucurie? Amintiți-vă toate detaliile somnului, acestea sunt foarte importante pentru decodare.

Interpretarea viselor oferă multe opțiuni pentru astfel de vise, alege-l pe al tău:

 • Apel telefonic în miezul nopții.
 • Un apel telefonic mult așteptat, de exemplu – de la o persoană dragă.
 • Sună iubitul.
 • Într-un vis, un fost iubit a sunat.
 • Fostul soț sună în vise.
 • Am primit un apel de la o persoană decedată.
 • Auzi sunând soneria.
 • Să-ți fie frică de triluri.
 • În mod persistent, sună la uşă mult timp.
 • Bucură-te de apel.
 • Soneria a sunat în vis, dar nu era nimeni acolo.
 • Poștașul era la ușă.

Aceste vise pot speria sau, dimpotrivă, pot provoca bucurii de neînțeles, mai mult, indiferent de detaliile conținutului. Amintiți-vă că colorarea emoțională ar trebui luată în considerare și în interpretarea viselor și nu uitați detaliile, acestea sunt deosebit de importante. Deci, ce promite visul?

Mi-a sunat telefonul…

Deci, ai avut un astfel de vis și vrei să știi semnificația. Este simplu, cartea de vis este gata să ajute! Principalul lucru este să vă amintiți cine v-a sunat exact și alte detalii ale visului.

1. Mă întreb de ce visează clopoțelul care suna noaptea. Acest lucru simbolizează surpriza – cineva nou va „pătrunde” literalmente în viața ta, va implica schimbări, va aduce un nou ritm și noi culori în viața de zi cu zi.

Poate că vei fi plăcut surprins, sau poate că viața ta se va schimba complet în bine, dincolo de recunoaștere. Așteptați-vă la ce este mai bun și nu vă fie frică de schimbare – vor duce la fericire!

2. După cum spune cartea de vis, sunetul mult așteptat și plăcut al telefonului este un semn minunat. Așteaptă-te la mare bucurie în realitate! Ceva se va întâmpla foarte curând și nu ai idee câtă bucurie îți va aduce. Cu cât credința este mai puternică, cu atât mai multă bucurie va fi în realitate și cu atât se va întâmpla mai repede!

3. Dar care este visul unui apel de la o persoană dragă, iubit sau soț? Acesta este un simbol bun, un iubit sau un soț iubit te iubește, își amintește înainte de a merge la culcare și se gândește doar la tine. Veți găsi bucurie și relații bune cu sufletul pereche, iar dacă sunteți într-o ceartă, atunci acest lucru va trece în curând și veți fi fericiți împreună!

4. Știrile de la primul în vise sunt un semn serios. Dacă fostul tău iubit sau bărbat te-a sunat, atunci puterile superioare dau un sfat: fă un pas într-o nouă viață, renunță la trecutul care te ține, împiedicându-te să trăiești la maxim și să te bucuri de viață. Amintiți-vă doar de cele mai bune momente din trecut, dar nu vă țineți de ceea ce a dispărut deja. Deschide-te pentru o viață nouă, cunoștințe noi și vei fi fericit!

5. Dacă ai avut o conversație cu fostul tău soț, atunci încă ți-e dor de el. Îți este dor de sprijinul lui și nu e un lucru rău. Poate ar trebui să vorbim, să ne facem simțiți – într-un mod prietenos, cald și deschis? Acest lucru poate beneficia atât de starea ta de spirit, cât și de el.

6. După cum spune cartea de vis, un apel telefonic de la o persoană decedată este un indiciu că nu ar trebui să uiți de cei dragi. Dedici prea mult timp afacerilor și muncii? Amintește-ți de familia ta, de cei dragi, au nevoie de tine!

Au sunat la usa…

Luați în considerare la ce visează soneria, ce anume și ce promite. Acesta este un simbol complet diferit, care are o semnificație specială. Principalul lucru este să vă amintiți cine a fost în spatele ușii, ce ați simțit și alte detalii care au avut loc în visele voastre.

