Pisici într-o carte de vis

De ce visează pisoii la o carte de vis

12 septembrie 2019 la 14:47 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează pisoii citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pisici într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce au visat pisoii

Pisicile – mulți mici – visează ca simbol al fricilor și slăbiciunii tale. Cu cât sunt mai mulți, cu atât fricile sunt mai puternice. Dar cu cât pisoii sunt mai tineri, cu atât vă este mai ușor să vă rezolvați problemele.

Să te joci cu mulți pisoi mici este o trădare a unei persoane dragi. Pisicile au o mulțime de miaulături mici – până la înșelăciune.

Pentru a da naștere pisoi – pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis reflectă doar starea ei, deoarece este foarte sensibilă în această perioadă, iar gândurile constante despre copil stimulează vise de acest fel.

Pentru a da naștere pisoi într-un vis sau pentru a da naștere unui pisoi – pentru acele femei care nu așteaptă un copil în acest moment, acest vis înseamnă că nu trebuie să începi o nouă afacere pentru a nu eșua.

Pentru a da naștere unui pisoi într-un vis și a-l hrăni – aveți răi care doresc să vă manipuleze. Se ascund în spatele unui prieten, dar cu ajutorul celor dragi, poți evita să cazi în rețelele lor plasate insidios.

Dream interpretare Tsvetkova

Să vezi pisoi într-un vis – Surprize neplăcute, certuri.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea pisicilor din visul tău

Pisici – supărări și iritații minore.

Cartea viselor moderne

Pisicuțe – Adulți prieteni nesinceri

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre pisoi

Pisicuțe – A vedea un pisoi într-un vis este un semn destul de nefavorabil, ceea ce indică faptul că în viitorul apropiat vei întâmpina necazuri minore care te vor împiedica să te simți complet fericit.

Dacă o femeie a avut un vis în care vede un pisoi alb, moale și pufos, acest vis poate servi drept avertisment că alesul ei nu este deloc așa cum i se pare el, nu așa cum vrea să pară. Și dacă o femeie se căsătorește cu un astfel de bărbat, va regreta de mai multe ori decizia ei neplăcută.

Dacă ai visat că un pisoi este ucis de un șarpe, atunci poți spera că dușmanii tăi, concurenții, dorind să-ți facă rău, în cele din urmă, vor face rău doar lor înșiși.

Dacă într-un vis vezi pisoi murdari și slabi, atunci în viața reală este posibil să nu vezi principalul lucru din spatele lucrurilor mici – aruncă toate beteliile și aruncă o privire mai atentă la ceea ce va fi în spatele ei, cu siguranță, vei fi foarte uimit.

Dacă ai avut un vis în care un număr mare de pisoi aleargă prin cameră sau se degajează în jurul tău, te poți aștepta la o serie mare de mici probleme, fiecare dintre ele nu este atât de greu de rezolvat individual, dar atunci când se adună într-un astfel de număr mare, mâinile tale pur și simplu renunță.

Interpretarea viselor Cleopatrei

Dacă visătorul visează pisoi, cum să înțelegi asta?

Pisicuțe – Dacă ai visat un pisoi care, după ce a observat un câine în depărtare, aleargă imediat să se ascundă pe acoperiș, atunci ar trebui să te ferești de pericolul pe care ai reușit deja să-l eviți o dată.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Pisici

Pisicuțe – Este foarte dificil să interpretezi imaginea unei pisici într-un vis, deoarece acesta este unul dintre cele mai dificile simboluri. Poate apărea din diverse motive, în special datorită faptului că acordăm prea multă atenție animalelor noastre de companie.

Poate că în viața ta ai întâlnit recent o persoană uimitoare care doar stârnește admirație în tine, iar acum îl asociezi cu un pisoi. De asemenea, pisoii vin la visele noastre, dacă în realitate ajungem să cunoaștem oameni independenți și independenți. Pisicile care visează pot prezice pericolul iminent, pentru că în mod subconștient credem în semnul că o pisică neagră care traversează drumul are probleme.

