Achiziție de interpretare a viselor

De ce visezi să cumperi

Cumpărați conform cărții de vis a lui Miller

A face achiziții într-un vis este de obicei un prevestitor al unui fel de profit, însoțit de evenimente plăcute.

Cumpărați conform cărții de vis de familie

Achizițiile visează de obicei la un fel de profit și alte evenimente plăcute.

Cumpărați conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Cumpărare – Într-un magazin, magazin – pierdere în afaceri; un atac asupra unei persoane adormite; în piață – bârfă.

Cumpărați conform cărții de vis modern

A visa că faci cumpărături este o predicție a profitului, a succesului vieții și a plăcerii.

Cumpărați conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ce înseamnă cumpărăturile într-un vis – Pentru un profit bun. Imaginează-ți că ai destui bani să cumperi tot ce vrei.

Cumpărați conform cărții de vis a subconștientului

Ai visat să faci cumpărături așa cum este. Cumpărăturile sunt adesea asociate cu o anumită formă de recunoștință. Visele despre cumpărături sunt indicatori importanți ai nevoilor și dorințelor celui care doarme. Extravaganța la cumpărături indică o căutare a gratificației imediate, în timp ce cheltuielile moderate sugerează o abordare atentă a soluționării problemelor.

Visele despre cumpărături sunt cel mai adesea asociate cu conceptele de libertate de alegere și capacitatea de a lua decizii pe cont propriu.

Cumpărăturile grăbite pot indica o lipsă de autocontrol, mai ales în chestiuni financiare.

Un vis despre cumpărături reflectă nevoile emoționale ale momentului prezent. Ați fost calm în timpul călătoriei săptămânale de cumpărături sau ați încercat să vă faceți provizii pentru situații de urgență?

Produse. Cumpărarea de mâncare într-un vis este poate o încercare ascunsă de a „cumpăra” atenția și devotamentul celorlalți. obiectele dorite. Un vis despre achiziționarea de articole pe care doriți cu adevărat să le obțineți, reflectă că, în realitate, nu obțineți întotdeauna ceea ce doriți. Proprietar magazin. A te vedea ca proprietar sau manager de magazin înseamnă că oamenii se bazează prea mult pe tine.

Cumpărați conform cărții de vis modern

Cumpărați conform cărții de vis astrologic

Interpretarea somnului în cartea de vis: Achiziție – vor apărea noi responsabilități, responsabilitatea ta va crește. Casa a VI-a a horoscopului.

Cumpărare conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai avut un vis Cumpărături – se pare că cumperi ceva în vis – dezvoltarea cu succes a afacerii îți va oferi profituri bune; dar o poșetă grasă nu va fi singura sursă de bucurie.

Cumpărați conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Cumpărați – Cumpărați ceva din magazin – Astăzi trebuie să vă schimbați drastic stilul de viață, să faceți o alegere decisivă Cumpărați ceva în piață sau de la un vânzător aleatoriu – Nu vă grăbiți să acceptați oferta cuiva. Renunțați la tentația norocului ușor. Rătăciți prin piață sau prin magazin și să nu cumpărați nimic – O ceartă, o încercare dureroasă este posibilă. Reconsiderați pretențiile dvs. față de cineva

Cumpărați conform cărții de vis pentru femei

Cumpărături – A face achiziții într-un vis este un prevestitor al unui fel de profit, însoțit de evenimente plăcute, în următorul interpret puteți citi o interpretare diferită a ceea ce visați.

Cumpărând din cartea de vis a unei gospodine

Cumpărături – dorința de a se afirma; avertizare. Cumpărarea unui produs fără bani este o sete de multă atenție; consideră-te mai bun decât alții; cumpărare pe credit – dorința de achiziții, control; achiziționarea de obiecte de zi cu zi – entuziasm asupra prezentului sau viitorului; cumpărarea de bunuri de lux – stima de sine scăzută; dorinta de a-si consolida autoritatea.

Cumpărați conform cărții de vis franceze

A face achiziții într-un vis – pentru a profita, noroc în afaceri. Dacă cumpărați lucruri mici sau articole de zi cu zi – un vis nu este de bun augur.

Cumpărând o carte de vis pentru o cățea

Diverse achiziții într-un vis – vă așteaptă vești plăcute și vesele despre realizarea unui fel de profit sau stimulente materiale.

