Semnificația numerelor văzute într-un vis

De ce visează numerele și numerele – numerologia viselor

De ce visezi la anumite semne, imagini și evenimente? Interpretarea viselor poate spune multe despre bunăstarea noastră, poate informa informațiile ascunse în subconștient și poate avertiza asupra evenimentelor viitoare. Să ne dăm seama cum să interpretăm corect numerele visate.

Caracteristici de interpretare

Înțelepții estici au susținut că cifrele dintr-un vis indică o zi importantă. Dacă o persoană se așteaptă la un eveniment semnificativ, atunci poate indica o dată mult așteptată. Dacă viziunea seamănă mai mult cu o zi din calendar, ar trebui interpretată astfel. Dar datele pot fi un avertisment. Puteți distinge prevestirile negative de cele pozitive prin colorarea emoțională a viziunii. Avertismentele sunt considerate incorect fatale. Ele vin pentru ca o persoană să evite un eveniment neplăcut.

Aceeași carte de vis estică notează că numerele de vis pot indica perioada de viață în care se află în prezent dormitorul sau alte informații importante. Uneori ei sugerează numărul unui bilet norocos de loterie sau o casă în care ar trebui să mergi.

Pentru a înțelege cu adevărat la ce visează numerele, ar trebui să-ți asculți intuiția. Subconștientul vă va ajuta să găsiți răspunsul corect mai bine decât interpreții. Visele nocturne oferă adesea răspunsuri la întrebările care au deranjat o persoană înainte de a adormi. Uneori răspunsul își formează propriul creier, dar uneori semnele vin din exterior. Există chiar și un domeniu ezoteric separat de cunoaștere – numerologia angelica. De exemplu, faimoasa clarvăzătoare Vanga a făcut multe predicții din viziunile ei de noapte. A învățat să interpreteze simbolurile pe care le-a văzut singură în tinerețe.

Acordați o atenție deosebită caracterelor repetate. Ei avertizează adesea atât despre evenimentele de bun augur, cât și despre încercări. De obicei, prin repetari persistente, fortele superioare realizeaza unele schimbari in comportamentul individului.

Scrieți sau auziți un număr într-un vis

Surse diferite dau o interpretare diferită a viselor, unde cel care doarme scrie sau aude numere. Cea mai recentă carte de vis susține că o persoană începe să scrie numere într-un vis înainte de a-și trezi abilitățile magice. Dacă în același timp înregistrarea trece sub dictare, atunci va fi vocea profesorului. Un astfel de complot poate prevesti o întâlnire cu un înțelept care va urma pregătirea unui magician începător.

Conform cărții de vis a lui Longo, numerele dintr-un vis sunt înregistrate de un pedant care are o relație dificilă cu cei dragi din cauza respectării excesive a regulilor. Situația se va rezolva dacă înveți să lași pedanteria deoparte. Acest lucru se poate face cel puțin temporar, de exemplu, atunci când comunicați cu prietenii. Adesea, aceste obiceiuri sunt dezvoltate în munca responsabilă, iar apoi transferate în relațiile de familie, unde sunt nepotrivite. Învățând să lași pedanteria la birou, poți îmbunătăți relația acasă.

Calculele într-un vis sunt efectuate înainte de o decizie serioasă care va afecta soarta. Nu trebuie să comiți acte erupții sau grăbi, sfatul unui profesionist vă poate ajuta.

Șterge înregistrările – încearcă să scapi de consecințele acțiunilor tale. Dacă inscripția nu se pretează sarcinii, nu va fi ușor de făcut față.

A te uita la cineva care scrie numere înseamnă a invidi realizările altcuiva. Semnele avertizează că acest sentiment negativ merită renunțat, concentrându-se pe emoțiile pozitive.

A auzi numerele rostite cu o voce plăcută într-un vis este un semn bun. Dacă vocea este neplăcută, la fel și știrile.

Numerele oboselii

Astfel de semne sunt adesea cele care se supraîncărcă excesiv. Cartea de vis a familiei indică faptul că acestea simbolizează suprasolicitarea, ceea ce poate duce la greșeli la locul de muncă, decizii financiare greșite și alte probleme.

Interpretarea viselor Fedorovskaya sfătuiește să iei o pauză de la toate afacerile și să te relaxezi. Atunci cu siguranță ar trebui să cauți erori în deciziile tale anterioare.

