Incendiul cărții de vis a lui Miller în casă

Am visat un incendiu: vorbim despre cărțile de vis ale lui Miller, Vanga

Visele pline de evenimente neobișnuite, vii și uneori înspăimântătoare rămân de obicei în memoria unei persoane pentru o lungă perioadă de timp. De ce visăm la un incendiu în visele noastre de noapte? Un astfel de eveniment determină o persoană să se teamă, palpitații ale inimii și o mulțime de emoții neplăcute, deși cartea de vis interpretează sensul visului în moduri diferite.

Interpretarea generală a somnului cu foc

Flăcările strălucitoare în vise sunt considerate un semn al sentimentelor puternice care doresc să izbucnească. Poate că în interiorul tău năvălesc emoții de care ți-e frică sau de care nu vrei să le recunoști nici măcar față de tine. Ar trebui să vă înțelegeți lumea interioară pentru a găsi armonie și pace spirituală. Un incendiu într-un vis simbolizează, de asemenea, absența certurilor în familie și a bolilor în viitor.

Dacă într-un vis ați văzut un foc puternic care se aprinde din ce în ce mai luminos, atunci acest lucru vă amintește de fapte uitate pe care nu le-ați finalizat. Acest lucru poate fi legat atât de domeniul profesional, cât și de viața personală. Probabil, nu ai îndeplinit această promisiune și ai jignit pe cineva prin asta. Este necesar să se finalizeze aceste angajamente, astfel încât energia proastă să nu interfereze cu succesul în afacerile viitoare.

Dacă într-un vis ai avut șansa de a stinge un incendiu, atunci în viitor vei avea noi proiecte la lucru. Acestea trebuie luate cu toată seriozitatea și grija, deoarece în final vei putea obține o bună promovare în serviciu și recompense materiale. De asemenea, stingerea unui incendiu poate semnifica probleme în familie care se vor stinge în curând.

Vederea unui incendiu – la posibile pierderi minore. Aceste pierderi vor fi asociate cu furtul, așa că ar trebui să ai grijă de lucrurile scumpe și să fii atent la personalitățile suspecte din viața ta.

Un incendiu într-un apartament prezice vești bune în curând sau o călătorie lungă plăcută. Această călătorie vă va putea oferi cunoștințe cu oameni care ulterior vor juca un rol important în afacerile dumneavoastră profesionale.

De ce visezi un incendiu în pădure? Un astfel de vis te avertizează asupra pericolului cheltuielilor neașteptate și a consecințelor nefaste ale împrumutului de bani. Ulterior, îți va fi foarte greu să-ți plătești datoriile, așa că ar trebui să te gândești cu atenție la acest pas. De asemenea, un incendiu de pădure poate avertiza asupra unui posibil furt major din casă. Ar trebui să luați anumiți pași pentru a vă salva finanțele.

Un incendiu la vecini într-un vis simbolizează conversațiile colegilor din spatele tău. Totuși, această bârfă nu este destinată să existe pentru o lungă perioadă de timp, așa că te poți simți încrezător în mediul de lucru.

Dacă într-un vis ați văzut clar fum de la un incendiu, atunci în viitor veți avea conflicte minore cu rudele sau răceli ușor de tolerat.

Stingerea unui foc cu apă într-un vis – până la lacrimi în viitor. Astfel de emoții pot fi cauzate atât de evenimente vesele, cât și de resentimente față de cei dragi. Dacă nu ai simțit frică într-un vis când te lupți cu elementele, atunci te așteaptă doar evenimente plăcute.

Dacă o clădire din lemn a fost cuprinsă de un incendiu într-un vis, atunci în curând se va deschide în viața ta un secret care poate afecta soarta. Poate că veți învăța despre sentimentele calde pentru tine sau despre dorința rudelor de a investi în eforturile tale.

Un incendiu la locul de muncă în visele de noapte simbolizează treburile neterminate în realitate. Este timpul să decidem asupra acțiunilor active, altfel problemele vor rămâne nerezolvate pentru totdeauna. Dacă într-un vis tu ai dat foc, atunci nu ar trebui să iei decizii importante în viață, deoarece cu siguranță vor fi greșite.

