De ce visezi să mănânci o roșie

De ce visezi roșii într-o carte de vis

12 octombrie 2019 la 10:33 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează roșia citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este visul unei roșii?

Сонник XXI века

La ce visează Tomato și ce înseamnă:

Roșie – Să vezi roșii într-un vis – să te bucuri, să iubești, să mănânci o roșie – la o întâlnire, să arunci roșii – înseamnă să te irosești flirtând.

Sonnik Miller

De ce visează Tomato într-un vis?

Dacă mănânci roșii în vis, înseamnă că te-ai recuperat. Cultivarea roșiilor vă promite fericire și bucurie în viața de familie. Dacă o fată vede roșii coapte într-un vis, va fi fericită în căsătorie.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Roșie – Dragoste secretă.

Vezi și: de ce visează răsadurile, de ce visează orașul, de ce visează plantele.

Cartea de vis astrologic

Roșii vezi ce înseamnă?

Roșie – Multă sănătate. Plăcerile sexuale.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea roșiilor din visul tău

Roșie – Relație de dragoste sau prietenie secretă; rușine.

Cartea pentru visele copiilor

Roșie – Pentru o nouă cunoștință, destul de plăcută.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la Tomato?

Roșie – Fericire și bucurie în viața de familie. Imaginați-vă că faceți o salată de roșii și hrăniți întreaga familie.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Roșii coapte – din fericire căsătorite de mulți ani. Roșiile verzi sunt un semn de nerăbdare. Mănâncă roșii – pentru sănătate.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce cresc roșii într-un vis?

Roșie – Pasiune. Există – sex care aduce satisfacție, roșii în creștere sau coapte – fericire și bucurie în viața de familie.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Tomato?

Să vezi roșii roșii într-un vis este rău. Roșii – rușine, trebuie să roșești de ceva. Ripe – o boală.

Interpretarea viselor Feng Shui

Tomate: interpretarea imaginii

Există o roșie într-un vis: pentru un bărbat – din fericire, pentru o femeie – pentru sănătate, pentru o fată – pentru căsătoria cu un bărbat sănătos, pentru un tip – pentru o soție frumoasă și bună, pentru o persoană bolnavă – pentru un recuperare rapidă. Există roșii stricate – din păcate și probleme. Cumpărați roșii – pentru oaspeții respectați.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Tomatoes

 • Plantarea răsadurilor de roșii într-un vis înseamnă că trebuie să-ți rezolvi viața personală.
 • Culegând roșii roșii coapte în grădină, arată că este timpul să culegeți roadele propriilor eforturi.
 • Tăierea roșiilor într-un vis este o pasiune nestăpânită.

Interpretarea viselor Taylor Joles

De ce visează roșia, sens simbolic:

Roșiile erau numite cândva „merele iubirii” și erau considerate afrodisiace în principal datorită culorii lor strălucitoare și a multor semințe mici. Interesant este că, potrivit unor studii, consumul de roșii poate ajuta la prevenirea unui număr de boli masculine, precum cancerul de prostată. Roșiile într-un vis pot indica o viață sexuală sănătoasă.

Carte de vis romantică

De ce visezi la o roșie

Cultivați roșii acasă, ceea ce înseamnă că în realitate vei întâlni în curând un rival care vrea să-ți ia persoana iubită de lângă tine. Nu-ți face griji în zadar – partenerul tău îți va fi mereu fidel.

Dacă o fată liberă a văzut roșii coapte și suculente – aceasta este pentru o cunoștință romantică rapidă, ocupată – pentru o nuntă magnifică și solemnă. Udați roșii, în curând vei întâlni un sentiment luminos și neașteptat care te va conduce la o alianță cu o persoană care este ideală pentru tine.

Interpretarea viselor astromeridianului

Dacă ai visat răsaduri de roșii

Roșie – Aproape întotdeauna un simbol favorabil. Acesta este mai ales un semn bun pentru bolnavi, deoarece le promite o recuperare rapidă. Restul se poate aștepta la o cunoștință plăcută, care se va dezvolta în curând într-o prietenie puternică.

 • Există o roșie suculentă – sănătatea ta este în stare perfectă și nimic nu o amenință în viitorul apropiat.
 • Plantarea roșiilor în grădină într-un vis – până la sosirea unor oaspeți brusci, dar plăcuti, care vor aduce vești pozitive cu ei.
 • Dacă vezi sau mănânci o roșie roșie uriașă, în curând, în realitate, vei experimenta o plăcere fără precedent.
 • A vedea o roșie verde sau necoaptă, conform cărții de vis, este nedumerire și o deteriorare bruscă a stării de lucruri.

