De ce fluturii visează mult

De ce visează fluturii

Fluturii simbolizează romantismul, nepăsarea, dar în același timp – fragilitatea și fragilitatea. Într-un sens mistic, moliile reprezintă o legătură cu lumea cealaltă. Totul depinde de detalii, așa că pentru a vă da seama la ce visează fluturii, trebuie să vă amintiți toate nuanțele a ceea ce ați văzut.

Interpretarea viselor: a vedea fluturi într-un vis

Sonnik Miller ia in considerare mediul inconjurator insectele. Fluturi pe flori și iarbă verde înseamnă bunăstare, bani primiți prin mijloace cinstite, achiziții vesele. Fluttering – pentru a primi știri de la prieteni și rude care sunt în prezent departe. Moliile albe înseamnă stare de rău. Pentru femei, o astfel de insectă servește ca un semnal că visele cele mai interioare nu se vor împlini.

Conform cărții de vis a lui Vanga când fluturii visează, acesta este un complot cu simbolism care afirmă viața. În față este începutul unei noi perioade și a unei renașteri spirituale. Insecte multicolore în jur – comunicare cu o persoană amabilă interesantă.

Carte de vis nobilă interpretează mulți fluturi ca știri.

Potrivit magicianului alb Yuri Longo acest simbol într-un vis prezintă situații dificile la locul de muncă, deși nimic nu a indicat posibilitatea unor probleme.

Conform cărții de vis franceze un stol de fluturi într-o pajiște este considerat un semn foarte pozitiv. Cazurile aflate într-un impas vor primi o decizie pozitivă neașteptată.

Conform cărții de vis a lui Veles când fluturii visează, așa se reflectă așteptarea unei întâlniri. Este, de asemenea, un simbol al vieții în continuă schimbare.

sursă americană crede că crisalida fluture este personificarea potențialului visătorului. Până acum, talentele nu și-au găsit aplicația.

Interpretarea viselor ezoterice Evghenia Cvetkova sugerează că fluturele este un simbol al bucuriei și al sentimentelor reciproce. Molii strălucitoare – cineva are o simpatie și o atracție puternică pentru persoana adormită. Cele întunecate sunt un semn de trădare și înșelăciune. Rupe aripile unui fluture – la despărțire pentru îndrăgostiți și visători de familie. Motivul va fi o trădare banală.

Interpretarea visului lui Freud Privirea fluturilor este interpretată ca un simbol al iubirii pentru copii. Cu toate acestea, urmărirea insectelor, încercarea de a le prinde, indică o dorință subconștientă de contact sexual cu o persoană mult mai tânără decât tine.

Unde era fluturele într-un vis

Dacă un fluture a visat in casasituat pe o perdea sau un perete, în cercul comunicării se află o persoană nesinceră. Trădarea este probabil în curând. Este foarte bine dacă în bucătărie se găsesc insecte care flutură. Cel care doarme are talentul unui bucătar priceput. A vedea o insectă pe frigider este un apel pentru a scăpa de prietenii imaginari.

Când fluturii visează în camera, este important să luați în considerare exact unde au fost. Molia de pe pernă simbolizează o dragoste pasională, dar trecătoare.

Un avertisment serios despre pericol este complotul unui vis în care un fluture stătea pe mână. Este urgent să treceți la o examinare într-o instituție medicală.

Dacă un fluture a visat în mână sau stând în palmă – în curând va exista o întâlnire dorită cu o persoană fermecătoare. Comunicarea ușoară va lăsa emoții plăcute.

Fluturele informează despre frivolitatea visătorului pe cap. O atitudine calmă față de tot ceea ce se întâmplă ajută la viață, dar în același timp poate crea probleme.

Care a visat la un fluture

Fluturii sunt una dintre cele mai favorabile parcele de vis. fata indragostita. A făcut alegerea corectă și o căsnicie fericită o așteaptă cu partenerul ei.

fluturi femeie casatorita anii de fertilitate anunță adesea debutul sarcinii. Pentru doamnele singure și adulte, moliile simbolizează farmecul feminin, capacitatea de a beneficia de farmecul lor.

Vestea importantă înseamnă să visezi fluturi gravidă. Știrile primite vor afecta evoluția ulterioară a evenimentelor.