Uneori, astfel de imagini prevestesc debutul unei perioade obositoare, vă sfătuiesc să vă pregătiți cu atenție pentru aceasta, să vă odihniți bine cu o zi înainte.

Sensul numerelor specifice

Nu există un consens între interpreți cu privire la ce visează numerele. Când vă dezvăluiți visele, ar trebui să vă bazați pe diferite surse și să fiți sigur că vă ascultați.

Interpretul Ushakov dă următoarea interpretare:

 • 1 – a fi printre oameni;
 • 2 – bârfă;
 • 3 – conversații de afaceri;
 • 4 – eforturi zadarnice;
 • 5 – dezacorduri;
 • 6 sau mai mult este o înșelătorie.

Peter Leiman dă un sens diferit numerelor dintr-un vis. El scrie că semnele spun despre starea prezentă a subconștientului sau despre evenimente viitoare:

 • 0 – vid;
 • 1 – fluiditate, flexibilitate;
 • 2 – smerenie;
 • 3 – bucurie, ascensiune creativă;
 • 4 – constanță;
 • 5 – schimbare sau sete de schimbare;
 • 6 – alegere;
 • 7 – management, instruire;
 • 8 – armonie;
 • 9 – finalizare;
 • 10 – un nou început, remedierea greșelilor vechi;
 • 11 – puterea sau nevoia de ea;
 • 12 – rezistenta;
 • 13 – grija, refuz;
 • 14 – cunoștințe;
 • 15 – evenimente transmise de sus;
 • 16 – necazurile sunt trimise de sus și se vor transforma în bine;
 • 17 – diferențe;
 • 18 – neînfricarea;
 • 19 – energie;
 • 20 – demnitate, onoare;
 • 21 – începutul unuia nou;
 • 22 – egoism;
 • 23 – distrugere;
 • 24 – frica;
 • 25 – ispita;
 • 26 – autoamăgire;
 • 27 – confruntare;
 • 28 – abuz de patronaj de sus;
 • 29 – orice abuz;
 • 31 – logica periculoasa;
 • 32 – lipsa de armonie;
 • 33 – libertate.

După 33, se adună numerele, iar valoarea rezultată este descifrată. Atât de înfricoșător pentru mulți, 666, după adăugare, se transformă în 18 și înseamnă curaj sau nevoia de el.

De ce visezi la numere care nu pot fi reținute?

Se întâmplă adesea ca numerele văzute să fie greu de reținut, mai ales cele cu trei cifre sau mai lungi. Astfel de viziuni pot aduce atât surprize plăcute, cât și probleme grave. Uneori, ei avertizează asupra tulburărilor financiare care decurg din neglijența din trecut.

Ele pot simboliza, de asemenea, oportunități ratate, o ocazie fericită pe care o persoană a trecut cu vederea. Subconștientul sau puterile superioare sugerează că ar trebui să fii mai atent la viață.

Interpretarea viselor Longo, dimpotrivă, promite că semnele uitate vor aduce surprize plăcute. Nu va fi pur noroc: pentru a obține un rezultat, va trebui să depui un efort. Poate că va exista o ofertă de muncă profitabilă sau oportunitatea de a trece într-o nouă poziție.

Diferiți interpreți nu au o părere comună despre motivul pentru care numerele visează. Unii le numesc semne de sus, alții își spun propriile semnale ale creierului. Adevărul, ca întotdeauna, se află la mijloc. Când vă descifrați viziunile, nu ar trebui să vă bazați doar pe cărți. Pentru a învăța cum să vă înțelegeți visele de noapte, trebuie să studiați mai multe interpretări diferite, să vă ascultați intuiția și să țineți un jurnal. Înregistrările viziunilor nocturne și evenimentele ulterioare vor ajuta o persoană să-și facă propria listă individuală de semnificații.

Autor articol:

Zhanna Kolovanova. Absolventă a Școlii de Tarot și Numerologie Roza Vetrov, practicantă cititoare de tarot și numerolog.

E-mail pentru a contacta autorul: kolovanova@taynoeznanie.com

Citeste mai mult:  Visează la sarcină să te vezi cu burtă

Ce înseamnă numerele din vise?

