Ucide o vulpe într-un vis

ucide vulpea

Interpretarea viselor Ucide o vulpe ai visat de ce într-un vis să ucizi o vulpe? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să visezi la uciderea unei vulpi citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Vulpe

Un vis despre o vulpe ne avertizează că avem un inamic viclean, viclean, obscen și periculos.

Lupta cu ea într-un vis este un semn al unei dispute cu inamicul.

Prinderea unei vulpi într-un vis este un semn că vei vedea prin planurile viclene ale dușmanilor tăi și nu le vei oferi posibilitatea de a triumfa asupra ta.

Prinderea unei vulpi și aducerea ei acasă într-un vis înseamnă că te vei îndrăgosti de o femeie rea și vicleană care îți va otrăvi viața.

Dacă visezi că o vulpe s-a strecurat în casa ta, atunci ferește-te de o reputație care poate suferi din vina oamenilor invidioși sau a rivalilor.

Să te joci cu o vulpe sau să o mângâi într-un vis este un avertisment de pericol. A ucide o vulpe într-un vis înseamnă o victorie necondiționată asupra dușmanilor.

A mânca carne de vulpe într-un vis este un prevestitor al unei certuri cu cineva.

Vezi interpretare: animale, animale, vânătoare.

Interpretarea viselor – Vulpe

Vulpea personifică calități umane atât de rele precum înșelăciunea, viclenia și ipocrizia. Există multe proverbe și vorbe despre acest animal viclean și toate reflectă cumva calitățile unei vulpi: „Vulpea Patrikeevna are toate urechile deasupra”, „Vulpea va conduce șapte lupi”, „Când cauți un vulpe în față, apoi e înapoi”.

A vedea o vulpe într-un râu într-un vis înseamnă că în curând vei întâlni o persoană care îți va face o ofertă bună care îți poate îmbunătăți semnificativ situația financiară. Dacă ați visat că alte animale scot vulpea din râu, atunci un astfel de vis sugerează că ar trebui să vă gândiți bine înainte de a vă ocupa de afacerea propusă, oricât de profitabilă ar părea la prima vedere.

Privind într-un vis cum o vulpe își ia prada de la orice animal este un semn că în curând va trebui să dai dovadă de mare înțelepciune pentru a-ți atinge obiectivele.

Dacă într-un vis ai văzut o vulpe abandonându-și prada, în ciuda faptului că în acel moment nimic nu o amenință, atunci în viața reală ar trebui să te gândești la ce pericol te expui atunci când faci asta sau acela.

A visa la o vulpe care fuge de vânători este dovada că, datorită rezistenței și inteligenței tale, vei putea să-ți învingi dușmanii și să-ți restabiliți reputația.

Dacă ai visat la o vulpe fără coadă – un prevestitor al faptului că vei putea învinge inamicii cu propriile lor arme.

Să vezi vulpi mici într-un vis este un semn că trebuie să acorzi mai multă atenție copiilor tăi. Poate că fac ceva viclean și vei fi foarte neplăcut când vei afla despre minciunile lor.

Să vezi o vulpe prefăcându-se moartă într-un vis este un semn că în mediul tău există un nedoritor secret care așteaptă o oportunitate de a-ți face rău.

A vedea o vulpe într-o cușcă într-un vis este o profeție că îți vei putea îmbunătăți treburile, care în prezent nu merg bine.

Interpretarea viselor – Vulpe

A vedea o vulpe este un dușman viclean și acțiunile lui / aspectul tău interioară / calea înșelătoare / personalitatea sau spiritul care te duce în rătăcire.

Vulpea roșie aprinsă – vin, orgii și diverse daune din beție.

Vulpea care latră – singurătate din vina ei.

O vulpe care devorează prada sângeroasă – boli dintr-o viață disolută.

Pielea unei vulpi este o minciună, o trădare a unui prieten.

Vulpea urmărită – minciuna sau minciuna ta te condamnă la singurătatea interioară.

Auzi vulpea lătrat de departe – depresie, singurătate.

A mângâi o vulpe sau a vedea una moartă este un sfârșit nefericit pentru propriile tale trucuri / dezvoltarea nefavorabilă a circumstanțelor / povara grijilor lumești.

