Minge de interpretare a viselor

Interpretarea mingii a cărții de vis

Dintre toată varietatea de simboluri la care se poate visa, mingea este considerată cea mai mistică și mai misterioasă. Nu e de mirare că este numit un model al idealului și al completității. Amintiți-vă că Pământul nostru este sferic. Aceasta este o imagine dură, completă, concisă, iar când explică la ce visează mingea, cărțile de vis sunt ghidate de acest factor.

Visele asociate cu această figură sunt cel mai adesea bogate în evenimente: mingea se poate mișca în aer, își poate schimba culoarea, dimensiunea, forma. Un punct foarte important este ce fel de minge visezi – un balon, o minge de bowling sau o minge obișnuită de fotbal vor fi interpretate diferit de toate cărțile de vis.

Cea mai simplă interpretare a ceea ce poate visa mingea este dată de cartea de vis a lui Miller. Pe baza ei, așa este interpretată vezica umană, iar somnul cu o minge indică doar nevoia naturală a corpului.

Dar globul pământului, în toată splendoarea sa, a apărut în vis, poate fi interpretat mult mai puțin monden și chiar sublim. Cel care l-a văzut este o persoană cu ambiții, planuri de anvergură, care se străduiește pentru un scop anume.

plutind în aer

Zborul într-un vis pe o navă este foarte dificil de interpretat fără ambiguitate. O astfel de viziune promite, de asemenea, un început de succes al tuturor planurilor concepute, când totul reușește fără prea mult efort, dar, în același timp, simbolizează instabilitatea stării actuale de lucruri cu șanse considerabile de aterizare dură.

Dar există și alte opțiuni pentru interpretarea unui vis despre zborul într-o navă. La urma urmei, mișcarea sa depinde adesea doar de vânt și este foarte schimbătoare, ceea ce înseamnă că interpretările pot fi la fel de ambigue. Amintește-ți cum a mers zborul.

Dacă a fost uniform, ușor și calm, succesul te așteaptă în viitorul apropiat. Dar dacă călătoria a fost marcată de vreme rea sau alte obstacole, cartea de vis avertizează: ar trebui să te gândești din nou la planurile tale viitoare – poate că sunt prea dificile pentru tine sau chiar nu sunt sigure?

Obiecte misterioase

Astăzi nu sunt atât de puține referiri la observări de OZN-uri, meteoriți căzuți, fulgere cu bile care zboară în cameră… Ele, ca tot ceea ce este misterios, excită mintea, așa că nu este de mirare că ne vizitează în timpul somnului. Pentru a vă da seama la ce visează o minge de foc în flăcări, ar trebui să vă uitați cu atenție la comportamentul ei.

Mingea promite o împlinire timpurie a dorințelor, le poartă cu ea dacă zboară spre. Nu doar că vei avea noroc în toate, viața va prezenta foarte curând și alte surprize, nu mai puțin plăcute. La asta visează o astfel de minge. Dar dacă se îndepărtează, fii atent în viața reală – este posibil ca dorințele și visele tale să fie pe cale să-ți smulgă imediat din mâini și nu va fi atât de ușor să previi inamicii.

Bile de decor

Dacă ai visat la o mulțime de baloane, cărțile de vis te descriu ca o persoană ușoară, care iubește jocurile și este predispusă la fantezii. Nu este nimic în neregulă în asta, dar ar trebui să fii atent la ceea ce faci în viață, pentru că un astfel de temperament, deși indică o natură creativă, poate face și mult rău, obligându-te să irosești energie într-un scop inexistent.

Potrivit cărții de vis ezoterice, o persoană care umflă baloane într-un vis poate fi numită fericită în viața reală. Este interesant, autosuficient, nu se plictisește niciodată de el – astfel de oameni sunt atrași de el ca un magnet.