1. Auzind o sonerie într-un vis – la știri. Interpretarea viselor nu se deranjează să clarifice dacă acestea vor fi bune sau deranjante, dar totul depinde de atitudinea ta față de viață. Într-un fel sau altul, vei afla ceva, vei primi vești de la un prieten îndepărtat sau vei fi surprins de evenimente neobișnuite din jurul tău. Așteptați-vă la ce este mai bun, credeți că numai bucuria vă așteaptă și așa va fi!

2. Dacă ți-e frică, atunci, în realitate, așteaptă-te la o surpriză de la prieteni sau rude. Îți pregătesc ceva uimitor! Ar putea fi un cadou, un eveniment neașteptat sau altceva. Nu încerca să afli ce îți pregătesc prietenii, pentru că atunci nu va fi nicio surpriză!

3. Dacă au sunat la ușă mult timp și persistent, acesta este un indiciu că, în realitate, ar fi timpul să abordezi vechile treburi. Poate că amânați „mâine” prea mult timp, iar acum sunt atât de multe lucruri care s-au acumulat încât este pur și simplu imposibil să trăiți în pace.

Scăpați de vechiul „gunoi”: rezolvați cazurile care mint și așteptau de mult timp, faceți apelurile necesare, finalizați proiecte. Vei fi surprins cât de plăcut și ușor va deveni pentru tine și câte lucruri noi se vor deschide înaintea ta!

4. Te-ai bucurat să auzi soneria la ușă în visul tău? Asigurați-vă că o bucurie și mai mare vă așteaptă în realitate și va exista un motiv semnificativ pentru aceasta!

Visul tău prețuit se va împlini, va presupune schimbări uimitoare, viața va fi fabuloasă și fericită. Interpretarea visului nu exagerează și amintiți-vă – amploarea fericirii și bucuriei dvs. depinde direct de cât de puternic și sincer credeți în el!

Citeste mai mult:  Babysitter într-un vis

5. Dacă în spatele ușii nu era nimeni, în realitate ar trebui să fii realist, acest sfat îți este dat de puterile superioare. Renunță la iluziile fantomatice, fii aici și acum, nu înzestrează oamenii cu acele calități pe care nici măcar nu le au.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să ai încredere în nimeni și să nu crezi în miracole, deloc! Privește lucrurile cu sobru, te va face mai puternic. Dar poștașul, care se afla în prag, prevestește vești neașteptate. Vei fi surprins!

Actiunile tale?

Poate ai sunat? Astfel de vise „active” au interpretări speciale, pe care le vom analiza în detaliu.

 • Apelarea în vise la telefon este un simbol al faptului că, în realitate, a venit momentul ideal pentru implementarea planurilor. Este timpul să acționăm, fără teamă și fără îndoială! Acum este o perioadă favorabilă, iar soarta te va ajuta.
 • Dacă ai sunat un prieten sau o prietenă, atunci ai o mare nevoie să împărtășești ceva. Bucurie sau anxietate, sau poate doar câteva informații.
 • A sunat un străin? Acest lucru indică o lipsă de comunicare.
 • Dacă ai vorbit la telefon cu mama sau rudele tale, acest lucru ar trebui să te determine să te gândești la familia ta. Le acorzi suficient timp? Amintește-ți cât de important este să nu-ți uiți rudele, anunță-le despre tine.
 • Dacă nimeni nu a răspuns la telefon, este și un sfat. Aștepta! Esti grabit. Încercați să aveți răbdare și amintiți-vă că există un timp pentru toate în viață.
 • Dacă a fost ocupat, atunci probabil că plănuiți să luați locul altcuiva în realitate. Putem vorbi atât despre viața personală, cât și despre sfera afacerilor. Merită luat în considerare – ai dreptul la asta, ești demn? Vei strica viața altuia? Amintește-ți că totul se întoarce și fii responsabil pentru acțiunile tale.
 • A suna la ușa cuiva înseamnă a deține informații valoroase. Aflați cum să îl eliminați în mod corespunzător și competent!
 • Dacă nu ai fost deschis, atunci în relația ta ești prea grăbit. În grabă, poți „spărge lemne”, așa că acum este momentul perfect să ai o atitudine de așteptare și să privești.
 • Dacă într-un vis ai apăsat butonul soneriei și ai fugit, atunci în realitate îți lipsesc bucuria, distracția fără griji și aventură. Fă-ți un weekend, distrează-te, meriți!