Carte de vis modernă mare

Roșie – de ce visează visătorul?

Vedeți creșterea roșiilor într-un vis – un vis sugerează că sunteți un proprietar zelos, vă dedicați tot timpul liber treburilor casnice, treburilor casnice; ai ordine exemplară peste tot; vei trăi o viață lungă și fericită. O tânără vede roșii coapte într-un vis – această femeie va avea o căsnicie fericită. O tânără a visat la roșii necoapte – această femeie va fi dezamăgită în dragoste.

Este ca și cum ai mânca roșii – dacă ești bolnav, atunci recuperarea va veni în curând. Este ca și cum ai mura roșii – cei dragi te vor deranja; în loc să vă odihniți după muncă, va trebui să vă ocupați de treburile rudelor.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Tomato la zilele săptămânii?

Tomate – Vedeți creșterea roșiilor verzi necoapte. Un vis care a avut loc în primăvară este o boală; vara – să refuzi să-ți îndeplinești cererea; în toamnă – la eșecuri și pierderi; în timpul iernii – a mâhnire și a întrista.

Vedeți cum cresc roșii roșii coapte. Un vis în primăvară – pentru a îmbunătăți bunăstarea; vara – noroc; în toamnă – la o descoperire neașteptată; iarna – spre noroc si indeplinirea planului.

Există roșii verzi necoapte. Un vis în primăvară înseamnă că vei primi o scrisoare neplăcută sau vei avea o întâlnire neplăcută; visând vara, înseamnă că vei fi atras într-o poveste neplăcută; iar în toamnă, că cineva va răspândi zvonuri rele despre tine. Un vis care a avut loc iarna este un semn de stare generală de rău.

Există roșii roșii coapte. Un vis care a avut loc în primăvară – să primești o scrisoare care să-ți facă plăcere; vara – spre o surpriză plăcută; visând toamna, el avertizează că încearcă să te încercuiască în jurul degetului; iar iarna – la sănătate.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează Tomato?

Cultivarea roșiilor acasă într-un vis înseamnă dragoste secretă, ascunsă cu grijă de rivalii invidioși. Îngrijirea roșiilor în grădină arată că persoanele excesiv de curioase pot afla și divulga secretul inimii tale. Răsadurile de roșii înseamnă confuzie în afaceri și o vizită neașteptată a unui oaspete nedorit. Udarea tufelor mari de roșii înalte într-un vis, prevestind o recoltă bogată, sugerează că veți afla în curând despre existența unui rival care locuiește chiar lângă tine.

Citeste mai mult:  Vedeți trecutul într-un vis

Colectați roșii roșii coapte – spre fericire și bogăție; necoaptă, maro sau verde – la o problemă neprevăzută și nedorită în afaceri la locul de muncă. Răsfățate, înnegrite de cețurile neașteptat de timpurii, roșiile sunt un semn rău, prevestind o slăbire a vederii sau o boală progresivă a ochilor. Aruncarea roșiilor putrede – eșuați din cauza propriei indiscreții, hrăniți vitele – la boala sau moartea celor dragi. Conservarea roșiilor sărate sau murate într-un vis înseamnă o schimbare a opiniilor asupra a ceea ce ți se părea o axiomă de neclintit.

Tăierea roșiilor pentru o salată prevestește o scădere a afacerilor sau o întârziere a salariilor, gătitul borș cu roșii – dragostea se coace în suflet și se va revărsa în curând cu o pasiune nebună. Cumpărarea de roșii într-un vis arată că puteți suferi o înfrângere serioasă în competiția de la rivalii tăi comerciali. Există roșii proaspete – monitorizează-ți cu atenție proprietatea, pe care o poți pierde; feluri de mâncare cu roșii – vei ajunge la o bătrânețe copt.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

roșie roșie – supărată; verde – spre nedumerire.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Roșie – Văzând roșii coapte pe tufișuri într-un vis – pentru bucurie și fericire în viața de familie.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Roșie – Există roșii roșii într-un vis – să te bucuri, așa este interpretat acest vis în cartea de vis.

mananca rosii

Interpretarea viselor Mănâncă roșii a visat de ce într-un vis Mănânci roșii? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să visezi să mănânci roșii citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Roșii

Cultivarea roșiilor acasă într-un vis înseamnă dragoste secretă, ascunsă cu grijă de rivalii invidioși.

