Văzând un porumbel în vis

Interpretarea viselor: de ce visează porumbelul, pentru a vedea porumbelul într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor lui G. Miller

De ce visează Porumbelul – o interpretare psihologică:

Porumbel – Un porumbel și s-a visat cocoșul – asta înseamnă pace în familie și bucuria nașterii. Pentru o fată, un vis despre porumbei promite o căsătorie rapidă și fericită.

Să vezi că porumbeii sunt prada cuiva sau că tu însuți îi vânezi este o dovadă că cruzimea naturii tale se va manifesta și în relațiile tale de afaceri. În același timp, visul te va avertiza și împotriva plăcerilor de jos și de jos.

Dacă ai visat porumbei zburători, asta înseamnă că nu trebuie să-ți fie frică de neînțelegeri, precum și de posibile știri de la un prieten îndepărtat.

A auzi vocea unui porumbel singuratic într-un vis prevestește nenorocire, același lucru promite viziunea unui porumbel mort într-un vis.

Vezi și: de ce visează păsările, de ce visează să zboare, de ce visează la pâine.

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visează Porumbelul:

Porumbel – Dacă o fată a visat că un porumbel se gângea lângă un porumbel, atunci acest lucru prevestește căsnicia ei iminentă. Pentru un bărbat singur, un astfel de vis prevestește căsătorie.

Un porumbel mort a visat – apoi moartea, trădarea te așteaptă.

Dacă ai visat porumbei care zboară pe cer, aceasta este o împăcare pentru îndrăgostiți.

Cartea de vis de buzunar a lui T. Lagutina

La ce visează Porumbelul, cum să înțelegeți visul:

Dove – Pentru a vedea că vânați porumbei – atunci veți găsi un management dur al afacerii, nu ar trebui să vă răsfățați cu plăcerile de bază.

Dacă ai visat la porumbei care se gutură într-un porumbar, atunci vei avea o viață de familie fericită, copii ascultători. Dacă o fată a visat la porumbei, atunci aceasta înseamnă o căsătorie de succes pentru ea.

De ce visezi să vezi porumbei zburători – atunci vei găsi știri despre cine este acum departe, eliberarea de prejudecăți.

Dacă porumbeii își construiesc un cuib în vis sau eclozează pui, atunci nu va exista război în țară, pace în familie, copii ascultători care aduc bucurie părinților, o atitudine bună față de cei dragi.

Un porumbel mort a visat – apoi vă așteaptă un divorț ca urmare a infidelității sau a morții unuia dintre soți.

Un porumbel alb a visat – aceasta este pentru recoltă, fidelitate în prietenie.

De ce visează porumbelul?

Porumbel – Un porumbel alb a visat – acesta este un vis foarte bun, ceea ce înseamnă pace, liniște, dragoste și înțelegere reciprocă.

Un stol de porumbei a visat – aceasta este o viață măsurată bine hrănită.

La ce visează Porumbelul, cum să interpretăm visul:

Porumbel – Am visat un porumbel care poartă ceva – asta înseamnă că te așteaptă vești bune de la un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult.

A privi un porumbel care bea apă într-un vis este un semn că schimbările în bine te așteaptă în curând, problemele personale se vor rezolva cu ușurință, în ciuda faptului că acum ți se pare că nu există nimeni pe lumea asta mai nefericit decât tine.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce să visezi și de ce să vezi Porumbelul într-un vis:

Porumbel – Dacă ai visat porumbei care zboară prin apartament – aceasta este o bucurie de familie. Porumbei pe acoperiș – aceasta este o veste bună. Porumbei pe cer – vei fi fericit.

A vedea un porumbel cu un porumbel este pentru nuntă. Văzând porumbei sărutându-se într-un vis – vei fi tratat cu amabilitate. Hrănește porumbeii într-un vis – vei face o faptă bună.

A vedea că eliberezi porumbei din mâinile tale este o separare. Prinderea porumbeilor într-un vis – trebuie să supraviețuiești pierderii Pentru a ucide un porumbel într-un vis – vei pierde un prieten sau o prietenă.

