Văzând un nou-născut într-un vis

Care este visul unui nou-născut într-o carte de vis

20 septembrie 2019 la 16:58 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează nou-născutul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează un nou-născut într-un vis?

Сонник XXI века

Un nou-născut într-un vis de ce visează visătorul

Nou-născutul pe care l-ați adoptat – Un astfel de vis prezice că veți dobândi în curând conexiuni bune sau veți primi o ofertă profitabilă. Un copil care plânge înseamnă înșelăciune și trădare din cercul interior, iar unul calm prevestește un profit, o afacere bună.

Sonnik Miller

Care este visul unui nou-născut într-un vis?

Un nou-născut – la treburi inutile sau la o surpriză plăcută din partea rudelor. În realitate, ai început un fel de afacere și ai visat la un nou-născut – va trebui să investești mai mulți bani decât era planificat anterior. Adormi bebelușul – pacea, liniștea și armonia vor domni în familia ta; protejează copilul de cădere – îndoiește-te de abilitățile tale. Un nou-născut prevestește nașterea prematură femeilor însărcinate.

Cartea de vis psihologic

Nou-născut într-un vis

Practic, visul are o interpretare favorabilă. Așează-te lângă pătuț și liniștește copilul nou-născut – în realitate vor exista schimbări în bine în viața ta personală, treburi plăcute asociate cu familia. Ține copilul altcuiva în brațe – cunoștințele sau rudele vor încerca să profite de bunătatea ta, să schimbe soluția problemelor lor pe umerii tăi. Un nou-născut, care plânge amar și nu vrea să se liniștească? Pe drumul tău au apărut anumite dificultăți care te sperie, dar nu totul este atât de rău pe cât pare la prima vedere, vei face față problemelor rapid și ușor. Dacă ți-ai pierdut copilul nou-născut și nu-l poți găsi – pregătește-te pentru întrebările insolubile pe care viața ți le va arunca, conform cărții de vis, acest vis este descifrat.

Vezi și: de ce visează un copil și de ce visează un leagăn, la ce poate visa un leagăn.

Cartea viselor moderne

Ce înseamnă un nou-născut pentru un visător

Nou-născut – veți găsi bucuria de a comunica cu proprii copii. Dacă nu le aveți încă, atunci un astfel de vis poate prezice o sarcină dorită. Am visat la un copil care plânge – în viața reală, du-ți la îndeplinire planurile și atinge-ți obiectivele. Un nou-născut care zâmbește promite un mare scandal în familie. Ai grijă de un nou-născut – în realitate va fi o muncă grea care va aduce rezultate neașteptate.

Carte universală de vis

Am avut un vis – Nou-născut

În realitate, trebuie să te bazezi doar pe abilitățile și punctele tale forte, nu să speri că cineva te va ajuta să-ți duci la îndeplinire planurile. Pentru un om de afaceri, un astfel de vis despre un nou-născut promite o perioadă dificilă în afaceri, dacă faceți față problemelor care au apărut, atunci veți primi o recompensă demnă la care nici nu ați putut visa. Un nou-născut, dacă îl faci baie, prevestește un rezultat favorabil, o cale demnă de ieșire din situații dificile. Mersul într-un vis cu un nou-născut – o călătorie neașteptată este posibilă în realitate.

Carte de vis islamică

De ce visează un nou-născut

Nou-născut – Dacă orice altă persoană păcătoasă vede într-un vis că s-a născut din mama sa, atunci se va pocăi de păcatele sale (adică va renaște moral), așa este interpretat visul tău de cartea de vis.

Cartea de vis persană a lui Khubaishi Tiflisi

Nou-născut în sensul antic

Când o persoană nobilă se vede într-un vis ca un nou-născut, atunci acest lucru este spre binele lui. Dacă orice persoană păcătoasă vede într-un vis că s-a născut din mama sa, atunci se va pocăi de păcatele sale (adică se va renaște moral).

