Interpretarea viselor pentru a zbura într-un vis fără aripi

Zborul într-un vis: de ce este acesta un vis și ce înseamnă acesta?

În visele lor, oamenii pot face tot ce vor, chiar și să zboare. Zboară spre cer ca o pasăre, în lumea reală, nici o persoană nu poate. Dar cine o poate interzice în lumea viselor? Desigur, nimeni. Acest articol se va concentra pe ceea ce trebuie să zbori într-un vis.

Zburați într-un vis: interpretări în cărțile de vis

Cartea de vis oferă următoarele semnificații pentru imaginea zborului în vise.

 1. Dacă o persoană ar trebui să zboare ca o pasăre, va depăși toate dificultățile care vor apărea în calea lui. Succes în toate eforturile – aceasta este interpretarea acestui vis.
 2. Dacă o persoană a visat că trebuie să se înalțe în aer, aceasta înseamnă că va simți gustul libertății în realitate. Astfel de vise sunt adesea văzute de oameni care au fost întemnițați din anumite motive.
 3. A zbura mult deasupra solului într-un vis și a te gândi: „Pot să zbor, sunt o pasăre” înseamnă a face față dificultăților din realitate.
 4. A zbura în aer în interior înseamnă a te strădui în mod subconștient să eviți problemele. Visătorul se simte probabil nesigur și caută să câștige putere și influență.
 5. Dacă o persoană a visat că zboară, aceasta înseamnă că va experimenta în curând un sentiment de afecțiune profundă și, eventual, dragoste. Cu toate acestea, dacă visătorul nu a fost încântat de zbor, sentimentele vor dispărea la fel de repede pe măsură ce vor izbucni.
 6. Dacă visătorul trebuie să decoleze și să cadă în vise fără să se oprească, aceasta înseamnă că va obține rezultate semnificative în activitățile sale datorită muncii și eforturilor sale.
 7. Sensul acestui vis pentru o femeie este pozitiv. Se crede că, dacă ar zbura mai întâi pe un deltaplan, apoi ar sări și ar zbura, ea ar fi capabilă să facă față ea însăși tuturor eșecurilor. Dacă la început a fost înconjurată de oameni, atunci vor veni oferte de ajutor, dar visătorul le va respinge și își va rezolva cu ușurință toate problemele.
 8. Decolare în cameră – la stres și deznădejde.
 9. Un bărbat zboară cu elicopterul deasupra orașului – îl așteaptă noroc. S-a uitat pe fereastră și a văzut acolo nori frumoși – va fi fericire în viața visătorului.
 10. A zbura în nori înseamnă a trăi în armonie cu tine însuți. Un astfel de vis are întotdeauna o interpretare pozitivă, deoarece imaginea norilor din vise este întotdeauna asociată cu fericirea.

A vedea pe cineva zburând înseamnă a trăi fericit. În zilele următoare, visătorul va fi plin de spirit, va fi copleșit de energie și de dorința de a realiza ceva grandios.

Zboară într-un vis: semnificații într-o carte de vis (video)

Zburând într-un vis: de ce visează un adult la asta?

Poate că toată lumea știe că aceste vise sunt adesea văzute de copiii mici și asta are o interpretare clară: ele cresc. Dar dacă visătorul este un adult care, din punct de vedere biologic, nu va mai crește, cum să explic astfel de vise? Dacă un adult a visat cum se înalță pe cer ca o pasăre, acest lucru poate prevesti următoarele:

 • Toate planurile visătorului devin realitate în viitorul apropiat. De exemplu, dacă plănuia să plece în vacanță în altă țară, este timpul să-ți faci bagajele!
 • Succesul va însoți o persoană la locul de muncă, în familie și în dragoste.
 • Dacă zborul a durat mult, înseamnă că o persoană va avea o sănătate excelentă pe tot parcursul anului. Dar dacă, după aterizare, s-a simțit amețit sau nu s-a simțit bine, atunci problemele de sănătate sunt posibile în viitor.

Ce înseamnă această imagine în cartea de vis a lui Miller?

În cartea de vis a psihologului Miller, se oferă o interpretare mult mai puțin optimistă a imaginii zborului. În opinia sa, dacă o persoană a visat că se ridică pe cer, ar avea o căsătorie nereușită. Ei bine, dacă un vis a fost visat de o persoană care a făcut deja nodul, în curând cealaltă jumătate îl va părăsi. De asemenea, este posibil ca visătorul însuși să vrea să rupă relațiile cu partenerul său de viață.

