De ce visezi la sânge pe mâini

Într-un vis, mâinile în sânge: alegerea unei cărți de vis, semnificația și interpretarea somnului

  • 3 decembrie 2018
  • coşmaruri
  • Elena Zio

Mâinile însângerate văzute într-un vis sunt considerate unul dintre cele mai rele simboluri. Un astfel de vis promite în majoritatea cazurilor ghinion, nenorocire și necaz. Pentru a interpreta visul mai detaliat, este important să vă amintiți pe mâinile cui a fost sângele și în ce circumstanțe l-ați găsit.

De ce visezi la sânge pe mâini

Dacă visezi sânge pe mâinile tale din cauza unei căderi sau răniri, atunci acest vis poate fi un avertisment că trebuie să fii mai atent și să nu ai încredere în oamenii necunoscuti. Uneori, un complot similar într-un vis promite o fractură sau o altă rănire în viața reală.

Mâinile care visează în sânge ale fetei prevestesc suferință. Interpretarea viselor consideră că acest lucru se poate datora neglijenței unei fete care, subestimat pericolul, va comite un act stupid. Dacă acțiunea somnului a avut loc noaptea în drum spre casă, atunci, în realitate, ar trebui să stai departe de locurile în care există fire goale, agățați, sticlă spartă sau alte obiecte periculoase, ascuțite.

Dacă un tip visează la mâini rupte în sânge, atunci aceasta promite o muncă zadarnică. De asemenea, un complot similar poate însemna că visătorul își va supraestima foarte mult abilitățile și va pierde în lupta împotriva adversarilor inegali.

Să vezi sângele altcuiva pe mâinile tale este o mare pacoste asociată cu o acuzație nedreaptă. Dacă ați avut un astfel de vis, atunci încercați să evitați companiile și întreprinderile dubioase.

Ce înseamnă somnul pentru o fată

Dacă într-un vis o fată își vede mâinile în sânge, atunci o vor aștepta experiențe emoționale puternice. Poate că se va îndrăgosti de un tânăr care nu-i va răscumpăra sentimentele.

A vedea sângele altcuiva pe mâinile ei pentru o fată înseamnă că ea însăși va deveni cauza suferinței cuiva. Aceeași interpretare are un vis în care o fată acceptă un cadou de la un tip pe care îl cunoaște, dar simte că și-a pătat mâinile cu sânge.

Semnificația somnului conform cărții de vis a lui Miller

Rănile de pe mâini sau alte părți ale corpului, potrivit lui Miller, prezic eșec în toate domeniile vieții. Dacă într-un vis reușiți să opriți sângerarea, atunci, în realitate, puteți preveni problemele în ultimul moment.

A vedea într-un vis o rană care sângerează puternic pe braț înseamnă că visătorul are probleme de sănătate. Dacă persoana care a văzut un astfel de vis era deja bolnavă, atunci starea lui se va înrăutăți.

De ce visezi la sânge pe mâini conform acestei cărți de vis? Un astfel de complot promite continuu ghinion și nenorocire.

Interpretare conform cărții de vis a secolului XXI

Dacă crezi această carte de vis, atunci sângele într-un vis înseamnă că trebuie să fii atent și să nu oferi nimănui un motiv să bârfească. De asemenea, ar trebui să acordați mai multă atenție sănătății dvs.

Un vis în care culegeți sânge cu mâinile are o interpretare surprinzător de pozitivă și aduce fericire și asistență financiară.

A vedea într-un vis cum îți bei propriul sânge înseamnă că ești o persoană foarte narcisistă și egoistă.

Sângerarea ușoară de la o tăietură pe braț indică seriozitatea visătorului și capacitatea sa de a-și gestiona cu înțelepciune fondurile.

Să sângerezi puternic într-un vis înseamnă că cheltuiești mai mulți bani decât câștigi.

