Într-un vis, coase cu fire albe

De ce visezi să coasi conform cărții de vis

10 iulie 2019 la 12:30 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Sewing citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visezi la cusut?

Сонник XXI века

De ce visezi la Cusut și ce înseamnă:

Cusutul este un semn că trebuie să-ți faci ordine în casa și finanțele. A înțepa cu un ac în timp ce coaseți este o cunoștință neplăcută. Dacă visezi o croitoreasă, înseamnă că un eveniment vesel neașteptat te va ține acasă, interferând cu o întâlnire extrem de importantă pentru tine.

Sonnik Miller

De ce visezi la coasere într-un vis?

Coaseți o ținută nouă într-un vis – la armonia din casă pe care ați dorit-o.

Cartea de vis idiomatică

Care este visul de a coase

„Coaseți un caz” – fabricați dovezi compromițătoare; „cusut cu fire albe” – faceți-l vizibil; neconvingător; „Cusut-acoperit” – deghizare; „coase” – a ucide sau a se lega de sine.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi la cusut?

A iubi, a spera // treburi, bârfe.

Dream interpretare Tsvetkova

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Ce simbolizează Cusut într-un vis

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea lui Shili din visul tău

Cusut – Vezi Cusut separat.

Ce înseamnă când visezi la Cusut – Speranța în bine; leagă oamenii emoțional. Vezi Mașină de cusut (r. Electrocasnice).

Darn – Noi cunoștințe; restabilirea prieteniei cu vechii cunoștințe.

ABC-ul interpretării viselor

Visând la cusut, ce înseamnă?

Ea personifică diligența și conexiunea părților disparate într-un singur întreg. Cusut – va fi ordine in casa sau pentru casatorie. A fi înțepat cu un ac în timpul coaserii este o cunoștință periculoasă.

Cusut (vezi si reparatii) – Cusut, broderie (articol nou) – Este timpul sa iti combina abilitatile din diferite domenii. Impresionează prietenii sau șefii cu o ofertă neașteptată

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Cusut – Starea de bine a locuintei tale va creste; înțepătură – o soție tânără va intra în casă.

Cartea viselor esoterice

Evident că „ai mâini” și trebuie folosite. Sh. haine – poți câștiga bani frumoși dacă faci ceva și lucrezi cu ac. Sh. bucăți de țesătură (draperii, bannere) – veți obține un mare succes în măiestrie. Cineva Sh. – cineva pregătește un eveniment la care trebuie să participi. De asemenea, este de dorit să participați la pregătire, acest lucru vă va crește prestigiul.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Cusut – starea de bine a casei tale va crește.

Carte de vis de folclor

Cusut în vis

A-ți coase pe tine e rău.

Coase pe cineva – Leagă (îndrăgostește-te) această persoană de tine însuți.

Carte intimă de vis

Dacă ai avut un vis despre cusut

Coaseți singur într-un vis – sunteți pregătit pentru schimbări semnificative în viața voastră și vă adaptați la cele mai bune. O altă interpretare a unui astfel de vis este oportunitatea de a avea un nou partener sexual care să se potrivească gusturilor tale și să te mulțumească mult mai bine decât pe cel precedent. Noua uniune promite să fie puternică și fericită, vei străluci literalmente de fericirea care ți-a căzut. A vedea procesul de cusut efectuat de o altă persoană este notoriu pentru tine, motivul pentru care poate fi apetitul tău sexual ireprimabil și schimbarea frecventă a partenerilor.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi la cusut?

A iubi, a spera // treburi, bârfe.

Darn – Prietenie; la naiba – bârfă.

Dream interpretare Tsvetkova

Darn – El însuși – un nou prieten; vezi o bârfă.

Carte de vis islamică

Ce înseamnă croitorele pentru un visător

O croitoreasă într-un vis este un semn de îmbunătățire a caracterului, de recuperare și de recuperare.

Ce înseamnă Darner, reparatorul – a-l vedea într-un vis este un semn de îmbunătățire a caracterului, de recuperare și de recuperare.

