Interpretare vis a nașterii unui copil fete

Nașterea unei fetițe

Interpretarea viselor Nașterea unui copil de fete a visat de ce într-un vis nașterea unui copil de fată? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți nașterea unui copil de fete într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Nașterea unui copil

Să vezi tu însuți nașterea unui copil este o dorință criminală secretă.

Privirea nașterii unui copil este o pasiune de bază.

Interpretarea viselor – Nașterea unui copil, naștere

Pentru ca un om să vadă noi planuri de succes, angajamente, fapte, idei, oportunități.

Pentru o femeie, dorința de a avea un copil.

Să se nască ea însăși, să nască o dispută pentru o fată, bucurie și atingerea unui scop pentru o femeie.

Să-ți vezi nașterea este un rezultat fericit, succese în viață.

Interpretarea viselor – Nașterea nașterii unui copil

Visul în care tu însuți naști sau ești prezent la nașterea unui copil este foarte favorabil. Înseamnă profit. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție nuanțelor.

Să iei naștere – bucurie și bunăstare te așteaptă.

Dacă s-au născut gemeni sau tripleți – un vis promite succes în toate problemele și fericire în viața personală. În general, nașterea de gemeni sau tripleți este un semn norocos. Iti vei putea indeplini toate dorintele.

Visul în care copilul s-a născut mort este nefavorabil – înseamnă căderea speranțelor.

Imaginează-ți că l-ai pălmuit puternic pe copil, el a țipat și s-a agitat.

Daca esti prezenta la nastere, visul promite dobandirea imobilului necesar, eventual imobiliar. Dacă un bărbat vede cum naște soția lui, la o bucurie neașteptată.

Pentru o femeie, visul în care dă naștere înseamnă câștig bănesc sau un cadou binevenit de la o persoană dragă.

Dacă ai visat că ți s-a născut o fată, în curând se va întâmpla un eveniment uimitor.

Dacă se naște un băiat, bucuria ta va fi umbrită de o ușoară stare de rău.

Dacă în visul tău s-a născut un băiat, imaginează-ți că, de fapt, ți s-a născut o fată, moașa nu și-a dat seama imediat…

Indiferent de naștere la care visezi, imaginează-ți că s-au născut gemeni sau tripleți. Și toți copiii sunt fete.

Interpretarea viselor – sacrificarea unui berbec cu ocazia nașterii unui copil akik

Interpretarea viselor – Nașterea (nașterea unui copil)

Interpretarea viselor – Fată

A fi în compania tinerelor fete frumoase – chiar trebuie să fii în companie bună la un eveniment interesant.

Fete îmbrăcate în alb – pentru viitoarea cotitură a vieții în bine, succesul și prosperitatea vă așteaptă.

O fetiță pentru a se vedea într-un vis – spre surpriza viitoare sau pagube minore.

O fată necunoscută vine la tine acasă – la oaspeții neinvitați.

A expulza o fată necunoscută – la probleme minore.

Vorbesc foarte mult timp într-un vis cu o fată – spre bogăție și succes.

Interpretarea viselor – Fată

Interpretarea viselor – Fată

Dacă fata este în apă, atunci acest vis înseamnă apariția a ceva nou în viața ta și, în același timp, se oferă să încerci în ceva – schimbă locul de muncă sau găsește-ți un nou hobby. Aceasta este o perioadă foarte de bun augur și, pentru a profita la maximum, găsiți niște pietre plate, aranjați-le în baie și puneți lumânări pe ele. Aprinde lumânările în timp ce ard, trebuie să fii în apă.

Dacă fata este tristă, atunci în viitorul apropiat vei dezamăgi pe cineva din jurul tău. Pentru a preveni apariția ego-ului, veniți cât mai curând posibil la cimitir și îngropați câțiva cartofi lângă mormântul fără nume.

Interpretarea viselor – Nașterea

Nașterea este un eveniment sacru care are o semnificație rituală în toate culturile lumii. Și nu este de mirare că este strâns legat de unul dintre arhetipurile lui Jung – Sinele, care dă viață altuia. Deoarece aceasta este o imagine arhetipală, există multe simboluri însoțitoare asociate cu nașterea și viața. Cele mai semnificative sunt APA și OCEANUL. În multe culturi, apa este de o importanță vitală. Așadar, multe femei care ghicesc despre sarcina lor (sau a altcuiva) visează la apă. Aici puteți vedea legătura cu apele care pleacă în timpul nașterii.

