Colanti negri intr-un vis

Purtați colanti negri

Interpretarea viselor Purtați colanti negri a avut un vis despre ce într-un vis să porți colanti negri? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să porți colanți negri într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – dresuri

A vedea colanții într-un vis înseamnă că vei avea călătorii lungi de cumpărături în căutarea bunurilor necesare. Colanții vechi sau rupti indică faptul că proștii ipocriți îți vor prezenta pretenții, care nu ar deranja să fie în poziția ta.

Dacă într-un vis ai îmbrăcat chiloți de o culoare de coșmar, pentru că nu ai avut alții, înseamnă că bărbații vor fi înnebuniți după noua ta ținută, risipindu-ți toate îndoielile dacă ți se potrivește sau nu.

Colanții albi într-un vis înseamnă apropierea de boală și evenimente triste în familie. Colanti pentru copii – vei avea o multime de treburi casnice sa ii speli – va fi o explicatie furtunoasa cu sotul tau, care te va suspecta (si nu fara motiv) de adulter; al naibii de dresuri pentru copii – spre dezamăgirea în viața de căsătorie.

Interpretarea viselor – dresuri

Pentru o femeie, colantii sunt un simbol al onoarei.

Pentru un bărbat, colantii visează la bucurii amoroase.

Pentru o femeie, colanti pentru a cumpara haine noi si scumpe.

Pentru o femeie să vadă colanti într-un vis înseamnă să experimenteze tandrețe.

Lose colanti – la pierderea unui nume bun.

Interpretarea viselor – dresuri

Interpretarea viselor – dresuri

A vedea dresuri înseamnă a experimenta tandrețe.

A le folosi este un simbol al onoarei.

Să le pierzi este un prejudiciu pentru numele tău.

Interpretarea viselor – Îmbrăcați-vă

O femeie se îmbracă pe cap și o curea – prevestește nașterea unui fiu.

O femeie se îmbracă cu hainele unui bărbat – indică nașterea unui descendent nobil

Tampoane sau cătușe sunt puse pe tine – la boală.

Cineva îți pune pantofii – soție înșelătorie, romantism pe lângă.

Punându-ți o cască, te urci în trăsură – te așteaptă un transfer de muncă.

Îți îmbraci haine albe – cineva ar trebui să-ți ceară o cerere.

Îți îmbraci armură și cască pentru protecție – va fi un mare beneficiu, noroc.

Îți îmbraci o rochie scumpă și frumoasă – prosperitatea copiilor și nepoților.

Îți îmbraci haine azurii, cu modele, brodate – oferă mari beneficii asociate soției tale.

Îți pui cârpă, sandale de cânepă – indică succes și noroc în toate aspectele.

Îți îmbraci o rochie și o coafură nouă – va fi o promoție.

Îți îmbraci un halat nou, îmbrăcăminte exterioară nouă – va fi o nouă soție sau concubină, prietenă.

Îți îmbraci haine de culoare galbenă sau aurie, de grâu – spre fericire și noroc.

Îți îmbraci haine albastre sau verzi – va fi ajutor și sprijin de la o persoană înțeleaptă, perfectă.

Purtarea unei rochii scumpe și frumoase este prosperitatea copiilor și nepoților.

Purtarea armurii pentru protecție este un mare beneficiu, mult noroc.

Purtarea sandalelor de pânză este succes și noroc în toate chestiunile.

A îmbrăca un halat nou este o nouă soție.

Ți-au pus tampoane – va fi o boală.

Îți legi un bandaj pe cap – fericire.

Interpretarea viselor – Îmbrăcați-vă

Dacă într-un vis vă puneți pantofi, acest lucru aduce noroc în afaceri sau o creștere a salariului. Poarta pantaloni pe dos – in curand vei fi captat de farmecul cuiva. Pune un degetar pe deget – la probleme serioase, pe care prietenii adevărați le vor ajuta să le evite. Purtarea mănușilor într-un vis înseamnă că cumpătarea ta nu va interfera cu a fi generos și dezinteresat în relațiile cu persoana iubită.

