Dormiți străinii în apartament

În apartament locuiesc străini

Interpretarea viselor Străinii locuiesc în apartament a visat de ce într-un vis străinii locuiesc într-un apartament? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis Străinii trăiesc într-un apartament citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Apartament

Văzând apartamentul într-un vis oferă încasări în numerar.

Să-ți schimbi apartamentul cu altul înseamnă să înșeli în dragoste.

Apartamentul altcuiva sugerează că persoana cu care ești într-o relație intimă înșeală sau intenționează să te înșele cu cel mai apropiat prieten.

Dacă într-un vis închiriezi un apartament, în realitate, acest lucru prevestește o nuntă.

Neavând un apartament – vei deveni interesat de o afacere periculoasă, tentată de profituri mari.

Dacă cineva este arestat în apartamentul tău, aceasta este o surpriză și o surpriză plăcută.

A duce un chiriaș într-un apartament este un semn că vei fi inițiat în lista Don Juan a fanului tău.

Dacă chiriașul se mută din apartament fără să te plătească, vei avea probleme cu bărbații pe baza decontărilor financiare.

Să te regăsești pe holul apartamentului altcuiva, așteptând până când proprietarul se demnează să iasă la tine, înseamnă să fii umilit în realitate.

Văzându-te în dormitorul altcuiva – spre gelozia unui soț sau a unui iubit.

Să visezi la un apartament bogat și mobilat cu gust, cu un birou și o bibliotecă mare – un astfel de vis arată că dorința ta de a trăi mai bine este realizată.

Interpretarea viselor – Apartament

Dacă într-un vis tocmai ți-ai văzut apartamentul, acest vis promite o viață liniștită.

Un vis despre apartamentul altcuiva marchează trădarea unei persoane cu care ai o relație strânsă.

Schimbarea unui apartament este și o trădare în dragoste.

Cumpărarea unui apartament este pentru profit.

Închirierea unui apartament – la un nou loc de muncă, un nou hobby sau o nouă relație intimă.

Închirierea unui apartament – pentru a obține un loc de muncă, succes în afaceri, relații strânse fără dragoste.

Plata pentru un apartament – până la despărțirea de un prieten.

A primi o chirie de la cineva – la întoarcerea unei prietenii sau iubiri uitate.

Interpretarea viselor – Apartament

Dacă într-un vis te-ai văzut într-un apartament necunoscut, atunci în curând vor avea loc schimbări semnificative în viața ta.

Dacă este luminos și spațios, atunci norocul vă va zâmbi cu siguranță.

Dacă provoacă senzații sumbre – nu te baza pe succes.

Dacă ai visat că închiriezi un apartament, atunci în realitate te vei confrunta cu probleme pe care le poți rezolva singur.

Dacă îți vezi apartamentul într-un vis într-o formă neobișnuită sau distorsionată, știi că încercările tale de a-ți schimba viața vor fi mai devreme sau mai târziu încununate cu succes.

Dacă într-un vis nu poți părăsi apartamentul în niciun fel, în realitate călătoria pe care ai planificat-o va fi umbrită sau supărată de vești neplăcute.

Interpretarea viselor – Apartament

Apartamentul este un spațiu de locuit. Nou – noi orizonturi în viață.

A furniza din nou – a stăpâni noi oportunități pentru aplicarea puterii cuiva.

Reparați cel vechi – găsiți formulare noi pentru activitățile din vechiul teritoriu, care vor fi asociate cu reînregistrarea documentelor.

Cu cât apartamentul este mai mare, mai spațios, cu atât spațiul de locuit este mai larg, cu cât este înghesuit și aglomerat, cu atât mai îngust.

Interpretarea viselor – Apartament

Să o ai într-un vis în stare bună și cu un mediu decent înseamnă că afacerea ta va merge bine.

Găsirea unui apartament nou sau schimbarea într-un vis este un semn al unei schimbări în ocupație;

A închiria un apartament într-un vis înseamnă începutul unei noi afaceri;

A da un „colț” cuiva într-un vis este un vestitor al obstacolelor în afaceri;

Plata chiriei într-un vis este un semn de răzbunare pentru ceva. Uneori, un astfel de vis înseamnă separare de persoana iubită și experiențe emoționale profunde.

