Cartea de vis a Cimitirului Miller

Care este visul cimitirului?

De ce visezi la un cimitir? Este puțin probabil ca un astfel de vis să aducă emoții pozitive unei persoane normale. Dar nu vă grăbiți să vă faceți griji. Un astfel de vis, în ciuda naturii sale triste, oferă adesea evenimente viitoare favorabile. De asemenea, poate indica faptul că este timpul să schimbi ceva în viața ta.

Pentru a interpreta corect visul, trebuie să vă amintiți intriga lui cât mai detaliat posibil. Prin urmare, de îndată ce te trezești, ia un pix și notează tot ce ai visat în detaliu.

Interpretări ale diferitelor cărți de vis

Autorii diferitelor cărți de vis oferă propriile versiuni despre motivul pentru care visează să vadă un cimitir într-un vis. Fiecărui detaliu al unui vis îi este dat propriul său sens special. Contează ce s-a întâmplat la curtea bisericii, cine a fost înmormântat, câți oameni au participat la cortegiul funerar.

Împărtășim cele mai populare interpretări.

Cartea de vis a lui Miller dă următoarele semnificații:

 • a văzut un mormânt bine îngrijit, nu un mormânt abandonat, cufundat în flori, cu gard îngrijit? Un astfel de vis este pentru recuperarea rapidă a unei persoane grav bolnave care face parte dintr-un cerc de oameni apropiați. Chiar dacă medicii credeau că diagnosticul este complicat și boala nu se poate vindeca.
 • De asemenea cimitir, care a apărut în regatul lui Morpheus, este un semn că în curând îți vei întoarce ceva semnificativ, care s-a pierdut de foarte mult timp. Ar putea fi un lucru valoros furat în trecut.
 • În visul tău mergeai într-un cimitir părăsit? Un astfel de vis prevestește o viață lungă și fericită înconjurată de oameni iubitori, de familie, apropiați și devotați.
 • Plimbare prin curtea bisericii iarna esti rece si inconfortabil? În curând îți vei pierde mijloacele de existență. Caut noi surse de venit , pentru a rezolva multe probleme materiale care au căzut asupra ta.
 • Și dacă primăvara are loc o plimbare prin cimitir, pronosticul este mai roz. În curând situația financiară se va îmbunătăți și va deveni stabilă. Vei înceta să te gândești la cum să rezolvi problemele materiale și să te angajezi în dezvoltarea spirituală

Cea mai imprevizibilă și misterioasă ghicitoare Vanga are propria ei părere despre visul „cimitir”:

 • Curtea visată a bisericii prevestește: o mare responsabilitate va cădea asupra ta. Trebuie să rezolvi niște afaceri serioase, al căror rezultat va afecta soarta multor oameni. Cel mai probabil, acest lucru se va referi la sarcinile de serviciu. Dar dacă o faci, vei fi foarte răsplătit. Dacă înșeli și neglijezi sarcinile atribuite, vine concedierea.
 • Într-un vis plimbați prin cimitir, dar nu vă simțiți frică? Ești calm și într-o dispoziție grozavă? Asta înseamnă că în viața reală ai o voință puternică, ești aproape întotdeauna norocos, norocul te însoțește tot timpul.
 • a văzut este multă zăpadă în cimitir? Ai o treabă frumoasă în față. Cel mai probabil, va fi o călătorie lungă, dar fascinantă, plină de emoții pozitive și o mulțime de impresii. Pregătește-ți valizele!
 • Pe cimitirul ploua puternic, ploaie aproape tropicală furtunoasă? Acesta este un vis favorabil care promite o soluție la majoritatea problemelor care există în viața ta reală.

