De ce visezi să te plimbi cu un câine

De ce visezi să te plimbi cu un câine: interpretare dintr-o carte de vis

Visele despre animale pot avea o varietate de semnificații. De exemplu, conform unei cărți de vis, plimbarea unui câine înseamnă ceva bun și, conform unei alte colecții de predicții, același complot are o interpretare negativă. Pentru a interpreta corect un astfel de vis, ar trebui să vă amintiți cât mai multe detalii posibil.

Valoarea rasei

În cartea de vis a lui Miller, puteți găsi ce înseamnă aceasta sau acea rasă de câini. Dacă ați avut șansa de a merge cu un husky, sunt de așteptat schimbări nedorite, cu un labrador – în curând vor apărea noi fonduri în contul de bani al visătorului. Poate cineva va returna o datorie veche sau va face un cadou. Mersul într-un vis cu un câine de rasă boxer înseamnă acțiuni pripite, al căror rezultat nu va satisface.

De asemenea, sunt date următoarele interpretări:

 • pug simbolizează conversații vesele și zgomotoase, dar complet inutile;
 • rasa collie sugerează o probabilitate ridicată a unei situații de conflict;
 • bull terrier-ul simbolizează o ceartă de familie în care persoana adormită va fi de vină;
 • Sf. Bernard – va trebui să fii martor la o confruntare neplăcută, în timpul căreia va avea loc o luptă;
 • dacă ai avut șansa de a plimba un buldog, ar trebui să te ferești de intrigile intrușilor care vor încerca să jefuiască visătorul;
 • rasa bullmastiff înseamnă că adormitul experimentează o frică severă, temeri că situația va scăpa de sub control, dar nu poate face nimic;
 • cocker spaniel visează la treburi deșarte, celui care doarme i se pare că nu există ieșire, dar în realitate nu este așa;
 • Pechinez – visătorul înțelege că nu există speranță, dar continuă să trăiască în iluzii.

acțiuni ale câinilor

Este important să acordați atenție nu numai rasei animalului, ci și faptului ce a făcut câinele în vis. Mersul cu un câine care se străduiește în mod constant să-și muște proprietarul sugerează că cel care doarme este în pericol. Trebuie să fie atent, deoarece unul dintre inamici va face rău.

Pentru o femeie, un astfel de complot înseamnă că se va certa cu una dintre rudele ei pentru că nu vor dori să socotească cu ea.

Despre ce visează să meargă cu un câine șchiop se spune în cartea de vis a lui Vanga. Un astfel de câine simbolizează promisiuni nefondate, pe care în cele din urmă nimeni nu le va îndeplini.

În colecția de predicții puteți găsi următoarele valori:

 • Dacă câinele a dat din coadă fericit, se prefigurează un eveniment vesel care va permite celui care doarme să simtă nevoia lui.
 • S-a uitat câinele în vis cu ochi triști? Visătorul are dor în suflet, este chinuit de remuşcări, dar de fapt nu este de vină pentru nimic.
 • Un animal de companie care se zbate vesel în parc înseamnă prosperitate și un an fertil.
 • Conform cărții de vis, mersul cu un câine care latră tot timpul – să sufere de pătrunderea hoților în locuință.
 • Dacă un câine și-a mușcat stăpânul, acesta din urmă va trebui în curând să se confrunte cu ipocrizie voalată.
 • Câinele și-a lins nasul și mâinile? Visătorul se distinge prin suspiciune totală, este constant gelos pe sufletul său pereche, motiv pentru care o pauză este posibilă. Trebuie să înveți să ai încredere în partenerul tău și să-i oferi mai multă libertate.
 • Potrivit cărții de vis, a te plimba cu un câine care se văita înseamnă a suferi de boli mintale. Cel care doarme va experimenta nemulțumire fără cauză, dar în curând starea lui se va îmbunătăți. Este timpul să luăm o pauză binemeritată.

Interpretari pentru o fata

Sexul frumos acordă de obicei o atenție deosebită viselor nocturne. Cartea de predicții a lui Grishina spune de ce visează un câine în lesă. Potrivit cărții de vis, dacă o doamnă a visat la un complot similar, ea ar cumpăra în curând o nouă ținută frumoasă sau bijuterii.