Dacă îți pui căștile într-un vis, vei fi depășit de gânduri neliniștite despre comportamentul copiilor care devin din ce în ce mai independenți. Purtarea hainelor de catifea arată că faima și recunoașterea meritului te așteaptă. Dacă îmbraci haine vechi de lucru, asta promite evenimente neplăcute la serviciu sau la o petrecere.

Punând o haină nouă – la împlinirea dorințelor, rupt – la vestea tristă, a altcuiva – te vei afla într-o situație dificilă și vei face alegerea greșită.

Dacă îți pui o perucă într-un vis, înseamnă că modificările pe care le-ai făcut nu vor aduce efectul pozitiv dorit. Purtarea ochelarilor prefigurează societatea unei persoane obsesive cu care vei fi împovărat.

Interpretarea viselor – Purtați o rochie neagră

Interpretarea viselor – Purtați o rochie neagră

Interpretarea viselor – Negru

Norii sunt albaștri sau negri – din păcate.

Norii negri coboară pe pământ – boli asociate cu respirația.

Focul și fumul negru prevestesc boală.

Să vezi un curcubeu negru este nefericit.

Dacă norii negri coboară pe pământ – boli asociate cu respirația.

Vaporii negri se ridică de pe pământ – necaz.

Pe față i-a apărut un ulcer negru – o nenorocire asociată cu fiul său.

Un ulcer negru a apărut pe față – prevestește nenorocirea asociată cu fiul.

Interpretarea viselor – Cerneală

Văzând într-un vis hainele cuiva pătate de cerneală, pregătește-te pentru faptul că oamenii invidioși te vor înșela cumva.

O tânără care a visat la cerneală va fi calomniată de rivala ei.

Dacă ți-ai văzut degetele pătate de cerneală într-un vis, vei fi chinuit de accese de gelozie. Și dacă cerneala este roșie, atunci ai probleme serioase.

Dacă într-un vis ai diluat cerneala, în realitate vei fi atras într-un fel de afacere urâtă.

O sticlă de cerneală promite apariția nedoritorilor și un declin al afacerilor.

O călimară goală văzută într-un vis este un semn că vei putea evita condamnarea publică pentru unele dintre faptele tale nu foarte bune.

O călimară plină vă reamintește că ar trebui să vă luați măsuri de precauție, altfel cei nedoritori vă pot defăima.

Ei au scris cu cerneală într-un vis – în zilele următoare vei avea doar un noroc fabulos. Nu ratați șansa, fiți pregătiți pentru o întorsătură neașteptată a evenimentelor care vă promit beneficii.

Dacă într-un vis ai scris cu cerneală și ai pus accidental o pată pe o hârtie importantă, înseamnă că data la care urma să mergi va eșua și îți vei face griji pentru asta.

Cerneală vărsată – înaintea unui scandal puternic care se va întâmpla din cauza unui fleac.

Am visat dresuri – interpretarea corectă a cărților de vis

O plăcere de neuitat este primită de o femeie din privirile masculine fixate pe picioarele ei zvelte în ciorapi frumoși. De ce visează colantii, vom afla în cărțile de vis populare.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor violul copilului

Interpretare generală

Colanții sunt un simbol feminin. Ele sunt asociate cu ceva care nu este întotdeauna vizibil la prima vedere, dar foarte important pentru viața normală a visătorului. Acest lucru poate avea legătură cu starea emoțională, experiențele interioare, aspirațiile. Adesea, astfel de detalii ale garderobei unei femei sunt visate de cei care se confruntă cu dificultăți în relațiile cu rudele, prietenii apropiați și iubiții.

Pentru un bărbat, o poveste de noapte cu picioare frumoase de femeie sub forma unor colanți strălucitori, frumoși și scumpi este un semn al succesului viitor în cucerirea și seducerea femeilor celebre și foarte vizibile. Nu va fi o sarcină ușoară să fermeci o frumusețe nobilă, dar farmecul, demnitatea și entuziasmul tău vor fi suficiente pentru a atrage atenția.

Lucrurile murdare, rupte sau uzate de acest tip simbolizează pericolul pentru visător. O fată tânără a visat că un bărbat și-a rupt accidental chiloții – pentru a fi dezamăgită de sexul opus din cauza propriei sale naivitate, neglijență, curiozitate. A da dovada de prudenta si seriozitate la prima intalnire nu inseamna sa pari iubita si sa pierzi un potential admirator. Soarta dispune favorabil de cei care își prețuiesc demnitatea și se străduiesc pentru ce este mai bun.