Incendiul unei mașini într-un vis – la achiziționarea de lucruri scumpe. Este, de asemenea, un semn al veniturilor extraordinare care vă vor ajuta să vă îndepliniți vechiul vis.

Să vezi un incendiu într-o biserică este o veste bună care îți va schimba radical viața. Poate că în viitorul apropiat vei găsi o cerere în căsătorie sau o nuntă. Dacă limbile colorate de foc s-au distins clar în flacără, în curând va exista o reaprovizionare în familia ta.

Interpretarea somnului cu focul diferitelor cărți de vis

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Această carte de vis interpretează un foc într-un vis ca un simbol al bucuriei. Cu toate acestea, dacă casa a fost cuprinsă de foc, atunci în viață veți găsi negativitate, distrugere și o amenințare pentru sănătate.

Conform cărții de vis a secolului XXI

Interpretarea somnului cu foc conform cărții de vis:

 • un foc care a cuprins casa – spre o fericire neașteptată;
 • foc în interiorul casei – la certuri și ură în familie;
 • priviți focul în mulțime – să defăim și să bârfească;
 • este mult fum de la incendiu – până la pierderi și necazuri;
 • stinge un incendiu cu apă – pentru a rezolva conflictele din familie;
 • un foc care a cuprins multe case – spre mare fericire.

Conform cărții de vis a lui Miller

Miller credea că a vedea un incendiu într-un vis fără victime umane – la schimbări fericite în viață, oferte bune și prosperitate. De asemenea, un vis cu foc poate simboliza o furtună de emoții în interiorul tău pe care ți-e frică să le arăți altora.

Conform cărții de vis a lui Longo

Această carte de vis oferă următoarele semnificații ale viselor cu foc:

 • a fugi dintr-un incendiu este un simbol al vulnerabilității și resentimentelor tale, care interferează cu relațiile tale cu alte persoane;
 • să vezi stingerea unui incendiu – să provoci durere celor dragi cu incontinența și conflictul tău. Merită să-ți schimbi comportamentul pentru a nu pierde oameni dragi inimii tale;
 • moartea oamenilor într-un incendiu – să participe la întreprinderi dubioase.

Conform cărții de vis a lui Vanga

Marea profetesă a interpretat visele cu foc ca un simbol al deteriorării în toate domeniile vieții și un vestitor al foametei. Dacă, pe lângă focul din vis, era mult fum acru, atunci, în realitate, cineva răspândește bârfe murdare despre tine.

Conform cărții de vis a lui Hasse

Interpretarea viselor poziționează visele cu foc ca un semn bun și pozitiv. Dacă te-ai uitat direct la foc într-un vis, atunci te așteaptă în curând schimbări vesele. Dacă a fost mult fum gros de la foc, atunci vești bune vor veni în casă în viitor. De asemenea, un vis poate prezice apariția unui patron foarte influent în viața ta.

Conform cărții de vis a lui Nostradamus

Interpretarea viselor oferă următoarea interpretare a viselor cu foc:

 • focul este un simbol al dorințelor trupești, al pasiunilor;
 • stinge un foc – neliniște puternică în viață, care nu va fi ușor de oprit;
 • comite incendiu – la probleme și dezordine în viață;
 • salvarea unei persoane de la un incendiu este un simbol al rezultatului tragic al unui eveniment de lungă durată pe care nu l-ai putut uita;
 • un foc în cameră – la trădarea unui partener, care va aduce multă dezamăgire și durere;
 • să vezi un incendiu provocat de fulger – să te văd în curând cu persoana principală din viața ta.

De ce visezi un incendiu în casă?

Visele sunt o lume uimitoare și inexplicabilă în care fanteziile, fricile subconștiente și dorințele secrete sunt uneori împletite cu evenimentele din viața reală. Până acum, nimeni nu a rezolvat adevărata ghicitoare a viselor. Da, desigur, există multe explicații științifice și ezoterice pentru anumite viziuni nocturne, dar cine știe de ce, atunci, pentru oameni diferiți, aceleași intrigi sunt jucate diferit în realitate? Astăzi vom vorbi cu tine despre motivul pentru care se visează un incendiu într-o casă, deoarece focul este un element foarte periculos și imprevizibil. Dar merită să-ți fie frică într-un vis? Să ne dăm seama!

