De ce visezi mulți bani

De ce visezi la mulți bani?

Banii visați personifică bunăstarea și fericirea. Prin urmare, un astfel de vis este cel mai adesea favorabil. Dar nu in totdeauna. De ce visezi la mulți bani? Să încercăm să înțelegem sensul unei viziuni de noapte plăcute, monetare.

Încercați să vă amintiți cele mai mici detalii ale complotului visului. Câți bani ai văzut? Billete mari, bancnote mici sau monede? Ruble rusești, dolari americani sau altă monedă? Te-au înconjurat oamenii? Ce ai făcut cu banii într-un vis? Cu cât vă amintiți mai multe detalii, cu atât mai precis puteți interpreta visul.

De ce visezi să numere bani?

Dacă visezi că nu numai că vezi, ci și numări facturile, semnificațiile pot fi următoarele:

 • Cu cât sunt mai multe facturi, cu atât totul va fi mai bine în viața ta.. Dacă aceasta este o sumă mare, așteptați-vă la o prosperitate uriașă. Și nu doar în chestiuni financiare, ci și în cele personale. Desigur, fericirea nu va cădea din cer – soarta vă va trimite o șansă pe care va trebui să o folosiți. Urmați indicatoarele și nu ratați norocul!
 • Într-un vis, devii dintr-o dată milionar? Începi să numeri banii care au căzut asupra ta? Acest vis este un semn că visezi să te îmbogățești fără să faci niciun efort. Visul suprem este să câștigi la loterie sau să găsești o comoară. Gândește-te la asta – nu se întâmplă. Dacă vrei să fii bogat, lucrează din greu.
 • Numărați bancnotele, dar nu puteți afla numărul exact al acestora? Un astfel de vis prezintă schimbări minore în bunăstarea financiară. Vor fi pozitive – vei primi un premiu sau un cadou scump, poate vei câștiga la loterie.
 • Dacă în jurul tău, în timp ce numări facturile, sunt mulți oameni care vă urmăresc îndeaproape acțiunileesti liderul in viata. Opinia ta este autoritară pentru mulți, ei o ascultă. Ești un model pentru copiii tăi și un bărbat ideal pentru soția ta.
 • Dacă într-un vis un străin îți dă mulți bani, în viața reală, așteptați întoarcerea datoriilor vechi. Acest lucru se va întâmpla pe neașteptate – banii se vor întoarce după câțiva ani. Cel mai probabil, ai uitat să te gândești la aceste datorii.
 • Dacă în jurul tău sunt mulți oameni care numără banii, în viață ești un bun organizator. Puteți organiza cu ușurință orice număr de oameni într-un singur sistem care va funcționa ca un ceasornic. Gândește-te să lucrezi într-o poziție de conducere – aceasta este chemarea ta.

Practic nu există semnificații nefavorabile pentru somnul „bani”. Dar ceea ce contează este starea de spirit în care trăiești. Dacă banii pentru tine sunt doar un mijloc de a realiza planuri de viață, bine. Dacă banii sunt un scop în sine, există riscul ca sensul favorabil al somnului să nu devină realitate, ești prea obsedat de lăcomie.

De ce visezi la diferite bancnote?

Interpretarea somnului depinde și de ce fel de bani ai visat. Hârtie sau metal, dolari sau euro, poate era un fel de monedă rară. Incearca sa iti amintesti.

Iar valorile pot fi:

 • Dacă ai visat la o sumă uriașă de bani de hârtie bancnote cu valori mari, acesta este un semn bun. Dar cu rezerve! În viitorul apropiat, te așteaptă probleme minore din sfera materială, dar le vei rezolva prin creșterea capitalului de mai multe ori.
 • Toți banii dintr-un vis sunt monede mari? Așteaptă-te la schimbări extraordinare în viață. Poate că în viitorul apropiat vei întâlni o persoană care îți va afecta drastic viața. Ar putea fi un viitor soț, un angajator sau un bun prieten.
 • Dacă într-un vis vezi o sumă mare de bani în monede prețioase, dar nu vă puteți apropia de ei, atingeți-le, ceea ce înseamnă că trebuie să monitorizați cu atenție toate afacerile financiare în viitorul apropiat. Nu săvârșiți acte spontane, nu împrumutați bani, păstrați bancnotele într-un loc sigur sau în alt loc sigur.
 • Dacă facturile într-un vis sunt hârtie, așteptați-vă oferte de muncă atractive din punct de vedere financiar. Posibilă creștere în carieră. Poate că va apărea un nou partener profitabil sau un client important. Nu rata ocazia.
 • Semnificația somnului cu bani de hârtie poate fi nefavorabilă dacă l-ai visat în weekend.. Atunci ar trebui să vă așteptați la o ceartă timpurie, la un scandal în familie sau chiar la o despărțire de o persoană dragă. Încercați să nu provocați singur scandaluri și să nu vă lăsați păcăliți de provocările celor dragi, atunci conflictul va fi evitat.
 • Dacă într-un vis dai cuiva mulți bani, atenție. Vă așteaptă pierderi financiare mari. Aceasta nu va fi vina ta – cei nedoritori vor încerca.