Dacă într-un vis ți-ai tăiat mâinile și admiri sângele, atunci ești împovărat de un secret pe care ești forțat să-l ascunzi.

Ce înseamnă mâinile în sânge conform cărților de vis ale lui Vanga, Nostradamus și Longo

Potrivit lui Vanga, sângele este asociat cu familia, legăturile de familie și conflictele. A vedea mâinile în sânge într-un vis înseamnă că nenorocirile te așteaptă din vina unei rude. Dacă sângele a venit de la o mușcătură de câine, atunci vei fi atras într-o ceartă majoră, ale cărei consecințe pentru tine vor fi dezastruoase. Un vis în care tratezi o rană sângerândă de pe braț indică dorul după o rudă decedată.

În cartea de vis a lui Nostradamus, sângele pe mâini sau pe alte părți ale corpului într-un vis oferă știri de la rude. Dacă într-un vis curge prea mult sânge din rană și îți pierzi cunoștința, atunci în realitate vei găsi singurătate și gânduri triste. Dacă vezi sânge pe mâinile unei persoane cunoscute înseamnă că relația ta cu el se va deteriora.

Potrivit lui Longo, a vedea o rană care sângerează într-un vis înseamnă că te vei confrunta cu probleme grave. La început vor părea nesemnificative, dar se dovedește că nu este atât de ușor să le faci față. Chiar dacă apelezi la rude sau prieteni pentru ajutor, nu vei putea găsi cu ușurință soluția potrivită. Cu toate acestea, nu este nevoie să disperați, pentru că necazurile nu vor dura pentru totdeauna și le puteți depăși.

A vedea cum într-un vis îți lingi sângele din mâini înseamnă că te așteaptă un eveniment neplăcut legat de transport. Visul indică faptul că, din cauza neglijenței tale, poți intra într-un accident.

Semnificația sângelui pe mâini de la o mușcătură de câine

O interpretare negativă are un vis în care un câine te mușcă. Cel mai probabil, veți avea probleme din vina unei persoane cunoscute. Dacă într-un vis ați reușit să evitați o mușcătură, atunci, în realitate, puteți evita problemele sau le puteți face față cu ușurință.

A încerca să mângâi sau să hrănești un câine într-un vis, dar, în același timp, să muști din el înseamnă că încerci în mod constant să-ți ajuți prietenii în zadar, pentru că nimeni nu-ți apreciază eforturile.

Dacă mâinile tale au fost rănite de un câine uriaș, atunci vei fi dezamăgit de un prieten apropiat. Mușcătura unui câine mic promite doar adversități minore pe care le poți depăși cu ușurință.

Dacă vezi un câine mușcându-ți mâna stângă înseamnă că ai putea avea mari probleme la serviciu.

Alte previziuni

Dacă într-un vis a existat sânge pe mâinile unei alte persoane, atunci în realitate puteți face o mare greșeală, pe care o veți regreta foarte mult.

A-ți păta mâinile cu sângele altcuiva într-un vis înseamnă că, în realitate, vei manipula o altă persoană pentru a-ți atinge propriile obiective egoiste.

Dacă într-un vis vezi sângele unui animal pe mâini, atunci în viitorul apropiat totul va cădea din mâinile tale și va merge conform planului.

Citeste mai mult:  Șarpe într-un sens de vis

Potrivit Family Dream Book, sângele pe mâini prevestește sosirea oaspeților neinvitați. Cu toate acestea, nu veți fi mulțumiți de vizita lor.

În „Interpretarea viselor de la A la Z”, mâinile sângeroase visează la relații tensionate cu rudele. Dacă într-un vis vezi măcelari ale căror mâini și haine sunt pătate de sânge, atunci cineva va începe să răspândească zvonuri despre tine și vor avea un efect negativ asupra reputației tale.

Spălarea sângelui într-un vis înseamnă o întâlnire viitoare cu cei dragi.

De ce visezi la sânge pe mâini și degete?