Alte cărți de vis populare oferă următoarele interpretări:

 • Vedeți un cimitir într-un vis – Obțineți succes în afacerea dvs. Și asta se aplică sferei materiale. O nouă afacere va „mergi” grozav, îți vei ocupa rapid nișa de piață și vei găsi clienți.
 • Pe curtea bisericii a se simti calm și pașnic? Deci, în viața reală ai pace și har. Veți obține succesul și prosperitatea în munca dvs., veți urca vertiginos pe scara carierei. E timpul să acționezi! Dar nu uitați de cei dragi – există riscul de a strica relațiile cu aceștia în căutarea profitului.
 • Dacă cimitirul visul la o fată foarte tânără, ea ar trebui să aștepte călătoria. Nu numai că vă va aduce multe emoții, dar vă va ajuta și să vă faceți noi prieteni, să vă distrați de minune într-o companie interesantă.
 • femeie adultă un vis de cimitir prezice o cunoaștere timpurie cu un viitor partener de viață. Foarte curând va întâlni un bărbat care îi va deveni soț. Și va fi aceeași, iubire adevărată.
 • Dacă tu visează morminte bogat decorate cu flori, cu monumente scumpe și garduri strălucitoare, vin achiziții valoroase. Va fi o cheltuială mare, dar plăcută.
 • Dacă vezi la cimitir baloane viu coloratecare zboară spre cer, fii atent la cheltuieli. Nu cheltuiți bani pe lucruri scumpe – acest lucru poate afecta grav bugetul familiei.

Acestea sunt semnificațiile generale ale visului în care ai văzut cimitirul.

Ce ai făcut la camping?

Fiecare carte de vis interpretează diferit visele despre un cimitir. Ceea ce contează este ceea ce s-a întâmplat pe cimitir în procesul visului tău:

 • Umblă printre morminte într-un vis. Acesta este un semn – este timpul să punem lucrurile în ordine. Trebuie să curățați dărâmăturile de la locul de muncă, să vă înțelegeți viața personală și relațiile cu oamenii din jurul vostru. A venit momentul să ne îndeplinim promisiunile făcute cu mult timp în urmă, să distribuim datorii financiare, să renunțăm la trecutul care ține și nu permite să meargă înainte.
 • toate mormintele de pe curtea bisericii sunt abandonate, sunt neglijate si pline de buruieni. Acesta este un vis de bun augur. Prezintă succes rapid și spune: vei avea noroc în toate eforturile tale.
 • Visând asta sapi o groapă pentru mormânt într-un vis. Nu este un vis foarte bun – indică prezența inamicilor care complotează în mod constant. Va trebui să lupți activ împotriva celor răi, să te pregătești să te aperi și să-ți aperi interesele.
 • Curatenie in cimitir. Dacă visezi că cureți mormântul abandonat al cuiva, atunci vei avea multe necazuri, dar plăcute. În curând va trebui să organizați o sărbătoare, să vă pregătiți pentru o vacanță sau să întâlniți oaspeți din alt oraș.
 • Visând asta lucrezi la cimitir. Nu este un vis foarte bun – așteptați-vă la evenimente neplăcute care vă vor supăra, vor provoca o mulțime de emoții negative, griji și lacrimi.
 • Visând asta ai adormit în cimitir. Este timpul să ai grijă de tine și de sănătatea ta. Trebuie să fii examinat de un medic. Poate că veți fi diagnosticat cu un fel de boală complexă, dar într-un stadiu incipient, în timp ce este încă ușor de tratat.
 • Visând asta te plângi pentru morți, plâns și supărat? În viața reală, armonia și liniștea sufletească te așteaptă. În cele din urmă, va fi posibil să scăpați de emoțiile negative, să lăsați evenimente noi, plăcute să intre în viață.
 • Visând asta un copil este îngropat într-un cimitir. Nu vă grăbiți să intrați în panică – un astfel de vis este doar un semn: trebuie să acordați mai multă atenție propriilor voștri copii, au nevoie de tutela și îngrijirea dvs.
 • cimitir inundat, văzut în vis, semnalează: ți-ai lansat propria viață, este haos și mizerie în el. Înțelegeți toate necazurile și începeți să vă asumați responsabilitatea pentru tot ceea ce se întâmplă, altfel nu va fi pace.

