Mângâie un bărbat într-un vis

De ce visezi să mângâi cartea de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visează Caress citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Mângâiere într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

Ce este visul Mângâierii și ce înseamnă:

Dacă un bărbat visează mângâieri feminine, asta înseamnă nemulțumire sau infidelitate în dragoste.

Dacă o femeie visează la afecțiune masculină, înseamnă că cineva se gândește la ea.

Dacă într-un vis mângâi un copil, înseamnă că are nevoie de atenție. A mângâia coapsele femeilor înseamnă a face o mare greșeală, a le mângâia picioarele înseamnă o ceartă în familie.

Interpretarea viselor lui Arnold Mindell

Ce înseamnă să o vezi pe Caress:

Este ca și cum ai mângâia pe cineva în vis – acest vis te încurajează să fii mai atent; uiți că pentru unii oameni chipul nu este o oglindă a sufletului, ci o mască; după ce un alt necins te va înșela, legendele vor începe să-ți alcătuiască credulitatea. Este ca și cum cineva te mângâie – nu abuza de credulitatea oamenilor obișnuiți; faptele rele pe care le-ai făcut sunt acea povară grea care într-o zi va cădea asupra ta și te va zdrobi. Este ca și cum nu ai accepta mângâierile cuiva – vei putea opri intrigile inamicilor tăi la timp.

Dream interpretare Tsvetkova

Mângâiere – Cineva – o ceartă, o pacoste.

Mângâiere – Să ai ceva acasă – o revendicare, un proces în ceea ce mângâi; pentru cineva – o atingere asupra persoanei adormite, furt.

Mângâiere – Boală (mai ales la femei).

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul visa să mângâie

Într-un vis, mângâie pe cineva, încercând să mulțumești – în curând vei merge la o petrecere cu prietenii. Petrecerea va fi fără motiv, doar așa – pentru că nu ne-am văzut de mult. Vă veți distra din plin și vă veți bucura să discutați cu prietenii. Văzând într-un vis cum te mângâie altcineva – în curând va trebui să muncești din greu, dar mai târziu eforturile tale vor fi bine răsplătite. Nu ar trebui să mormăi de soartă dacă visul se împlinește în cel mai rău caz și trebuie să lucrezi zi și noapte pentru niște afaceri: viața este dungi, ceea ce înseamnă că, după o muncă grea, va fi timpul să te odihnești.

Mângâierea unui animal într-un vis – o pisică sau un câine – înseamnă că te vei găsi într-o situație dificilă și vei avea nevoie de sprijinul unei persoane dragi. Cel pe care încă îl considerați nu un prieten, ci doar un prieten, va veni în ajutor. Dar după evenimentele viitoare, poți avea încredere în persoana în cauză în orice.

Cartea viselor esoterice

Mângâiere – Omul care să danseze și să se distreze. Soție – pentru bani, o afacere bună. Animal – la prietenie, o sărbătoare prietenoasă. Ești mângâiat – nu te încrede în lingușire. Ei pot înșela.

Cartea de vis lunară Semyonova

Despre ce este viziunea de noapte?

Mângâind pe cineva – Bucurie.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Mângâie ceva – Moartea rudelor îndepărtate

Dacă un bărbat visează mângâieri feminine, asta înseamnă nemulțumire sau infidelitate în dragoste. Dacă o femeie visează la afecțiune masculină, înseamnă că cineva se gândește la ea. Dacă într-un vis mângâi un copil, înseamnă că are nevoie de atenție. A mângâia coapsele femeilor înseamnă a face o mare greșeală, a le mângâia picioarele înseamnă o ceartă în familie.

Mângâiere – Oamenii răi vor să înșele, boala; they caress you – te vor întreba, mângâie; mângâi pe cineva – o ceartă, necaz.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare mângâiere din visul tău

Mângâiere – A trăda, a cearta, a înstrăinării.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Nevastuica – Simt – vesti bune.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

A primi afecțiune de la o persoană într-un vis este o ceartă.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Soțul sau iubitul tău este foarte amabil cu tine – urmează un mare scandal.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Să visezi cum îți mângâi prietenul, iar el se îndepărtează de tine – către o nouă iubire.