 • Un vis în care o persoană zboară foarte jos deasupra solului îi promite probleme de sănătate. De asemenea, astfel de vise promit dificultăți și oboseală.
 • Planificați peste o mlaștină sau un lac murdar – către inamici secreti. Oponenții puternici plănuiesc să se opună visătorului.
 • Durerea și nenorocirea vor fi principalii însoțitori ai persoanei care a trebuit să zboare peste ruine.
 • A observa aripi negre uriașe în spatele tău înseamnă să experimentezi o mare dezamăgire. Poate că visătorul se va certa cu cel mai bun prieten al său sau își va pierde portofelul.

În cartea de vis a psihologului Miller, se oferă o interpretare mult mai puțin optimistă a imaginii zborului.

Dacă o persoană a fost împușcată în timpul zborului, acesta este un semn foarte alarmant, prevestind un pericol grav.

Planifică într-un vis în aer fără aripi: ce înseamnă?

Un astfel de vis are mai multe semnificații:

 1. A zbura pe cer fără aripi în viziuni nocturne înseamnă să realizezi totul în viață, bazându-te doar pe tine. Dar un astfel de vis nu înseamnă deloc că visătorul nu are patroni în viața reală. Principalul lucru pe care trebuie să-l extragă după astfel de viziuni nocturne este că ambițiile și determinarea lui vor fi suficiente pentru a obține chiar și cele mai înalte rezultate.
 2. Dar un astfel de vis poate fi un indiciu pentru o persoană. Care este indiciu? A încerca să decolați fără aripi înseamnă să vă supraestimați propriile capacități. O persoană se consideră în mod clar mai bună decât ceilalți, acțiunile sale provoacă uneori durere prietenilor și prietenilor. Visătorul este prea arogant și obrăzător. Interpretarea viselor recomandă să fii mai atent la cei dragi, altfel aceștia se pot îndepărta complet de visător.

Zboară sus deasupra solului într-un vis: pentru ce este?

În mod clar, bărbatul își tratează viața în mod frivol și iresponsabil. Poate că acum este momentul să înveți să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile și cuvintele tale?

 • Dar visele în care o persoană zboară sus și se înalță pe cer ca un înger înseamnă că își supraestimează în mod clar oportunitățile de viață. Cu toate acestea, dacă în momentul zborului înalt visătorul nu și-a luat în considerare propriile aripi, interpretarea visului este inversă.
 • Un eveniment extravagant, neobișnuit, poate chiar ciudat va avea loc în curând în viața unui visător care a decis să plece într-o călătorie cerească. Dar chiar și în ciuda tuturor situației non-standard, o persoană va putea să facă față acesteia și să câștige experiență valoroasă la ieșire.

În mod clar, bărbatul își tratează viața în mod frivol și iresponsabil.

Zboară într-un vis deasupra apei, mării

Când interpretați visele despre apă, este foarte important să țineți cont de starea acesteia, deoarece semnificația somnului depinde de aceasta. Visătorul trebuie să-și amintească exact ce era apa în viziunile sale: murdară sau curată, neagră sau transparentă, violentă sau calmă.

 • A zbura foarte sus deasupra apei frumoase înseamnă a urma calea spirituală. Poate că, destul de recent, a avut loc un eveniment în viața visătorului care l-a zguduit până la capăt. Ar putea fi asociat cu trădarea sau trădarea. Bărbatul a găsit puterea să-l ierte pe infractor. Acesta este ceea ce simbolizează un astfel de vis.
 • Se ridică pe cer deasupra mării – la posibile boli. Dacă marea era neliniștită și a fost o furtună pe cer, atunci boala va fi gravă și lungă.
 • Zburați peste ocean și bucurați-vă de priveliștea frumoasei ape albastre – spre fericirea nestăpânită. Cu cât visătorul a experimentat mai multă bucurie în urma zborului, cu atât va fi mai fericit în realitate. Dar dacă oceanul era furtunos și monștri teribili pluteau pe suprafața lui, acesta este un semn rău, prevestind stres și o serie de necazuri pentru visător.

A râde în timp ce zbori deasupra apei înseamnă a te bucura de realitate.