Mai multe explicații în videoclip:

Și amintiți-vă, visele nu sunt aproape niciodată profetice. Dar prin somn, subconștientul dă întotdeauna anumite semnale, indică cărei zone a vieții trebuie să-i acordați o atenție deosebită.

De ce visezi la un cimitir?

În vise noapte așteptăm adesea viziuni ca fiind foarte plăcute și foarte teribil, care nu se va ascunde – pentru că visele sunt dincolo de noi.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor lenjerie intimă

Cimitirul este puțin probabil să asocieze pe cineva cu emoții plăcute și luminoase. Dimpotrivă, este vorba despre moarte, pierdere, durere și legende despre cealaltă lume, atmosferă teribilă și temeri.

Graves, funeralii, cadavre, cruci și alte temeri sunt visate cel puțin o dată pentru toată lumea, iar dimineața următoare dintr-un astfel de vis este dificil de recuperat. Dar nu te grăbi să crezi că acest vis îți promite probleme.

De multe ori visurile cu viziuni ale unui cimitir simbolizează ceva foarte favorabil. Principalul lucru – pentru a interpreta corect, ce vise cimitir și să tragă concluzii, aplicarea acestora la viața ta.

Încercarea de a afla interpretarea visurilor „cimitirului”, luați în considerare nuanțele care ar putea fi următoarele:

 • Tocmai ai văzut cimitirul.
 • Ai visat un cimitir frumos, bine îngrijit sau, dimpotrivă, vechi și teribile.
 • Este important să țineți cont de perioada din an.
 • Să vadă în vis drumul care duce prin cimitir.
 • Mormintele rudelor dormeau.
 • Curăți mormintele.
 • A dormi în cimitir.
 • Sapa o gaura.
 • A visat o plimbare între pietre funerare.
 • Plângeți la mormânt.
 • Colectezi ceva – flori, bomboane, bani.

Interpretarea viselor cu viziuni despre un cimitir și toate elementele acestuia poate fi atât foarte favorabilă, cât și negativă. Amintindu-ți nuanțele, poți deschide cartea de vis – un cimitir într-un vis este întotdeauna un simbol important și trebuie luat în considerare.

E în regulă

Pentru a vedea cimitirul și mormintele din vise pot fi neplăcute, dar totuși este mai bine să săpați, să dormiți într-un cimitir sau să luați flori.

Cerem interpretului motivul pentru care cimitirul visează, care a fost văzut doar în vis, fără acțiuni active.

1. Cum de a vis de interpretare Vanga spune, pentru a vedea cimitirul din visele de noapte, ia în considerare cruci, morminte, monumente, si nu se simte într-un vis, sau se tem de orice sentimente neplăcute, este ceea ce vă așteaptă succes deplin în toate.

Potrivit Vanga interpret, persoana care a liniștit și fără teamă într-un vis uita la cimitir, va fi însoțită de succes, el va fi, în toate cazurile, favorizând soarta. Utilizați momentul!

2. Dacă visezi la un cimitir bine îngrijit noaptea, îngrijit – înseamnă că persoana ta apropiată, foarte bolnavă, se va recupera în curând și se va recupera complet. Acest lucru este valabil și pentru astfel de pacienți, pentru recuperarea căruia nu există speranță.

3. Și când vedeți într-un vis un cimitir neglijat, vechi și sumbru, pe care vă rătăciți, înseamnă că veți trăi foarte mult. În acest caz, albumul de vis al lui Miller vă promite o viață lungă pentru firele de păr de culoare gri.

4. Dacă vă plimbați într-un cimitir în timpul iernii, vedeți zăpada pe morminte – acesta este un simbol nu foarte bun, ceea ce înseamnă o perioadă de lipsă de bani, de nevoie. Unele circumstanțe vă vor conduce la o situație financiară dificilă, de care nu va fi ușor să ieșiți.