Mângâiere în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi să mângâi o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

cartea de vis un bărbat familiar mângâie într-un vis

carte de vis om familiar mângâie cartea de vis a avut un vis, de ce un bărbat familiar mângâie o carte de vis într-un vis? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți un bărbat familiar mângâiindu-se într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Citeste mai mult:  Interpretarea visului gândac mare

În vis să vezi În vise un bărbat, un bărbat în haină

Predicția somnului Omul ideal ca arhetip

Asocieri: putere, încredere, seriozitate, voință, inteligență, masculinitate, angajament, fermitate, curaj, frumusețe, protecție.

Acționează ca un simbol al alesului de succes al unei femei și ca o afacere de succes pentru un bărbat.

De ce mângâiere de vis

Într-un vis să vezi mângâiere

Predicția somnului

Mângâierile femeilor visează – pentru un bărbat înseamnă nemulțumire sau infidelitate în dragoste.

Mângâierile bărbaților visează – pentru o femeie, cineva se gândește la ea.

Mângâie copilul – are nevoie de atenție.

Mângâiați coapsele femeilor – faceți o mare greșeală.

A-ți mângâia picioarele este o ceartă în familie.

De ce mângâiere de vis

Manifestarea afecțiunii față de tine într-un vis înseamnă o atitudine ingrată în realitate, în plus, reproșuri și insulte care ți se adresează. Dacă tu însuți îl mângâi pe persoana iubită – acest lucru prevestește pace și liniște în relația ta, mângâierea copiilor – în realitate vei fi angajat într-o afacere care nu are suflet.

Mângâierea animalelor sălbatice dresate într-un vis – întâmpinați dificultăți într-o nouă afacere pentru dvs.; mângâierea animalelor – la profituri dubioase; animale domestice îmblânzite – la achiziționarea de bunuri imobiliare; animale fără adăpost – sunteți în pericol de a fi expuși într-o poveste de dragoste secretă.

Dacă îi arăți afecțiune câinelui, vei avea prieteni adevărați; la o pisică – va exista rivalitate în dragoste; la un vițel sau mânz – la bucuriile familiei.

Într-un vis să vezi mângâiere

Visul mangaierii este bun doar pentru cei obisnuiti cu mangaieri.

Pentru restul oamenilor, un astfel de vis prezice că autoritatea lui între oamenii din jurul său va scădea brusc, va fi supus umilinței și insultelor. A simți afecțiune într-un vis este un semn că primești vești bune.

Dacă visezi că un prieten te mângâie într-un vis, atunci fii atent cu el în realitate.

Poate că te va trăda sau te va înșela.

Uneori, un astfel de vis prezice o ceartă cu această persoană.

Mângâierea unui rival într-un vis este un semn de pericol din cauza manifestărilor unei pasiuni nestăpânite.

Dacă nu vă veniți în fire, atunci cazul se va încheia într-un mare scandal.

Mângâierea pe cineva într-un vis este un semn de pericol.

Dacă faci rău cuiva, poți suferi singur.

Mai ales dacă te gândești să furi ceva.

A te mângâia într-un vis înseamnă că ai acumulat nemulțumire față de tine din cauza unor probleme controversate.

Vezi interpretarea: dragoste.

Predicția somnului

Care este visul Familiarului

Vezi un prieten într-un vis

Dacă ai visat că ai întâlnit un prieten și ai avut o conversație plăcută cu el, atunci afacerea ta va merge bine. Dar, dacă conversația ta decurge pe un ton ridicat, în realitate te vei confrunta cu dispute și umilințe.

Dacă te simți incomod când întâlnești pe cineva, ai o participare necugetă la ceva interzis în fața ta.

O tânără care și-a văzut multe dintre cunoștințele într-un vis va avea mai multe hobby-uri ușoare sau mare dragoste.

Omul de predicție a somnului

A visa la un bărbat frumos, bine făcut și abil înseamnă că te vei bucura din plin de viață și te vei stăpâni averea.

Dacă bărbatul văzut în vis este urât și sumbru, te vei confrunta cu dezamăgiri și multe dificultăți care te vor chinui.