Acceptarea chiriei într-un vis este un semn că trecutul vă va aminti de sine. Uneori, un astfel de vis înseamnă că va trebui să faci ceva ce ai lăsat cu mult timp în urmă.

Este posibil ca după un astfel de vis să întâlniți o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult și care se pocăiește de greșelile sale.

Vezi interpretarea: chiriaș, casă, locuință.

Interpretarea viselor – Apartament

În viața ta vor avea loc schimbări semnificative. La bine și la rău – depinde de cum arată apartamentul.

Imaginați-vă că apartamentul a fost renovat (vezi Renovare).

De ce visează străinii în casă: ce spun cărțile de vis ale lui Miller, Vanga, Nostradamus și alții despre asta. Interpretarea viselor despre străini

Destul de des, o persoană într-un vis se găsește în compania unor persoane complet necunoscute pentru el și foarte adesea chiar acasă.

De ce visezi la străini în casă?

Să vedem ce ne vor răspunde cele mai faimoase cărți de vis ale lumii la această întrebare.

Am visat la străini în casă: ce prezice?

Pentru persoanele care sunt singure de mult timp, un astfel de semn este foarte favorabil, poate însemna apariția de noi cunoștințe și relații cu sexul opus în viața reală. Astfel, majoritatea cărților de vis cred că nu este nevoie să cauți un sens ascuns aici, ci să-l percepi direct: dacă ai visat la o mulțime de străini, înseamnă că în viața reală va trebui să apară într-o mare parte. echipa, participa la evenimente sociale sau la o petrecere mare.

Pentru a determina somnul mai precis, trebuie să încercați să vă amintiți detaliile visului, precum și dispozițiile și obiectivele mulțimii care visează. Dacă fiecare dintre străini este angajat într-un fel de afaceri, atunci probabil că vei găsi și ceva pe placul tău. Dacă într-un vis te găsești la un fel de concert sau vacanță – atunci totul este clar oricum aici – așteaptă-te la o situație similară în realitate. Visele cu străini decedați ar trebui luate în considerare separat.

Astfel, putem concluziona că apariția într-un vis înconjurat de o mulțime necunoscută înseamnă că, cel mai probabil, vei obține un loc de muncă sau un serviciu, unde în jurul tău vor fi mulți oameni pe care nu îi cunoști bine, dar vei fi forțat. pentru a comunica cu ei într-o singură echipă.

Acum să analizăm astfel de vise mai detaliat:

1) dacă majoritatea acestor oameni radiază zâmbete și distracție într-un vis, atunci probabil că vei fi la un fel de eveniment de divertisment în realitate;

2) dacă te simți trist și tensionat într-un vis, asta înseamnă că ar trebui să te aștepți la situații conflictuale cu colegii de muncă;

3) a vedea străini în propria casă este un semn că nu te simți în siguranță acasă;

4) dacă urmărești cum mănâncă și bea oamenii pe care nu îi cunoști, acesta este un semn bun care promite o îmbunătățire a bunăstării materiale;

Citeste mai mult:  Există un ou crud într-un vis

5) unele dintre cărțile de vis interpretează a fi într-o mulțime necunoscută ca fiind teama visătorului de a-și dezvălui secretele altora și este complet nefondată. Adesea, astfel de temeri sunt asociate cu teama de a divulga relații amoroase, iar acest lucru este demn de remarcat pentru ambele sexe în mod egal;

6) dacă ați văzut străini neînsuflețiți într-un vis – acesta este un simbol bun, care vă anunță că nu mai există motive de îngrijorare și doar bucuria și norocul vă așteaptă înainte;

7) dacă sunteți la înmormântarea unor persoane pe care nu le cunoașteți – la apariția unor noi circumstanțe pozitive;

8) dacă vezi într-un vis prea mulți străini pentru tine – acesta poate fi un semn de certuri și scandaluri cu prietenii și rudele;

9) dacă fiecare dintre străinii pe care îi vezi în visul tău se mișcă și se agita foarte repede – asta înseamnă că în realitate vei fi și tu ocupat cu diverse treburi care necesită mult timp și efort;

10) dacă într-un vis nu faci în mod conștient ceea ce fac toți ceilalți străini, aceasta înseamnă că în curând va apărea un obstacol în calea ta, de care va fi foarte greu de scăpat;

11) dacă te afli într-o mulțime de străini, dar oameni binevoitori, înseamnă că undeva la nivel subconștient tânjeai după astfel de întâlniri. În plus, dacă străinii sunt zâmbitori și prietenoși, acesta este un semn de comunicare la fel de plăcută în viața reală;

12) dacă o mulțime necunoscută pentru tine se comportă sfidător, marginal și neprietenos – acesta este un semn că multe probleme și momente neplăcute așteaptă în viața reală. În același timp, dacă ați reușit să ocoliți cumva cunoștințele neplăcute sau chiar mai bine – conectați străini neprietenos la centură – asta înseamnă că în viața reală puteți câștiga disputa, lăsându-ți adversarii cu nas datorită artei tale oratorice excelente. .

