Îmbrățișarea unei persoane într-un vis

De ce visezi să te îmbrățișezi dintr-o carte de vis

21 septembrie 2019 la 17:01 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visează Hug citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Care este visul de a te îmbrățișa?

Cartea de vis idiomatică

Îmbrățișează de ce visezi

Îmbrățișare – „Întâlnește-te cu brațele deschise” (cordialitate), „îmbrățișează (îmbrățișează) o gamă largă de probleme”, „îmbrățișare de despărțire sau întâlnire”.

Micul Weses carte de vis

Care este visul de a te îmbrățișa?

Îmbrățișare – Succes în afaceri // ceartă, trădare; tipul îmbrățișează – rău, la boală (fată); îmbrățișarea rudelor, prietenilor – trădare, ceartă; îmbrățișarea unui străin este un drum; îmbrățișarea unei femei este trădare.

Veche carte de vis rusească

Îmbrățișarea rudelor sau prietenilor înseamnă trădare, îmbrățișarea unui străin prevestește drumul.

Cartea viselor esoterice

Îmbrățișează prietenii – ajutor, sprijin. Vor să te îmbrățișeze, sau să te îmbrățișeze fără reciprocitate – un sentiment de singurătate, în ciuda prezenței unui mediu.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Îmbrățișarea rudelor și prietenilor este o pacoste; îmbrățișarea femeilor este trădare.

Dream interpretare Tsvetkova

Îmbrățișare – Trădare, o mare ceartă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Îmbrățișare din visul tău

Îmbrățișare – La o ceartă, conflict.

Cartea de vis de dragoste

Îmbrățișând ceea ce înseamnă pentru visător

Îmbrățișare – Dacă ai visat că îl îmbrățișezi pe alesul tău și nu poți să-ți înfrânezi sentimentele, ți s-a promis pace și mulți ani de fericire. Dacă sentimentele sunt atenuate, atunci nu sunteți destinați să fiți împreună.

Visul lui Azar

De ce ai visat să te îmbrățișezi conform surselor spirituale

Îmbrățișare – Tânjește, fii trist pentru cineva.

Cartea viselor moderne

Îmbrățișează rudele, prietenii – Ceartă, necaz; fată – trădare.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să te îmbrățișezi

Îmbrățișare – Subtextul simbolic al interpretării unui vis în care îmbrățișați o persoană este asociat cu posibilitatea, nevoia sau nevoia unui anumit contact.

 • Îmbrățișarea prietenilor într-un vis personifică devotamentul, respectul reciproc și dezinteresarea relațiilor existente.
 • Dacă într-un vis au văzut îmbrățișând străini care nu își pot deschide mâinile, acest lucru prevestește un scandal grandios care este pe cale să izbucnească.
 • Încearcă cineva să te apuce și să te îmbrățișeze mai tare? Atenție la bolile neașteptate și la complicațiile de sănătate.
 • Îmbrățișarea aproximativă cu cineva în orice companie simbolizează pierderile viitoare: încercați să uitați de distracție pentru un timp și deveniți puțin mai rațional.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Îmbrățișări

Îmbrățișarea – Potrivit majorității autorilor psihanalitici, manifestarea emoțiilor în vise nu este întotdeauna bună.

 • Ți s-a întâmplat să îmbrățișezi un străin într-un vis? Consideră-l ca pe un simbol al obstacolelor neașteptate atunci când te confrunți cu nevoia de a face alegeri dificile care au un sens care schimbă viața.
 • Am visat că fostul tău iubit te îmbrățișează – un semn bun: cineva semnificativ pentru tine este gata să-ți ierte greșelile recente și să accepte orice rezultat. Totuși, în schimb, te va chema pe drum și te va forța să te despărți de căldura vetrei pentru o vreme.
 • Ai observat un tip cunoscut într-un vis și l-ai îmbrățișat strâns? Tu ești cel care prevezi o ceartă bună și, cu cât persoana este mai aproape, cu atât necazurile vor fi mai puternice și viața de zi cu zi mai insuportabilă, plină de singurătate dureroasă și angoasă aproape fizică.
 • Îți îmbrățișezi oaspeții la revedere? Realitatea prevestește o întâlnire cu oameni ostili ție.