Uneori s-ar putea să visezi Cum s-a pierdut câinele?. Un astfel de complot ar trebui să alerteze. Cel mai probabil, fata are un rival insidios care o va lua pe alesul ei. Această doamnă este binecunoscută, pretinzând că este o prietenă, dar în realitate complotează răutatea.

Un vis în care mi s-a întâmplat să mângâiesc un cățeluș oferă o bună dispoziție și plăcere de la viață. Dacă o fată a hrănit un câine din curte, aceasta indică generozitatea și bunătatea visătorului. Ea nu va lăsa niciodată un prieten în necaz și va ajuta un străin în orice fel poate.

A plimba mulți câini înseamnă a avea mulți prieteni și fani în viața reală.

Astfel, visele despre animale nu pot fi interpretate fără ambiguitate. Pentru a descifra corect complotul văzut, trebuie să acordați atenție celor mai mici detalii ale acesteia. Atunci cu siguranță vei putea obține o interpretare inconfundabilă și vei putea lua decizia corectă.

„Interpretarea viselor Mersul cu un câine a visat de ce într-un vis să te plimbi cu un câine”

Interpretarea viselor Plimbând câinele

De ce visezi să mergi cu un câine într-un vis dintr-o carte de vis?

Plimbarea cu un câine în cartea de vis a lui Felomena oferă o recompensă generoasă pentru eforturile și eforturile depuse. Un proiect pe termen lung se va termina extrem de bine.

Plimbarea cu un câine este o distracție plăcută, întâlniri și evenimente interesante, angajarea în activități interesante.

 • Abonați-vă la canalul Felomena în Yandex.Zen

  Capacitatea de a interpreta visele este un dar valoros, pentru că uneori este în vis că conștiința ne oferă cele mai profunde și importante indicii.

  Evaluează acest articol!

  Am visat să merg cu Câinele, dar nu există o interpretare necesară a somnului în cartea de vis?

  Experții noștri vă vor ajuta să aflați de ce visați să mergeți cu un câine într-un vis, trebuie doar să scrieți visul în formularul de mai jos și vi se va explica ce înseamnă dacă ați văzut acest simbol într-un vis. Incearca-l!

  salut Tatyana ….. am visat. că îmi plimb câinele……care în realitate a murit cu mult timp în urmă…..îmi pun un guler și îl mângâi….era ca toamna afară.și e întuneric..și toate culorile cumva nu sunt colorați…….oamenii sunt toți îmbrăcați în haine întunecate. niște tufișuri. alți câini aleargă să se joace……… apoi întâlnesc doi.. femei îmbrăcate strălucitor și se plimbă cu un câine portocaliu strălucitor.. Sunt foarte emoționat să o iau în brațe………apoi nu-mi amintesc… . ajuta-ma sa-mi dau seama… .. Ocazional visez la cainii mei morti… si dupa astfel de vise ma trezesc bine dispus… … .. multumesc daca ma ajuti .. sunt foarte interesat de ce sunt astfel de vise…

  Bună ziua, am visat că îmi plimb pisica în lesă, ea încearcă periodic să fugă, dar o țin.

  Totul a început cu faptul că stăteam pe canapea și am auzit un sunet în afara ferestrei, când am deschis fereastra de pe pervaz era un moș negru rănit, care îl mușca (nu-mi amintesc exact, se pare că este un iepure). Am luat moșul în brațe și am început să-l mângâi pe labele lui erau deteriorate. Apoi, brusc, apar într-un luminiș și îmi plimb câinele și pisica. Arata ca asta e. Și un alt câine m-a căcat în casă, dar nu cred că este important.