Cumpărați conform cărții de vis slave

Cumpărături – atinge-ți obiectivul, noroc în afaceri și dragoste.

Cumpărați conform interpretării viselor lui Loff

Pentru mulți, cumpărăturile sunt un element important al vieții. Dacă nu credeți, amintiți-vă de acele cunoștințe pe care procesul de dobândire a ceva îi face să simtă un sentiment de satisfacție și mândrie. Participarea la relații comerciale este un fel de afirmare a autonomiei personale a unei persoane. Dar o astfel de participare poate fi deplorabilă, distructivă. Mulți din societatea noastră de consum sunt profund îndatorați, iar atunci când datoria îți atârnă deasupra capului ca o sabie a lui Damocles, te epuizează nu numai financiar, ci și emoțional. Prin urmare, visele despre cumpărături pot fi considerate fie ca un avertisment, fie ca o autoafirmare. Pentru a interpreta un astfel de vis, este necesar să țineți cont de următoarele puncte: ce cumpărați și de ce, cum plătiți achiziția – în numerar, cu cardul de credit, cu cec sau prin propriul farmec.

Cumpărarea pe credit – reflectă dorința de achiziții sau control. În acțiuni de acest fel, ar trebui să priviți cu atenție obiectul de cumpărare.

Achiziția de obiecte de zi cu zi – semnalează un sentiment de nesiguranță în prezent sau viitor.

Cumpărarea de bunuri de lux – vorbește despre dorința de a compensa stima de sine scăzută sau de a întări autoritatea în societate.

Dacă cumperi ceva, dar banii nu apar, asta indică insolvența ta financiară sau poate fi un indicator că așteptările tale emoționale nu sunt îndeplinite. Ce, pentru cine și de la cine cumperi?

Daca il cunosti pe vanzator (sotie, coleg de munca etc.) – produsul este extrem de important pentru tine si esti consumatorul final – prin urmare, simti ca, la randul tau, nu indeplinesti nicio obligatie in relatiile interumane.

Dacă reușiți să achiziționați un produs fără bani, atunci acesta este un semn de control, recunoaștere universală sau conștientizarea că meritați o onoare specială. În acest caz, atât identitatea vânzătorului, cât și articolele achiziționate vor fi decisive pentru interpretarea somnului.

Cumpărați conform cărții de vis Veles

Cumpără – Bine, bucurie; ieftin – succes în dragoste; în magazin – pierderi; în piață – bârfă.

Cumpărați conform cărții de vis ucrainene

A cumpăra ceva (cu excepția produselor din fier) ​​este o bucurie.

De ce visezi să cumperi dintr-o carte de vis

2 octombrie 2019 la 12:42 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visați să cumpărați citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce să cumperi într-un vis?

Interpretarea viselor astromeridianului

Dacă ai visat să cumperi lucruri

Cumpărați – Într-un vis, imaginea de a cumpăra ceva este la fel de simbolică ca și în realitate: cumpărarea unei ținute noi, cumpărarea de mâncare pentru o vacanță este o faptă bună. Dar, de exemplu, care este sensul somnului, de unde cumperi o mulțime de lucruri neobișnuite, când visătorul aleargă prin centrele comerciale și cumpără, aruncând aproape totul în coș? Astfel de comploturi de vise înseamnă achiziție sub orice formă, personificând dorința visătorului de a îmbunătăți bunăstarea sau de a deveni mai de succes. Predicția finală depinde de circumstanțe.

 • Cumpărarea multor bunuri pentru care nu erau bani de plătit – acest lucru prefigurează cheltuieli mari cu profituri semnificative ulterioare. Un moment bun pentru a investi în tine și familia ta.
 • Plata pentru cumpărături – pentru a scăpa de anxietate, situațiile neplăcute din viitor vor dispărea datorită acțiunilor tale.
 • Cumpărați haine, dar s-au dovedit a fi la modă sau incomode? Relațiile cu gospodăriile se vor opri din cauza reticenței dumneavoastră de a vă deschide.

Citeste mai mult:  De ce visează țestoasele mari și mici

Interpret psihologic Furtseva

De ce ai visat că cumperi lucruri

Cumpără – Percepția psiho-emoțională a achizițiilor se corelează în mod natural cu schimbările active ale stării mentale a visătorului, dar această imagine personifică adesea și un fel de iraționalitate a acțiunilor sale.