Dacă ai visat un copil nou-născut, acesta ar putea fi un sfat pentru a schimba tactica acțiunilor în viață, pentru a-ți atinge scopul nu cu convingeri, ci cu viclenie, dar principalul lucru aici este să nu-ți sacrifici onoarea. Și o fată nou-născută într-un vis înseamnă prieteni vechi buni, mai ales dacă privirea copilului a fost îndreptată spre tine. Un băiat nou-născut în visul unei femei poate însemna un nou admirator, mai ales dacă numai capul lui era vizibil în mod corespunzător.

Interpretări interesante ale viselor cu nou-născuți sunt oferite de cartea de vis de Est pentru sexul frumos. În general, un astfel de vis este, de asemenea, interpretat favorabil. Stând la pătuț cu un nou-născut – vor fi treburi plăcute cu schimbări în familie. Dacă copilul plânge în vis și nu aveți cum să-l liniștiți, de aici putem concluziona probleme înspăimântătoare care nu sunt deloc atât de groaznice. Dacă ai visat la copilul nou-născut al altcuiva în mâinile tale, fii pregătit să nu cedezi provocărilor asociate cu propria ta bunătate. Un nou-născut s-a pierdut într-un vis? Are sens să ne gândim la întrebările filozofice despre sensul vieții și la alte subiecte ale ființei. Ei bine, în conformitate cu cartea de vis din Tiflisi (Persia antică), un vis despre propria naștere pentru o persoană nedreaptă înseamnă pocăință pentru păcate și renaștere morală.

Cea mai recentă carte de vis a lui Georgy Ivanov

Ce este visul și ce înseamnă nou-născutul pentru visător?

O carte de vis modernă avertizează că a vedea un nou-născut într-un vis este un semn grozav. Dacă un reprezentant matur al sexului puternic a avut un astfel de vis, atunci din aceasta putem concluziona multe probleme în afaceri care vor fi rezolvate cu succes. Ei bine, în cea mai recentă carte de vis a lui Ivanov, el interpretează un nou-născut într-un vis ca un vestitor al unei noi idei fructuoase.

Mulți reprezentanți ai sexului slab vorbesc despre faptul că visele despre un nou-născut au fost un semnal fericit pentru ei despre o sarcină care nu era încă cunoscută. Dar chiar și acest lucru a fost confirmat în sensul literal al cuvântului la un anumit număr de zile după astfel de vise. Și sunt vise profetice. Unele femei însărcinate au visat la viitorul lor nou-născut chiar și în primele perioade de timp. Din când în când, într-un mod atât de miraculos, reprezentantul sexului slab află cine se va naște – un băiat sau o fată – chiar înainte ca ecografia să determine sexul copilului.

Interpretarea viselor astromeridianului

La ce a visat nou-născutul

Simbolismul interpretării unui nou-născut care a visat în vis, parcă amintește: copiii fac un mic miracol, găsind calea de la inexistență la viață. Acest simbol este imprevizibil, cel mai adesea dependent direct de sentimentele visătorului. De obicei, indiferent de alți factori, imaginea unui om mic care tocmai a văzut lumina lui Dumnezeu personifică surprize și schimbări plăcute.

 • Scăldarea unui nou-născut într-un vis – scapi de probleme inutile, iar următorul eveniment important va fi ușor, cât mai sigur și fără injecții financiare excesive, emoționale.
 • Ai visat că te simți în corpul unui nou-născut? Pregătește-te să renaști într-o viață mai fericită.

Citeste mai mult:  Visează la un păianjen

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Nou-născuți

Interpretările subtextului psiho-emoțional al poveștilor cu un nou-născut sunt de acord asupra unui singur lucru: vin schimbări în plinătatea vieții tale care îți vor întoarce viziunea obișnuită asupra lumii. Mai mult decât atât, aceste modificări, deși te vor forța să ieși de pe pistă moletă, sunt în general pozitive și promit să fie utile în toate privințele.