  Citeste mai mult:  Mașina mi-a fost furată în vis

  Am visat la câinele nostru, care murise deja cu mult timp în urmă, de parcă am fi uitat complet de el, m-am dus să-l plimb, a căzut din lesă și a fugit, am alergat după câine și nu l-am prins

  Am visat că am văzut un câine legat de lesă pe stradă, care m-a cerut foarte mult, l-am dezlegat și am plecat la plimbare cu el

  Am visat ca plimbam cainele (lana era usoara), mergeam langa fantani, de-a lungul podului.Totul in jur era luminos. Câinele a băut din fântână, iar oamenii s-au uitat în jos.

  AM VISAT CĂ UMBĂM CÂINELE. CÂINELE ERA UN CÂINE PĂSTOR CU PALĂ CLARĂ, ROSĂ. LA ÎNCEPUTUL NE-AM UMBÂT PRIN CASELE CU DOUĂ ETAJE, ERAU O MULTE GOLĂCEI, APOI NE-AM URCĂT PE MUNTE DIN Drumul MIJLOCULUI ÎN SPATELE NOI A UMBIT UN OM CARE A PLIMBAT ȘI CÂINELE, DAR A PLĂCAT LA FOARTE. FOARTE VASCUL CAINELE PE CARE L-AM UMBAT A UMBAT PE MARE SI NOI COBORASAM PE LANGA CASE DEJA INALTE, CASELE ERAU FOARTE INALTE SI S-A INTAPLU CA TREAM PENTRU CEVA PERSOANE SI ASA AM GASIT PE SCARA. BĂRBATUL ERA O CREȘTERE MICĂ DAR NU ARE BUZE A BLOCAT CALEA CU FIAR DE călcat L-am împins și s-a dus la subsol și am plecat în stradă cu câinele. ASTA E UN VIS.

  Doi cățeluși foarte mari, după părerea mea, albaștri au fugit tot timpul din ascunzătoare pentru a se zbuciuma. alerga pe străzi. Îmi amintesc că nu mi-a fost frică, dar am înțeles că va trebui să-i „aduc” înapoi. Mă duceam undeva unde să merg sau să plec. Pe drum am întâlnit la vechea intrare o fostă colegă, cu care se asociază amintirile neplăcute, a felicitat-o ​​de ziua ei. Și tocmai a trecut o colegă și mai neplăcută, deși m-a văzut clar. Nu-mi păsa: mă gândeam la cățeluși. Orașul în care s-a întâmplat totul este specific, dar am plecat de acolo de mult.

  Îmi plimbam câinele (mediu, alb cu pete negre) și am observat doi tipi, apoi cumva mergeam pe bicicletă și din nou i-am văzut pe băieți, nu am putut să urc scările și am căzut dar m-am ridicat și apoi I-am revazut pe baieti in acel moment era cu un caine si era un caine mijlociu langa trepte (maro cu pete gri) si pe de alta parte unul mare (alb), au latrat la cainele meu dar a fost deja acolo (mic, maro), dar totusi am mers cu cainele prin caine langa trepte, apoi am trecut printr-un sat necunoscut mie cu un caine si am simtit ca cineva imi atinge parul din spate, m-am intors si am văzut o companie de băieți și am început să-i cunosc, apoi am ajuns la unul dintre băieții de acasă cu o firmă, aveam în mâini m-am fotografiat, mi-am văzut reflexia, am văzut telefonul sub scaun și l-am luat, am crezut că este al meu, dar un tip a spus că este al lui, m-am băgat în jachetă ca să mă asigur că telefonul meu este la locul lui, unul dintre băieții cu care am vorbit și mi-a arătatMi-am dat pagina mea de VK și acolo scria că azi a fost ziua lui, apoi s-a dovedit a fi o masă cu mâncare într-un fel, bradul de Crăciun a stat. Și m-am trezit.

  Am plimbat câinele, era un câine mare, bun, m-a ascultat, am intrat în curte, acolo câinele a alergat fericit, a mâncat iarbă) Am alergat și m-am jucat cu el

  M-am plimbat cu un tip ciobanesc rosu, dar ca cu propriul meu caine.Ne-am jucat si ne-am distrat in parc unde era multa lume.Si ea sau el m-a ascultat si m-a intins ca si cum am fi rude!