Se crede că visele la care visăm din când în când pot purta un mesaj de avertizare. Puteți chiar să preziceți viitorul din ei, mai ales dacă vedem lucruri sau semne specifice în ele. Astfel de semne pot fi sânge sau răni, dar înainte de a vă speria, ar trebui să vă dați seama ce înseamnă. De ce visezi la sânge pe mâini, degete sau în alte locuri, citește acest articol.

Vezi sângele de pe mâini

Majoritatea cărților de vis asociază un astfel de vis cu rudele sau cu sănătatea umană. De exemplu, de ce visezi la sânge pe mâini? O astfel de imagine, aparent, sugerează că există tensiune și neînțelegere în relațiile cu cei dragi și poate avea loc și o atitudine nedreaptă față de o persoană, calomnie împotriva ei. În plus, ar trebui să acordați atenție sănătății dvs.

Sângele de pe mâini simbolizează uneori fapte. Printr-un astfel de vis, subconștientul poate informa o persoană că locul de muncă sau afacerea lui este probabil să fie în pericol. Sau există pericolul de a fi implicat în afaceri murdare, a căror responsabilitate va cădea asupra ta. Nu este exclusă posibilitatea unei „instalări”.

Întrebându-te de ce visezi la sânge pe mâini, ar trebui să-ți amintești și dacă nu ești de vină pentru cineva – poate ar trebui să ceri iertare și să încerci să-ți corectezi greșelile?

Sângele degetelor

Gândindu-vă la ce vise de sânge de la un deget de pe mână, ar trebui să vă amintiți despre oamenii apropiați. Dacă într-un vis ați avut șansa să vă tăiați sau să vă răniți cumva degetul, atunci cel mai probabil acest lucru prevestește o despărțire de o persoană dragă inimii tale. Separarea poate fi lungă și vă poate afecta grav starea de spirit. Adio nu înseamnă neapărat moarte, doar una dintre rude poate pleca în curând pentru o lungă perioadă de timp.

De ce altfel visezi la sânge de la un deget de pe mână? Astfel de vise pot fi, de asemenea, un semnal al problemelor de sănătate umană. Aceasta este o defecțiune, o defecțiune a ceasului biologic sau o încetinire a proceselor vitale ale corpului. S-ar putea să fii depășit de boală sau pur și simplu vei experimenta slăbiciune, stare de rău, un fel de tulburare. În astfel de cazuri, probabil că ar trebui să vă gândiți la odihnă, deoarece restabilind forța în timp util, puteți evita multe probleme de sănătate în viitor.

Sânge de la răni și tăieturi

În unele vise, puteți vedea sânge împreună cu răni și tăieturi. Astfel de vise pot fi interpretate în moduri diferite, mult depinde de natura și locația daunelor. De exemplu, să vezi sânge curgând dintr-o tăietură înseamnă să te distrezi într-o companie bună și prietenoasă. Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste vise poartă un semn rău.

Despre ce visează o tăietură pe o mână cu sânge, majoritatea cărților de vis vorbesc într-un mod negativ. Tăiați-vă cu un cuțit – la o accidentare industrială, cu foarfecele – așteptați-vă la trădarea prietenilor sau a celor dragi. Dacă te rănești cu un brici într-un vis, încearcă să fii mai hotărâtor în viața reală, deoarece incertitudinea poate fi și periculoasă.

Dacă într-un vis te tăiați, atunci veți deveni o sursă de pericol atunci când altcineva vă rănește – așteptați-vă la probleme din exterior. Dar de ce visezi la o rană pe o mână fără sânge? Poate că acesta este cel mai de rău augur, este posibil ca cineva să moară.

Vedeți sânge dintr-o venă, faceți teste

Dacă faci teste într-un vis, după toate probabilitățile, ești îngrijorat de un fel de necaz care i s-a întâmplat rudei tale, îl simpatizești. Dar care este visul sângelui dintr-o venă de pe braț? Este posibil să aveți probleme în curând cu forțele de ordine sau cu autoritățile. De asemenea, poate indica faptul că veți rezolva o problemă importantă pentru dvs. sau va trebui să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile colegilor dvs.