Carte de vis romantică

Îmbrățișează de ce visezi

Îmbrățișarea unei bunici întârziate într-un vis nu este în niciun caz o proiecție a aspirațiilor visătorului pentru intimitate. De regulă, semnele de acest fel sunt lipsite de nuanțe sexuale și simbolizează inevitabilitatea schimbărilor în sfera dragostei. De asemenea, este posibil ca un astfel de complot să simbolizeze teama ta de o posibilă pierdere (a ceva sau a cuiva) sau îngrijorarea cu privire la o persoană dragă care și-a pierdut brusc interesul pentru relații.

 • Îmbrățișează o fată într-un vis? Înseamnă că tânjiți după ea și, subconștient, ați dori să o returnați.
 • Dacă ai îmbrățișat pe cineva forțat (din forță sau nu din inițiativa ta), trebuie să faci o alegere: singurătate plictisitoare sau o unire neplăcută, neatractivă pentru tine.
 • Am visat să-mi îmbrățișez iubita – problemele domestice sunt deja în prag.

Marea enciclopedie a viselor de O.Adaskina

De ce visezi să te îmbrățișezi dintr-o carte de vis

Îmbrățișare – Dacă ai visat că îți îmbrățișezi alesul (aleșii) și nu poți să-ți înfrânezi sentimentele, ți s-a promis pace și mulți ani de fericire. Dacă sentimentele sunt atenuate, atunci nu sunteți destinați să fiți împreună.

Carte de vis modernă mare

Îmbrățișare – de ce visează visătorul?

Îmbrățișarea – îmbrățișați pe cineva într-un mod prietenos – sunteți de fapt deschis la întregul spectru de necazuri: acasă vă va da durere, colegii vă vor înșela și umili, prietenii vor înșela și, culmea, vă veți îmbolnăvi. Este ca și cum ai îmbrățișa pe cineva cu bucurie – te vei simți în sfârșit fericit. Într-un vis, se pare că îmbrățișezi un străin – la un moment destul de târziu, oaspeții te vor vizita; va trebui să-ți schimbi rutina zilnică.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce îmbrățișează într-un vis?

Îmbrățișarea este o expresie sinceră a sentimentelor. Îmbrățișarea cu tristețe este o rupere a relațiilor. Îmbrățișarea unui străin – sentimente pe care nu le-ai experimentat până acum, îmbrățișarea, trăirea senzațiilor calde, plăcute – obținerea bucuriei din comunicare.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visezi să te îmbrățișezi?

Îmbrățișare – Dacă într-un vis vă îmbrățișați cu rudele, înseamnă că în curând veți avea ocazia să le adunați pe toate cu ocazia unei mari sărbători în familie. Îmbrățișarea cu căldură a celor care au venit de departe după o lungă absență a prietenilor oferă un curs strălucit al afacerilor și perspective excelente în viitor. Îmbrățișarea cu străinii – pentru a face cunoștință cu viitorul ales. Îmbrățișări de dragoste cu femei – suspiciunea de a comite un act dezonorant va cădea asupra ta. Îmbrățișându-ți soțul – primește un cadou de la el, dacă te îmbrățișează – își va bea salariul. Îmbrățișarea copiilor într-un vis este un semn al bucuriilor familiei și al liniștii în casă, dacă își înfășoară brațele în jurul tău și te sărută, vei fi curajos în nenorocirea cu cei dragi, fără să dai drumul la lacrimi. Îmbrățișările dorite și afectuoase înseamnă succes și prosperitate. Dacă într-un vis eviți îmbrățișarea unui obișnuit de ură sau a unui don juans bărbătesc – în viața reală vei experimenta un sentiment dureros de singurătate – și orfanitate.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Îmbrățișare – dor de cineva.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Îmbrățișare – Pentru o echipă de angajați unită; a lucra ore lungi într-un singur loc.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Citeste mai mult:  Câte zile poate trăi o persoană fără somn

De ce visezi să te îmbrățișezi

Îmbrățișare conform cărții de vis a lui Miller

Îmbrățișarea poate avea semnificații diferite, în funcție de cine te îmbrățișezi și de cum te simți. Personajele pot fi rude, iubiți, prieteni și chiar străini, poți experimenta bucurie, tristețe, anxietate, calm. Dacă visezi la îmbrățișări cu sufletul pereche, dar în același timp ești puțin trist, dai dovadă de reținere – în realitate, nu totul merge bine pe plan personal, relațiile se pot deteriora, vor apărea discordia, vor apărea probleme care vor afectează-ți viața împreună.