 • A visa cum cumperi pește este un semn care indică goliciunea interioară, dorința de a-ți umple spațiul personal cu emoții și cunoștințe.
 • O anumită persoană în spatele tejghelei atunci când cumperi un produs? Visul va indica pe cine să se uite în realitate. Și căile de interacțiune vor indica un potențial pericol.
 • Comerț clasic, conform cărții de vis – chiar și emoții, calm și încredere.
 • Dacă cumperi, fără bani, atunci te simți vinovat și incompetent în raport cu „vânzătorul”.
 • Un lucru nou primit cadou vorbește despre un statut înalt și un noroc apropiat.
 • Rătăcirea într-un magazin de lux cu lucruri și produse scumpe și nu cumpărând bunuri, promite sprijin din partea prietenilor.
 • Cumpărarea și târguiala pentru bibelouri de pe piață cu câștig de sume mici – soarta avertizează împotriva meschinării: profitul de moment va fi ruinător.

Carte de vis romantică

De ce visezi cumpărături

Cumpărați – Conform interpretării cărților de vis de dragoste, majoritatea semnelor că cumpărați ceva fără gânduri într-un vis au un sens pozitiv, deoarece schimbul sub orice formă adună oamenii împreună. Dar interpretarea exactă depinde de persoana vizată și de natura a ceea ce cumpărați. Luând bunurile achiziționate într-un vis, în realitate obțineți un fel de profit material și/sau emoțional.

 • Cumpărați articole personale? Acesta este un indiciu al veștilor bune în sfera dragostei sau în familie.
 • Într-un vis, să cumperi un inel de logodnă clasic pentru un partener în onoarea propunerii? Aceasta este o proiecție a dorinței tale de noi cunoștințe: fă-ți prieteni, dar fii atent și nu-ți dezvălui pe deplin sufletul încă din primele zile.
 • Cumpărați scutece – pentru nașterea unui copil.
 • Dacă într-un vis cumpărați un lucru și nu vă puteți despărți de bani, acesta este un semn de confirmare a respectului sincer al partenerului și a iubirii sale nesfârșite, ceea ce prevestește dezvoltarea unei relații mai profunde.

Vezi si: de ce ai visat la cumparaturi, de ce visezi la magazine, de ce visezi sa cumperi in piata.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visezi cumpărături?