Un nou-născut într-un vis nu este întotdeauna un simbol clar și personifică temerile visătorului, care ignoră responsabilitatea și încearcă să o transfere altcuiva. O fată nou-născută – această imagine este interpretată ca un simbol al tot ceea ce este intangibil, fie că este vorba despre dinamica emoțională, activități creative cu idei interesante, cunoștințe noi sau sentimente care au trecut la un nivel superior.

Copilul nou-născut era gol într-un vis? Acesta este un prevestitor al unei perioade lungi de dificultăți. Pentru a vedea un nou-născut într-un vis într-un pătuț, îl adormiți – în realitate vor exista schimbări în bine în viața lui personală, treburi plăcute asociate cu familia. Ține în brațe copilul nou-născut al altcuiva – prietenii sau rudele vor încerca să profite de bunătatea ta, să schimbe soluția problemelor sale pe umerii tăi.

Un nou-născut care visează să plângă amar și să nu vrea să se liniștească înseamnă că în drumul tău au apărut anumite dificultăți care te sperie, dar nu totul este atât de rău pe cât pare la prima vedere, vei face față problemelor rapid și ușor. Dacă ți-ai pierdut nou-născutul și nu-l găsești – pregătește-te pentru întrebările insolubile pe care ți le va arunca viața.

Carte de vis romantică

Visează un nou-născut

Nou-născut – Imaginea unui nou-născut a personificat întotdeauna totul nou: începuturi, oportunități, realizări, orizonturi.

 • Dacă o femeie necăsătorită a văzut un nou-născut într-un vis, aceasta poate fi interpretată ca o proiecție a dorinței ei secrete de a avea un copil sau un fel de confirmare că într-o zi va deveni o mamă minunată.
 • Un nou-născut care visează plângând este un semn neplăcut: partenerul tău este nemulțumit de relație și se pregătește să o încheie. Pentru un bărbat, visele cu un complot similar promit mai multe lucruri bune: de exemplu, el poate începe în curând o nouă relație de dragoste în care va domina în sfârșit.
 • Cu toate acestea, o femeie care visează poate fi dezamăgită după un vis despre un nou-născut: poate că alții o vor vedea ca o sursă de probleme din cauza relațiilor ei inestetice și inadecvate.

Interpretarea viselor: care este visul unui nou-născut

Timp de multe secole, omenirea a crezut în vise. Somnul este considerat un fel de tranziție de la viața reală la lumea cealaltă, așa-numita spirituală. Visele sunt un anumit element care leagă sufletul și corpul unei persoane.

Interpretarea viselor

Relațiile cu visele sunt lipsite de ambiguitate, au capacitatea de a prezice viitorul. Sunt vise care pot purta informații care vorbesc despre avertismentul de pericol, necaz, debutul unei perioade fericite a vieții, răspunzând la toate întrebările care apar în dimensiunea reală.

Mulți cercetători notează un astfel de moment în care visele profetice sunt visate mai des de femei, deoarece au un instinct intuitiv spiritual foarte dezvoltat. Cei care cred cu tărie în vise, își compilează transcrierile, sunt interesați de visele altor oameni și, comparând imaginea viziunii și evenimentele ulterioare din viața unei persoane, pot pretinde că au avut dreptate. Cărțile de vis, care conțin informații din interpretări antice populare, îi ajută pe oamenii moderni să înțeleagă visele care vin.

Care este visul unui nou-născut

Un simbol foarte comun al viselor care vin la oameni este imaginea unui copil. Poate fi afectuos și atent, poate zâmbi sau poate plânge mult, poate arăta ceva sau poate cere ceva. Cel mai adesea, femeile văd bebeluși în vis, pentru că sunt femei în travaliu, vestitoare ale fericirii în casă, care este însoțită de râsul copiilor.