Te îmbrățișezi cu iubitul tău? Dacă experimentați bucurie în același timp, sunteți în stare de spirit, atunci relațiile se vor îmbunătăți, va veni o idilă completă. Poate că tipul îți pregătește o surpriză plăcută. Interpretarea viselor Îmbrățișarea cu o persoană iubită sau cu un prieten nu este de bun augur, indică boala celui la care ai visat.

Îmbrățișare conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Îmbrățișare – ești norocos: lucrezi într-o echipă minunată!

Îmbrățișare conform cărții de vis de primăvară

Îmbrățișare – față de o echipă de angajați unită; a lucra ore lungi într-un singur loc.

Îmbrățișare conform cărții de vis de vară

Îmbrățișare într-un vis – împrietenește-te cu cineva.

Îmbrățișare conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Îmbrățișare – Rude și prieteni – necazuri – femei – trădare

Îmbrățișare conform cărții de vis ezoterice

Prieteni – ajutor, sprijin.

Vor să te îmbrățișeze, sau să te îmbrățișeze fără reciprocitate – un sentiment de singurătate, în ciuda prezenței unui mediu.

Îmbrățișare conform cărții de vis a lui Azar

Îmbrățișare – tânjește, fii trist pentru cineva.

Îmbrățișând pe cineva – vei face ceea ce ai plănuit.

Ești îmbrățișat – ești iubit.

Îmbrățișează rudele, prietenii – certuri și necazuri.

Îmbrățișarea unei femei este o trădare.

Îmbrățișare conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Îmbrățișarea este trădare, o mare ceartă.

Îmbrățișare conform cărții de vis orientale

Dacă vă îmbrățișați cu soțul sau cu prietenul, atunci vor fi probleme între voi. Îmbrățișările rudelor prevestesc probleme de sănătate.

Un vis în care îmbrățișați străini promite oaspeți neaștepți.

Îmbrățișare conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

rude, prieteni – certuri, necazuri; îmbrățișarea unei femei este trădare.

Îmbrățișare conform cărții de vis Nobile a lui N. Grishina

Îmbrățișarea unei fete este locația unui prieten.

Căsătorit – tristețe în căsătorie.

Îmbrățișarea cu necunoscutul este fericire.

Cu un prieten bun – tristețe.

Îmbrățișarea unui tată sau a unei mame este o mângâiere.

Îmbrățișare conform cărții de vis șamanice indiene

Dacă visezi o femeie frumoasă și grasă într-o rochie întunecată și o îmbrățișezi într-un vis, atunci cel mai probabil a doua zi vei prinde o fiară apetisantă (în cultura noastră aceasta este o afacere bună, profit, succes).

Îmbrățișare conform cărții de vis Dragoste

Dacă ai visat că îl îmbrățișezi pe alesul tău și nu poți să-ți înfrânezi sentimentele, ți s-a promis pace și mulți ani de fericire. Dacă sentimentele sunt atenuate, nu sunteți destinați să fiți împreună.

Îmbrățișează conform cărții de vis a vindecătorului Fedorovskaya

Îmbrățișarea cu rudele poate însemna dorința de a organiza o vacanță în casa ta și de a-ți convoca toate rudele. Dacă personajele sunt prieteni sau cunoștințe pe care nu i-ați mai văzut de mult, acum vă aflați într-o poziție grozavă, iar în viitor se va îmbunătăți și mai mult.