 • Un vis în care cumperi o mulțime de mărfuri și, când calculezi, se dovedește că nu ai bani cu tine, este un prevestitor atât al cheltuielilor mari, cât și al profiturilor semnificative.
 • A plăti pentru cumpărături într-un vis înseamnă să te eliberezi de anxietatea care te asuprește pentru starea celor dragi.
 • Dacă cumpărați bunuri dintr-un magazin de companie, un magazin universal sau un supermarket și obțineți tot ce este mai bun și cel mai scump, înseamnă că, în realitate, afacerea dvs. va merge rapid în sus, datorită sprijinului semnificativ al prietenilor care au o experiență vastă în afaceri și legături de lungă durată. în lumea afacerilor.
 • Dacă ai visat că cumperi în piață sau în mici magazine și magazine, în timp ce câștigi o sumă nesemnificativă pe fiecare articol, în realitate vei pierde mai mult decât economisești urmărind ieftinitatea.
 • Cumpărarea unei mașini într-un vis este un semn că vei reveni la pozițiile pierdute, având succes semnificativ într-un domeniu nou.
 • Dacă cumpărați portocale și alte fructe din țările fierbinți, înseamnă că dificultățile și obstacolele din calea voastră vor fi depășite cu ușurință și cu beneficii considerabile pentru dvs.
 • Dacă într-un vis îți cumperi propria lenjerie de corp, aceasta promite o boală din cauza efortului excesiv.
 • Biletele achiziționate la teatru sau la vreo altă reprezentație – la înșelăciune și extorcare nerușinată.
 • Băncile cu orice conținut înseamnă fragilitatea succesului tău și dezamăgirea severă în cazul unui eșec complet.
 • Rolul pe care l-ați cumpărat oferă profit dacă este proaspăt și pierderi dacă este învechit.
 • Cumpărați o cabană într-un vis – pentru a primi o moștenire bogată, scânduri – răsfățați-vă cu tristețe și sentimente sincere, lemne de foc – pentru a bârfi la adresa dvs.
 • Dacă cumpărați bijuterii într-un vis, acest lucru prevestește succesul în domeniul afacerilor.
 • A cumpăra singur parfum este o dezamăgire pentru persoana iubită, chiar dacă parfumul este cumpărat de nimeni altul decât el însuși și doar pentru tine, înseamnă că în realitate vei avea o viață fericită și prosperitate în toate.
 • Visul în care cumpărați tablouri prevestește un antreprenoriat nereușit; covoare – pentru a face profituri mari; dantelă – fanii nu vor avea sfârșit, așa că te vei confrunta cu o alegere dificilă cui să-i dai preferință.
 • Dacă într-un vis cumpărați un medicament într-o farmacie, acest lucru prevestește o întrerupere a afacerilor, iar dacă este un laxativ, vor exista taxe pentru o călătorie lungă.
 • Cumpărarea de panglici înseamnă că, în realitate, vei suporta cheltuieli goale. Cumpărând o lopată – îți poți pierde locul, un cal – îți vei petrece vacanța în sânul naturii, odihnindu-te grozav și câștigând noi impresii.
 • Cumpărați ulei – veți trăi cu plăcere deplină, lapte – veți fi înșelat rău și insidios, carne – un semn al unei aventuri sângeroase sau al unei boli grave.
 • Visul în care dobândești o armă înseamnă că vei provoca o atitudine negativă față de tine de la o persoană cu care refuzi să ai o relație intimă.
 • Dacă arma este un arc cu săgeți sau o altă jucărie pentru copii care nu este capabilă să lovească serios, atunci în realitate vei fi obligat să apelezi la serviciile unui avocat pentru a-ți proteja interesele.
 • Cumpărarea de pantofi – la probleme minore și inconsecvențe.
 • Dacă cumpărați mănuși într-un vis, arătați cumpătare și cumpătare în realitate, dar acest lucru nu vă va permite să evitați cheltuielile inutile din cauza unor circumstanțe neprevăzute.
 • Cumpărarea unei curele noi într-un vis înseamnă fidelitate conjugală, iar pentru o fată tânără – castitate și modestie fată înainte de căsătorie.
 • Dacă într-un vis te-ai dus să cumperi țesături pentru o rochie de mireasă, înseamnă că în curând le vei mulțumi rudelor, anunțând decizia ta de a te căsători cu o persoană demnă și cunoscută, preferându-l fostului tău admirator.
 • Dacă cumpărați o cutie frumoasă încrustată sau sculptată, veți afla secretul citind scrisoarea altcuiva.
 • Cumpărarea unei pălării la modă – pentru a schimba imaginea, dacă nu întregul stil de viață.
 • Achiziționând un dulap de epocă – vei obține bunăstare cu muncă asiduă, mobilier modern – vei obține același lucru fără prea mult efort.

Citeste mai mult:  Ce să faci dacă te doare capul după ce dormi

„De ce să cumperi într-un vis? Dacă vezi Cumpără într-un vis, ce înseamnă?

De ce visezi să cumperi:

interpretarea somnului conform a 90 de cărți de vis

De ce visezi să cumperi 10 cărți de vis într-un vis?

Mai jos puteți afla gratuit interpretarea simbolului „Cumpărați” din 10 cărți de vis online. Dacă nu ați găsit interpretarea dorită pe această pagină, utilizați formularul de căutare în toate cărțile de vis ale site-ului nostru. De asemenea, puteți comanda o interpretare personală a somnului de către un expert.

ABC interpretare a viselor

Cumpărați ceva din magazin – astăzi trebuie să vă schimbați drastic stilul de viață, să faceți o alegere decisivă.

Cumpărați ceva de pe piață sau de la un vânzător aleatoriu – nu vă grăbiți să acceptați oferta cuiva. Rezistați momerii norocului ușor.

Rătăcirea prin piață sau prin magazin și să nu cumpere nimic – este posibilă o ceartă, un proces dureros. Reconsiderați pretențiile dvs. față de cineva.

Micul Weses carte de vis

A cumpăra este bine, bucurie; ieftin – succes în dragoste; în magazin – pierderi; bârfe în piaţă.

Cartea viselor moderne

Visul lui Azar

Cumpărați bijuterii – pentru a lipsi de respect; a cumpăra un smarald este o afacere incertă.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă

Cumpărarea unor produse sau lucruri într-un vis, dacă în același timp nu vezi cum dai bani, îți prevestește un fel de achiziție sau profit util.

