Vedeți focul într-un vis

De ce visezi la foc?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi la foc

Focul în vis este un simbol al irascibilității, al certurilor, al răului, al pericolului, dacă apare brusc în visul tău. Dar dacă încerci să ții focul, să nu-l lași să se stingă, atunci un astfel de foc simbolizează lupta ta pentru viață, fericire sau bunăstare, pe care încerci să o salvezi. Dacă reușești într-un vis, atunci te așteaptă o bucurie neașteptată sau împlinirea dorinței tale prețuite în momentul în care ai pierdut complet speranța și ai disperat.

Nu este clar să vezi un fel de foc într-un vis – un semn că visezi la ceva irealizabil. O flacără mare într-un vis este un semn că dorința ta se va împlini. Luminile mici într-un vis înseamnă prieteni.

Dacă visezi că ești în flăcări, atunci ferește-te de răceli severe. Un vis în care arzi și simți dureri în același timp prevestește dezamăgiri care îți vor provoca furie și care vor fi urmate de un scandal în familie. Dar dacă focul din visul tău este înfricoșător de mare și simți un pericol, nenorocirea te prezice.

Visul în care ați văzut că un foc limpede arde moderat, uniform, fără fum, cod și scântei, apoi visul vă oferă sănătate excelentă, sărbătoare acasă, prosperitate în casă.

Un incendiu cu fum și scântei într-un vis oferă scurte certuri și vești neplăcute. Scânteile într-un vis sunt un semn că ar trebui să te protejezi pe tine și condiția ta de oamenii lacomi și invidioși. Visul prezice că averea ta poate ajunge la dușmanii tăi.

Un incendiu stins într-un vis prezice sărăcia, veniturile slabe și privarea constantă pentru cei care abia își fac rostul. Pentru pacienți, un astfel de vis prezice recuperarea.

Un foc slab arzând într-un vis este un semn de consolare în tristețe. A face un foc într-un vis este un semn de fericire în familie, noroc în afaceri, nașterea unor copii care vor fi o consolare pentru părinții lor. Pentru o femeie, un astfel de vis prezice că ar putea fi însărcinată.

Aprinderea unui foc într-un vis este un semn de profit pentru cei săraci; un astfel de vis îi prezice celor bogați că vor avea în curând dificultăți. Un astfel de vis prezice și o întorsătură neașteptată în afaceri. Sculptul focului dintr-o piatră într-un vis este un semn că veți avea nevoie de ajutorul unei alte persoane pentru ca afacerea dvs. să fie finalizată cu succes.

A lua focul cu mâinile într-un vis și, în același timp, să nu-ți faci niciun rău înseamnă că dușmanii tăi vor fi neputincioși să te rănească cumva. Dacă visezi că abia ai făcut un foc și s-a stins curând, atunci așteaptă-te la nenorocire în familie. Arde ceva într-un vis – unei noi cunoștințe și schimbă-te. De asemenea, un astfel de vis înseamnă că o parte a vieții tale s-a încheiat și că nu va mai exista întoarcere la vechi.

Combaterea focului într-un vis este un prevestitor al faptului că va trebui să cheltuiți multă energie pe o afacere care este puțin probabil să aducă profituri mari. A vedea o strălucire strălucitoare și orbitoare a focului într-un vis înseamnă că mânia unei persoane puternice va cădea asupra ta. Un mare incendiu într-un vis oferă noroc oamenilor cu profesii creative și celor care călătoresc adesea în călătorii de afaceri.

A vedea o flacără uriașă într-un vis este un semn de mare nenorocire, înseamnă și operațiuni militare, disperare, nevoie, foame, dezastre. Este și mai rău să vezi într-un vis că o flacără uriașă se mișcă pe cer sau se ridică în diferite locuri, în timp ce te uiți la ce parte apare sau în ce loc. Acest lucru vă va ajuta să interpretați mai precis sensul somnului.

A vedea un incendiu uriaș pe cer este un semn de dezastru național, ciumă, război, sărăcie, execuții. Din nou, trebuie să acordați atenție direcției în care va fi îndreptat focul. Direcția sa va indica exact unde vor avea loc evenimentele tragice.