Interpretarea viselor Denise Lynn explică la ce visează globurile de Crăciun. Dacă le atârnați pe crengi de molid, ar trebui să vă pregătiți pentru vești bune și surprize de la prieteni și rude.

culoarea mingii

Daca visezi bile colorate, baloane si alte tot felul de jucarii, atunci esti norocos – esti o persoana vesela. Atitudinea ta față de viață nu poate fi numită altceva decât optimistă și pozitivă, ești într-o dispoziție bună, iar emoțiile pozitive „trec peste margine”.

Nostradamus în predicțiile sale dezvăluie la ce visează mingea întunecată sau neagră. Poate fi considerat un avertisment asupra unui dezastru iminent dacă se rostogolește direct către visător.

Bilele albe într-un vis, de asemenea, nu sunt de bun augur. Interpretarea viselor le interpretează ca un semnal de alarmă și vă încurajează să vă gândiți la propria sănătate. Mai puțin stres, mai mult timp pentru relaxare, ai grijă de tine.

Dar să vezi o minge galbenă într-un vis este un mare succes. Simbolizează Soarele, care este responsabil pentru toată viața de pe planeta noastră. După cum spune cartea de vis de Est, cel care a avut norocul să vadă acest simbol într-un vis este la câțiva pași de ceea ce a făcut de mult timp și cu încăpățânare.

material minge

Dacă într-un vis ai văzut o minge de sticlă – atât de fragilă și fragilă, atunci și convingerile tale nu au suficientă putere. Dar le poți apăra dacă ai încredere în intuiția ta.

Și de ce visează mingea de aur? Subliniază că cel care le vede își atinge întotdeauna scopul, pentru că are toate calitățile necesare pentru aceasta.

Mingea magică care a apărut într-un vis promite posibilități nesfârșite, dar numai pentru cei care au o voință puternică și neîntreruptă. Dar oamenii cu un caracter slab ar trebui să aibă grijă de protecție – foarte curând vor avea nevoie de ea. Așa spune cartea de vis a Împăratului Galben.

Iar pentru aventurieri și jucători de noroc, o minge de biliard într-un vis poate da un indiciu că afacerea viitoare s-ar putea să nu devină deloc așa cum a fost planificat.

Minge de interpretare a viselor

Mingea este considerată unul dintre cele mai misterioase simboluri care pot fi văzute doar în vis. În multe culturi, un contur închis și contururile rotunjite reprezintă idealul, integritatea, completitudinea. Când interpretăm la ce visează o figură sferică, cartea de vis este adesea ghidată de acest principiu. Această imagine nu cunoaște compromisuri: totul sau nimic, lovit sau ratat – acesta este motto-ul lui.

În același timp, figura nu trebuie percepută ca ceva de neclintit. De regulă, visele sunt pline de tot felul de evenimente: un obiect se poate apropia, se poate îndepărta, schimba dimensiunea și forma. Un factor important este locația și scopul acestui articol: un balon care visează pe cer și un atribut de a juca biliard sau o minge au interpretări complet diferite, în ciuda asemănării formelor.

Citeste mai mult:  De ce gândacii visează în păr

Cea mai simplă explicație a motivului pentru care mingea visează este oferită de cartea de vis a lui Miller. Conform interpretării sale, așa apare vezica urinară într-un vis, visul semnalează doar o nevoie firească.

Globul, care a apărut în visele de noapte ale visătorului, are o interpretare mult mai sublimă. Cel care a visat la o imagine atât de maiestuoasă nu este lipsit de ambiție și planuri ambițioase.

balonisti

Dirijabilul pe care s-a întâmplat să zbor este un simbol ambiguu. Pe de o parte, ceea ce vedeți într-un vis promite o decolare rapidă în angajamentele dormitorului, pe de altă parte, personifică instabilitatea situației și riscul constant al unei aterizări departe de a fi moale.

