Am visat că mi-a căzut un dinte

De ce visează Un dinte a căzut fără sânge conform cărții de vis

22 noiembrie 2019 la 14:19 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce a căzut un dinte fără sânge într-un vis citind răspunsul de mai jos, așa cum a fost interpretat de interpreți.

Un dinte a căzut fără sânge într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

De ce visează Un dinte a căzut fără sânge într-un vis?

Un dinte a căzut fără sânge – La probleme reale și pierderi în realitate. Fii prudent, la fiecare pas te poate astepta o intalnire fatala, care nu prezinta nimic bun pentru tine sau rudele tale. Cu cât au căzut mai mulți dinți într-un vis, conform interpretării cărții de vis a lui Miller, cu atât te așteaptă probleme mai mari. Dacă ți-au căzut toți dinții într-un vis, așteptați-vă la o călătorie neașteptată, care, cel mai probabil, nu se va termina bine.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat că un dinte cade fără sânge

Dintele este personificarea energiei vitale, a potenței masculine, a reproducerii, a vieții și a morții, a apărării și a atacului. Apariția, schimbarea și privarea dinților însoțesc etapele ciclului de viață uman. Prezența și sănătatea dinților este importantă pentru aportul adecvat de alimente și energie. Dintele este asociat cu elementul de foc, duritatea munților, puterea și autoritatea. Aceasta este o manifestare nu numai a agresivității și a forței, întruchiparea protecției, a comunicării cu discul solar și a ploilor fertile. Dinții sunt ținuți de rădăcini de bază, de gingii. O persoană fără rădăcini nu arată fermitate, nu vede imaginea lumii.

Un dinte căzut într-un vis este o imagine ambiguă care necesită o decodare detaliată a imaginii și a nuanțelor somnului. Dinții sunt întruchiparea legăturilor de familie, puterea intimă a unui bărbat, agresivitate și protecție, moarte și renaștere. A rămâne fără dinți înseamnă a pierde o parte din tine. Un dinte a căzut brusc, dar fără durere și fără sânge – la dificultăți materiale, boli în familie. Pierderea unui dinte fără durere înseamnă că ratezi ceva important în viață. Pierderea unui dinte cu sânge – o persoană dragă este grav bolnavă și va avea nevoie de ajutor.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Dinți căzuți

 • Un dinte a căzut – Un vis aduce vești neplăcute visătorului.
 • Medicul scoate un dinte – ferește-te de o boală dificilă și prelungită.
 • Dacă în locul unui dinte căzut cauți golul în gură – o întâlnire cu o persoană extraordinară.
 • Pierderea dinților arată că o povară grea așteaptă o persoană adormită, un test care va rupe voința și mândria.
 • Un dinte a căzut din cauza unei lovituri într-o luptă – fii vigilent, inamicii complotează.
 • Pierderea unuia sau chiar mai multor dinți în vise – energia unei persoane este epuizată, sunt necesare odihnă și recuperare.
 • A căzut un dinte care doare – visătorul este indecis, incapabil să accepte și să ia în considerare ideile pe care le propune ca lideri.
 • Un vis de a cădea din doi dinți, când o serie de adversități îl așteaptă pe visător.
 • A scuipa dinții căzuți este o pacoste.
 • Vindecă cariile sau alte boli – face față grijilor.
 • Un vis despre căderea dinților poate fi fiziologic: corpul trimite un semnal că cavitatea bucală necesită intervenție.

Carte de vis romantică

Un dinte a căzut fără sânge într-un vis

Pierderea dinților fără sânge pentru îndrăgostiți – relația se va termina în curând fără durere. Dacă dintele a căzut cu sânge, despărțirea nu se va face fără sentimente puternice. Să scoți singur un dinte fără durere – ești capabil de multe de dragul unei persoane dragi. Dinții molari care se sfărâmă, putrezesc înainte de a cădea – a existat un declin în familie sau relații, separarea sau divorțul este posibilă dacă nu se iau măsuri.

Pierderea unui dinte frontal sau a unui incisiv – persoana iubită este gata să rupă relațiile. Revizuiește acțiunile și cuvintele din ultima vreme, gândește-te la ceea ce faci. Un dinte care a căzut fără sânge – boli în familie, pierderi, dificultăți financiare. Un dinte a căzut în timpul unui sărut conform cărții de vis – visătorul nu este pregătit pentru relații intime sau bărbatul ales nu este potrivit.