Focul care vine din cer prevestește boli (în special nervoase și psihice), mari probleme și nenorociri. Dar dacă vezi acest foc și nu ți-e frică într-un vis, atunci vei avea o șansă bună și vei putea realiza multe din ceea ce ți-ai planificat pentru tine.

Dacă visezi că vezi în vis copaci întregi în flăcări, torțe uriașe zburând în aer și ramuri uriașe de copaci care arde, atunci țara ta poate fi atrasă într-un război distructiv, foamete, epidemii și suferință mare. Dormitul unui astfel de vis prezice o rănire sau o altă nenorocire care i se va întâmpla.

Dacă un mic foc te atinge ușor sau atârnă în aer, atunci așteaptă-te la vești neplăcute sau la mânia vreunei persoane de rang înalt. Dacă într-un vis auziți că prietenul tău s-a ars, atunci afacerea ta va merge prost, ceea ce îți va afecta negativ viitorul.

A suferi pierderi de la un incendiu într-un vis înseamnă că te așteaptă noi planuri. Să sari peste foc și să nu te arzi într-un vis este un semn că vei reuși să realizezi cu succes o afacere profitabilă, dar riscantă. Turnați foc – Vezi interpretarea: adapatoare, precum și foc, lumânări, torță, numele obiectelor care arde după nume, șemineu, lemne de foc.

Interpretarea viselor: dacă ai visat la foc

modern

Un foc văzut în vis, dacă a apărut brusc, este un simbol al certurilor, al pericolului și, uneori, al irascibilității.

A încerca să nu-l pierzi, să nu-l lași să se estompeze – simbolizează faptul că în realitate te așteaptă lupta pentru existență, precum și bunăstarea și fericirea pe care încerci să le păstrezi cu toată puterea.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de gândaci din casă

Nu este clar să realizezi că vezi un fel de foc, ceea ce înseamnă că visezi la ceva irealizabil.

Arderea într-un vis este un semn al unei boli care ți s-ar putea întâmpla în curând, fii atent la sănătatea ta.

Fumul și scânteile prevestesc mici certuri și certuri cu rudele și prietenii, care, totuși, nu vor avea consecințe grave.

O conflagrație stinsă prevestește sărăcie, nevoie și o lipsă constantă de bani. Cu toate acestea, pentru pacient, un astfel de vis este interpretat ca o recuperare rapidă.

Melnikov

L-au aprins într-un vis, ceea ce înseamnă că ești destinat unei aventuri amoroase furtunoase; stins – vă veți putea adapta la circumstanțe în schimbare rapidă și vă veți stabili noi obiective.

Au privit flacăra care ardea în șemineu – în ciuda faptului că vei experimenta bucurie, soțul tău nu îți va împărtăși sentimentele; într-un foc – vei fi plăcut surprins de un fel de surpriză.

Am văzut o torță într-un vis – te hotărăști să te distrezi în compania vechilor prieteni.

Dacă deja a slăbit, a fluctuat în vânt sau s-a estompat treptat, atunci, în realitate, fericirea ta va fi de scurtă durată; a aprins strălucitor – norocul și norocul te vor însoți în toate; fumat sau fumat intens – naivitatea ta te va face să cazi într-o neînțelegere.

Am visat la un incendiu într-un cuptor crematoriu – te decizi să faci o altă achiziție, în ciuda faptului că ai cumpărat deja o întreagă colecție.

Un vis în care ardea o lumânare, introdusă în mâinile decedatului, oferă o distracție distractivă la o petrecere cu bunătăți din belșug.

Am visat că niște lumini de neînțeles s-au aprins în cimitirul de noapte, ceea ce înseamnă că vei avea cea mai profundă dezamăgire din cauza trădării cuiva sau a trădării crude.

Au fugit la foc într-un vis – în realitate, și tu te grăbești să-ți ajuți prietenii; stins-o – munca ta va fi nu numai agitată, ci și riscantă.

Am visat că propria ta casă a luat foc – poți câștiga cu ușurință respectul copiilor și celor dragi; o mare întreprindere industrială care amenință o catastrofă globală – să știți că evenimentele sunt destinate să se dezvolte așa cum doriți.