Carte de vis romantică

Pisicuțe care visează

 • Pisicuțe – Conform cărții de vis, un pisoi într-un vis nu este un semn favorabil pentru oamenii îndrăgostiți. Dacă o femeie a avut un vis, persoana iubită o înșală. Această înșelăciune durează de mai bine de o lună, dar va fi dezvăluită abia acum.
 • Mângâi un pisoi, în curând vor intra în relația ta neîncrederea, îndoiala, nesinceritatea.
 • Pisicuțe care se îngrădesc peste tine – nenorocirea se va întâmpla în viața ta de familie.
 • Dacă auzi un pisoi miau, în realitate vei întâlni o declarație de dragoste nesinceră.

Dream Vanga

De ce visează pisoii, potrivit văzătorului?

 • Pisici – Mulți pisoi într-un vis sunt un simbol al fricilor și slăbiciunii tale. Cu cât sunt mai mulți, cu atât fricile sunt mai puternice.
 • Pisicuța nou-născută – probleme ușor de rezolvat.
 • Să te joci cu pisoi pufosi este o trădare a unei persoane dragi.
 • Urmărind nașterea pisicilor într-un vis – nu trebuie să începeți o nouă afacere pentru a nu da greș.
 • Hrănirea unui pisoi într-un vis – aveți răi care doresc să vă manipuleze.

Manual de vis de David Loff

De ce au visat pisoii

Pisici – Acest simbol are mai multe semnificații ușor de interpretat. Prin tradiție, ei sunt înzestrați cu abilități intuitive și magice. În primul rând, pisoii care visează spun că te poți baza pe intuiția ta. În plus, un pisoi vă poate simboliza fanteziile și dorința de a stăpâni abilitățile de vrăjitorie sau de a învăța științele oculte. Și propria ta pisică adultă poate apărea într-un vis pur și simplu ca un participant direct în viața ta de zi cu zi.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Ne dăm seama de ce visează pisoii

Pisicuțe – Un vis despre pisoi simbolizează ceva foarte nefavorabil, dar nu în întregime groaznic, nu vă fie teamă. Necazuri mici, certuri mici sau dificultăți de înțelegere. Dar specificul somnului este indicat în funcție de nuanțe. Dacă ai visat la un pisoi frumos cu părul neted, atunci în realitate te vei aștepta în curând la mici necazuri. Dacă pisoiul este pufos într-un vis, atunci interpretarea somnului este absolut opusă – momente și întâlniri plăcute. Culoarea pisoiului contează și ea.

Interpretarea visului lui Nancy Wagaiman (traducere în rusă)

De ce visează visătorul la pisoi?

 • Pisici – Hrănirea pisoilor într-un vis este o lipsă de înțelegere în relațiile de familie.
 • Jocul cu pisoii într-un vis este un semn de emoții plăcute din partea prietenilor buni.
 • Cumpărarea unui pisoi este un truc din partea inamicilor și a dușmanilor.

Pisici în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visează pisoii la o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Am visat un pisoi: ce înseamnă din cărțile de vis

În viața reală, pisoii provoacă doar emoții pozitive la mulți. Cu toate acestea, pisoiul pe care îl vedeți într-un vis poate fi un vestitor de necazuri și probleme. Semnificația somnului depinde de mulți factori: culoarea pisoiului, modul în care se manifestă într-un vis. Pentru a înțelege de ce visează un pisoi, ar trebui să studiați semnificația somnului din diferite surse.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o casă înaltă

Interpretarea vederii unui pisoi într-un vis

Conform sensului general, visele care implică pisoi promit o serie de necazuri, trădare de către cei dragi. Cu cât sunt mai mulți pisoi văzuți într-un vis, cu atât mai multe probleme grave îl așteaptă pe visător.

Dacă visătorul se vede proprietarul pisicilor, atunci aceasta înseamnă trădarea acelor oameni care de mulți ani nu au dat motive să se îndoiască de ei înșiși.

Pisicile care mușcă sau zgârie într-un vis prevestesc evenimente neplăcute care vă pot afecta foarte mult starea emoțională.

Semnificația somnului depinde și de culoarea pisoiului văzut. Cu cât culoarea este mai închisă, cu atât vă așteaptă probleme mai grave în viitorul apropiat. Un pisoi roșu într-un vis vorbește despre probleme pe frontul dragostei, o culoare alb-negru este o schimbare a dungilor alb-negru în viață pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, un pisoi alb într-un vis poate aduce bucurie sau surprize plăcute.

Mângâind un pisoi într-un vis – vei fi înșelat în speranța ta, dacă nu faci asta, atunci necazurile te vor ocoli.