Apariția unui nou sine dintr-o peșteră sau orice spațiu închis este modul în care teoria lui Jung atrage momentul nașterii.

În acest sens, nașterea nu se reduce la un act pur biologic – implică apariția unor fațete suplimentare ale PERSONALității sau autocunoașterii în viața reală.

Potrivit lui Freud, visele în care te întorci într-o cameră mică sau într-o peșteră simbolizează pântecele mamei. Îți pot exprima dorința de bază de a te întoarce la MAMA, de a fi hrănit de ea, de a te ascunde sub aripa ei într-o situație dificilă. Din moment ce toți ne-am născut odată, toată lumea are o părere despre acest eveniment. Viața pentru noi este o ființă fericită (pozitivă) sau nefericită (negativă). În orice caz, atitudinea noastră față de viață își lasă amprenta asupra viselor despre naștere.

Cum îi apare nașterea celui care doarme? O femeie poate avea un astfel de vis, fie pentru că își dorește cu tărie, fie, dimpotrivă, îi este foarte frică. În acest caz, factorii medicali, sociali și sexuali joacă un rol important. Poate că există unele indicații morale, religioase sau medicale, conform cărora sarcina pentru o femeie este de dorit sau, dimpotrivă, periculoasă. Să comparăm două exemple: o tânără femeie activă sexual își suprimă dorințele din motive morale și religioase și o femeie care vrea, dar nu poate rămâne însărcinată. În acest caz, cauza nașterii – sau lipsa acesteia – poate fi un act care a provocat un sentiment de vinovăție.

Femeile care visează la naștere cu un rezultat favorabil afirmă nu numai faptul nașterii, ci și arhetipul lor de femeie. Ei îndeplinesc cerințele genului lor și sunt capabili să îndeplinească funcția de naștere, în mod tradițional inerentă genului feminin. De teamă să par discriminatorie, aș dori să subliniez faptul că, într-o oarecare măsură, cu toții percepem atât bărbații, cât și femeile ca reprezentanți ai sexelor diferite, cu punctele lor forte și punctele slabe și posibilități diferite. Acesta este ceea ce face ca un arhetip să fie un arhetip.

Interpretarea viselor – Copil

Copilul este un simbol al speranței, al viitorului.

Dacă ai visat că un copil a fost mușcat de o fiară, atunci acest vis indică faptul că în viitor va apărea un număr mare de vampiri pe Pământ, ceea ce în primul rând va reprezenta un pericol grav pentru copii.

Pentru visător, un astfel de vis profețește o întâlnire cu Antihrist, care vrea să-l facă ucenicul său.

A vedea un bărbat însărcinat într-un vis este un semn că în viitor se va întâmpla în continuare ceea ce s-a vorbit de mulți ani, adică un bărbat va rămâne însărcinat și va naște un copil.

Poate că acest lucru nu se va întâmpla fără intervenția forțelor întunecate, dar acest fapt va glorifica acest om și copilul său în întreaga lume.

Citeste mai mult:  Dormiți picioarele păroase

Dacă într-un vis ai văzut un copil cu dizabilități, atunci un astfel de vis avertizează întreaga umanitate despre pericolul pe care îl reprezintă atmosfera noastră poluată.

Pentru visător, acest vis profetizează o întâlnire cu o persoană care va avea mare nevoie de ajutorul lui.

Să visezi un copil murdar în brațele unei femei căzute – visul sugerează că Pământul este în pericol foarte mare.

În viitor, un număr fără precedent de oameni va fi infectat cu SIDA, iar umanitatea va fi pe cale de dispariție.

Dar când se pare că situația nu va schimba nimic, va apărea o persoană care va inventa un leac pentru această boală cumplită.

Dacă ai visat la un copil care nu avea membre, atunci un astfel de vis indică faptul că Pământul este în pericol real.

Datorită faptului că mediul înconjurător este foarte puternic poluat, o mulțime de copii se vor naște cu diverse dizabilități fizice, precum și tulburări psihice.

Să vezi un copil sănătos zâmbitor într-un vis este un semn fericit.

O vreme fericită va veni în sfârșit pe Pământ când dragostea va stăpâni lumea.

Oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie și foamete și, prin urmare, vor da naștere la mulți copii sănătoși și frumoși.