Gătitul cărnii de porumbel într-un vis este o alarmă în casă. Există porumbei într-un vis – vei experimenta plictiseală și melancolie. A auzi gălăgitul porumbeilor într-un vis este un vestitor al păcii, iubirii și fericirii, crearea unei familii sau o adăugare la familie. Pentru o fată tânără, înseamnă o uniune rapidă.

Să vezi că porumbeii sunt prada unei pisici care îi vânează – asta arată că cruzimea personajului tău se va manifesta și în relațiile tale de afaceri. Același vis este un avertisment împotriva adulterului accidental.

Dacă ai visat porumbei care se învârt pe cer într-un singur loc, acest lucru sugerează că s-ar putea să nu-ți fie frică de consecințele actului tău stupid în relația cu o persoană dragă.

De ce visezi să vezi un porumbel singuratic – te așteaptă un accident.

Interpretarea visului lui A. Pușkin

De ce visează Porumbelul? Interpretarea viselor:

Porumbel – Un stol de porumbei visează într-un vis, acest lucru vă promite pace și liniște în familie și bucuria nașterii. Un semn deosebit de bun este dacă auziți gâturatul porumbeilor. În acest caz, nicio nenorocire nu poate umbri fericirea familiei tale, vei fi mereu aproape de rude și le vei putea ajuta dacă va fi nevoie. Un astfel de vis promite unei fete o uniune rapidă și fericită, care se va dovedi a fi foarte fructuoasă și fericită pentru ea.

Dacă visezi porumbei zburători, atunci un astfel de vis înseamnă că nu ar trebui să-ți fie frică de neînțelegeri și calomnii în adresa ta și, chiar dacă există, oricum nimeni nu-i va crede, pentru că ți-ai câștigat o reputație de onest și persoana incoruptibila. Dacă vezi un porumbel alb, atunci s-ar putea să auzi în curând de la un vechi prieten care acum este foarte departe de tine. Porumbelul albastru este, de asemenea, un semn de bun augur, ceea ce înseamnă că pe drumul spre a-ți atinge fericirea nu vei avea obstacole și dușmani.

Dacă auziți vocea unui porumbel singuratic, atunci un astfel de vis prevestește nenorocire. De asemenea, necazurile și durerea prevestesc un vis despre un porumbel mort. Un vis în care tu, o altă persoană sau un animal vânează porumbei este dovada că cruzimea naturii tale se va manifesta și în relațiile tale de afaceri. De asemenea, un astfel de vis te avertizează împotriva plăcerilor joase și josnice care îți vor păta nu numai onoarea și reputația, ci și sufletul. Și dacă încă îți poți albi reputația, nu îți vei putea curăța sufletul.

Dacă o fată visează că un porumbel zboară în camera ei și stă pe umăr sau în genunchi, aceasta înseamnă că va primi în curând vești reconfortante de la iubitul ei, promițând o întâlnire rapidă și fericire. Dacă ai visat un porumbel pe mormântul cuiva, atunci acesta este un semn favorabil, spunând că toate bolile te vor ocoli, iar pentru cei bolnavi, promite o recuperare rapidă.

Ce înseamnă să vezi un porumbel într-un vis?

Porumbel (Vezi și Pasăre) – Scurtă interpretare: pace; Dragoste; Libertate. Expresie populară: dragostea este un morcov. Pacea, armonia, iubirea și devotamentul sunt conceptele care sunt asociate cu porumbelul. Relaționează acest simbol cu ​​aspectele vieții tale în care dragostea și grija ar trebui să fie prezente.

Citeste mai mult:  vis de lună mare

Interpretarea viselor de păsări și animale

Care este visul porumbelului din cartea de vis:

Porumbeii sunt numiți cele mai fericite păsări și simbolizează dragostea, fericirea și o căsnicie reușită. Porumbeii sunt, de asemenea, considerați păsări sacre ale zeiței iubirii și fertilității – Venus și, prin urmare, toți iubitorii cinstesc porumbeii. Într-una dintre legendele babiloniene despre Potop, se vorbește despre porumbei ca fiind un simbol al păcii și liniștii. Un porumbel cu o ramură de măslin în cioc este un simbol al păcii mondiale. Astfel, un talisman care înfățișează un porumbel este considerat un simbol care îi ajută pe oameni să facă pace dacă sunt într-o ceartă. Dacă un porumbel sau un porumbel alb zboară prin casă sau stă pe acoperiș, atunci locuitorii casei pot conta pe faptul că unul dintre ei își va întâlni dragostea sau se va căsători din dragoste în viitorul foarte apropiat. În oracolul dodonian de la templul zeului Zeus din nord-vestul Greciei, viitorul a fost prezis de gâghiul porumbeilor sacri. Și numai în Japonia porumbeii erau considerați păsări sacre ale Zeului Războiului – Hachiman.

De ce visează porumbeii în visul unei femei

Celebrul interpret al viselor, psihologul american Gustav Miller, este convins că visele conțin avertismente, chiar și recomandări pentru visător. Problema este că este imposibil să interpretezi corect visul: există prea multe nuanțe de luat în considerare.

porumbel în palma mâinii tale

Un mesaj minunat din lumea iluziilor. Dacă o doamnă adormită se uită la o pasăre albă ca zăpada așezându-se pe palma ei, este bine. Nașterea unui copil minunat într-o căsătorie legală o va face fericită în curând. E plăcut să vezi în vis porumbei albi ca zăpada.

porumbei cocoși

Aceste cuvinte au devenit o combinație indivizibilă. Dacă sunete speciale, asemănătoare tocului unei pisici, au pătruns într-un vis, aceasta înseamnă că femeia adormită se va bucura de dragoste și grijă printre rudele ei.

Vânătoare de porumbei

Un vis de avertizare. O femeie este prea exigentă cu oamenii din jurul ei. Este adesea dur, chiar crud. Pentru a evita probleme grave, trebuie să-ți schimbi atitudinea față de lume.

Păsările albe erau niște cerești minunate pentru ghicitorul Vanga. Cu un fir lunar invizibil, l-au conectat pe văzător de lumea iluzorie a viselor. Interpretare de la Vanga: Dacă o femeie visează că tratează păsările albe ale lui Dumnezeu cu cereale, aceasta înseamnă că sufletul ei este copilăresc de curat.

Un porumbel alb se rotește direct deasupra capului. O altă imagine iconică minunată. Poate fi interpretat după cum urmează: toate necazurile și eșecurile sunt lăsate în trecut, iar un viitor fericit este în față.

Porumbel în cușcă. Un astfel de vis este vizitat de o tânără care este învinsă de dorințe și sentimente secrete.

Cartea de vis a lui Esop este, de asemenea, solicitată. Toată lumea este interesată de modul în care celebrul fabulist interpretează visele.

Porumbel alb cu o ramură verde. O imagine familiară din Vechiul Testament. După Potop, oamenii care au supraviețuit în Chivot au eliberat păsările pentru a găsi pământ uscat. Primul mesager a fost un porumbel cu o ramură de mirt. Dacă o fată visează la o imagine similară – așteptați vești!

apă potabilă porumbeilor

Un vis promițător. În curând va sufla un vânt proaspăt, care va aduce noi evenimente și cunoștințe. Noul și nefamiliarul vor împrospăta simțurile și viziunea asupra lumii.

sufoca porumbel

Imagine periculoasă. Avertizează că trebuie să iei doar decizii deliberate. Și că încercările vieții trebuie să fie înfruntate cu demnitate.

Porumbel care zboară în apartament

 • Dacă o femeie a visat că un porumbel a zburat într-o locuință, ar trebui să-l privească mai atent: ce culoare au penele lui, cum se comportă. Cel mai probabil, imaginea de vis ascunde un important pentru o persoană adormită, un viitor partener de viață.
 • Dacă oaspetele are pene negre, atunci aceasta înseamnă că cineva din cercul interior a plănuit să-i facă rău. Uneori, o pasăre radiantă zboară în dormitor. Acest lucru este uimitor! Puteți aștepta oaspeți dragi.
 • Fata se bucură violent de pasărea care a zburat pe fereastră. Aceasta vorbește despre o adevărată întâlnire fericită cu un bărbat. Cel mai probabil, va prezenta un cadou interesant.
 • Dacă porumbelul însuși a zburat și apoi a zburat singur, atunci vor avea loc schimbări neplăcute. Din fericire, nu se vor atinge de ea.