Înainte de a lua orice decizie, gândiți-vă cu atenție la informațiile pe care le-ați primit din cartea de vis. Crede în ce este mai bun și știi că cu siguranță se va împlini! Autor: Vasilina Serova

Interpretarea viselor: Ce înseamnă un apel telefonic?

11 decembrie 2019 la 23:41 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Apelul telefonic citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Apel telefonic într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor serafimilor țigani

De ce visezi la un apel telefonic, interpretarea somnului:

Apelul de trezire este un avertisment. Poate protesta împotriva vieții ordonate.

Interpretarea viselor lui Adaskin

De ce visezi într-un vis Apel telefonic:

A auzi o sonerie într-un vis – la schimbări plăcute neașteptate în treburile curente. Poate că în curând vei primi vești bune de la o persoană care a fost bolnavă sau într-o situație dificilă de mult timp. Am visat că soneria – la boala sau moartea unei persoane dragi.

Un telefon pus în vis, un telefon care sună este un semn al importanței deosebite a întâlnirii care te așteaptă. Visezi la un apel telefonic – vei cere cuiva să îndeplinească cererea, dar cel mai probabil nu te vor ajuta.

Cartea Dream Dream

De ce visezi la un apel telefonic, ce înseamnă:

La zvonuri false, dar vei avea nevoie de o reacție rapidă.

Carte universală de vis

De ce visezi la un apel telefonic dintr-o carte de vis:

Scurtă interpretare: comunicare; conectați-vă la distanță invazie.

Expresie populară: printr-un fir; sparge cuiva; sună credibil; raspunde la ceva.

Nimic nu scurtează distanța ca un telefon. Puteți comunica cu o persoană, chiar dacă sunteți la mare distanță unul de celălalt! Visul vorbește despre dorința ta de a deveni mai aproape de cineva. Ce faci cu telefonul în somn? Încerci să suni pe cineva? Mulți oameni visează că încearcă să sune pe cineva, dar nu pot forma numărul sau îl pot forma incorect. Dacă ai avut un astfel de vis, stabilește ce vrei să comunici. Cui vrei să pătrunzi?

Dacă visezi că sună telefonul, răspunzi la telefon? Daca nu raspunzi la telefon inseamna ca nu vrei sa comunici cu oamenii in aceasta perioada a vietii tale. A visa cum vorbesti la telefon este un semn ca ti-ar placea sa comunici cu cineva sau sa descoperi un alt aspect al personalitatii tale. Uneori nu este nimic mai intruziv decât un apel telefonic, mai ales dacă telefonul sună în mijlocul unei întâlniri sau când ești la duș. A vedea telefonul este, de asemenea, un semn că ai de ales. La urma urmei, nu poți răspunde la apel și continuă să faci ceea ce făceai.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Dacă visezi la un apel telefonic, pentru ce este:

Dacă ai visat la un apel telefonic sau la o sonerie, atunci te așteaptă vești care te vor cere să reacționezi foarte repede.

Vezi și: la ce visează ușa, la ce visează telefonul, la ce visează melodia.