Citeste mai mult:  De ce visează lupii

Interpretări antice

Pe lângă cărțile de vis moderne, există și interpretări vechi pe care le ascultau bunicii, străbunicii și străbunicii noștri. În acele vremuri, desigur, nu exista Internet și oamenii nu asociau visele cu psihologia, subconștientul, fricile interioare și, prin urmare, interpretările erau mult mai simple. Dar poate că în cazul tău vor funcționa? Cine ştie…

Să visezi un incendiu în casa ta, conform interpretărilor antice – la necazuri, nenorociri, necazuri care se pot întâmpla în realitate. Dar nu ar trebui să luați interpretarea la propriu – este puțin probabil ca casa dvs. să fie în pericol de a lua foc, deoarece focul este doar un simbol al elementelor care „încărcează” proprietatea dumneavoastră. Dacă ai visat un incendiu într-o casă ciudată, în viața reală vei depăși cu succes toate dificultățile, vei putea ieși dintr-o situație dificilă cu onoare și demnitate, vei experimenta bucuria că necazurile ți-au ocolit casa. Această interpretare a apărut dintr-un motiv: dacă considerăm focul ca un simbol al pericolului și al dificultăților, atunci elementul care răvășește pe margine, și nu pe teritoriul tău, va arăta doar că necazurile se întâmplă cu altcineva, dar nu și cu tine.

O altă interpretare a locuinței care arde a fost asociată cu necazurile din interiorul casei: de exemplu, visătorul se poate certa cu rudele, membrii gospodăriei sau un eveniment extern va duce la „emoții izbucnite” în familie. A visa la un incendiu în casa altcuiva conform acestei versiuni – la scandaluri și conflicte pe care o persoană le urmărește din lateral, dar nu îl privesc în mod direct. Deci, de exemplu, este foarte posibil să fii martor la o ceartă între rude, adică. focul izbucnește undeva în apropiere, în imediata apropiere, dar nu reprezintă un pericol pentru tine.

Dacă clădirea, conform complotului visului, pur și simplu fumează, dar cel care doarme nu vede focul, se așteaptă la probleme minore, pierderi și dacă o persoană este implicată activ în stingerea unei clădiri în flăcări, în realitate va încerca tot posibilul. pentru a preveni necazurile, netezi „colțurile ascuțite” ale situației și împacă-te cu faptul cu care s-a certat, dacă visul prefigura tocmai un conflict personal. Unii dintre strămoșii noștri au asociat un astfel de vis cu binecuvântarea Forțelor Superioare – se credea că aceasta este o aprobare a acțiunilor reale ale unei persoane, un semn că face totul bine.

Uneori, un incendiu într-un vis a fost asociat cu o amenințare reală la adresa proprietății, dar nu neapărat din partea elementului de foc: un hoț ar putea intra în locuință, un lucru valoros s-ar putea sparge sau deteriora.

Interpretarea cărților de vis populare

Și acum să analizăm interpretările cărților de vis populare despre incendiul casei. Desigur, variațiile vor fi diferite, uneori chiar contradictorii, așa că te poți concentra pe acele interpretări care par mai logice și mai apropiate de tine.

Interpretarea viselor lui Loff

Cercetătorul de vise Loff asociază un vis despre un incendiu într-o casă cu autocontrolul unei persoane, cu capacitatea sa de a se comporta în situații dificile, critice. Prin urmare, la interpretare, merită să plecăm de la detaliile complotului nocturn: dacă cel care doarme intră în panică, simte frică, nu știe cum să acționeze, în realitate el va manifesta confuzie atunci când se confruntă cu circumstanțe dificile care necesită un răspuns imediat. Dacă o persoană se comportă calm, își adună voința într-un pumn și începe să stingă activ flacăra – într-o situație critică nu va fi pierdută, va găsi cu siguranță o cale de ieșire, mai ales dacă a reușit să stingă focul care fură.