Încercați să vă amintiți visele „de la” și „până la” pentru a face cea mai exactă interpretare.

De ce visezi mulți bani

De ce visezi la mulți bani? Contrar tuturor așteptărilor, această imagine poate avea o interpretare negativă într-un vis și poate promite probleme financiare sau de altă natură în realitate. Cărțile de vis populare vă vor ajuta să obțineți cea mai precisă decodare, în funcție de detaliile complotului.

Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

De ce visezi la mulți bani? Dacă aveți norocul să le numărați într-un vis, atunci, în realitate, bunăstarea și prosperitatea sunt deja foarte aproape. Dar dacă ai cheltuit o mulțime de bani ai altora, atunci pregătește-te pentru pierderea unui prieten din cauza prostiei tale.

Ai visat că ai împrumutat mulți bani? Încerci să pari mai bun decât ești cu adevărat, iar această poziție îți dă multe griji. Dacă noaptea ai reușit să furi o grămadă de bancnote, atunci cartea de vis avertizează: ești în mare pericol. Încearcă să nu greșești și gândește-te la ceea ce faci.

Decodificare conform cărții de vis a lui Esop

De ce să visezi că prietenul tău a cerut să împrumute mulți bani? Din cauza francheței excesive, riști o ceartă și în cele din urmă pierzi o persoană dragă. Ai visat cum ai reușit să pierzi mulți bani în cărți sau alt joc de noroc? Fii atent când vorbești cu străini.

Ce înseamnă dacă într-un vis îți riști viața pentru că ți s-a promis că vei plăti sume uriașe de bani? Te așteaptă o dezamăgire majoră, așa că vorbește mai puțin despre problemele tale.

Opinia cărții de vis a soților Winter

Pentru a obține cea mai exactă interpretare a unui vis în care au apărut mulți bani, cartea de vis vă sfătuiește să vă amintiți propriile emoții. Am visat la mulți bani, dar ai fost calm și moderat fericit? În realitate, obțineți un profit sau faceți o achiziție de succes.

Citeste mai mult:  Ariciul în visul unei femei

De ce visezi la o reacție exagerat de veselă sau entuziasmată la bani? Este inutil să interpretezi un astfel de complot, deoarece într-un vis reflectă doar dorința de a îmbunătăți situația actuală.

Impresiile dureroase din vise prevestesc declin, dificultăți financiare, pierderi sau reflectă lipsa de dorință de a rezolva problemele vechi.

Interpretare completă conform cărții de vis a lui D. Loff

Visele în care apar bancnote sunt o reflectare a forței de viață a visătorului. Ele simbolizează capacitatea de a controla situația și chiar de a-i gestiona pe alții.

Dar dacă în lumea reală ai o mulțime de datorii și, literalmente, nu poți ajunge la capăt, atunci viziunea nu are niciun sens și reflectă doar ceea ce îți dorești. În orice altă situație, astfel de vise pot și ar trebui chiar să fie interpretate ținând cont de principalele lor nuanțe.

Dacă ai visat că cineva ți-a dat mulți bani, atunci urmează sfatul cărții de vis și amintește-ți de această persoană. Există posibilitatea ca în lumea reală această persoană să ajute la atingerea scopului. Mai mult, scopul în sine poate să nu se refere deloc la valori materiale și să fie exclusiv spiritual. Același complot indică primirea energiei și a forței personale într-un vis, o reînnoire emoțională.

S-a întâmplat să vezi că ai mulți bani și îi distribui cu generozitate tuturor? Intriga nu are nimic de-a face cu sfera materială a ființei și sugerează dorința sau nevoia de a transmite ceva altora sau de a-i ajuta. Dacă noaptea ai reușit să pierzi mulți bani, atunci în mod clar nu ești capabil să te stăpânești nici în manifestarea emoțiilor, nici în cheltuirea banilor.

