Interpretarea viselor cioara a zburat în casă

De ce visează Corb în casă?

Interpretarea visului unui cioar în casă

Corbi în mitologie

A visa la o cioară care a zburat în casă înseamnă că, în realitate, te așteaptă un eveniment devastator: un accident, o boală sau chiar moarte.

O pasăre neagră a zburat pe fereastră într-un vis

Vestitorii negre ai morții în aproape toate legendele sunt simboluri ale devastării, ciumă, nenorocire și nenorocire. Majoritatea popoarelor lumii au înzestrat această pasăre cu proprietăți mistice.

Unii credeau că corbii sunt soli și slujitori ai forțelor necurate, alții credeau că servesc drept călăuze între lumea celor vii și cea a morților. Pasărea cu aripi negre era temut și venerat. Era considerată o creatură sinistră și profetică în același timp.

Cu toate acestea, unele popoare percep cioara diferit. De exemplu, în Tibet este un simbol al înțelepciunii, în Grecia – longevitate, în China – cunoaștere secretă.

Dacă ai visat la o cioară care a zburat în casă și vrei să înțelegi la ce ar putea duce acest lucru, atunci visul ar trebui interpretat foarte atent și atent..

Această pasăre, așa cum ați înțeles deja, este un personaj străvechi și foarte ambiguu. Cartea de vis vă sfătuiește să acordați atenție comportamentului mesagerului cu pene, culorii sale și propriilor sentimente.

Comportamentul păsărilor negre

Asemenea comploturi sunt aproape întotdeauna visate la dezamăgire și vești proaste.Pentru a înțelege cum să te comporți în realitate și pentru ce să fii pregătit, încearcă să-ți amintești acțiunile unei ciori într-un vis.

Stând pe fereastră

Văzând o pasăre pe pervaz într-un vis

Să vezi o pasăre cu aripi negre stând pe fereastră este o veste bună. Bara neagră se epuizează deja! În fața voastră sunt întâlniri plăcute, încasări în numerar, succes în sfera amoroasă și financiară.

Interpretarea visului, însă, insistă că visătorul trebuie să depună multe eforturi pentru a obține rezultate înalte.

Un complot similar visează la dorința ta patologică de dreptate. Această trăsătură de caracter îți poate aduce probleme la cap, care vor fi facilitate de oameni ale căror acțiuni imparțiale au fost expuse de tine.

A zburat în casă

În ciuda faptului că o cioară într-un vis personifică aproape întotdeauna necazurile, tocmai un astfel de vis este considerat favorabil. Totul va depinde de culoarea păsării.

Vezi o cioară albă în casă

Cartea de vis a lui Miller afirmă că ar trebui să fii pregătit să întâlnești oaspeți neaștepți. Cei care vin vor fi oameni strălucitori, pozitivi, care vă vor încărca cu energie pozitivă. Asigurați-vă că le acordați atenție și dovediți-vă că sunteți o gazdă primitoare.

A visat o pasăre albă

În plus, o pasăre albă poate fi un semn de vești iminente. Vor fi bune și plăcute. Poate vei primi vești de la rude îndepărtate sau vechi prieteni cu care nu ai mai comunicat de câțiva ani.

De asemenea, a vedea într-un vis o pasăre albă zburând în casă este considerat un semn al schimbărilor pozitive. Ești pe punctul de a lua decizii importante care îți vor afecta destinul viitor.

Un corb cu aripi negre a intrat în locuință

Cartea de vis a lui Miller avertizează: oamenii cu suflet negru intră în casa ta. Ei comunică cu tine în beneficiul lor și își fac planuri groaznice. Acești cunoscuți imaginari sunt foarte invidioși și insidioși. Fii atent, evaluează îndeaproape calitățile și acțiunile personale ale fiecărei persoane din mediul tău. Acesta este un vis pentru a vă avertiza și a vă avertiza!

A visa cum o pasăre cu aripi negre ca smoală a zburat în casă înseamnă că, în realitate, te aștepți la vești proaste. Veștile proaste vor veni ca o surpriză completă și vă vor arunca dezechilibrul.

De ce altfel visezi un corb negru care zboară prin cameră? Interpreții susțin că la îndoială de sine și suspiciune excesivă. Creaturile mistice indică frământarea interioară a visătorului. Cu cât trăiești mai multe emoții într-un vis, cu atât mai acut experimentezi eșecuri în realitate.. Ar trebui să fii mai puțin dependent de opiniile celorlalți. Mergeți întotdeauna înainte și apărăți-vă cu îndrăzneală punctul de vedere.