Când într-un vis iei tu însuți sânge de la cineva, vei folosi persoana în scopuri proprii, este posibil ca cineva să facă treaba „murdară” pentru tine sau pentru tine.

Sângera

Uneori, unele vise sunt mai degrabă coșmaruri – în ele putem vedea mult sânge în care noi înșine ne înecăm sau expirăm odată cu el. A vedea astfel de imagini este foarte neplăcut. Nu este întotdeauna clar, de exemplu, de ce visezi la o rană pe braț cu sânge care curge din ea sau la o baltă groaznică de lichid roșu la picioarele tale. Imediat îmi vin în minte imagini înfiorătoare dintr-un „film de groază” vizionat recent. Deci, să te vezi sângerând într-un vis înseamnă că vei simți în curând o cădere și, cel mai probabil, va fi epuizare morală sau mentală. Ai grijă de nervii tăi. Poate că există cineva lângă tine care îți consumă vitalitatea.

Culoarea și caracterul sângelui

Pentru a interpreta corect semnificația unor vise, uneori este foarte important să observați detaliile acestora, de exemplu, culoarea sângelui sau starea acestuia. De ce să visezi la propriul tău sânge pe braț sau în altă parte dacă este negru? În acest caz, cărțile de vis promit recuperarea unei persoane bolnave, în timp ce necazurile minore pot depăși o persoană sănătoasă, dar nu vor cauza prea mult rău. Sângele stacojiu prevestește aventuri amoroase. Cu toate acestea, nu toată lumea crede în asta.

Sângele gros indică probabilitatea unor probleme de relație cu celălalt semnificativ, ceea ce poate provoca stres. Dacă visezi cheaguri de visiniu, aceasta este o pierdere, precum și probleme în viața profesională și personală.

Apropo, un vis în care vezi ceva care are o culoare roșie-sânge poate fi un semn foarte rău. Aceasta poate fi urmată de o mare problemă, care va fi greu de evitat.

Citeste mai mult:  Ajută mama moartă într-un vis

Sânge și alți oameni

Unele vise pot arăta o imagine în care alți oameni apar în fața ta cu mâinile însângerate sau interacționează într-un fel cu sângele. După astfel de poze, mulți se trezesc cu o sudoare rece. Încercând să înțelegeți de ce sângele visează pe mâinile altcuiva, încercați să vă dați seama dacă provocați probleme și necazuri cuiva apropiat, este posibil să fi jignit pe cineva. Cu toate acestea, să vezi sângele altcuiva pe tine sau pe hainele tale nu este un semn atât de rău și, uneori, astfel de vise promit vești bune, de exemplu, poți obține o promovare la serviciu.

Visele în care ai vărsat sângele altcuiva mărturisesc egoism. Ești prea fixat pe tine însuți și, atingându-ți scopul, poți reuși în multe lucruri, dar alți oameni vor suferi din cauza asta și riști să-ți faci dușmani. A vărsa sângele oamenilor cu care nu aveți cea mai bună relație într-un vis este un semn bun care prevestește rezolvarea multor probleme. Dar pentru a vedea într-un vis sângele unei persoane dragi – la despărțire și vești proaste.

Sânge pe față sau din gură

A vedea sângele ieșind din gură într-un vis înseamnă că în curând va trebui să-ți aperi punctul de vedere în fața rudelor tale. În dispute, urmează cuvintele, pentru că ceea ce s-a spus poate fi regretat. Arată-ți interes pentru sănătatea ta, mergi la medic, fă-ți un test dacă scuipi sânge în vise. Dacă în visul tău un străin este depășit de o tuse sângeroasă, atunci ar trebui să te abții de la a face noi cunoștințe și să excluzi participarea la evenimente dubioase. Acest lucru poate fi foarte riscant.