Un pisoi visează, adică conform diferitelor cărți de vis

Dream Vanga

Un vis în care o femeie vede un pisoi alb pufos înseamnă pericolul de a cădea într-o capcană întinsă pentru ea de cei răi. Dar poate evita necazurile dacă folosește bunul simț și prudență.

A vedea pisoi într-un vis promite o serie de necazuri minore care te vor bântui. Dar dacă ucizi un pisoi într-un vis, atunci problemele din viața reală vor fi rezolvate cu succes.

Pisicile subțiri și murdare într-un vis avertizează împotriva posibilității de a fi înșelați din cauza credulității excesive și a incapacității de a înțelege oamenii.

Șerpii care ucid pisoi într-un vis simbolizează mașinațiunile eșuate ale dușmanilor tăi.

Cartea de vis engleză

Să te joci într-un vis cu un pisoi care te zgârie și te mușcă înseamnă că iubitul (sau iubitul) se va dovedi a fi o persoană rea, meschină și neprietenoasă. Conectarea destinului tău cu el în viitor va aduce nenorocire și eșec.

Interpretarea viselor Maya

Semnificația somnului depinde de culoarea pisoiului. Dacă pisoiul este de culori închise, atunci poate că veți fi invitat în curând să vă odihniți într-un sanatoriu sau pensiune. Un pisoi alb într-un vis înseamnă o alegere viitoare între o carieră și principii de viață.

Interpretarea de vis a lui Sigmund Freud

Conform cărții de vis a lui Freud, un pisoi într-un vis vorbește despre sensibilitatea și excitabilitatea puternică a visătorului. Dacă într-un vis mângâi un pisoi, atunci în realitate vrei să vezi un tânăr ca partener sexual. Pisicuța te mângâie – în viață ești atractiv sexual pentru sexul opus.

Fiul lui Nostradamus

Apariția unui pisoi într-un vis vorbește despre confort în casă, noroc în afaceri. Dar, în același timp, poate însemna forțe malefice, puterea unei vrăjitoare. Un pisoi cu dungi care merge într-un vis oferă apariția unei persoane înțelepte în viața ta.

Predicția lui Nostradamus: „A vedea într-un vis cum a fost adus un coș la palat, în care erau pisoi mici, înseamnă apariția unui conducător puternic timp de 10 ani. Perioada domniei sale va fi amintită pentru domnia democrației și a independenței.”

Vis Aesop

Dacă într-un vis vezi o pisică cu pisoi, atunci un astfel de vis înseamnă posibile probleme în relațiile cu copiii tăi. Ar trebui să le acordați o atenție deosebită pentru a evita problemele. Într-un vis, un pisoi s-a ascuns în spatele unui copac sau a sărit pe acoperiș, fugind de un câine, înseamnă în realitate o repetare a unei situații periculoase pe care ai depășit-o deja o dată.

Interpretarea viselor lui Loff

Potrivit lui Loff, apariția unui pisoi într-un vis poate indica dorința ta de a studia științele oculte, practicile de vrăjitorie. Din cele mai vechi timpuri, pisicile au fost înzestrate cu abilități magice și au dezvoltat intuiția. Văzând o pisică sau un pisoi într-un vis, urmează-ți intuiția în realitate.

Marea carte de vis

Un pisoi într-un vis, stând în brațe, promite noi speranțe și bucurii.

Cartea de vis de dragoste

Un pisoi alb pufos într-un vis promite probleme unei femei. Poate că va deveni victima înșelăciunii de către o persoană dragă și va cădea într-o capcană. Pentru iubitori, un vis care implică un pisoi prevestește certuri și certuri.

Alte interpretări la ceea ce visează un pisoi

 • Obțineți un pisoi într-un vis cadou. Prin voința circumstanțelor, cineva din cercul tău interior îți va cauza problemele în realitate.
 • Prinderea unui pisoi într-un vis – vei avea probleme.
 • Joacă-te într-un vis cu un pisoi – viața ești prea ușor cu problemele tale.
 • Pisici nou-născuți orbi într-un vis – vine o perioadă favorabilă pentru a-și apăra interesele. A vedea cum se nasc pisoii este o îmbunătățire rapidă a situației financiare. Cu cât sunt mai mulți pisoi nou-născuți, cu atât te așteaptă chitanțe mai mari.
 • Hrăniți pisoii într-un vis. Eforturile și grija dumneavoastră față de cei dragi nu vor fi apreciate.
 • Salvați pisoi într-un vis. În ciuda nemulțumirilor de lungă durată, vei acționa nobil.
 • Ucide un pisoi într-un vis. Rezolvarea cu succes a problemelor dvs.
 • Luați un pisoi în casă într-un vis. Puteți să vă asumați obligații suplimentare care ulterior vor fi greu de gestionat.
 • Pisicuta moare in somn. Problemele existente vor fi rezolvate de la sine.
 • Țineți pisoii în brațe într-un vis. În viața reală, ar trebui să acordați o atenție deosebită comportamentului dvs., pentru că. unele acțiuni vă pot afecta reputația.