Pasăre moartă într-un vis

Un porumbel mort într-un vis indică faptul că trebuie să deveniți mai bun pentru a vă îndeplini în mod adecvat fericirea. Schimbați-vă stilul de viață. Fata trebuie să-și monitorizeze sănătatea pentru a deveni în curând o mamă bună.

Un porumbel cu un porumbel este pentru nuntă. Dacă păsările stau pe marginea streașinii – la vestea de la iubit. O mulțime de porumbei – multe noutăți.

Iubitorii inspirați zboară, iau dragoste cu ei … Motivul pentru acest lucru este un personaj cu temperament rapid, el îi servește fetei un deserviciu.

Dacă oaspeții înaripați se întorc peste casă, abundența îi așteaptă pe toți cei care locuiesc aici.

pasăre în mână

 • Dove se așeză în palmă, ca într-un cuib confortabil. De obicei, un astfel de vis prevestește evenimente bune. Mai ales dacă pasărea nu ciugulește. Atât de moale, dulce. Ea este simbolul fericirii.
 • Și dacă o frumusețe tratează porumbeii chiar din palmă? Acest lucru poate fi interpretat după cum urmează: tatăl și mama ei îi sunt cei mai dragi. De dragul părinților ei, va face tot posibilul și imposibilul.

Porumbei se rotesc și zboară deasupra capului tău

 • Și sus pe cer cu nori aurii, păsările albe ca zăpada se joacă. Chiar deasupra capului tău. Ei par să fi conturat un cerc cu aripile lor – un talisman. În timp ce ești în acest cerc, îngerii cu aripi albe te protejează de tot felul de necazuri.
 • Dacă domnișoara ar fi născocit și ar apuca porumbelul de aripă, fericirea ei ar fi de ajuns pentru toată lumea.
 • Porumbelul s-a așezat pe umăr – așteptați-vă pe chibritori!

Hrăniți, păsări de apă într-un vis – sens

Dacă într-un vis unei domnișoare îi plăcea să stropească boabe de grâu aurii pe porumbei, trebuie să vă pregătiți să rămâneți fără persoana iubită pentru o perioadă scurtă de timp.

Împreună, sfărâmă o chiflă și presară pumni de semințe de floarea-soarelui, doar ca să nu te înțelegi cu nimeni! Interpretarea viselor te sfătuiește să arunci o privire mai atentă la bărbatul care stă lângă tine. Poate aceasta este soarta!

A fost interesant de aflat de ce sunt mulți porumbei care ciugulesc boabe. Se dovedește că, conform unei versiuni, un stol de porumbei sunt rude ale omului adormit. Ei trebuie tratați cu respect. Este mai bine să-i lăsați să ciugulească boabele decât să se rotească peste casă.

Porumbelul călător ți-a adus un obiect

Uneori, un porumbel poștaș zboară într-un vis prin portaluri invizibile. Trebuie să vă amintiți ce lucru a adus angajatul cu pene.

 • O scrisoare livrată de un poștaș înaripat promite o declarație de dragoste în realitate.
 • Oglinda adusă de porumbel sugerează că fata trebuie să se uite în ea însăși pentru a realiza că toate răspunsurile sunt înăuntru.

Explicația lui Miller despre somn

A auzi guturatul într-un vis este același lucru cu a auzi sunetele făcute de un copil. Interpretarea visului convinge că totul va mirosi în curând a lapte matern.

Cartea de vis a lui Miller răspunde la întrebarea – ce înseamnă vânătoarea de porumbei. A vâna înseamnă a fi abil, deștept și norocos. Dar Vânătoarea păsărilor lui Dumnezeu este o afacere nedemnă. Eșecul întreprinderii planificate – asta îl așteaptă pe Hunter.

Dacă porumbelul ciugulește dureros, înseamnă că cel mai bun prieten va provoca suferință.

Citeste mai mult:  Mănânc pui în vis

Interpretarea viselor în funcție de culoarea imaginii.