Carte de vis islamică

Un dinte a căzut fără sânge, de ce să visezi

Pierderea dinților într-un vis indică speranța de viață. Dacă o persoană a visat la pierderea dinților, va trăi mult timp. Dar uneori înseamnă moartea iminentă a unei rude bolnave. Dacă cel care are datorii vede că i-au căzut dinții, va plăti datoria. Se mai spune că pierderea unui dinte în mână înseamnă o proprietate care va deveni proprietate.

Manual de vis de David Loff

De ce a visat la un dinte rupt

Un dinte a căzut – Dacă dinții ți-au căzut fără sânge într-un vis – în realitate, experimentezi jenă, teamă sau îngrijorare pentru tine și cei dragi. Poate că aveți cu adevărat dureri de dinți în timpul somnului, de exemplu, de la deteriorarea smalțului și transferați aceste senzații în somn.

Fiul lui Nostradamus

De ce visează Un dinte a căzut fără sânge într-un vis

Un dinte a căzut – Un vis în care un dinte a căzut fără sânge simbolizează anxietatea ta în viața reală. Un astfel de vis sugerează că nu ești sigur de propriile tale abilități sau că îți faci prea multe griji pentru rudele tale. Frica de boală în familie și de accidente pot deveni, de asemenea, baza unui astfel de vis. Ești prea încrezător în tine și încrederea în tine se învecinează strâns cu mândria. Fii umil ca să nu pierzi ceea ce ai acum și îți este foarte frică să nu pierzi.

Dream interpretare Tsvetkova

Un dinte a căzut – Conform interpretării cărții de vis a lui Tsvetkov, dacă în visul tău ai văzut că un dinte a căzut fără sânge – în realitate îți lipsește ceva important, semnificativ și valoros pentru rezolvarea problemelor tale și pentru continuarea strălucitoare a vieții . Cedând în fața treburilor casnice, a muncii de rutină și a agitației, pierzi ceva care este foarte, foarte important pentru bunăstarea ta și a celor dragi. Încercați să acordați mai multă atenție rudelor, familiei și prietenilor dvs. În plus, un astfel de vis este un avertisment că, fiind purtat de material, dedici prea puțin timp vieții tale spirituale.

Citeste mai mult:  De ce să visezi din nou la o nuntă cu un soț

Un dinte a căzut fără sânge în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visează Un dinte a căzut fără sânge unei femei sau unui bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Un dinte a căzut într-un vis fără sânge: ce înseamnă cartea de vis?

Un dinte căzut într-un vis reprezintă pierderea, dezamăgirea și prăbușirea planurilor. Din acest motiv, o persoană se pregătește inconștient pentru probleme, dar nu te grăbi. Trebuie doar să ne amintim dacă a existat sânge într-un vis. Dacă nu, te poți relaxa puțin, dar nu exclude diverse dificultăți. Pentru a ști cu siguranță ce promite un vis, este important să acordați importanță absolut tuturor detaliilor, chiar și celor mai nesemnificative. Când visezi un complot în care un dinte a căzut fără sânge, ar trebui să te gândești serios la evenimentele care se desfășoară în viață.

Nuanțele unui vis

Dacă un dinte a căzut într-un vis și nu a existat sânge în același timp – la vești neplăcute, dar nu vă vor aduce probleme serioase. Când mai mulți dinți cad simultan – o serie de mici eșecuri. Și dacă ți s-a întâmplat să-ți pierzi toți dinții odată într-un vis, te așteaptă în curând schimbări mari în viață.

Pierderea unui dinte absolut sănătos promite o boală, chiar dacă procesul nu a fost însoțit de apariția sângelui.

Dacă un dinte bolnav a căzut fără sânge, atunci în curând vei fi vindecat de boală. Grijile și grijile care te-au plictisit vor da deoparte. Există un drum luminos în față, care vă va fi ușor de mers.

Dacă o fată necăsătorită are un astfel de vis, există o mare probabilitate de a construi o relație cu o persoană care în viață va fi doar o povară pentru tine. Fii atent la noile cunoștințe, încearcă să observi calități negative în stadiul inițial al relației și refuză astfel de conexiuni de dragul unui viitor mai luminos.