Străini în casă

Apariția străinilor într-o casă într-un vis este destul de des un ecou al unor evenimente reale care au trecut deja sau se vor întâmpla în curând. De asemenea, este probabil ca un astfel de vis să fie inspirat de viitoarea vacanță în familie.

Indiferent dacă sărbătoarea este aranjată în cinstea ta sau nu, încerci să iei cel mai direct parte în organizarea ei și tânjești din tot sufletul ca ea să fie ținută la cel mai înalt nivel. Prin urmare, nu este surprinzător că într-un vis toate scenariile posibile ale unei sărbători se derulează singure în capul tău.

În vizită la străini

Un vis în care vizitați deja străini necesită o interpretare separată. Cu o interpretare modernă, factorul determinant este impresia care i-a fost făcută visătorului de către petrecerea văzută în vis. Dacă triumful într-un vis a fost stricat dintr-un motiv oarecare, acesta nu este un semn foarte bun, care este un prevestitor de scandaluri și dispute.

Dacă petrecerea pe care ai văzut-o în vis a făcut o impresie extrem de pozitivă asupra ta, acesta este un semn grozav care îți promite noroc în afaceri, respect și stabilitate financiară. Dacă într-un vis a fost prezentă o mare de alcool, băuturi s-au vărsat pe hainele oaspeților etc., acest lucru îi sporește și mai mult sensul pozitiv: succesul, bucuria și bogăția îți sunt oferite.

Unele cărți de vis susțin că un vis în care vizitați străini vine adesea la cei care au schimbat recent situația, de exemplu, s-au mutat dintr-un oraș sau sat mic într-o metropolă zgomotoasă, au primit un loc de muncă într-o echipă mare și zgomotoasă și curând. Motivul constă în faptul că o schimbare a stilului de viață în viața reală provoacă o anumită tensiune, care este transmisă unei persoane într-un vis.

Am visat străini în casă conform cărții de vis a lui Miller

Dacă vedeți o întâlnire complet neașteptată cu străini, atunci într-un astfel de vis totul depinde de aspectul străinilor. Dacă sunt atrăgători și prietenoși – acesta este un semn bun, dacă nu foarte plăcut – un semn rău;

dacă vă aflați în orice societate și vă simțiți ca un străin în ea, acesta este un semn al unor evenimente imprevizibile iminente care vă vor cauza necazuri;

dacă într-un vis te simți ca un străin, asta înseamnă că unele lucruri neobișnuite au devenit cauza durerilor tale.

De ce visează străinii în casă conform cărții de vis a lui Freud

Străinii din casă, potrivit lui Freud, sunt un simbol al rivalității, obiecte de invidie, bârfe:

dacă un bărbat a visat la străini în casă – acesta este un semn al îndoielii sale;

o femeie într-un astfel de vis își poate întâlni viitorul soț. Dacă există mai mulți străini într-un vis, trebuie să acordați atenție bărbatului care este cel mai bine amintit pentru trăsăturile feței.

De ce străinii visează în casă conform cărții de vis a lui Vanga

dacă ai visat străini pe luna în creștere – așteptați sosirea unui prieten sau o veste importantă;

uneori (pe luna în creștere) – în viața reală va răpi în secret împreună cu superiorii ei.

Interpretarea somnului conform cărții de vis a lui Nostradamus

  • dacă ai visat străini într-o casă pe o lună în creștere – să lucrezi treburile, îndatoririle, discordia și scandalurile în familie sunt posibile.

Străini în casă: opinia lui Loff

să vezi străini într-o casă în vis – spre bucuria viitoare, poate neașteptată, cum ar fi, de exemplu, stabilirea unor relații pierdute de mult;

uneori (până la luna în creștere) – un astfel de vis simbolizează buzele, computerele albastre, certuri cu privire la naștere. De asemenea, în unele cazuri, un astfel de vis poate însemna că vei fi forțat să minți pentru a-ți șterge numele.