Marea enciclopedie a viselor de O.Adaskina

De ce visezi să coasi conform cărții de vis

Darn your things – fă-ți un nou prieten; dacă o femeie vede lucruri reparate, va ști despre bârfele din jurul numelui ei. Pentru un bărbat să vadă un naibii înseamnă să ducă la bun sfârșit munca. De ce să visezi la înrcinat – numai pentru femei – Dacă ai visa că vei înfrumuseța șosetele soțului tău, ai avea o noapte magnifică de dragoste.

Cartea de vis de mare familie / Olga Smurova

Ce înseamnă visul despre Shili

Dacă ai visat la un blestem pe ceva, înseamnă că bârfele vor ajunge în curând la tine.

Dacă într-un vis ai îndrăznit ceva, asta înseamnă că ți se oferă o indicație cu privire la necesitatea de a-ți corecta treburile folosind toate mijloacele disponibile.

Vezi și: de ce visezi la cusut, de ce visezi la fire, de ce visezi la un ac.

Interpretarea viselor lui Arnold Mindell

Ce înseamnă să vezi pe Sew:

Se pare că coaseți ceva – veți găsi speranță.

Interpretare vis pentru întreaga familie E. Danilova

De ce visezi la Cusut, cum să înțelegi?

Citeste mai mult:  Sughiț într-un vis la femei

Cusut – ia drumul.

Interpretarea visului Calvin Hall

Dacă vezi Sew, pentru ce este?

Înseamnă să ai speranță.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Faceți cunoștință cu Cusut:

Cusut – Un vis foarte bun care promite starea de bine si confortul vetrei familiei tale. Imaginați-vă că coaseți haine frumoase din cea mai fină mătase. Îți îmbraci întreaga familie.

Marea carte de vis a lui Phoebe

Ce înseamnă dacă ai visat să coasi

Spre bunăstarea, confortul, căldura vetrei familiei. Imaginează-ți că ai în față o bucată mare de mătase sau lână. Decupezi cu îndemânare detaliile costumului din ea, apoi te așezi să coasi, manual sau pe o mașină de cusut. Foarte repede si usor ies haine frumoase de sub maini. Mai întâi coasi ceva pentru tine, apoi pentru fiecare membru al familiei tale. Încearcă să-ți imaginezi cât mai detaliat ce anume coasi (rochii, costume, pantaloni, bluze, cămăși) și cum arată totul.

Cartea de vis asiriană

Shili ce înseamnă pentru visător

Darning înseamnă procesul visătorului de a-și rezolva problemele. A repara o haină sau o țesătură înseamnă a lega, prinde sau reface ceea ce a fost desfăcut.

Cusut cu ata albă

Interpretarea viselor Coaseți cu fire albe ai visat de ce într-un vis să coasi cu ata albă? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis Coaseți cu fire albe citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fire

Dacă ai visat la o bobină de ață, aceasta prezice o vizită la casa ta a unor oaspeți pe care nu te aștepți și nu ești niciodată bucuros să-i vezi. O bobină cu fire pe o mașină de cusut este o sarcină pe termen lung, care, totuși, va aduce rezultate semnificative și vă va oferi o mare satisfacție.

Firele rupte indică faptul că vei fi trădat cu trădare de persoana iubită. A vedea un fir pe hainele cuiva înseamnă o invitație la o mare sărbătoare pe care o vei primi în viitorul foarte apropiat.

A trece un ac într-un vis înseamnă că îngrijirea celor dragi îți va lua tot timpul, așa că nici măcar nu vei avea timp să mergi la coafor. Cusutul cu fire albe în loc de negre sau invers prevestește neînțelegeri care vor apărea la locul de muncă în timpul absenței tale.

Firele colorate sunt un semn de atentie pe care ti-l va arata cel ales.

Fire de mătase – te vei scalda în lux prin căsătoria cu un străin bogat. Fire de Mouline – tristețea care ți-a întunecat sufletul se va topi curând ca fumul.

Interpretarea viselor – Fire

Măsurați, tăiați, înfășurați sau desfaceți firele – trebuie să desfaceți o chestiune dificilă: fire putrezite – șansele voastre de reușită sunt mici, este mai bine să nu faceți nimic important astăzi; fire de mătase – un final de succes al cazului; fire albe – vei găsi dintr-o dată soluția potrivită; fire negre – vor încerca să vă încurce; fire colorate – o mulțime de mici obstacole pe drum. Cumpărați, primiți, vindeți, dăruiți, cereți fire – vă vor ajuta în afacerea pe care o veți începe în ziua de somn.