Dacă o femeie visează la un bărbat foarte frumos, va câștiga faimă și îi va plăcea.

Dacă într-un vis este speriată de aspectul lui respingător, atunci va avea experiențe neplăcute din cauza persoanei pe care o considera prietena ei.

De ce visează un bărbat

Dacă ai visat la un bărbat, atunci vei avea un fel de plăcere. Dacă vezi un bărbat necunoscut într-un vis, asta prevestește un fel de aventură. A te vedea ca un bărbat într-un vis înseamnă să ajungi într-un fel de situație picant cu consecințe de amploare.

Dacă un bărbat văzut într-un vis este în închisoare, atunci acest lucru vă promite punerea în aplicare a planurilor dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp.

A vedea un actor de sex masculin într-un vis înseamnă o ceartă viitoare cu prietenii sau pierderea cuiva apropiat. Resentimentele, lacrimile și durerea sunt posibile. Enervare, bătaie de cap.

Dacă bărbatul pe care l-ai văzut într-un vis era un obstetrician, asta înseamnă o boală iminentă.

A-l vedea pe bărbatul visurilor tale într-un vis și a te bucura să vorbești cu el înseamnă că va trebui să plângi mult și să-ți faci griji pentru fleacuri.

Dacă într-un vis un bărbat de statură mică încearcă să înceapă o ceartă sau să se lupte cu o persoană superioară în forță, aceasta înseamnă că nu faci schimb de nimic. De asemenea, un vis promite o cunoștință neașteptată, datorită căreia multe bucurii vor apărea în viața ta.

Apropo, diverse surse istorice oferă numeroase exemple de vise care au prezis evenimente care s-au întâmplat de fapt mai târziu. Astfel de fapte sunt citate în biografiile sale comparative de către scriitorul și istoricul grec antic Plutarh (c. 45 – c. 127), istoricul și scriitorul roman Gaius Suetonius Tranquill (c. 70 – c. 140) și mulți alți autori antici povestesc despre vise profetice.

Citeste mai mult:  Vis la un tsunami

Despre un vis profetic care a prezis nenorocirea, povestea lui Plutarh din celebrele sale „Biografii” a fost păstrată. Într-o noapte, în ajunul asasinarii dictatorului și comandantului roman Gaius Julius Caesar, soția sa Calpurnia s-a trezit plângând: a visat că își ține în brațe soțul ucis. Sentimentele ei erau atât de convingătoare încât Iulius Cezar intenționa să anuleze ședința Senatului programată pentru acea zi. Dacă ar fi dat importanță acestui avertisment de sus, dat soției sale, ar fi rămas în viață (în Senat a fost înjunghiat douăzeci și trei, la care au participat toți senatorii) și istoria ulterioară a Imperiului Roman ar fi s-a dovedit altfel.

Mângâie un bărbat

Interpretarea viselor Mângâie un bărbat ai visat de ce într-un vis să mângâi un bărbat? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să mângâi un bărbat într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Mângâiere

Visul mangaierii este bun doar pentru cei obisnuiti cu mangaieri.

Pentru restul oamenilor, un astfel de vis prezice că autoritatea lui între oamenii din jurul său va scădea brusc, va fi supus umilinței și insultelor. A simți afecțiune într-un vis este un semn că primești vești bune.

Dacă visezi că un prieten te mângâie într-un vis, atunci fii atent cu el în realitate.

Poate că te va trăda sau te va înșela.

Uneori, un astfel de vis prezice o ceartă cu această persoană.

Mângâierea unui rival într-un vis este un semn de pericol din cauza manifestărilor unei pasiuni nestăpânite.

Dacă nu vă veniți în fire, atunci cazul se va încheia într-un mare scandal.

Mângâierea pe cineva într-un vis este un semn de pericol.

Dacă faci rău cuiva, poți suferi singur.

Mai ales dacă te gândești să furi ceva.

A te mângâia într-un vis înseamnă că ai acumulat nemulțumire față de tine din cauza unor probleme controversate.

Vezi interpretarea: dragoste.