Flirt ușor, căsătorie cu o persoană nevinovată, nașterea iminentă a unui moștenitor – la asta visează fluturii om inactiv. Moliile le spun băieților căsătoriți că au admiratori secreti.

Interpretarea somnului prin apariția fluturilor

fluture mare înseamnă că va fi o actualizare în curând. În același timp, nu se va întâmpla o întorsătură cardinală a evenimentelor.

De asemenea fluturi uriași reprezintă nemulțumire. Visul indică faptul că gândurile constante despre sensul existenței pot interfera cu viața reală.

Simbolul nepăsării este fluturaș într-un vis. Totul va iesi bine si fara prea mult efort.

frumos fluture este un semn bun. Este necesar să faceți cunoștință cu o persoană care va fermeca cu amploarea perspectivei și capacitatea de a vedea bucuria în evenimentele de zi cu zi.

Visele sunt un prevestitor al unei aventuri romantice. culoare fluturi. Este puțin probabil să ducă la consecințe grave, dar va fi amintit mult timp.

luminos Fluture înseamnă și să te distrezi cu prietenii. Întâlnirea cu oameni cu gânduri similare va aduce bucurie sinceră.

negru fluture – la descoperirea accidentală a secretelor străinilor. Pentru visătorii în vârstă, o astfel de insectă prezice o schimbare a vremii.

alb fluturii îndeamnă să acorde atenție stării de sănătate. Dacă într-un vis cu insecte s-a întâmplat să-l vezi și pe unul dintre prietenii tăi, ei sunt și ei în pericol de îmbolnăvire.

Semn trist – galben fluture de vis. În realitate, vor veni vești proaste.

Vorbește despre nevoia de odihnă albastru fluture. Cea mai mare plăcere va aduce coasta mării.

Albastru fluturii înseamnă călătorie. Emoțiile primite pe drum vor fi amintite mult timp.

Este timpul să finalizezi o afacere începută de mult dacă visezi fluturi mov. Acum este cel mai bun moment în care finalul va fi cel mai favorabil.

roșu fluturele simbolizează o poveste de dragoste strălucitoare. Molie portocalie – timp minunat cu prietenii.

noapte fluturii sunt un simbol special. Un astfel de vis reflectă dorul pentru o persoană moartă.

Mort fluturii indică dificultăți neașteptate. Cu toate acestea, dacă se văd insecte negre moarte, toate necazurile îl vor ocoli pe visător.

Acțiuni cu fluturi într-un vis

Visând despre pregătirea pentru nașterea copiilor admira fluturi. De asemenea, un astfel de complot este interpretat ca un semnal că este necesar să se acorde o atenție deosebită evenimentelor care au loc în jur. Știrile analizate în timp util vor ajuta la îmbunătățirea bunăstării materiale.

Prind fluturi cu plasa – o reflectare simbolică a oboselii din treburile de rutină. Așa se face că setea de relaxare și divertisment își găsește o întruchipare vizuală.

Prindeți fluturi cu mâinile – la apariția unui hobby sau a unui interes romantic. Un nou interes îți va lua tot timpul liber.

Dacă visezi fluturi pe care îi hrănești, acesta este un semn bun al unei investiții practice. Achiziția valoroasă dorită va avea succes, lucrul va dura mult timp.

Dragostea reciprocă așteaptă în realitate, dacă este posibil a prinde fluture în vis O insectă pusă într-un borcan înseamnă o limitare a sentimentelor.

E rău dacă s-a întâmplat într-un vis a ucide fluture. Familia și iubiții pot aștepta trădarea.

Trebuie să vezi o catastrofă sau un eveniment tragic – așa este descifrat complotul colectarea fluturi. Ulterior, amintirile despre durerea altcuiva vor începe să chinuie persoana adormită.

Fa poze fluture – o manifestare a dorului pentru o persoană iubită decedată. Este important să renunți la trecut și să ne amintim de suflet în conformitate cu regulile credinței.

Citeste mai mult:  Dacă un tip visează joi dimineață

Cu toate acestea, nu are sens ca entomologii și cei care au prins cu o zi înainte insecte care fluturau să afle de ce visează fluturii. Va fi doar o reflectare a impresiilor zilei.