Dormiți cu străini în casă conform cărții de vis a lui Hasse

  • Apariția unor străini în casă este o călătorie spre închinare. De asemenea, este posibil să ai un succes extern major, care pe plan intern ți se va părea complet mic.

Cartea viselor de femeie

Dacă ați întâlnit străini atractivi într-un vis – la schimbări pozitive în viață;

au văzut străini cu aspect respingător – la schimbări negative;

dacă te simți ca un străin printre oamenii din jurul tău – la necazurile care îți vor provoca necazurile;

dacă nu te recunoști într-un vis, acesta este un semn al unor evenimente inexplicabile, care vor fi cauza nenorocirii tale.

De ce visează străinii: interpretarea cărților de vis populare

Oamenii necunoscuți într-un vis sunt de obicei un simbol al gloriei, succesului în afaceri, prosperității și tot felul de onoruri. Dar, în unele cazuri, o astfel de imagine ar trebui să alerteze, deoarece viziunea poate prevesti trădare și dezamăgire. Pentru a interpreta mai exact ceea ce visează străinii, este necesar să vă amintiți visul și propria voastră stare emoțională cât mai detaliat posibil.

Interpretare generală

Interpretarea viselor indică faptul că, dacă există o mulțime de străini într-un vis, atunci se recomandă să ne amintim ce sentimente a experimentat persoana adormită în visele de noapte. De asemenea, este important să luați în considerare și alte nuanțe de viziune:

  • circumstanțele întâlnirii;
  • fraze rostite;
  • saturația emoțională a somnului;
  • numărul străinilor.

Dacă apariția unui străin i s-a părut respingătoare și neplăcută visătorului, atunci, în realitate, îl așteaptă schimbări negative în viață. O persoană însuși poate deveni cauza eșecului care s-a întâmplat, pe care nu îl va putea rezolva.

A primi un buchet de la un bărbat necunoscut într-un vis este un semn favorabil.promițând că vei primi un cadou sau o veste neașteptată în realitate. Florile uscate vorbesc despre necesitatea de a fi atent la informațiile false. Detractorii pot profita de naivitatea celui care doarme și îl pot atrage într-o întreprindere dezavantajoasă care nu va aduce decât dezamăgire.

Citeste mai mult:  De ce visezi toate rudele moarte deodată

Un vis în care străinii complimentează persoana adormită într-un vis promite o conversație neplăcută de veghe. Oameni necunoscuți care stau în pragul apartamentului – la vești proaste în curând. Această știre va avea un impact direct asupra cursului viitor al vieții.

Strângerea mâinii cu un străin într-un vis vorbește despre bunele sale intenții. Cu toate acestea, nu trebuie să vă relaxați în realitate, pentru că cunoștințele care vor apărea în curând vor fi simbolice. Acești oameni vor avea un efect profund asupra personalității celui care doarme în viitor.

A-ți lua rămas bun de la un străin înseamnă a lăsa toate amintirile în trecut și a merge mai departe cu îndrăzneală. Să experimentezi regretul în același timp – să simți compasiune pentru cei dragi, să le oferi asistența necesară. A cere cuiva să-ți arate drumul într-un vis sugerează că însuși visătorul va rătăci în curând.

Acceptarea banilor de la oameni pe care visătorul nu îi cunoaște îi prezice dificultăți materiale iminente și datorii care vor fi greu de plătit. Pentru a primi o invitație de vizită – pentru noroc și succes mult așteptat. Dacă un străin oferă o plimbare undeva, atunci un astfel de vis indică imposibilitatea schimbărilor vieții.