Sonnik Miller

Pentru a vedea un incendiu acasă într-un vis – pentru ce este, potrivit lui Gustav Miller? Miller asociază elementul foc cu purificarea. O astfel de interpretare va fi aproape de runologi: vă amintiți runa Kveort, care este, de asemenea, asociată cu o flacără de curățare? Deci, conform cărții de vis a lui Miller, o casă în flăcări nu este deloc un prevestitor al evenimentelor tragice, ci mai degrabă spune că visătorul este de așteptat să se schimbe, de exemplu, mutarea într-un nou loc de reședință, schimbări serioase în viața personală. – bătrânul arde astfel încât să apară altceva în locul lui . Adevărat, dacă o persoană stinge flacăra cu mine, este foarte îngrijorată de schimbările viitoare, poate că pur și simplu nu este încă pregătită să le accepte. Dacă o persoană dragă a murit în timpul unui incendiu, se așteaptă ca una dintre rudele adormite să aibă probleme de sănătate. Și dacă rătăciți prin cenușă, înseamnă că vă este dor de trecut, nu doriți să renunțați la ceea ce ar trebui să vă părăsească viața.

Fiul lui Nostradamus

Celebrul văzător era aproape complet solidar cu Miller. Singura diferență constă în următoarele: Nostradamus credea că, dacă o persoană dă foc el însuși la o casă, atunci, în realitate, tânjește după schimbare, eliberare de vechi; dacă încearcă să reziste elementelor furioase, își dorește schimbări, dar îi este frică de ele. Dacă clădirea a luat foc în urma unui fulger, așteptați-vă la o conversație serioasă cu o persoană importantă. Un foc pe care îl urmărești din lateral – până la înșelarea celor dragi.

Dream interpretare Tsvetkova

Ce înseamnă un incendiu într-o casă într-un vis conform cărții de vis a lui Tsvetkov? Acest tratat despre vise spune că totul depinde de cât de mult a deteriorat structura elementul foc. Locuința a suferit doar puțin – necazuri mici, dar neașteptate; casa arsă până la pământ – așteptați-vă la probleme serioase; doar ușa a ars, dar clădirea în sine a rămas intactă – ești în pericol de moarte, iar dacă cel care doarme este ars, reputația lui va avea de suferit.

Interpretarea visului lui Freud

Unchiul Freud, desigur, a asociat elementul de foc cu sexualitatea. Cu cât flacăra este mai strălucitoare, cu atât pasiunea este mai puternică. Dar celebrul psihoterapeut echivalează stingerea incendiilor cu bolile asociate organelor genitale. Este interesant că un obiect care arde, potrivit lui Freud, poate simboliza obiectul dorinței unei persoane adormite: propria sa locuință este în flăcări – o persoană experimentează o pasiune pentru un partener permanent și, dacă a altcuiva, pentru o altă persoană. Dacă cenusa sau jarul au apărut în fața ta în vis, dorința sexuală din cuplul tău, din păcate, s-a stins.

Interpretări moderne

Cercetătorii moderni de vis nu pot găsi o singură explicație pentru un astfel de complot de noapte, așa că există mai multe interpretări. Cel mai adesea, o locuință în flăcări este un mesager al necazurilor majore, pentru care o persoană ar trebui să se pregătească, să-și adune curajul. Să visezi la un incendiu la vecini – la nașterea unor idei creative interesante, o pasiune atotconsumătoare. Uneori, un astfel de complot este interpretat ca o evaluare ridicată a comportamentului persoanei adormite din mediul său.