Îngrijirea roșiilor în grădină arată că persoanele excesiv de curioase pot afla și divulga secretul inimii tale.

Răsadurile de roșii înseamnă confuzie în afaceri și o vizită neașteptată a unui oaspete nedorit.

Udarea tufelor mari de roșii înalte într-un vis, prevestind o recoltă bogată, sugerează că veți afla în curând despre existența unui rival care locuiește chiar lângă tine.

Colectați roșii roșii coapte – spre fericire și bogăție; necoaptă, maro sau verde – la o problemă neprevăzută și nedorită în afaceri la locul de muncă.

Răsfățate, înnegrite de cețurile neașteptat de timpurii, roșiile sunt un semn rău, prevestind o slăbire a vederii sau o boală progresivă a ochilor.

Aruncarea roșiilor putrede – eșuați din cauza propriei indiscreții, hrăniți vitele – la boala sau moartea celor dragi.

Conservarea roșiilor sărate sau murate într-un vis înseamnă o schimbare a opiniilor asupra a ceea ce ți se părea o axiomă de neclintit.

Tăierea roșiilor pentru o salată prevestește o scădere a afacerilor sau o întârziere a salariilor, gătitul borș cu roșii – dragostea se coace în suflet și se va revărsa în curând cu o pasiune nebună.

Cumpărarea de roșii într-un vis arată că puteți suferi o înfrângere serioasă în competiția de la rivalii tăi comerciali.

Există roșii proaspete – monitorizează-ți cu atenție proprietatea, pe care o poți pierde; feluri de mâncare cu roșii – vei ajunge la o bătrânețe copt.

Interpretarea viselor – Tomate

A te uita la roșii într-un vis înseamnă a experimenta dragostea secretă pentru cineva.

Roșii frumoase pe tufe sau roșii de cules – din fericire, bucuriile vieții de familie.

Mănâncă roșii – te faci bine.

Pentru ca o fată să vadă roșii coapte – la o căsnicie de succes.

Roșiile verzi sunt semnul unor decizii premature și greșite.

Interpretarea viselor – Roșii

Interpretarea viselor – Roșii

Dacă mănânci roșii într-un vis, înseamnă. Te recuperezi.

Cultivarea roșiilor vă promite fericire și bucurie în viața de familie.

Dacă o fată vede roșii coapte într-un vis, atunci va fi fericită în căsătorie.

Interpretarea viselor – Roșii

Interpretarea viselor – Roșii

Culegând roșii coapte – un vis înseamnă fericire și bucurie în viața de familie. Gătitul sau conservarea roșiilor – vei fi sănătos.

Imaginați-vă că faceți o salată de roșii și hrăniți întreaga familie.

Interpretarea viselor – Tomate

Am visat că mănânci roșii – grozav. Deci te recuperezi.

Cultivarea roșiilor visează la fericire și bucurie în viața de familie.

O fată care vede roșii coapte într-un vis va fi fericită în căsătorie.

Interpretarea viselor – Roșii

Interpretarea viselor – Tomate

Roșii coapte și puternice într-un vis: simbolizează activitatea și vigoarea. Adesea, astfel de vise prevestesc un mare succes planurilor tale.

Cu toate acestea, în același timp, ar trebui să vă amintiți că asertivitatea excesivă sau mândria nemoderată amenință să interfereze foarte mult cu planurile tale.

Roșii putrezite sau deteriorate – un prevestitor de eșec și pierdere. Visul sugerează că aroganța sau ambiția ta excesivă poate fi cauza acestor eșecuri.

Interpretarea viselor – Tomate

Există o roșie într-un vis: pentru un bărbat – din fericire, pentru o femeie – pentru sănătate, pentru o fată – pentru căsătoria cu un bărbat sănătos, pentru un tip – pentru o soție frumoasă și bună, pentru o persoană bolnavă – pentru un recuperare rapidă.

Există fructe stricate – din păcate și necazuri.

De ce visează roșiile

Acest vis este cel mai favorabil pentru persoanele care sunt bolnave sau vizitează un medic: a existat o fractură în starea ta, foarte curând te vei recupera în sfârșit.