5. Iar primăvara în cimitir înseamnă, dimpotrivă, că dificultățile financiare vor fi în curând înlocuite de prosperitate și prosperitate. Atunci când vedeți un cimitir într-un vis și în jurul primăverii – nu contează în ce etapă, chiar dacă este doar începutul, este un semn clar al unei încetiniri rapide a nevoii.

6. Când mormintele și monumentele sunt visate de o fată tânără, cartea de vizită a lui Miller prefigurează o călătorie plăcută, legată de divertisment, odihnă și cunoștințe plăcute. Un drum mult așteptat, plin de evenimente plăcute, îi așteaptă pe tânăr.

7. Dacă cimitirul pe care l-ați văzut în vise a fost decorat cu flori, bile, panglici și așa mai departe – este un avertisment al achizițiilor scumpe, cheltuieli mari dar plăcute.

8. Dar dacă nu visezi doar un cimitir, ci un drum mare, lung, care duce prin el, este sfat să te ocupi de trecut, cu toate afacerile. Ceva vă păstrează: datorii, afaceri neterminate, muncă, conflicte nerezolvate. Găsiți exact ceea ce faceți și completați acest lucru pentru a începe o nouă etapă de viață.

9. Dacă ați văzut o înmormântare într-un vis, înseamnă că se apropie sfârșitul unor afaceri neplăcute, rezolvarea problemei. Când vedeți înmormântarea unui prieten sau a unei persoane apropiate, această afacere este legată de el.

10. Și dacă ar fi trebuit să contemplați oase, rămășițe, cranii – aceasta, din păcate, este un semn prost, vorbind despre o serie de eșecuri. Pregătiți-vă pentru trupa întunecată, dificilă din viață și o întâlniți cu demnitate – necazurile vor trece.

Ce ai făcut acolo?

Un vis în care cimitirul nu a fost văzut doar de tine, dar tot ai făcut ceva acolo, poate chiar mai neplăcut, dar și mai semnificativ.

Vom afla ce viseaza cimitirul, tinand cont de actiunile care au avut loc in vis.

1. Ai visat că te sapi în cimitir? Acesta este un vis neplăcut, mai ales dacă trebuia să sapi noaptea, dar înseamnă lupta împotriva dușmanilor și a celor răi.

Mai mult, interpretarea acestui vis sugerează că în lupta cu ei nu folosiți metode și abordări foarte oneste, dar acest lucru va fi justificat.

2. Când visați că vă curățați un mormânt sau curățați un monument al rudelor voastre, un prieten apropiat, un prieten – vă promite o perioadă ocupată, necazuri.

Dar interpretul visei sugerează că această vanitate va fi legată de o vizită plăcută – poate acei oameni ai căror monument sau mormânt apare într-un vis.

3. Somnul, în care trebuie să curăți cimitirul, ca un angajat, să mătuiți morminte, frunze curate sau zăpadă – nu foarte plăcută. El vă promite lacrimi și dorință pentru o insultă, dezamăgire, înșelăciune.

4. Unul dintre visele ciudate este când trebuie să dormi într-un cimitir. Interpretarea este următoarea – aveți sănătate precară, care merită verificată, până la momentul critic a venit și aveți grijă de voi înșivă. Nu neglija sfatul acestui interpret, pentru că un astfel de vis nu are loc fără un motiv.

5. Dacă în visele voastre de noapte ați strigat la cimitir – ați plâns mormântul cuiva sau pur și simplu ați vărsat lacrimi pentru nici un motiv special, acesta este un vis extrem de bun. El vorbește despre purificarea spirituală și emoțională și vă sfătuiește să vă iertați, să vă acceptați emoțiile și să vă deschideți la un nou.

Așteptați deja un dar al soartei, o perioadă nouă, strălucitoare pe drum și o cunoaștere cu o persoană foarte demnă. Dar trebuie să vă deschideți și să aveți încredere în destinul vostru.