  Am visat că unele dintre rudele mele sau apropiații mi-au adus câinele lor (ciobănesc german) în casa mea, dar într-un vis îmi dau seama că am propriul meu câine, care nu se poate înțelege cu alți câini. După un timp, am decis să ies afară cu ea. Nu am văzut ieșirea în sine, ci doar poza în care țineam lesa, dar era scurtă, dar îmi amintesc exact că era lungă. Mă întorc acasă și îl găsesc undeva în dulap în lucruri.

  Am plimbat cainele afara, cainele este mic, terrier, si apoi am pus catelul intr-un rucsac negru. După plimbare, intru în casă și caut câinele în rucsac, dar nu-l găsesc. Intru in panica si merg sa caut un caine, ies in strada si vad o fata de 20 de ani care se joaca cu un caine, i-am spus fetei ca acesta este cainele meu si s-a scuzat cu amabilitate si a plecat, a avut un zâmbet dulce, fata era cu rădăcinile decolorate, iar părul în sine era pe capete erau castaniu, mă întorc în casă și mă trezesc. Când am avut acel vis, eram în curtea mea (locuiesc într-un apartament), erau mulți copii pe stradă, luna era ca iulie, căci după părerea mea aveam atunci 11 ani ca și acum.

  am visat caini de diferite culori si marimi si rase de parca ma plimbam cu ei hraniti, alergau dupa mine, locuiam in casa si aveam de toate

  Câine de interpretare a viselor în lesă

  De ce există un vis în care există un câine în lesă? Interpretarea viselor consideră că acest vis trebuie interpretat cu o abordare integrată. Și, în primul rând, țineți cont de faptul că câinele care a apărut într-un vis nu este întotdeauna un prieten al visătorului.

  Potrivit lui Miller

  Cartea de vis a lui Miller crede că este foarte bine să te plimbi cu un câine și să vezi cum ucide un șarpe. Un astfel de vis promite prosperitate, eliberare de dușmani și succes.

  Dorința se va împlini!

  Un câine în lesă poate reprezenta un copil. Iar a merge cu ea, ținând-o în lesă lungă, înseamnă a-ți face planuri pentru copilul tău, care nu coincid întotdeauna cu dorințele ambelor părți.

  Ocazia în sine este un semn pozitiv. Garantează îndeplinirea planurilor și dorințelor. Nu este greu de ghicit de ce cineva visează să o rupă sau să o piardă cu totul.

  Citeste mai mult:  Să visezi că înșeli un soț cu o femeie

  Detaliu cu valoare

  Interpretarea viselor recomandă să acordați atenție unui astfel de detaliu precum un guler. Prezența sa simbolizează o anumită dependență, atât pozitivă, cât și negativă. La ce poate visa un guler?

  – Cumpărați-l – la o nouă afacere sau relație. – Primește cadou – pentru căsătorie. – Pentru cei care nu au un animal de companie, veți primi unul în curând. – Dacă există un câine – la boala ei. – A pune pe cineva – ii vei putea subjuga pe altii.

  Câștigă respectul!

  De ce visezi să conduci un câine în lesă? Dacă te plimbi într-o zonă deșertică, atunci în viața reală fă o treabă dificilă și câștigă respect.

  Ai visat că antrenezi un câine? Veți putea ieși dintr-o situație de urgență. Condu-l pe urmele mineritului – la probleme legate de imobiliare.

  Interpretarea visului asigură că, dacă într-un vis ai avut șansa de a conduce un animal de companie pe străzile din spate ale orașului, atunci vei avea o plimbare lungă prin autorități.

  Ai un prieten adevărat!

  Să-ți plimbi propriul câine în lesă este întotdeauna bine. Interpretarea visului susține că ai un prieten bun și devotat.

  De ce visezi să plimbi un animal de companie necunoscut? Câinele altcuiva, și chiar și unul murdar, promite pierderi, pagube și necazuri grave.

  Interpretarea somnului depinde și de rasa animalului. Ai avut norocul să plimbi un ogar pursânge? Spre bunăstare și prosperitate.