Pentru o persoană bolnavă într-un vis să vadă un nou-născut înseamnă o recuperare rapidă, revenirea energiei pierdute și revenirea modului de viață la normal.

Rochia bebelusului este foarte importanta. Într-un vis, a vedea un nou-născut gol promite bârfe, abuzuri, discuții de la oameni nu foarte prietenoși. Atenție.

Este foarte simplu să descifrezi la ce visează un nou-născut evaluând acțiunile care se realizează cu copilul. A face baie unui bebeluș sau a urmări de pe margine cum face altcineva înseamnă atingerea unui obiectiv de viață stabilit, câștigarea unei chestiuni importante și dificile, în care cei mai apropiați și mai iubiți oameni pot deveni asistenți.

Alăptarea unui copil este o bunăstare viitoare, un venit stabil și un profit mult așteptat.

A fi aproape de bebeluș într-un vis și ținându-l de mâini, jocul cu el este finalizarea cu succes a tuturor lucrărilor începute.

Dacă o femeie își vede într-un vis preocuparea pentru un copil, se poate aștepta la înșelăciune de la soțul ei și la o dezamăgire amară în adevăratele lui sentimente.

Dar dacă un bărbat își visează soția, care alăptează un copil, înseamnă succes în toate eforturile și faptele.

Dacă scăpați accidental un copil într-un vis, atunci în viață va trebui să experimentați un eșec neplanificat al afacerilor, o schimbare a ceea ce a fost planificat din cauza unor circumstanțe nefavorabile.

Dacă un copil plânge într-un vis, atunci aceasta promite zvonuri neplăcute, sufletul este chinuit de o prostie perfectă și cere iertare de la cel care a trebuit să fie jignit.

A dormi cu gemeni este foarte de bun augur. Dacă fetele gemene au visat, atunci visul promite numai fericirea familiei, plus, iar băieții gemeni au un succes sută la sută, susținut de o prosperitate materială stabilă.

Dacă te vezi în imaginea unui nou-născut, înseamnă în viața reală să te scufunzi în desfrânare, beție, discuții din partea oamenilor, să devii obiect de bârfă și învățătură.

Dacă o femeie nu este încă mamă, dormitul cu un nou-născut îi poate promite o bucurie timpurie – sarcina, iar sexul copilului poate indica cine se poate naște.

Ce prezintă o fată nou-născută într-un vis

Un punct important în interpretarea viselor este sexul copilului. Dacă o fată visează, atunci ar trebui să te aștepți la cele mai plăcute surprize și schimbări din viață, de exemplu, sosirea prietenilor sau rudelor, primirea unui cadou neașteptat, bucurie neașteptată, o dispoziție grozavă și un val de putere și dorință de a crea și creați ceva, începerea cu succes a unei afaceri concepute.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să scrii într-un vis

Ce prezintă un băiat nou-născut într-un vis

Somnul (un nou-născut este un băiat) promite schimbări mai serioase în viață. Deoarece natura masculină este mai dedicată rezultatului, prin urmare, pentru ca predicția venită într-un vis să devină realitate în realitate, trebuie depus mult efort.

Să crezi sau nu în vise cu bebeluși

Cele mai multe interpretări ale întrebării la ce visează un nou-născut au interpretări pozitive. La urma urmei, copilul este un simbol sfânt. Aspectul lui este bucurie și prosperitate, pierderea sau resentimentele lui este pierdere, necaz. A crede sau nu în vise este treaba tuturor. Dar dacă cauți în mod constant o carte de vis la îndemână, visele te vizitează adesea, ceea ce înseamnă că crezi în interpretarea viselor. Un copil nou-născut adesea nu apare în vise, ci doar în cele mai importante momente, așa că este necesar să-i acordați atenție pentru a nu rata principalul indiciu din lumea cealaltă.