A visa la un copil care alergă peste pământ înseamnă reînnoire și simbolizează o nouă umanitate.

Un vis în care un copil strânge sau ucide un șarpe prezice că omenirea va găsi o modalitate de a preveni amenințarea războiului nuclear.

Dacă într-un vis te-ai văzut ca un copil, acesta este un semn că ai ajuns la acea linie a vieții atunci când trebuie să-ți reconsideri și să-ți schimbi viața.

A vedea un copil care plânge înseamnă a-ți pune în pericol viitorul.

A-ți căuta copilul într-un vis înseamnă a încerca să găsești speranța pierdută.

A vedea un copil culegând flori într-un vis înseamnă iluminare spirituală.

A ține un copil în brațe într-un vis înseamnă a încerca să găsești o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.

De ce visezi la nașterea unei fete: interpretare din cartea de vis

Nașterea unei fete într-un vis este interpretată de cărțile de vis în moduri diferite. În majoritatea cărților de vis, el este un semn că a primit vești neașteptate. Ce va fi depinde de detaliile individuale ale visului. Puteți descifra visul cu precizie, având în vedere cine visează exact la nașterea unei fete și ce emoții a experimentat visătorul. Aspectul și comportamentul nou-născutului pot oferi răspunsuri suplimentare în procesul de interpretare a visului.

ESTE IMPORTANT DE ȘTIUT! Ghicitoarea Baba Nina: „Vor fi întotdeauna o mulțime de bani dacă îi pui sub pernă. ” Citește mai mult >>

Potrivit cărții de vis a lui Vanga, un vis în care o femeie dă naștere unei fete prezice treburi plăcute în viitorul apropiat. Dacă un vis este visat de joi până vineri, este posibil să rămâi însărcinată cu o fată în realitate. De sâmbătă până duminică, un astfel de vis oferă o mulțime de vești bune.

De marți până miercuri, viziunea simbolizează dorința de a începe o nouă viață și de a scăpa de amintirile negative. Visul sugerează, de asemenea, că o persoană este neputincioasă în fața dificultăților.

Dacă într-un vis nașterea a fost dureroasă și dificilă, atunci vor apărea dificultăți la locul de muncă care nu vor fi rezolvate în curând, dar visătorul va beneficia în cele din urmă de afaceri. Nașterea ușoară înseamnă o ieșire rapidă dintr-o situație dificilă.

Pentru o femeie însărcinată din viața reală, nașterea unei fete într-un vis oferă o naștere ușoară. Nașterea unui copil mort în viziunea nocturnă personifică singurătatea femeii adormite, sentimentele și temerile ei profunde.

Dacă un bărbat a visat că are o fiică sănătoasă, în viitorul apropiat ar obține beneficii financiare. Pentru o persoană singură, un vis prezice o întâlnire cu o viitoare soție. Pentru o femeie căsătorită, o viziune oferă evenimente vesele și primirea de vești bune de la cei dragi. De asemenea, un vis prezice o distracție plăcută cu o persoană dragă. Pentru o fată necăsătorită, viziunea vorbește despre bârfă și condamnare la spatele ei. Reputația poate fi în pericol din vina ei.

Nașterea unei fete conform acestei surse de interpretare este un semn foarte bun. Acest lucru prevestește primirea de știri neașteptate și vesele de la rudele îndepărtate, o întâlnire cu ei și conversații plăcute.

Nașterea gemenilor înseamnă că visătorul va primi aceleași vești de la mai multe persoane deodată. A da naștere a gemeni – un băiat și o fată, înseamnă că va avea loc un eveniment pe care femeia adormită l-a așteptat de mult timp. Nașterea fetelor gemene aduce visătorului două știri diferite care îi vor mulțumi foarte mult.

Văzând nașterea în care s-a născut o fată moartă – la speranțe nejustificate în viața ei personală. A hrăni o fetiță nou-născută înseamnă a începe o nouă afacere care va merge bine.

Nașterea unei fete mari în viziune nocturnă înseamnă că cel care doarme este foarte timid și secretos. Interpretarea se aplică atât bărbaților, cât și femeilor. Nașterea unei fete cu dizabilități într-un vis este un vis de a ajuta o persoană care are nevoie.