Îmbrățișare conform cărții de vis moderne

Îmbrățișează rudele, prietenii – Ceartă, necaz; fată – trădare

Îmbrățișare conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la Îmbrățișare – îmbrățișezi pe cineva într-un mod prietenos – ești de fapt deschis la întregul spectru de necazuri: familia ta îți va da durere, colegii tăi te vor înșela și umili, prietenii tăi vor înșela și, culmea, opriți, vă veți îmbolnăvi. Este ca și cum ai îmbrățișa pe cineva cu bucurie – te vei simți în sfârșit fericit. Într-un vis, se pare că îmbrățișezi un străin – la un moment destul de târziu, oaspeții te vor vizita; va trebui să-ți schimbi rutina zilnică.

Îmbrățișare conform cărții de vis vechi rusești

Îmbrățișarea – Rudele sau prietenii înseamnă trădare, îmbrățișarea unui străin prevestește drumul.

Îmbrățișare conform cărții de vis a unei gospodine

Îmbrățișarea este o expresie sinceră a sentimentelor. Îmbrățișarea cu tristețe este o rupere a relațiilor. Îmbrățișarea unui străin – sentimente pe care nu le-ai experimentat până acum, îmbrățișarea, trăirea senzațiilor calde, plăcute – obținerea bucuriei din comunicare.

Îmbrățișare conform cărții de vis a sloganelor

HUG – „întâlnește cu brațele deschise” (cordialitate), „îmbrățișează (îmbrățișează) o gamă largă de probleme”, „îmbrățișează despărțirea sau întâlnirea”.

Îmbrățișare conform cărții de vis Idiomatic

Îmbrățișare – „Întâlnește-te cu brațele deschise” (cordialitate), „îmbrățișează (îmbrățișează) o gamă largă de probleme”, „îmbrățișare de despărțire sau întâlnire”.

Îmbrățișare conform cărții de vis medievale a lui Daniel

Îmbrățișarea unui inamic prevestește victoria asupra lui.

Îmbrățișare conform cărții de vis rusești

Cu cunoscuți – o întâlnire plăcută; cu cei dragi – la certuri si despartiri

Îmbrățișare conform cărții de vis chinezești a lui Zhou-gun

Îți îmbrățișezi soțul, soția. – prevestește un eveniment fericit.

Îmbrățișează-ți fiul sau fiica. – prevestește o ceartă.

Îmbrățișează conform interpretului de vis din 1829

Îmbrățișarea rudelor sau prietenilor înseamnă trădare, îmbrățișarea unui străin prevestește drumul.

Îmbrățișare conform cărții de vis Veles

Îmbrățișare – Succes în afaceri // ceartă, trădare; tipul îmbrățișează – rău, la boală (fată); îmbrățișează rudele, prietenii – trădare, ceartă; străin – drum; femeie – trădare.

Îmbrățișarea într-un vis: la ce să te aștepți de la îmbrățișările „noapte”.

Îmbrățișările pot exprima dragoste, sprijin, grijă sau atenție. Adesea oamenii văd vise în care există îmbrățișări cu cineva. Ce înseamnă să îmbrățișezi într-un vis, cărțile de vis populare te vor ajuta să-ți dai seama.

Îmbrățișare într-un vis: interpretare în cărțile de vis

Îmbrățișările într-un vis pot prevesti o varietate de evenimente:

 1. Miller. Îmbrățișarea cu un soț sau soț este o mare bucurie și fericire într-o relație. Dacă tristețea a fost prezentă în brațe, merită să vă pregătiți pentru problemele casnice. Îmbrățișează o rudă? Somnul promite boli și certuri.
 2. Cartea de vis de vară. Îmbrățișările într-un vis prevestesc o nouă prietenie.
 3. Interpretarea viselor Kananit. Îmbrățișarea cu rudele sau oamenii apropiați într-un vis – la necaz, cu o femeie – la trădare.
 4. Cartea de vis ezoteric. Îmbrățișarea unui prieten promite ajutor și sprijin. Dacă cineva încearcă să îmbrățișeze visătorul într-un vis, înseamnă că, în realitate, persoana adormită experimentează un sentiment de singurătate.
 5. Interpretarea viselor lui Azar. A îmbrățișa într-un vis cu cineva înseamnă dor de o persoană iubită.
 6. Ţvetkov. A trebuit să îmbrățișezi pe cineva într-un vis? Așteaptă-te la certuri majore sau la trădare.
 7. Cartea de vis est. Îmbrățișările cu un prieten sau un iubit promit o deteriorare a relațiilor cu această persoană. Ai îmbrățișat o rudă? Ai grijă de propria ta sănătate.
 8. Interpretarea viselor rătăcitorului. Îmbrățișările într-un vis prevestesc certuri și conflicte.
 9. Fedorovskaia. Îmbrățișările cu persoana iubită într-un vis indică dorința visătorului de a organiza o vacanță pentru cei dragi. Interpretarea viselor Hasse crede că îmbrățișările simbolizează dragostea: dacă cineva te îmbrățișează într-un vis, înseamnă că simte dragoste și simpatie
 10. Cartea de vis Velesov. Îmbrățișarea într-un vis – spre succes în afaceri.
 11. Medeea. Îmbrățișarea unui prieten indică o atitudine devotată a unui tovarăș.