De ce să visezi la mulți bani de hârtie, bancnote mari, un fleac

Banii metalici în cantități mari simbolizează cu adevărat profituri rapide. Dar puteți vedea bani de hârtie pentru o achiziție reușită.

Ai visat un fleac? vei plânge. În același timp, monedele din argint sau aur marchează creșterea forței, un val de energie creativă și noroc. De ce visează moneda? Într-un vis, acesta este un avertisment despre eșecurile în afacerile comerciale din vina unei persoane dragi.

De ce într-un vis câștigați mulți bani la loterie sau găsiți

Ai avut un vis că ai reușit să câștigi mulți bani la loterie? În realitate, vei face o descoperire care îți va schimba radical viața viitoare. Ți s-a întâmplat să vezi că alte personaje au câștigat mulți bani la un joc sau la loterie? Odihnește-te bine în cercul de prieteni.

De ce să visezi dacă ești norocos să găsești o mulțime de bani? Puteți să vă creșteți veniturile sau să faceți o achiziție mult așteptată dacă implementați o idee care a fost recent respinsă ca insuportabilă.

Ce înseamnă – mulți bani în mâini, în buzunar

Într-un vis, ai reușit să ții o mulțime de bani în mâini? Un complot similar simbolizează realizările personale și roadele eforturilor. Mulți bani într-o geantă sau portofel marchează o perioadă confortabilă. Ai avut un vis că ai fost surprins să găsești o mulțime de bani în buzunar? Așteptați-vă la schimbări bune. Pot fi. bogăția reală se va întoarce brusc către tine.

Mulți bani într-un vis – alte opțiuni

Amintiți-vă: banii într-un vis reflectă prezența forței personale și, de asemenea, simbolizează calități precum generozitatea, mila, capacitatea de a face prieteni, munca grea și altele. Ai avut un vis că ai dat mulți bani? Într-un mod atât de neobișnuit în lumea viselor, arăți cele mai bune trăsături de caracter. In afara de asta:

 • da multi bani – un vis devenit realitate
 • pierde – eșec la locul de muncă, în relații
 • găsi – posibilă pierdere
 • numără – sărăcia, nevoia de a economisi
 • grebla cu mainile, cu lopata – faliment, saracie
 • primi – profit, plus la familie
 • plata – durere, neînțelegeri oficiale
 • furat – pericol
 • o mulțime de bani de aur – perspective, noroc incredibil
 • cupru – probleme, lacrimi
 • argint – treburi inutile
 • fals – pierderea moștenirii, profit

De ce să visezi că cineva ți-a dat mulți bani? Obțineți cu adevărat sprijin. Interpretarea somnului este deosebit de relevantă dacă banii au fost investiți direct în mâinile tale.

De ce visezi mulți bani

interpretarea somnului conform a 48 de cărți de vis

1 Mulți bani conform cărții de vis a lui Nostradamus

Mulți bani într-un vis – pentru a profita.

1 Mulți bani conform Interpretarea viselor a Ninei Grishina

Văzând o mulțime de bani de hârtie – știri / îndeplinirea dorințelor.

1 Mulți bani conform interpretării viselor în ordine alfabetică

A avea multe – bogăția neașteptată se va rostogoli. Numărați-le – veți câștiga bani buni, în timp ce găsirea unui deficit este un semn că veți avea probleme cu plățile.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Mulți bani conform Interpretarea viselor pentru o cățea

O sumă mare de bani – o creștere a bunăstării, o familie fericită.

2 De ce visezi bani:

Obținerea aurului înseamnă perspective mari și bucurii neînnorate.

Economisirea de bani este un semn de bogăție și confort de viață.

A vedea într-un vis că înghiți bani prevestește apariția unui interes egoist pentru tine.

Cheltuirea banilor altora promite că vei fi prins într-o mică înșelăciune și vei pierde un prieten.

Într-un vis, banii pot fi pierduți, primiți sau cheltuiți. Visele despre bani implică cu adevărat PUTEREA, controlul asupra celorlalți și competență. Prin urmare, un element important pentru interpretarea somnului este o privire mai atentă asupra persoanelor implicate în relațiile marfă-bani, precum și asupra rolului pe care îl jucați în acestea.