Ce material erau colantii intr-un vis

 • subțire, nailon – reflectă ambițiile și planurile grandioase ale visătorului. Dar aceste obiective au puține șanse să se împlinească din cauza lipsei de patronaj influent sau a sprijinului extern. Nu ești suficient de pregătit pentru a cuceri lumea la o asemenea scară. Stabiliți-vă obiective realiste. Noua experiență și cunoștințe pozitive nu numai că vor mulțumi, ci vor oferi și încredere și putere pentru victorii mai îndrăznețe;

 • scump, mătase – în realitate, obține rapid succes uimitor, popularitate. Acest lucru va îmbunătăți calitatea vieții și va urca pe scara socială. Dar astfel de oportunități vor avea un efect negativ asupra personajului și vor face natura ta foarte mercantilă și cinică. Dar merită să ne amintim că o astfel de fericire poate fi de foarte scurtă durată și la un moment dat totul se va întoarce rapid la locul său;
 • de lână, înțepător – pe de o parte, reflectă dispoziția îndrăzneață a visătorului și temperamentul certăreț. Îți este greu să stabilești un dialog cu ceilalți. A învăța să faci compromisuri, să arăți reținere, prudență, să accepti părerea altcuiva, să o asculți este o cale directă către o carieră de succes și o viață personală bogată. Situațiile conflictuale nu fac decât să îți complice existența, împingând asistenții influenți și bogați departe de tine;
 • nou în pachet – la o întâlnire cu o personalitate infantilă care îți va împiedica dezvoltarea ulterioară. Situația poate fi extinsă și complicată de faptul că veți experimenta sentimente tremurătoare și tandre pentru această persoană.

Ce înseamnă culoarea

Culoarea ciorapilor într-un vis personifică trăsăturile de caracter pe care visătorul le demonstrează în mod deschis sau, dimpotrivă, încearcă cu grijă să le ascundă.

 • alb – arată integritatea și specificul naturii dormitorului. Ești o persoană matură cu drepturi depline, care nu este chinuită de îndoieli și este hotărâtă să reușească. Pentru o domnișoară, această nuanță vorbește despre inocență și castitate;
 • gri este un simbol al mediocrității. Nu vrei să fii o personalitate vizibilă și strălucitoare. Stabilitatea și confortul sunt importante pentru tine;
 • Negru – vorbește despre misterul, secretul și caracterul practic al visătorului. Sunteți semnificativ, dar comercial în acțiunile și faptele tale.

Cărțile de vis ale autorului

Sigmund Freud

Chiloții într-un vis semnifică femininul, personificând curbele moi și goliciunea corpului unei femei. Pentru un bărbat să admire procesul în visele de noapte când o femeie își îmbracă această piesă vestimentară înseamnă să fie complet mulțumit de viața ei sexuală. Îți arăți cu încredere invariabilitatea sentimentelor tandre și atitudinea reverențioasă față de a doua jumătate, chiar și sub asaltul ispitelor și ispitelor.

Să îndepărtezi ciorapi de la iubitul tău în vise – în realitate, să fii interesat de starea romantică a pasiunii tale, să prețuiești o scânteie de pasiune. Vrei să menții fostul temperament într-o relație, să flirtezi și să te joci într-o relație intimă.

Pentru ca o femeie să se dea jos sau să-și pună colanti – în realitate, arătați dorință de exhibiționism, acordați o atenție excesivă îmbunătățirii corpului. Sunteți încântat de proporții frumoase și ideale, atât propriile dvs., cât și potențialele iubite. Această abordare reduce șansele de a găsi un partener cu adevărat demn care să te facă fericit.

Colanți rupti pe picioarele femeilor – la o rupere a relațiilor. Motivul pentru aceasta va fi trădarea din a doua jumătate. Într-o relație, vrei confort și confort, iar încrederea este un semn foarte important de dragoste, pasiune și idile intime.