De ce visezi să zbori (video)

Acum, cunoscând interpretarea viselor tale, poți privi cu încredere în ochii viitorului, fără să te temi să greșești. Nu ar trebui să neglijați niciodată sfatul unei cărți de vis, deoarece acest lucru vă va ajuta să evitați negativitatea.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor tăiate unghiile

De ce visezi să zbori

O persoană visează adesea că poate zbura în somn. Cartea de vis poate oferi diferite explicații pentru ceea ce a văzut, în funcție de modul în care a avut loc exact zborul. Adesea, un astfel de vis semnalează dorința subconștientă a unei persoane de independență, dorința de a experimenta emoții neobișnuite. Dar uneori este un avertisment cu privire la problemele viitoare în familie sau la locul de muncă. În articol, vom lua în considerare de ce o femeie sau un bărbat visează să zboare într-un vis, cum să interpretăm viziunea în funcție de diferiți interpreți.

Subconştient

Potrivit psihologilor, în cele mai multe cazuri această imagine vorbește despre dorința inconștientă de libertate a unei persoane. Poate că ești dependent de circumstanțe externe și nu te simți complet eliberat. De ce altfel visezi la levitație într-un vis – la dorința de a scăpa de problemele acumulate. Încerci să închizi ochii la ceea ce se întâmplă în viață, dar trebuie să faci față dificultăților, nu să fugi de ele.

Cartea de vis psihologic explică că zborul deasupra solului într-un vis, în special mișcarea, ca și cum ar fi sărituri mari, este un semn al stimei de sine scăzute. Nu vă fie teamă să vă asumați responsabilitatea și să luați decizii importante.

Carte de vis popular

Conform interpretării clasice, viziunea poate fi descifrată în funcție de circumstanțele zborului și de metodele prin care se realizează:

 • zboară într-un avion – fericirea neașteptată va cădea asupra ta;
 • plutește sub tavanul casei – esti pe drumul spre autocunoastere si crestere spirituala;
 • cădea înapoi din cer – din cauza ta va fi scandal in familie;
 • zburând pe o mătură – te bazezi prea mult pe iluzii goale. Învață să trăiești viața reală;
 • levita pe pat – vei întâlni o persoană extraordinară;
 • distanta parcursa cu un dirijabil – trebuie să faci un pas îndrăzneț;
 • vezi-te deasupra apei – un semn al unei boli viitoare;
 • zboara peste munti – ai calitati naturale de lider si poti conduce oameni;
 • se înalță deasupra orașului puternic luminat – te străduiești să câștigi faima și gloria;
 • văd că te ridici tot mai sus – ai o meserie grea care iti va permite sa atingi succesul.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul credea că este necesar să se separe viziunile de noapte pe care le visează un bărbat și cele în care o femeie vede zboruri. Pentru un reprezentant al sexului puternic, imaginea pe care o vede poate spune că acordă prea multă atenție propriului aspect. Poate că ești pasionat de relațiile sexuale și crezi că un număr mare dintre ele pot servi drept un fel de mândrie.

Pentru o femeie să se vadă plutind deasupra solului este un semn că se confruntă cu complexe sau temeri în sfera intimă. Dacă sexul frumos vede că există un bărbat în aer, subconștient ar dori să cunoască un partener puternic. Se poate vorbi și despre dorința ei de a poseda ea însăși calități masculine.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller crede că zborul în interior sau în aer liber într-un vis este cel mai adesea un semn neplăcut:

 • plutește deasupra unui corp de apă noroi și poluat – acordați prea puțină atenție procesului de lucru. Încercați să vă creșteți eficiența, altfel riscați să suferi mânia managementului. Viziunea avertizează și asupra concurenților serioși de afaceri;
 • dacă te afli deasupra unei clădiri prăbușite – în realitate, simți tristețe. Găsiți o activitate care să risipească plictiseala;
 • zbura mare – se confruntă cu dificultăți familiale, scăzute – suferă o boală ușoară. Nu vor exista consecințe dacă începeți tratamentul în timp util;
 • văd că te ridici pe aripi negre – un semn că vei fi dezamăgit de o persoană dragă. Zburând pe aripi albe – mult noroc în afaceri și relații amoroase;
 • dacă, fiind pe cer, ai în vedere frunzișul verde al copacilor, întinderi naturale – Acesta este un semn bun. Este posibil să întâmpinați unele dificultăți, dar, în general, nu vor exista mari necazuri sau probleme în viața ta. Dimpotrivă, frunzele uscate și coaja uscată sunt un simbol al încercărilor viitoare;
 • dacă la început ai urcat, dar apoi ai început să cazi, atunci, în lumea reală, ferește-te de cădere. Poate că dușmanii te vor face să pierzi tot ce ai avut. A vedea o aterizare sigură este un semn că vei face față dificultăților.