Fluture – într-un vis

Ai visat un fluture? De ce visezi un fluture? Multicolor, simplu, mare și mic? Fluturii sunt astfel de insecte, a căror vedere pune un zâmbet pe chipul tuturor. Aceste creaturi blânde flutură frumos peste iarbă și flori, se joacă sub razele soarelui, salută cu blândețe și decolează, atrăgând ochii trecătorilor.

Dacă fluturii visează într-un vis, atunci nimeni nu se poate îndoi că acest lucru este bun. Dar este chiar așa? La urma urmei, există o veche credință că sufletele morților se transformă în fluturi.

Sub masca unui fluture, sufletele lor ajung în casa morților. Poate un vis cu fluturi să promite un avertisment în acțiunile noastre. Sau poate dimpotrivă, un vis cu fluturi pentru momentul vesel al nașterii unui copil mult așteptat?

Să ne uităm la ce ne interpretează cărțile de vis ale celor mai faimoși clarvăzători și astrologi. Cel mai probabil, de la ei vom putea afla adevărul despre un astfel de vis.

Dar amintiți-vă, interpretarea corectă a somnului necesită amintirea tuturor elementelor a ceea ce vedeți. Numai în acest fel este posibil să prezici cu exactitate ce te așteaptă mâine.

Care este visul unui fluture: cartea de vis a lui Freud

Clarvăzătorul Freud din cartea sa de vis asociază fluturii cu copiii, dar în propria sa interpretare. Dacă ai visat că te joci cu fluturi, atunci în viață ai o dorință crescută de a avea proprii copii. Dacă prinzi fluturi în vis, înseamnă că la nivel subconștient ai dorința de a face sex cu tineri.

Dacă fluturii aterizează pe hainele tale într-un vis, înseamnă că intri cu ușurință în contact cu copiii.

De ce visezi să urmărești fluturi pe câmp – crește dorința de a avea contact sexual cu minorii.

De ce visezi să te uiți la un fluture într-un visk – ați identificat deja o anumită persoană cu care doriți să stabiliți relații sexuale. Visând un fluture frumos care flutură lângă tine – la revedere. Și dacă un fluture flutură pe cer, atunci în curând vei primi vești bune de la prietena sau prietena ta.

O colecție de fluturi într-un vis îi semnalează întotdeauna visătorului că regretă deja ceea ce a făcut.

Care este visul unui fluture mare

Conform cărții de vis a lui Miller, un fluture mare într-un vis oferă vești iminente. Dacă într-un vis ai visat fluturi fluturi care zboară de la o floare la alta sau plutesc jos peste iarbă, atunci o dâră neagră s-a încheiat în viața ta. Prosperitatea, ofertele de succes și cunoștințele utile vă așteaptă înainte. Cel mai probabil, veți primi foarte curând și în mod neașteptat vești bune de la prieteni pe care nu i-ați văzut de mult timp.

Dacă într-un vis vezi un fluture mare alb, atunci acesta este un prevestitor al bolii. Atenție. Cel mai probabil, această boală va fi precedată de propriile tale acțiuni greșite.

De ce visezi ca fluture mare negru zboară în casa ta și se așează pe orice piesă de mobilier – un simbol al bolii iminente a unuia dintre membrii familiei tale.

Dacă o femeie visează fluturi mari colorați, atunci este un simbol al iubirii fericite și al unei uniuni de durată.

Care este visul unui fluture colorat – cartea de vis a lui Wangi

Clarvăzătoarea bulgară Vanga, în cartea ei de vis, interpretează fluturii colorați ca oameni. Să visezi la un fluture colorat care flutură vesel peste iarbă – la un viitor fericit și fără griji.

Dacă un fluture stă pe ceva, în timp ce își bate aripile, atunci în viață ești pregătit pentru relații de familie. Merită să aruncați o privire mai atentă la alesul dvs. Poate că cu el vei obține o uniune de familie puternică.

Un fluture colorat sau mulți fluturi colorați înseamnă un vis bun, fluturând în jurul persoanei adormite, simbolizează o întâlnire rapidă cu o persoană bună

Care este visul unui fluture frumos – Nostradamus

Înțeleptul și bunul Nostradamus și cartea sa de vis despre fluturi interpretează un vis cu fluturi ca un simbol al renașterii visătorului. Chiar acum, pentru el a venit momentul în care trebuie să se gândească serios la viitoarea sa afacere, ceea ce, fără îndoială, îi va aduce succes.