Yuri Longo

Chiloții în visele femeilor pot reflecta starea emoțională și psihologică a doamnei, atitudinea ei față de anumite lucruri. Acest lucru nu se referă la ceva material, ci mai degrabă va afecta latura morală a personalității ei. Simțiți disconfort, rigiditate și iritație în ciorapii de nailon – în realitate, experimentați nemulțumire și pretenții față de o persoană foarte apropiată și dragă. Dacă acest articol de îmbrăcăminte este nou, doar din ambalaj, atunci relația voastră este în faza de măcinare, sunt necesare răbdare și timp pentru a ne cunoaște mai bine, a înțelege și a depune eforturi pentru un acord reciproc.

Un bărbat visează la articole de garderobă pentru femei pe care ea le pune pe picioare în privat – la aventuri amoroase, bucurii, flirturi și jocuri de rol cu ​​reprezentanți ai sexului opus. Perioada în care ai nevoie de o atenție sporită de la o femeie, dorințele tale sunt ușor de prezis, în timp ce satisfacția vine la fel de repede pe măsură ce trece interesul pentru această legătură.

Evgeny Tsvetkov

Pentru o femeie, colantii simbolizeaza onoarea si demnitatea ei. Am visat să pierd sau să rup acest accesoriu miresei înainte de nuntă – semn rău. Mirele te poate condamna pentru relații imorale din trecut și poate înceta logodna. Pentru o femeie în vârstă, o astfel de viziune avertizează asupra dezamăgirii amoroase iminente, care vă poate afecta reputația și autoritatea.

Încercarea de a elimina discret ciorapii găuriți într-un loc public – în realitate, luați decizii pe cont propriu pentru a elimina dificultățile pe drumul către obiectivul dorit. Nu vei fi influențat de opiniile altora și vei face față în mod adecvat circumstanțelor dificile de viață.

De ce visează colantii

Chiloți după cartea de vis a lui Freud

Chiloții, ca orice tip de îmbrăcăminte, simbolizează goliciunea persoanei pe care îl vezi sau, în general, este un simbol al corpului uman gol.

Dacă îți pui sau dai jos chiloți, asta simbolizează pofta ta de expoziții exhibiționiste.

Citeste mai mult:  Căsătorește-te cu un fost soț într-un vis

Chiloți conform cărții de vis de la A la Z

A vedea colanții într-un vis înseamnă că vei avea călătorii lungi de cumpărături în căutarea bunurilor necesare. Colanti vechi sau rupti – se spune ca bigotii ipocriti iti vor face pretentii, carora ei insisi nu ar deranja sa fie in locul tau.

Dacă într-un vis ai îmbrăcat chiloți de o culoare de coșmar, pentru că nu ai avut alții, înseamnă că bărbații vor fi înnebuniți după noua ta ținută, risipindu-ți toate îndoielile dacă ți se potrivește sau nu.

Colanții albi într-un vis – înseamnă abordarea bolii și a evenimentelor triste din familie.

Colanti pentru copii – vei avea o multime de treburi casnice, spala-i – va fi o explicatie furtunoasa cu sotul tau, care te va suspecta (si nu fara motiv) de adulter; al naibii de dresuri pentru copii – spre dezamăgirea în viața de căsătorie.

Colanți conform cărții de vis ezoterice

Ești capricios, cicălitor și pretențios;

Nou, frumos – vei fi răsfățat cu capricii;

Sfâșiat, murdar – acest comportament vă va rămâne în continuare amintit.

Chiloți conform cărții de vis moderne

A vedea chiloți într-un vis înseamnă că, în realitate, te vei împrieteni cu oameni frivoli. Dacă într-un vis o femeie vede colanti sau ciorapi albi pe picioare, atunci un astfel de vis este un avertisment. Ea este amenințată de dezamăgiri amare sau de boală. Pentru o tânără, un vis în care își îmbracă chiloți înseamnă că încearcă să cultive un angajament față de un anumit stil, pe care nu reușește întotdeauna. Dacă o femeie a visat că poartă colanți rupti, atunci o circumstanță neprevăzută ar interfera cu punerea în aplicare a planurilor ei în realitate. În plus, ar trebui să se ferească de zvonurile umane. Dacă într-un vis poartă colanți sau ciorapi frumoși și scumpi, atunci atenția bărbaților o va însoți, dar ar trebui să se gândească bine înainte de a face alegerea. Dacă într-un vis scotoci printr-o grămadă de colanti de damă, atunci în viața reală te-ai săturat să faci lucruri mărunte, în timp ce ești gata să realizezi o ispravă.