Aceasta nu este singura explicație a ceea ce visează un zbor cu balon. Natura schimbătoare a mișcării sale introduce propriile sale corecții în interpretare. Dacă ai avut norocul să zbori liber pe cer, ai visat la cea mai favorabilă opțiune, promițând un succes rapid. Dacă într-un vis depășiți numeroase obstacole la decolare, visul vă cheamă să vă regândiți întreprinderea: este prea complicată sau periculoasă?

obiecte zburătoare

Poveștile despre OZN-uri, meteoriți și bile de foc excită imaginația, așa că este firesc ca obiecte misterioase să viziteze în vis din când în când. Pentru a afla de ce o minge de foc visează pe cerul de origine necunoscută, trebuie să-i observi comportamentul.

Dacă ai visat o minge luminoasă care zboară direct spre tine, cartea de vis sugerează să o întâlnești cu brațele deschise. Aduce împlinirea dorințelor, noroc neașteptat și alte surprize plăcute care se vor face simțite în realitate. Un obiect în retragere indică faptul că circumstanțele încearcă să-ți ia visul de sub nas, nu va fi ușor de rezistat.

Bile decorative

Baloanele gonflabile care au apărut în vis mărturisesc dragostea ta pentru jocuri și fantezii. Aceste dependențe pot ajuta atât la dezvăluirea abilităților creative, cât și la o risipă nesfârșită și inutilă de energie și bani.

Cartea de vis ezoteric crede că cel care a avut norocul să umfle baloane într-un vis este, de asemenea, o persoană destul de fericită și autosuficientă în viața reală, care aproape niciodată nu se plictisește, datorită ingeniozității și eficienței.

Din cartea de vis a lui Denise Lynn, puteți afla de ce se visează decorațiunile pentru pomul de Crăciun sub formă de bile. Dacă ați avut ocazia să împodobiți un brad cu ele într-un vis, vă așteaptă vești bune și surprize plăcute de la cei dragi.

Soluții de culoare

Dacă ai visat la baloane multicolore, bile colorate și alte jucării, visul vorbește despre caracterul tău vesel, atitudinea pozitivă față de viață, optimism și sănătate excelentă.

În predicția lui Nostradamus, puteți găsi răspunsul la ce visează mingea neagră. Dacă se rostogolește pe pământ chiar la tine, consideră ceea ce ai văzut într-un vis ca pe un avertisment privind o urgență iminentă.

Nu este de dorit să vezi bile albe într-un vis. Dacă totuși o astfel de imagine v-a vizitat visele de noapte, încercați să acordați mai multă atenție sănătății, relaxați-vă mai mult și evitați situațiile stresante.

Bila galbenă este unul dintre semnele cele mai de afirmare a vieții. El personifică Soarele, dând lumină, bucurie, căldură și viața însăși. Cartea de vis estică îi spune visătorului că este la un pas de ceea ce a căutat de atâta timp.

Din ce sunt făcute?

Dacă ai visat la o minge de cristal sau de sticlă, cartea de vis spune că pozițiile tale nu sunt suficient de puternice. Cu toate acestea, ai șansa să-i aperi, datorită deschiderii și perspicacității. Acum, mai mult ca niciodată, ai încredere în intuiția ta.

Un simbol foarte de bun augur este bila de aur. Această imagine indică faptul că nu numai că posezi calitățile valoroase necesare, dar știi și să le aplici în situațiile de zi cu zi, prin urmare aproape întotdeauna îți atingi obiectivul.

destin

Dacă ai visat la o minge magică, cartea de vis a Împăratului Galben promite personalități puternice și stăpâni ai destinului lor noi oportunități. Dar cartea de vis cu voință slabă recomandă să aveți grijă de protecție.

Adesea, o minge de biliard apare în visele oamenilor de jocuri de noroc care sunt predispuși la tot felul de aventuri. Pentru cei care îl văd, cartea de vis sugerează că următoarea aventură s-ar putea să nu se termine așa cum ne-am dori.

Alege-ți visul

De ce visează baloanele?

De ce visezi la bule de săpun?

Farfurie zburătoare pentru interpretarea viselor

Zboară într-un balon într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

comentarii 5

Văd o minge de sticlă pe dispozitiv în mâinile mele. Sunt 2 bile mici în minge, una este deja în flăcări, iar a doua ar trebui să se bronzeze și știu că va fi o explozie, iar mingea este deja în flăcări și o dau drumul și se rostogolește pe balcon și cade jos. Aud voci infernale, probabil căzute peste trecători.