Nuanțele deschise ale penelor de păsări vorbesc despre schimbări în bine.

 • Porumbelul alb este cel mai prosper. Ea personifică puritatea, puritatea gândurilor și faptelor, norii cirus și pene de înger… Dacă ai visat la o pasăre cu aripi de zăpadă, atunci o schimbare în bine urmează. Femeia se va bucura de fericirea familiei.
 • Un porumbel portocaliu așezat pe umăr simbolizează pericolul. Cel mai probabil, cineva din persoane apropiate răspândește zvonuri și bârfe despre viața personală a unei tinere.
 • Porumbelul galben este mai deschis, dar asta nu înseamnă că complimentele zboară către fată. Galbenul este culoarea soarelui, dar și culoarea deșertului pârjolit de acesta.
 • Penele negre într-un vis multicolor arată ciudat și puțin înfiorător, ca o imagine din visul altcuiva. Ele simbolizează pierderea iubirii și a credinței. În viața reală a fetei adormite au avut loc evenimente tragice. Lumea ei curcubeu părea să se scurgă, deoarece materia de calitate scăzută se scurge după spălare.

Tot ce se întâmplă este ca un vis urât care nu se poate termina niciodată. Dezamăgirea și indiferența o apucă pe tânără. Nu va fi ușor să recâștigeți o lume strălucitoare multicoloră și armonie spirituală. Nu am discutat încă de ce visează puii de porumbei eliberați să zboare. Copiii sunt întotdeauna copii… Ce să spun. Ei fac zgomot, fac farse, se ceartă, fac pace.

Visele sunt efemere. Sunt ca norii care plutesc la porunca vântului, își schimbă aspectul și se dizolvă. Uneori este dificil să-ți amintești complotul unui vis. În astfel de cazuri, vechea metodă de încredere este utilă – notează ceea ce ai văzut într-un vis într-un caiet sau într-un caiet special.

parerea lui Freud

Sigmund Freud este fidel cu sine. Porumbelul său reprezintă relația dintre prieteni. Până acum, este doar o prietenie fără nicio urmă de relație mai apropiată. Dar cel care doarme ar dori să treacă la următorul nivel și să devină și mai aproape. Freud sfătuiește să aveți răbdare pentru a nu strica nimic. Un prieten însuși trebuie să-și dorească intimitate. Lasă totul să meargă așa cum trebuie. În această situație, cel mai important este să nu pierzi ceea ce îți este drag.

Lista literaturii folosite:

 • Moss R. Istoria secretă a viselor: Sensul viselor în diverse culturi și vieți ale oamenilor celebri. Pe. din engleza. – Sankt Petersburg: IG „Ves”, 2010.
 • Visele. Originea și rolul lor în interpretarea creștină. Moscova: Obraz, 2006.
 • Solovyov V. Dicționar explicativ al viselor: o istorie ilustrată a civilizației viselor. — Moscova: Eksmo, 2006.

porumbel

De ce visează porumbelul. Sensul visului cu porumbel

Porumbel conform interpretării viselor Mlady

 • Nu e de mirare că porumbelul este considerat pasărea lumii. Chiar și într-un vis, el simbolizează dragostea și bunăstarea reciprocă;
 • Am visat la o pereche de porumbei care coc – la mare dragoste;
 • Dacă într-un vis au văzut un porumbel zburător – la vestea bună;
 • Dacă te-a ciugulit un porumbel – dezamăgire;
 • Un porumbel mort a visat să se despartă de o persoană dragă;
 • Pentru a ucide un porumbel într-un vis – pierdeți sprijinul celor dragi;
 • Hrăniți porumbeii într-un vis – la un eveniment vesel, divertisment;
 • Dacă ai visat că un porumbel a zburat în casă – o schimbare în viață;
 • Auzi gălăgitul porumbeilor – ți se vor spune vești bune.