Interpretarea viselor – Mângâiere

Manifestarea afecțiunii față de tine într-un vis înseamnă o atitudine ingrată în realitate, în plus, reproșuri și insulte care ți se adresează. Dacă tu însuți îl mângâi pe persoana iubită – acest lucru prevestește pace și liniște în relația ta, mângâierea copiilor – în realitate vei fi angajat într-o afacere care nu are suflet.

Mângâierea animalelor sălbatice dresate într-un vis – întâmpinați dificultăți într-o nouă afacere pentru dvs.; mângâierea animalelor – la profituri dubioase; animale domestice îmblânzite – la achiziționarea de bunuri imobiliare; animale fără adăpost – sunteți în pericol de a fi expuși într-o poveste de dragoste secretă.

Dacă îi arăți afecțiune câinelui, vei avea prieteni adevărați; la o pisică – va exista rivalitate în dragoste; la un vițel sau mânz – la bucuriile familiei.

Interpretarea viselor – Mângâiere

Mângâierile femeilor visează – pentru un bărbat înseamnă nemulțumire sau infidelitate în dragoste.

Mângâierile bărbaților visează – pentru o femeie, cineva se gândește la ea.

Mângâie copilul – are nevoie de atenție.

Mângâiați coapsele femeilor – faceți o mare greșeală.

A-ți mângâia picioarele este o ceartă în familie.

Interpretarea viselor – Mângâiere

Oamenii răi vor să înșele, boală;

Te mângâie – te vor întreba, mângâie;

A mângâia pe cineva este o ceartă, necaz.

Interpretarea viselor – Nevăstuică, mângâiere

Mângâie pe cineva, încercând să mulțumești: în curând vei merge la o petrecere cu prietenii.

Petrecerea va fi fără motiv, chiar așa, pentru că nu ne-am mai văzut de mult.

Vă veți distra din plin și vă veți bucura să discutați cu prietenii.

Să visezi cum te mângâie altcineva – în curând va trebui să muncești din greu, dar mai târziu eforturile tale vor fi bine răsplătite.

Nu ar trebui să mormăiți de soartă dacă visul se împlinește în cea mai proastă versiune și trebuie să munciți zi și noapte pentru niște afaceri: viața este dungi, ceea ce înseamnă că după muncă grea, va fi timpul să vă odihniți.

Alintarea unui animal (pisica sau caine): inseamna ca te vei afla intr-o situatie dificila si vei avea nevoie de sprijinul unei persoane dragi.

Cel pe care încă îl considerați nu un prieten, ci doar un prieten, va veni în ajutor.

Dar după evenimentele viitoare, poți avea încredere în persoana în cauză în orice.

Vis de nevăstuică, mângâiere mângâiere în vis

Vezi interpretarea: dragoste

Carte de vis nobilă de N. Grishina

 • Mângâieri ale femeilor către un bărbat – nemulțumire în dragoste.
 • Mângâie coapsele femeilor – face o greșeală care te va răni foarte mult.
 • Picioarele femeilor de mângâiat – înnegrite pentru păcate secrete înainte de casă
 • A asculta inima unei femei sub corset înseamnă a fi încurcat în cuvinte false.
 • Într-un vis, mângâie pe cineva, încercând să mulțumești – în curând vei merge la o petrecere cu prietenii. Petrecerea va fi fără motiv, doar așa – pentru că nu ne-am văzut de mult. Vă veți distra din plin și vă veți bucura să discutați cu prietenii. Văzând într-un vis cum te mângâie altcineva – în curând va trebui să muncești din greu, dar mai târziu eforturile tale vor fi bine răsplătite. Nu ar trebui să mormăiți de soartă dacă visul se împlinește în cea mai proastă versiune și trebuie să munciți zi și noapte pentru niște afaceri: viața este dungi, ceea ce înseamnă că după muncă grea, va fi timpul să vă odihniți. Mângâierea unui animal într-un vis – o pisică sau un câine – înseamnă că te vei găsi într-o situație dificilă și vei avea nevoie de sprijinul unei persoane dragi. Cel pe care încă îl considerați nu un prieten, ci doar un prieten, va veni în ajutor. Dar după evenimentele viitoare, poți avea încredere în persoana în cauză în orice.