Imaginați-vă că puteți desface cu ușurință firele și le puteți înfășura în bobine.

Interpretarea viselor – Fire

Vederea unui fir de ață într-un vis este un semn al beneficiului unor afaceri. Fire înfășurate într-un vis – către o călătorie lungă. Cu cât firele din vis sunt mai lungi, cu atât mai departe va trebui să mergi. Demontarea, desfășurarea firelor sau a unui fel de minge într-un vis înseamnă că vei dezlega o chestiune dificilă sau vei găsi răspunsul la o întrebare care te chinuie. Vezi interpretarea: culoare, frânghie, frânghie.

A vedea un fir de aur într-un vis este un semn că cineva te va ajuta cu un sfat bun. Încearcă să-l folosești în viața ta. Legarea nodurilor pe fire într-un vis este un prevestitor al faptului că ar trebui să cunoașteți măsura tuturor și să vă rețineți pasiunile. Legarea firelor împreună înseamnă că vă veți face multe cunoștințe utile. A vedea bucăți de ață într-un vis este un semn de ceartă cu prietenii sau o întrerupere a unui fel de relație. Uneori, un astfel de vis prezice că comunicarea cu o persoană este întreruptă și, prin urmare, nu veți auzi imediat de el.

Interpretarea viselor – Fire

A roade un fir negru cu dinții este o boală.

Ronind fire albe cu dinții – la liberul arbitru.

A roade fire verzi cu dinții este o boală de inimă.

Roșcând fire roșii cu dinții – să iubești.

Nu vă amintiți să roade ce fire cu dinții tăi – toate lucrurile rele se vor termina.

Fire – la o situație confuză pe care un străin o va ajuta să o rezolve.

Citeste mai mult:  De ce visezi să alergi într-un vis

Interpretarea viselor – Fire

Înfășurarea firelor – puteți afla câteva secrete despre pericolul trecut, puteți dezvălui fapte secrete.

Multe fire – la ostilitate, ceartă.

Pentru a vedea o minge încâlcită de fire – ești confuz în gândurile și sentimentele tale, îți este greu să depășești această confuzie, trebuie să te înțelegi pe tine însuți.

Relaxează-te, ata – la posibilitatea de a fi bătut.

Desfășurați un fir de ață – cineva vă poate fi de folos.

Desfășurarea unui fir de aur – pentru a obține un sfat bun.

Descurcă firele – semn că vei afla secretul cuiva, încurcă firele.

Interpretarea viselor – Fire

O minge de ață – spre folos.

Cumpărarea sau sortarea firelor, alegerea unei culori – la secret.

Fire înfășurate – la pericolul trecut.

A desface firele fără a le rupe înseamnă a dezvălui secretul cuiva.

Fire rupte, încurcate – la probleme, o situație dificilă.

Un fir foarte lung visează că ceva, de a cărui durată te-ai îndoit, va dura mult.

Dacă firul se rupe, totul se va termina repede.

Fire de aur sau fir de aur – pentru a obține un sfat bun.

Interpretarea viselor – Coase

Interpretarea viselor – Cusut

Coaseți singur într-un vis – sunteți pregătit pentru schimbări semnificative în viața voastră și sunteți în acord cu cele mai bune. O altă interpretare a unui astfel de vis este oportunitatea de a avea un nou partener sexual care să se potrivească gusturilor tale și să te mulțumească mult mai bine decât pe cel precedent. Noua uniune promite să fie puternică și fericită, vei străluci literalmente de fericirea care a căzut asupra ta.

A vedea procesul de cusut efectuat de o altă persoană este notoriu pentru tine, motivul pentru care poate fi apetitul tău sexual neobosit și schimbarea frecventă a partenerilor.

Interpretarea viselor – Coase

„a coase un caz” pentru a fabrica dovezi compromițătoare.

„cusut cu fire albe” pentru a-l face vizibil.

„Coase” pentru a ucide sau a lega de sine.

Interpretarea viselor – Coase

A coase ceva din mătase sau țesătură de lână – un astfel de vis promite bunăstarea și confortul vetrei familiei tale. Dacă țesătura este din bumbac – pentru sănătate. Cusut din material dens pentru scopuri speciale (de exemplu, parașuta) – casa ta nu se teme de nicio adversitate.