Potrivit interpretului, acest vis este de o importanță deosebită pentru sexul frumos: dacă o fată vede roșii coapte într-un vis, aceasta îi prevestește o căsnicie rapidă și fericită, o întâlnire cu un mire bun. Și este bine ca femeile căsătorite să vadă fructe în creștere într-un vis – atunci va exista fericire și confort în viața de familie.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor apă pe podea

Dacă culegi roșii coapte dintr-o ramură, atunci te așteaptă o veste bună, ți se va întâmpla ceva bun și asta nu poate decât să te rog. Dar nu este nimic în neregulă dacă roșiile pe care le culegi sunt încă verzi. Asta înseamnă că ești absolut sănătos pentru invidia multora.

Dar semințele de roșii pot indica faptul că treburile te așteaptă în casă, va trebui să ai grijă de copii, să ai grijă de cei dragi. Roșiile verzi de pe o creangă, dimpotrivă, spun că va trebui să faci treabă, pentru că ceva a mers prost în acest domeniu. Așteaptă-te la o conversație neplăcută cu șeful tău.

Roșiile la care ai visat te fac să crezi că în interior ești chinuit de o dragoste secretă care izbucnește. Acordați atenție sentimentelor ascunse, altfel vă vor ascuți, nu vă vor oferi odihnă. Dacă culegi roșii direct din tufiș, te pot aștepta necazuri personale, poți învăța ceva nu prea bun despre cei dragi și ai grijă – partenerul tău are o pretenție serioasă și o conversație serioasă.

Spălarea roșiilor într-un vis înseamnă că sufletul tău este deja gata să se elibereze de sentimente inutile de atașament, datorie și altele asemenea. Gândește-te, poate că ești „blocat” în regrete demult învechite – spune la revedere de la toată povara care te împiedică să trăiești.

Interpreții consideră o roșie într-un vis un semn bun. Pentru cei bolnavi, acest vis promite o recuperare rapidă, pentru oamenii singuri – o cunoaștere rapidă cu o persoană care va juca un rol important în viața lor. Dacă mănânci o roșie suculentă cu poftă, asta indică faptul că ești sănătos și că nimic nu-l va amenința în viitorul apropiat. Dacă devii dintr-o dată grădinar într-un vis și ai grijă de paturile cu roșii, așteaptă oaspeți buni cu vești bune.

Doar un vis în care trebuie să gusti o roșie verde, necoaptă poate avea un sens negativ. În acest caz, lucrurile se vor înrăutăți pentru tine, fii pregătit pentru asta și încearcă să muți cu calm șirul temporar de eșecuri. La urma urmei, cu siguranță va fi urmată de o perioadă favorabilă.

Detaliile interesante despre visele despre roșii sunt notate de compilatorul acestei cărți de vis. De exemplu, el clarifică faptul că visul în care plantezi răsaduri indică nevoia de a-ți aranja viața personală. Multă vreme nu i-ai acordat suficientă atenție, iar această neatenție îți supără sufletul pereche, dacă este cazul. Iar dacă ești singur, atunci este timpul să-ți faci timp pentru a-ți găsi un partener de viață, încearcă să-ți dezvolți viața în mod egal, acordând atenție tuturor sectoarelor.

Într-un vis, culegi roșii roșii din grădină: în curând vei începe să culegi roadele eforturilor tale și cu siguranță îți vor plăcea rezultatele.

Dar visul în care tăiați roșii vă promite o întâlnire cu o pasiune fatală, nu vă veți putea înfrâna dorințele, dar s-ar putea să vă placă această stare de lucruri.

Doamnele frumoase pot vedea cu ușurință roșii pe masă într-un vis, sau ele însele vor găti un fel de mâncare din ele. Este de remarcat faptul că interpretarea somnului va depinde de multe detalii. De exemplu, roșiile de pe tufe te încântă cu vestea că fericirea va veni în viața personală și toate temerile de a fi lăsat în pace vor dispărea.

Într-un vis, roșii conservate – știi că te așteaptă schimbări în viață, chiar și opiniile și convingerile tale vor deveni diferite. Și aceasta este o veste bună pentru tine.

Dar dacă nu tu ai făcut roșiile în borcan, ci au apărut în visul tău, fii atent: în realitate vor să te înșele, „te escrochează pentru bani”. Încercați să fiți atenți și să nu răspundeți la apeluri sau mesaje suspecte.

Un vis despre roșii pentru femeile însărcinate este, de asemenea, un semn bun, deoarece vorbește despre o rezoluție pozitivă a unei femei de povara unui copil sănătos.

Roșiile verzi pe care o femeie le vede într-un vis sunt dovada conservatorismului în viața intimă. Poate că acesta este un prilej de a te gândi la asta și de a-ți diversifica puțin spațiul personal? Poate că partenerul va răspunde cu ușurință la astfel de experimente.