Interpretarea viselor – Vulpe

A visa la o vulpe într-o grădină zoologică înseamnă furt sau jaf, într-un colț viu – un inamic secret, pentru a o întâlni în sălbăticie – ferește-te de oamenii vicleni.

Dacă vezi o vulpe în casa ta înseamnă că, în curând, va trebui să-ți chinuiești foarte mult de unde să faci rost de bani. Prinderea unei vulpi înseamnă că, în realitate, vei scoate la iveală un mincinos sub masca unui binevoitor.

O vulpe moartă spune că în realitate va fi posibil să eviți o misiune neplăcută și umilitoare în poziția ta. A ucide o vulpe prevestește superioritatea ta în farmec și feminitate în comparație cu toate celelalte doamne din rândul invitaților, printre care vei străluci.

Mâncatul cărnii de vulpe într-un vis prevestește o ceartă, ajungând la furie și atacuri. Un guler de vulpe înseamnă că vei fi angajat în afaceri dubioase.

Interpretarea viselor – Vulpe

Vânătoarea de vulpe visează la aventuri dubioase și la aventuri amoroase riscante.

O vulpe care se strecoară în curtea ta este un avertisment: mai bine te ferești de oamenii invidioși, altfel reputația ta va fi în pericol.

Dacă într-un vis ai ucis o vulpe, câștigă în orice afacere.

Cartea de vis a lui D. Loff spune: „O vulpe este o fiară vicleană. Prin urmare, dacă vezi o vulpe într-un vis, atunci fie tu însuți ai calitățile caracteristice acesteia, fie devii o victimă a acestora. Ce simți despre acest simbol – cu teamă sau cu sentimente plăcute? Indiferent dacă vă place sau nu această imagine, ea vă definește viziunea asupra lumii și relația cu ea.

Dacă vulpea apare în fața ta ca o rivală, atunci obiectul pe care încearcă să-ți ia de la tine poate deveni decisiv pentru interpretare.

Apariția unei vulpi într-un vis semnalează că undeva în viața ta se manifestă calități care sunt indisolubil legate de acest animal și fie aceste calități vin de la tine, fie experimentezi efectul lor asupra ta.

Interpretarea viselor – Vulpe

Feriți-vă de un vecin, de un incendiu sau de înșelăciunea unui prieten. O persoană rea va apărea în casa ta.

Încercarea de a prinde o vulpe – trebuie să încerci să-ți neutralizezi adversarii.

Lupta cu o vulpe într-un vis este o ceartă cu un adversar inteligent și viclean.

Să vezi o vulpe prinsă în casa ta – în curând te vei îndrăgosti de o femeie rea și vei deveni sclavul ei.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă visele icoane de bijuterii din aur

Mângâierea unei vulpi – pentru a înșela, necaz.

A ucide o vulpe într-un vis înseamnă a scăpa de inamici.

O vulpe care latră – spre singurătate din vina ei.

Vulpe ucisă – la dezvoltarea nefavorabilă a circumstanțelor.

Interpretarea viselor – Vulpe

Vulpe – a visat la o vulpe – ești foarte inteligent și viclean.

Dacă vânezi o vulpe, fii atent cu cunoscuții, în special cu femeile atrăgătoare.

Dacă vezi o vulpe trecând pe lângă tine, vei fi mai deștept decât toată lumea.

Dacă vânezi o vulpe, asta înseamnă că ar trebui să te ferești de alți oameni.

Vulpea (femeia) este un simbol al frumuseții și al vicleniei.

Feriți-vă de femeile foarte frumoase, încrezătoare în sine și atractive.

Vulpe cu pui – indică o femeie deșteaptă.

Interpretarea viselor – Vulpe

Vulpea este un animal viclean. Prin urmare, dacă vezi o vulpe într-un vis, atunci fie tu însuți ai calitățile caracteristice acesteia, fie devii o victimă a acestora.

Ce simți despre acest simbol – cu teamă sau cu sentimente plăcute?

Indiferent dacă vă place sau nu această imagine, ea vă definește viziunea asupra lumii și relația cu ea.