Porumbei conform cărții de vis ucrainene

 • Dacă porumbeii au visat, va fi în curând un fel de noroc; Vești bune;
 • Dacă o fată visează la un porumbel – acesta este mirele, un porumbel pentru un tip este o mireasă;
 • Eliberează un porumbel sau un porumbel din mâinile tale – despărțire de soția ta;
 • Scoateți porumbei din cuiburi – sunați oaspeții;
 • Să vezi porumbei este o veste bună;
 • Într-un vis, ridicarea porumbeilor este o pacoste;
 • Porumbeii zboară pe cer – vești bune;
 • Porumbeii zboară departe de tine, fug – spre moarte.

Interpretarea visului vindecătorului siberian Natalia Stepanova

 • Pentru cei născuți din ianuarie până în aprilie, un porumbel în vis – la trădarea unui soț;
 • Pentru cei a căror zi de naștere cade din aprilie până în august, porumbelul visează la boală;
 • Dacă te-ai născut din septembrie până în decembrie, să vezi porumbei morți într-un vis este din păcate.

Interpretarea visului vindecătorului siberian Natalia Stepanova

Porumbel conform cărții de vis a lui Miller

 • Văzând, auzindu-le guturaiul – pace în familie și bucuria nașterii;
 • Pentru o fată – o căsnicie rapidă și fericită;
 • Vânează porumbei – cruzimea naturii tale se va manifesta și în relațiile tale de afaceri, avertisment împotriva plăcerilor joase și josnice;
 • Porumbei zburători – trebuie să te ferești de neînțelegeri;
 • Auzind vocea unui porumbel singuratic – vești de la un prieten îndepărtat sunt posibile;
 • A vedea morții este o nenorocire.

Porumbei conform cărții de vis a domnișoarei Hasse

 • Pe acoperiș – vești bune;
 • Porumbei zburători – veți cunoaște bucuria;
 • Kill – pierde un prieten adevărat;
 • Există un porumbel – anxietate în familie;
 • Hrăniți – faceți o faptă bună;
 • A vedea porumbei sărutându-se este o nevăstuică.

Porumbei conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

 • Porumbeii au visat – vă așteaptă pacea, dragostea și fericirea.

Interpretarea visului lui Freud

 • Un porumbel care visează indică faptul că în viața reală ați dezvoltat relații calde și prietenoase cu o persoană de sex opus. Platonic, relația cu tine i se potrivește de minune, iar ea se mulțumește cu ei. O privești doar ca pe un obiect al dorinței tale și nu te-ar deranja să faci sex cu ea. Dacă nu vrei să pierzi comunicarea cu ea, ai răbdare și așteaptă. Timpul va spune care dintre voi are dreptate.

Est Dream

 • Să vezi porumbei în vis și să le auzi gălăgitul este un vis de bun augur, promite pace în casă și copii frumoși;
 • Pentru o femeie tânără, un astfel de vis promite o căsătorie rapidă și de succes;
 • Dacă vezi porumbei care zboară, vei primi în curând vești de la prieteni absenți.

Citește și: La ce visează ariciul

Porumbei conform cărții de vis a țiganilor

 • Am visat un porumbel – fidelitate în dragoste, fericire în familie;
 • Un stol de porumbei – pierderea iubirii și a fericirii;
 • Doi porumbei împreună – pace și armonie;
 • Un porumbel zburător – la știri într-o scrisoare. Dacă în același timp nu vezi pământul, ci doar cerul, veștile pot fi și bune și rele. Dacă vezi pământul, veștile sunt cu siguranță bune.

Cartea de vis engleză – porumbel

 • Porumbeii care visează sunt un semn de fericire și noroc. Acest vis oferă respect și dragoste din partea prietenilor, pace și prosperitate în casă. Visătorul va găsi și o mare fericire în dragoste;
 • Au auzit strigătul unui porumbel – înseamnă că în pragul nenorocirii – moartea unui prieten. Un porumbel împușcat raportează și moartea prematură a cuiva;
 • Visul unui iubit cu un porumbel promite dragoste reciprocă pasională, căsătorie cu alesul și fericire pe termen lung într-o pereche cu ea;
 • A admira porumbeii sus pe cer este o veste importantă care se va schimba mult în bine.