Dacă visătorul acționează ca un incendiar, în realitate va trebui să se confrunte cu schimbări serioase care vor părea neplăcute. Dă foc unor lucruri, obiecte într-un vis – pentru a scăpa de tot ce este inutil și dacă îți dai foc – în realitate vei fi chinuit de remuşcări din cauza unui comportament greşit. Stingerea flăcării – la acțiuni active care declanșează un fel de proces global care nu va fi atât de ușor de oprit. Dacă o cameră este în flăcări, așteptați-vă la trădare sau la trădare, mai ales dacă este un dormitor. Rătăcind prin cenușă – pentru a găsi o nouă casă. De ce visezi un incendiu în casa altcuiva? De necazurile care vor trece, ele te vor atinge doar puțin, dar dacă salvezi oameni de incendiu, problema care te bântuie de mult timp va fi în curând rezolvată cu succes.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează scara

Am visat un incendiu într-o casă, observând pe care o persoană îl cheamă imediat pompierii – în viața reală aveți un anumit avantaj față de rivalul, concurentul, dușmanul dvs. Dacă pompierii au venit la apel și au stins cu succes flăcările, cu siguranță veți profita de acest avantaj, veți părăsi jocul ca un câștigător, iar dacă serviciul de salvare nu a avut timp și casa ars din temelii – în ciuda „asului în gaură”, te așteaptă înfrângerea.

După cum puteți vedea, există un număr mare de interpretări, așa că ar trebui să ascultați întotdeauna propria intuiție pentru a înțelege care dintre ele vă va fi mai potrivită pentru dvs. personal.

De ce să visezi un incendiu în casă

Focul este un element distructiv care poate provoca groază primară. Dar servește și ca simbol al purificării și al schimbării. Un incendiu într-un vis pentru o femeie din cărțile de vis ale lui Nostradamus, Miller, Vanga, Freud și alții este interpretat în moduri diferite. Și pentru a înțelege la ce visează focul din casă, ar trebui să vă familiarizați cu toate versiunile.

Fiul lui Nostradamus

Oferă mai multe interpretări ale unui incendiu într-un vis, în funcție de context. În sine, reflectă pasiunea, dorințele carnale, schimbarea, pasiunea pentru idei – tot ceea ce poate cuprinde o persoană ca o flacără devoratoare.

 • Dacă într-un vis ați participat la incendiu, atunci acesta este considerat un simbol al schimbării revoluționare cauzate de o atitudine nedreaptă.
 • Dacă ai salvat pe cineva dintr-un incendiu, acesta poate simboliza rezultatul tragic al unei situații care te-a ținut cu atenție mult timp.
 • Un incendiu într-o cameră este considerat un simbol al trădării.
 • Și dacă flacăra a izbucnit de la fulger, atunci vei întâlni în curând o persoană importantă pentru tine în circumstanțe neobișnuite.

Sonnik Miller

Ca și în viață, într-un vis o flacără poate fi o sursă de bine și de rău. Dacă visezi un incendiu în casă, atunci trebuie să renunți la tot ce este depășit, superficial, inutil. Ar trebui să fii pregătit pentru schimbări majore: schimbarea locului de muncă, a locului de reședință sau a unei revizii majore.

Un incendiu fără victime înseamnă schimbări bune în viitor care îți vor aduce fericire și beneficii. Te lupti cu focul? Așteaptă-te la obstacole și dificultăți în munca ta.

interpretarea lui Freud

Focul simbolizează sfera senzuală. Un incendiu în casă este o proiecție a dorinței sexuale puternice. Dacă îl stingi, acest lucru se datorează problemelor din zona genitală. Cărbunii mocniți care rămân dintr-o flacără stinsă indică stingerea iubirii. Iar atunci când flacăra dintr-un vis se aprinde și se înfurie, ea mărturisește o pasiune atot consumatoare. Dacă visezi că te afli într-o casă în flăcări, atunci, în realitate, te îndoiești de abilitățile tale sexuale.

O flacără puternică într-un vis prezice o pasiune atot consumatoare.

Dream interpretare Tsvetkova

Focul înseamnă dezamăgire, vise care nu sunt destinate să devină realitate, certuri cu cei dragi.

 • Dacă ați visat la o arsură corporală, aceasta simbolizează notorietatea, iar senzația de arsură aduce vești incitante și cunoștințe bune.
 • Flacăra din cuptor este un simbol al bogăției.
 • Focul și fumul visează când pericolul amenință.
 • O imagine fantastică a unui foc pe apă înseamnă o mare fericire, dar o flacără care iese din pământ semnalează boală.