6. Păi, dacă ai adunat bomboane, cookie-uri, dulciuri într-un cimitir, e pentru bani. După cum interpreții de vise asigură, după o astfel de viziune, trebuie să așteptați cu îndrăzneală o creștere a muncii, un premiu, un bonus sau un cadou monetar generos.

7. Dar, dimpotrivă, dacă ați adunat monede din morminte – aceasta, din păcate, promite o perioadă de lipsă de bani și de nevoie. Va trebui să suferiți o etapă dificilă, care, odată cu diligența și acțiunile corecte, se va schimba în timp.

Citeste mai mult:  Într-un vis, există pâine proaspătă

Visele din cimitire sunt neplăcute și pot lăsa un suflu prost în suflet, dar încercați să credeți numai în lucruri bune, aveți încredere în soartă și acceptați că totul în viață este corect și armonios.

Chiar dacă nu vă așteptați la cea mai simplă și mai bună etapă de viață – aceasta este, de asemenea, o experiență importantă. Și dacă sunteți pregătiți pentru aceasta, veți putea să vă întâlniți și să-l supraviețuiți cu ușurință și fără pierderi, să nu mai vorbim de probleme rapide.

Ei bine, previziuni bune întotdeauna inspiră – în avans, mulțumesc soarta pentru darurile pe care le-a pregătit pentru tine. Și nu vă îndoiți, toate lucrurile bune se vor împlini în curând în realitate. Autor: Vasilina Serova

Cimitirul de interpretare a viselor, de ce visezi la un cimitir într-un vis

Interpretarea viselor / Visele pe K / Interpretarea viselor, un vis despre un cimitir.

Este puțin probabil ca cineva să-i placă un vis în care există oameni morți și morminte. Astfel de vise nu provoacă altceva decât senzații neplăcute. De ce visezi la un cimitir? Interpretarea va depinde de detaliile visului.

De ce visezi la un cimitir? Majoritatea oamenilor interpretează un astfel de vis ca un semn că necazurile vin în viața reală. Dar puțini oameni știu că a vedea o curtea bisericii într-un vis poate fi și un simbol al schimbării în bine. Principalul lucru este să vă amintiți ce vi s-a întâmplat exact într-un vis la locul de înmormântare.

Interpretarea visului lui Miller: a vedea un cimitir într-un vis

Semnificația somnului depinde de modul în care ai visat exact la cimitir.

 • Plimbarea în jurul cimitirului în timpul iernii înseamnă că va trebui să părăsești locurile natale și să te stabilești departe de rude și prieteni. Poate că nu vei avea suficiente mijloace de subzistență și te vei lupta cu sărăcia mult timp.
 • Dacă ai visat la un cimitir în primăvară, un astfel de vis înseamnă că zile fericite te așteaptă în compania prietenilor.
 • Un loc de înmormântare bine îngrijit și frumos visează la o veste bună: cel care a fost bolnav fără speranță își va reveni brusc.
 • Dacă, dimpotrivă, ai visat că curtea bisericii este neglijată, acesta este un semn că vei trăi mult, dar la bătrânețe toți cei dragi te vor părăsi și vei fi nevoit să accepți ajutor de la străini.

Miller a oferit și o interpretare a ceea ce visează mormintele. Deși visele în care apar locurile de înmormântare, în general, nu poartă deloc nimic pozitiv, totuși, posibilele necazuri în sine sunt foarte diferite.

 • Dacă ai visat la un mormânt proaspăt, vei suferi din cauza faptei rele a cuiva.
 • Dacă într-un vis te uiți într-un mormânt încă gol, atunci riști să pierzi unul dintre oamenii tăi dragi.
 • Când un visător vede o persoană într-un mormânt, aceasta înseamnă pericol pentru el.
 • Să-ți vezi propriul mormânt – să intrigi împotriva ta.
 • Săpat un mormânt – până la apariția inamicilor, dar dacă ai reușit să termini treaba într-un vis, atunci în realitate vei putea rezista inamicilor.