Circumstanțele și locul

Un străin poate fi văzut în diferite circumstanțe. În funcție de acest detaliu, sensul unui vis poate avea diferite interpretări:

  1. Am visat străini în propriul meu apartament – rezultatul anumitor evenimente care au avut loc în viața reală. O astfel de poveste de noapte poate fi asociată cu vacanța viitoare, la care sunt invitați un număr mare de oaspeți. Dorința de a aranja totul perfect nu este surprinzătoare, din acest motiv toate gândurile și grijile se vor reflecta în visele nocturne.
  2. Pentru a face o vizită prietenilor sau rudelor și a întâlni multe personalități necunoscute acolo – la conflicte și necazuri în realitate. Dacă cursul pașnic al sărbătorii nu a fost perturbat de nimic și visătorul a experimentat doar emoții pozitive, atunci realitatea va prezenta ceva plăcut. De regulă, oamenii care au avut recent șansa de a se muta într-o metropolă mare se simt ca niște oaspeți. La început, un disconfort ușor poate apărea chiar și în vis.
  3. A fi într-o mulțime de străini indică faptul că visătorul va fi în curând implicat în activități care implică interacțiune cu un număr mare de oameni.

Un alt motiv pentru care străinii visează este teama de a dezvălui cele mai secrete secrete ale celui care doarme. Teama că cineva va spune despre secretele personale ale visătorului se reflectă într-un mod similar în visele sale. Interpretarea viselor liniștește: nu ar trebui să vă faceți griji, pentru că nimeni nu poate încălca secretele.

străini morți

Complotul, în care apar morți necunoscuti, simbolizează inutilitatea grijilor. Toate temerile care îl îngrijorează pe cel care doarme sunt în zadar, deoarece cel mai rău lucru este lăsat în trecut sau complet trecut. Poate că visătorul va experimenta în curând o ușoară stare de rău, care, însă, nu va afecta negativ starea de sănătate în viitor.

Cadavrele străinilor prevestesc vești favorabile. Dacă vine o ofertă tentantă, atunci cărțile de vis vă recomandă să o acceptați fără ezitare, altfel vă puteți rata șansa. Am avut șansa să particip la înmormântarea străinilor – ar trebui să vă pregătiți pentru evenimente pozitive. Situațiile dificile care par fără speranță vor fi complet rezolvabile.

Interpretare după Freud și cartea de vis ezoteric

În cartea de vis ezoterice, străinii acționează ca un simbol al necazurilor și problemelor viitoare. Este important să ne amintim sentimentele care au apărut. Pentru a experimenta disconfort și griji – ar trebui să vă pregătiți pentru probleme majore. Acel moment din viață, când încă era posibil să se schimbe, a fost ratat iremediabil.

Intriga, în care apare plânsul copilului altcuiva, indică o dorință de lungă durată de a da naștere unui copil. Cartea de vis vă recomandă să nu vă chinuiți cu experiențe inutile, ci să găsiți și să profitați de orice șansă de a continua cursa.

Celebrul psihanalist Sigmund Freud crede că o astfel de viziune promite multe noi cunoștințe, care, totuși, nu vor aduce plăcere și bucurie. Să te simți urmărit într-un vis – în curând un iubit secret va apărea în realitate. O persoană zâmbitoare pe care visătorul nu o cunoaște – pentru a schimba viața pozitivă. Dacă un străin plânge, atunci acest lucru indică probleme ascunse în viața celui care doarme. Trezirea cu o persoană necunoscută în pat indică o dorință de lungă durată de a-ți schimba partenerul actual.

Oamenii pe care dormitorul îi vede pentru prima dată în visele nocturne pot promite atât schimbări favorabile în viață, cât și schimbări negative. Totul depinde de circumstanțe, acțiuni și starea generală de spirit a visului. Este recomandat să acordați atenție frazelor rostite de străin, deoarece acestea sunt cele care sunt capabile să ofere indicii și instrucțiuni de acțiune.

Străini de apartament

Interpretarea viselor Apartament Straini a avut un vis despre motivul pentru care apartamentul visează străini într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți străini într-un apartament de vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – străini

În general, visul este favorabil și înseamnă noi cunoștințe. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la detalii. Dacă vezi o mulțime de străini trecând pe lângă tine, vei avea mulți prieteni noi, cunoștințe cu care nu se vor transforma niciodată în prietenie, dar s-ar putea să-ți fie de folos în viitor.

Dacă un străin s-a întors spre tine pe stradă, visul prevestește o nouă prietenie.

Dacă nu sunteți căsătorit/nu sunteți căsătorit și ați văzut în vis un străin de sex opus, este posibil să aveți în curând o mireasă sau un mire. Dacă în același timp străinul sau străinul avea un aspect exotic, atunci viitorul tău soț va fi o persoană foarte interesantă.