Un vis în care ai observat că jefuitorii îți iau bunurile personale care nu au fost afectate de un incendiu promite o perioadă dificilă de viață când, după un eșec serios, mâinile tale încep să cedeze.

Au gătit mâncare pe ea – încăierarea ta verbală reciprocă cu cineva nu se va termina cu nimic; rufe fierte – veți putea împăca disputanții.

Wang

O bucată de hârtie arzând văzută într-un vis este un avertisment că în curând vor începe incendii puternice pe planetă, care vor distruge aproape toate pădurile. Omenirea va avea mare nevoie de lemn și aer, va începe să caute noi modalități de a crea hârtie.

Un vis în care o minge de foc uriașă se apropie de Pământ arată că planeta și viețile oamenilor sunt amenințate, deoarece există posibilitatea ca un meteorit gigant să cadă. Va aduce cu sine distrugeri semnificative și multe morți.

Am visat că un întreg oraș sau o pădure a fost cuprinsă de flăcările unui incendiu, apoi, în viitor, omenirea amenință să experimenteze toate consecințele negative ale unei secete severe. Oamenii vor fi pe cale de dispariție, dar brusc va începe să plouă, care va continua câteva zile fără oprire și va umple cu apă toate rezervoarele secate. Supraviețuitorii vor lua asta ca pe un semn de sus, pentru că li s-a dat un astfel de test pentru a înțelege ce rău provoacă mediului.

Am visat că încercați să vă încălziți în timp ce stați lângă foc – credeți că puteți fi numit o persoană cu adevărat fericită, pentru că cei dragi vă vor veni în ajutor în orice moment.

Un vis în care te-ai uitat la focul din sobă avertizează că ar trebui să fii mai atent și mai prudent, deoarece există șanse mari de incendiu în casa ta, în urma căruia riști să rămâi fără nimic.

În visele de noapte au văzut o flacără de la o lumânare, ceea ce înseamnă că ești destinat să găsești fericirea, pacea și iubirea dacă urmezi toate poruncile și duci un stil de viață moral.

Ezoteric

S-ar putea să fii împiedicat de emoții prea violente, de exprimarea sentimentelor tale, de iubirea față de o persoană.

Au aprins un foc – vei deveni obiectul curtarii excesive a cuiva.

Au stins flacăra din foc – îți vei stinge sentimentele care au izbucnit.

Casa ta este în flăcări – temperamentul scurt și dezechilibrul îți afectează în mod negativ bunăstarea.

A vedea luminile este pentru divertisment. Dacă clipeau, te vei distra, mergi la cinema sau mergi la carusel.

Ce înseamnă focul văzut într-un vis?

Adesea, o flacără într-un vis provoacă sentimente ambigue.

Dacă visezi un foc și un fum gros, o persoană este anxioasă. O seară liniștită lângă foc aduce bucurie și liniște. Dar ceea ce ai văzut într-un vis corespunde evenimentelor din viața reală? De ce să visezi la foc și la ce să te aștepți după un astfel de vis?

Dacă ai văzut un incendiu

Un incendiu într-un vis devine adesea un precursor al schimbărilor în viața personală. De exemplu, dacă vezi casa vecinului tău în flăcări și iese fum din ea, pregătește-te pentru o conversație serioasă cu persoana iubită.

Și un incendiu în casa ta sugerează că relația ta cu partenerul tău se va apropia în curând de ideală.

 • Stingerea unui foc cu apă – spre neîncrederea unei persoane dragi.
 • Dacă flacăra a atins o persoană – la o călătorie lungă comună.
 • Explozia unui cazan sau a unui cuptor cu gaz – la experiențe emoționale.
 • Foc în fân – la o noapte pasională.
 • Un magazin sau un depozit este în flăcări – pentru o gelozie fără temei din partea ta.

Citeste mai mult:  Căsătorește-te într-o interpretare de vis a somnului

După cum spune cartea de vis, focul care a distrus câmpul de grâu avertizează asupra unei posibile trădari. Și dacă o pădure sau o pădure arde, fiți pregătiți să rezolvați lucrurile cu un partener. O explozie la o benzinărie visează la o mărturisire bruscă. Dar dacă l-ai văzut în depărtare, atunci în curând vei întâlni o persoană destul de interesantă.