Viața multor oameni care văd bani într-un vis este subordonată dorinței de a-i obține – astfel de oameni sunt supărați de lipsa banilor și de incapacitatea de a se controla atunci când manipulează bani. Acesta din urmă se vede cel mai clar în „visele de bani” care vin la oamenii care sunt blocați în datorii.

Dacă primiți bani într-un vis, încercați să vă amintiți de la cine îi primiți și în ce circumstanțe se întâmplă acest lucru. Poate că acesta este un vis despre BINECUVÂNTARE. Primirea de bani în acest caz indică o renaștere a forței emoționale sau o reînnoire prin stabilirea unor relații care nu vă mai roade sufletul.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor urinare

Puteți vedea un vis în care aveți o mare bogăție și să o distribui altora. Adesea, un astfel de vis este un simbol al nevoii de a transmite binecuvântări altora. Nevoia reală din spatele acestui lucru rareori are de-a face cu banii, mai degrabă este nevoia de a-i ajuta pe ceilalți.

Pierderea de bani fără un motiv aparent reflectă incapacitatea ta de a te controla. Această trăsătură se poate referi la domeniul relațiilor monetare sau poate indica o incapacitate de a se abține de la cheltuirea excesivă a resurselor emoționale sau de altă natură.

Cum evaluezi influența banilor asupra vieții tale? În unele familii, banii sunt luați de la sine înțeles. Pentru alții, este un simbol al influenței, controlului, un indicator al statutului. În funcție de dacă aveți probleme cu banii, „visele cu bani” vă pot indica și sentimentele despre putere, oricare ar fi aceasta.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

Să visezi că în fiecare oră o bancnotă mare îți dispare din portofel în fața ochilor tăi – nu vrei să cheltuiești bani pentru că crezi că ți se oferă o afacere care pierde în mod deliberat, care nu numai că nu-ți va aduce profit, dar îți va lua ultimul; în cercul tău va apărea o persoană pe care o consideri mai bogată și mai capabilă să lovească afacerile tale financiare; la eșecul contractului, ceea ce vă va aduce costuri materiale mari.

A visa la o rudă care nu dorește să-ți returneze banii înseamnă că o întâlnire caldă te așteaptă înaintea ta cu o persoană pe care nu ai întâlnit-o de mult; sosește o rudă îndepărtată pe care nu o cunoști.

Pentru a vedea oameni în jurul tău, fiecare dintre ei îți cere bani și declară că ai promis de mult timp să plătești datoria – ferește-te de banii „ușori” și de proiectele „profitabile”, cei în care ai încredere completă te pot dezamăgi.

Văzându-te plătind o datorie – trebuie să treci printr-o aventură furtunoasă care va aduce multe griji, dar se va sfârși fericit dacă acționezi prudent.

Să visezi că îți riști viața pentru că au promis o recompensă pentru asta – vei fi înșelat, ferește-te de dezamăgire, evită detaliile personale în conversațiile cu cei care nu-ți sunt familiarizați.

Văzând într-un vis o comoară de bani, în care monedele sunt atât de fragile încât se prăbușesc în fața ochilor noștri la o atingere – semn de promisiuni goale, forțe irosite, speranțe zadarnice.

Să te vezi într-o casă goală care aparține unei persoane care îți datorează o sumă mare de bani este semnul unei întorsături neașteptate în afaceri, care a decurs fără probleme și fără probleme.

De ce visezi la mulți bani: ai tăi sau ai altcuiva, hârtie sau monede. Interpretări de bază – la ce visează mulți bani

Astăzi, puțini oameni își imaginează viața plină fără bani. O persoană are nevoie de ei pentru a realiza multe obiective și planuri.

De ce visezi la mulți bani? Cum să interpretezi un astfel de vis?

De ce visezi o mulțime de bani – interpretarea principală

Cu toții iubim banii și ne dorim să se înmulțească odată cu noi. Și ce frumos este să vezi un vis în care te scalzi literalmente în bani. Un astfel de vis poate însemna că în curând te vei îmbogăți cu adevărat sau vei obține rezultatul dorit din muncă.

Este important să rețineți câteva detalii despre somn:

• De unde ai luat mulți bani;

• Care era moneda;

• Cum ați gestionat banii;

• Cine a mai apărut în vis;

• Ce emoții ți-au însoțit visul.