Dar sângele de pe față, aparent, prezice succesul în afaceri și bunăstarea financiară. Poate că în curând vei avea o nouă sursă de venit. Dacă într-un vis vezi sânge pe capul tău, atunci acest lucru poate indica că tu sau cineva din mediul tău este sub presiunea superiorilor sau a rudelor.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să vezi sânge din ochii tăi, probabil că vei fi dezamăgit de o persoană iubită în viitor sau s-ar putea să fii înșelat, ceea ce va fi foarte neplăcut.

În cele din urmă, este de remarcat faptul că visele ar trebui interpretate împreună cu o analiză a situației tale de viață. Întreabă-te de ce visezi sânge pe mâini, față, haine, încearcă să-ți amintești cum se dezvoltă relațiile cu rudele tale, pune-ți ordine în treburile tale și ai grijă de sănătatea ta și, de asemenea, interesează-te de bunăstarea persoanei iubite. cele. Și cel mai important – nu vă faceți griji, pentru că numai cu mintea limpede puteți depăși toate dificultățile și vă puteți bucura cu adevărat de succes!

De ce visezi la sânge pe mâini

Pe mâinile tale

Cea mai comună interpretare a acestui vis este: vizita neașteptată a rudelor. Și în cartea de vis a țiganilor, imaginea mâinilor însângerate simbolizează primirea unei moșteniri.

Dar alte surse susțin că sângele pe mâini este un semn de eșec și ghinion. Ar trebui să ai grijă urgent de sănătatea ta și să preiei controlul asupra celor mai importante aspecte ale vieții de familie pentru a fi pregătit pentru necazuri și a le preveni la timp.

Mâinile altei persoane

Văzând într-un vis mâinile însângerate ale unei persoane cunoscute – cere-i iertare. Adesea, această viziune vorbește despre pierderi care vor fi experimentate în viitorul apropiat.

Dacă visezi că cineva apropiat are sânge pe mâini, este mai bine să limitezi contactele cu această rudă. Poate reprezenta un pericol pentru visător – intenționat sau din ignoranță.

Imaginea unui străin cu sânge pe mâini – prezice o greșeală fatală. Este posibil ca visătorul să comită un act grav, pe care ulterior îl va regreta foarte mult. Prin urmare, trebuie să luați în considerare cu atenție fiecare pas pe care îl faceți.

Sânge menstrual pe mâini

Fetele dețin sânge menstrual într-un vis – prezice probleme de sănătate. Poate că bolile cronice se vor face simțite, ceea ce va afecta starea generală și bunăstarea. De regulă, vorbim despre afecțiuni ginecologice, așa că ar trebui să acordați o atenție deosebită acestei probleme.

Murdărește-ți mâinile cu sânge menstrual – să acționeze cu pripire care se pot transforma în probleme atât pentru visător, cât și pentru ceilalți. Este mai bine să vă abțineți de la declarații și acțiuni dure. De asemenea, nu strică să asculți părerile celorlalți.

soț

Sânge pe mâinile soțului – vorbește despre viitoarea vizită a rudelor din partea sa. În curând vor apărea în casă oameni legați de el prin legături de sânge.

Dacă o femeie vede un vis despre mâinile soțului ei în sânge, cel mai probabil îi este frică de interferența în viața de familie a rudelor apropiate ale soțului ei. Poate că vechile conflicte sau relații inexplicabile se fac simțite. Sau poate că doamna este doar îngrijorată înainte de sosirea soacrei ei.

Pe mâini și pe față

Unele cărți de vis spun că sângele de pe mâini și pe fața visătorului îl face un iubit al sorții. Există un solid profit atât moral cât și material. Și dacă îți ungi buzele cu sânge cu mâinile, asta indică succes la locul de muncă și stimulente financiare de la superiori.