A da bani pentru bunuri este un semn că un fel de achiziție va fi asociat cu costuri crescute.

Interpretarea viselor lui Martyn Zadeki

Cumpără ceva – profit.

Interpretarea viselor de la A la Z

Un vis în care faci o selecție largă de achiziții și, atunci când calculezi, se dovedește că nu ai bani cu tine, este un prevestitor atât al cheltuielilor mari, cât și al profiturilor semnificative. A plăti pentru cumpărături într-un vis înseamnă să te eliberezi de anxietatea care te asuprește pentru starea celor dragi.

Dacă cumpărați bunuri dintr-un magazin de companie, un magazin universal sau un supermarket și obțineți tot ce este mai bun și mai scump, atunci, în realitate, afacerea dvs. va merge rapid în sus datorită sprijinului semnificativ al prietenilor care au o experiență vastă în afaceri și legături de lungă durată în lumea afacerii.

Dacă visezi că faci cumpărături în piață sau în mici magazine și magazine, în timp ce câștigi o sumă nesemnificativă pe fiecare articol, în realitate vei pierde mai mult decât economisești urmărind ieftinitatea.

Cumpărarea unei mașini într-un vis este un semn că îți vei recâștiga pozițiile pierdute, reușind semnificativ într-un domeniu nou.

Dacă cumpărați portocale și alte fructe din țările fierbinți, înseamnă că dificultățile și obstacolele din calea voastră vor fi depășite cu ușurință și cu beneficii considerabile pentru dvs.

Dacă într-un vis cumperi lenjerie intimă pentru tine, aceasta promite o boală din cauza efortului excesiv.

Biletele achiziționate la teatru sau la vreo altă reprezentație – la înșelăciune și extorcare nerușinată.

Bănci cu orice conținut – înseamnă fragilitatea succesului tău și dezamăgirea severă în cazul unui eșec complet.

Rolul pe care l-ați cumpărat oferă profit dacă este proaspăt și pierdere dacă este învechit.

Cumpărați o cabană într-un vis – pentru a primi o moștenire bogată, scânduri – răsfățați-vă cu tristețe și sentimente sincere, lemne de foc – pentru a bârfi la adresa dvs.

Dacă cumpărați bijuterii într-un vis, acest lucru prevestește succesul în domeniul afacerilor.

A cumpăra singur parfum este o dezamăgire pentru persoana iubită, chiar dacă parfumul este cumpărat de nimeni altul decât el însuși și doar pentru tine, înseamnă că în realitate vei avea o viață fericită și prosperitate în toate.

Visul în care cumpărați tablouri prefigurează o afacere nereușită; covoare – pentru a face profituri mari; dantelă – fanii nu vor avea sfârșit, așa că te vei confrunta cu o alegere dificilă cui să-i dai preferință.

Dacă într-un vis cumpărați un medicament într-o farmacie, acest lucru prevestește o întrerupere a afacerilor, iar dacă este un laxativ, vor exista taxe pentru o călătorie lungă.

Cumpărarea de panglici înseamnă că, în realitate, vei suporta cheltuieli goale.

Cumpărând o lopată – îți poți pierde locul, un cal – îți vei petrece vacanța în sânul naturii, odihnindu-te grozav și câștigând noi impresii.

Cumpără ulei – vei trăi în plină plăcere, lapte – vei fi înșelat și insidios, carne – semn al unei fapte sângeroase sau al unei boli grave.

Visul în care dobândești o armă înseamnă că vei provoca o atitudine negativă față de tine de la o persoană cu care refuzi să ai o relație intimă. Dacă arma este un arc cu săgeți sau o altă jucărie pentru copii care nu este capabilă să lovească serios, atunci în realitate vei fi obligat să apelezi la serviciile unui avocat pentru a-ți proteja interesele.

Cumpărarea de pantofi – la probleme minore și inconsecvențe.

Dacă cumpărați mănuși într-un vis, în realitate arată cumpătate și cumpătare, dar acest lucru nu vă va permite să evitați cheltuielile inutile din cauza unor circumstanțe neprevăzute.

Cumpărarea unei curele noi într-un vis înseamnă fidelitate conjugală, iar pentru o fată tânără – castitate și modestie fată înainte de căsătorie.