Dacă te vezi în flăcări, atunci, în realitate, ți se va oferi o protecție ridicată. Dar arderea într-un vis înseamnă sosirea bolii, a viciului, a iubirii nefericite. Un vis în care un foc se ridică la cer oferă bunăstare în orice.

Interpretarea viselor lui Loff

Un vis în care o casă, o mașină, orice lucru sau obiect este în flăcări înseamnă atașamentele tale: în realitate nu poți să-ți imaginezi viața fără ea, dar într-un vis acest lucru este în flăcări. O altă interpretare a flăcării este dorința de control asupra situației. Dacă focul a fost stins într-un vis, atunci cel mai probabil, în viața reală, veți putea stăpâni situația.

Dream Vanga

Ea conectează focul cu evenimente de diverse scări: de la bârfe la cataclisme cosmice. Deci, de exemplu, dacă ați visat la o foaie de hârtie în flăcări, acest lucru prevestește un incendiu global care va distruge toate pădurile de pe glob. Focul care se apropie din cer înseamnă că planeta este amenințată de o cometă sau un meteorit care va aduce multe vieți. Mirosul neplăcut de la foc este vorbirea răutăcioasă a celor răi. Un incendiu în sobă este un avertisment că casa ta este în pericol de incendiu, iar o flacără mică de lumânare este un semn bun. Un incendiu într-un oraș sau într-o pădure este un prevestitor al unei secete groaznice pe tot globul.

Interpretarea viselor Felomena

Dacă visezi un incendiu în casă, atunci acesta este un semn de avertizare care te cere să fii vigilent, atent, să te gândești la cuvintele și faptele tale. O interpretare mai profundă depinde de locul exact în care are loc incendiul:

 • In casa mea – simbol al bunăstării în relațiile cu prietenii și cei dragi.
 • În casa altcuiva – un semn că ești discutat, bârfit, calomniat, dar în curând toate acuzațiile false se vor risipi.
 • La casa parintilor – un indiciu că nu trebuie să intrați în conflict cu mama și tatăl dvs., nu vă certați de la zero.
 • Aproape de casă – un semn că adversitatea va ocoli, iar meritele tale vor fi observate și apreciate de alții.
 • În casa veche – vorbește despre încercările tale de a te despărți de trecut, fără a depune niciun efort pentru asta.
 • Stinge focul din casă – necazuri majore în sfera familială sau personală.

Cartea de vis Velesov

Visând la un incendiu în casă – așteptați vești bune în curând. Un oraș în flăcări înseamnă o boală gravă și lungă. Dacă stingi un incendiu, acesta este un prevestitor al evenimentelor rele: pierderea muncii, muncă grea, întâlniri cu hoții. Dar când flacăra se stinge fără participarea ta, acesta este un semn că soarta te protejează.

Сонник XXI века

Un incendiu poate fi un prevestitor atât de noroc, cât și de necaz. A fi un paznic de incendiu este un semn bun, dar a fi într-o mulțime de privitori este un semn că vei fi înconjurat de bârfe și calomnii.

Focul în sine oferă o fericire neașteptată, mai ales dacă ard mai multe case și nu ești îngrijorat. Dar când casa ta arde într-un vis, așteaptă-te la pierderi și pierderi. Focul la care am visat iarna înseamnă înghețuri ascuțite, iar vara înseamnă căldură.

Stinge flacăra – combate calomnia. Dacă, în același timp, o găleată mică sau o udață a fost în mâinile tale, asta indică faptul că încerci să împaci prietenii sau rudele, dar eforturile tale sunt în zadar.

Cartea de vis rusă

Oferă cea mai optimistă și concisă interpretare a focului. O casă care arde înseamnă că ai prieteni adevărați. Dacă un copac arde, este un simbol al norocului și al prosperității, iar o pădure care arde este un prevestitor al pierderilor iminente.

Cartea viselor moderne

Asociază focul din casă cu schimbări în bine. Necazurile vor trece, nu trebuie să depui eforturi serioase. Și dacă într-un vis ai fost vinovat de incendiu, asta înseamnă o luptă zadarnică: nu ești în pericol de victorie, dar totuși ar trebui să te pregătești pentru luptă.