Un astfel de complot de vis avertizează o femeie căsătorită despre o etapă dificilă din viața de familie. Este timpul să schimbați ceva în relație, poate că trebuie doar să vă relaxați împreună departe de casă și de agitație.

Dacă ți-au căzut dinții în timpul unui festin, încearcă să-ți amintești de chipurile celor care erau lângă tine în acel moment. În viața reală, de la acești oameni trebuie să te aștepți la un truc murdar sau la o trădare. Dacă nu cunoașteți oameni în viața reală, atunci nu ar trebui să vă faceți noi cunoștințe în viitorul apropiat.

În general, dinții cad în vis pentru schimbări mari. Luând în considerare cazul tău specific și „încercând” situația pentru tine, poți înțelege la ce ar trebui să te aștepți. Cineva va avea o ceremonie de căsătorie în curând, cineva, dimpotrivă, așteaptă un proces de divorț. Unul va fi promovat pe scara carierei, celălalt va fi concediat. Schimbările pot apărea în orice domeniu al vieții, trebuie doar să luați un vis ca un indiciu important pentru acțiune.

Dacă dinții din față cad fără sânge, cineva apropiat îți ține ranchiună.

Dinții de jos fără sânge – moartea persoanelor în vârstă care nu au o relație de sânge cu visătorul, dar sunt direct legate de persoana respectivă.

Pierderea molarilor fără urme de sânge vorbește despre o boală care „atacă” pe cineva din cercul apropiat al bătrânilor.

Dinții de lapte căzuți sunt un simbol al schimbării, al noilor realizări.

Dacă visătorul a pierdut un dinte artificial, fiți pregătit pentru faptul că acum vor începe să vă dea o mulțime de sfaturi, ascultați-le cu atenție și trageți concluziile corecte înainte de a lua orice decizie.

Un colț care a căzut fără sânge este un simbol al opoziției, rezistenței. Cineva încearcă să reconstruiască în felul său, nu continua cu asta. Încercați să vă apărați opiniile, nu vă schimbați convingerile. Acum este cel mai ușor pentru tine să cedezi influenței oamenilor, încearcă să te rețină, altfel te vei afla într-o situație incomodă.

Dacă dintele tău a căzut în timpul unei lupte, dar nu ai observat sângele, va trebui să încerci din greu pentru a obține rezultatul dorit. Nu vă așteptați la modalități ușoare de a vă atinge obiectivul.

Un vis în care un dinte este doborât promite circumstanțe neprevăzute pentru care visătorul nu este pregătit. Merită să fii hotărât într-o situație nouă.

Un dinte a căzut înainte de un sărut – o relație trecătoare.

Un dinte pierdut fără sânge pentru o femeie însărcinată prevestește nașterea unui copil sănătos.

Un dinte a căzut fără sânge în cabinetul dentistului – problemele tale vor fi rezolvate în curând fără ajutorul unor persoane din afară. Dar nu neglijați sfaturile celor dragi, aceștia nu își vor dori rău.

Dacă vezi că dinții cuiva cad, știi că cei dragi au nevoie de ajutorul tău. Nu lăsa problemele lor să treacă pe lângă tine, fă tot posibilul pentru a ajuta persoana respectivă.

Ce spun cărțile de vis despre dinții căzuți fără sânge?

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller promite o nenorocire visătorului dacă și-a pierdut dinții într-un vis fără urmă de sânge. Energia negativă va urma la fiecare pas, latura financiară a vieții va fi și neplăcută. În relațiile cu cei dragi va veni o perioadă de răcoare. Tot ce poate face un visător în această situație este să aștepte o perioadă dificilă. O dungă neagră este întotdeauna urmată de una albă, aceasta trebuie amintită întotdeauna.

Fiul lui Nostradamus

Nostradamus a asigurat că dinții căzuți sunt un simbol al fricilor și fricilor noastre. Dacă nu a existat sânge, atunci visătorul își asumă responsabilități cărora nu le poate face față, ceea ce îl duce ulterior la căderi nervoase și tulburări emoționale.