  Am visat că ții un cățel pe frâu – pentru o întâlnire romantică, lupte – pentru o conversație dificilă cu inamicul, vânătoare – pentru dezvoltare spirituală.

  Simbol negativ

  Interpretarea viselor consideră că un câine nu este neapărat identificat cu prietenii. Și depinde de culoarea ei. Dacă câinele din lesă era negru, atunci acesta este un indiciu că vă controlați dușmanii.

  Costumul negru simbolizează, de asemenea, trădarea, trădarea și depresia. O interpretare deosebit de negativă este un vis în care s-a întâmplat să vezi un câine negru încercând să muște.

  Căsătorit în curând!

  Cartea de vis are decodări interesante despre costumul roșu. În mod tradițional, simbolizează finanțele, emoțiile și relațiile. Deci un câine roșu furios personifică răzbunarea și înșelăciunea.

  Pentru ca o femeie să vadă cum un câine roșu și-a rupt rochia – pentru o căsătorie rapidă. A avut un vis pe care ea, dimpotrivă, îl mângâia? În realitate totul va fi bine.

  Mai ales pentru femei

  Având în vedere toate aceste semnificații, este ușor de determinat de ce visează unul foarte mare. Acest lucru nu face decât să mărească valoarea somnului, de parcă ar fi două.

  Dar pentru femei, un vis în care era un câine mare în lesă înseamnă întâlnirea cu un bărbat demn. Și să vezi că doi nebuni care latră promit bârfe și bârfe la spatele tău.

  Alege-ți visul

  Câine de interpretare a viselor pe un lanț

  Interpretarea viselor atacuri de câini

  De ce visează un câine care mângâie?

  De ce visează un câine bun?

  Interpretarea visului pentru a fugi de un câine

  De ce să visezi la un câine care lătră sau latră ea?

  Hi!

  Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

  Like-urile se rotesc ⭐️

  Horoscop pentru azi

  Există vise asemănătoare

  2 комментария

  De ce visezi într-un vis să conduci un câine în lesă.

  Câinele mergea cu stăpânul, apoi m-a văzut și a început să muște. Apoi mi-am depășit frica și am luat-o în lesă și am mers eu cu ea, de parcă ar fi devenit câinele meu.

  De ce visează câinele – interpretarea somnului

  Care este visul unui câine într-o carte de vis –

  „O carte de vis universală mare pentru întreaga familie a lui O. Smurov”

  În general, un câine într-un vis înseamnă un prieten – bun sau rău – și este un simbol al iubirii și devotamentului.

  A vedea un câine într-un vis înseamnă că ai auzit de la un prieten sau îl întâlnești.

  Câinii mici într-un vis înseamnă treburi, griji, agitație.

  Un câine negru într-un vis înseamnă prietenul tău care a început ceva împotriva ta.

  Un câine alb într-un vis este prietenul tău apropiat. Și un câine roșu într-un vis înseamnă o persoană foarte apropiată, soț, soție, iubit. Rasa și dimensiunea câinelui într-un vis îi caracterizează pe prietenii tăi. Un pudel, spitz și alți câini decorativi într-un vis sunt un prieten fidel și blând. Un câine într-un vis este un prieten mare și inteligent. Dar dacă într-un vis vă rânjește, atunci aveți grijă de el. Acesta nu mai este un prieten, ci un inamic insidios. Câini și rase de vânătoare într-un vis înseamnă oameni mercenari care nu vor ezita să facă bani din tine sau să te înșele de dragul profitului. Dar dacă într-un vis știi că ai câini de vânătoare, atunci visul prezice noroc sau profit pentru tine. Vezi vânătoare.

  Dacă într-un vis câinii te urmăresc, atunci ar trebui să te ferești de capcanele pregătite pentru tine de inamici insidioși. Câinii de pază sunt prieteni loiali, devotați și puternici, care sunt gata să vă protejeze în momentele dificile. A întâlni un câine într-un vis înseamnă a primi vești de la o persoană dragă sau un prieten. Un câine care se joacă într-un vis este un prevestitor al unei întâlniri vesele sau plăcute. Un câine care mângâie înseamnă un prieten devotat. Cu toate acestea, dacă într-un vis un câine necunoscut te mângâie, atunci ar trebui să te ferești de înșelăciune sau trădare. A mângâia singur câinele într-un vis este un semn că încerci să atingi locația unei persoane dragi.