Arată agresivitate

Ai visat la o pasăre cu aripi negre care te atacă? Aceasta înseamnă că necazurile și evenimentele triste vor cădea asupra visătorului ca o avalanșă.

Pasărea cu aripi negre va ataca

Pentru ce sunt aceste vise?? Puterile superioare caută să te pregătească pentru cea mai dificilă perioadă din viața ta. Cel care doarme va avea nevoie de toată experiența lui pentru a depăși dâra neagră. Principalul lucru este să nu-ți pierzi încrederea în tine și să privești viitorul cu optimism. Doar o atitudine pozitivă vă va ajuta să rezistați chiar și la cele mai incredibile încercări.

Cartea de vis a lui Esop crede că un corb atacă în vis mașinațiunile răi. Oameni invidioși și dușmani în spatele tău țes intrigi și se pregătesc să te calomnieze. Dacă într-un vis ai avut norocul să respingi atacul, atunci numele tău bun nu va avea de suferit, ceea ce va fi foarte supărător pentru inamici.

Să ne întoarcem la interpreții viselor

Pentru a interpreta corect visul, ca de obicei, ne vor ajuta opiniile diferitelor cărți de vis despre complot. La urma urmei, este mai bine să fii complet sigur de corectitudinea judecăților tale decât să construiești doar presupuneri vagi.

punctul de vedere al lui Freud

O cioară visează într-o locuință pentru o ceartă cu o persoană iubită. Un conflict se pregătește între voi de mult timp și, dacă nu încercați să îmbunătățiți relațiile, atunci cel mai probabil partenerul va decide să vă părăsească.

În plus, a vedea păsări negre, potrivit unui cunoscut psihanalist, înseamnă:

  • dezamăgit de un partener;
  • pierdeți siguranța anterioară;
  • simți influența unei companii „rele”;
  • încetează să ai încredere într-o persoană dragă din cauza intrigilor oamenilor invidioși;
  • lasa-te purtat de o domnisoara in detrimentul relatiilor existente.

Poziția vechii cărți de vis rusești

Păsările cu aripi negre visează la tot felul de nenorociri. Cartea de vis îi avertizează și pe cei din familie despre o posibilă trădare a unui partener.

Ați visat la o cioară care croncănește în casă? Pregătește-te pentru dizgrația superiorilor și problemele de la locul de muncă. Dacă pasărea zboară direct spre tine, atunci interpretul promite boala somnului și o moarte rapidă.

Vis pentru întreaga familie

Să vezi o cioară într-o locuință – la nenorociri, să auzi crocâituri – să comiți un act obscen, să o ții în mâini – să primești o veste bună.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor bifează foarte mult

Un corb alb visează la recuperarea cuiva apropiat, unul negru – dimpotrivă, la o boală. Dacă pasărea nu îți acordă nicio atenție, atunci cel mai probabil alesul tău sau alesul tău a decis să meargă „la stânga”.

Care este visul unui corb negru: interpretarea somnului din diferite cărți de vis

Corbul negru pentru mulți oameni este un simbol al nenorocirii și al durerii, în primul rând din cauza culorii închise a penajului și a legendelor sumbre asociate cu acesta. De ce visează corbul? Aceste păsări negre sunt locuitori frecventi ai cimitirelor și, conform vechilor legende, ciugulesc ochii morților. Probabil ați auzit un astfel de semn: un corb croncăie – către morți. Nu devine de mirare de ce oamenii se tem atunci când visează la un corb. Dar, conform cărții de vis, un corb negru nu prevestește întotdeauna moartea, iar să-l vezi într-un vis nu este deloc atât de înfricoșător.

Conform credinței populare, un corb negru înseamnă moarte, ce promit visele cu participarea acestei păsări?

Interpretarea somnului în funcție de detaliile acestuia

Pentru a interpreta corect la ce visează corbul negru, trebuie să vă amintiți câteva dintre detaliile visului dvs. Cu cât vă amintiți mai multe detalii, cu atât mai bine veți putea dezvălui interpretarea semnului care ți-a fost trimis. Într-adevăr, înțelegerea întregii imagini în ansamblu depinde de câte păsări ai văzut într-un vis, de ce culoare și dimensiune au fost, precum și de acțiunile tale.