Citeste mai mult:  Vedeți cartofi într-un vis

Interpretarea viselor „De la a la z”

Potrivit acestui interpret, un incendiu în casă prevestește un colaps financiar. Și chiar și o mașină de pompieri este un semn al unei situații la locul de muncă, urmată de probleme grave.

Salvați un copil de la foc – suspiciuni fără temei de infidelitate în a doua jumătate. Dacă visezi că ai fost lovit de un incendiu, dublează-ți vigilența, deoarece acest lucru poate prevesti un accident de mașină în realitate.

Dar există și semne pozitive. Deci, fumul gros dintr-o flacără înseamnă evenimente plăcute și vești bune.

De ce visezi un incendiu într-un apartament conform cărților de vis ale lui Miller, Freud, Loff, Tsvetkov

Inima se micșorează mereu la sunetul unei sirene de pompieri. Înțelegi că necazurile au venit în casa cuiva. De ce să visezi un incendiu într-un apartament, vom afla în cărțile de vis dovedite.

Interpretare generală

Focul este un semn foarte simbolic, care arată triumful luminii și vieții asupra întunericului și morții. Ea personifică renașterea, apariția într-o nouă imagine, purificarea și harul strălucitor pentru familie. Focul este de obicei împărțit în cauzele apariției sale. Poate servi ca lumină care susține inteligența ridicată și emoțiile pozitive, iar uneori căldura vine din ea, care aduce căldură și confort casei.

Pentru cei îndrăgostiți de un visător, un foc poate deveni un semn de iubire, pasiune, o inimă care lâncește. Un incendiu poate reflecta natura celui care doarme: temperament rapid, imprevizibilitate, activitate, asertivitate și agresivitate în vederi.

Cărțile de vis ale autorului

Sigmund Freud

Tot ceea ce este legat de foc și de flacăra unui foc personifică pasiunea și dorința care a apărut între un bărbat și o femeie. Astfel de vise vorbesc despre relații imprevizibile și libere care se bazează exclusiv pe o izbucnire emoțională, o atracție amoroasă care a apărut între un bărbat și o femeie.

Am visat un incendiu într-un apartament – visătorul se așteaptă la o viață sexuală activă, care îi poate distrage foarte mult atenția de la principalele sale afaceri. Această fuziune perfectă între un bărbat și o femeie va sta la baza iubirii și prieteniei sincere. Astfel de sentimente contribuie la crearea unei familii puternice, în care soțul și soția vor rămâne credincioși, devotament unul față de celălalt.

Cărbunii într-un vis, dimpotrivă, reflectă o relație răcoroasă în care nu a existat de mult timp atracție sexuală unul față de celălalt. O astfel de viziune prezice separarea iminentă a partenerilor sau divorțul soților din cauza indiferenței totale, a dezamăgirii îndrăgostiților. În acest caz, nu ar trebui să amânați cu o conversație sinceră din inimă la inimă. Nemulțumirea în sex, abstinența îndelungată sunt întotdeauna cauza tensiunii nervoase, a stresului și a apatiei.

Stingerea unui incendiu este un semn nefavorabil pentru visător. Acesta este un precursor al bolilor organelor genitale. Poate fi nevoie de mult efort, timp și bani pentru a restabili sănătatea. Pentru a evita consecințele grave, încearcă să-ți rețină ardoarea și temperamentul, protejează-te printr-o relație intimă dubioasă sau evită complet contactele sexuale unice.

Privind de departe flăcările unei clădiri fulgerătoare – în realitate, de multe ori lasă-te purtat de fantezii sexuale pe care nu îndrăznești să le spui partenerului tău. Aceste vise nu sunt destinate să devină realitate din cauza rigidității și a apropierii tale. Încearcă să fii mai sincer cu iubitul tău, iar apoi viața ta sexuală va deveni mult mai diversă.

A fi în centrul unui incendiu – a experimenta incertitudine și strângere în relațiile apropiate cu o persoană de sex opus. Ești încontinuu copleșit de gândul că nu ești capabil să satisfaci a doua jumătate, adu-ți persoana iubită la orgasm. Poate că ceea ce se numește bogăție masculină va veni la tine în momentul în care vei dobândi suficientă experiență în bătăliile de pat.