În aer, avionul a aruncat pe pământ mingi de foc, de mărimea unui pepene verde.

O minge de gheață și stau pe ea cu un picior, căutând echilibrul.

O mică minge transparentă se apropie și s-a retras în tavan.

Minge de interpretare a viselor

Minge – te dezamăgesc în muncă (relații personale) și înșelați o persoană dragă.

Cea mai nouă carte de vis

O minge într-un vis este un simbol al fericirii schimbătoare în realitate.

Dacă mingea este de fier, poți face față cu îndrăzneală tuturor pericolelor; a vedea o minge de sticlă înseamnă că vei da dovadă de nehotărâre într-o problemă dificilă.

Cartea viselor moderne

Forma mingii într-un vis – simbolizează dorința de perfecțiune, cel mai adesea excesivă sau în zadar. Dacă visezi la un anumit obiect sferic care pare ciudat, atunci după un astfel de vis ar trebui să te gândești – poate, încercând să atingi idealul, nu faci decât să-ți faci rău afacerii?

De aceeași importanță este un vis în care un obiect sferic produce orice distrugere – acest vis îți amintește că în căutarea a ceea ce este mai bun nu ar trebui să distrugi binele.

Un balon într-un vis – sugerează că, în realitate, faci planuri nerealiste care nu au nici cea mai mică șansă de succes. Cu cât balonul este mai mare și cu cât zboară mai sus, cu atât acorzi mai multă importanță planurilor tale și poate fi mai mare frustrarea ta.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă

Minge – vor apărea sentimente fragile, care, cu orice complicație, pot dispărea.

O minge de foc văzută într-un vis – la un incendiu.

Interpretarea viselor de zile de naștere în mai, iunie, iulie, august

Citeste mai mult:  Văzând o rudă însărcinată într-un vis

Minge – totul va fi ușor pentru tine, ridicarea spirituală va fi incredibilă, iar succesul va fi același.

A vedea o minge de foc pe cer într-un vis este un semn de prevestire a ceva.

Interpretarea viselor zilelor de naștere din septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Minge – planurile tale vor izbucni.

Fireball – la un scandal familial care se apropie.

Interpretarea viselor zilelor de naștere în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Globul pământului – o călătorie în jurul lumii vă așteaptă.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Mingea este plinătatea sentimentelor, umple viața cu sens.

Rotul în sala de biliard este o mulțime de hobby-uri. O perioadă bogată în impresii.

Balon – pentru a umfla ești autosuficient și vine cu activități pentru tine. Pentru a vedea, a juca, trebuie să captivezi alți oameni cu interesele tale, altfel ei se vor simți singuri și jigniți.

Cartea viselor esoterice

O minge văzută în vis simbolizează dorința de a dărui, de a se sacrifica pe sine și propriile plăceri.

Mingea este un semn de umilință, moliciune, căldură, plasticitate.

Dacă un bărbat l-a visat, acest lucru indică faptul că îi lipsește căldura feminină, naturalețea și, foarte posibil, că s-a săturat de prada ușoară și sexul la preț accesibil.

Pentru o femeie, un astfel de vis înseamnă că este matură din punct de vedere fiziologic și psihologic pentru conceperea și nașterea unui copil.

A vedea un balon într-un vis – în viața reală, pentru a te angaja în activități și treburi goale, în timp ce toate cele mai importante lucruri trec. Speranțe și vise imaginare.

Erotic carte de vis

Un joc de mingi înseamnă că vei vizita vechiul tău prieten.

Dacă te uiți cum alții joacă mingi, vechiul tău prieten te va vizita.

Roma Cartea visurilor

Minge – înseamnă integritate, completitudine și unitate.

Cartea americană de vis

Bile – rotunde, fațetate, metalice. Indică intruziuni străine. Încălcarea percepției realității cu tendințe distructive.