Citeste mai mult:  Dacă o persoană visează pe Mon

Care a visat la îmbrățișări

Un vis în care o fată a îmbrățișat pe cineva oferă apariția unui admirator persistent. Visătorul ar trebui să ofere o șansă unei persoane, deoarece relațiile viitoare se vor dovedi a fi puternice și serioase. Dacă într-un vis o femeie a fost îmbrățișată din spate, atunci alesul ei este sincer și credincios.

O doamnă care într-un vis a îmbrățișat un bărbat familiar în baie va intra în curând într-o nouă relație. Romanul se va dovedi a fi frivol și se va termina la fel de ușor cum a început.

Un bărbat care are un vis despre îmbrățișări va întâlni în curând iubirea vieții sale. Ulterior, visătorul va crea o familie puternică cu alesul său. În plus, astfel de vise informează un bărbat despre o îmbunătățire a carierei sale. Îmbrățișat într-un vis cu o femeie? O astfel de viziune indică dragostea excesivă a unui bărbat pentru dragoste, ceea ce poate duce la probleme grave.

Detalii de vis

Un vis despre îmbrățișări este interpretat în funcție de numeroasele detalii care pot fi văzute într-un vis.

Cine s-a îmbrățișat

Este foarte important să vă amintiți pe cine a trebuit să îmbrățișați într-un vis:

 1. Sot sotie. O astfel de viziune promite certuri și dificultăți domestice în relații.
 2. Iubit. Pregătește-te pentru conflicte și crize de gelozie. Cu toate acestea, dacă îmbrățișarea a provocat o furtună de emoții pozitive, atunci relația ta va fi fericită și puternică.
 3. Fost partener. Visul indică singurătate și dor.
 4. Coleg. Echipa de lucru a visătorului se distinge prin coeziune și sprijin reciproc, iar cel care doarme va zăbovi în acest loc de muncă mult timp.
 5. Copil (extraterestru). Un vis promite o existență fericită și calmă. Copilul era murdar și neplăcut? Pregătește-te pentru nenorocire.
 6. Copil (propriu). O astfel de viziune prevestește apariția de noi griji. Îmbrățișarea unui delfin într-un vis – noilor cunoștințe cu oameni creativi care pot interesa visătorul în stilul lor de viață
 7. fiule. Visătorul va intra într-o situație conflictuală.
 8. Frate. Somnul promite plăcere și experiențe noi.
 9. Bebelus. Cel care doarme va fi capabil să păstreze tinerețea mulți ani și să trăiască o viață lungă.
 10. O mulțime de copii. Așteptați-vă la bătăi de cap și tam-tam care vor interfera cu punerea în aplicare a planului.
 11. Fată. Visătorul așteaptă noroc, un câștig mare sau o creștere de salariu.
 12. Băiat. Visul promite noroc și promovare.
 13. Doamnă însărcinată. Cel care doarme ar trebui să se pregătească pentru un eveniment important.
 14. Nepot. Situația financiară se va îmbunătăți semnificativ.
 15. Părinţi. Ai grijă de sănătatea părinților tăi.
 16. Mamă. Relațiile cu cei dragi vor fi pline de dragoste și respect.
 17. Tata. Îmbrățișează-ți tatăl într-un vis, ceea ce înseamnă că, în realitate, vei găsi noroc și vei finaliza cu succes afacerea.
 18. Familiar. Visătorul va experimenta un sentiment de singurătate.
 19. Prietene. Cel care doarme poate conta pe ajutor în situații dificile.
 20. Bărbat/femeie extraterestră. Un vis indică o lipsă de atenție din partea unui iubit.
 21. Iubit. O astfel de viziune indică nemulțumire față de propria viață.
 22. Șeful. Visul promite avansare în carieră sau schimbarea locului de muncă.
 23. Străin. Cineva din mediul de dormit răspândește zvonuri neplăcute despre el.
 24. Persoană moartă. Dacă într-un vis visătorul a experimentat bucuria de a îmbrățișa o persoană moartă, atunci în realitate îl așteaptă bucurie și noroc. Emoțiile negative primite din contactul cu defunctul promit persoanei adormite boala, pierderea statutului și chiar moartea.
 25. Om. Visul prezintă necazuri și dificultăți pe drum.
 26. Femeie. Cel care doarme va comite un act incorect.
 27. Dusman. O îmbrățișare cu un nedoritor prevestește depășirea dificultăților.