Cumpărarea roșii roșii într-un vis indică faptul că vă puteți găsi într-o situație delicată la locul de muncă. Fii atent și nu ai încredere în toți oamenii la rând necondiționat.

De ce visezi roșii într-o carte de vis

12 octombrie 2019 la 10:33 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează roșia citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este visul unei roșii?

Сонник XXI века

La ce visează Tomato și ce înseamnă:

Roșie – Să vezi roșii într-un vis – să te bucuri, să iubești, să mănânci o roșie – la o întâlnire, să arunci roșii – înseamnă să te irosești flirtând.

Sonnik Miller

De ce visează Tomato într-un vis?

Dacă mănânci roșii în vis, înseamnă că te-ai recuperat. Cultivarea roșiilor vă promite fericire și bucurie în viața de familie. Dacă o fată vede roșii coapte într-un vis, va fi fericită în căsătorie.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Roșie – Dragoste secretă.

Vezi și: de ce visează răsadurile, de ce visează orașul, de ce visează plantele.

Cartea de vis astrologic

Roșii vezi ce înseamnă?

Roșie – Multă sănătate. Plăcerile sexuale.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea roșiilor din visul tău

Roșie – Relație de dragoste sau prietenie secretă; rușine.

Cartea pentru visele copiilor

Roșie – Pentru o nouă cunoștință, destul de plăcută.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la Tomato?

Roșie – Fericire și bucurie în viața de familie. Imaginați-vă că faceți o salată de roșii și hrăniți întreaga familie.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Roșii coapte – din fericire căsătorite de mulți ani. Roșiile verzi sunt un semn de nerăbdare. Mănâncă roșii – pentru sănătate.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce cresc roșii într-un vis?

Roșie – Pasiune. Există – sex care aduce satisfacție, roșii în creștere sau coapte – fericire și bucurie în viața de familie.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Tomato?

Să vezi roșii roșii într-un vis este rău. Roșii – rușine, trebuie să roșești de ceva. Ripe – o boală.

Citeste mai mult:  De ce fetele visează la menstruație

Interpretarea viselor Feng Shui

Tomate: interpretarea imaginii

Există o roșie într-un vis: pentru un bărbat – din fericire, pentru o femeie – pentru sănătate, pentru o fată – pentru căsătoria cu un bărbat sănătos, pentru un tip – pentru o soție frumoasă și bună, pentru o persoană bolnavă – pentru un recuperare rapidă. Există roșii stricate – din păcate și probleme. Cumpărați roșii – pentru oaspeții respectați.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Tomatoes

 • Plantarea răsadurilor de roșii într-un vis înseamnă că trebuie să-ți rezolvi viața personală.
 • Culegând roșii roșii coapte în grădină, arată că este timpul să culegeți roadele propriilor eforturi.
 • Tăierea roșiilor într-un vis este o pasiune nestăpânită.

Interpretarea viselor Taylor Joles

De ce visează roșia, sens simbolic:

Roșiile erau numite cândva „merele iubirii” și erau considerate afrodisiace în principal datorită culorii lor strălucitoare și a multor semințe mici. Interesant este că, potrivit unor studii, consumul de roșii poate ajuta la prevenirea unui număr de boli masculine, precum cancerul de prostată. Roșiile într-un vis pot indica o viață sexuală sănătoasă.

Carte de vis romantică

De ce visezi la o roșie

Cultivați roșii acasă, ceea ce înseamnă că în realitate vei întâlni în curând un rival care vrea să-ți ia persoana iubită de lângă tine. Nu-ți face griji în zadar – partenerul tău îți va fi mereu fidel.

Dacă o fată liberă a văzut roșii coapte și suculente – aceasta este pentru o cunoștință romantică rapidă, ocupată – pentru o nuntă magnifică și solemnă. Udați roșii, în curând vei întâlni un sentiment luminos și neașteptat care te va conduce la o alianță cu o persoană care este ideală pentru tine.

Interpretarea viselor astromeridianului

Dacă ai visat răsaduri de roșii

Roșie – Aproape întotdeauna un simbol favorabil. Acesta este mai ales un semn bun pentru bolnavi, deoarece le promite o recuperare rapidă. Restul se poate aștepta la o cunoștință plăcută, care se va dezvolta în curând într-o prietenie puternică.