Citeste mai mult:  De ce visezi să cumperi o casă

Dream Vanga

Vanga a considerat un astfel de vis din două părți. Primul personifică puterea și puterea, al doilea – pierderea. Pierderea se poate exprima prin ruperea relațiilor dintre oameni, pierderea unor sume mari de bani etc.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit lui Tsvetkov, un vis promite o perioadă de depresie.

Cartea de vis modernă a lui N. Stepanova

Cartea de vis modernă vede doar aspecte pozitive în complotul acestui vis. Visătorul are ocazia să scape de problemele care îl asupresc și, în același timp, nu va experimenta nicio durere mentală în acest proces.

Pentru a interpreta corect un vis, este suficient să comparăm intriga viziunii nocturne cu viața reală. Numai așa vei putea găsi soluția potrivită și vei aplica informațiile primite în timpul interpretării în direcția corectă. După cum puteți vedea, dinții căzuți nu sunt întotdeauna un vis rău, trebuie doar să fiți atenți la toate episoadele de somn, chiar și la cele mai nesemnificative. Orice predicții negative servesc doar ca un sfat pentru a rezolva situația. Prin urmare, întreaga situație nu trebuie luată la propriu.

De ce visezi la dinți căzuți?

Dacă ți-au căzut dinții într-un vis, atunci așteptările și visele tale nu se vor împlini. În același timp, acesta este un semn de longevitate sau probleme reale în partea dentară. Pentru a afla exact de ce visează acest incident, merită să luăm în considerare diferitele detalii ale visului.

Interpretarea imaginii în diferite cărți de vis

Ca de obicei, diferiți interpreți de vise oferă semnificații excelente, prin urmare, atunci când interpretați intriga, trebuie luată în considerare situația actuală de viață.

 1. Cartea de vis a lui Miller avertizează: dacă a căzut doar un dinte, așteptați-vă la o veste tristă. Dacă doi au căzut deodată, începe o serie de ghinion. Pierderea a trei exemplare marchează o situație dificilă. Dacă îi pierzi pe toți deodată, pregătește-te pentru o mare nenorocire.
 2. Interpretarea viselor a lui Medea consideră căderea nedureroasă a dinților într-un vis un semn de pierdere a vitalității, energiei, sănătății, tinereții.
 3. Dacă dinții au căzut, Dream Interpretation D. și N. Winters sunt sfătuiți să nu cedeze circumstanțelor, altfel riscați să fiți învinși.
 4. O carte de vis modernă combinată după o astfel de viziune prezice o serie de eșecuri sau primirea de vești neplăcute.
 5. De ce să visezi că un dinte a căzut în conformitate cu Cartea generală de vis? Acesta este un prevestitor al unui accident.
 6. Dar Interpretarea viselor pentru întreaga familie este sigură: dacă ai pierdut un dinte într-un vis, în realitate vei experimenta neputință în fața adversităților vieții.

Am visat că dintele a căzut cu sânge

Acesta este poate cel mai negativ simbol dintre toate. Pierderea dinților cu sânge simbolizează circumstanțe dificile, tragedii și probleme asociate rudelor. În special, o persoană dragă se poate îmbolnăvi și chiar muri.

Dacă dintele a căzut cu sânge însuși, urmează o despărțire dureroasă de persoana iubită. Dacă a fost rupt, atunci personal decizi să spargi. Uneori, dinții care au căzut cu sânge indică faptul că îți irosești energia în zadar. Acesta este un semnal al unei neînțelegeri a originii situației.

În același timp, pierderea dinților se identifică cu trecerea la un nou nivel de dezvoltare, maturizare. Sângele în acest caz indică o anumită durere de schimbare. Va trebui să eliminați literalmente stereotipurile.

De ce visezi la dinți căzuți fără sânge

Acesta este un prevestitor al unui eșec grav care te va scoate literalmente din viața ta obișnuită pentru o vreme. Dacă dinții zboară într-un vis fără niciun motiv, atunci distragerea și lenea vă vor împiedica să vă îndepliniți planul. De ce visezi că a căzut un dinte de lapte? Intră într-o poveste stupidă din vina ta.

Pierderea dinților permanenți marchează o situație periculoasă din cauza neglijenței și a neglijenței. Dacă dintele a căzut fără sânge și durere, relațiile nesemnificative se vor pierde de la sine. Uneori, pierderea dinților reflectă un declin moral, precum și o tendință la vorbăreală excesivă sau limbaj nepoliticos.