Conținut

[sta_anchor >Deseori visezi numere? Te-ai gândit vreodată ce înseamnă numerele într-un vis? Poate întâlnești în mod constant același număr? Sau poate s-a întâmplat ca numărul pe care l-ai văzut într-un vis să apară în viața reală sub forma unei date importante pentru tine? Cifrele joacă un rol important în visele noastre. La urma urmei, visele sunt inconștientul nostru, ele ne arată toate gândurile, experiențele, emoțiile, evenimentele trecute și viitoare, schimbări cheie în viață.

Cât de des experimentezi deja vu? Știți că acest fenomen ne vine direct din vise. Într-un vis, vedem un eveniment nesemnificativ al viitorului nostru, dar memoria nu are timp să-l repare, deși este depus în mintea noastră. Când simțim un sentiment de déjà vu, ne gândim: „Am mai văzut asta undeva, mi s-a întâmplat, mi s-a întâmplat”. De fapt, am văzut acest moment într-un vis.

Asta se întâmplă cu numerele. Îți pot arăta luna, data unui eveniment important, numărul biletului de loterie câștigător și așa mai departe. Somnul poate fi răspunsul la întrebări importante.

Fiecare număr are o anumită putere spirituală. Principalul lucru este să analizezi visul în mod corect și să înveți cum să interpretezi numerele. În acest articol vom răspunde la întrebarea ce înseamnă numerele dintr-un vis.

[sta_ancora>Numerele pot:

— apar literalmente ca un număr. De exemplu: 22, 48, 51,6,3

– apar sub formă de obiecte sau obiecte: două persoane, 5 câini, trei baloane, 8 ferestre

– visează o dată, dar îți vei aminti de acest vis pentru totdeauna

[sta_ancora>

[sta_ancora>

1. Când începi să analizezi numărul de vis, și este de două sau trei cifre, adaugă numerele din număr până când obții o singură cifră. De exemplu, dacă într-un vis ai văzut numărul 38. 3+8=11 1+1=2 – analizează numărul 2

2. Analizează visul în sine. De ce a apărut acest număr, cum s-a întâmplat? Fiți atenți la complotul visului. Poate ai visat la o întâlnire sau la un număr de casă

3. Adesea semnificațiile numerelor pot fi opuse. Prin urmare, analizează-ți sentimentele pe care le-ai trăit în acest vis. Ai fost speriat, trist, fericit, calm? Dacă visul a fost bun, vezi sensul pozitiv, dacă emoțiile au fost negative, vezi sensul negativ.

4. Dacă visezi obiecte, consultă un interpret de vise. Ce înseamnă să vezi o persoană, fluturi, pietre într-un vis? Și apoi uită-te la valoarea numărului. Poate că acest lucru vă va ajuta să vă interpretați corect visul.

[sta_anchor >Unul (și toate cele care însumează 1) reprezintă începutul traseului, este punctul de plecare. Se poate simboliza începuturile noastre. Dar acest număr înseamnă și că înainte de a începe o afacere importantă, gândiți-vă bine, planificați totul din timp pentru ca succesul să vă aștepte. Acest număr înseamnă potențialul tău și simbolizează ceea ce nu s-a întâmplat încă. De exemplu, te-ai gândit adesea să-ți începi propria afacere și visezi la acest număr. Ai o idee grozavă pentru o afacere, abilități profesionale, o mare dorință – acesta este potențialul tău. Pornirea unei afaceri este un eveniment care nu s-a întâmplat încă.

Numărul 2

2 (și toate acele numere a căror sumă dă 2) – un cuplu, parteneriat, cooperare, confruntare, rivalitate. Amintiți-vă de vis, poate că ați întâlnit o persoană nouă în realitate, iar visul vă spune la ce poate rezulta această nouă cunoștință. Dacă visul a fost bun, te așteaptă o prietenie puternică, un posibil parteneriat în afaceri, sau această persoană te va sprijini într-un moment dificil. Dacă visul a fost rău, fii atent: poate că această persoană nu este cine pretinde că este. Poate că e gelos pe tine? Sau este concurenta ta directa? Gândi.