Când într-un vis încerci să stingi un incendiu, dar nu o poți face, în viața reală rivalul tău te va intrigă. Dacă în același timp fumul interferează cu tine, atunci există șanse mari ca persoana iubită să-ți fie în continuare luată.

Un joc cu meciuri, în urma căruia a izbucnit un incendiu, este un vis pentru o seară plăcută. Și dacă într-un vis ai adus un chibrit aprins pe aragaz și a explodat, persoana iubită te va încânta cu un cadou romantic.

Dacă ai văzut un incendiu

Adesea se pune întrebarea la ce visează focul unui foc. Practic, acest lucru se întâmplă atunci când te confrunți cu o alegere foarte importantă.

Dacă ai văzut un incendiu cu un flux subțire de fum, vei primi în curând o ofertă tentantă de la șeful tău, pe care nu ar trebui să o refuzi. Și dacă fumul este negru și gros, atunci ar trebui să vă gândiți bine înainte de a lua o decizie.

 • Aprinderea unui foc în natură este o achiziție costisitoare.
 • Umpleți flacăra cu apă – pentru o călătorie de afaceri.
 • O explozie într-un incendiu este o cunoștință plăcută.
 • Dans rotund, joc în jurul focului – la schimbarea reședinței.
 • Apa care fierbe într-un ibric peste foc – pentru o căsătorie mult așteptată.

După cum explică cartea de vis, focul albastru vorbește despre dorința ta de a-ți schimba radical viața. Flacăra roșie avertizează despre o posibilă trădare.

Și un vis în care focul a fost portocaliu prevestește o afacere profitabilă cu partenerii. Dar dacă ați văzut o flacără portocalie pe o sobă cu gaz, atunci afacerea ar trebui amânată.

Stingerea unui incendiu într-un vis înseamnă încercarea de a începe o nouă viață în realitate. Și să arunci lemne de foc în el – să găsești un prieten de încredere și devotat.

Dacă ați văzut cum coaceți cartofii în cărbuni, înseamnă că în curând va avea loc o mare sărbătoare în casa dvs. Și un foc înalt cu scântei strălucitoare visează să depășească o încercare dificilă.

Cartea de vis a lui Miller: foc

De ce visează focul, descrie în detaliu cartea de vis a lui Miller. De exemplu, dacă într-un vis ai văzut o explozie puternică sau un incendiu lângă tine, înseamnă că în viață ești lipsit de atenția celor dragi.

Și dacă acest lucru s-a întâmplat departe, atunci rudele au nevoie de îngrijirea ta. Cartea de vis a lui Miller explică fumul într-un vis prin refuzul tău de a face o muncă dificilă.

 • Stingerea unui incendiu în casă este o treabă casnică plăcută.
 • Foc în cuptor – la o întâlnire neașteptată.
 • Cântând la chitară lângă foc – la schimbări în viața personală.
 • Umpleți focul cu apă – pentru a vă dezvălui secretul.
 • Fum acre dintr-un foc – pentru o vacanță distractivă.

Dacă studiați cu atenție această carte de vis, focul într-un vis profetizează adesea evenimente plăcute. O lumină mică, care se estompează, indică apropierea unei călătorii în altă țară. O flacără mare, sclipitoare, prevestește finalizarea cu succes a unei sarcini importante.

Dar în cartea de vis a lui Miller există o altă interpretare, mai puțin plăcută, a viselor despre foc. De exemplu, o flacără care ți-a ars mâna visează la bârfă la spatele tău.

Și dacă persoana iubită a primit o arsură, atunci acesta poate fi un semnal al unei boli grave. Un joc cu meciuri visează la o călătorie nereușită, iar o torță în mâinile tale avertizează că vei fi înșelat în curând.

Alte semnificații ale viselor despre foc

Flacăra olimpică într-un vis înseamnă dorința partenerului tău de a petrece mai mult timp cu tine. Dar dacă flacăra se stinge, atunci persoana iubită vrea să ia o pauză de la tine.