Interpretarea visului lui A. Vasiliev

Dacă visezi și ceea ce simbolizează apelul telefonic:

Citeste mai mult:  Văzând un nas într-un vis

Dacă ai visat la un apel, atunci te așteaptă bârfe și va trebui să răspunzi rapid la asta.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Dacă visezi un apel telefonic, pentru ce este?

Dacă ai visat că sună la ușă, atunci îți vor ajunge în curând știri care te vor face să răspunzi rapid la ea.

Am visat că într-un vis tu însuți ai sunat la ușa cuiva – atunci vei cere ajutor vechilor tăi prieteni și ei cu siguranță te vor ajuta.

A fost un vis că poștașul a sunat la ușă – apoi oaspeții neaștepți ar veni la tine.

Dacă într-un vis ați auzit un telefon care sună, atunci vă așteaptă probleme neașteptate.

Am visat că într-un vis ai auzit un ceas cu alarmă – atunci una dintre rudele tale se va îmbolnăvi în curând și vei avea grijă de el.

Apel telefonic interpretat de experți

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi la un telefon la o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

De ce visezi la un apel

Apel conform cărții de vis de primăvară

A auzi un apel într-un vis este o veste proastă.

Apel conform cărții de vis de vară

A auzi un clopoțel într-un vis este o alarmă.

Apel conform cărții de vis de toamnă

Auzind foarte clar o sonerie într-un vis – într-o stare alarmantă.

Apel de vis de la A la Z

A auzi o sonerie într-un vis înseamnă că în curând vei primi știri care te vor determina să acționezi rapid și hotărât.

Apelați singur la ușa cuiva – în realitate, apelați la prieteni pentru ajutor și obțineți tot felul de ajutor și cea mai caldă participare spirituală.

Dacă poștașul sună la ușă – aceasta este o vizită neașteptată.

A auzi un telefon care sună într-un vis este un semn al unor circumstanțe neprevăzute în afaceri.

Dacă ai auzit un ceas cu alarmă care se încadrează în conturul visului tău, este posibil ca cineva apropiat să se simtă rău, de care va trebui să ai grijă.

Sună conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Un apel telefonic auzit într-un vis oferă o veste importantă care va necesita o reacție extrem de rapidă din partea ta.

Dacă ai auzit într-un vis că cineva îți sună la ușă, te așteaptă vești neașteptate și nu prea plăcute.

Apel conform cărții de vis ezoteric

Soneria – auziți înșelați, denaturați informațiile.

Apel conform cărții de vis moderne

Dacă auziți un apel la ușă, dar în spatele ușii nu este nimeni, atunci trebuie să aveți de-a face cu o persoană care vă va trezi suspiciuni.

Dacă primești un telefon, înseamnă că duci un mod de viață prea închis, asta nu-i mulțumește pe prietenii tăi.

Dacă visezi la un ceas cu alarmă, acesta oferă o odihnă, o oportunitate de a te relaxa, de a te bucura de farmecul vieții.

Dacă într-un vis nu poți ajunge la ușa apartamentului în care locuiește prietenul tău, deoarece soneria nu funcționează, vei fi supărat asociat cu neîndeplinirea obligațiilor pe care și le-au asumat persoanele care cooperează cu tine.

A auzi o sonerie într-un vis este o predicție a unor știri neașteptate. Afacerile pot necesita urgent prezența dvs. sau puteți fi chemat la patul unei rude bolnave.

Apel conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Sonerie (uşă) – Vedeţi o sonerie sau apăsaţi butonul soneriei – vă aşteaptă o veste bună; dacă o fată are acest vis, este timpul ca ea să lase o coroană în josul râului.