Dacă ai visat că niște străini au venit în casa ta, asta înseamnă fie o schimbare de reședință, fie o adăugare la familie. Daca in acelasi timp i-ai salutat pe fiecare dintre ei de mana, asteapta-te musafiri care sa-ti aduca vesti uluitoare. Poate că îți va schimba destinul.

Călărit cu străini în același compartiment – ai în față o călătorie lungă, în care vei întâlni oameni plăcuti și de ajutor.

Zburând cu un străin într-un avion – datorită sprijinului unui patron secret, vei putea ocupa o poziție înaltă.

Văzând moartea unui străin – sunt posibile surprize neașteptate de la vechii prieteni.

Sărut cu un străin – divertisment plin de tari te așteaptă. Dacă ai visat că ai sărutat mai mulți străini, te vei distra în compania unor prieteni buni.

Citeste mai mult:  Pisica într-un vis ce înseamnă

Dăruind ceva străinilor – vei câștiga favoarea oamenilor și chiar și a celor care încă te-au tratat negativ.

Luptă cu un străin de sex opus – căutarea ta de dragoste va fi încununată de succes.

Dacă visezi că un străin s-a urcat în secret în casa ta și va fura ceva, un astfel de vis prevestește o nouă iubire.

Dacă nu ești interesat să îndeplinești un vis, imaginează-ți că prinzi un străin în fapta unei crime și îl predai poliției. Toate lucrurile tale sunt la locul lor, străinul nu a furat nimic. Puteți realiza un vis într-un mod universal imaginându-vă că străinii sunt interesanți pentru dvs., aveți cele mai binevoitoare sentimente pentru ei.

Interpretarea viselor – Apartament

Văzând apartamentul într-un vis oferă încasări în numerar.

Să-ți schimbi apartamentul cu altul înseamnă să înșeli în dragoste.

Apartamentul altcuiva sugerează că persoana cu care ești într-o relație intimă înșeală sau intenționează să te înșele cu cel mai apropiat prieten.

Dacă într-un vis închiriezi un apartament, în realitate, acest lucru prevestește o nuntă.

Neavând un apartament – vei deveni interesat de o afacere periculoasă, tentată de profituri mari.

Dacă cineva este arestat în apartamentul tău, aceasta este o surpriză și o surpriză plăcută.

A duce un chiriaș într-un apartament este un semn că vei fi inițiat în lista Don Juan a fanului tău.

Dacă chiriașul se mută din apartament fără să te plătească, vei avea probleme cu bărbații pe baza decontărilor financiare.

Să te regăsești pe holul apartamentului altcuiva, așteptând până când proprietarul se demnează să iasă la tine, înseamnă să fii umilit în realitate.

Văzându-te în dormitorul altcuiva – spre gelozia unui soț sau a unui iubit.

Să visezi la un apartament bogat și mobilat cu gust, cu un birou și o bibliotecă mare – un astfel de vis arată că dorința ta de a trăi mai bine este realizată.

Interpretarea viselor – Apartament

Dacă într-un vis tocmai ți-ai văzut apartamentul, acest vis promite o viață liniștită.

Un vis despre apartamentul altcuiva marchează trădarea unei persoane cu care ai o relație strânsă.

Schimbarea unui apartament este și o trădare în dragoste.

Cumpărarea unui apartament este pentru profit.

Închirierea unui apartament – la un nou loc de muncă, un nou hobby sau o nouă relație intimă.

Închirierea unui apartament – pentru a obține un loc de muncă, succes în afaceri, relații strânse fără dragoste.

Plata pentru un apartament – până la despărțirea de un prieten.

A primi o chirie de la cineva – la întoarcerea unei prietenii sau iubiri uitate.

Interpretarea viselor – Apartament

Dacă într-un vis te-ai văzut într-un apartament necunoscut, atunci în curând vor avea loc schimbări semnificative în viața ta.

Dacă este luminos și spațios, atunci norocul vă va zâmbi cu siguranță.

Dacă provoacă senzații sumbre – nu te baza pe succes.

Dacă ai visat că închiriezi un apartament, atunci în realitate te vei confrunta cu probleme pe care le poți rezolva singur.

Dacă îți vezi apartamentul într-un vis într-o formă neobișnuită sau distorsionată, știi că încercările tale de a-ți schimba viața vor fi mai devreme sau mai târziu încununate cu succes.