Numărul 3

3 (și toți cei a căror sumă dă 3) Acesta este numărul creativității, creativității. Dacă ați văzut acest număr într-un vis, poate un fel de conștientizare, vă așteaptă idei interesante. Dacă ai o profesie creativă, poate te așteaptă inspirație, care va avea ca rezultat un nou proiect interesant. De asemenea, acest număr poate însemna rătăcire în nori, detașare de realitate. Îți amintești de vis, poate că vrea să-ți spună că trebuie să „aterizezi”? Faceți afaceri, concentrați-vă pe ceva important și nu vă avântați în nori.

Numărul 4

4 (și toți cei a căror sumă dă 4) este numărul structurii, al fundației. Aceasta înseamnă că trebuie să-ți planifici strategic ziua (poate viața) pentru a reuși. 4 este un pătrat, fundație, rezistență. Gândește-te la ce ar putea însemna asta pentru tine? Poate te-ai gândit să organizezi un eveniment? Visul ne spune, da, acest lucru trebuie făcut, dar doar mai întâi trebuie să vă gândiți la toate detaliile, astfel încât totul să meargă cu un bang. De asemenea, acest număr înseamnă reguli, un sistem. Dacă visul a fost rău, poate cineva vrea să te limiteze în ceva, să te priveze de libertate. Poate este persoana ta preferată? Sau un lider la serviciu?

Numărul 5

Numărul 5 – bucurie, plăcere, fericire. Poate vă așteaptă vreun eveniment plin de bucurie. 5 într-un vis rău este o dependență. Dependență de obiceiuri proaste, persoană, muncă? A analiza

Numărul 6

Numărul de căsătorie, echilibru, stabilitate, unire. Poate te așteaptă o căsnicie fericită sau te gândești adesea la asta, iar visul îți spune „este timpul să te căsătorești/ să te căsătorești”. De asemenea, uniunea poate însemna parteneriat în afaceri, co-învățare, prietenie puternică, începutul unei relații cu un partener. Somn prost, respectiv, o ruptură în relații.

Numărul 7

Numărul de spiritualitate, reflecție profundă. Poate că acest vis necesită o atenție specială. Acesta este un număr mistic, simbolizează și învățarea cunoștințelor mistice, ezoterice, noi hobby-uri. Poate că acest număr îți spune că ar trebui să începi să studiezi astrologia, ezoterismul, chiromanția? Dacă ai visat la numărul 7 și te gândești să înveți, bine ai venit la școala de astrologie Lakshmi. Vei învăța să citești soarta, să vezi perioade negative pentru a le corecta la timp, să-ți pregătești viața pentru succes și multe, multe altele. Sau poate ai visat mereu să dansezi, dar l-ai tot amânat? Este timpul să începem! Un vis negativ poate însemna ignoranță, o lipsă de cunoaștere, ceea ce ne duce și la faptul că în realitate ar trebui să ne autodezvoltam.

Numărul 8

Acest număr este „bună ziua din univers”. Ea îți spune – „te descurci bine, continuă treaba bună”. De asemenea, cifra opt simbolizează o astfel de expresie „nou este un vechi bine uitat”. Reveniți la idei vechi sau proiecte neterminate, acestea pot fi cele care vă vor aduce succes. Dacă acesta este un vis urât, atunci Universul te avertizează împotriva a ceva. A analiza.

Citeste mai mult:  Prăbușire de avion online de interpretare a viselor

Numărul 9

Acest număr înseamnă sfârșitul unei etape de viață și începutul uneia noi. Aceasta poate fi o promovare la locul de muncă, mutarea în alt oraș, căsătoria sau începutul unei relații și așa mai departe. De asemenea, acest număr vă invită să vă adresați personalității și să înțelegeți cine sunteți. Gândește-te la asta și învață să te iubești și să folosești corect tot potențialul care este în tine.

Care este visul lui Numbers?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul lui Numbers

Visul în care ai auzit niște numere te avertizează despre bine sau rău. Un astfel de vis poate prezice un câștig uriaș, primind bani. Cu cât auzi mai multe numere într-un vis, cu atât vei primi mai mulți bani în realitate. Încercați să vă amintiți și aceste numere, deoarece pot însemna și câte zile, săptămâni, luni, ani vă așteaptă un eveniment important. Vederea multor numere diferite într-un vis aduce anxietate și probleme.

A vedea zero sau zerouri într-un vis înseamnă că ești bântuit de speranțe goale și necazuri. După un astfel de vis, nu te baza pe succesul în afaceri. Cu cât vezi mai multe zerouri într-un vis, cu atât chinul și starea ta de incertitudine vor fi mai lungi.