 • Există o roșie suculentă – sănătatea ta este în stare perfectă și nimic nu o amenință în viitorul apropiat.
 • Plantarea roșiilor în grădină într-un vis – până la sosirea unor oaspeți brusci, dar plăcuti, care vor aduce vești pozitive cu ei.
 • Dacă vezi sau mănânci o roșie roșie uriașă, în curând, în realitate, vei experimenta o plăcere fără precedent.
 • A vedea o roșie verde sau necoaptă, conform cărții de vis, este nedumerire și o deteriorare bruscă a stării de lucruri.

Carte de vis modernă mare

Roșie – de ce visează visătorul?

Vedeți creșterea roșiilor într-un vis – un vis sugerează că sunteți un proprietar zelos, vă dedicați tot timpul liber treburilor casnice, treburilor casnice; ai ordine exemplară peste tot; vei trăi o viață lungă și fericită. O tânără vede roșii coapte într-un vis – această femeie va avea o căsnicie fericită. O tânără a visat la roșii necoapte – această femeie va fi dezamăgită în dragoste.

Este ca și cum ai mânca roșii – dacă ești bolnav, atunci recuperarea va veni în curând. Este ca și cum ai mura roșii – cei dragi te vor deranja; în loc să vă odihniți după muncă, va trebui să vă ocupați de treburile rudelor.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Tomato la zilele săptămânii?

Tomate – Vedeți creșterea roșiilor verzi necoapte. Un vis care a avut loc în primăvară este o boală; vara – să refuzi să-ți îndeplinești cererea; în toamnă – la eșecuri și pierderi; în timpul iernii – a mâhnire și a întrista.

Vedeți cum cresc roșii roșii coapte. Un vis în primăvară – pentru a îmbunătăți bunăstarea; vara – noroc; în toamnă – la o descoperire neașteptată; iarna – spre noroc si indeplinirea planului.

Există roșii verzi necoapte. Un vis în primăvară înseamnă că vei primi o scrisoare neplăcută sau vei avea o întâlnire neplăcută; visând vara, înseamnă că vei fi atras într-o poveste neplăcută; iar în toamnă, că cineva va răspândi zvonuri rele despre tine. Un vis care a avut loc iarna este un semn de stare generală de rău.

Există roșii roșii coapte. Un vis care a avut loc în primăvară – să primești o scrisoare care să-ți facă plăcere; vara – spre o surpriză plăcută; visând toamna, el avertizează că încearcă să te încercuiască în jurul degetului; iar iarna – la sănătate.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează Tomato?

Cultivarea roșiilor acasă într-un vis înseamnă dragoste secretă, ascunsă cu grijă de rivalii invidioși. Îngrijirea roșiilor în grădină arată că persoanele excesiv de curioase pot afla și divulga secretul inimii tale. Răsadurile de roșii înseamnă confuzie în afaceri și o vizită neașteptată a unui oaspete nedorit. Udarea tufelor mari de roșii înalte într-un vis, prevestind o recoltă bogată, sugerează că veți afla în curând despre existența unui rival care locuiește chiar lângă tine.

Colectați roșii roșii coapte – spre fericire și bogăție; necoaptă, maro sau verde – la o problemă neprevăzută și nedorită în afaceri la locul de muncă. Răsfățate, înnegrite de cețurile neașteptat de timpurii, roșiile sunt un semn rău, prevestind o slăbire a vederii sau o boală progresivă a ochilor. Aruncarea roșiilor putrede – eșuați din cauza propriei indiscreții, hrăniți vitele – la boala sau moartea celor dragi. Conservarea roșiilor sărate sau murate într-un vis înseamnă o schimbare a opiniilor asupra a ceea ce ți se părea o axiomă de neclintit.

Tăierea roșiilor pentru o salată prevestește o scădere a afacerilor sau o întârziere a salariilor, gătitul borș cu roșii – dragostea se coace în suflet și se va revărsa în curând cu o pasiune nebună. Cumpărarea de roșii într-un vis arată că puteți suferi o înfrângere serioasă în competiția de la rivalii tăi comerciali. Există roșii proaspete – monitorizează-ți cu atenție proprietatea, pe care o poți pierde; feluri de mâncare cu roșii – vei ajunge la o bătrânețe copt.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

roșie roșie – supărată; verde – spre nedumerire.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Roșie – Văzând roșii coapte pe tufișuri într-un vis – pentru bucurie și fericire în viața de familie.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Roșie – Există roșii roșii într-un vis – să te bucuri, așa este interpretat acest vis în cartea de vis.