Cartea de vis italiană

Bila – testiculele, sânul sau abdomenul unei femei însărcinate. Cercul și întregimea.

Loviți mingea cu piciorul – o erecție, frică de castrare.

Mingea se rostogolește într-un colț – direcția greșită a excitării sexuale.

Globul auriu în întuneric este o licărire de lumină interioară care luminează inconștientul.

Carte de vis psihanalitică

„Roll balls” – o distracție fără scop; „chiar și cu o minge care rulează” – gol, sărăcie.

Cartea de vis idiomatică

Dacă ai visat o minge, înseamnă că sănătatea ta se poate tulbura brusc.

O minge care se rostogolește spre tine – avertizează împotriva pericolului care amenință bogăția ta materială.

O minge nemișcată într-un vis este un semn că adevărata comoară este foarte aproape de tine.

Carte de vis franceză

În filosofia antichității, mingea era considerată cea mai perfectă formă, simbolizând infinitatea vieții pe pământ și infinitatea multor vieți ale spiritului uman în diferite corpuri, așa cum spunea înțeleptul grec antic Platon.

Ball – figura magică a înțelepților și alchimiștilor; o minge cu cruce (sceptru) – simbol al puterii pământești și cerești (consacrarea divină la putere) a regilor și a duhovnicilor de rang înalt; o minge-minge este o jucărie preferată datorită emoțiilor nedistorsionate și imuabile ale copiilor aproape de Rai. Astfel, mingea care se apropie de arhetip este un simbol al gândirii umane.

Dar o minge este o figură capabilă să se miște de-a lungul unui plan în orice direcție fără restricții. Direcția de mișcare ar trebui stabilită foarte precis: traiectoria mingii se schimbă ușor (jucatul la biliard este considerată cea mai dificilă artă). Concluzia istorică și psihologică de aici este că obiectele (acumulatori) care concentrează energia asupra lor înșiși, numite magice în antichitate, sunt utile numai pentru indivizii stăpâniți și voinici.

Vedeți, țineți, simțiți mingea în vis; o minge mare/mică este o asociere cu Pământul, care dă terenul vieții, dar fără energia luminoasă a Raiului, Pământul este neviabil, întunecat, rece, deci interpretările vor fi ambigue. Somnul nu face parte din viața de zi cu zi.

Pentru a vedea mingea, ține-o în mâini cu senzații plăcute: mingea este caldă, strălucitoare, frumoasă și așa mai departe – înseamnă să-ți înțelegi scopul vieții și să ai energia necesară pentru amintiri.

Învelișul mingii este prezentul clar, partea interioară îndoită este energia dezvoltării viitoare.

Pentru a vedea o minge mare – amploarea sarcinii crește proporțional.

Călătoria / echilibrarea pe o minge este, pe de o parte, un semn al dezvoltării maxime a situației, pe de altă parte, aceasta este o situație, a cărei succes depinde de cele mai mici mișcări și de acuratețea și corectitudinea maximă a acțiunilor. sunt necesare.

Mingea este întunecată, rece, neplăcută / apăsătoare pentru mâini și minte / mare, înfricoșătoare / se rostogolește pe mingea visătoare – toate imaginile similare înseamnă că energia a fost irosită din cauza unei sarcini neînțelese sau a unor acțiuni inadecvate. Visătorul nu controlează situația și nu își vede propria cale: acțiunile nu vor aduce succes. Situația este greu previzibilă. Când o minge mare vrea să zdrobească visătorul, situația este periculoasă și complet imprevizibilă, poate exista voința rea ​​a cuiva.

Mingea s-a prăbușit – acesta este un rezultat nefavorabil și gol.

Imperiul Visului

A visa la o minge de foc care zboară spre pământ – un astfel de vis indică faptul că în viitor pământul este amenințat de un meteorit mare care va aduce distrugere planetei noastre. Pentru visător, un astfel de vis profețește nenorocire.