De ce visează pisoii?

De ce visează pisoii la cartea de vis a lui Miller?

Visul în care ai văzut pisoi înseamnă mici supărări și necazuri care te bântuie. De îndată ce îi ucizi, în realitate toate necazurile se vor termina. A vedea un vis în care un șarpe ucide pisoi înseamnă că dușmanii tăi caută modalități de a te enerva, dar în cele din urmă nu pot decât să-și facă rău singuri.

Dacă o femeie a văzut într-un vis un pisoi pufos, drăguț și alb, atunci, prin înșelăciune, va fi atrasă într-o capcană special pregătită. Cu toate acestea, datorită prudenței și bunului simț, ea va putea evita ruina care a amenințat-o și va evita necazurile. Dacă într-un vis au existat pisoi murdari, slabi sau pestriți, atunci, în realitate, ea, orbită de beteala strălucitoare, poate deveni victima unui act dezonorant.

De ce au visat pisoii la cartea de vis a lui Esop?

Un vis în care a existat o pisică cu pisoi prezintă probleme cu copiii. Este posibil ca copilul tău să ascundă ceva sau să te înșele. Dacă într-un vis un pisoi mic încearcă să se ascundă de un câine rău pe un copac, asta înseamnă că, în realitate, ar trebui să fii extrem de atent. Și dacă un animal pufos aleargă pe acoperiș, văzând un câine, atunci trebuie să te ferești de pericolele pe care le-ai evitat deja o dată.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a vedea un fiu

Văzând pisoi într-un vis – interpretare conform cărții de vis a lui Loff

În înțelegerea lui Loff, o pisică este un simbol care are mai multe semnificații simple explicabile. Aceste animale, conform tradiției, sunt înzestrate cu abilități magice și intuitive, iar apariția lor în vis indică faptul că îți poți urma intuiția. De asemenea, pisicile vă pot simboliza fanteziile și dorința de a învăța științele oculte sau de a învăța abilitățile vrăjitoriei.

De ce visează pisoii la cartea de vis a lui Nostradamus?

Un vis în care un coș de pisoi a fost adus în palat cu mare cinste și o coloană de escorte profetizează apariția unui lider politic puternic și imprevizibil în 10 ani. El va fi venerat până la îndumnezeire și această perioadă va fi marcată de democrație și independență.

La ce visau pisoii mici, nou-născuți?

Visul în care ai văzut un pisoi mic prevestește probleme și eșecuri. A vedea un pisoi abia nascut, orb si neajutorat, inseamna ca este momentul cel mai potrivit pentru a te confrunta cu necazurile care se vor transforma in probleme serioase daca nu faci efortul corespunzator.

Dacă o fată tânără a văzut într-un vis că ținea un pisoi mic în brațe, atunci trebuie să-și regândească comportamentul și, poate, frivolitatea ei excesivă va provoca dezonoare și rușine. Dacă ai luat un pisoi pe stradă și l-ai adus acasă, asta indică faptul că sursa problemei trebuie căutată în interiorul tău. Trebuie să înveți să-ți analizezi propriile acțiuni și declarații și, de asemenea, să încerci să găsești un compromis cu oamenii din jurul tău.

Dacă într-un vis ții un pisoi nou-născut în brațe, asta indică faptul că problema ta principală este îndoiala de sine și incapacitatea de a lua decizii pe cont propriu. Acesta este ceea ce împiedică implementarea planurilor. Visul în care ai salvat pisoiul prezintă bunăstare în viață și bogăție. Interpretarea viselor asigură că toate problemele și dificultățile tale vor fi rezolvate cu succes.

De ce visează mulți pisoi?