Cartea de vis engleză – porumbel

Noua carte de vis

 • Într-un vis, un porumbel s-a așezat pe umărul lui – cineva apropiat este în pericol de a se îmbolnăvi grav;
 • Oricine vede o pasăre pe masă în vis se va îmbolnăvi;
 • Un porumbel așezat pe un copac visează că cel adormit va simți foarte curând o lipsă clară de comunicare cu natura;
 • Un porumbel visează pe cupola unei biserici – înseamnă că Dumnezeu vede problemele care atârnă peste visător și îi va ajuta sufletul.

Citeste mai mult:  De ce visezi să împuști o persoană

Porumbel conform cărții de vis a familiei

 • Un vis de marți prefigurează o decizie nereușită asupra unui caz care ți-a luat mult timp și gândurile;
 • Miercuri seara, porumbelul visează la sfârșitul iminent al dârei întunecate a vieții tale. Vei ieși din asta cu cele mai puține pierderi și, de asemenea, vei lua parte la evenimente de epocă.

Cartea viselor esoterice

 • Porumbel alb – spre împlinirea dorințelor;
 • Porumbel gri – știri.

Interpretarea de vis a tarotului

 • Porumbelul visează la o nouă poveste de dragoste.

Interpretarea viselor împărătesei Catherine

 • Porumbeii cooșează, porumbeii se sărută – în familia ta există un acord complet, chiar și cele mai dificile probleme sunt rezolvate cu un zâmbet; iar când vii acasă de la serviciu, ești întâmpinat la ușă cu un zâmbet; cunoscuții tăi nu se discută în bucătărie, șeful tău nu este agățat cu etichete; femeia iubită se pregătește să-ți dea un copil;
 • Într-un vis încerci să prinzi sau să omori un porumbel – visul sugerează că ești o persoană crudă; cauți adesea plăcerea în ceea ce este interzis. Visul avertizează: un foc de aprindere arde uneori foarte dureros;
 • Visezi un porumbel mort – un vis, din păcate, cel mai probabil – la rănire.

Ați găsit o greșeală de scriere? Selectați și apăsați CTRL+Enter

Porumbel interpretare vis

Interpretarea visului porumbel, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi un porumbel într-un vis, poți afla în 34 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „G” în secțiunea Cartea de vis cu litera G.

Porumbel în cărți de vis

Lume; libertate.Poate că există ceva în care ai vrea să aduci pace și liniște. Citește mai mult →

Este un semn de pace și iubire. El este asociat cu zeițele iubirii – Afrodita și Venus – și apare la sărbătoarea Sfântului Valentin. Există ceva sau cineva în viața ta cu care să-ți dorești Citește mai mult →

Cunoștință neplăcută; eliberarea unui porumbel în sălbăticie – la o pauză cu persoana iubită Citește mai mult →

Porumbei – ceva legat de o femeie și dragoste / săruturi, bucurie, loialitatea cuiva. Porumbei albi – noroc / virtuți ale sufletului / credință, speranță, dragoste. Porumbei gri sau negri – beznă Citeste mai mult →

Să vezi porumbei în vis și să le auzi gâghiul înseamnă liniște în familie și bucuria nașterii. Pentru o fată, un astfel de vis promite o căsătorie rapidă și fericită. Dacă vânezi porumbei în vis, Citește mai mult →

porumbel sălbatic. Loialitate în dragoste, fericire în familie. Un stol de porumbei – pierderea iubirii și a fericirii. Doi porumbei împreună – pace și armonie Porumbel domestic. Un porumbel zburător, după interpretarea țiganilor din Citește mai mult →

A vedea un porumbel într-un vis înseamnă că dragostea de rude și prieteni, divertisment și bucurie te așteaptă. Citește mai mult →

Să vezi porumbei în vis și să le auzi gâghiul este un vis de bun augur, promite pace în casă și copii frumoși. Pentru o femeie tânără, un astfel de vis promite o căsătorie rapidă și de succes. Vezi mai multe →

Porumbelul este un simbol al păcii, al iubirii și al încrederii. Oamenii asociază tot ce este mai bun cu această pasăre: speranțe de pace și armonie, vești bune și, bineînțeles, dragoste, pentru că nu întâmplător toată lumea este îndrăgostită Citește mai mult →