Care este visul cimitirului potrivit lui Vanga

Ghicitorul interpretează un astfel de vis ca un semn că la locul de muncă vi se va încredința o sarcină importantă, de a cărei finalizare depinde viitorul întregii companii. După ce ați făcut față sarcinii, veți primi o recompensă bună, dar dacă nu reușiți, puteți fi concediat.

A-ți vedea mormântul într-un vis înseamnă că se va întâmpla ceva neobișnuit în viață. Acest lucru te va șoca, dar în cele din urmă va duce doar la ce este mai bun.

Dacă dormitorul se plimbă în jurul cimitirului și vede mai multe morminte, atunci în viitor nu ar trebui să se aștepte la lucruri bune: vin necazuri, în urma cărora visătorul va înceta să creadă în propriile abilități. Doar rugăciunile vor ajuta la restabilirea credinței în tine.

Un vis al unui mormânt neîngrijit indică faptul că în viață ești confuz, nu știi pentru ce să te străduiești. Dar o astfel de perioadă se va încheia în curând datorită unei întâlniri cu o persoană inteligentă.

Cimitir de vis conform cărții de vis a lui Freud

Psihologul a interpretat într-un mod special ceea ce visează cimitirul. Potrivit lui Freud, locul de înmormântare simbolizează femininul. Dacă un bărbat a visat să meargă prin teritoriul cimitirului, atunci, în realitate, duce relații promiscue și este instabil în contactele sexuale. Când o femeie se vede într-un vis venind într-un cimitir, aceasta înseamnă că nu este mulțumită în sfera intimă și își dorește dragoste de același sex.

Nostradamus: visează un cimitir

Potrivit lui Nostradamus, sensul unui vis despre un cimitir depinde în întregime de detaliile situației de vis:

 • Poți fi bucuros dacă ai visat la un loc de înmormântare bine îngrijit – acesta este pentru o viață lungă și fericită.
 • Dar dacă ai văzut un mormânt abandonat într-un vis, acesta este un dezastru.
 • Plimbarea prin cimitir înseamnă că, în realitate, ar trebui să te aștepți la vești proaste.
 • Dacă visătorul citește ceea ce este scris pe piatra funerară, atunci va avea noi prieteni.
 • Dar când în visul tău în cimitir, în afară de tine, există încă o mulțime de oameni – acesta este un vis urât, un semn că o catastrofă globală se profilează și se va întâmpla în curând ceva care va lua sute de vieți.

Interpretarea viselor lui Tsvetkov: vise de morminte

Săpat un mormânt – la pierderea cuiva sau a ceva, iar acest lucru se va întâmpla din vina visătorului. A te vedea într-un mormânt într-un vis înseamnă bogăție în viitor. Cu privire la ceea ce visează mormântul gol, Tsvetkov raportează că aceasta este o știre din locuri îndepărtate.

A visa la un cimitir vechi, abandonat este un simbol al faptului că vei trăi pentru a vedea vremea când oamenii care te iubesc mor și vei fi lăsat în grija unor străini.

Ca tinerii să se vadă rătăcind printr-un cimitir liniștit este un simbol al relațiilor sincere, bune cu tovarășii. Miresele care visează că alaiul lor de nuntă trece printr-un cimitir își vor pierde soții în urma unor accidente.

A vedea copii culegând flori și alergând fluturi printre morminte promite schimbări minunate, sănătate și mulți camarazi care nu te vor părăsi până la sfârșitul vieții.

Un vis în care te vei vedea într-un cimitir frumos, bine îngrijit, promite vești neașteptate despre persoana pentru care ai plâns de parcă ar fi murit.

Care este visul Cimitirului

Un vis în care apare o curtea bisericii este puțin probabil să fie considerat plăcut sau să promită vreun beneficiu. Cu toate acestea, a vedea un cimitir într-un vis nu este întotdeauna un semn rău. În unele cazuri, imaginea prezice schimbări în bine.

În articol, vom oferi opinia celor mai faimoase cărți de vis care vor răspunde la întrebarea de ce visezi să vezi un cimitir, morminte și monumente într-un vis și, de asemenea, luăm în considerare punctul de vedere al psihologilor.