De ce visează copilul

Pentru visele despre copii nou-născuți, ghicitorul a oferit atât explicații personale cu privire la viața unei anumite persoane, cât și pe cele globale, asociate cu evenimente la nivel mondial. Deci, un număr mare de bebeluși sugerează că micile dificultăți și sarcinile îți vor lua tot timpul și multă energie și, în același timp, o creștere a natalității pe planetă.

Bebelușul care plânge simbolizează problemele create de copii (rudele proprii sau apropiate), precum și pericolul în care se află lumea. Vine război, bărbații vor merge pe front, multe îndatoriri nefeminine vor cădea pe umerii femeilor, iar bebelușii vor vărsa într-adevăr multe lacrimi.

Un copil cu probleme grave de sănătate până la semnale de dizabilitate: obiceiurile proaste îți subminează sănătatea și provoacă multe necazuri altora. Dacă duci un mod corect de viață, atunci un vis poate avertiza despre un dezastru ecologic pe scară largă.

Este bine dacă te joci cu un copil într-un vis – în curând vei părăsi slujba ta neiubită și vei găsi ceva pe placul tău. Este rău dacă copilul dispare undeva și trebuie să-l cauți – o situație deja dificilă va fi agravată de noi necazuri minore.

Dar dacă te uiți la copil și înțelegi că tu însuți ești, atunci aceasta este o ocazie de a te gândi la comportamentul tău. Copilăria ta este nepotrivită și, în unele cazuri, chiar jignește cunoștințele tale.

Copiii mici sunt un simbol al organelor genitale masculine și feminine, în timp ce sexul copilului care visează nu joacă un rol special. Îngrijirea unui copil, jocul cu el este o reflectare a dorinței de autosatisfacție. Un psihanalist a asociat un bebeluș care zâmbește sau urlă cu un orgasm.

Dar dacă într-un vis ai reușit să salvezi copilul de pericolul de moarte, atunci acest lucru indică maturitatea ta interioară și disponibilitatea de a întemeia o familie și de a avea copii.

Visele despre copiii mici ar trebui ascultate întotdeauna, deoarece sunt o reflectare a sentimentelor și gândurilor noastre, deoarece copiii percep totul mult mai clar și se comportă mai sincer.

Dacă copilul care visează este al tău, atunci aceasta indică o dorință puternică de a-ți continua cursa. Exista asa ceva? Apoi reconsiderați relația cu cei care sunt autoritate pentru voi (părinți, camarazi mai în vârstă, profesori) – ceva nu merge bine și provoacă disconfort ambelor părți. De asemenea, un vis poate reflecta dorința ta intensă de a influența pe cineva – un partener de afaceri, o cunoștință a cărei relație scapă de sub control.

Copilul personifică speranțele, visele, viitorul. Prin urmare, pe baza a ceea ce s-a întâmplat cu copilul într-un vis, puteți înțelege ce vă așteaptă nu numai pe dvs., ci și lumea în ansamblu. Așadar, dacă un copil a fost mușcat de un animal, atunci cel adormit este amenințat cu o întâlnire cu Antihrist, care vrea să te cucerească de partea lui, și planeta cu o invazie de vampiri, mai ales periculoasă pentru copii.

Инвалидность у новорожденного говорит о том, что кто-то сильно нуждается в вашей помощи, а также предупреждает о катастрофе, которую спровоцирует загрязнение атмосферы. Если недprezee пoроявлnminist.

Если вы держали кроху на руках, то вам предстоит искать выход из сложной ситуации; если же малыш будет у падшей женщины, то человечество окажется на грани вымирания из-за опасной болезни (по косвенным признакам можно предположить, что Нострадамус предвидел появление СПИДа). Но в самый критический момент найдется специалист, который сумеет создать уникальное лесталь ное лестальсть.

Nou-născutul a plâns? Există pericole în viitor. Zâmbitor și fericit? Oamenii nu vor mai suferi de războaie, foamete, sărăcie. În atmosfera de fericire și iubire care urmează, se vor naște mai mulți copii.