Dacă vulpea apare în fața ta ca o rivală, atunci obiectul pe care încearcă să-ți ia de la tine poate deveni decisiv pentru interpretare.

Apariția unei vulpi într-un vis semnalează că undeva în viața ta se manifestă calități care sunt indisolubil legate de acest animal și fie aceste calități vin de la tine, fie experimentezi efectul lor asupra ta.

Mai există cineva cu calități similare în mediul vulpii?

Mai este cineva în vis care se ferește de tine?

Interpretarea viselor – Vulpe

De obicei simbolizează viclenia și înșelăciunea. Poate că cineva din mediul tău te conduce de nas sau tu însuți plănuiești un fel de afacere dificilă.

Vulpea roșie aprinsă: un semn al aventurilor amoroase sau al bârfei.

O vulpe cenușie, nedescrisă într-un vis: un prevestitor al faptului că riscați să deveniți o victimă a înșelăciunii cuiva și să suferiți unele pierderi.

O vulpe prinsă într-o capcană, precum și vânătoarea de vulpi: simbolizează expunerea înșelăciunii.

Dacă, în realitate, începeți un fel de truc pentru a ucide o vulpe într-un vis – un prevestitor al unei certuri sau al unui conflict serios, în urma căruia adevărul despre anumite evenimente va ieși la suprafață.

Interpretarea viselor – Vulpe

Vulpea este un dușman secret, viclean, uneori chiar un hoț.

Dacă vulpea este în curte, în hambar – ferește-te de calomniatori și invidioși, reputația ta este în pericol.

Vulpea din casă este o femeie rea, un fel de rău pentru tine de la o femeie, o înșelăciune.

Mângâierea unei vulpi este un pericol.

Purtați blană de vulpe – protejați-vă de cei răi.

A vedea vulpi vânând într-un vis înseamnă să te angajezi în proiecte dubioase și aventuri amoroase nedemne.

Ucide o vulpe într-un vis

Trișorul cu părul roșu personifică atât un inamic secret, cât și o persoană seducătoare în același timp. Interpretarea corectă depinde de semnele, senzațiile, emoțiile, acțiunile însoțitoare dintr-un vis. Explicația de ce visezi să omori o vulpe arată diferită în cărțile de vis.

Cartea de vis a lui Miller: nu te pierde în propriile tale intrigi

Subconștientul nostru ne protejează de înșelăciune și necazuri, ne spune unde și când să ne asigurăm. Dar unii oameni sunt capabili să folosească trucuri și trucuri pentru câștig personal. Prin urmare, interpretarea lui Gustav Miller despre ceea ce visează să distrugă un prădător se reduce la recomandări de a lucra la creșterea conștiinței, a nivelului tău moral:

  • trage – scapă de ispite;
  • a sugruma – a se despărți de cel care doare;
  • beat with a stick – descoperă o conspirație a concurenților;
  • a vedea mort – la o schimbare de statut;
  • a îndepărta pielea – a dezvălui ipocritul;
  • isteț – pentru a câștiga inima unei persoane dragi.

De ce visezi să ucizi o vulpe conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Psihologul acordă o mare importanță locului în care a avut loc lupta cu fiara. Conform cărții sale de vis, uciderea unei vulpi într-o zonă deschisă este un risc justificat.

Aproape de propria ta casă

În cele din urmă, vei înțelege cine dorește exact să te despartă de familia ta. Pot fi nu numai rude, vecini, prieteni imaginari, ci și „bine-doritori” care nu au absolut nimic de-a face cu casa ta.

Încearcă să elimini afirmațiile neceremonioase despre sufletul tău pereche, astfel încât conflictele să fie imediat înlocuite de armonie și pace în casa ta.

Aproape de gaură

Nostradamus promite victoria într-o luptă acerbă pentru cea mai bună poziție la locul de muncă. Nu ratați șansa – dovediți-le colegilor și superiorilor că puteți avea întotdeauna încredere.

În grădina zoologică

Jocul necinstit jucat de concurenți va fi expus cu succes de dvs. Chiar dacă lucrurile nu merg bine acum, mai rămâne doar un pas până la finala victorioasă.