Dacă ai visat la glob – acest vis înseamnă că planeta noastră este în pericol real. Mai mult, acest pericol nu vine din exterior, ci stă în oamenii înșiși. Chestia este că populația planetei a uitat complet că trăim pe o stea fragilă și că viața însăși ne-a fost dată de sus. Fiecărei țări specifice, chiar și fiecărei persoane, i se pare că este mai puternic decât ceilalți și, prin urmare, cea mai importantă dorință este dorința de a dovedi lumii întregi propria sa superioritate cu ajutorul armelor și al violenței.

A visa la o minge uriașă întunecată care se apropie de pământ este un semn că pământul este amenințat de o catastrofă ecologică și se va întâmpla din cauza emisiilor pe care diverse fabrici otrăvesc aerul. Va veni o vreme când un nor gri va coborî pe pământ și oamenii vor experimenta o mare nevoie de aer.

Dacă într-un vis ai văzut o minge luminoasă pe suprafața pământului, un astfel de vis profetizează o vizită pe pământ a ființelor vii de pe o altă planetă care vor intra în contact cu pământenii și le vor spune o mulțime de lucruri noi și interesante. Un astfel de vis îl avertizează pe visător că în viitor va întâlni ceva până acum necunoscut pentru el, ceea ce îi va provoca o mare teamă.

Fugirea dintr-o minge de foc într-un vis este un semn al unui război teribil. Poate că acesta va fi al treilea război mondial, în care vor fi implicate multe țări ale lumii. Un astfel de vis îi spune visătorului că va suferi personal pierderi grele în război și poate chiar va lua parte activ la această luptă teribilă pentru viață și moarte.

Fiul lui Nostradamus

Citeste mai mult:  De ce visează papagalul

Pentru a vedea mingea – trebuie să lupți pentru auto-îmbunătățire; balon – la probleme cu plămânii; minge-acvariu – la probleme cu vezica urinara.

Interpretarea viselor de sănătate

Mingea pe care ai văzut-o este un semn că schimbările plăcute sunt aproape pentru tine.

Cartea de vis online

Interpretarea mingii a cărții de vis

Dintre toată varietatea de simboluri la care se poate visa, mingea este considerată cea mai mistică și mai misterioasă. Nu e de mirare că este numit un model al idealului și al completității. Amintiți-vă că Pământul nostru este sferic. Aceasta este o imagine dură, completă, concisă, iar când explică la ce visează mingea, cărțile de vis sunt ghidate de acest factor.

Visele asociate cu această figură sunt cel mai adesea bogate în evenimente: mingea se poate mișca în aer, își poate schimba culoarea, dimensiunea, forma. Un punct foarte important este ce fel de minge visezi – un balon, o minge de bowling sau o minge obișnuită de fotbal vor fi interpretate diferit de toate cărțile de vis.

Cea mai simplă interpretare a ceea ce poate visa mingea este dată de cartea de vis a lui Miller. Pe baza ei, așa este interpretată vezica umană, iar somnul cu o minge indică doar nevoia naturală a corpului.

Dar globul pământului, în toată splendoarea sa, a apărut în vis, poate fi interpretat mult mai puțin monden și chiar sublim. Cel care l-a văzut este o persoană cu ambiții, planuri de anvergură, care se străduiește pentru un scop anume.

plutind în aer

Zborul într-un vis pe o navă este foarte dificil de interpretat fără ambiguitate. O astfel de viziune promite, de asemenea, un început de succes al tuturor planurilor concepute, când totul reușește fără prea mult efort, dar, în același timp, simbolizează instabilitatea stării actuale de lucruri cu șanse considerabile de aterizare dură.

Dar există și alte opțiuni pentru interpretarea unui vis despre zborul într-o navă. La urma urmei, mișcarea sa depinde adesea doar de vânt și este foarte schimbătoare, ceea ce înseamnă că interpretările pot fi la fel de ambigue. Amintește-ți cum a mers zborul.