Dacă un nou-născut a vorbit imediat după naștere, aceasta prezice vești primite de la străini. Dacă într-un vis nu a fost al tău, ci, de exemplu, copilul unei surori, vestea va fi primită de la ea. Visul, în care a cântat nou-născuta, visează la evenimente neplăcute care vor afecta în curând familia visătorului. Pierderea de bani sau o boală gravă a unei persoane apropiate este posibilă.

Dacă o femeie din exterior a visat la propria naștere odată cu nașterea unei fete, aceasta înseamnă că există șansa de a începe viața de la zero. Nimeni nu va interveni în asta. A da naștere în vis a unei fete cu un al doilea copil înseamnă bucurie neașteptată și inspirație pentru idei creative.

Dacă fiica a fost un copil neplanificat, atunci la locul de muncă vor exista șanse bune să se dovedească autorităților. Nașterea unui copil gras prezice probleme în viața de familie și treburi majore.

Potrivit cărții de vis a lui Miller, nașterea unei fete într-o femeie căsătorită prevestește finalizarea cu succes a tuturor cazurilor, conflictelor și oricăror dispute. Interpretul sfătuiește o fată necăsătorită care a avut acest vis să acorde atenție comportamentului ei, deoarece poate irita oamenii din jurul ei.

Nașterea unei fiice dintr-un fost soț într-un vis sugerează că o femeie ar trebui să se comporte modest, deoarece comportamentul ei este adesea discutat la spatele ei. A da naștere unui copil fără durere înseamnă că în curând toate problemele vor fi rezolvate.

Nașterea dureroasă a unei fete prezice un inamic și un concurent serios. Pentru o femeie căsătorită, un vis prevestește un rival. Dacă copilul într-un vis era foarte asemănător cu mama lui, atunci în curând visătorul va începe o nouă afacere. Un vis în care a fost văzut un copil cu părul lung oferă o sănătate bună pentru toți membrii familiei adormite.

Când interpretați un vis, este important să acordați atenție culorii și lungimii părului unei fete nou-născute, deoarece acest lucru poate prezice următoarele:

 • Părul roșu la un copil înseamnă o mare surpriză. Ce va fi depinde de comportamentul bebelușului. Dacă fata râde, atunci surpriza va fi plăcută. O fată care plânge prezice dezamăgirea.
 • O fată cu părul negru visează la trădarea unei persoane dragi. Dacă ai visat la părul lung și negru la o fată nou-născută, visătorul va avea în curând probleme de sănătate. Pentru o femeie, un astfel de vis prezice apariția unui rival.
 • Un bebeluș cu părul blond prevestește o întâlnire cu un prieten apropiat. Dacă un copil care plângea visa, atunci vești neplăcute ar fi primite de la un prieten.
 • Pieptănarea într-un vis a unui copil nou-născut cu păr lung visează la profituri rapide de la o nouă afacere. A împleti împletiturile unui copil într-o viziune de noapte înseamnă că decizia la care va ajunge visătorul va fi corectă.

Citeste mai mult:  De ce visezi multă pâine

De ce visezi să dai naștere unei fete într-un vis?

Nașterea unui copil simbolizează începutul unei noi etape în viață, o schimbare fatidică. Un nou-născut evocă sentimente tremurătoare și un zâmbet vesel în toată lumea. De ce visezi să dai naștere unei fete într-un vis? Pentru o femeie, acest vis promite fericire. Cu toate acestea, acuratețea interpretării va depinde de multe detalii. Să apelăm la cărțile de vis binecunoscute pentru ajutor.

Imaginea unui nou-născut

Pentru a descifra un vis, amintiți-vă următoarele:

 • când, în ce cameră a apărut copilul;
 • apariția unui copil într-un vis;
 • dacă procesul de naștere în sine a avut loc într-un vis;
 • care ținea copilul în brațe.

De asemenea, este important să țineți cont de circumstanțele vieții visătorului pentru a înțelege această imagine a unui vis:

 • dacă există un eveniment semnificativ în viață – admiterea la o universitate, planificarea unei noi afaceri, mutarea în alt oraș etc.;
 • dacă sarcina este planificată în familie în viitorul apropiat;
 • dacă o femeie visează să rămână însărcinată în acest moment.

Dacă o femeie visează la un copil, un vis poate reflecta visele din timpul zilei despre acest eveniment. În acest caz, interpretarea cărților de vis nu va ajuta. Cu toate acestea, dacă fata apare în vis în mod regulat, merită să faceți un test de sarcină.