Dacă visezi că ai găsit din greșeală o sumă uriașă de bani – un astfel de vis vă oferă noroc și prosperitate brusc. Cartea de vis indică, de asemenea, că, dacă ai mers de mult timp spre un obiectiv, atunci îți mai rămâne foarte puțin și îl vei atinge. Dacă visezi că ai câștigat o sumă uriașă de bani – nu ar trebui să te aștepți la noroc de la loterie sau de la aparatele de slot, cel mai probabil vei face doar o afacere bună sau viața îți va oferi posibilitatea de a câștiga bani în plus.

Visul în care numărați banii primiți nu este întotdeauna bun. Uneori, astfel de vise prevestesc competiție în muncă. Poate ai contat recent pe o sumă uriașă de bani, dar nu ai primit-o niciodată? Visul îți oferă o a doua șansă. Îți poți prinde norocul în ultimul moment.

Dacă visezi că altcineva a câștigat mulți bani – un astfel de vis promite că te invidiezi față de un coleg. Merită să eliminați un astfel de sentiment din viața ta, cartea de vis te sfătuiește să te bucuri sincer de victoriile altor oameni și să înveți de la alți oameni cum să construiești corect o afacere. Dacă visezi că ai găsit o comoară cu bogății nespuse, te vei uita din nou la familia ta. Vei restabili relațiile cu sufletul tău pereche și vei obține multă plăcere de la ei.

Este important să vă amintiți exact unde ați găsit comoara. Dacă a fost îngropat în curtea ta, un astfel de vis poate aduce nu numai pace și prosperitate în familie, ci și apariția primului născut. De asemenea, un astfel de vis poate garanta unei fete necăsătorite o nuntă rapidă. Dacă ea s-a hotărât deja asupra alesului, dar el ezită, un astfel de vis arată că și bărbatul va fi de acord să se căsătorească.

Dacă cineva ți-a dat mulți bani într-un vis, așteaptă-te la cadouri în realitate. Dacă urmează o sărbătoare, va fi grozav. Vei primi într-adevăr un număr mare de cadouri și vei fi nebun de mulțumit de realizările tale.

Dacă într-un vis visezi cum o sumă uriașă de bani se revarsă din cer pe capul tău și înoți în bani – cartea de vis te sfătuiește să nu fii vanitoasă, ci să te străduiești să-ți evaluezi în mod realist viața și capacitățile tale. , altfel te vei trezi singur si fara mijloace de trai.

Dacă visezi că ai primit o sumă uriașă de bani din cauza faptului că ai jefuit o bancă, un astfel de vis te avertizează împotriva cheltuielilor neplăcute. Nu merită să cheltuiești niciun profit imediat. Chiar dacă ați visat de mult să vă permiteți mai mult. Nu este încă momentul să gestionezi orbește banii. Cartea de vis vă sfătuiește acum să economisiți ceea ce ați câștigat, de îndată ce va trebui să vă plătiți datoriile. Dacă visezi că ai lucrat zi și noapte și ai primit o sumă uriașă de bani ca urmare, un astfel de vis prevestește o plată reală pentru munca ta.

Citeste mai mult:  De ce visezi la ruperea unghiilor

Dacă într-un vis ți se fură o sumă uriașă de bani, dar, în același timp, ai încă mulți – un astfel de vis înseamnă că nu ar trebui să-ți faci griji pentru evenimentele viitoare ale vieții, chiar dacă ți se pare că un negru începe șirul – se va termina rapid.

Dacă visezi că ai fost jefuit și ai rămas fără un ban de bani – un astfel de vis îți prevestește nu numai pierderi financiare, ci și amărăciunea pierderii, probleme de sănătate. Descifrarea tuturor detaliilor sale vă va ajuta să interpretați visul mai detaliat. Amintește-ți care dintre oamenii tăi apropiați și dragi apare în visul tău – acești oameni vor juca un rol important în dezvoltarea ta financiară.

Amintește-ți și cine ți-a dat cuvinte de despărțire într-un vis, cine ți-a urat stabilitate financiară și prosperitate. Aceeași persoană, în realitate, va juca un rol imens în dezvoltarea ta, nu numai ca persoană, ci și ca persoană stabilă financiar. Dacă cineva a încercat să vă descurajeze să faceți bani într-un vis și ați neascultat și ați primit un profit uriaș, atunci aveți grijă de această persoană și, în realitate, este hotărât să vă strice planurile.