În pădure, pe câmp

Aruncă o privire mai atentă la oamenii care nu îți sunt indiferenți: fanilor, iubiților secreti – există riscul să-și piardă buna dispoziție, rămânând în același timp singur.

Ai visat să omori o vulpe? Amintește-ți ce culoare avea blana!

roșcată

Poți fi felicitat – odată pentru totdeauna îți vei putea suprima dorința pasională de a poseda o persoană care îți este indiferentă.

alb

A împușca un albino într-un vis înseamnă a-ți lua rămas bun de la pericolul de moarte. Văzând un prădător alb într-un vis, sugruntându-l cu mâinile – până la recuperarea completă după o boală prelungită.

Vulpea de argint

Este timpul să aruncăm o privire mai atentă la subalterni, colegi. Fama din partea lor sugerează că urmăresc obiective egoiste.

Să visezi un animal prins într-o capcană

Într-un vis, uciderea unei vulpi pregătindu-i o capcană în avans este un semn rău. De ce visezi o fiară dusă într-o cușcă, descrie în detaliu cartea de vis a lui Hasse. Se pare că nu ești cu mult diferit de inamicii tăi și ești gata să lupți cu ei cu metode necinstite.

Poate că victoria în bătălie va fi a ta, dar nu îți vei putea „spăla” reputația pentru foarte mult timp.

Alege-ți visul 👇

Interpretarea viselor leu și tigru

Într-un vis, ucide un urs

Interpretarea viselor mușcături de vulpe

Interpretarea viselor alerga prin pădure

Interpretarea viselor lupii urs

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Interpretarea viselor: de ce visează Vulpea, pentru a vedea Vulpea într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

La ce visează vulpea într-o carte de vis:

Vulpe – De ce visezi să vezi o vulpe – atunci trebuie să te ferești de furt sau de vreun act insidios al unui prieten nesigur care s-a încurajat cu tine.

De ce visezi să vezi o vulpe – atunci cineva te va înșela.

Citeste mai mult:  Rupe un dinte într-un vis

Mângâind o vulpe într-un vis – vei avea un inamic insidios.

Pentru a vedea că ai ucis o vulpe – atunci îți vei învinge toți dușmanii.

Vezi și: de ce visează lupul, de ce visează ghimbirul, de ce visează șmecheria.

De ce visează vulpea?

Vulpe – Dacă o femeie a visat la o vulpe, atunci ea are pericolul să apară un rival.

Dacă un bărbat a visat la o vulpe, atunci nu trebuie să se încurce cu femei necunoscute. Există o posibilitate de înșelăciune, intrigi și pierderi financiare. De asemenea, vă puteți înșela.

De ce visează Vulpea într-un vis:

Vulpe – Văzând că au vrut să prindă o vulpe – atunci vei avea ocazia să rezolvi o situație dificilă. Acest lucru va necesita ingeniozitatea și capacitatea dvs. de a găsi un limbaj comun cu toată lumea.

Pentru a vedea că ai hrănit vulpea din mâinile tale – atunci vei dezlega trucurile și intrigile dușmanilor tăi insidioși.

A vedea o vulpe într-o cușcă înseamnă că nu trebuie să te bazezi doar pe întâmplare. În curând veți avea nevoie de capacitatea de a acționa rapid și hotărât.

A vedea că te joci cu o vulpe este un semn că, datorită comportamentului tău necugetat, vei deveni obiect de zvonuri și bârfe.

A vedea o vulpe moartă într-un vis înseamnă că va veni eșecul recoltei și seceta.

Văzând vulpea într-un vis:

Vulpe – O vulpe a visat – aceasta personifică astfel de calități umane negative precum înșelăciunea, viclenia și ipocrizia.

A vedea ca ai vazut o vulpe in rau inseamna ca in curand vei intalni o persoana care iti va face o oferta excelenta care iti va imbunatati semnificativ situatia financiara.

Dacă ați văzut într-un vis că alte animale scot o vulpe din râu, atunci acest lucru sugerează că trebuie să vă gândiți cu atenție înainte de a vă ocupa de afacerea propusă, indiferent cât de profitabilă ar părea la prima vedere.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Dacă vulpea visează, pentru ce este:

Vulpe – Am visat la o vulpe domestică îmblânzită – acest lucru prevestește furt sau jaf.