Flacăra olimpică din imagine oferă o plimbare plăcută cu prietenii. Dacă imaginea este strălucitoare, atunci poate că va fi o scurtă călătorie în alt oraș. O imagine estompată, neclară indică o posibilă întrerupere a planurilor.

Sari peste foc este un vis pentru o zi de lucru reusita. Și a simți căldura de la foc într-un vis înseamnă a rezolva o problemă veche. Un foc de tabără în afara orașului, grătare și fum parfumat visează la o promovare. Și turnați din neatenție apă în foc și stingeți – la întâlnirea vechilor prieteni. Dar dacă flacăra se aprinde din nou, atunci prietenii se gândesc la tine, dar nu au ocazia să se întâlnească.

Numai studiind toate subtilitățile somnului, poți înțelege exact la ce visează focul. Prin urmare, dimineața, ridicându-vă din pat, este mai bine să notați toate detaliile visului pentru a nu pierde niciun detaliu.

La urma urmei, știind ce vă așteaptă în viitorul apropiat, puteți corecta evenimentele și puteți face totul pentru a evita eventualele necazuri. Autor: Vera Fractional

Interpretarea viselor foc de ce visezi la foc într-un vis

Incendiu de carte de vis

În viața reală, focul este pentru o persoană aflată în circumstanțe defectuoase atât un prieten, cât și un inamic. Dar de ce visezi așa? Interpretarea visului poate explica flăcările visate atât pozitiv, cât și negativ. Este foarte important pentru cea mai corectă interpretare să vă amintiți tot ce ați văzut într-un vis.

Cartea viselor moderne

Interpretul modern vede focul ca pe un simbol al certurii, dar si al vremii calde bune. Un mic foc sau o flacără visată prevestește nemulțumirea iminentă (în a cărui direcție va fi îndreptată, va deveni clar din evenimentele apropiate din viața visătorului). Poate că în curând vei avea un vis imposibil. Dacă într-un vis a ars puternic, aceasta înseamnă că lucrarea începută poate fi încă finalizată.

Citeste mai mult:  De ce visează fostul logodnic

Luminile visate pe cer prezic o schimbare a conducerii. Dacă luminile zboară din cer, un astfel de vis prevestește tristețe.

Luminile rătăcitoare raportează că va trebui să vizitezi societatea. Fii pregătit să impresionezi și să câștigi un nume bun pentru tine.

O carte de vis modernă avertizează că o casă care arde este un pericol care planează asupra vieții tale. Fii vigilent și atent, nu te implica în aventuri periculoase.

Vârful turnului acoperit cu limbi roșii într-un vis prezice că în curând veți auzi vești fericite, va exista speranță pentru ceva bun.

Cartea de vis modernă învață că focul văzut într-un vis pe apă (suprafața unui râu, lac) aduce visătorului fericire și longevitate. A trece nevătămat prin căldură – la o eliberare sau o renaștere timpurie (în sens filozofic).

Interpret universal

Dacă visezi că ești înconjurat de foc, atunci în realitate vei putea simți sprijinul unei persoane influente. Ardeți într-un vis – la probleme cu viața de zi cu zi și cu locuința. Luați măsuri pentru a proteja sau asigura bunurile și bunurile imobiliare cât mai curând posibil, un astfel de vis se dovedește adesea a fi profetic.

Cartea de vis universală crede că un incendiu care crește până la o dimensiune gigantică este interpretat ca un semn rău. O flacără prea puternică promite probleme sau probleme în toate domeniile vieții.

O altă explicație a motivului pentru care visează un astfel de complot este obținerea unei noi poziții sau posturi, precum și aranjarea afacerilor actuale de stat.

Explicația lui Miller despre somn

Miller crede că un astfel de vis este un semn bun. Pentru marinari, precum și pentru toți a căror muncă este legată de pământ sau de călătorie, el profetizează bunăstare și succes.

A visa că casa ta este în flăcări înseamnă că copiii vor fi ascultători, iar prietenii vor fi sinceri și iubitori.

Pentru un antreprenor, parcela în care magazinul său este incendiat înseamnă o îmbunătățire rapidă a afacerilor și o abundență de oferte profitabile. Combaterea incendiului, stingerea acestuia – la muncă dificilă și agitată.