Dream Vanga

Clarvăzătorul credea că în această imagine ar putea fi criptate mai multe indicii. Zburând într-un vis pentru un adult – cartea de vis spune că acest lucru se datorează călătoriei viitoare. Nu joacă un rol important aici dacă te vezi zburând fără aripi, pe un avion sau un deltaplan – în orice caz, caracteristicile călătoriei se pot schimba în continuare.

În plus, Vanga credea că în astfel de vise creierul încearcă să găsească răspunsuri la întrebări care au fost de multă vreme de interes. Prin urmare, este necesar să amintim mai multe detalii pentru o interpretare corectă. De exemplu, pentru a vedea că tu însuți zbori cu un avion – în realitate, ai dori să înveți cum să iei decizii independente, fără a ține cont de opiniile altora și de sfaturile lor.

Interpretarea viselor lui Loff

În unele vise, o persoană vede zboruri care au loc automat, în unele – își poate controla capacitatea de a levita. Interpretarea imaginilor văzute conform lui Loff va depinde de asta. Amintiți-vă dacă reușiți să tăiați aerul fără efort sau trebuie să bateți constant și cu dificultate din aripi (mâinile).

A vedea că o forță invizibilă pare să te ridice este un semn că visezi să călătorești. De asemenea, astfel de vise avertizează asupra posibilelor pericole cărora nu le poți opune. Vederea nocturnă în care te vezi pe cer îți spune uneori că nu vrei să crești, ci preferi o privire ușoară, pe jumătate copilărească asupra unor lucruri.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă terci

Fiul lui Nostradamus

Interpretul lui Nostradamus spune că astfel de imagini apar oamenilor care și-au pierdut încrederea în propriile forțe. Vederea nocturnă este concepută pentru a vă ajuta să simți din nou energia vitală și capacitatea de a lua deciziile corecte. Pentru a vedea că zbori peste un loc aglomerat de un număr mare de oameni – schimbări serioase sunt pe cale să aibă loc în viața ta. Trebuie să profitați în mod corespunzător de șansa pe care o oferă soarta

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit interpretului ezotericului, zborul văzut în aer simbolizează fie o călătorie, fie atingerea oricăror înălțimi. Dacă zburați sus, acesta este un semn că cedați ambiției false. A fi în rai promite bucurie oamenilor sănătoși, moarte bolnavilor.

Carte de vis islamică

Dacă visezi că zbori într-un vis, cartea de vis musulmană consideră cel mai adesea aceasta ca o predicție a unei călătorii iminente. Se poate vorbi și despre împuternicirea viitoare în cazul în care o persoană o merită. Dacă cazi, atunci amintește-ți pe ce aterizezi. Aceasta este ceea ce obții în lumea reală.

Zborul de pe acoperiș în acoperiș este, de asemenea, un simbol al unei călătorii sau al căsătoriei cu o altă femeie. Dacă ai aripi, atunci poți conta pe faptul că circumstanțele vieții se vor schimba în bine. Acest lucru va necesita ceva efort. Cartea de vis spune că zborul într-un vis fără aripi este tot ceea ce vrei să devină realitate.

Este considerat un semn rău să vezi că ai decolat și apoi ai dispărut pe cer. Aceasta promite o moarte timpurie. Faceți zboruri lungi cu un băț – vă puteți sprijini pe umărul unui bărbat puternic.

Am visat că zbor într-un vis: adică din cărțile de vis

De ce visezi să zbori într-un vis? Cartea de vis vă va ajuta să înțelegeți acest lucru.