Dar alte surse susțin că o persoană își visează propriile mâini însângerate și se confruntă cu tristețea și ghinionul. Un astfel de vis avertizează că vă simțiți rău, așa că este mai bine să lăsați lucrurile pentru un timp și să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră.

Există și o versiune care pete de sânge pe față, mâini și haine – sunt simbolul unui blestem de familie care bântuie de mulți ani familia visătorului. O persoană și cei dragi sunt în pericol pentru păcatele strămoșilor îndepărtați. Prin urmare, trebuie să-i ceri iertare lui Dumnezeu pentru a scăpa pentru totdeauna de amenințarea iminentă.

Pe brațe și picioare

Această viziune este interpretată în moduri diferite. Potrivit unei versiuni, mâini și picioare însângerate într-un vis – prezice mari probleme, prin urmare, este necesar să se rezolve problemele din familie și de la locul de muncă în timp util, fără a le lăsa să-și urmeze cursul.

un vis în care sângele curge literalmente din rănile de pe brațe și picioare – simbolizează pericolul. Poate fi o pierdere majoră în afaceri, până la pierderea propriei afaceri, sau o boală gravă, al cărei tratament va necesita mult timp, bani și efort.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor insecte mult

Cu toate acestea, există o altă versiune care oferă o interpretare pozitivă a acestui vis. Dacă visătorul va vedea sânge amestecat cu puroi pe mâini și picioare, – ar trebui să vă așteptați la mare noroc, care va îmbunătăți atât afacerile financiare, cât și cele de familie.

Cum să interpretezi ce sânge de pe mâinile tale visează

Unul dintre cele mai rele prevestiri. Aproape întotdeauna prezintă o combinație fatală de circumstanțe, acuzații nedrepte, diverse tipuri de necazuri și probleme. Pentru a înțelege de ce visezi sânge pe mâini, fii atent la circumstanțele în care l-ai descoperit. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți semnificația unui astfel de vis și să trageți concluzii pentru viitor. Este important dacă visează în propriile mâini sau în ale altcuiva.

Vătămare din cauza neglijenței

Dacă sângele a fost obținut ca urmare a unei căderi, vânătăi sau situații traumatice pe care ați simțit-o într-un vis, atunci cartea de vis scrie că un astfel de vis poate ajunge în mâna ta. După aceasta, ar trebui să fii atent și să nu ai încredere în nimeni. Uneori, un astfel de vis prezice o fractură, o cădere și o rănire domestică care se va întâmpla din neglijență.

Pentru ca o fată să găsească sânge pe mâini – la suferință. Cel mai probabil, ea va înțelege greșit pericolul și poate face o prostie, ceea ce va regreta foarte mult. Dacă acest lucru s-a întâmplat noaptea, în drum spre casă, atunci ea trebuie să evite locurile cu fire goale și drumurile care au diverse probleme și obiecte periculoase și ascuțite. Cu toate acestea, un astfel de vis poate promite și un pericol de alt fel.

Spărgerea mâinilor băieților la sânge – la munca zadarnică și la faptul că își pot supraestima puterea într-o luptă inegală cu adversarii. Dar, dacă într-un vis a existat sângele altcuiva și el îl apucă accidental, un astfel de vis promite o acuzație nedreaptă, în urma căreia tânărul poate ajunge chiar la închisoare pentru nimic. Prin urmare, după un astfel de vis, ar trebui să eviți cazurile și companiile dubioase dacă nu vrei să fii încadrat.

iubire nefericită

Foarte des, mâinile în sânge visează înainte de experiențele emoționale dificile ale tale sau ale altei persoane. Dacă o fată avea sânge pe mâini, atunci foarte curând s-ar îndrăgosti profund și neîmpărțit de un tip care ar fi complet indiferent față de ea și chiar crud. Este posibil ca fata să sufere foarte mult pentru că el este așa și, pentru a-i atrage atenția asupra ei și a stârni un sentiment de milă, va începe să-și facă rău. Ea își poate tăia venele sau pur și simplu să se sinucidă, să meargă la șantaj, dar nu va fi niciun rezultat, așa că cartea de vis scrie că o așteaptă în viitor mari experiențe emoționale.