Chiloți conform cărții de vis orientale

Vezi dresuri – la prietenie cu oameni frivoli.

Dacă o femeie visa că poartă colanti sau ciorapi albi, era amenințată de dezamăgiri amare sau de boală.

Pentru o tânără, un vis în care își îmbracă chiloți înseamnă că încearcă să cultive un angajament față de un anumit stil, pe care nu reușește întotdeauna.

Dacă o femeie a visat că poartă colanti rupti, înseamnă că o circumstanță neprevăzută ar împiedica punerea în aplicare a planurilor ei. În plus, ar trebui să se ferească de zvonurile umane.

Colanți sau ciorapi frumoși și scumpi – visează la o atenție sporită din partea bărbaților, dar visătorul ar trebui să se gândească cu atenție înainte de a face alegerea ei.

Colanți conform cărții de vis Nobile a lui N. Grishina

A vedea dresuri înseamnă a experimenta tandrețe.

A le folosi este un simbol al onoarei.

Să le pierzi este un prejudiciu pentru numele tău.

Chiloți conform World Dream Book

A vedea chiloți într-un vis este un avertisment că în curând vei întâlni oameni frivoli pe calea vieții tale și s-ar putea să cadă sub influența lor.

Chiloți – Dacă o tânără a visat colanți albi sau ciorapi pe picioare, atunci, în realitate, ar trebui să se ferească de dezamăgire. De asemenea, ar trebui să acordați atenție sănătății și să treceți la un examen medical – este foarte posibil să fiți supus unui tratament pe termen lung.

Colanti – Daca o femeie a visat la colanti pe care ii pune pe picioare, atunci in realitate cauta sa-si creeze propria imagine originala, dar nu se poate spune ca reuseste. Merită să te oprești cu experimente și să treci la clasici, altfel riști să devii de râs.

Dacă o femeie a visat colanți rupti, atunci, în realitate, o circumstanță neprevăzută ar împiedica-o să-și pună în aplicare planurile. Există un mare risc ca această femeie să devină în curând obiect de bârfă.

Chiloți – Dacă ai avut un vis în care scotoci printr-o grămadă mare de colanți de damă diferiți, atunci în realitate trebuie să faci lucruri mărunte, dar necesare, iar asta te deranjează puțin, pentru că crezi că ești deja pregătită pentru o ispravă .

Colanti uzati sau rupti – o acuzatie de frivolitate; respingerea propriei sexualități.

Colanți conform cărții de vis creștine

Pentru o femeie, colantii sunt un simbol al onoarei. Pentru un bărbat, colanții visează la bucurii amoroase. Pentru o femeie, colanti pentru a cumpara haine noi si scumpe. Pentru o femeie să vadă colanti într-un vis înseamnă să experimenteze tandrețe. Lose colanti – la pierderea unui nume bun. Purtați chiloți – divertisment disperat vă așteaptă într-o companie dubioasă. Daca colantii sunt noi, totul se va termina cu bine. Dacă ciorapii sunt vechi și rupti, aventurile tale s-ar putea să te coste prea mult. Colanți lacrimali – la boala zonei genitale. Cumpără colanți – tu însuți creezi probleme pentru tine și literalmente din nimic. A da colanti – jigneste un prieten. Dacă ți se oferă chiloți – ceartă-te cu un prieten, iar vina nu va fi a ta. Ascunde orice în colanți (bani sau fundă) – ratați beneficiul.

Chiloți conform cărții de vis Acasă

A vedea colanții într-un vis înseamnă că vei avea călătorii lungi de cumpărături în căutarea bunurilor necesare. Colanții vechi sau rupti indică faptul că proștii ipocriți îți vor prezenta pretenții, care nu ar deranja să fie în poziția ta. Dacă îți pui chiloți de o culoare de coșmar, pentru că nu ai avut alții, înseamnă că bărbații vor fi înnebuniți după noua ta ținută, spulberându-ți toate îndoielile dacă ți se potrivește sau nu. Colanții albi înseamnă apropierea bolii și a evenimentelor triste din familie. Colanti pentru copii – vei avea o multime de treburi casnice. Șterge-le într-un vis – va exista o explicație furtunoasă cu soțul tău, care te va suspecta (și nu fără motiv) de adulter. Al naibii de colanți pentru copii – spre dezamăgirea în viața de căsătorie.