Nu confunda cioara cu cioara! Interpretarea a ceea ce visează cioara poate fi găsită aici.

Dacă ai văzut o cioară neagră într-un vis

Această pasăre în multe națiuni este considerată un simbol mistic. Se crede că, sub forma unui corb, oamenii se întâlnesc cu cei mai vechi patroni ai oamenilor – spirite care au coborât la noi din altă lume. Corbul negru este un simbol al înțelepciunii și predispoziției către un stil de viață singuratic. Aceasta indică o anumită particularitate a unei persoane, vorbește despre scopul său în viață, căutarea lui însuși.

Dar, în același timp, este o pasăre care se hrănește cu trupuri și cadavre; este cel mai adesea un prevestitor de nenorocire, nenorocire, vești proaste și chiar moartea cuiva. Cu toate acestea, în primul rând, este un simbol al înțelepciunii și al singurătății. Deci de ce visează corbii negre?

În credințele multor popoare, corbul este mesagerul zeilor.

Un corb care a zburat în mod neașteptat în casa ta este un motiv să-ți fie frică de inamici. Ar trebui să te protejezi împotriva lor. Cel mai probabil, știi la cine ne referim și ai iertat de mult această persoană. Cu toate acestea, nu ar trebui să faci asta, deoarece el complotează ceva neplăcut împotriva ta.

Acei oameni a căror viață nu are sens fără miracole și misticism pot percepe cioara ca pe o oportunitate de a învăța noi cunoștințe pentru ei înșiși. Nu toată lumea le va putea înțelege, dar cei care le pot înțelege vor aduce ceva nou și interesant în viața lor.

În America, indienii l-au înzestrat pe corb cu puteri mistice și au spus că el a fost creatorul lumii noastre. Aceeași părere a fost împărtășită de multe alte popoare. Chinezii antici considerau corbul o creatură cu o minte mai înaltă. În opinia lor, corbul se poate atât transforma în altceva, cât și se poate mișca între lumi. Pentru el nu există bariere, fie că este vorba de timp și spațiu, el este capabil să pătrundă în toate timpurile.

Ai grijă dacă visezi un corb negru, pentru că este considerat un prevestitor al schimbării. Îți oferă ocazia să-ți privești viața într-un mod nou, să-i vezi adevărata esență și să cunoști calea către o viață mai interesantă.

Dacă ai auzit un croaiat puternic

Dacă auziți corbi care croșcă tare într-un vis, relația voastră este discutată la spatele vostru. Ar trebui să opriți uciderea altora în viața voastră. Dar ai grijă singur la cuvintele tale, există șansa să jignești oamenii apropiați cu limba ta ascuțită ca brici. Altfel, s-ar putea să rămâi în curând singur.

Pentru a auzi cum un corb cântă într-un vis – relația ta se poate termina, dar dacă un corb țipă peste un sicriu și un mormânt – atunci relațiile din trecut vor fi reînviate și de data aceasta vor fi fericiți.

Să vezi un corb țipând deasupra ta este un semn că moartea merge lângă casa ta, care va pleca dacă te rogi pentru mântuire. Numai așa poate fi respinsă, cred unele popoare.

Cum să interpretezi ceea ce visează o cioară să zboare pe fereastră

Cioara a zburat

Această pasăre nu aduce niciodată bine. Cartea de vis, atât veche, cât și modernă, interpretează aspectul său ca un semn de necaz, incendiu, dezastru natural, vești proaste. Foarte des, după un astfel de vis, nenorocirea se va întâmpla în casa și apartamentul tău.

Dacă o cioară a zburat pe fereastră către cunoștințele, prietenii sau rudele tale, problemele vor apărea în curând în familia lor. Această pasăre nu a adus niciodată bine nimănui, fiind considerată sinistră în toate cărțile de vis. Și, dacă a reușit să viseze la tine, fii atent la unde și în camera cui a zburat, ce a făcut și dacă a reușit să fie dat afară. La asta visează o cioară, care zboară accidental în fereastra ta sau a altcuiva.

Vești proaste și necazuri

Interpretarea visului scrie că cioara personifică orice formă de rău. Dacă stătea lângă fereastra ta și doar a grămăit, atunci cartea de vis scrie că necazurile se apropie de familia ta.