Dacă ați văzut o mulțime de pisoi într-un vis, aceasta înseamnă vanitate, necaz și îndeplinirea sarcinilor dureroase. Dar, după analizarea detaliilor unui astfel de vis, se pot trage și alte concluzii. De exemplu, dacă există o mulțime de pisoi și aceștia dorm, atunci dificultățile tale nu vor fi evidente. Probabil că vei deveni conștient de prezența lor doar când va fi prea târziu pentru a face ceva în privința lor.

Un vis în care pisoii aleargă activ și se joacă zgomotos sugerează că ar trebui să te uiți cu atenție la oamenii din jurul tău. Poate unul dintre ei complotează împotriva ta. Pregătește-te pentru litigiu dacă ai visat că unul dintre pisoii care se joacă te-a zgâriat. Animalele oarbe ne sugerează că o persoană slabă are nevoie de protecția și ajutorul nostru.

Dacă ați reușit să alungați sau chiar să ucideți pisoii, cartea de vis consideră visul de bun augur. Acest complot înseamnă că victoria va fi a ta, iar adevărul va birui în cele din urmă. Pisicile văzuți într-un vis pot simboliza uneori o fată, un tânăr sau un copil cu care vă veți întâlni în curând și vă veți vedea destul de des. Un pisoi poate fi, de asemenea, un prevestitor al unei viitoare sarcini dacă o fată tânără sau o femeie căsătorită vede un astfel de vis.

Atentie la culoare!

Un vis cu pisoi roșii promite încasări în numerar. Un pisoi alb văzut într-un vis profețește o întorsătură neprevăzută în viață sau o veste bună. Dacă ai visat la un pisoi gri, un astfel de vis, de regulă, nu prezintă nimic neobișnuit, ci doar treburi zilnice în jurul casei. Visul în care ai văzut un pisoi negru este favorabil și cu cât astfel de pisoi erau mai mulți în vis, cu atât mai bine.

Pentru o fată, a vedea un pisoi alb ca zăpada într-un vis este un avertisment că ar trebui să fie atentă, deoarece dușmanii încearcă să o prindă în plase așezate periculos cu o minciună. Interpretarea visului spune că, pentru a ieși dintr-o situație nefavorabilă, trebuie să aibă încredere în bunul simț și intuiție. Dacă într-un vis ai văzut pisoi multicolori, roșii, subțiri sau murdari, atunci în realitate poți deveni victima propriei indiscreții.

De ce să visezi la nașterea de pisoi, o pisică cu pisoi sau un pisoi mort?

Nașterea pisicilor văzute în vis este considerată un simbol al noilor proiecte, angajamente, fapte. Un puf nou-născut care visează aduce mici probleme. Prin urmare, dacă într-un vis ați văzut nașterea unui pisoi, acest lucru poate fi interpretat ca un avertisment despre posibilele eșecuri care vor însoți munca începută.

Un vis în care o pisică a născut un pisoi sau o pisică cu pisoi înseamnă că cei nedoritori ți-au pregătit o capcană. Ei încearcă să vă împiedice să vă duceți la îndeplinire planurile și să vă realizați planurile. Cu toate acestea, dacă ai visat că ai născut un pisoi, atunci ar trebui să te gândești la asta. Probabil că tu însuți ți-ai creat dificultăți, nu poți vedea căi mai ușoare sau nu depui suficient efort pentru a duce întreprinderea până la capăt cu cele mai mici pierderi.

Un pisoi mort într-un vis înseamnă că dușmanii sau oamenii neplăcuți pentru tine nu te vor mai deranja. Dacă ai visat un pisoi sugrumat sau sugrumat, atunci ar trebui să te gândești la stilul tău de viață. Poate că el a cauzat diverse necazuri. Visul în care ucizi pisoi indică faptul că te vei confrunta cu probleme. Și dacă, în același timp, pisicile țipă plângătoare, scot sunete puternice, țipăie – asta înseamnă că confruntarea nu va fi ușoară. Un astfel de vis în multe cărți de vis înseamnă și trădarea și minciunile unei persoane apropiate.