Conștientizarea că bebelușul care visează ești tu însuți vorbește despre nevoia de a-ți reconsidera valorile vieții și de a schimba ceva.

Văzând un nou-născut într-un vis

Un bebeluș într-un vis personifică cel mai adesea unele noi angajamente, proiecte, relații romantice. Acesta este un simbol al modului în care afacerile tale se vor dezvolta în viitorul apropiat. Este important să acordați atenție exact cum arăta copilul pentru a interpreta corect sensul viziunii. În articol, am adunat pentru tine interpretări ale mai multor cărți de vis populare care determină ce înseamnă visele a vedea un nou-născut în vis.

Subconştient

La nivel subconștient, un bebeluș este personificarea a ceea ce ți se întâmplă. Acestea sunt experiențe pe care le poți ascunde de străini. Dacă visezi că copilul era un străin și avea nevoie de protecție, asta indică propria ta lipsă de apărare. Ai nevoie de sprijin prietenos sau de ajutorul unei persoane care este mult mai puternică decât tine.

În viziunea ta, copilul s-a jucat? Apoi vorbește despre o problemă serioasă care te deranjează. Dar principala dificultate este că nu o rezolvi. De mult amânați să luați o decizie importantă, dar în curând nu o veți putea face. Trebuie să faci față sursei dificultăților pentru a scăpa de tensiunea internă.

Dacă visezi că ai pierdut un copil și nu-l găsești, înseamnă că ești nemulțumit de felul în care merg treburile tale. Poate că îți lipsește încrederea în tine. Lipsa de motivație sau de determinare te împiedică să faci față adversității.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor bani mari

Carte de vis popular

În viziunea interpretului clasic, un nou-născut este de obicei o imagine pozitivă. Dar totul depinde de circumstanțele visului:

 • ai grijă de un copil într-un vis – trebuie să faci o muncă grea care va necesita mult efort. Dar rezultatul final vă va mulțumi;
 • visează că bebelușul plânge – în realitate te vei bucura de evenimentele fericite care au loc în viață;
 • el râde – pregătește-te pentru dificultăți, dezamăgire și tristețe;
 • o femeie căsătorită visează să alăpteze – în lumea reală se confruntă cu un fel de nemulțumire. Pentru o fată tânără, același vis oferă o căsnicie reușită și fericită;
 • părea că copilul era bolnav – un simbol rău. De obicei, o viziune prevestește o finalizare nereușită a muncii începute, dezamăgire, certuri cu cei dragi sau o întrerupere a relațiilor;
 • te uiți pe cineva care îl alăptează – totul în viața ta va decurge așa cum ai plănuit. Noroc în toate vă va însoți;
 • Am visat că copiii tăi adulți alăptează din nou – aruncați o privire mai atentă la ei. Probabil că au niște dificultăți despre care nu vă vorbesc.

Interpretarea visului lui Freud

În viziunea psihanalistului, copiii simbolizează organele genitale masculine și feminine. Depinde de sexul copilului la care ai visat. Dacă visezi că ai grijă de un nou-născut sau te joci cu el, atunci te străduiești să fii mulțumit de sine. Și nici măcar nu încerci să faci față propriei probleme.

Dacă ai visat că pedepsești un copil, acest lucru poate indica, de asemenea, mulțumire de sine. În cazul în care copilul era de sex opus ție. Dacă el era genul tău, atunci te străduiești pentru o relație între persoane de același sex. Am visat că salvezi un copil care se îneacă – de fapt, erai gata pentru nașterea copiilor. Poate vrei să adopți un copil.

Sonnik Miller

În viziunea interpretului, doar a vedea un copil este un semn că vi se va oferi o surpriză plăcută. Dacă o fată visează că ea însăși a devenit din nou copil, aceasta prezice o acuzație de comportament neadecvat. Privind cum este scăldat un nou-născut – faceți față situației dificile în care vă aflați.