O unitate dintr-un vis este un semn de singurătate, singurătate sau unicitatea unui obiect sau fenomen dat.

Doi într-un vis înseamnă dualitate, două fețe, înșelăciune sau autoînșelăciune. Dar uneori un doi poate însemna un cuplu.

Trei este un număr norocos, numărul Providenței Divine. Un astfel de vis prefigurează adesea împlinirea unei dorințe.

Patru într-un vis prevestește schimbare, reînnoire, cu condiția să nu stai pe spate.

Cinci într-un vis este un semn de aventurism, o înclinație pentru aventuri riscante. După un astfel de vis, ferește-te de jocurile de noroc sau tranzacțiile riscante, deoarece acestea sunt sortite eșecului și te amenință cu pericol.

Șase într-un vis este un semn de mare dragoste care îți va afecta destinul.

Dar trei șase într-un vis, ca în Biblie, sunt un vestitor de mari necazuri, un avertisment de pericol, numărul diavolului.

Șapte sau a vorbi despre șapte articole, zile etc. într-un vis oferă fericire sau înseamnă că călătoria ta va avea succes.

Opt într-un vis te avertizează despre încercările viitoare pe care soarta ți le-a pregătit și indică faptul că poți reuși cu prețul fericirii personale.

Nouă într-un vis indică necumpătarea și irascibilitatea caracterului tău, care este plin de consecințe nefaste.

Numărul zece într-un vis este un semn al finalizării unor afaceri, fidelitatea deciziei tale.

Numărul unsprezece într-un vis oferă succes, în ciuda numeroaselor obstacole și pericole.

Numărul doisprezece într-un vis înseamnă vicisitudinile destinului.

Numărul treisprezece într-un vis este un semn de distrugere, prăbușire, eșec, în care nu vei avea pe nimeni pe care să-l învinuiești în afară de tine.

Numărul paisprezece într-un vis prevestește dezastre naturale.

Numărul cincisprezece într-un vis indică abilitățile tale extraordinare, datorită cărora poți reuși.

Numărul șaisprezece dintr-un vis te avertizează despre un posibil accident și un pericol real pentru viață.

Numărul șaptesprezece într-un vis este un semn al armoniei sentimentelor și al capacității de a prevedea viitorul.

Numărul optsprezece dintr-un vis te avertizează despre posibile certuri, certuri și scandaluri.

Numărul nouăsprezece într-un vis înseamnă că averea nu te va părăsi. Un astfel de vis indică adesea că o idee genială vă va ivi, prin implementarea căreia veți obține un succes uimitor.

Numărul douăzeci dintr-un vis indică o influență proastă pe care cineva o are asupra ta. Un astfel de vis avertizează de obicei asupra necesității unui autocontrol strict și asupra abandonului obiceiurilor proaste.

Numărul douăzeci și unu dintr-un vis indică faptul că îți vei atinge obiectivele, dar cu condiția să nu-ți asumi riscuri sau să nu te grăbești.

Numărul douăzeci și doi dintr-un vis te avertizează că ești în nori și nu vrei să iei socoteală cu realitatea.

O mie într-un vis înseamnă același lucru cu o unitate și indică faptul că singurătatea ta va dura mult timp.

Dacă într-un vis nu puteți lua în considerare un număr sau numere, atunci așteptați-vă la probleme sau la o oprire a afacerilor. Încercați să înțelegeți ce a cauzat eșecul. Fără aceasta, nu vei putea reuși în viață.

Efectuarea aritmeticii cu numere într-un vis înseamnă că trebuie să iei o decizie importantă. Dacă visezi că faci calcule folosind un computer, atunci partenerii sau prietenii îți vor oferi un sprijin serios. După un astfel de vis, poți conta pe un mare succes. O eroare de calcul într-un vis este un prevestitor al obstacolelor în afaceri din cauza propriei neglijențe. Vezi interpretare: aritmetică, eroare.

A număra ceva într-un vis este întotdeauna un semn de anxietate asociat cu dificultăți materiale. Uneori, un astfel de vis indică faptul că încerci să afli motivele eșecurilor tale. Dacă într-un vis ai obținut rezultatul potrivit, atunci în viață vei putea să-ți corectezi greșelile și să obții succes. Vezi interpretare: cont.