Somn pentru femeile căsătorite

Dacă o doamnă căsătorită a văzut nașterea unui copil, visul prezintă evenimente pozitive în viață:

 • profit neașteptat;
 • primirea unei moșteniri;
 • succes în toate lucrurile.

Dacă într-un vis o femeie a văzut nașterea propriei fiice adulte, acest lucru îi oferă un viitor strălucit și o bunăstare deplină.

Dacă o femeie însărcinată vede un vis, imaginea prevestește o naștere reușită. Cu toate acestea, o fată nu se poate naște întotdeauna.

Bună valoare are un vis în care nou-născutul fata arata exact ca mama ei. Acest lucru aduce o mare fericire.

A da naștere unei fete într-un vis – ce înseamnă? In unele cazuri un vis poate prevesti realizarea în sfera socială, creșterea carierei, noroc în afaceri.

Simțiți procesul nașterii într-un vis, a experimenta chinul – la mare fericire, bunăstare în viața de familie. Nașterea în apă promite profit în familie.

Dacă n-ar fi fost naștere în vis și ți-ai luat fiica nou-născută în brațe, în curând vei primi o veste bună neașteptată, un cadou sau împlinirea unei dorințe.

Un vis are un sens rău, în care copilul s-a născut mort sau malformat: asta prevestește o rupere cu soțul ei, un șoc. Dacă fata s-a născut foarte mică, singurătatea așteaptă înainte.

Camera

Vezi nașterea unei fete în propria ta casă – la rezolvarea cu succes a problemelor, o combinație reușită de circumstanțe.

naste un copil în spațiu de birou — un proiect abandonat se concretizează brusc. Vei primi sprijin, lucrurile vor merge în sus. Pentru studenți, un vis oferă noroc în studii, obținând aprobarea profesorilor sau a decanatului.

naste o fata în maternitate – a surprinde. În unele cazuri, un vis poate prevesti o sarcină reală, mai ales vineri seara.

Acțiuni într-un vis

La fel de importantă este și acțiunea pe care ai efectuat-o cu copilul:

 • scalda bebelusul – dai prea multa putere pentru a-i controla pe cei dragi;
 • hrănește fata – la darurile destinului, poate că vei arăta talente ascunse;
 • ține-te în brațe – la noi perspective în viață;
 • îmbrățișare – trebuie să ajuți străinii.

Dormi pentru fetele necăsătorite

Multe cărți de vis interpretează acest vis la o reputație pătată din vina proprie. În viață se pot întâmpla evenimente foarte neplăcute – defăimarea unui fost iubit, dezvăluirea relațiilor intime și trădarea unui iubit, abuzul asupra corpului unei fete. Este foarte rău să vezi acest vis în ajunul propriei nunți.

Nașterea unui copil mort prezintă circumstanțe extrem de negative în viață. Poate fi o durere de inimă, un stres neașteptat, o despărțire de persoana iubită, o boală gravă sau chiar un accident.

Dormi pentru bărbați

Dacă un bărbat visează asta soția a născut o fiicăîn curând va primi o veste bună. Vestea va viza bunăstarea familiei, oportunitatea de a consolida situația financiară. Dacă un vis are loc vineri seara, acesta reflectă dorința subconștientă a unui bărbat de a deveni tată.

Ce înseamnă să dai pe lume o fată pentru bărbat? Acest vis vorbește despre calitățile feminine ale visătorului – grijă, căldura inimii și dragoste. Uneori, un vis poate prevesti o nouă poveste de dragoste în care visătorul îl va răsfăța pe ales ca propria fiică.

Interpretarea viselor despre nașterea unei fete

Cartea viselor moderne oferă fericire, prosperitate și bunăstare, confort familial și pace. Astfel de vise sunt adesea vizitate de femeile care visează să aibă un copil. Pentru fetele tinere, visul este nefavorabil: reputația va fi distrusă.

Dream Vanga profetizează treburi plăcute, precum și posibilă sarcină pentru femeile căsătorite. Un vis cu naștere dureroasă oferă depășirea unei situații insolubile cu un rezultat favorabil. Nașterea ușoară visează să-ți schimbe problemele pe umerii altora. Dacă o femeie adultă cu o fiică vede un vis, această imagine promite o renaștere a sentimentelor trecute pentru soțul ei.