De ce visează pisoii

Puteți determina ce visează pisoii în visul unei femei dacă vă întoarceți cu câteva secunde și vă amintiți emoțiile și detaliile visului. Un pisoi alb care a început brusc să se zgârie – spre trădarea unei persoane dragi sau a unui prieten apropiat. Pisicuță murdară, dar amabilă – la vești bune neașteptate și treburi plăcute. Animale mieunate sau șuierate – pentru a bârfi și a condamna oamenii familiari. Dacă pisoii miaunau și lingușau până la împăcarea cu cei dragi. Fiecare dintre cărțile de vis vă va ajuta să înțelegeți detaliile somnului și să determinați sensul.

Subconştient

Pentru a vedea un mic pisoi speriat într-un vis și a experimenta un sentiment de milă – în subconștient, informează despre dorința de a arăta grijă și atenție celor dragi. Pentru fetele tinere, transmite un semn de disponibilitate de a deveni mamă și de a se dedica îngrijirii unui copil. Pisicile roșii se învârt – inamicul încearcă să adulmece informații importante și să lovească, subconștientul sfătuiește să păstreze secretele în spatele dinților tăi. Pentru a vedea un pisoi care se ascunde într-un vis – trebuie să vă reconsiderați comportamentul și acțiunile, visul prevestește dezonoare și rușine. Dacă o fată însărcinată vede un pisoi mort, nu ar trebui să vă faceți griji. Acest lucru prevestește o naștere rapidă și calmă. Dacă pisoiul, dimpotrivă, este vesel și jucăuș, ar trebui să ai grijă de sănătatea ta și să fii supus unor examinări suplimentare, este posibilă amenințarea unui avort spontan.

Citeste mai mult:  Încercarea unei rochii de mireasă într-un vis pentru o femeie căsătorită

Carte de vis popular

Am visat la un pisoi negru – să aștept necazuri. Moartea unei rude apropiate. A visa alb și negru în același timp în timpul unei lupte este o boală gravă, ar trebui să aruncați o privire mai atentă la care pisoi este mai puternic și să înțelegeți să vă așteptați la moartea sau recuperarea unuia dintre membrii familiei. Dacă pisoii au atacat o femeie în vis și încearcă să o zgârie, ar trebui să aruncați o privire mai atentă asupra mediului, există mulți dușmani ascunși și bârfe în el. Un pisoi mic își mângâie și își linge stăpânul – vei găsi o nouă dragoste, dacă mângâiești un animal – dragostea va fi lungă și reciprocă. Dacă un pisoi orb este în brațele tale, este momentul perfect pentru a te împăca cu prietenii apropiați. Un pisoi orb toarcă și se joacă – cineva caută o oportunitate de a face pace cu tine, acordă atenție certurilor de lungă durată.

Interpretarea visului lui Freud

Dacă analizezi un vis după Freud, poți dezvălui dorințele secrete și secretele sufletului tău. Creaturile mici și pufoase încearcă să povestească despre natura ta subtilă și senzuală, dacă tu însuți te consideri puternică și echilibrată. Animalele jucăușe vorbesc despre emoționalitatea și necumpătarea ta în relațiile cu sexul opus. Să te joci cu un pisoi și să te bucuri este o dorință de a găsi dragoste sau prietenie reciprocă. Dacă un pisoi aleargă spre tine și toarcă zgomotos, vorbește despre bunătatea sufletului și despre atracția celorlalți. Micii pisoi mângâie și toarcă – aceasta este o manifestare a dorinței de a găsi un iubit tânăr și activ. Un pisoi murdar si furios care se straduieste sa te zgarie promite desfacerea unei casatorii sau a unei relatii indelungate cu un barbat, tu vei fi initiatorul despartirii.

Sonnik Miller

Potrivit lui Miller, o creatură drăguță avertizează asupra problemelor și necazurilor. Pisicuta orb – vrea sa iti atraga atentia asupra inselaciunii sau tradarii in afaceri. Un pisoi orb murdar vorbește despre mari pierderi financiare și pierderi. Dacă reușiți să alungați acești pisoi într-un vis sau să îi oferiți cuiva, fiți pregătiți să corectați situația. Veți putea evita pierderile și înșelăciunea, dacă pisoii fug singuri, atunci problemele se vor rezolva singuri. Dacă auziți un pisoi torcând și în același timp îl căutați și nu îl găsiți, acordați atenție celor din jur. Cel mai probabil ai un dușman ascuns printre prietenii tăi sau cei dragi. Sub masca bunăvoinței, îți pune spițe în roți și bârfește despre tine. Dacă într-un vis vezi un pisoi perfect alb care se joacă cu tine și se zgârie brusc, prietenul tău apropiat va fura bani sau un lucru valoros. Dacă zgârietura nu aduce durere, pierderile nu sunt mari sau o parte poate fi returnată.