Uneori, un astfel de vis oferă știri tulburătoare, necazuri, conflicte, certuri și resentimente, precum și vești despre doliu, moarte. Dacă pasărea pur și simplu a grămăit și a zburat, necazul va trece pe lângă tine sau pericolul nu va afecta în niciun fel bunăstarea visătorului. Prin urmare, nimic altceva decât știri tulburătoare, un fel de zvon nu ar trebui să se aștepte.

O adevărată nenorocire este adusă cu ea de o cioară care a zburat în casa ta. Mai ales dacă pasărea era agresivă sau bolnavă. În acest caz, acolo se va întâmpla un fel de nenorocire, calamitate sau doliu.

Acest vis prezice pericolul de incendiu, moarte subită și adesea violentă, tâlhari care pot ucide rudele și cei care locuiesc în casa ta, precum și incendii, pericole, dezastre naturale și accidente.

Citeste mai mult:  De ce o femeie visează la mulți păianjeni

O carte de vis modernă indică faptul că un astfel de vis prezice diverse tipuri de necazuri pentru tine.

Dacă o cioară a zburat într-o cameră comună unde familia se adună la masă sau vin oaspeții, pot apărea probleme în casă împreună cu cunoscuții sau prietenii tăi. Uneori, un astfel de vis este un vis de destrămare a unei familii din cauza interferenței altcuiva sau a unui fel de conflict, beție și gelozie.

Dacă o pasăre a zburat în camera cuiva, un astfel de vis prezice probleme, diverse dezastre și insulte. O carte de vis modernă scrie că această persoană se poate confrunta cu moartea în urma unui accident sau a unui incendiu.

Un corb pe jumătate mort, neplăcut, bolnav prezice o persoană bolnavă sau o boală periculoasă în casa ta. Aruncând-o la gunoi sau înapoi pe fereastră este un semn că vei scăpa de durere sau cineva va muri.

Acesta este un semn foarte rău. Dacă o pasăre sănătoasă a zburat pe fereastră și a fost ruptă în bucăți de o pisică, vei respinge în mod adecvat lovitura destinului. Pentru cei care au conceput ceva rău, un astfel de vis prezice un rezultat rău al intențiilor rele și că vei cădea în momeală. Cărțile moderne spun că acest vis prezice evenimente rele pentru tine și că secretul va deveni clar, așa că este mai bine să nu riști nimic.

Dacă o cioară stă pe capul cuiva, necazul amenință această persoană. Încearcă să o scoți afară dacă poți. Și dacă este încurcată în perdele, atunci cartea de vis scrie că necazurile vă pot amenința fericirea familiei.

Dacă hrănești cioara și îi dai drumul, dă-i apă de băut, așteaptă-te la un oaspete neplăcut. Uneori, un astfel de vis sugerează că poți beneficia chiar și de nenorocire și poți îndura totul foarte ușor și calm.

De ce visează corbul negru și ar trebui să-mi fie frică de asta? Interpretări de bază: de ce visează corbul negru

Corbul este un simbol al înțelepciunii, un simbol al cunoașterii.

De ce apare în vis?

Ce înseamnă visul în care joacă rolul principal? Merită rezolvat.

Care este visul unui corb negru – interpretarea principală

Corbul este un personaj mistic în multe epopee. Strămoșii noștri credeau că sub înfățișarea unui corb, spiritele străvechi coboară pe pământ, care sunt patronii clanului și ai popoarelor întregi. Cu toate acestea, în vise, simbolul corbului vorbește nu numai despre înțelepciunea celui care a visat la această pasăre, ci și despre o tendință spre singurătate. O persoană poate fi în căutarea „Eului” său interior și acesta nu este deloc ciudat, ci destinul său.

De asemenea, un corb care a zburat brusc în casa ta este un simbol sigur al faptului că inamicii te vor ataca. Ar trebui să fii în alertă și să nu renunți la poziții în lupta împotriva lor. Cel mai probabil știi despre cine vorbești, dar te-ai hotărât să ierți persoana pentru atacurile sale și în zadar – el complotează din nou ceva rău împotriva ta.

De asemenea, acei oameni care sunt conectați în viață cu misticismul și ezoterismul ar trebui să perceapă o cioară într-un vis ca un simbol al iluminării, oportunitatea de a stăpâni cunoștințele secrete. Acest lucru nu va fi dat tuturor, dar cine va reuși să le stăpânească va deschide noi orizonturi în viață.