Ați visat la un apel pentru ceea ce este (sunet) – de parcă ați auzit o sonerie în vis – vestea pe care o veți primi se va referi cel mai probabil la starea de sănătate a uneia dintre rudele dvs.; va trebui să-ți petreci o parte din timp îngrijind bolnavii. Deschizi ușa soneriei, dar nu vezi pe nimeni – vei avea o afacere comună cu o persoană necunoscută; vei depinde în consecință de el, așa cum depinde și el de tine; de ceva vreme vei experimenta suspiciuni reciproce. Auzi un telefon – poate te-ai săturat de toată lumea și vrei să petreci câteva zile în singurătate; cu toate acestea, prietenii tăi nu sunt mulțumiți de acest lucru, vor încerca să te tragă în compania lor. Se pare că auzi ceasul deșteptător – dacă ceasul deșteptător în realitate anunță sfârșitul vacanței, atunci ceasul deșteptător în vis, dimpotrivă, îți spune că este timpul să te relaxezi; vei avea un weekend placut; iti folosesti bine vacanta si iti vei aminti mult timp.

Apelați conform cărții de vis a sloganelor

CALL – „ultimul apel” – ultimul avertisment. Apel – „se aude un sunet, dar nu știm unde este” – suspans, ignoranță, premoniție. „Apel” – publicitate, bârfă (vorbire goală), sfârșitul afacerii.

Apel conform cărții de vis Idiomatic

„Ultimul apel” – ultimul avertisment.

„Se aude un sunet, dar nu știm unde este” – suspans, ignoranță, premoniție.

„Apel” – publicitate, bârfă (vorbire goală), sfârșitul afacerii.

Apel conform cărții de vis a secolului XXI

A auzi un apel telefonic într-un vis înseamnă că te așteaptă vești bune sau succes în afaceri.

Dacă un telefon te-a trezit, dar de fapt nu a fost, atunci vei fi nemulțumit de tine însuți.

Dacă ai visat la o sonerie, poate fi un prevestitor al unei întâlniri cu o persoană foarte neplăcută sau rea, un apel la prudență în relațiile cu oameni puțin cunoscuți.

Apel conform cărții de vis slave

Sunați – la zvonuri false, dar veți avea nevoie de o reacție rapidă.

Apel conform cărții de vis numerologice a lui Pitagora

Al treilea apel – a fi într-un vis într-un teatru sau cinema și a auzi un al treilea apel înseamnă că ești prea îngrijorat de reputația ta și uiți de nevoile celor dragi. Daca reusesti sa intri in hol inainte sa se stinga luminile acolo, atunci ar trebui sa ai grija doar cu persoana care te va suna in 3 zile, altfel nu ai de ce sa iti faci griji. Dacă intri în sală deja în întuneric și îți cauți locul prin atingere, atunci te comporți cu imprudență și dai de mâncare pentru bârfă. Daca si tu cauti un loc la numarul „3”, atunci dupa 3 saptamani secretul tau iti va iesi la iveala si nu vei avea incotro de la rusine si umilinta.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un tavan care curge în casă

Sună conform cărții de vis detaliate a lui Denise Lynn

Bell – poate simboliza un cadru personal.

Dacă sunetul este clar, aceasta poate însemna consonanță cu fântâna vieții.

Dacă sunetul este înfundat sau neclar, poate fi necesar să vă faceți timp pentru a-l personaliza.

Apel de vis 2012

Apelul este un memento pentru „Fii atent!” Reflectarea setărilor personale de energie.

De ce visezi la un apel

interpretarea somnului conform a 17 de cărți de vis

1 Apel conform cărții de vis numerologice a lui Pitagora

Al treilea apel – a fi într-un vis într-un teatru sau cinema și a auzi un al treilea apel înseamnă că ești prea îngrijorat de reputația ta și uiți de nevoile celor dragi. Daca reusesti sa intri in hol inainte sa se stinga luminile acolo, atunci ar trebui sa ai grija doar cu persoana care te va suna in 3 zile, altfel nu ai de ce sa iti faci griji. Dacă intri în sală deja în întuneric și îți cauți locul prin atingere, atunci te comporți cu imprudență și dai de mâncare pentru bârfă. Daca si tu cauti un loc la numarul „3”, atunci dupa 3 saptamani secretul tau iti va iesi la iveala si nu vei avea incotro de la rusine si umilinta.