Subconştient

Din punctul de vedere al psihanaliştilor, această imagine întruchipează un sens negativ şi este percepută ca un semn de deznădejde.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visezi la cules de ciuperci

Prin urmare, asigurați-vă că vă gândiți la ce a făcut ca simbolul disperării să apară în visele voastre. În unele cazuri, poate avertiza asupra unei stări de epuizare spirituală extremă în care vă aflați. Ești clar deprimat dacă mergi în ploaie de-a lungul mormintelor. De asemenea, această imagine vorbește despre experiențele amoroase, despre absența unui sentiment reciproc.

Dacă vezi monumente distruse, atunci crezi că viața ta nu are sens. Dimpotrivă, o necropolă frumoasă și bine îngrijită este un simbol al păcii și fericirii. Cortegiul funerar semnalează prezența fricilor interne și a panicii.

Văzând într-un vis un cimitir vechi prin care treci – în realitate nu ești pregătit pentru ceva nou. Dimpotrivă, preferați să vă îndreptați spre inevitabil cu pași mici, încet. Prin urmare, nu ar trebui să vă asumați noi obligații acum, este mai bine să o amânați până la vremuri mai bune.

Să-ți vezi propriul mormânt – încerci să te realizezi în serviciu, dar nu reușești.

Carte de vis popular

La interpretul clasic, imaginea este percepută diferit. În funcție de circumstanțele vederii nocturne, poate fi un prevestitor al unor evenimente triste, dar poate prezice și bunăstarea financiară a visătorului. Cu toate acestea, nu este un simbol al morții iminente. În unele cazuri, este necesar să percepeți un vis ca o dorință pentru o nouă viață și rămas bun de la amintirile neplăcute. Veți avea ocazia să o luați de la capăt.

Cartea de vis populară sugerează interpretarea viselor după cum urmează:

 • ai visat că te-ai dus la mormântul rudelor care au fost moarte de multă vreme – în realitate, regreti subestimarea relației tale. Ți-ar plăcea să vorbești despre sentimentele tale când erau încă în viață;
 • să vezi un cimitir cu locuri de înmormântare bine îngrijite, cu flori frumoase – vei întâlni o nouă persoană care poate fi importantă pentru tine;
 • o necropolă abandonată și uitată semnalează că vei experimenta un sentiment de pierdere, singurătate, dor;
 • să vezi un cimitir de departe într-un vis – în viața ta totul se va dovedi în cel mai bun mod;
 • ai încercat de mult să găsești un monument – pentru îndrăgostiți, un vis prezice o separare dureroasă iminentă;
 • plimbarea prin locul de înmormântare al defunctului cu iubitul tău – în realitate, fii atent, el poate să nu fie cine crezi că este;
 • săpați un mormânt pentru o persoană decedată – sunteți obosit și aveți nevoie de odihnă urgentă;
 • tu însuți ești într-o gaură – dușmanii îți doresc rău. Ei vor încerca să facă rău în toate modurile posibile. Trebuie să fii vigilent pentru a evita capcanele pe care le întind.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit psihanalistului, imaginea nu este asociată cu negativitatea, ci întruchipează femininul. Prin urmare, viziunile nocturne ar trebui interpretate din punct de vedere al nuantelor sexuale. De exemplu, pentru un bărbat, o plimbare prin necropolă înseamnă că este obișnuit cu contactele promiscue și nu tolerează obligațiile.

O femeie care a visat la locul de odihnă al morților, visul avertizează asupra nemulțumirii sexuale. Este posibil să vă străduiți să obțineți conexiuni cu reprezentanți ai genului dvs.