Dacă într-un vis ucizi o cioară, vei învinge inamicii și situațiile neprevăzute. Dacă ai fost bolnav și ai ucis o cioară într-un vis, vei învinge boala și vei rămâne sănătos pentru mult timp.

Care este visul unui corb negru conform cărții de vis a lui Freud

Care este visul unui corb negru conform cărții de vis a lui Freud? Un astfel de vis sugerează că relația dintre un bărbat și o femeie este exclusiv platonică. Oamenii nu se cunosc, le este greu să navigheze în viață. Astfel de parteneri sunt legați exclusiv de sex și viață pentru ei ca o povară.

Dacă ai un vis în care un corb țipă tare, atunci relația este discutată la spatele tău. Acest lucru este inacceptabil și merită oprit orice discuție pentru a salva relația. Dacă un corb te urmărește îndeaproape într-un vis, cineva urmărește îndeaproape relația ta. Ce înseamnă? Nu observi oameni invidioși și rivali. Dar adesea mulți caută să obțină fructul interzis și să se amestece în relațiile celorlalți.

Dacă într-un vis iubita ta se transformă într-o cioară, ar trebui să consideri un astfel de vis ca pe un avertisment că ea ascunde multe de tine. Poate că nu vorbim despre trădare – dar merită să aruncăm o privire mai atentă la cuvintele și acțiunile ei.

Un corb care croncănește poate fi un prevestitor al sfârșitului unei relații, dar dacă un corb croncăie peste un mormânt, relațiile din trecut vor intra din nou în viața ta. Se vor relua cu o vigoare reînnoită și de data aceasta va aduce doar bucurie.

Dacă un corb s-a ghemuit în pragul ușii dvs. într-un vis, merită să așteptați completarea familiei, în timp ce sarcina va fi destul de supărătoare. Dacă o femeie însărcinată are un astfel de vis, acesta este cu siguranță un semn rău care o avertizează asupra faptului că dușmanii și nedoritorii își vor dori copilul să moară. Trebuie să se protejeze pe ea și pe copilul ei.

Care este visul unui corb negru conform cărții de vis a lui Miller

De ce visează corbul negru? Cartea de vis a lui Miller spune că un corb într-un vis nu aduce doar probleme, ci și primirea acestor informații de care aveți nevoie. Dacă un corb stă pe umărul tău sau pe brațul tău într-un vis, inamicul tău va deveni însoțitorul tău într-o problemă foarte importantă. Nu-i respinge ajutorul, deoarece va fi cu adevărat valoros și mult așteptat.

Dacă o fată tânără visează la un corb care zboară prin fereastra ei, un nou iubit va izbucni în viața ei. Va fi o adevărată sărbătoare, o adevărată extravaganță, care se va termina în lacrimi. Cel mai probabil, noul ei bărbat este un tiran și își va umili tovarășul în orice mod posibil și își va bate joc de ea. Dacă o femeie însărcinată visează la o cioară neagră care se învârte deasupra ei, un astfel de vis vorbește despre o boală gravă sau despre un făt care se estompează. Va trebui să-și monitorizeze sănătatea în viitorul apropiat și să nu călătorească.

Citeste mai mult:  De ce visezi toate rudele moarte deodată

Dacă un bărbat visează la un corb care își urmărește tovarășul, el va cădea în puterea limbilor rele care pur și simplu încearcă să distrugă uniunea lor. Nu lua bârfa în serios. Este mai bine să ne oferiți unul altuia câteva zile luminoase și vesele. Chiar dacă acest lucru nu ajută la evitarea problemelor, va da speranță pentru finalizarea dârei negre în viață. Dacă un corb negru este dus într-un vis, zvonul negru te va ocoli, precum și durerea în general.

Care este visul unui corb negru în alte cărți de vis

În cartea de vis populară rusă corbul simbolizează necazurile și necazurile care se apropie, vorbește despre înțelepciunea persoanei căreia i-a apărut în vis și că îi va învinge pe cei răi datorită ingeniozității.

Cartea de vis mai spune că, dacă un corb i-a apărut unui soț într-un vis, acesta este un semn sigur că soția lui nu îi este fidelă. Dacă soția a avut un astfel de vis, atunci soțul ei nu îi este fidel. Dacă un corb atacă o persoană într-un vis, acesta este un semn al morții iminente. Dacă un corb cântă tare și mult timp, atunci merită să așteptați vești proaste, durere.