Citeste mai mult:  Există caviar într-un vis pentru o femeie

Cartea viselor esoterice

 • Omul – să danseze și să se distreze.
 • Soție – pentru bani, o afacere bună.
 • Animal – la prietenie, o sărbătoare prietenoasă.
 • Ești mângâiat – nu te încrede în lingușire. Ei pot înșela.

Сонник XXI века

 • Mângâieri, mângâieri – Dacă un bărbat visează mângâieri feminine – asta înseamnă nemulțumire sau infidelitate în dragoste. Dacă o femeie visează la afecțiune masculină, înseamnă că cineva se gândește la ea. Dacă într-un vis mângâi un copil, înseamnă că are nevoie de atenție. A mângâia coapsele femeilor înseamnă a face o mare greșeală, a le mângâia picioarele înseamnă o ceartă în familie.

Cartea de vis de toamnă

 • Nevăstuica – Văzând într-un vis cum îți mângâi prietenul, iar el se îndepărtează de tine – către o nouă iubire.

Cartea de vis de primavara

 • Nevăstuica – Pentru a primi afecțiune de la o persoană într-un vis – la o ceartă.

Cartea visurilor de vară

 • Nevăstuica – Văzând într-un vis că soțul sau iubitul tău este foarte afectuos față de tine – urmează un mare scandal.
 • Nevăstucile sunt neobișnuit de agile. Sunt vânători pricepuți și înverșunați, cu reflexe instantanee. Există o situație în viața ta care necesită o acțiune imediată din partea ta? Începeți chiar acum!
 • Simți că cineva vrea să te ducă în rătăcire? Acest semn se referă și la înșelăciune și trădare.
 • Nevastuică într-un vis Nevăstuică – Simțire – vești bune.

Visul lui Azar

 • simți afecțiune – vești bune
 • mângâie animale – profituri dubioase
 • hrănește sau mângâie o pisică – te așteaptă ingratitudinea
 • mângâie o leoaică unei femei – o luptă cu un rival periculos
 • mângâie o maimuță – o boală
 • Mângâiere Mângâiere ceva – Moartea rudelor îndepărtate Mângâiere, mângâiere – Dacă un bărbat visează mângâieri feminine – asta înseamnă nemulțumire sau infidelitate în dragoste. Dacă o femeie visează la afecțiune masculină, înseamnă că cineva se gândește la ea. Dacă într-un vis mângâi un copil, înseamnă că are nevoie de atenție. A mângâia coapsele femeilor înseamnă a face o mare greșeală, a le mângâia picioarele înseamnă o ceartă în familie. De ce visează Mângâiere – Oamenii răi vor să înșele, boală; they caress you – te vor întreba, mângâie; mângâi pe cineva – o ceartă, necaz.
 • Mângâiere – Cineva – o ceartă, o pacoste. Mângâiere – Să ai ceva acasă – o revendicare, un proces în ceea ce mângâi; pentru cineva – o atingere asupra persoanei adormite, furt. Mângâiere – Boală (mai ales la femei).

Interpretarea viselor magicianului alb

 • Mângâiere Mângâiere – Într-un vis, mângâie pe cineva, încercând să te mulțumești – în curând vei merge la o petrecere cu prietenii. Petrecerea va fi fără motiv, doar așa – pentru că nu ne-am văzut de mult. Vă veți distra din plin și vă veți bucura să discutați cu prietenii. Văzând într-un vis cum te mângâie altcineva – în curând va trebui să muncești din greu, dar mai târziu eforturile tale vor fi bine răsplătite. Nu ar trebui să mormăiți de soartă dacă visul se împlinește în cea mai proastă versiune și trebuie să munciți zi și noapte pentru niște afaceri: viața este dungi, ceea ce înseamnă că după muncă grea, va fi timpul să vă odihniți. Mângâierea unui animal într-un vis – o pisică sau un câine – înseamnă că te vei găsi într-o situație dificilă și vei avea nevoie de sprijinul unei persoane dragi. Cel pe care încă îl considerați nu un prieten, ci doar un prieten, va veni în ajutor. Dar după evenimentele viitoare, poți avea încredere în persoana în cauză în orice.
 • Mângâind pe cineva – Bucurie.