A pierde socoteala într-un vis înseamnă că nu ai suficientă răbdare pentru a finaliza munca pe care ai început-o. Visul indică faptul că graba și lenea voastră vă împiedică să vă îndepliniți intențiile.

Dacă într-un vis auziți informații despre un raport cantitativ (cum ar fi doi la unu, cinci la unu etc.), atunci un astfel de vis indică care sunt șansele tale de succes într-o afacere (sau îndeplinirea unei dorințe prețuite). Vezi interpretare: interes.

NUMEROLOGIE ÎN VIS: CE ÎNsemnează NUMERELE ÎN VIS

Zero într-un vis. De ce visezi la zero

Zero este un simbol fatidic. Prezintă debutul unor schimbări drastice în viață. De asemenea, contează unde exact a fost descrisă figura:

 • Zero, înfățișat pe corpul gol al unei persoane, este un leac pentru o boală care chinuie de mult timp. Boala nu se aplică neapărat celui care are un vis, pot fi boli care chinuie rudele apropiate, iubiții.
 • Zero înfățișat pe haine este o schimbare bruscă a statutului social în bine. Zero doar prezice, dar nu indică ce anume va schimba poziția socială în societate: o căsătorie de succes, avansare în carieră sau o moștenire bruscă.
 • Zero, înfățișat pe clădirea lângă care stă o persoană – îmbunătățirea legăturilor cu această persoană, reconcilierea după o ceartă, găsirea înțelegerii reciproce cu ea.
 • Zero, pe care o persoană însuși îl scrie într-un vis – soarta persoanei adormite este în mâinile sale și în curând va exista șansa de a o schimba în bine.

Citeste mai mult:  Părul visat în vis

În general, numărul zero într-un vis este un semn favorabil.

Unitate într-un vis. Visează la numărul 1

O unitate într-un vis este un semn de dificultăți, care pot fi depășite doar cu o luptă. Figura arată că în viitorul apropiat este necesar să se arate calități precum: autoritate, voință, perseverență, determinare, capacitatea de a rezista ispitelor. Adesea, un astfel de vis este însoțit de o imagine a operațiunilor militare, a echipamentului militar. Dar unitatea nu este deloc un prevestitor al dezastrului în masă și al legii marțiale care poate apărea în țară, ea indică lupta personală a unei persoane.

Într-un astfel de vis, este important să acordați atenție culorii în care este reprezentată unitatea:

 • Roșu – lupta împotriva tentației în sfera sexuală. Pentru cei care au suflete pereche, cel roșu simbolizează tentația trădării, poate prevesti apariția unui admirator sau admirator obsesiv în viață. Pentru oamenii singuri, acesta este un simbol al conexiunii cu o persoană periculoasă, precum și al riscului de a contracta o boală cu transmitere sexuală.
 • Roz – culoarea reprezintă sfera dragostei a vieții, indică faptul că ar trebui să arate hotărâre și perseverență în problemele inimii, să nu fie frică să ia inițiativa.
 • Verde – trebuie să lupți cu tentația de a cheltui o sumă mare de bani. Poate că va exista o tentație de a obține bani „ușori”, pe care va trebui să-i refuzi.
 • Violet – arată că trebuie să aperi interesele familiei, să arăți forță și răbdare pentru binele familiei.

Dacă o unitate se găsește într-un vis în care nu există altceva decât el, de exemplu, un gol negru în care este vizibil un număr, aceasta indică faptul că există o luptă cu sine, cu obiceiurile proaste și cu calitățile proaste. Unitatea nu prezice rezultatul luptei, ci doar avertizează despre debutul acesteia.

Ce înseamnă numărul 2 într-un vis

Numărul doi indică întotdeauna o altă persoană sau ceva legat de ea. Nu poate fi interpretat separat, deoarece în vise apare împreună cu alte simboluri, este important să ne amintim aceste simboluri.