1 Apel conform cărții de vis ezoteric

Soneria – auziți înșelați, denaturați informațiile.

1 Apel conform cărții de vis moderne

Dacă auziți un apel la ușă, dar în spatele ușii nu este nimeni, atunci trebuie să aveți de-a face cu o persoană care vă va trezi suspiciuni.

Dacă primești un telefon, înseamnă că duci un mod de viață prea închis, asta nu-i mulțumește pe prietenii tăi.

Dacă visezi la un ceas cu alarmă, acesta oferă o odihnă, o oportunitate de a te relaxa, de a te bucura de farmecul vieții.

Dacă într-un vis nu poți ajunge la ușa apartamentului în care locuiește prietenul tău, deoarece soneria nu funcționează, vei fi supărat asociat cu neîndeplinirea obligațiilor pe care și le-au asumat persoanele care cooperează cu tine.

A auzi o sonerie într-un vis este o predicție a unor știri neașteptate. Afacerile pot necesita urgent prezența dvs. sau puteți fi chemat la patul unei rude bolnave.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Apelați conform interpretării viselor vindecătorului Fedorovskaya

Un apel telefonic auzit într-un vis oferă o veste importantă care va necesita o reacție extrem de rapidă din partea ta.

Dacă ai auzit într-un vis că cineva îți sună la ușă, te așteaptă vești neașteptate și nu prea plăcute.

1 Apel conform interpretării viselor secolului XNUMX

A auzi un apel telefonic într-un vis înseamnă că te așteaptă vești bune sau succes în afaceri.

Dacă un telefon te-a trezit, dar de fapt nu a fost, atunci vei fi nemulțumit de tine însuți.

Dacă ai visat la o sonerie, poate fi un prevestitor al unei întâlniri cu o persoană foarte neplăcută sau rea, un apel la prudență în relațiile cu oameni puțin cunoscuți.

1 Apel conform cărții de vis slave

La zvonuri false, dar vei avea nevoie de o reacție rapidă.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

1 Interpretarea viselor Sună-l pe Denise Lynn

Poate simboliza acordarea personală.

Dacă sunetul este clar, aceasta poate însemna consonanță cu fântâna vieții.

Dacă sunetul este înfundat sau neclar, poate fi necesar să vă faceți timp pentru a-l personaliza.

1 Apel conform interpretării viselor lui Catherine cea Mare

Sonerie (uşă) – Vedeţi o sonerie sau apăsaţi butonul soneriei – vă aşteaptă o veste bună; dacă o fată are acest vis, este timpul ca ea să lase o coroană în josul râului.

Ați visat la un apel pentru ceea ce este (sunet) – de parcă ați auzit o sonerie în vis – vestea pe care o veți primi se va referi cel mai probabil la starea de sănătate a uneia dintre rudele dvs.; va trebui să-ți petreci o parte din timp îngrijind bolnavii. Deschizi ușa soneriei, dar nu vezi pe nimeni – vei avea o afacere comună cu o persoană necunoscută; vei depinde în consecință de el, așa cum depinde și el de tine; de ceva vreme vei experimenta suspiciuni reciproce. Auzi un telefon – poate te-ai săturat de toată lumea și vrei să petreci câteva zile în singurătate; cu toate acestea, prietenii tăi nu sunt mulțumiți de acest lucru, vor încerca să te tragă în compania lor. Se pare că auzi ceasul deșteptător – dacă ceasul deșteptător în realitate anunță sfârșitul vacanței, atunci ceasul deșteptător în vis, dimpotrivă, îți spune că este timpul să te relaxezi; vei avea un weekend placut; iti folosesti bine vacanta si iti vei aminti mult timp.

1 Apel conform Interpretarii viselor zilelor de naștere din septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Auzind foarte clar o sonerie într-un vis – într-o stare alarmantă.