Ai îmbrățișat un câine într-un vis? Obțineți un nou prieten. Și îmbrățișările cu o pisică avertizează despre înșelăciune și lingușire.

Care au fost îmbrățișările

Îmbrățișările și săruturile într-un vis indică o legătură invizibilă între visător și o anumită persoană; el nu este neapărat eroul visului. A îmbrățișat și a sărutat o persoană, simțind bucurie? Fericirea te va vizita în curând. Sărutări și îmbrățișări triste promit despărțire de cineva apropiat.

Îmbrățișările de „noapte” au venit din spate? Un astfel de vis este interpretat în funcție de câteva detalii:

 • ei înșiși au îmbrățișat pe cineva din spate – pentru a întruchipa speranțe și aspirații de lungă durată;
 • ți-ai îmbrățișat iubitul din spate – relația va fi lungă și fericită;
 • ai fost îmbrățișat din spate – la evenimente neașteptate.

Pentru a vă descifra mai pe deplin viziunea, trebuie să vă amintiți cum v-ați îmbrățișat într-un vis:

 • la o întâlnire – la apariția unei probleme care va trebui rezolvată imediat;
 • a spune la revedere (cu bucurie) – la plăcere și la distracția plăcută;
 • a lua rămas bun (cu tristețe) – a se despărți de cei dragi;
 • pasional – la emoții incontrolabile;
 • puternic – din fericire și noroc;
 • aproximativ – la procese;
 • peste umeri – la sprijin prietenos;
 • de gât – la presiunea străinilor;
 • de picioare – persoana adormită este gata să se supună unei persoane dragi;
 • în jurul taliei – la un nou roman.

Alte vise de îmbrățișare

O femeie care vede într-un vis cum iubitul ei îmbrățișează o altă femeie va primi, de asemenea, un motiv de gelozie în realitate. Probabil, alesul are un fan a cărui atenție măgulește partenerul tău. Dacă într-un vis, doamna însăși a îmbrățișat un alt bărbat în fața soțului ei, atunci, în realitate, unul dintre soți va face un scandal pe bază de gelozie. Un conflict poate duce un cuplu la divorț.

Îmbrățișat într-un vis cu un tată care în realitate a murit deja? O astfel de viziune prezice apariția unui patron influent care va înlocui părintele adormit.

Într-un vis, au îmbrățișat un personaj neobișnuit:

 • cu un copac – într-un vis visătorul a primit o porție suplimentară de energie;
 • cu o vrăjitoare – visătorul este obișnuit să-și satisfacă dorințele cu orice preț;
 • cu un înger – la schimbări plăcute în viață.

Un vis în care cel care dormea ​​a văzut îmbrățișările străinilor din lateral oferă schimbări în viața personală.

Îmbrățișările văzute într-un vis reflectă adesea starea de spirit a unei persoane, indică experiențele sale interioare. Dacă adormitul a experimentat bucurie sau fericire, îmbrățișându-se într-un vis, atunci viziunea se va transforma cu siguranță în schimbări pozitive.