De ce visezi să vezi o vulpe într-un colț viu – atunci vei avea un inamic secret.

Dacă întâlnești o vulpe în sălbăticie într-un vis, atunci trebuie să te ferești de oamenii vicleni.

Dacă vezi o vulpe în casa ta înseamnă că în curând te vei gândi de unde să faci rost de bani.

Prinderea unei vulpi înseamnă că vei putea demasca un înșelător sub masca unui binevoitor.

La ce visează Vulpea – analiza visului:

Vulpe – am visat să vânez vulpi – aceasta este o chestiune dubioasă și aventuri amoroase riscante.

De ce visezi să vezi o vulpe care s-a strecurat în secret în curtea ta – atunci mai bine te ferești de oamenii invidioși, altfel reputația ta ar putea avea de suferit.

Pentru a vedea că o vulpe a fost ucisă – atunci vei câștiga în aproape orice afacere.

De ce visează Vulpea, ce înseamnă:

Vulpea este considerată în mod tradițional un simbol al vicleniei și inventivității, iar a vedea o vulpe într-un vis înseamnă să înfrunți necazuri, dificultăți care sunt construite pe acuzații false, pe diverse trucuri și trucuri.

Am avut un vis în care se desfășoară vânătoare de vulpi, ceea ce înseamnă că în viitorul apropiat va trebui să vă ocupați de chestiuni dubioase. Apropo, aventurile amoroase riscante se potrivesc și ele în acest punct.

Și totuși, un astfel de vis nu este profetic, ci un avertisment, s-ar putea să refuzați o afacere riscantă sau o tentație și să vă păstrați calmul, și eventual și banii, nervii.

Dacă ai visat la o vulpe care a intrat în secret în curtea ta, atunci ar trebui să te uiți cu atenție la împrejurimile tale – cu siguranță vei găsi o persoană care joacă un joc dublu. Ar trebui să fii atent, pentru că reputația ta, fața ta în ochii publicului este acum amenințată.

Dacă într-un vis ucizi o vulpe, poți, fără îndoială, să te implici în orice dispută, să începi orice afacere – toate acțiunile tale vor avea cât mai mult succes posibil.

Dacă ai văzut o vulpe epuizată și epuizată într-un vis, atunci cel mai probabil inamicul tău, concurenții tăi, a decis să dea înapoi. Și în acest moment ai timp pentru un mic răgaz, timp să te recuperezi.

Interpretarea visului lui G. Rasputin

La ce visează vulpea într-o carte de vis:

Vulpe – A vedea o vulpe este un semn că vei avea o ceartă sau o confruntare cu o persoană dragă. Acest vis prevestește, de asemenea, prăbușirea planurilor pe care le-ați construit cu această persoană. Vânează o vulpe în vis – îți vei schimba părerea și atitudinea față de o persoană pe care ai respectat-o ​​întotdeauna și al cărei sfat i-ai ascultat. Prinde o vulpe – poți face față dificultăților pe care le ai dacă îți arăți hotărârea și mergi împotriva stereotipurilor predominante. Ucide vulpea – te vei putea adapta în timp la mediul schimbat, astfel încât să poți câștiga timp și să obții rezultatele dorite.

Pentru a vedea cum o vulpe fură pui – vei deveni proprietarul unor informații secrete care îți vor fi foarte utile. Dar, ca urmare a acestui fapt, te vei îndepărta pentru o vreme de cercul tău social obișnuit.

Vulpea moartă este un simbol al faptului că autoritatea ta nu va permite nici măcar celor răi să înceapă un joc dublu împotriva ta. Pentru a fi zgâriat de o vulpe într-un vis – veți putea face față dificultăților care au apărut numai dacă suferiți pierderi financiare grave.

Lisa visează? Vezi următorul interpret.

De ce visează Vulpea într-un vis:

Vulpea este un simbol al vicleniei și al înșelăciunii. Pe vremuri, vulpea era simbolul diavolului. Datorită semnificațiilor expresiilor „canterelle” și „roșu ca o vulpe”, acest animal a devenit, de asemenea, asociat cu frumusețea și farmecul feminin seducător.