  Un câine mârâit, lătrat, mârâit, atacator în vis prezice certuri, scandaluri, insulte. Dacă visezi că te-a mușcat un câine, atunci nu ar trebui să împrumuți bani prietenilor tăi, pentru a nu te certa cu ei mai târziu din această cauză. Câinii bolnavi într-un vis simbolizează un declin al afacerilor sau pierderea unor proprietăți. Dacă într-un vis vezi că un câine mic este bolnav, atunci te așteaptă tristețea și dezamăgirea. Visul în care ai văzut că câinele se ascunde de tine, evitându-te sau fugind de tine, prevestește o discordie în relațiile cu un prieten apropiat și răcirea lui față de tine.

  A auzi lătrat puternic într-un vis este un prevestitor al succesului în afaceri. Dacă într-un vis lătratul te-a speriat, atunci vestea va fi neplăcută. A auzi lătratul mai multor câini într-un vis este un mare scandal sau necaz. Dacă visezi că a avut loc un accident cu un câine mare roșu, în urma căruia a murit, atunci în curând vei afla despre moartea subită a unei persoane dragi care va muri ca urmare a unui accident similar. Roșcă câini într-un vis – la o ceartă cu o persoană dragă.

  Dacă visezi că câinele tău a fost pus pe un lanț sau pe un guler, atunci știi că prietenul tău nu este liber de nicio obligație și nu poți conta pe devotamentul lui. Dacă într-un vis reușești să desprinzi lesa, să scoți zgarda de la câine, atunci te așteaptă succesul în viața personală și victoria asupra rivalilor. Un câine alb frumos într-un vis oferă vești bune de la o persoană dragă. Un câine alb murdar, umed, neîngrijit într-un vis este prietenul tău apropiat care, din cauza ta, a ajuns într-o situație neplăcută și a avut multe probleme în familia sa.

  Câinii supărați într-un vis sunt dușmanii tăi. Un câine nebun într-un vis este inamicul tău feroce. Adesea, un astfel de vis prezice că vei experimenta rușine sau umilință cauzată de acuzații nefondate.

  O căsuță de câine într-un vis este un prevestitor al faptului că te vei afla în curând în circumstanțe înghesuite și vei fi forțat să ții cont de ea. Călărea unui câine într-un vis înseamnă puterea poziției tale și noroc în afaceri.

  Câinii de luptă sunt rivali. Plimbarea cu un câine într-un vis este un semn de distracție plăcută cu persoana iubită.

  Dacă într-un vis un câine te protejează de inamici, atunci știi că ai un prieten pe al cărui ajutor poți conta. Vezi animale.

  Care este visul unui câine într-o carte de vis – „Cartea de vis a lui Wangi”

  Dacă ai visat la un câine fără stăpân:

  A vedea un câine fără stăpân într-un vis este un semn rău. Un astfel de vis este un avertisment că prietenul tău se află în prezent într-o poziție foarte dificilă. Nu apelează la tine pentru ajutor doar pentru că nu vrea să te împovăreze cu problemele lui.

  Dacă ai visat la un câine alb:

  Dacă ai visat la un câine complet alb, atunci în viața reală poți conta întotdeauna pe ajutorul prietenului tău apropiat. Uneori, acest vis profetizează o întâlnire cu un vechi prieten pe care nu l-ai văzut de mulți ani.

  Dacă ai visat la un câine negru:

  Dacă ai văzut un câine negru într-un vis, atunci, în realitate, vei avea o dezamăgire amară față de persoana pe care ai considerat-o mult timp prietenul tău. Într-un moment dificil, el nu numai că se va întoarce de la tine, dar se va folosi și de secretele tale pentru a-ți discredita public bunul nume.