Dacă ai visat la pereții carbonizați ai depozitului sau magazinului tău, aceasta este o predicție a nenorocirii. Adevărat, norocul își va întoarce fața, dar chiar în momentul în care vei fi gata să renunți la toate încercările inutile de a restabili afacerile și numele bun.

Pentru a aprinde un foc într-un vis – la surprize plăcute, precum și la o întâlnire cu prietenii tăi dragi îndepărtați.

Cartea de vis a lui Miller promite unui visător care vede un mare foc în visele sale de noapte, noroc nelimitat în muncă, succes și onoruri. Acest vis este văzut ca un semn bun pentru toată lumea, puteți conta pe orice surpriză plăcută a sorții.

Opinia lui Taflisi și a rătăcitorului

Taflisi are și o explicație a motivului pentru care visează focul. Interpretul este sigur că o flacără fără fum visează mereu la noroc bun și uimitor.

A vedea fumul gros este un indiciu că vei cunoaște durerea din cauza bogăției dobândite în mod necinstit. Un astfel de vis nu va aduce anxietate oamenilor cu gânduri pure – nu aveți de ce să vă faceți griji și să vă faceți griji, ceea ce a visat favorabil pentru dvs.

Interpretarea visului rătăcitorului consideră că luminile visurilor sunt un simbol al prieteniei în curs de dezvoltare sau al afecțiunii duioase.

Un vis despre cunoștințe ale căror fețe sunt luminate de un foc arzător prevestește un conflict între voi. Poate fi evitat doar dacă îți schimbi linia de comportament.

Diverse interpretări

O descriere a ceea ce visează focul este disponibilă și în interpretul ezoteric. Cartea de vis ezoteric crede că un astfel de complot este un semn de afecțiune, frică sau emoții excesive care pot distruge.

Aprinderea unui foc simbolizează faptul că veți evoca emoții violente în ceilalți. Nu se știe dacă este bine sau rău. Dacă ai visat să stingi un incendiu, atunci ar trebui să lupți împotriva pasiunilor și a ispitei.

Dacă fața ta este arsă, înseamnă că în realitate prietenii imaginari se ridică în zadar.

Visul unui magazin cuprins de foc promite ruina. Interpretarea viselor anotimpurilor recomandă să fii atent și atent. Va trebui să te bazezi doar pe punctele forte și abilitățile tale.

Hainele arse simbolizează probleme financiare și certuri cu rudele.

Cartea de vis psihologic consideră focul un semn de pasiune, dorință și dragoste. Un foc într-un șemineu sau sobă înseamnă confort, căldură și plăcere.

Interpretul vedic este convins că flacăra este un semn de mare fericire, sănătate bună, prieteni adevărați și relații calde și sincere.

Am visat că sunt beat, capul meu era treaz și aproape că am căzut, am prins apă clocotită, am turnat apă pe mâinile fetei și apoi, dintr-un motiv oarecare, a fost un foc acasă lângă fântână.

A aprins un foc în cuptor într-un vis și acolo zăcea cadavrul unui străin, îmbrăcat decent. Visul nu a provocat frică sau tristețe.

Am visat de parcă aș arunca în mod deliberat un chibrit pe pământ, unde era frunziș uscat. Într-un vis, mi-am dat seama ce făcusem și am început să sting, focul a continuat să ardă și să se răspândească sub forma unei cărări. Nu era fum și focul nu era mare. Nu l-am putut stinge, dar starea mea de spirit era deprimantă. Ajută la interpretarea visului.

Am văzut că soacra mea aprindea un foc într-o sobă cu gaz și o flacără mică se ridica în sus și în jos într-un șuvoi subțire de-a lungul conductei de gaz. M-am indignat și am spus că este foarte periculos, trebuie reparat, la care mama a făcut semn cu mâna și a spus că este în regulă. Am ieșit în stradă, iar în spatele meu s-a auzit o bubuitură ascuțită, flacăra a pârjolit fața soacrei, s-a așezat, acoperindu-și fața cu palma. Soțul meu a venit în fugă, a prins-o în brațe și a dus-o adânc în casă, iar eu am plecat după apă rece și o cârpă. Ce înseamnă?