Interpretarea visului lui Freud susține că viziunea prevestește profit. Dacă îți pui energia în ceva, în curând te vei bucura de roadele muncii tale. Pentru femeile singure, un vis promite o întâlnire cu un bărbat, o relație prosperă și bucurie.

Carte universală de vis vorbește despre o șansă unică de a schimba vieți. Dacă nașterea s-a întâmplat pe neașteptate, eforturile tale vor fi observate și aprobate, succesul așteaptă în afaceri. A dormi cu un copil născut mort este de proasta importanță: în realitate, te poți îmbolnăvi grav sau poți fi lăsat singur.

Interpretarea viselor din secolul 21 prezice bunăstarea în familie, dacă ai visat să naști în agonie. Nașterea unei fete în apă promite profit, un copil cu ochi albaștri oferă o mare fericire, un copil frumos promite succes. A vedea nașterea altor oameni într-un vis – la împlinirea unui vis prețuit.

Interpretarea viselor pentru a da naștere unei fete într-un vis pentru o femeie

Nașterea unui copil este un proces foarte important și personal pentru femei. Dacă această imagine îți apare într-un vis, poate prezice în ce direcție se va schimba viața ta în viitorul apropiat. Este posibil să vă asumați proiecte noi sau să experimentați emoții pozitive din alte evenimente în desfășurare. În articol, am adunat pentru tine părerile mai multor interpreți cunoscuți. Pentru a determina sensul unui vis, trebuie să alegeți cartea de vis. Pentru a da naștere unei fete într-un vis pentru o femeie poate fi un prevestitor al faptului că într-adevăr va deveni în curând mamă.

Citeste mai mult:  Care este visul unei pisici negre însărcinate

Subconştient

La nivel subconștient, o fată, deși mai slabă, este de obicei mai conectată cu mama ei decât cu băieții. Prin urmare, apariția unei imagini în viziunile nocturne poate semnala o lipsă de căldură interioară, atenție și îngrijire. Este posibil să îți dorești cu adevărat să dai pe lume un copil, pentru a nu simți o singurătate și dor atot mistuitoare.

Carte de vis popular

Interpretul clasic de vise ține cont de diferitele circumstanțe ale viselor care ți se apar. Depinde de detalii dacă această imagine va avea o valoare pozitivă sau negativă:

 • nașterea are loc în propria casă – un semn bun care prezice scăparea de dificultăți și dificultăți;
 • naste in apa – in curand vei primi profituri neasteptate si chiar te poti imbogati;
 • fiica este unul la unu similar cu tine – vei fi foarte fericit;
 • fata s-a născut foarte frumoasă – de fapt, succesul te va însoți în toate problemele pe care le ai;
 • altcineva dă naștere unui copil în fața ochilor tăi – cel mai secret vis se va împlini;
 • s-a născut un copil mort – riscați să vă îmbolnăviți grav. În plus, viziunea prevestește singurătate;
 • copilul avea ochi albaștri – în viața de familie vei trăi doar momente fericite;
 • nașterea este dureroasă, suferi foarte mult – de fapt, certurile și conflictele se vor opri în familie;
 • nu ai vrut să se nască fiica ta – în realitate vei primi o recompensă pentru eforturile pe care le depui;
 • să te naști singur – să-ți asumi o sarcină nouă și dificilă care îți va cere să-ți concentrezi forțele. Dar rezultatul vă va mulțumi foarte mult;
 • prietena ta dă naștere – în viața de familie o așteaptă doar bucurie și fericire;
 • bărbatul a visat că dă viață unei fete – în lumea reală, ar fi bine. Vei realiza tot ce visezi, desi va trebui sa muncesti din greu pentru asta;
 • dacă un vis este o femeie în vârstă, atunci de obicei prezice un fel de problemă de sănătate. Merită să acordați atenție semnelor alarmante și să consultați un medic la timp;
 • unei fete singuratice, imaginea sugerează că ea ar putea primi în curând o cerere în căsătorie de la alesul ei.

Interpretarea visului lui Freud

Gurul psihanalizei credea că nașterea unui copil prezice o perioadă financiară de succes pentru visător. Probabil că puteți obține un profit impresionant. Dacă ai început recent un proiect, în curând vei putea culege roadele eforturilor tale. În plus, o viziune poate prezice o cunoștință romantică cu un bărbat interesant.