De ce visezi să ții un fluture frumos în mâini într-un vis – în curând vei aduce multă bucurie unei persoane aflate în nevoie. A elibera mulți fluturi frumoși în libertate într-un vis sugerează că visătorul este o persoană care îi tratează pe ceilalți cu înțelegere, știe să dea sfaturi corecte și rezonabile, știe să ierte pe cineva drag.

De ce visează fluturii negri – cartea de vis a lui Hasse

Interpretarea somnului cu fluturi negri din cartea de vis a lui Hasse indică faptul că visătorul este supus unei frici obscure. Un astfel de vis, cel mai probabil, este un avertisment că în viață trebuie să puneți totul la locul său și să scăpați de toate neînțelegerile. În caz contrar, există o probabilitate mare de apariție a unei stări depresive.

A visa că cineva aduce un fluture negru în casă și îl eliberează simbolizează noroc. Dar meritul acestui noroc nu va fi al lui, ci cineva din cercul său apropiat de oameni. De ce să visezi un fluture mare negru sau o mulțime de fluturi mari negri – la marile schimbări în viața personală.

De ce visează un fluture într-un vis – cartea de vis a lui Loff

Să vezi o mulțime de fluturi zburători într-un vis este o veste bună. În cartea de vis a lui Loff, fluturi colorați într-un vis – identificarea momentelor si senzatiilor placute. Cel mai probabil, va trebui să vizitezi într-o companie plăcută cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult.

A urmări un fluture într-un vis înseamnă a urmări norocul. Dacă un fluture negru zboară departe de tine într-un vis, atunci este posibil ca bunele tale intenții să fie subestimate de oamenii din jurul tău.

Observa, cum cineva urmărește fluturi frumoși într-un vis – ideile tale vor fi interceptate de prieteni. Gândiți-vă dacă merită să vă împărtășiți ideile cu străinii. Poate că implementarea lor de către tine însuți va aduce armonie și prosperitate în viața ta.

Interpretarea viselor a visat fluturi

Conform interpretării somnului cu fluturi din cartea de vis a lui Longo, visătorul va câștiga în curând pace în viață. Bara neagră este în urmă și planurile tale se vor putea, în sfârșit, să devină realitate.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor

cartea de vis – Dacă într-un vis ai văzut un fluture mort sau o mulțime de fluturi morți, frumoși sau negri , atunci asta are probleme. Cel mai probabil, la spatele tău sunt înființate capcane, în care poți cădea brusc. Fii mai rezonabil în comunicare, încearcă să asculți sfaturile prietenilor și nu te asumă o sarcină care ți se pare inițial o povară insuportabilă.

Interpretarea viselor – Joacă-te într-un vis cu fluturi, în realitate va avea loc o conversație interesantă cu autoritățile. Cel mai probabil, un astfel de vis promite o creștere a scarii carierei.

De ce visează fluturii colorați și frumoși – o carte de vis. Văzând o mulțime de fluturi într-un vis

Fluturii sunt insecte frumoase și inofensive care pot înveseli mulți oameni, precum și pot face această lume puțin mai frumoasă. Dacă ai visat la un fluture – așteaptă-te să apară ceva nou și frumos, o interpretare mai exactă depinde de unele caracteristici ale visului. La urma urmei, un vis poate dezvălui viitorul. Când descifrați, încercați să vă amintiți întreaga imagine mai detaliat, cu cât vă puteți aminti mai mult, cu atât decodarea va fi mai precisă pentru ceea ce visează fluturii.

De ce visează fluturele

Un vis este cea mai prețioasă bogăție personală pentru o persoană – poartă indicii care pot schimba atât cursul unui anumit eveniment, cât și întreaga viață. În interpretarea a ceea ce visează fluturii, opiniile majorității experților sunt similare.

Cine a visat: o femeie sau un bărbat

Un fluture văzut într-un vis este un fel de personificare a spiritualității. Încearcă să acorzi mai mult timp propriei dezvoltări, găsește o activitate care să-ți placă care să-ți fie interesantă și să te ajute să devii mai puternic pe plan intern.