De ce visezi să te îmbrățișezi

Îmbrățișările în vise indică cel mai adesea evenimente pozitive din viața unei persoane adormite. Acea, de ce visezi să te îmbrățișezi cineva va depinde de context. Îți poți înfășura brațele în jurul unei persoane dragi sau a unui străin, sau poți fi doar martor la îmbrățișările altcuiva. Toate acestea trebuie luate în considerare la interpretarea vederii nocturne. Vom lua în considerare semnificațiile principale ale imaginii și vă vom spune cum au tratat-o ​​diferiți interpreți.

Subconştient

În subconștient îmbrățișare de carte de vis – înseamnă a avea nevoie de apropierea altei persoane, de sprijin și înțelegere. Probabil că asta îți lipsește în lumea reală. Astfel de imagini sunt adesea pentru oameni singuri sau cei care sunt în relații proaste cu membrii familiei. Poate nu cu mult timp în urmă a fost o ceartă cu cineva apropiat, care acum te îngrijorează.

Citeste mai mult:  Apa sfintita in vis

Carte de vis popular

În clasic carte de vis îmbrățișări va avea unul dintre următoarele semnificații, în funcție de context:

 • dacă există îmbrățișări prietenoase, aceasta indică un fel de comunitate cu persoana care visează. Poate că ați avut recent o ceartă, dar în curând va exista o oportunitate de reconciliere;
 • îmbrățișează morții într-un vis este un semn al schimbării viitoare. Vei putea înțelege care va fi caracterul lor, în funcție de faptul că o persoană a fost bună sau rea în viață;
 • în viziunea de noapte, încerci nu numai să îmbrățișezi, ci și să muți mortul de la locul lui – de fapt, vei face eforturi inutile. Nu vor îmbunătăți situația. În plus, ești în pericol;
 • în viziunea de noapte, o persoană de sex opus te îmbrățișează, dar nu există context sexual – de fapt, vei primi vești interesante. Probabil că va avea loc o întâlnire cu un vechi prieten care nu a mai fost văzut de mult;
 • apare o fată, în timp ce strânge cu mâinile un bărbat pe care îl cunoaște – de fapt, va trebui să întâlnească pe cineva care îi va semăna (în exterior sau în caracter);
 • ai visat să îmbrățișezi o persoană pe care o urăști? În lumea reală, va exista o oportunitate de reconciliere. Nu se va întâmpla imediat, dar treptat relațiile se vor îmbunătăți;
 • daca iti imbratisezi persoana iubita ca pe un prieten inseamna ca in relatie se prevede racirea;
 • visând parcă fostul iubit se îmbrățișează în vis – în realitate, relația ta ar putea rămâne prietenoasă dacă nu ar exista nemulțumiri și neînțelegeri goale;
 • îmbrățișarea cu o celebritate este un simbol al succesului în activitatea aleasă. Este posibil să obțineți faima;
 • dacă strângi cu mâinile o persoană dragă, o rudă, asta poate prezice o despărțire viitoare, deși nu neapărat una lungă. Poate că persoana va pleca într-o călătorie;
 • a aborda și a îmbrățișa pe cineva din spate este un semn al implementării proiectelor concepute, al împlinirii fanteziei;
 • dimpotrivă, cineva a venit și te-a îmbrățișat din spate – în realitate, se va întâmpla ceva neașteptat;
 • încearcă să scape din brațele tale – semn că este necesar să te împaci cu schimbările care apar în viață;
 • a se lipi de picioarele cuiva este un simbol al supunerii. Poate că ați fost vinovat înaintea cuiva și acum vă străduiți să recâștigați locația acestei persoane;
 • strângerea unui copil cu mâinile este un simbol pozitiv. Astfel de viziuni prezic bucurie, fericire, finalizarea cu succes a tuturor treburilor planificate. Dar dacă copilul plânge sau izbucnește, acesta este un semn de necazuri și nenorociri iminente.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul a descris ce îmbrățișând o persoană iubită într-un vis. El credea că are legătură cu relațiile personale. În lumea reală, experimentezi un atașament puternic față de partenerul tău. Ești complet mulțumit de latura sexuală a relației. Crezi că laturile intime și romantice ale vieții sunt complet echilibrate. Prin urmare, vă este foarte frică de o posibilă despărțire. Ești bântuit în mod constant de gânduri despre cum să-ți mulțumești iubitul, iar gândurile de a pune capăt unei relații te pun în stupoare.