Interpretarea generală a unor astfel de vise

Zborul într-un vis vorbește despre dorința de a scăpa de adevăratele dificultăți din viață. Fiecare carte de vis explică acest lucru în mod diferit. Căderea și rănirea în acest moment sunt un dezastru. Un astfel de sens al vederii va fi nivelat în cazul trezirii în timpul unei căderi.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Sonnik Miller

 • Zborul pe cerul nemărginit promite o căsnicie nefericită.
 • Nu mai sus de pământ – până la boală, dificultăți.
 • Deasupra iazului noroios – intrigi în jurul tău de la inamici. Fi vigilent.
 • Deasupra ruinelor – necazuri și durere.
 • Vezi lumina soarelui în zbor – grijile tale sunt nefondate.
 • Întâlnește luna în timpul zborului, alte corpuri cerești – un vestitor al dezastrului.
 • Pe aripi negre – te așteaptă dezamăgiri.

Cartea de vis imperială (China)

 • Pentru femei, zborul într-un vis este un prevestitor al schimbărilor bune. Aceasta este pentru independența materială, creșterea spirituală a individului.
 • Pentru bărbați – conflictul dintre dorit și posibil. Pierderile financiare nu sunt excluse. Autoritatea sub amenințare, alte manifestări negative.

Interpretarea viselor A. Meneghetti

Scăpați de necazurile și responsabilitățile cotidiene. Dorința de a deveni o persoană independentă, importantă.

Cartea de vis de toamnă

Zburând împreună și trăind plăcere – la o poveste de dragoste trecătoare, o dependență scurtă.

Cartea visurilor de vară

Creșterea ridicată pentru tineri înseamnă creștere, pentru bătrâni prevestește ultimul zbor.

Cartea de vis de primavara

Visele tale sunt zadarnice și inutile.

Micul Weses carte de vis

 • Triumf în afaceri, veselie, prosperitate.
 • O persoană bolnavă – recuperare.
 • Zburați în jos – colaps, sus – grație. Scăzut – pregătește-te să pleci, sus – schimbă-te în bine.

Interpretarea viselor ezoterice E. Tsvetkov

 • Departe.
 • A urca în sus este o mândrie prefăcută.
 • Zbor mult înainte – iubește emoția.
 • Zburarea pe cer – aduce fericire celor sănătoși și ofilește oamenilor slabi.

Wanderer’s Dreambook

 • Realizări în toate domeniile de activitate.
 • Dacă sunteți angajat în auto-dezvoltarea spirituală, aveți progrese reale în acest domeniu.
 • Prea mare – ambiție, eșec al planurilor.
 • În rai – o boală gravă sau moarte.
 • Zburând pe orice obiect sau pe o creatură cu patru picioare – hobby-urile tale spirituale sunt de natură demonică. Acest lucru vă poate duce la degradarea intelectuală.
 • Zboară pe patul tău – apariția în viață a schimbărilor neașteptate și originale în viață.

Dreamer al vrăjitoarei Medea

 • Îți spune că ți-ai părăsit corpul fizic. Călătorind în lumea astrală.
 • Caracterizează sinceritatea ridicată a visătorului, capacitatea de a fi deasupra problemelor sale.
 • Energiile tale vitale și sexuale sunt în creștere.
 • Încercarea de a zbura într-un apartament este o trezire a spiritualității tale.
 • Zburând în nori – fantezia domină realitatea.
 • Aproape de pământ – hotărăște-ți treburile la porunca sufletului și inimii tale, ignoră sfaturile străine.
 • Zboară spre cer – acum nu este momentul să-ți împlinești speranțele. Petrece mai mult timp rezolvând treburile curente.
 • Pe o linie aeriană – ți-ai ales corect calea. Scopul tău va fi atins în viitorul apropiat.
 • Într-un balon – încercați să vă apropiați de cineva care vă dă semne de atenție.
 • Pe vehicul – acum norocul este de partea ta, profită de momentul și asumă cu îndrăzneală problemele practice.
 • Zburați și cădeți – acceptați eșecul și economisiți energie pentru următoarele zboruri.

Cartea viselor moderne

Executarea planurilor, lucrurile merg în sus.

Cartea de vis a Bibliei a lui Azar

Înseamnă noroc, prosperitate.

Dream Intermediate Hasse

 • Pentru o distanță lungă – dragoste și entuziasm.
 • Căderea – durere, resentimente.
 • Pe aripi – bunăstare.
 • În rai – pentru cei sănătoși la succes, pentru cei grav bolnavi – pace veșnică.

Cartea viselor esoterice

Vei găsi o utilizare demnă pentru talentul tău.

Cartea Dream Dream

Zburați jos – aveți o călătorie.