Gustov Miller

Un incendiu în propria casă – în realitate poate deveni un prevestitor al schimbărilor favorabile, dacă în acel moment nu erai în apartament și dezastrul a fost fără victime. Asta înseamnă că perioada dificilă a vieții a trecut deja în urmă, te-ai eliberat de tot ce este vechi, inutil și datorită dificultăților te-ai regândit mult, după ce ai tras concluziile corecte. Acum bagajul tău de cunoștințe, experiență, o nouă percepție a realității poate duce la mare succes și recunoaștere în ochii celorlalți.

Focul poate deveni un semn negativ dacă într-un vis nu ai putut controla flăcările, iar rudele, cei dragi sau prietenii tăi au suferit din cauza lor. Aceasta poate avertiza despre boli, accidente, certuri, conflicte.

Combaterea unui incendiu marchează o serie de obstacole în atingerea obiectivelor tale. Pentru oamenii de afaceri angajați în propria lor afacere, acesta este un semn că nu trebuie să pierdeți timpul luptând cu circumstanțe pe care nu le puteți schimba. Decizia corectă este să accepți situația și să-ți schimbi atitudinea față de ea. Este posibil să găsiți o modalitate de a obține un anumit beneficiu din ea.

Wang

În cazul unui incendiu în propria casă, ar trebui să acordați atenție mirosului și texturii fumului. Un vis în care totul în jur era în fum negru și acru vorbește despre calomnii rele și bârfe ale oamenilor invidioși. Ar trebui să opriți aceste zvonuri, care au un efect negativ asupra reputației, autorității și interferează cu dezvoltarea stabilă a propriei afaceri.

Am visat că nu numai clădirea a luat foc, ci și zona din jurul ei – trebuie să fii pregătit pentru faptul că o situație nefavorabilă va afecta toate domeniile vieții.

Nostradamus

Focul personifică pasiunea, temperamentul înflăcărat, dorința trupească. Pentru un visător, poate fi un semn de pericol dacă într-un vis a trebuit să scoți pe cineva dintr-o clădire în flăcări, să stingi focul propriului apartament sau să vezi ruinele unui accident.

A încerca să stingi focul în propriul apartament înseamnă să suferi de trădare, să fii trădat de cealaltă jumătate, să fii dezamăgit de sinceritatea iubirii. Stingeți flacăra într-un vis – încercați să ajungeți la un acord pașnic asupra relațiilor ulterioare, despărțiți-vă de demnitate și frumusețe.

Participați la incendierea proprietății altcuiva – luați măsuri decisive, arătați voința și caracterul de a schimba situația într-un mod care vă este benefic. Astfel de viziuni promit schimbări dramatice, dar nu sunt întotdeauna favorabile visătorului. Adesea ele prevestesc tulburare, pierderea sursei principale de venit, instabilitate.

Pentru a scăpa de fulger în propria casă – în realitate, pentru a vizita circumstanțe neobișnuite care vor duce la o cunoaștere cu o persoană foarte intrigantă. Această întâlnire vă poate schimba radical viața viitoare.

David Loff

Focul, ca un dezastru natural, poate fi un semn al încercărilor viitoare care vor cădea visătorului. Aceste evenimente pot duce pe cineva la succes, dar ca cineva să se termine tragic. O interpretare pozitivă îi așteaptă pe cei care într-un vis au reușit să facă față incendiului. Aceasta înseamnă că în viața reală el va rezista dificultăților și nu va rupe sub greutatea lor.

Evgeny Tsvetkov

O interpretare negativă îl așteaptă pe dormitor, care a visat la flăcări în propriul apartament. Acest element incontrolabil aduce distrugere, suferință și experiențe. Un foc în dormitor vorbește despre intensitatea pasiunilor dintre soți. O sufragerie în fum înseamnă că ai despre ce să te cert și să te angajezi în confruntare cu rudele. Pentru a stinge focul și a vedea cum se retrage necazul – în realitate, neteziți conflictul și găsiți un compromis în relațiile cu cei dragi.