Dacă într-un vis nu poți părăsi apartamentul în niciun fel, în realitate călătoria pe care ai planificat-o va fi umbrită sau supărată de vești neplăcute.

Interpretarea viselor – Străin

A vedea un bărbat necunoscut într-un vis prevestește o sarcină nedorită. Dacă un străin îți oferă un loc în transportul public – în realitate vei întâlni o persoană plăcută și politicoasă.

Un străin agresiv care te necăjește pe stradă într-o stare de bătătură – vei începe o afacere riscantă care nu va aduce profit. Îmbrățișarea într-un vis cu un străin – pentru oaspeți neaștepți.

Un străin frumos care ți-a atras atenția într-un vis prevestește o schimbare în bine în treburile tale. O persoană necunoscută cu o înfățișare feroce sau cu o fizionomie urâtă este un semn al unei întorsături nefavorabile a evenimentelor.

Un străin care s-a dovedit a fi tovarășul tău într-o călătorie lungă – nu vei fi mulțumit de cursul afacerilor tale, care va cădea în decădere de ceva timp.

Dacă ai visat că un cal care coboară cu o parașută din cer s-a transformat brusc într-un străin care încearcă să te muște cu al lui, un astfel de vis promite un eșec grav, speranțe irealizabile și incapacitatea ta de a stăpâni situația într-o ceartă de familie.

Dacă într-un vis găsești brusc un străin gol lângă tine în pat și ai contact sexual cu el – nemulțumirea ta cu literalmente totul va aduce anxietate în viața rudelor tale; dacă fugi de el, în realitate interesele mercantile vor prevala clar asupra celor spirituale, ceea ce îl va îndepărta pe iubitul tău de la tine.

Dacă într-un vis un străin te sărută și nu ai nimic împotrivă, în viața reală, acest lucru prevestește o pierdere a respectului din partea alesului tău. Un străin chel sau bătrân care încearcă să flirteze cu tine – o persoană enervantă îți va provoca durere în realitate.

Un vis în care te trezești într-o cameră necunoscută înseamnă că vei fi vizitat în mod neașteptat de prieteni pe care nu i-ai văzut de mulți ani.

A te vedea într-un vis într-un oraș necunoscut înseamnă că în curând va trebui probabil să-ți schimbi rochia, jobul, iubitul, înmatricularea sau modelul de mașină, dar cu siguranță pentru unul mai nou și mai bun.

Vizionarea într-un vis a acțiunii unui dispozitiv sau dispozitiv necunoscut sau studierea acțiunii acestuia – un vis atât de ciudat înseamnă, totuși, un lucru complet de înțeles: va trebui să auzi tot cel mai inestetic adevăr despre tine.

Interpretarea viselor – Apartament

Apartamentul este un spațiu de locuit. Nou – noi orizonturi în viață.

A furniza din nou – a stăpâni noi oportunități pentru aplicarea puterii cuiva.

Reparați cel vechi – găsiți formulare noi pentru activitățile din vechiul teritoriu, care vor fi asociate cu reînregistrarea documentelor.

Cu cât apartamentul este mai mare, mai spațios, cu atât spațiul de locuit este mai larg, cu cât este înghesuit și aglomerat, cu atât mai îngust.

Interpretarea viselor – Apartament

Să o ai într-un vis în stare bună și cu un mediu decent înseamnă că afacerea ta va merge bine.

Găsirea unui apartament nou sau schimbarea într-un vis este un semn al unei schimbări în ocupație;

A închiria un apartament într-un vis înseamnă începutul unei noi afaceri;

A da un „colț” cuiva într-un vis este un vestitor al obstacolelor în afaceri;

Plata chiriei într-un vis este un semn de răzbunare pentru ceva. Uneori, un astfel de vis înseamnă separare de persoana iubită și experiențe emoționale profunde.

Acceptarea chiriei într-un vis este un semn că trecutul vă va aminti de sine. Uneori, un astfel de vis înseamnă că va trebui să faci ceva ce ai lăsat cu mult timp în urmă.

Este posibil ca după un astfel de vis să întâlniți o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult și care se pocăiește de greșelile sale.

Vezi interpretarea: chiriaș, casă, locuință.

Interpretarea viselor – Apartament

În viața ta vor avea loc schimbări semnificative. La bine și la rău – depinde de cum arată apartamentul.

Imaginați-vă că apartamentul a fost renovat (vezi Renovare).