Imaginați-vă că coaseți haine frumoase din cea mai fină mătase. Îți îmbraci întreaga familie.

Am visat un fir alb – interpretare a somnului din cărțile de vis

Fire albe. Ele înseamnă că în realitate nu ai de ce să-ți faci griji, poți conta pe faptul că în viitorul apropiat armonia și o atmosferă de respect reciproc va domni în casa ta. Dacă visezi la acest simbol, acesta poate avea semnificații diferite.

De ce visează firele albe – Cartea de vis a lui Freud

Dacă vezi fire albe, acesta este un avertisment pentru tine că, în viitorul apropiat, s-ar putea să fii supus multor tentații diferite, dar din diverse motive nu ar trebui să cedezi în fața lor, pentru că poate asta se va termina cumva prost pentru tine.

Interpretarea visului interpretează că în viitorul apropiat vei putea rezolva un conflict familial serios, sau altcineva o va face și vei simți o ușurare semnificativă datorită îmbunătățirii atmosferei din casa ta.

Dacă visezi fire albe, acest lucru poate prevesti o anumită separare în viața ta sau în mediul tău imediat.

De ce visezi să coasi cu fire albe – Cartea de vis a lui Miller

Visarea de a coase cu fire albe simbolizează că s-ar putea să ai probleme în definirea ierarhiei de valori ale vieții tale și s-ar putea să nu știi ce este cu adevărat important pentru tine.

Dacă visezi să coasi cu ață albă, acesta este un semnal că îți lipsește autoritatea și ai nevoie de cineva care să-ți arate calea cea bună pe care o poți urma.

Interpretarea visului crede că acest lucru vă poate prevesti primirea unui cadou neașteptat de la soartă sau poate semnala că ar trebui să încercați să faceți pace cu cei cu care ați fost în conflict de mult timp, deoarece această persoană vă așteaptă să fiți primul să se întindă să fie de acord cu pacea .

Care este visul unui ac cu un fir alb – Interpretarea visului lui Wangi

Un ac cu un fir alb visează – acest simbol este de obicei asociat cu o memorie bună, așa că poate însemna că, în realitate, ai uitat de ceva de care ar trebui să-ți amintești, sau încerci să-ți amintești ceva și îți este frică că au uitat. aceasta.

Mai poate însemna că în subconștient ai tendința de a-ți extinde conștiința, dar nu experimenta prea mult. Ultima explicatie posibila este faptul ca in realitate incerci sa scapi de realitate, pentru ca nu ti se potriveste si nu iti este bine.

De ce visezi la un ac cu un fir alb – Interpretarea viselor lui Nostradamus

Dacă ai visat la un ac cu fir alb, acesta este un avertisment că lângă tine sunt oameni care, pretinzând că-ți sunt aliați sau chiar prieteni, îți doresc lucruri cu adevărat rele și caută doar momentul potrivit pentru a face rău. tu într-un fel. Prin urmare, trebuie să fii atent ca cineva să nu te inducă în eroare, ceea ce te poate costa scump.

Citeste mai mult:  De ce visezi la violența fetelor

Visând un fir alb care se lipește – Interpretarea viselor Hasse

Dacă într-un vis te-ai agățat ca un fir alb, acest lucru prevestește dezacorduri grave în cercul cunoscuților și prietenilor tăi apropiați sau un fel de dezacord în sânul vieții de familie.

De ce visezi fire albe în bobine – Interpretarea viselor Longo

Dacă vezi în vis, visezi fire albe în bobine – acest simbol înseamnă pe tine însuți cu o voință de nezdruncinat și o hotărâre foarte mare și știi bine că, datorită prezenței acestor calități, poți face aproape orice vrei. , și nu există așa ceva sau o persoană care să vă împiedice să vă atingeți obiectivul dorit.

Cusez într-un vis – cum să interpretez corect din cărțile de vis

De ce visezi să coasi într-un vis.

Interpretarea generală a somnului

Explicația pentru astfel de vise se rezumă de obicei la relațiile dintre oameni. Interpretările pentru diferite cărți de vis pot varia semnificativ. Totul va depinde de circumstanțele suplimentare în care a avut loc procesul de cusut. Pentru a cunoaște mai exact semnificația somnului, trebuie să citiți cartea de vis.