O interpretare mai exactă a visului:

 • Pentru o fată singură – vești despre dragostea iminentă, care va deveni fundamentul unei căsnicii de încredere.
 • Pentru o femeie, un astfel de vis este un fel de avertisment. Nu-ți folosi frumusețea de dragul dorințelor, fii mai prietenos cu ceilalți.
 • Pentru o femeie căsătorită – bunăstare în viața de familie. Și dacă moliile ar flutura peste iarbă, atunci starea financiară a ambilor soți s-ar îmbunătăți.
 • Pentru un bărbat într-o relație, un astfel de vis promite o căsătorie rapidă și primul născut ca moștenitori. Pentru un tip singuratic, un astfel de vis vorbește despre popularitatea în rândul colegilor. O molie de noapte într-un vis vă avertizează despre un hobby frivol care nu vă va aduce fericire.

Prinderea fluturelor

Dacă ai visat cum încerci să prinzi o molie, atunci așteaptă-te la succes pe frontul dragostei. Atingerea moliei cu mâna opusă nu este de bun augur.

 • Însuși procesul de prindere a fluturilor promite restabilirea relațiilor amoroase anterioare sau succesul în dragoste cu o nouă cunoștință. Pescuitul la plasă – succes în toate eforturile, mâinile – anxietate, necazuri și probleme în familie.
 • Fata a visat cum a prins un fluture cu o plasă – în viitorul apropiat iubitul ei o va chema să se căsătorească. Interpretarea unui astfel de vis este influențată și de sezonul în care a avut loc visul: primăvară – întâlnire cu prietenii, vara – călătorie, toamna – relații cu o persoană frivolă, iarna – un secret îți va fi dezvăluit.
 • Pentru un bărbat – o căsătorie rapidă în care soția sa va da naștere unui moștenitor.
 • Pentru persoanele căsătorite și căsătorite – trebuie să aflați despre partenerul de adulter.

Număr de fluturi: unul, mai mulți sau mai mulți

Se crede că ceea ce trăiește o persoană, el doarme așa.

 • Pentru cei bolnavi, o molie singuratică aduce vindecare.
 • Un fluture într-un vis al unei persoane sănătoase prezintă evenimente bruște cu un rezultat plăcut.
 • O pereche de molii – simbolizează o relație de dragoste care se va dezvolta într-o uniune puternică.
 • Mai mult de trei – spre inspirație, găsirea păcii interioare și a libertății.

De ce visezi o mulțime de fluturi? Un stol de insecte înaripate este considerat un semn bun.

 • A înălțat în aer – treburi goale.
 • Fluturat peste iarbă – distracție, vacanță.
 • În preajma florilor – plecați într-o vacanță în familie, vă veți distra de minune alături de copiii dvs.
 • Deasupra capului tău – vești bune de departe, întâlnire cu prietenii.

Dacă fluturele este încurcat în rețea, te așteaptă probleme și dificultăți. Dacă molia a reușit să iasă din plasă, atunci vei depăși cu ușurință toate obstacolele de pe drum.

culoarea insectelor

Moliile colorate într-un vis prezintă aceleași evenimente emoționale vii pe care le vei aminti mult timp. Poate că aceasta este o petrecere cu prietenii sau poate o întâlnire unică.

Valori in functie de culoare:

 • Albul este un prevestitor al unei boli iminente.
 • Molia galbenă – primirea de vești neplăcute.
 • Nuanta maro – asteptati-va la probleme de sanatate.
 • Golden – stabilitate financiară.
 • Gri sau alte culori palide – treburi de familie, griji, dezamăgiri pe frontul dragostei.
 • Fluture albastru – o călătorie la mare.
 • Culoarea portocalie a insectei este relaxarea cu prietenii.
 • Verde sau albastru – Viață măsurată și senină.
 • Culoare violet – finalizarea cazurilor vechi.
 • Fluture negru – unul dintre morți încearcă să vă avertizeze.
 • Roșu sau alte culori strălucitoare (neplăcute pentru ochi) – urmăriți cu atenție orice simptome, acestea pot fi semnul unei boli grave.

Dimensiunea moliei

Pe lângă culoare, este foarte important să luați în considerare dimensiunea insectei văzute într-un vis. La urma urmei, un fluture mare este interpretat într-o carte de vis ca un eveniment de mare importanță. Dimensiunea insectei este cea care determină semnificația informațiilor.