Dacă a visat că mâinile ei au fost acoperite cu sângele altcuiva sau dacă ia un cadou de la iubitul ei și simte că este pătată de sânge – pentru suferința altora din cauza ei. Este posibil ca admiratorul respins să-și taie venele sau să o amenințe cu un cuțit și să facă diverse încercări de a-i face rău.

După un astfel de vis, ar trebui să fii mai atent, deoarece persoanele dezechilibrate mintal pot reprezenta un mare pericol nu numai pentru ei înșiși. În plus, există un articol despre incitarea la sinucidere, care poate duce la consecințe complexe și necazuri. Mai ales dacă în nota de sinucidere persoana a menționat numele visătorului. Cu toate acestea, după un astfel de vis, ar trebui să se aștepte probleme și de la femeie. De exemplu, dacă învingi un tip de la un prieten sau știi că nu numai că îți place de el. Această fată poate avea experiențe emoționale mari și dificile care se pot termina foarte rău. Prin urmare, după un astfel de vis, te poți aștepta la un mare scandal de la părinții ei sau la o încercare de a te rezolva din cauza iubirii tale.

Pentru băieți, un astfel de vis nici nu este de bun augur.

Cel mai probabil, fosta pasiune se va sinucide sau va încerca să o facă, sau vei afla că cu indiferența ta i-ai provocat dureri și traume psihice mari și severe. Prin urmare, încearcă să o găsești și să o consolezi pentru a evita consecințele pentru tine, chiar dacă nu ai de gând să construiești o relație cu ea.

Acest lucru vă va ajuta să vă începeți viitorul de la zero.

Necazuri mari și acuzații

Deci merită să interpretezi vise în care te-ai cufundat în sângele altcuiva. Aceasta înseamnă cel mai adesea suferința cuiva din vina ta, acuzații nedrepte până la condamnare.

Pentru băieți, un astfel de vis și bărbații devin un avertisment că poți ajunge într-o situație neplăcută și poți fi acuzat de crimă sau vătămare corporală gravă pe care o vor comite alte persoane. Prin urmare, nu ar trebui să intri în companii neplăcute care îți pot face rău sau unde există infracțiuni și relații necinstite.

Deteriorarea sănătății

În alte aspecte, sângele pe mâini poate însemna orice negativitate, o scădere a vitalității și o deteriorare a sănătății și a situației financiare. După un astfel de vis, așteaptă-te la boală și la faptul că norocul se va îndepărta de tine în cel mai inoportun moment. Pentru fete, sângele pe mâini le poate prezice debutul menstruației sau o scădere a vitalității, boală, intervenție chirurgicală sau pericol.

Pentru toți ceilalți, un astfel de vis prezice circumstanțe fatale, intrigi ale dușmanilor și atacul huliganilor. Din acest motiv cartea de vis te sfătuiește să fii foarte atent și să încerci să nu intri în locuri dubioase și companii care îți pot face rău. Puteți pierde bani în mod fraudulos sau puteți rămâne îndatorat sau datorat cuiva.

Pentru capul familiei, sângele pe mâini înseamnă vinovăție față de părinții sau soțul său, lacune în creșterea copiilor, rănile pe care le provoci prin metodele tale educaționale și care se pot dovedi a fi cruzime pentru copiii și soția ta. Uneori, un astfel de vis înseamnă o crimă în focul pasiunii sau un act pe care ulterior îl vei regreta amarnic.

Pentru o femeie, un astfel de vis promite o deteriorare a sănătății și depresie sau o boală feminină. Uneori, un astfel de vis prezice un avort spontan sau o naștere pentru o femeie însărcinată sau debutul menstruației pentru o femeie obișnuită.