Dream Vanga

Potrivit marelui Vanga, pisoii într-un vis nu aduc noroc sau prosperitate unei femei. A ridica un pisoi și a-l mângâia înseamnă a fi implicat în probleme serioase. Dacă în același timp pisoiul este orb, atunci nu vei putea ieși din el și vei rămâne vinovatul. După vise cu pisoi negri, ar trebui să acordați atenție zonei de lucru din viața voastră, cel mai probabil va trebui să vă protejați afacerea de concurenți sau inamici. Dacă într-un vis un pisoi se joacă cu un șarpe, atunci un prieten încearcă să te pună la cale sau să te înșele. Nu ai încredere în nimeni cu secretele tale și nu împrumuta bani, nu îi vei putea returna. Dacă vezi doi pisoi jucând – trădarea unei persoane dragi cu prietenul tău apropiat.

Interpretarea viselor lui Loff

Conform acestei cărți de vis, pisoii pot provoca atât necazuri minore, cât și anxietăți și pot dilua viața de zi cu zi cu bunătate și evenimente strălucitoare. Principalul lucru este să vă amintiți specificul somnului. Păstrarea unui pisoi alb pufos care mângâie și toarcă cu atenție este o veste bună sau o invitație de nuntă. Pisicuta rosie nou-nascut – aduce treburi placute. Dacă un pisoi negru se lipește de un pisoi roșu, atunci treburile pot aduce probleme dacă nu acordați atenție costurilor și nu planificați un buget. Mulți pisoi roșii sau albi aleargă să se joace cu tine promit profituri mari în curând. Pisicile negre în acest caz, o pierdere majoră sau costuri financiare dezavantajoase. Dacă reușiți să alungați dăunătorii negri, atunci costurile se vor plăti în câțiva ani. Pisici nou-născuți – aduceți vești bune și noi cunoștințe. Pisici morți nou-născuți – promit o ceartă iminentă sau pierderea unei persoane dragi.

Fiul lui Nostradamus

Nostradamus a tratat animalele mici ca pe un prevestitor al ceva serios și semnificativ. A vedea un pisoi care se plimbă într-un vis vorbește despre apariția unei persoane pe drum care îți va întoarce viziunea asupra lumii și viața ta peste cap. Înțelepciunea acestei persoane vă va ajuta să luați decizia corectă și să obțineți succes în afaceri. Dacă visezi un pisoi într-un coș, înțeleptul nu va apărea în viața ta, ci în politică. Dar va avea și un efect pozitiv asupra proiectelor dvs. de afaceri. Nu merită să te grăbești să organizezi o afacere și să investești în bani. O persoană va ajunge la putere nu mai devreme de 10 ani. Până atunci, Nostradamus recomandă să vă pregătiți cu cunoștințe și să calculați detaliile de a face afaceri până la cel mai mic detaliu. Pentru a visa la o luptă între pisoi pentru război și lovitură de stat, pisoi multicolori se războiesc între națiuni.

Dream interpretare Tsvetkova

Pisicile pot purta atât căldura și confortul vetrei, cât și vestigiile misticului și periculos. Mulți oameni știu că pisicile simt și văd necunoscutul. Dacă de ceva vreme un pisoi nou-născut visează de mai multe ori, înseamnă că sufletul cuiva dintre rudele tale vrea să renaască. Dacă un pisoi stă într-un loc fără să se miște și fără să scoată un sunet, atunci strămoșii tăi încearcă să te avertizeze. În cele mai multe cazuri, visele avertizează asupra posibilelor boli și necazuri. Ar trebui să fii mai atent la volan și să nu te joci nici măcar cu răceli mici. Obțineți un pisoi cadou și, în același timp, sunteți fericit – așteptați-vă la bunăstare financiară și la rezolvarea rapidă a problemelor. Un pisoi dungat care alerga de-a lungul drumului povesteste despre diversele necazuri care te asteapta. În cea mai mare parte, culoarea închisă – dungile vorbesc despre griji neplăcute, cele deschise despre cele bune. Dacă pisoiul fuge după ce a mers, nu vă faceți griji, vor apărea necazuri și vă vor ocoli.