Interpretări ale diferitelor cărți de vis

Micul Weses carte de vis

Cusut – te asteapta griji, calomnii, asteptari.

Interpretarea viselor ezoterice E. Tsvetkov

 • Cusut – înseamnă așteptarea unui rezultat pozitiv al lucrării începute.
 • O femeie o face singură – probabilitatea unei astfel de explicații crește.
 • Dacă ați fost ocupat să nu coaseți un lucru nou, ci să reparați un produs uzat – până la apariția unui nou prieten.
 • Te-ai uitat pe cineva blestemat de haine – să calomnieze, să bârfească.
 • Croitorul ți-a luat măsurătorile. Cineva te place.
 • Dacă tu însuți ai fi în rolul unui croitor – să calomniezi, reproșuri nemeritate. Acesta este rezultatul naivității tale.
 • Am visat la un ac în mâinile tale – la probleme. Înțepat cu ea – să iubești.
 • Am văzut un degetar – pentru a cumpăra un lucru nou.

Fiul lui Nostradamus

 • Dacă procesul folosea un singur ac, acesta este un semn de răutate, divinație, nesiguranță.
 • Sângele de pe ac te avertizează împotriva faptelor nepotrivite ale rudelor tale.
 • În această lecție, acul a fost cu un fir lung – până la venirea la putere în țara ta a unui conducător despotic.

Interpretarea viselor a psihologului Freud

 • Un astfel de vis simbolizează actul sexual. Dacă în acest timp o femeie s-a bucurat, atunci în realitate îi place să facă sex.
 • Dacă o femeie a cusut într-un vis în scopul de a câștiga bani, atunci ea este în realitate promiscuă în relațiile intime. Există o tendință pentru prostituție.
 • În timpul coaserii a fost folosit un degetar. Asta înseamnă că îți lipsește încrederea și autonomia. Stabilirea unei relații romantice cu tine este dificilă. Trebuie să-ți schimbi părerile despre comunicarea cu ceilalți.
 • Am visat multe degetare de diferite dimensiuni din diverse materiale. Aceasta vorbește despre viața ta intensă și despre o posibilă întâlnire cu viitorul tău partener sexual.
 • Degetarul era mic, aproape ca pentru un copil. Simbolizează sentimentul tău de nemulțumire în viața ta sexuală. Găsește-te un alt bărbat.

Cartea de vis psihoterapeutic

Cusut – spre satisfacție de sine și act sexual.

Dreamer al vrăjitoarei Medea

 • Cusutul într-un vis este un simbol al diligenței în muncă, al liniștii în casă.
 • A înțepa cu un ac în acest timp este o cunoștință riscantă.

Dream Intermediate Hasse

 • O înțepătură de ac – la apariția unei tinere soții în cercul familiei.
 • Cusut – spre prosperitate și bunăstare.

Carte populară de vis cu credințe și semne

Să o faci singur nu este bine. Pe cealaltă persoană – o încercare de a te îndrăgosti de el.

Erotic carte de vis

 • Pentru a face acest lucru pe cont propriu – ești pregătit pentru schimbări serioase în viață. Ai un spirit de luptă, singurul lucru rămas este să acționezi.
 • Probabilitatea de a găsi un nou partener sexual care să vă satisfacă pe deplin așteptările. Astfel de relații vor fi lungi și fericite.
 • Privind un străin cum coase vorbește despre promiscuitatea ta în relațiile intime. Acest lucru duce la condamnare din partea cunoscuților tăi.

Cartea de vis rusă

Acest lucru promite întâlniri de afaceri, noi conexiuni.

Carte de vis nobilă de N. Grishina

 • Cusut – pentru munca viitoare, stabilitate financiară. A înțepa cu un ac – la o întâlnire neplăcută.
 • Grăbește-te în același timp – spre indignare și ură.

Cartea de vis pentru femei de est

Cusut ținute noi – la o casă nouă și o familie prosperă.

Cartea viselor esoterice

Cusut haine – la posibile câștiguri. Perdele – pentru creșterea abilităților dvs. de muncă.

Interpretarea viselor de sănătate

Făcând-o pe tine însuți înseamnă că te afli pe masa de operație.