De ce visezi mulți bani conform cărții de vis a lui Freud

Cartea de vis a lui Freud spune de ce se visează mulți bani – la instabilitate în relații. Un astfel de vis indică faptul că partenerii sunt conduși de interes și calcul comercial. Și acest lucru duce la răceala relațiilor și la lipsa înțelegerii reciproce.

Dacă visezi că înoți în bani, te vei scalda în atenția sexului opus, dar asta nu va duce la nimic concret. Dacă în acest moment nu aveți un obiectiv de a construi relații puternice și o familie, atunci acest scenariu s-ar putea să vi se potrivească. Dar, dacă îți dorești o relație excepțional de serioasă, nu cedează tentației din realitate. Salvați relațiile pe care le aveți și construiți x mai departe, nu faceți schimb de conexiuni ocazionale.

Dacă o fată visează cum se scaldă în monede de aur – un astfel de vis sugerează că îi lipsește atenția unui bărbat și încearcă să compenseze această lipsă de valori materiale. Dar rana ei spirituală nu se va vindeca, chiar dacă își cumpără o duzină de rochii noi. Pentru a experimenta pe deplin plăcerea vieții, ea trebuie să construiască o relație armonioasă cu un bărbat.

Dacă o fată însărcinată visează la o sumă uriașă de bani, ar trebui să aibă grijă de sănătatea ei, deoarece s-a relaxat și a uitat de regim și de alimentația adecvată. Te poți odihni, dar trebuie să o faci cu înțelepciune. Dacă visezi cum primește altcineva o sumă uriașă de bani, ar trebui să te gândești dacă îți gestionezi corect timpul personal. Nu se cheltuiește prea mult pentru muncă și treburile casnice. Poate că ar trebui să acordați mai multă atenție vieții personale și relațiilor personale.

Dacă visezi că altcineva încearcă să fure o sumă imensă de bani și vei deveni ostatic, vei avea ocazia să construiești noi relații, dar acestea vor fi construite doar pe pasiune și nu vor aduce satisfacție morală. Cartea de vis nu spune că ar trebui să respingi o nouă conexiune, dar nu ar trebui să o ridici atât de mult deasupra altor valori.

De ce să visezi mulți bani conform cărții de vis ezoteric

Cartea de vis ezoteric spune că o sumă mare de bani într-un vis poate aduce, de asemenea, probleme mari. Nu trebuie să vă bucurați în avans și să vă așteptați la un succes uriaș, cel mai probabil va trebui să munciți din greu pentru a obține rezultatul dorit.

Dacă ți se oferă o sumă uriașă de bani într-un vis sau dacă primești o moștenire, un astfel de vis te avertizează împotriva banilor ușori. Puteți trișa pentru a câștiga suma dorită, dar acest lucru nu vă va salva situația. Veți ajunge nu numai cu buzunarele goale, ci și cu o reputație deteriorată.

Dacă într-un vis banii încep să cadă din cer – vei fi copleșit de zvonuri și bârfe. Nu ar trebui să rezolvi lucrurile cu infractorii, deoarece necazurile tale se vor sfârși curând. A oferi cuiva o sumă imensă de bani înseamnă a avea ocazia de a se îmbogăți.

De ce visezi mulți bani în alte cărți de vis

În cartea de vis a țiganilor se spune că numărarea mulți bani într-un vis – spre prosperitate semnificativă. Dacă vezi o mulțime de monede mici, vei fi cufundat în agitația afacerilor. Dacă vezi o cantitate imensă de monede de aur, oricare dintre angajamentele tale vor fi încununate cu succes. Acest lucru se aplică nu numai problemelor financiare, ci și problemelor de dragoste. Un vis în care transferi bani din loc în loc înseamnă că nu vei putea lua o decizie importantă în realitate. Îți vor lipsi lucrurile mici tot timpul.

În cartea de vis a lui Aesop se spune că dacă vezi un număr mare de monede într-un vis, te așteaptă lacrimi și dezamăgire. Nu intrați în panică și suniți un semnal de alarmă, cel mai probabil va trebui doar să treceți printr-un moment neplăcut în timp, după care va veni o adevărată vacanță în viața voastră. A împrumuta pe cineva o sumă uriașă de bani într-un vis înseamnă a face o greșeală fatală, pentru care îți vei reproșa mult timp. Pentru a împrumuta o sumă imensă de bani – nu aveți nevoie de nimic în realitate, permiteți-vă mult.