Ai visat la Pantyhose – sexualitate. Purtarea colantilor eleganti este o perceptie pozitiva asupra imaginii tale feminine;

Chiloți conform cărții de vis online

Cartea de vis interpretează colanții ca un prevestitor al unei întâlniri cu persoane infantile.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să vezi marea într-un vis

Ai văzut că au fost rupte – ceva se va amesteca în treburile ei și va încurca toate cărțile. De asemenea, trebuie să fii atent la bârfă.

Va trebui să-ți dai jos dresurile scumpe din plasă – pețitori nu vor avea sfârșit, doar să poți da preferință celor mai demni dintre ei.

Le blesteci – ideile tale despre o viață de familie ideală nu se vor împlini.

Scoateți dresurile pentru copii – veți fi târât cu capul de problemele cotidiene.

Cumpărând colanti într-un vis – cineva poate deveni urât sau vă poate răspunde brusc. Nu răspunde la fel oamenilor nepoliticoși.

Poartă colanți – aspectul tău este departe de a fi ideal, acordă-ți mai multă atenție, urmărește tendințele modei.

Colanți frumoși – bărbații vă vor complimenta, vă vor deschide uși și vă vor lăsa să mergeți mai departe. Când alegi un ventilator, ascultă ce îți spune inima.

Un vis în care îți pui dresuri rupte – ai grijă la cuvintele pe care le spui, acum pot fi folosite împotriva ta. Este posibil ca planul să nu devină realitate din cauza întâmplării, dar acest lucru nu vă va strica deloc starea de spirit, mai degrabă, dimpotrivă.

Colanti negri – cineva este gelos pe tine. Bunăstarea ta în viața de familie, succesul la locul de muncă, veniturile mari îi bântuie pe colegi.

Colanti pentru copii – o multime de mici treburi prin casa.

Spălați dresurile pentru copii conform cărții de vis

Visând să îndrepți colanții pentru copii

Colanți albi – problemele pot afecta orice zonă a vieții.

Chiloți conform cărții de vis pentru femei

Dacă visezi că porți chiloți, înseamnă că te străduiești să adere la un anumit stil, dar nu te pricepi la el.

Dacă dresurile purtate pe tine într-un vis sunt pline de găuri, va trebui să întâlnești dificultăți neprevăzute în drumul către obiectivul propus. În plus, s-ar putea să întâlnești o atitudine negativă față de tine din partea celor nedoritori, care nu vor lipsi să răspândească zvonuri despre tine.

Un vis în care porți colanți sau ciorapi fermecați îți promite un interes sporit pentru bărbați. Cu toate acestea, fii foarte atent și încearcă să te gândești cu atenție înainte de a face alegerea finală.

Colanți conform cărții de vis a secolului XNUMX

Dacă un bărbat visează la dresuri, aceasta este pentru bucurii amoroase, pentru o femeie – pentru achiziționarea de haine noi și scumpe.

Pentru o femeie să vadă chiloți într-un vis înseamnă să experimenteze tandrețe în realitate.

Pentru o femeie, ele sunt un simbol al onoarei. A-i pierde – la pierderea unui nume bun.

Colanți conform cărții de vis pentru copii

Colanți – a pune dresuri înseamnă a te pregăti pentru un fel de test.

Daca vezi colanti de nailon purtati de cineva, inseamna ca simti fragilitatea sperantelor tale.

Dacă colanții sunt rupți, înseamnă că în viitorul apropiat vei experimenta dezamăgire sau îți vei schimba radical planurile.

Interpretarea viselor colanti negri

Ai visat colanti negri? Te vei găsi într-o companie frivolă sau la o întâlnire, în plus, într-un vis, imaginea descrie caracterul visătorului și evenimentele viitoare. Cartea de vis vă va spune exact la ce visează.