De ce cad toți dinții într-un vis

Dacă îți pierzi toți dinții deodată, în realitate te vei afla în suferință din cauza lipsei de resurse materiale. Te poți vedea fără dinți în fața dificultăților la locul de muncă, a incapacității de a stăpâni unele abilități, a urca pe scara carierei.

Ți-au căzut toți dinții deodată? Pierde ceva important, valoros. Gura ta fără dinți avertizează, de asemenea, că nu ai suficientă forță și perseverență pentru a rezista celor răi. În același timp, acest incident promite o perioadă foarte calmă în care poți lua o pauză de la probleme și competiție.

Ce înseamnă dacă dinții altei persoane cad

Care este visul unui personaj care își pierde dinții? Concurenții și rivalii nu vă vor putea face rău, acum sunteți în culmea norocului. Uneori, căderea dinților altui personaj într-un vis reflectă poziția ta, care este influențată din exterior. În plus, astfel de viziuni ar trebui interpretate în raport cu o persoană căreia îi cad dinții.

O altă interpretare este legată direct de visător, sau mai degrabă, de diverse aspecte ale personalității sale, de anumite trăsături de caracter. De exemplu, pierderea dinților unui super-erou sugerează impotență, incapacitatea de a face față pericolului. Dacă inamicul își pierde dinții, îți lipsește hotărârea, întreprinderea, poate chiar aroganța, dacă un prieten – bună fire sau alte calități caracteristice.

De ce să visezi că dinții cad și cresc

Un semn bun într-un vis este atunci când dinții cad și încep imediat să crească. Aceasta înseamnă că familia ta va prospera pentru multe generații viitoare. Ai încercat să pui înapoi un dinte lipsă? Vei fi supărat și nemulțumit de mersul treburilor sau de comportamentul celorlalți, dar încearcă să nu-l arăți.

Dacă un dinte nou crește în locul celui vechi, se va naște un copil sau o neînțelegere va fi lămurită. A căzut unul și apoi a apărut altul? Vei pierde proprietăți, dar în schimb vei câștiga ceva mult mai bun.

Citeste mai mult:  Văzându-te ca o mireasă într-un vis

Dinții pierduti într-un vis – alte interpretări

Deoarece dinții sunt identificați cu oamenii, după un astfel de vis merită să vă pregătiți pentru o deteriorare a relațiilor:

 • incisivi frontali – cu prietenii, copiii
 • canin superior pe stânga – cu tatăl
 • mai jos – cu aluat, socrul
 • la fel în dreapta – cu mama
 • mai jos – cu soacra, soacra
 • mestecat indigen – cu rude
 • coroana – cu un prieten
 • superior – la bărbați
 • mai jos – cu femeile
 • pacientul a căzut – scăpând de griji, anxietăți
 • negru, putred – soluția la o problemă de lungă durată
 • sănătos – o mustrare de la superiori, rude
 • gol în interior – noroc fantastic
 • knocked out – eșec din vina altcuiva
 • spart – pe cont propriu
 • a căzut dintr-un soț, soție – lipsă de bani, furt, trădare

Dacă un străin fără dinți sau un străin a apărut într-un vis, atunci vor încerca să se căsătorească cu forța / cu tine. A vedea bătrâni fără dinți este o rușine pentru „exploatările” trecute.

Dinții au căzut într-un vis – de ce visezi că scad din dinți conform cărților de vis ale lui Vanga și Miller

O, cât de groaznic i se poate părea visatorului, în care propriii săi, de cele mai multe ori molari, îl părăsesc. Și dacă toate acestea au fost însoțite de dureri realiste în cavitatea bucală, atunci o astfel de viziune nu poate fi comparată cu niciun film de groază.Deci, de ce visezi că au căzut dinții.