  Dacă ai visat la un câine uriaș:

  A vedea un câine uriaș într-un vis este o dovadă că în viitor vei întâlni o persoană care mai târziu va deveni marele tău prieten. Uneori, un astfel de vis profetizează sprijinul vechiului său prieten.

  Hrăniți câinele într-un vis:

  Hrănirea unui câine într-un vis este un semn că te poți baza pe tine în viața reală. Ești o persoană independentă și serioasă și, prin urmare, ceilalți te respectă și te iubesc.

  Dacă ai visat la un câine rănit sau ucis:

  Dacă ai visat la un câine rănit sau ucis, atunci un astfel de vis este un semn rău. În curând vei primi o veste foarte proastă despre o boală fatală sau chiar despre moartea prietenului tău foarte bun.

  Un câine te protejează într-un vis:

  Dacă într-un vis un câine te protejează, atunci în realitate te afli sub protecția unor puteri superioare. Nu ai de ce să te temi, pentru că ești protejat de îngerii păzitori care îți monitorizează toate gândurile și acțiunile din cer.

  Care este visul unui câine într-o carte de vis –

  „Vise adevărate – cea mai completă carte de vis”

  Dacă ai visat un câine, acesta este un semn care reflectă calități opuse: agresivitate și prietenie, bine și rău. Dacă un câine adormit a visat, aceasta caracterizează incertitudinea, imprevizibilitatea situației. Dacă un câine te mușcă, acesta este un prevestitor al unei certuri și al necazului; poate indica, de asemenea, locul unei viitoare mușcături. Dacă ai visat la un câine prietenos, te așteaptă sprijinul prietenilor. Dacă ai visat la un câine alb, bunăstarea te așteaptă. Dacă ai visat la un câine negru – trădarea unui prieten. Dacă ai visat la un cățeluș, îți vei face griji inutile. Jucându-vă cu un câine într-un vis – vă veți bucura. Antrenează un câine într-un vis – te vei putea proteja într-o situație dificilă. Plimbarea unui câine într-un vis – la un rezultat de succes al unui proces. Fugi de un câine într-un vis – ești în pericol. Dacă ai visat la un câine cu coada între picioare și fugind de tine, acesta este un prevestitor de boală. Dacă ai visat un câine pe un lanț, lângă o canisa, îți vei face dușmani și oameni invidioși. Dacă ai visat la un câine de vânătoare, asta înseamnă succes obținut prin muncă asiduă și loialitate față de ideea ta. Dacă ai visat un câine de pază, fii atent în alegerea prietenilor. Dacă ai visat la un câine de poală decorativ – la certuri de familie. Daca ai visat la o canisa pentru caini, trebuie sa iti limitezi cerintele.

  Care este visul unui câine într-o carte de vis –

  „Interpretarea viselor: interpretul adevărat al viselor L. Moroz”

  Dacă ai visat câini în depărtare – la o mică victorie; vezi cum aleargă câinii în apropiere – prieteni; a vedea câinii stând unul lângă altul într-un vis – la prieteni buni; câinii atacă în vis – la pericol; dacă ai visat să alergi câini – la boală; dacă ai visat câini la vânătoare – diligența îți va aduce rezultatele dorite; dacă ai visat că un câine fuge de proprietar – la anxietatea față de familie; dacă ai visat un câine care lătră – la necaz; dacă ai visat să roadă câini – la o ceartă majoră; dacă ai visat câini pe un lanț – la trădarea prietenilor; dacă ai visat un câine alb – unei cunoștințe plăcute; dacă ai visat la un câine de vânătoare – aștepți mici experiențe; dacă ai visat la un câine – resentimente din partea dușmanilor; dacă ai visat un câine negru – la vești neplăcute; jocul într-un vis cu un câine – la o conversație plăcută; dacă ai visat la o mușcătură de câine – trădarea unui prieten din cauza banilor; dacă ai visat la un câine care lătră – o ceartă cu un prieten; dacă ai visat la un câine adormit – unui prieten amabil și devotat; dacă ai visat un câine care atacă – unui inamic înverșunat.