Sonnik Miller

În înțelegerea acestei surse, îmbrățișarea unui soț sau a soției este un simbol al dificultăților viitoare într-o relație. Vin mici necazuri în familie. Părea că îți îmbrățișezi o altă persoană dragă – de fapt, te vei îmbolnăvi sau te certa cu cineva. Viziunile nocturne vor avea aceeași semnificație, în care iubitul își strânge partenerul în mâini.

Există și o valoare pozitivă a unor astfel de imagini. Dacă îmbrățișezi pe cineva cu o bucurie extraordinară, vei experimenta fericirea în viitorul apropiat. Si aici îmbrățișând pe cineva necunoscut într-un vis – un semn că vor coborî vizitatori neaștepți.

Dream Vanga

Ghicitorul credea că îmbrățișarea cuiva care are un aspect urât, este foarte bătrân sau îmbrăcat în zdrențe negre uzate este un semn rău. Indică abordarea unei boli grave, precum și probleme în familie. Perioada care urmează va fi foarte dificilă pentru visător.

В carte de vis îmbrățișare un copil este un simbol al nevoii de a ajuta o persoană care are nevoie. Nu refuza, pentru că în viitor vei fi răsplătit cu generozitate.

Interpretarea viselor de la A la Z

În această sursă, semnificația imaginilor care apar este descrisă după cum urmează:

 • părea că strângeai una dintre rudele tale cu mâinile – de fapt, în curând te vei întâlni cu cele mai apropiate rude. Motivul pentru aceasta va fi o vacanță în familie;
 • îmbrățișările cu prietenii veniți de departe promit o stare excelentă de lucruri, noi oportunități. Încearcă să profiti de perspectivele care se vor deschide înaintea ta;
 • de ce visezi să îmbrățișezi un străin – la faptul că vei întâlni pe cineva care se dovedește a fi suflet pereche;
 • pare că te agăți de o femeie – de fapt, reputația ta va avea de suferit. Veți fi acuzat de săvârșirea unei infracțiuni grave;
 • îmbrățișându-ți soțul într-un vis – el va face o surpriză plăcută;
 • de ce visezi că ești sărutat și îmbrățișat (dacă acesta este un soț) – la faptul că nu îi vei primi salariul, deoarece va cheltui totul;
 • arătați afecțiune față de copii – către simple bucurii familiale și liniște;
 • dacă ei înșiși vor să se îmbrățișeze, atunci nenorocirea se va întâmpla în familie. Dar trebuie să dai dovadă de putere;
 • îmbrățișările plăcute într-un vis reprezintă succesul și prosperitatea;
 • dimpotrivă, încercarea de a le evita, pentru că persoana îți este neplăcută, este un semnal de singurătate și dor iminente.

Est Dream

Dacă visezi în visează să îmbrățișezi pe cineva la spate cu mare dragoste, inseamna ca in realitate totul ti se potriveste in propriul destin. Nu vrei să schimbi nimic, pentru că fericirea și bucuria te copleșesc. Chiar meriți tot ce ai.

Când în viziunea de noapte există îmbrățișări la care te forțezi, iar cealaltă persoană provoacă doar sentimente neplăcute, atunci urmează o alegere dificilă. Va trebui să decideți dacă rămâneți singur sau intrați într-o alianță, ceea ce este extrem de neplăcut.

A te îmbrățișa cu soțul tău este un semn al fericirii familiei care va dura mult timp. Unuia dintre părinți – fă o faptă bună, care îți va afecta pozitiv viața viitoare. Arată afecțiune față de animal – în realitate vei fi fericit și vei învăța să apreciezi fiecare moment al vieții.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a descris de ce visezi să îmbrățișezi un tip sau o fată, dintr-o poziție negativă. El credea că astfel de imagini prevăd un scandal iminent, în care visătorul ar trebui să devină participant. În plus, simbolul poate prevesti trădarea celei de-a doua jumătăți.