Orice informație despre dinți, până la tipul lor, numărul de dinți care au căzut, indigeni sau nu, ne vor oferi o bază pentru interpretarea visului tău. Visul despre dinți este unul dintre cele mai controversate din somnologie. Unele vise sunt prevestitoare de noroc, iar unele prevăd tulburări emoționale și o cădere în ochii publicului;

Interpretarea somnului în parcele separate – incisivi, colți, dinți care au căzut pe palmă

Invităm cititorul să se cufunde în lumea visurilor sale și să scoată toate informațiile necesare pentru a-ți interpreta visul, aceasta este opera visătorului. Site-ul nostru își asumă responsabilitatea de a vă transmite interpretarea visului dumneavoastră original, pe care îl puteți găsi mai jos:

 • Mai degrabă, dinții putrezi și cu aspect teribil cad decât cei sănătoși. Un vis cu un complot similar duce la o recuperare completă pentru pacient și o creștere a bunăstării pentru cei sănătoși. În cazuri rare, prevestește o ceartă cu cei dragi, ceea ce va duce la succes;
 • A trebuit să suport pierderea dinților absolut sănătoși. Pierderea dinților sănătoși din cavitatea bucală în toate cărțile de vis are o conotație negativă. În viața reală, trebuie să contactați o companie proastă, există arbitrar la locul de muncă, furt, trădarea prietenilor, întârzieri salariale;
 • Locuitorii cavității bucale cad imediat și fără durere. Visul are o interpretare destul de pozitivă pentru visător – te vei maturiza ca persoană și vei deveni mai serios în ceea ce privește îndatoririle tale. Ceea ce este lipsit de importanță astăzi va înspăimânta mâine, iar acele cuvinte care sună jignitor azi vor deveni mâine bălbaie copilărească;
 • Un vis în care dinții cad pe rând cu durere caracteristică unui astfel de proces. În viitorul apropiat, te așteaptă începutul unei dâre negre, trecând prin care te va costa muncă deosebită și răbdare, dar în cele din urmă fie vei stăpâni o abilitate utilă, vei face conexiuni utile, fie vei deveni pur și simplu mai bun;
 • Mineralele albe cad chiar în palmă. Dificultățile nu te vor ocoli, dar te vei putea recupera foarte repede de la ele, în acest proces vei avea ocazia să te împrietenești cu oameni buni sau să stabilești legături cu prieteni, rude apropiate, îndepărtate;
 • Dinți care au căzut cu sânge. Nu aș vrea să-l supăr pe visător, care nu a avut norocul să vadă un astfel de complot, dar visul clar nu este roz. În viață, trebuie să înduri moartea unei rude apropiate sau îndepărtate, poate o trădare, un eveniment care îți va distruge reputația, un accident și multe altele. Cu toate acestea, în multe cărți de vis, impactul acestui vis asupra vieții tale este limitat doar de aceeași pierdere a dinților în realitate;
 • Cuișoarele s-au clătinat și i-ai scos singur. Visele prezic visătorul care i-a văzut pierderea de bani literalmente de sub nasul lui, poate fi furt, pierderea unui portofel sau o investiție nereușită, există multe opțiuni;
 • Dinții au căzut ușor, dar durerea era infernală, iar gingiile erau inflamate. În acest caz, pentru femei, subconștientul lasă un clopoțel alarmant – este necesar să vizitați o femeie doctor în ginecologie. Pentru bărbați, previziunile nu sunt atât de categorice, dar să întrebi un medic și, în general, să ai grijă de tine merită și mai mult;
 • Dinții nu au căzut, dar s-au format goluri în cavitatea bucală. Trebuie să verificați împrejurimile voastre pentru prezența vampirilor energetici și doar personalități suspecte. Subconștientul nu înșală niciodată, este necesar să aranjați un test pentru prietenii tăi;
 • Au căzut înainte de un sărut cu o persoană dragă. Viziunea îi spune visătorului că nu este încă pregătit să-și piardă inocența, altfel este un semn alarmant – cealaltă jumătate te înșală, te înșeală;
 • Scoateți dinții în timpul unei lupte. Visul prezice o aventură periculoasă în care trebuie să te implici și să fii înșelat, sau cel puțin foarte dezamăgit de rezultat. În orice caz, pur și simplu nu te implica într-o poveste ca aceasta pentru binele tău;
 • Vizitați un dentist pentru a îndepărta dinții din gură. Călătoria obișnuită la dentist într-un vis cu un scop similar simbolizează o scurtă pauză sau ceartă cu părinții. Visătorul trebuie să facă tot posibilul pentru ca acest lucru să nu se întâmple;