Un fluture palid și imens este reflectarea ta. Aparent, ești foarte pierdut și extrem de nesigur pe tine – este timpul să lucrezi la spiritul interior.

Locul: în aer liber, în interior, pe corp

Dacă ați visat la un fluture, atunci locația acestuia va afecta interpretarea viselor. O vezi fluturând pe cerul albastru – înseamnă că ești pe drumul cel bun către obiectivul dorit.

Dacă insecta a aterizat pe:

 • Floare – evenimente plăcute vă așteaptă.
 • Frunză – amintiți-vă că uneori trebuie să cedați celor dragi.
 • Piatra – relația dintre cei dragi va deveni mai puternică și mai strânsă.
 • Animalul este o întâlnire cu un prieten pierdut.

Dacă într-un vis o insectă a zburat în casa ta, atunci acțiunile în curs vor ajuta la interpretarea acesteia. Fâlfâitul unei molii în jurul camerei promite speranțe și vise goale.

 • Dacă un fluture a zburat în cameră prin fereastră, atunci așteptați-vă la vizita unui vechi prieten.
 • Vedeți un stol de insecte în casă – așteptați o invitație la o petrecere.
 • Fluturele s-a scufundat pe pernă, apoi în curând vei fi implicat într-o poveste de dragoste trecătoare.
 • Molia s-a așezat pe perdea pentru a face probleme. Probabil un prieten apropiat te va trăda.

Un vis bun în care o molie intră în contact cu corpul tău, și anume să stea pe el – vei primi vești bune de departe.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o ciupercă mare

Fluture conform cărții de vis

Care este visul unui fluture – cartea de vis a lui Wangi

 • Un stol de molii frumoase se avântă în jur – va exista o oportunitate de a schimba viața în direcția corectă.
 • Dacă prinzi fluturi într-un vis, dar se dovedește în zadar – așteaptă-te la trădare în viață, de la cineva în care ai încredere implicit.
 • Am prins o molie – asta confirmă că ești o persoană nesigură. Încearcă să construiești relații cu oamenii, schimbă-ți comportamentul, pentru că calitățile tale sunt cele care împiedică prietenia adevărată.
 • Molie pe umăr – vești bune de la cei dragi.

Am visat un fluture după Freud

În visele majorității oamenilor, molia este o reflectare a copilului.

 • Privind mișcările insectelor – chiar îți dorești să ai copii.
 • Fluture a stat pe corp – copiii te iubesc.

Încercările de a prinde o insectă indică o atracție sexuală puternică față de un adolescent. Atenție la molii – printre prietenii tăi se află un tânăr cu care vrei intimitate sexuală.

Văzând fluturi într-un vis – cartea de vis a lui Miller

Privind o insectă fluturând printre plante – constantă, profit suplimentar va apărea în viață.

Fluture: cartea de vis a lui Loff

Vedeți un stol de molii – așteptați-vă să primiți vești. Insectele colorate prezintă aceleași evenimente strălucitoare și schimbări fericite în viață. Este posibil să vă faceți din nou prieteni pierduți.

Încercarea de a prinde o molie este un mare noroc în viață. Dacă i-ai prins, atunci averea va fi cu tine, dar nu – nu te aștepta la un miracol. Pentru a vedea cum altul încearcă să prindă insecte – în viață un străin își însușește meritele, fiți mai vigilenți.

Somnul este considerat cel mai bun medicament din lume. La urma urmei, el este capabil să vindece cele mai grave răni ale sufletului. În plus, un vis poartă o mulțime de informații care pot schimba cursul evenimentelor. Interpretarea corectă a unui vis este cheia ușii către viitor, dacă o alegi corect, îți va umple viața de fericire.

De ce visează fluturii?

După cum spun cărțile de vis, un fluture într-un vis este adesea un semn bun pentru visător, promițând multe momente strălucitoare în viitorul apropiat. De asemenea, este un simbol al spiritualității umane, ceva ce înseamnă nemurire.

Această viziune de noapte arată unei persoane că ar trebui să acorde atenție laturii sale spirituale a personalității sale și să depună eforturi pentru a crește în acest domeniu.