Interpretarea visului psihologului D. Loff

 • Zbor spontan. Acest lucru necesită un efort pentru a ridica în aer. De exemplu, fluturați-vă brațele. Visează oameni care caută să evite dificultățile din viață.
 • Zborul conștient. Alegem această dorință în mod conștient. Suntem ridicați de o energie invizibilă, pur și simplu suntem siguri că o putem face. Acesta este zborul astral. În acest moment, visătorul își poate vedea cele mai bune direcții în chestiuni practice.

Est Dream

 • Pentru tinerii visători, aceasta înseamnă creștere în plan fizic.
 • Pentru persoanele în vârstă – creștere la nivel spiritual.
 • Văzând un zbor spre cer fără nori – visele tale vor deveni în curând realitate.

Interpretarea visului lui Freud

Toate visele asociate cu zborul ne vorbesc despre intenția de relaxare sexuală.

De ce visezi să zbori

O persoană visează adesea că poate zbura în somn. Cartea de vis poate oferi diferite explicații pentru ceea ce a văzut, în funcție de modul în care a avut loc exact zborul. Adesea, un astfel de vis semnalează dorința subconștientă a unei persoane de independență, dorința de a experimenta emoții neobișnuite. Dar uneori este un avertisment cu privire la problemele viitoare în familie sau la locul de muncă. În articol, vom lua în considerare de ce o femeie sau un bărbat visează să zboare într-un vis, cum să interpretăm viziunea în funcție de diferiți interpreți.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a-ți vedea rahatul în pantaloni

Subconştient

Potrivit psihologilor, în cele mai multe cazuri această imagine vorbește despre dorința inconștientă de libertate a unei persoane. Poate că ești dependent de circumstanțe externe și nu te simți complet eliberat. De ce altfel visezi la levitație într-un vis – la dorința de a scăpa de problemele acumulate. Încerci să închizi ochii la ceea ce se întâmplă în viață, dar trebuie să faci față dificultăților, nu să fugi de ele.

Cartea de vis psihologic explică că zborul deasupra solului într-un vis, în special mișcarea, ca și cum ar fi sărituri mari, este un semn al stimei de sine scăzute. Nu vă fie teamă să vă asumați responsabilitatea și să luați decizii importante.

Carte de vis popular

Conform interpretării clasice, viziunea poate fi descifrată în funcție de circumstanțele zborului și de metodele prin care se realizează:

 • zboară într-un avion – fericirea neașteptată va cădea asupra ta;
 • plutește sub tavanul casei – esti pe drumul spre autocunoastere si crestere spirituala;
 • cădea înapoi din cer – din cauza ta va fi scandal in familie;
 • zburând pe o mătură – te bazezi prea mult pe iluzii goale. Învață să trăiești viața reală;
 • levita pe pat – vei întâlni o persoană extraordinară;
 • distanta parcursa cu un dirijabil – trebuie să faci un pas îndrăzneț;
 • vezi-te deasupra apei – un semn al unei boli viitoare;
 • zboara peste munti – ai calitati naturale de lider si poti conduce oameni;
 • se înalță deasupra orașului puternic luminat – te străduiești să câștigi faima și gloria;
 • văd că te ridici tot mai sus – ai o meserie grea care iti va permite sa atingi succesul.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul credea că este necesar să se separe viziunile de noapte pe care le visează un bărbat și cele în care o femeie vede zboruri. Pentru un reprezentant al sexului puternic, imaginea pe care o vede poate spune că acordă prea multă atenție propriului aspect. Poate că ești pasionat de relațiile sexuale și crezi că un număr mare dintre ele pot servi drept un fel de mândrie.

Pentru o femeie să se vadă plutind deasupra solului este un semn că se confruntă cu complexe sau temeri în sfera intimă. Dacă sexul frumos vede că există un bărbat în aer, subconștient ar dori să cunoască un partener puternic. Se poate vorbi și despre dorința ei de a poseda ea însăși calități masculine.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller crede că zborul în interior sau în aer liber într-un vis este cel mai adesea un semn neplăcut:

 • plutește deasupra unui corp de apă noroi și poluat – acordați prea puțină atenție procesului de lucru. Încercați să vă creșteți eficiența, altfel riscați să suferi mânia managementului. Viziunea avertizează și asupra concurenților serioși de afaceri;
 • dacă te afli deasupra unei clădiri prăbușite – în realitate, simți tristețe. Găsiți o activitate care să risipească plictiseala;
 • zbura mare – se confruntă cu dificultăți familiale, scăzute – suferă o boală ușoară. Nu vor exista consecințe dacă începeți tratamentul în timp util;
 • văd că te ridici pe aripi negre – un semn că vei fi dezamăgit de o persoană dragă. Zburând pe aripi albe – mult noroc în afaceri și relații amoroase;
 • dacă, fiind pe cer, ai în vedere frunzișul verde al copacilor, întinderi naturale – Acesta este un semn bun. Este posibil să întâmpinați unele dificultăți, dar, în general, nu vor exista mari necazuri sau probleme în viața ta. Dimpotrivă, frunzele uscate și coaja uscată sunt un simbol al încercărilor viitoare;
 • dacă la început ai urcat, dar apoi ai început să cazi, atunci, în lumea reală, ferește-te de cădere. Poate că dușmanii te vor face să pierzi tot ce ai avut. A vedea o aterizare sigură este un semn că vei face față dificultăților.

Dream Vanga

Clarvăzătorul credea că în această imagine ar putea fi criptate mai multe indicii. Zburând într-un vis pentru un adult – cartea de vis spune că acest lucru se datorează călătoriei viitoare. Nu joacă un rol important aici dacă te vezi zburând fără aripi, pe un avion sau un deltaplan – în orice caz, caracteristicile călătoriei se pot schimba în continuare.

În plus, Vanga credea că în astfel de vise creierul încearcă să găsească răspunsuri la întrebări care au fost de multă vreme de interes. Prin urmare, este necesar să amintim mai multe detalii pentru o interpretare corectă. De exemplu, pentru a vedea că tu însuți zbori cu un avion – în realitate, ai dori să înveți cum să iei decizii independente, fără a ține cont de opiniile altora și de sfaturile lor.

Interpretarea viselor lui Loff

În unele vise, o persoană vede zboruri care au loc automat, în unele – își poate controla capacitatea de a levita. Interpretarea imaginilor văzute conform lui Loff va depinde de asta. Amintiți-vă dacă reușiți să tăiați aerul fără efort sau trebuie să bateți constant și cu dificultate din aripi (mâinile).

A vedea că o forță invizibilă pare să te ridice este un semn că visezi să călătorești. De asemenea, astfel de vise avertizează asupra posibilelor pericole cărora nu le poți opune. Vederea nocturnă în care te vezi pe cer îți spune uneori că nu vrei să crești, ci preferi o privire ușoară, pe jumătate copilărească asupra unor lucruri.

Fiul lui Nostradamus

Interpretul lui Nostradamus spune că astfel de imagini apar oamenilor care și-au pierdut încrederea în propriile forțe. Vederea nocturnă este concepută pentru a vă ajuta să simți din nou energia vitală și capacitatea de a lua deciziile corecte. Pentru a vedea că zbori peste un loc aglomerat de un număr mare de oameni – schimbări serioase sunt pe cale să aibă loc în viața ta. Trebuie să profitați în mod corespunzător de șansa pe care o oferă soarta

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit interpretului ezotericului, zborul văzut în aer simbolizează fie o călătorie, fie atingerea oricăror înălțimi. Dacă zburați sus, acesta este un semn că cedați ambiției false. A fi în rai promite bucurie oamenilor sănătoși, moarte bolnavilor.

Carte de vis islamică

Dacă visezi că zbori într-un vis, cartea de vis musulmană consideră cel mai adesea aceasta ca o predicție a unei călătorii iminente. Se poate vorbi și despre împuternicirea viitoare în cazul în care o persoană o merită. Dacă cazi, atunci amintește-ți pe ce aterizezi. Aceasta este ceea ce obții în lumea reală.

Zborul de pe acoperiș în acoperiș este, de asemenea, un simbol al unei călătorii sau al căsătoriei cu o altă femeie. Dacă ai aripi, atunci poți conta pe faptul că circumstanțele vieții se vor schimba în bine. Acest lucru va necesita ceva efort. Cartea de vis spune că zborul într-un vis fără aripi este tot ceea ce vrei să devină realitate.

Este considerat un semn rău să vezi că ai decolat și apoi ai dispărut pe cer. Aceasta promite o moarte timpurie. Faceți zboruri lungi cu un băț – vă puteți sprijini pe umărul unui bărbat puternic.