Sonnik Miller

Cimitirul interpretează cartea de vis a lui Miller astfel:

 • o plimbare în jurul cimitirului iarna – te vei confrunta cu încercări grele și sărăcie. În plus, pregătește-te pentru exil și separare de cei dragi;
 • ai venit la necropolă primăvara, când natura începe să prindă viață – te vei întâlni cu prietenii;
 • ai visat să fii într-un loc de odihnă frumos și bine îngrijit – în realitate vei primi o veste bună. O persoană nativă care a fost grav bolnavă se va vindeca;
 • un loc de înmormântare vechi și urât este un semn că vei trăi mult. Cu toate acestea, toți cei pe care i-ați iubit vor muri înaintea voastră, rezultând singurătate;
 • dacă intenționați să vă căsătoriți și ați văzut într-un vis că cortegiul de nuntă traversează cimitirul, aceasta promite moartea soțului după căsătorie;
 • depuneți flori la morminte – nu vă faceți griji pentru copii, totul va funcționa pentru ei în cel mai bun mod;
 • un mormânt săpat recent – unul dintre cei răi vă va face rău;
 • a vedea un mormânt gol – cineva apropiat poate muri;
 • sapă singur o groapă – dușmanii vor declanșa un adevărat război împotriva ta. Dacă reușești să-l scoți complet, vei depăși toate încercările din realitate;
 • ca o văduvă să te vadă într-o necropolă – în curând vei înceta să mai purtați doliu și veți regăsi dragostea;
 • pentru persoanele în vârstă, vederea nocturnă prezice o moarte iminentă;
 • dacă în locul de odihnă sunt copii care se joacă, vin schimbări în bine.

Dream Vanga

Cimitirul este cel mai adesea explicat de cartea de vis a lui Wangi ca o imagine negativă. Dacă ai visat la un loc de înmormântare, atunci în serviciu vi se va da o sarcină responsabilă. De aceasta va depinde nu numai posibilitatea de avansare în carieră, ci și viitorul companiei în care lucrați. Depuneți toate eforturile, pentru că finalizarea cu succes a cazului vă va permite să obțineți un mare succes în viitor. Dimpotrivă, eșecul îți va pune capăt carierei.

Propriul mormânt avertizează că se va întâmpla ceva important. Vei fi șocat când se va întâmpla asta, dar în viitor totul se va dovedi în bine. Priviți mormintele – pentru procesele viitoare. Îți va fi greu și pentru o vreme îți vei pierde încrederea în tine. Întoarce-te la Dumnezeu pentru sprijin.

Văzând un cimitir neîngrijit – în realitate ești pierdut și nu înțelegi cum să trăiești mai departe. Vei întâlni o nouă cunoștință care te va ajuta să treci peste o perioadă dificilă și să câștigi încredere în forțele tale.

Interpretarea viselor lui Loff

În viziunea lui Loff, imaginea simbolizează un trecut de care nu te poți despărți. Ești asuprit de amintiri, dar în același timp ești atras. Tot ce trebuie să faci este să renunți la trecut, altfel nu vei putea schimba nimic în prezent.

Fiul lui Nostradamus

În interpretul predictorului, a fi într-un cimitir bine îngrijit și frumos este un semn că vei trăi fericit pentru totdeauna. Dar necropola abandonată avertizează asupra dificultăților viitoare.

Dacă te plimbi prin locul de odihnă al morților, atunci vei primi în curând vești proaste. Citirea inscripțiilor de pe monumente – noilor cunoștințe. Nu ești singur în necropolă, sunt mulți oameni în apropiere – un simbol rău care avertizează asupra unei catastrofe globale iminente. Ca urmare, mulți locuitori ai planetei vor muri.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul, ca majoritatea celorlalți interpreți, definește imaginea care apare ca un prevestitor al ceva rău. Un vis în care săpi un mormânt avertizează că problemele se vor întâmpla din vina ta. Dacă tu însuți ești într-o gaură, atunci în viitorul apropiat vei avea ocazia să te îmbogățești. Nu este nimeni în mormânt – veți primi vești de departe.

Pentru tineri, o plimbare printr-un cimitir calm și retras este un semn că prietenii vor ajuta într-o situație dificilă și nu vor trăda.