În cartea de vis a lui Aesop se spune că dacă un corb stă pe un copac înalt – un astfel de vis spune că ești încă departe de sfârșitul problemei. Dacă un corb părăsește cuibul într-un vis, va trebui să puneți tot ce ați început pe dos.

• Un corb care se uită cu privirea – vei vedea ceva groaznic în realitate;

• Dacă un corb se învârte deasupra ta, necazurile se vor întâmpla în curând;

• Corbul nu numai că se învârte, ci și croncăie – boala îl va afecta pe persoana iubită;

• Un corb care poartă un șarpe în labe – promite achiziționarea unui lucru inutil care va provoca multe necazuri;

• Un corb care croșcă tare sugerează că ar trebui să vă exprimați mai puțin indignarea față de ceilalți oameni, deoarece nu este întotdeauna adecvat.

Într-o carte de vis pentru întreaga familie se spune că o pasăre albă într-un vis este un simbol al sfârșitului necazurilor, o perioadă negativă în viață, dar dacă corbul este negru, un astfel de vis vorbește despre boala uneia dintre rude. De asemenea, o pasăre albă într-un vis vorbește despre recuperarea iminentă a cuiva apropiat. Dacă într-un vis un corb nu te vede de aproape, înseamnă că nici partenerul tău de viață nu te respectă și nu îți trădează cuvintele.

În cartea de vis modernă se spune că un corb într-un vis este adesea un simbol al evenimentelor negative, dar dacă îl ucizi, vei putea depăși mașinațiile destinului – trebuie doar să vrei. Un stol de corbi – vor încerca să te înșele pentru bani. Nu intra în escrocherii financiare. Dacă un corb a purtat ceva în cioc și l-a scăpat, vei primi venituri neașteptate sau o oportunitate de a-ți îmbunătăți viața.

În cartea de vis franceză se spune că un corb prezintă tristețe în realitate dacă a apărut în vis. Dacă își întinde aripile peste tine, atunci vei fi în pericol. În același timp, un vis poate vorbi atât despre un pericol pentru sănătate, cât și despre un pericol în viața personală, în sfera financiară. Nu o mai poți evita, dar poți reduce cantitatea de influență asupra ta.

Dacă un corb cântă peste tine, vei pierde încrederea prietenilor tăi. Dacă un stol de corbi zboară peste tine, ar trebui să te aștepți la foame și necazuri. Dacă vezi cum a murit corbul sau l-ai ucis într-un vis, vei putea depăși toate necazurile și necazurile. Dacă persoana iubită se transformă într-un vis într-o cioară, ar trebui să-ți fie frică de el, pentru că aceasta nu este persoana care vrea să pară, ți-ai încredințat viața omului nepotrivit.

În cartea de vis a lui Vanga se spune că corbul nu prevestește întotdeauna tristețe. Dacă o persoană este aproape de vindecare în viața sa, atunci visul în care apare corbul poate spune că va trebui să salveze un număr mare de oameni de boală și durere. Dacă un corb vă vorbește într-un vis într-o limbă umană – amintiți-vă fiecare cuvânt al acestuia, ele conțin cunoștințe ascunse, cunoștințe secrete, nu sunt supuse nimănui.

Dacă un corb este visat de o persoană care este departe de a se vindeca, atunci un astfel de vis promite doar durere și nenorocire. Merită să evaluezi întregul complot al visului pentru a înțelege de ce ai cauzat probleme, ce acțiuni tale au dus la consecințe atât de dezastruoase.

• Văzând un corb în vis – la pierderi;

• Zburând în jur – până la moarte în casă;

• Dacă ciorii fură ceva în vis – îți este frică de ceva în realitate atât de mult încât această frică îți îngăduie toate acțiunile;

• Dacă ați speriat corbii într-un vis, veți aduce escrocii și hoții la apă curată.

Se dovedește că visul în care apare corbul este un semn de necaz. Dar ce să faci dacă o persoană nu știe de unde va veni durerea? Cel mai bun lucru este să vă amintiți toate lucrurile mici și detaliile visului. Pentru a-ți aminti un vis, este suficient să te întinzi confortabil și să începi să-l privești ca la un film, restabilind imagine după imagine dintr-un vis în memoria ta. Orice siluetă, orice umbră, frază sau lucru – poate indica un nedoritor. Cum se raportează cineva la astfel de vise – cu recunoștință și venerație, deoarece viața cu ajutorul unor astfel de vise oferă unei persoane indicii valoroase.