Dacă într-un vis te-ai dus să cumperi țesături pentru o rochie de mireasă, înseamnă că în curând le vei mulțumi rudelor, anunțând decizia ta de a te căsători cu o persoană demnă și cunoscută, preferându-l fostului tău admirator.

Dacă cumpărați o cutie frumoasă încrustată sau sculptată, veți afla secretul citind scrisoarea altcuiva.

Cumpărarea unei pălării la modă – pentru a schimba imaginea, dacă nu întregul stil de viață.

Achiziționând un dulap de epocă – vei obține bunăstare cu muncă asiduă, mobilier modern – vei obține același lucru fără prea mult efort.

Wanderer’s Dreambook

Cumpărare – cheltuieli; interpretare în funcție de achiziție.

De ce visezi să cumperi

A trebuit să cumperi într-un vis? Pregătește-te pentru evenimente importante în realitate, este posibil. că există o alegere de făcut. O interpretare mai exactă depinde direct de produsul achiziționat. cărțile de vis oferă cele mai relevante transcrieri.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor sărutând un alt tip

De ce visezi să cumperi conform cărții de vis a lui Miller

Efectuarea de cumpărături – pentru bani mari, pentru evenimente vesele, pentru o întâlnire care nu era așteptată sau o sărbătoare care te așteaptă. Achiziționarea oricărui produs este un simbol al tonusului sexual și al atracției către intimitate.

Ce înseamnă să cumperi într-un vis – cartea de vis a lui Vanga

Cumpărarea – simbolizează faptul că știi să vinzi cu succes.

Vedeți că cineva pe care îl cunoașteți cumpără un lucru – în realitate, va avea nevoie de ajutorul vostru în rezolvarea problemelor financiare.

De ce să visez dacă am cumpărat într-un vis conform cărții de vis a lui Medeea

Cumpărarea într-un magazin – la schimbările viitoare în viață sau nevoia de a face o alegere radicală. Ți se oferă din viață oportunitatea de a intra în acel cerc de oameni care este mai înalt decât tine ca statut social. Încearcă să nu-l ratezi.

Achiziționați pe piață – nu luați decizii pripite. Luați în considerare totul bine, calculați și apoi acceptați alegerea potrivită.

De ce visezi să cumperi conform cărții de vis a lui Loff

Faceți cumpărături – pentru prosperitate și evenimente vesele neașteptate. Dar acest vis poate însemna și fapte supărătoare.

Cumpărând un lucru scump – obții autoritate în viață. Visătorul scoate mărfurile din magazin fără să plătească – la dificultăți financiare.

Ce înseamnă să cumperi într-un vis conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Cumpărați ceva din magazin – suferiți daune.

În magazin – la bani.

Cumpărați bunuri ieftine – spre iubire fericită.

În piață – să bârfească.

Bunuri scumpe – a lipsi de respect.

Bijuterii – la pierderi monetare.

De ce visezi să cumperi pâine, pește, carne crudă, cartofi

Cumpărați pâine fierbinte din făină premium – la bani mari.

Dacă pâinea nu este proaspătă, înseamnă nenorocire, chin, rău.

Cumpărați pește în piață – spre bogăție.

O femeie cumpără pește de pe piață – pentru sarcină.

Pește nepotrivit pentru hrană – posibil o boală a plămânilor și a rinichilor.

Cumpărați pește, plătiți cu bani mici – dați mai puține sfaturi colegilor și rudelor, nu le place.

Cumpărarea de carne în cantități mari – simbolizează că nu te îmbolnăvești neapărat de boală, poate că cineva din familia ta se va îmbolnăvi.

Cumpărați carne nu pentru dvs. – situația dvs. financiară se va îmbunătăți semnificativ.

Am văzut cum un măcelar taie carne și apoi o cumperi – nu răspândi cuvinte, vor fi înțeleși greșit.

Am cumpărat cartofi – la venituri neașteptate.

Cumpărați cartofi – câștigați mare respect, pentru profit.

De ce visezi să cumperi o geantă, pantofi, rochie, cizme, pantofi, haină de blană, pălărie

A cumpărat o geantă – visele tale vor deveni realitate.

Geanta de voiaj – pentru calatorie.

Cumpără pantofi – vrei să-ți schimbi viața.