Ce înseamnă să vezi o vulpe într-un vis?

Fox – Scurtă interpretare: dexteritate; singurătate; evazivitatea.

Expresie populară: viclean ca vulpea; trișa; nu vei merge la recunoaștere cu el; vulpea.

Mă întreb dacă vulpile au într-adevăr viclenie și dexteritate în sânge, sau sunt mânate de același lucru ca toate animalele: dorința de a supraviețui și de a se reproduce?

Dacă îi atribuim deja vulpii calități precum viclenia, prudența, viclenia, poate că aceste calități le personifică vulpea în visul tău.

De asemenea, este posibil să asociezi vulpea cu pericolul, prada și vânătoarea sportivă. Simți că ești vânat fără milă? Crezi că toate pariurile sunt împotriva ta și că adversarii tăi sunt superiori ție?

Vrei să fii ca o vulpe: de exemplu, să fii mai viclean în chestiuni profesionale sau să-ți pese mai mult de existența ta? (Când o vulpe este rănită, ea se urcă în gaura ei și își linge rănile.)

Citeste mai mult:  Cartea de vis a lui Gypsy Miller

Într-un vis, ai văzut o persoană pe care o cunoști lângă o vulpe? Poate că această persoană nu este complet sinceră cu tine, este viclean?

O fată sexy este uneori asociată cu o vulpe. Așa vrei să arăți sau o persoană pe care o cunoști procedează așa și nu îndrăznești să te apropii de el?

Interpretarea viselor pentru fete

La ce visează vulpea într-o carte de vis:

Vulpe – Dacă ai visat la o vulpe, înseamnă că în viața reală încerci să-ți atingi obiectivele doar prin viclenie. Folosești cu pricepere naivitatea oamenilor și în același timp crezi că nu înșeli deloc oamenii, ci doar profitând de faptul că sunt atât de proști și creduli. Ai grijă! Într-o zi, ei vă vor face același lucru și este puțin probabil să vă bucurați de asta.

De ce visează Vulpea, ce înseamnă:

Vulpea este un dușman secret, viclean, uneori chiar un hoț.

Dacă într-un vis o vulpe intră în secret în casa ta, atunci în viața reală ești înconjurat de mulți oameni invidioși. Dacă a reușit să-ți fure ceva, atunci, în realitate, numele tău bun va fi în pericol. Visul în care ai reușit să omori vulpea îți prevestește victoria în toate eforturile.

Un vis în care participați la o vânătoare de vulpi prevestește aventuri dubioase sau aventuri amoroase riscante.

De ce visează vulpea:

Vulpe (pentru femei) – pericolul unui rival. Pentru bărbați, nu ar trebui să se încurce cu femeile. Există o posibilitate de înșelăciune, intrigi, pierderi de bani. Te poți înșela singur.

de ce a visat să omori o vulpe într-un vis

de ce ai visat să omori o vulpe cartea de vis a visat de ce într-un vis de ce a visat să omori o vulpe? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți într-un vis de ce ați visat să ucizi o vulpe, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Văzând o vulpe într-un vis

Predicția visului vulpei

Un vis despre o vulpe ne avertizează că avem un inamic viclean, viclean, obscen și periculos.

Lupta cu ea într-un vis este un semn al unei dispute cu inamicul.

Prinderea unei vulpi într-un vis este un semn că vei vedea prin planurile viclene ale dușmanilor tăi și nu le vei oferi posibilitatea de a triumfa asupra ta.

Prinderea unei vulpi și aducerea ei acasă într-un vis înseamnă că te vei îndrăgosti de o femeie rea și vicleană care îți va otrăvi viața.

Dacă visezi că o vulpe s-a strecurat în casa ta, atunci ferește-te de o reputație care poate suferi din vina oamenilor invidioși sau a rivalilor.

Să te joci cu o vulpe sau să o mângâi într-un vis este un avertisment de pericol. A ucide o vulpe într-un vis înseamnă o victorie necondiționată asupra dușmanilor.