Să vezi porumbei în vis și să le auzi gâghiul înseamnă liniște în familie și bucuria nașterii. Pentru o fată, un astfel de vis promite o uniune rapidă și plină de bucurie. Un vis în care porumbeii sunt Citește mai mult →

la boală; ciugulire – la pierdere. Citește mai mult →

Un porumbel care visează indică faptul că în viața reală ați dezvoltat relații calde și prietenoase cu o persoană de sex opus. Relația platoniciană cu tine este destul de mulțumită Citește mai mult →

Să vezi porumbei într-un vis și să le auzi gâghiul este un semn favorabil. Un astfel de vis promite pace în casă și copii frumoși. Pentru o femeie tânără, un astfel de vis promite o căsătorie rapidă și de succes. Dormi, mai mult →

Un porumbel cu un porumbel, pentru o fată – căsătorie, iar pentru un burlac – căsătorie. Citește mai mult →

Alb – speranțele vor deveni realitate Gri – la știri, scrisori. Citește mai mult →

Gânghitul unui porumbel este un tip de femeie educată, evlavioasă și evlavioasă. Citește mai mult →

Pe acoperiș – vești bune; porumbei care zboară – vei cunoaște bucuria; a ucide – a pierde un prieten adevărat; a mânca – anxietate în familie; hrana – vei face o fapta buna; sarut – afectiune. Citește mai mult →

Să vezi porumbei acasă este o plăcere în familie. Porumbeii stau pe acoperiș – vești bune Citește mai mult →

A vedea porumbei – la tristețe. A ține porumbei – la tristețe. Dacă un porumbel a intrat în casă – la moarte. Citește mai mult →

În cardul Asul cupelor, putem vedea porumbelul ca un simbol al păcii și al iubirii eterne, ca și în Arcana Stelară. Citește mai mult →

La încălcarea secretă a datoriei conjugale. Citește mai mult →

Porumbelul este un simbol al păcii, al iubirii și al încrederii. Oamenii asociază tot ce este mai bun cu această pasăre: speranțe de pace și armonie, vești bune și, bineînțeles, dragoste, pentru că nu întâmplător toată lumea este îndrăgostită Citește mai mult →

Porumbelul este un simbol al păcii, liniștii și bunăstării familiei. Să vezi porumbei în vis sau să-i auzi cocoșindu-i promite bucurie și fericire. Pentru o fată, un astfel de vis prevestește o căsnicie fericită. Zbor Citește mai mult →

Porumbel – o boală; alb – providența lui Dumnezeu, revelația spirituală, spre bine, iubirea spirituală (un simbol al spiritului sfânt și al lumii). Cuplu căsătorit – fericire în dragoste; căsătorie reușită, căsătorie. Citește mai mult →

Porumbel. Anima.Jucând și sărutând porumbei. Copii. Combinație de Anima și Animus. Citește mai mult →

Dacă stă pe umăr, una dintre rudele lui se va îmbolnăvi grav. Dacă se află pe masă, persoana adormită însuși se va îmbolnăvi. Dacă pasărea stă pe un copac, trebuie să ieși în natură. Dacă porumbelul a zburat până la dom Citește mai mult →

Porumbel – înseamnă succes în problemele inimii, prietenii, pace și liniște în casa ta. Citește mai mult →

A vedea porumbei într-un vis oferă onoare și plăcere în viața de familie; a prinde un porumbel – a se căsători cu un burlac, iar unui bărbat căsătorit nașterea unei fiice; a prinde un porumbel – căsătorie cu o fată, și Citește mai mult →

Dacă ați văzut un porumbel într-un vis, atunci nu ar trebui să vă faceți deloc griji pentru viitorul dvs. – vă va mulțumi cu o căsnicie rapidă și de succes. Citește mai mult →

pace, iubire, fericire. Citește mai mult →

pace, iubire și fericire. Citește mai mult →

Cum visează porumbeii – în curând va fi un fel de noroc; Vești bune. Porumbeii sunt adulți. Așa cum o fată visează la un porumbel – este tânăr, un porumbel pentru un tip – logodit. Porumbel sau porumbel Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „porumbel” poate fi diferită, iar semnificația acestuia poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează porumbelul – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!