Atunci când cumpărați pantofi, nu vă puteți alege modelul – în realitate sunteți în căutarea unui iubit.

Cumpărați pantofi – situația financiară se va îmbunătăți, dar într-un alt oraș.

Cumpărarea pantofilor sau cizmelor indică norocul subalternilor, acest episod de vis poate indica, de asemenea, că va trebui să găsești un alt loc de muncă, sau la noi aventuri romantice.

Cumpărați o rochie nouă – obțineți o mare plăcere, o satisfacție fericită cu aspectul dvs.

Un vis poate însemna și că vei fi invitat la o sărbătoare, de la care vei primi o mare plăcere.

După cumpărare, rochia s-a dovedit a fi ruptă – la bârfă.

Vrei să-ți cumperi o rochie, dar ceva te împiedică să o faci – un rival neașteptat va apărea în drumul tău.

Cumpără o rochie neagră – spre dor.

Cumpărarea unei rochii de mireasă pentru o fată – pentru o viață scurtă de familie, pentru o femeie – înseamnă că vor fi probleme în familie.

Cumpărați cizme – simbolizează că vei fi înșelat, nu juca jocuri legate de bani, nu participa la loterie.

Gândește-ți acțiunile și judecățile – pentru cei care au visat, au măsurat cizme pentru cumpărare.

Femeia a decis să cumpere cizme pentru un bărbat – se va găsi un nou amant.

Cumpărați cizme într-un vis – vă așteaptă o schimbare în sfera afacerilor.

Veți întâlni o persoană fascinantă sau vă veți face prieteni de încredere – cumpărând cizme într-un vis.

Cumpărând pantofi – în realitate vei face o mare greșeală.

Cumpărați pantofi pentru un copil – la știri.

Cumpără pantofi – simbolizează faptul că prietenia ta cu persoana iubită se va deteriora.

Luați pantofi care se potrivesc confortabil pe picior în magazin – veți avea o viață nouă, situația financiară se va îmbunătăți.

Cumpărarea unei haine de blană este o relație bună cu iubitul tău. Pentru o fată, un vis înseamnă că va avea un domn bogat.

Cumpărarea unei haine de blană promite profituri mari.

Ia-ți o haină de blană – nu ești foarte vorbăreț cu străinii, ți-e frică să spui niște prostii.

Cumpărați o pălărie – veți avea un patron puternic.

Cumpărați o pălărie în magazin – pentru o iarnă geroasă.

Când cumpărați o pălărie – aveți grijă iarna, căciula îți poate fi ruptă din cap.

Atunci când cumperi o pălărie, îți este ușor să impuni părerea altcuiva, dar ideile tale nu sunt mai rele decât altele.

O pălărie cumpărată dintr-un magazin este pentru o călătorie.

De ce visezi să cumperi flori

Cumpărați, florile proaspăt smulse sunt frumoase – spre noroc, bucurie, succes.

Dacă florile sunt învechite și inestetice, înseamnă că în viață vei avea necazuri, necazuri, boli.

Cumpărați flori neînsuflețite – puteți fi înșelat.

De ce altfel visezi să cumperi

 • cumpără un inel

Cumpără un inel – pe calea vieții tale vei întâlni o persoană bună care te va ajuta cu sfaturi.

 • să cumpere bilete

Cumpărați bilete – schimbați-vă stilul de viață.

 • cumpăr un apartament, o casă

Achiziționarea unui apartament – veți primi o mulțime de bani, încercați să-l investiți profitabil.

Cumpărând o casă – norocul te așteaptă în toate, vei realiza tot ceea ce te-ai gândit în viață.

 • cumpara inghetata

A cumpărat înghețată – vei avea o scurtă poveste de dragoste.

 • cumpără chiloți

Cumpărarea chiloților înseamnă că nu există oameni în societatea ta în care să ai încredere.

 • cumpără un ceas

Cumpărați un ceas – vă confirmă neatenția și incapacitatea de a depăși circumstanțele apărute.

 • cumpără lumânări

Cumpărați lumânări în magazin – pentru o sărbătoare distractivă în curând.

 • cumpara parfum

Cumpărați parfum într-un vis – în realitate, nu vă înșelați cu speranțe goale.

Subiect interesant:

Autoarea articolului este LadyElena

Așteptăm comentariile și evaluările dumneavoastră – acest lucru este foarte important pentru noi!