A mânca carne de vulpe într-un vis este un prevestitor al unei certuri cu cineva.

Vezi interpretare: animale, animale, vânătoare.

De ce visează Lisa

Vulpe – a visat la o vulpe – ești foarte inteligent și viclean.

Dacă vânezi o vulpe, fii atent cu cunoscuții, în special cu femeile atrăgătoare.

Dacă vezi o vulpe trecând pe lângă tine, vei fi mai deștept decât toată lumea.

Dacă vânezi o vulpe, asta înseamnă că ar trebui să te ferești de alți oameni.

Vulpea (femeia) este un simbol al frumuseții și al vicleniei.

Feriți-vă de femeile foarte frumoase, încrezătoare în sine și atractive.

Vulpe cu pui – indică o femeie deșteaptă.

Văzând o vulpe într-un vis

Predicția visului vulpei

A vedea o vulpe este un dușman viclean și acțiunile lui / aspectul tău interioară / calea înșelătoare / personalitatea sau spiritul care te duce în rătăcire.

Vulpea roșie aprinsă – vin, orgii și diverse daune din beție.

Vulpea care latră – singurătate din vina ei.

O vulpe care devorează prada sângeroasă – boli dintr-o viață disolută.

Pielea unei vulpi este o minciună, o trădare a unui prieten.

Vulpea urmărită – minciuna sau minciuna ta te condamnă la singurătatea interioară.

Auzi vulpea lătrat de departe – depresie, singurătate.

A mângâi o vulpe sau a vedea una moartă este un sfârșit nefericit pentru propriile tale trucuri / dezvoltarea nefavorabilă a circumstanțelor / povara grijilor lumești.

De ce visează Lisa

Să vezi o vulpe – un „vulpe” va dori să te înșele.

Și nu fii cioara!

Văzând o vulpe într-un vis

Un simbol al vicleniei, intrigii și înșelăciunii.

O vulpe într-un vis avertizează asupra consecințelor rele ale jocului greșit.

Feriți-vă de înșelăciunea prietenilor.

Pentru toți oamenii crescuți într-un basm rusesc, imaginea unei vulpi este asociată cu viclenia și înșelăciunea.

Dacă vulpea pe care o vedeți într-un vis vi se pare periculoasă, este posibil să deveniți o victimă a înșelăciunii.

Un pui de vulpe îmblânzit afectuos îți va aminti că intriga începută de tine poate duce la o ceartă cu cineva.

În orice caz, atunci când întâlnești o vulpe în vis, nu te baza pe o relație transparentă.

Predicția visului vulpei

De ce visează Lisa

Văzând o vulpe într-un vis

A vedea vânătoare de vulpe într-un vis înseamnă că vei fi angajat în afaceri dubioase și aventuri amoroase riscante.

Dacă în visul tău o vulpe intră în secret în curtea ta, acesta este un avertisment: ferește-te de oamenii invidioși. Reputația ta este în joc.

A ucide o vulpe înseamnă că vei câștiga în orice afacere.

Predicția visului vulpei

Vânătoarea de vulpe visează la aventuri dubioase și la aventuri amoroase riscante.

O vulpe care se strecoară în curtea ta este un avertisment: mai bine te ferești de oamenii invidioși, altfel reputația ta va fi în pericol.

Dacă într-un vis ai ucis o vulpe, câștigă în orice afacere.

Cartea de vis a lui D. Loff spune: „O vulpe este o fiară vicleană. Prin urmare, dacă vezi o vulpe într-un vis, atunci fie tu însuți ai calitățile caracteristice acesteia, fie devii o victimă a acestora. Ce simți despre acest simbol – cu teamă sau cu sentimente plăcute? Indiferent dacă vă place sau nu această imagine, ea vă definește viziunea asupra lumii și relația cu ea.

Dacă vulpea apare în fața ta ca o rivală, atunci obiectul pe care încearcă să-ți ia de la tine poate deveni decisiv pentru interpretare.

Apariția unei vulpi într-un vis semnalează că undeva în viața ta se manifestă calități care sunt indisolubil legate de acest animal și fie aceste calități vin de la tine, fie experimentezi efectul lor asupra ta.