  Evaluare articol:
  Se încarcă …

  De ce visezi să te plimbi cu un câine Link către postarea principală

  Publicații similare

  Lasă un comentariu

  Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

  Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

    Abonează-te  

  Notificarea de
  ” name=”wpdiscuz_subscription_button”>

  Articole populare

  Vând o mașină în vis
  Vând o mașină într-un vis Interpretarea viselor de a vinde o mașină Într-un vis am avut șansa…
  0

  Mașină albastră într-un vis
  Mașină albastră într-un vis Un vis despre o mașină albastră, de ce…
  0

  Visează fostul soț cu o altă femeie
  Visează fostul soț cu o altă femeie De ce visezi la o nuntă…
  0

  articole recente
  • Lăptișor de matcă vindecător
   Lăptișorul de matcă vindecă Unul dintre cele mai misterioase produse ale apiculturii este…
   0

  • De ce credem în horoscoape?
   De ce credem în horoscoape? Horoscoapele sunt populare și…
   0

  • Numerologia și Matricea Destinului
   Numerologia și matricea destinului Cum să-ți cunoști viitorul? Toata lumea,…
   0

  • De ce să visezi la o petrecere cu străini
   De ce visezi la o petrecere cu străini De ce visezi…
   0

  • Văzând înmormântarea unui soț într-un vis
   Văzând înmormântarea unui soț într-un vis De ce visezi la înmormântarea unui soț? …
   0

  • Dormi sora însărcinată
   Dormi sora însărcinată Sora este însărcinată Interpretarea viselor Sora este însărcinată a avut un vis că…
   0

  • Interpretarea viselor pentru a fi în vizită la prieteni
   Interpretarea viselor a fi în vizită la prieteni Ce înseamnă asta conform cărții de vis…
   0

  • De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă
   De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă De ce visezi la o nuntă…
   0

  Secțiuni ale site-ului
  • Uncategorized
  • Interpretarea viselor litera B
  • Interpretarea viselor pentru litera G
  • Interpretarea visului pe litera K
  • Litera de interpretare a viselor L
  • Interpretarea viselor pentru litera M
  • Interpretarea visului pe litera N
  • Litera de interpretare a viselor O
  • Interpretarea visului pe litera P
  • Interpretarea viselor pentru litera R
  • Interpretarea viselor pentru litera C
  • Interpretarea visului pe litera T
  • Interpretarea viselor pe literele A B
  • Interpretarea viselor pe literele D E
  • Interpretarea viselor pe literele Zh Z I
  • Interpretarea viselor pe literele U F X C
  • Interpretarea viselor pe literele H Sh Shch E Yu Ya
  • Articole

  © 2023 Toate drepturile rezervate. Copierea materialelor este permisă numai dacă există un backlink activ
  okytfbgptwinvk

  Русский

  X
  Afrikaans Shqip አማርኛ العربية Հայերեն Azərbaycan dili Euskara Беларуская мова বাংলা Bosanski Български Català Cebuano Chichewa 简体中文 繁體中文 Corsu Hrvatski Čeština‎ Dansk Nederlands English Esperanto Eesti Filipino Suomi Français Frysk Galego ქართული Deutsch Ελληνικά ગુજરાતી Kreyol ayisyen Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית हिन्दी Hmong Magyar Íslenska Igbo Bahasa Indonesia Gaeilge Italiano 日本語 Basa Jawa ಕನ್ನಡ Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ 한국어 كوردی‎ Кыргызча ພາສາລາວ Latin Latviešu valoda Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Македонски јазик Malagasy Bahasa Melayu മലയാളം Maltese Te Reo Māori मराठी Монгол ဗမာစာ नेपाली Norsk bokmål پښتو فارسی Polski Português ਪੰਜਾਬੀ Română Русский Samoan Gàidhlig Српски језик Sesotho Shona سنڌي සිංහල Slovenčina Slovenščina Afsoomaali Español Basa Sunda Kiswahili Svenska Тоҷикӣ தமிழ் తెలుగు ไทย Türkçe Українська اردو O‘zbekcha Tiếng Việt Cymraeg isiXhosa יידיש Yorùbá Zulu

  wpDiscuz Adblock

  detector