Potrivit lui Miller

Într-un vis, dresurile negre simbolizează frivolitatea, nepăsarea, relațiile periculoase. Pentru o fată să vadă ciorapi rupti înseamnă că un comportament excesiv de eliberat va provoca condamnarea serioasă a celorlalți.

transcrierea de bază

De ce să visezi cel mai des colanți negri subțiri? Într-un vis, ele reflectă plăceri interzise, ​​dorința de satisfacție sexuală, experimente neobișnuite.

Dacă un bărbat a visat la imaginea menționată mai sus, atunci îl așteaptă o întâlnire intimă. Pentru femei, cartea de vis promite achiziționarea de haine scumpe.

Dar dacă dresurile s-au dovedit a fi cu găuri, atunci implementarea a ceea ce a fost planificat va fi asociată cu obstacole neașteptate. Situația va fi agravată de bârfe și zvonuri răspândite de oameni invidioși și dușmani.

Ce făceau ei?

În viitor, interpretarea somnului ar trebui să se bazeze pe detalii precum propriile acțiuni și starea îmbrăcămintei.

Ai avut ocazia să încerci dresuri negri noaptea? Interpretarea visului este sigură: trebuie să cultivi în tine o anumită atitudine față de ceva, un comportament, o orientare a stilului. Măsurarea ciorapilor într-un vis înseamnă literalmente dorința de a facilita un fel de mișcare.

Ai visat la dresuri de plasă pe care trebuie să-i poarte o femeie? În realitate, vei fi încurcat într-o poveste proastă. În același timp, poți purta un mic lucru pe tine înainte de a câștiga mare într-un joc de noroc.

Ai reușit să-ți pui și să dai jos colanții noaptea? Un astfel de comportament reflectă în mod simbolic o pasiune pentru șocuri șocante.

Ai grija!

De ce visezi lucruri alb-negru în același timp? Interpretarea visului promite boală și dezamăgire amară.

Ai visat că ți se oferă ciorapi alb-negru? Se apropie o perioadă în care vor avea loc atât evenimente bune, cât și evenimente rele. În plus, în realitate, cineva va interveni în mod deliberat.

Cel mai rău, dacă ai reușit să-ți pierzi hainele într-un vis. În realitate, îți vei pierde numele sincer și buna reputație.

Nu te grabi!

Ai visat colanti negri din nailon? Pentru femei, cartea de vis garantează un interes sporit al sexului opus. Bărbaților li se reamintește că trebuie să faci o alegere serioasă, așa că gândește-te cu atenție.

Ți s-a întâmplat să vezi colanți subțiri de nailon pe alt personaj? Acesta este un indiciu al iluzorii și fragilității așteptărilor.

Alte caracteristici

Cartea de vis sugerează reamintirea trăsăturilor și posibilelor defecte care au împodobit colanții de nailon.

 • Ambalajul este o companie greșită.
 • Săgeată – dezamăgire.
 • Strângere – iritabilitate.
 • O gaură este o schimbare fundamentală a planurilor.

Separare sau avere?

De ce să visezi dacă dresurile sunt rupte? În realitate, se apropie separarea de persoana iubită, ceea ce te va împinge în brațele celorlalți.

Ați văzut colanti uzați și găuriți? De fapt, vei fi condamnat de o persoană care ar fi el însuși cu plăcere în locul tău.

Este bine să ridici bucle și găuri blestemate într-un vis. Interpretarea visului promite să primească vești bune. Și dacă ai reușit să tricotezi singur un produs, în curând te vei îmbogăți.

Fii umil!

De ce să visezi colanți strâmți de lână neagră? Într-un vis, acesta este un semn de boală, dar în același timp bucurie și abundență. Prin urmare, este rău să fotografiezi un astfel de produs noaptea. Sărăcia și dezamăgirea te așteaptă.

Ai văzut dresuri de bumbac destul de dense? Imaginea promite o avere stabilă, dar relativ modestă.

Cel mai rău dintre toate, pentru a vedea produsul este vechi, murdar și plin de găuri. În loc de banii așteptați, veți obține lipsă totală de bani și probleme.

Alege-ți visul 👇

De ce visezi colanti de nailon?

Interpretarea viselor nori negri

De ce visează furnicile negre?

Văzând fum negru într-un vis

De ce visează taurul negru?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.