 • Și molia văzută personifică trecerea la o formă complet nouă de conștiință, dobândirea anumitor cunoștințe, necăsătoritul profetizează fericirea în dragoste.
 • Dacă ai visat că flutură peste tine, atunci foarte curând vei primi o veste bună, iar dacă mai era o zi însorită bună în vis, atunci vei experimenta o bucurie fără margini.

A visat fluturi într-un vis ce înseamnă

 • Dacă fluturii visează în natură, merită să ne amintim ce a făcut această insectă frumoasă, deoarece interpretarea viselor va depinde direct de acest lucru.
 • Dacă frumusețea înaripată stătea pe o floare – așteptați-vă la fericire pe frontul iubirii; pe un copac – la o conversație lungă cu un iubit.
 • Insecta stătea pe o piatră – puteți crea o relație puternică și de încredere cu persoana iubită.
 • Molia decolează – va fi o plimbare plăcută în compania unor prieteni buni.
 • A o prinde într-un vis este o cerere în căsătorie.
 • Zdrobiți această insectă – pregătiți-vă pentru probleme; schilod-o într-un vis – în realitate, cineva este jignit de tine.
 • Pentru a vedea molii muribunde, infirme, bolnave – există o persoană care chiar are nevoie de sprijinul tău moral.

De ce visează fluturii colorați

 • Fluturii colorați visează – acesta este un simbol foarte bun, de bun augur pentru persoana adormită.
 • Dacă visezi oameni de culoare, un astfel de vis prezice multe zile luminoase și vesele din viața ta în viitorul apropiat.
 • Emoțiile tale pozitive vor fi foarte diverse – vei râde, te vei bucura de tot ce este în lume, succesul va veni la tine.
 • Dacă ai visat multe molii multicolore și au zburat peste tine, atunci ai avut noroc, iar soarta a decis să te lase să-ți schimbi viața în bine, principalul lucru este să nu lași această oportunitate să zboare din mâinile tale.

Mulți fluturi visează la ce

 • Fluturii visează mult – în curând visătorul va primi vești de la prietenii cu care nu a mai comunicat de mult.
 • Dacă o fată a avut un astfel de vis, își va întâlni dragostea, ceea ce va duce la o căsnicie de succes.
 • Pentru a vedea o mulțime de aceste insecte grațioase fluturând deasupra ta – vei vizita vacanța într-o companie veselă și mare de oameni plăcuti.
 • A privi o colecție de insecte neînsuflețite înseamnă a deveni martor ocular la un accident care te va afecta foarte mult.
 • Am visat o mulțime de molii pe masă în bucătărie – dormitorul vrea să organizeze o curățenie generală în casă, dar încă nu a decis să-și ducă planul.

Am visat un fluture mare, pentru ce este

 • Fluturii mari visează, dar urâți, chiar neplăcuți – semn că sufletul persoanei adormite este în pericol.
 • Cel mai probabil ai fost stricat sau avariat, este, de asemenea, posibil să fi căzut sub influența proastă a unei persoane negative.
 • Am visat la insecte mari și nedescrise – asta indică incertitudinea visătorului.
 • Să visezi la un fluture mare și frumos așezat pe palmă – la o întâlnire plăcută cu o persoană interesantă.
 • Dacă această insectă este mare și te atacă, atunci interferezi în mod conștient cu legile magiei, care ar trebui oprite imediat sau foarte curând vei fi pedepsit pentru asta.
 • Când a visat cum bate la fereastra de dormit sau se uită în casă – această persoană se gândește mult la viață, la existența umană, la moarte.

Care este visul unui fluture negru

Se întâmplă să viseze într-un vis în culori complet diferite. În acest caz, este foarte important să vă amintiți ce culoare a fost în vis.

 • Fluturii negri visează la trădare și gelozie.
 • Albii prezic o boală, dacă a zburat în cameră și s-a așezat pe cineva, atunci această persoană se va albi.
 • Dacă o femeie a văzut o molie roșie într-un vis, va întâlni un bărbat temperamental cu care va avea o aventură.
 • Are o culoare albastră frumoasă – cel care doarme va merge în curând la mare.
 • Culoarea portocalie a moliei prezice o distracție distractivă cu prietenii, iar cea verde visează la o viață liniștită.
 • Dacă este mov, vei putea în sfârșit să termini treaba pe care ai început-o cu mult timp în urmă.