Am visat că un copil plângea – ferește-te de dificultățile de sănătate sau de alte probleme. Dacă a fost curat, îngrijit și mulțumit, totul va ieși bine în relația ta cu cei dragi.

Ea visează că copilul are nevoie de îngrijire și atenție, deoarece este singur – un semn al dorinței de libertate și independență față de opiniile oamenilor răi. Femeia a visat că are grijă de copil – există riscul trădării de către o persoană dragă. Dacă părea că propriul tău copil a fost bolnav și îl iei în brațe, asta indică tristețe și dor.

Dream Vanga

Clarvăzătoarea a explicat în felul ei la ce visează vezi nou-născuți într-un vis:

 • ții un copil care plânge în brațe pentru a-l consola – vei primi vești neașteptate sau vei deveni participant la evenimente ciudate;
 • un copil se întinde spre tine și tu îl iei – se apropie nașterea unui copil. Pentru un bărbat, același vis înseamnă că va face față dificultăților care l-au deranjat de mult timp;
 • a apărut un bebeluș bolnav cu un corp mutilat – în realitate, viziunea spune că trebuie să slujești oamenii. Dacă nu urmezi această cale, vei fi nefericit toată viața;
 • pierde un nou-născut și nu reușești să-l găsești – în realitate ți-ai pierdut speranța și nu știi cum să o găsești din nou.

Interpretarea viselor lui Loff

În opinia interpretului, un bebeluș personifică ceva care necesită o anumită atenție. Aceasta vorbește despre responsabilitatea care este prezentă în viața ta. Și o poți lua de bunăvoie sau ți se va impune.

Pentru femei, un vis poate fi un semn că sunt pregătite să aibă copii. Pentru bărbații necăsătoriți, vorbește despre teama de potențiala paternitate.

Fiul lui Nostradamus

În această carte de vis, imaginea este întruchiparea speranței și a viitorului:

 • visează că copilul a fost mușcat de un animal – în curând răul va domni pe pământ și creaturile necurate vor stăpâni această lume. Pentru visător, un vis oferă o întâlnire rapidă cu forțele răului care vor încerca să-l ademenească de partea lor;
 • în viziunea ta, copilul era nesănătos, mutilat – întreaga umanitate este amenințată cu distrugerea completă. Acest lucru va fi asociat cu poluarea mediului. În special pentru o persoană adormită, un vis prezice că va întâlni o persoană care are nevoie de sprijinul său;
 • visează o femeie căzută, în brațele căreia se află un bebeluș murdar – întreaga planetă este în pericol grav. Rasa umană va fi în pragul unei boli care o poate distruge complet. Dar chiar în ultimul moment, un leac va fi găsit și speranța va lumina din nou inimile;
 • a visat că nou-născutul nu avea brațe și picioare – un semn al distrugerii iminente a rasei umane. Din cauza situației proaste a mediului, se vor naște copii mutilați care vor distruge planeta;
 • în visul tău, copilul era sănătos și vesel – un vestitor al păcii pe tot pământul. Războaiele vor dispărea, nu va mai fi foamete și oamenii se vor bucura de fiecare nouă zi;
 • tu însuți ai fost un copil – trebuie să faci ceva pentru a începe să te schimbi. Nu poate continua așa;
 • părea că copilul plânge – viața ta este în serios pericol;
 • tu însuți ții copilul în brațe – vei încerca să faci față dificultăților care au apărut în viața ta.

Dream interpretare Tsvetkova

Dacă ai visat că copilul se află în brațele unei femei însărcinate, acest lucru prevestește dificultăți în sfera personală, precum și în afaceri. Dacă plânge, atunci te vei certa cu unul dintre membrii familiei. Un copil care râde prezice un rezultat pozitiv.

Ea visează că soțul ei ține în brațe nou-născutul altcuiva – în realitate, există o confruntare serioasă cu rudele. Dacă era gol, ajutorul va veni de unde nu te așteptai.