Sonnik Miller

În viziunea lui Miller, imaginea poate fi un avertisment sau un prevestitor de schimbare pozitivă:

 • o femeie căsătorită a visat la propria naștere – în realitate, va face față tuturor dificultăților;
 • un vis i-a apărut unei tinere fete singuratice – un avertisment că trebuie să fii mai atent la propriul tău comportament. Probabil că îți riști reputația;
 • visează că dai pe lume un copil de la fostul tău soț – comportă-te mai modest;
 • în visul tău, nașterea este nedureroasă – în realitate, este prevăzută o soluție la un caz dificil;
 • părea că erai foarte epuizat de durere în timp ce copilul a apărut – unui dușman secret;
 • de ce visezi să dai naștere unei fete într-un visca două picături de apă asemănătoare cu tine? La faptul că trebuie să faci o afacere necunoscută;
 • imediat după naștere, are părul lung – în realitate copiii tăi vor avea o sănătate bună;
 • bărbatul a visat la apariția unei moștenitoare – lucrează prea mult, din cauza căruia se poate confrunta cu suprasolicitare. Este important să vă faceți timp să vă odihniți.

Dream Vanga

Dacă o femeie are o imagine similară, atunci, potrivit clarvăzătorului, el îi prezintă treburile, dar plăcute. Este posibil sa ramai insarcinata si sa nasti o fiica. Astfel de vise au în cele mai multe cazuri un sens pozitiv, deoarece copiii simbolizează ceva frumos și luminos.

Dacă în visul tău nașterea a fost foarte dureroasă și dureroasă, dar s-a încheiat cu succes – de fapt, trebuie să-ți faci griji pentru numeroasele probleme. Dar, în cele din urmă, vei putea să le faci față datorită puterii și rezistenței. Dar procesul rapid și nedureros al nașterii unei fiice prezice că vei putea transfera responsabilitatea către o altă persoană, iar tu însuți te vei odihni.

Dacă o astfel de viziune îi apare unei femei care are deja copii adulți, ea îi anunță începutul unei noi perioade romantice într-o relație cu soțul sau partenerul.

Carte universală de vis

În acest interpret, nașterea unei moștenitoare este privită ca o oportunitate pentru noi realizări în viața reală. Dacă într-un vis ai o fată moartă, asta prezice singurătate și probleme de sănătate. Pentru a vedea cum a murit una dintre rudele tale în timpul nașterii – de fapt, nu vei putea stabili relații cu cei dragi. Pentru a da naștere unui copil neplanificat – obține o recompensă pentru eforturile tale.

Interpretarea viselor Magini

Acest interpret descrie atât semnificațiile pozitive, cât și cele negative ale simbolului. În cele mai multe cazuri, va avea o valoare bună. Vision prezice evenimente interesante și vesele pentru tine, vești uimitoare. Dacă ai visat că ți s-au născut gemeni, asta indică faptul că ai primit un mesaj de la două persoane diferite.

Dacă ți se naște atât o fată, cât și un băiat, atunci vestea că ți se va spune va fi foarte neașteptată, dar fericită. Să vezi că în acest proces s-a născut un copil mort este un semn că nu toate așteptările tale sunt destinate să devină realitate. Dacă copilul avea părul roșu, atunci veștile primite te vor șoca.

Conform acestei cărți de vis, apariția unei fiice într-o cămașă prezice o surpriză plăcută în viața reală. Avea ochi albaștri – vei fi ajutat din partea în care nu te aștepți deloc. Părul negru la un copil prezice o înșelăciune, victima căreia riscați să deveniți. Alăptarea unui copil după naștere este începutul unui nou proiect de succes.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul afirmă că procesul nașterii unei moștenitoare pentru o femeie înseamnă dorința ei de a crea o familie. Probabil, ea chiar visează la sarcină și poate că a avut loc deja concepția.

Tsvetkov a subliniat că sensul imaginii se poate schimba, în funcție de cine este exact visul. Dacă este o femeie căsătorită, atunci acest lucru prevestește schimbările ei plăcute, vești uimitoare și emoții vesele. Dar pentru o tânără singură, o astfel de viziune avertizează asupra unui risc existent pentru reputația ei. Ea însăși va fi vinovată de asta.

Dacă o femeie însărcinată visează că a născut o fiică, în realitate nașterea ei va trece rapid și fără complicații. Copilul se va naște sănătos. Dar nașterea unui copil mort într-un vis prezice o perioadă de singurătate și dor.