 • Doi și simbolul „Yin și Yang” – indică o schimbare de poziție. Cel care are un vis va lua locul unei persoane de sex opus. Aceasta poate fi deplasarea șefului la locul de muncă, asumarea obligațiilor altora.
 • Doi și un simbol al credinței religioase (crucificare etc.) – indică o cunoaștere a unei persoane profund religioase, care va ajuta să se înțeleagă mai bine pe sine, să calmeze sufletul.
 • Două împreună cu un simbol al iubirii (pentacul de Venus sau inimă) – indică succesul în domeniul iubirii. Acest lucru poate indica o nuntă, pentru cei care au visat de mult la ea, sau o alianță cu un partener demn, pentru cei singuri.
 • Doi cu cruce inversată – indică o situație conflictuală cu o persoană rea. Un astfel de vis avertizează împotriva intrării în certuri cu oamenii, deoarece, ca urmare a unui astfel de conflict, cel care doarme poate suferi foarte mult.

Un vis cu doi doi are o culoare negativă, indică duplicitatea unei persoane dragi.

Numărul 3 a visat – ce înseamnă

Trei într-un vis este întotdeauna un mesaj de la puterile superioare. Un astfel de vis trebuie luat în considerare din punctul de vedere al atitudinii cuiva față de el.

Dacă visul este neplăcut, sumbru, poartă o energie moartă, rece și lipsită de viață, aceasta indică faptul că puterile superioare sunt nemulțumite de comportamentul unei persoane adormite. Nu ar trebui să vă fie frică de un astfel de vis, deoarece nu prevestește suferință sau chin, ci indică doar faptul că comportamentul unei persoane îl poate duce la probleme.

Un vis sumbru cu un triplu indică ceea ce este necesar:

 • Fii mai sincer cu ceilalți;
 • Nu mai schimba principiile tale;
 • Începe să-ți pese nu numai de bunăstarea ta, ci și de bunăstarea celor dragi.

Dacă visul are o atmosferă plăcută, ușoară și colorată, aceasta indică faptul că puterile superioare sunt mulțumite de modul în care o persoană își trăiește viața. Un vis luminos cu un triplu aprobă orice alegere făcută în ajunul somnului.

Patru într-un vis

Am visat la numărul 5 – de ce

Cinci într-un vis au o semnificație pozitivă, prefigurează o îmbunătățire iminentă a stării actuale a lucrurilor. Apare în visele celor care se îndoiesc și se îngrijorează de rezultatul cazului.

Ceea ce contează este camera în care a apărut numărul:

 • Cinci în instanță – justiția va fi restabilită;
 • Cinci în propria casă – conflictele în familie se vor diminua:
 • Cinci la locul de muncă – o promovare timpurie;
 • Cinci într-o casă bogat decorată – împrumutul va fi aprobat;
 • Cinci într-un loc de catering – boala se va retrage.

Cinci este unul dintre puținele numere care pot apărea într-un vis nu vizual, ci verbal. Adică cineva poate comanda cinci căni de cafea într-o cafenea, sau o persoană poate fi condamnată la cinci ani de închisoare.

Ce înseamnă numărul 6 într-un vis

Numărul 7 într-un vis

Numărul 8 într-un vis

După ce am văzut numărul opt într-un vis, acesta poate fi interpretat numai dacă un animal a fost prezent și în vis.

 • Opt și un câine – ar trebui să te ții de prietenii tăi și să-i ajuți de bunăvoie, iar apoi în următoarele șase luni vor aduce succes și prosperitate la viață;
 • Opt și șarpe – există șansa de a pierde bani din cauza unei femei mercenare;
 • Opt și lup – deschiderea unei afaceri de familie în anul care vine va plăti rapid;
 • Opt și barza – ar trebui să acordați atenție carității legate de copii;
 • Opt și un urs – în următoarele trei luni, cineva apropiat va avea nevoie de asistență financiară, pe care nu ar trebui să-i fie refuzată.

În alte cazuri, cifra indică o dată importantă (aniversari de nuntă uitată, ziua de naștere a cuiva, ziua comemorativă).

Visează la numărul 9

Nouă într-un vis indică încheierea unei perioade importante de viață. Ce a trăit o persoană și care a stat la baza existenței sale se va termina. Ar putea fi o schimbare a locului de muncă, pierderea afacerii, divorțul sau sfârșitul unei prietenii cu o persoană. În prezența datoriilor, cei nouă indică plata lor rapidă, eliberarea de cătușe.

Numărul nouă într-un sens indică moartea: credințe, relații, priorități. Dar această moarte va fi începutul unei vieți noi, mai bune. Un astfel de vis ar trebui luat cu calm.