Dacă a fost uniform, ușor și calm, succesul te așteaptă în viitorul apropiat. Dar dacă călătoria a fost marcată de vreme rea sau alte obstacole, cartea de vis avertizează: ar trebui să te gândești din nou la planurile tale viitoare – poate că sunt prea dificile pentru tine sau chiar nu sunt sigure?

Obiecte misterioase

Astăzi nu sunt atât de puține referiri la observări de OZN-uri, meteoriți căzuți, fulgere cu bile care zboară în cameră… Ele, ca tot ceea ce este misterios, excită mintea, așa că nu este de mirare că ne vizitează în timpul somnului. Pentru a vă da seama la ce visează o minge de foc în flăcări, ar trebui să vă uitați cu atenție la comportamentul ei.

Mingea promite o împlinire timpurie a dorințelor, le poartă cu ea dacă zboară spre. Nu doar că vei avea noroc în toate, viața va prezenta foarte curând și alte surprize, nu mai puțin plăcute. La asta visează o astfel de minge. Dar dacă se îndepărtează, fii atent în viața reală – este posibil ca dorințele și visele tale să fie pe cale să-ți smulgă imediat din mâini și nu va fi atât de ușor să previi inamicii.

Bile de decor

Dacă ai visat la o mulțime de baloane, cărțile de vis te descriu ca o persoană ușoară, care iubește jocurile și este predispusă la fantezii. Nu este nimic în neregulă în asta, dar ar trebui să fii atent la ceea ce faci în viață, pentru că un astfel de temperament, deși indică o natură creativă, poate face și mult rău, obligându-te să irosești energie într-un scop inexistent.

Potrivit cărții de vis ezoterice, o persoană care umflă baloane într-un vis poate fi numită fericită în viața reală. Este interesant, autosuficient, nu se plictisește niciodată de el – astfel de oameni sunt atrași de el ca un magnet.

Interpretarea viselor Denise Lynn explică la ce visează globurile de Crăciun. Dacă le atârnați pe crengi de molid, ar trebui să vă pregătiți pentru vești bune și surprize de la prieteni și rude.

culoarea mingii

Daca visezi bile colorate, baloane si alte tot felul de jucarii, atunci esti norocos – esti o persoana vesela. Atitudinea ta față de viață nu poate fi numită altceva decât optimistă și pozitivă, ești într-o dispoziție bună, iar emoțiile pozitive „trec peste margine”.

Nostradamus în predicțiile sale dezvăluie la ce visează mingea întunecată sau neagră. Poate fi considerat un avertisment asupra unui dezastru iminent dacă se rostogolește direct către visător.

Bilele albe într-un vis, de asemenea, nu sunt de bun augur. Interpretarea viselor le interpretează ca un semnal de alarmă și vă încurajează să vă gândiți la propria sănătate. Mai puțin stres, mai mult timp pentru relaxare, ai grijă de tine.

Dar să vezi o minge galbenă într-un vis este un mare succes. Simbolizează Soarele, care este responsabil pentru toată viața de pe planeta noastră. După cum spune cartea de vis de Est, cel care a avut norocul să vadă acest simbol într-un vis este la câțiva pași de ceea ce a făcut de mult timp și cu încăpățânare.

material minge

Dacă într-un vis ai văzut o minge de sticlă – atât de fragilă și fragilă, atunci și convingerile tale nu au suficientă putere. Dar le poți apăra dacă ai încredere în intuiția ta.

Și de ce visează mingea de aur? Subliniază că cel care le vede își atinge întotdeauna scopul, pentru că are toate calitățile necesare pentru aceasta.

Mingea magică care a apărut într-un vis promite posibilități nesfârșite, dar numai pentru cei care au o voință puternică și neîntreruptă. Dar oamenii cu un caracter slab ar trebui să aibă grijă de protecție – foarte curând vor avea nevoie de ea. Așa spune cartea de vis a Împăratului Galben.

Iar pentru aventurieri și jucători de noroc, o minge de biliard într-un vis poate da un indiciu că afacerea viitoare s-ar putea să nu devină deloc așa cum a fost planificat.