De ce visezi la o verigheta pe mana ta

De ce visezi la o verigheta?

Verigheta conform cărții de vis a lui Miller

Dacă o femeie își vede verigheta strălucitoare și strălucitoare într-un vis, aceasta înseamnă că va fi protejată de griji și infidelitate.

Dacă inelul este pierdut sau rupt, multe necazuri vor intra în viața ei.

A vedea o verigheta pe mana unui prieten sau a altor persoane inseamna ca nu vei lua prea in serios promisiunea cuiva. Este posibil să vă răsfățați cu plăceri ilegale.

Verigheta conform cărții de vis a familiei

Dacă o femeie își vede verigheta strălucitoare și strălucitoare într-un vis, atunci nu va trebui să sufere de griji și infidelitate.

Dacă inelul este pierdut sau rupt, femeia are o mulțime de necazuri în față.

Un inel de logodnă văzut pe mâna cuiva arată că nu vei lua prea în serios promisiunea cuiva. Poate vă veți răsfăța în plăceri ilicite.

Verigheta conform cărții de vis de primăvară

Logodna (nunta) – Logodna viseaza despartire.

Verigheta conform cărții de vis de vară

Logodna – Logodna cu o iubita intr-un vis – pentru a cunoaste un tanar.

Verigheta conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Verigheta – Vei vedea o verigheta intr-un vis – casatoria ta va fi fericita. Se pare că ai pierdut inelul – grijile tale nu vor fi nefondate.

Verigheta într-un vis strălucește foarte puternic – viitorul tău este fără nori; infidelitatea cuiva drag nu-ți va umbri fericirea. Verigheta ta pare să se fi estompat – vei cunoaște amărăciunea trădării unei persoane dragi.

Ți-ai pierdut verigheta – de fapt, vei cunoaște tristețe profundă. Este ca și cum ai încerca verigheta altcuiva – în viitorul apropiat vei începe să te răsfeți cu plăceri interzise.

Verigheta conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat la o verighetă – fidelitatea unui soț. Imaginează-ți că inelul de pe mâna ta strălucește ca soarele.

Verigheta conform Cartei de vis Creative

Ai visat la o verigheta – vezi si Inelul 1. In mod traditional, verigheta este un simbol al iubirii.Datorita formei sale rotunde, nu are nici inceput, nici sfarsit. Prin urmare, a visa la un inel înseamnă o legătură cu eternitatea. Dacă visezi că ți-ai pierdut verigheta, asta indică o problemă în căsnicia ta. Și dacă l-ai găsit, atunci relația s-a format și e timpul să te gândești la nuntă. 2. Fiecare persoană are dorința de a pronunța un jurământ de legământ și de a face promisiuni. Verigheta simbolizează realizarea acestor promisiuni și jurăminte. Se poartă pe deget, care este considerat o proiecție a inimii. Prin urmare, dacă visezi că verigheta este pusă pe degetul greșit, asta înseamnă că promisiunea este invalidă sau simțim că verigheta va fi o limitare sau chiar o capcană pentru noi. 3. Verigheta simbolizeaza sacrificiul, care este iubirea vesnica.

Verigheta conform cărții de vis pentru femei

Verigheta – Dacă într-un vis verigheta ta este strălucitoare și strălucitoare, vei fi protejat de grijile excesive și de infidelitatea soțului tău. Dacă inelul este pierdut sau rupt, tristețea va intra în viața ta. A vedea o verigheta pe mana altei persoane inseamna ca nu vei lua prea in serios promisiunile cuiva, aceasta este interpretarea verigheta din cartea de vis.

Verigheta conform cărții de vis a îndrăgostiților

Dacă o fată visează la un inel de logodnă frumos, asta înseamnă că iubitul ei îi va fi fidel și o va proteja de necazuri.

Un inel pierdut promite dezamăgire în dragoste și amărăciune de la separarea de persoana iubită.

Daca visezi o verigheta pe mana unui prieten sau altei persoane, asta inseamna ca ti se va face o cerere in casatorie pe care nu o vei lua in serios.

Verigheta conform cărții de vis Veles

Logodnic – Pericol (pentru o fată).

Verigheta conform cărții de vis ucrainene

O verigheta de aur este o nunta, una de argint este o pacoste.

La ce visează verigheta: pregătirea pentru marșul lui Mendelssohn?

Un inel de logodnă simbolizează un sentiment atât de strălucitor ca dragostea. Dar ce poate însemna o astfel de viziune de noapte, doar cartea de vis va spune. Pentru a interpreta visul și pentru a afla la ce visează verigheta, trebuie să vă amintiți totul, chiar și detaliile minore din ceea ce ați văzut. De asemenea, sunt luate în considerare genul visătorului și starea lui civilă în viața reală.

De ce visezi verigheta: interpretări generale în cartea de vis

Mai mult de o carte de vis nu poate interpreta fără echivoc un vis în care a fost visat o verigheta. Pentru a afla semnificația unor astfel de vise, trebuie luate în considerare multe detalii:

 • visătorul este căsătorit – reînnoirea sentimentelor pasionale;
 • sclipici – relațiile sunt protejate de trădare și trădare;
 • pe degetul altei persoane – pierderea autorității în cercul persoanelor apropiate. Fiecare acțiune ar trebui luată în considerare mai serios;
 • argint – apariția tot felul de probleme, atât în ​​viața personală, cât și la locul de muncă;
 • trage – experiențe emoționale despre faptul că idila familiei va fi distrusă;
 • dimensiunea este mai mare decât ar trebui să fie – pentru a atinge obiectivul, va trebui să depășiți multe obstacole;
 • dimensiunea este mai mică decât ar trebui să fie – vor apărea multe probleme, dar perioada nefavorabilă se va încheia în curând;
 • spart – poate trădarea de către cei dragi;
 • sparge-l singur – situația financiară se va deteriora semnificativ din cauza problemelor de muncă;
 • pierde – visătorul va deveni o victimă a bârfei și din acest motiv reputația sa va avea de suferit;
 • zboară de pe deget – vor exista conflicte grave în cercul familiei;
 • găsirea este un semn bun. O cunoștință fatidică este așteptată în curând;
 • încercați – există o alegere dificilă între mai mulți fani;
 • cumpărarea de inele – o nuntă de ambulanță;
 • pune pe deget – viața va fi în curând fericită, plină de multe momente de bucurie.

Verigheta într-o carte de vis (video)

Văzând o verighă pe degetul unui bărbat într-un vis

Astfel de vise sunt văzute cel mai adesea de cei care vor avea noroc în viitor, va veni o perioadă de viață favorabilă. Dar în acest caz, trebuie să luați în considerare și toate detaliile:

 • un inel de aur pe degetul inelar al mâinii drepte – urmează o nouă relație de dragoste. Cel mai probabil se vor sfârși în legături matrimoniale;
 • stă armonios pe degetul soțului ei – sentimentele puternice sunt legate de soțul ei și, până în prezent, el experimentează o pasiune arzătoare;
 • cade de pe degetul soțului – este posibil ca acesta să aibă o amantă care amenință serios căsătoria. O femeie măritată ar trebui să fie atentă.

Citeste mai mult:  Îmbrățișând o femeie însărcinată într-un vis

Astfel de vise sunt visate cel mai adesea de cei care vor avea noroc în viitor, va veni o perioadă de viață favorabilă

De ce visezi la o verigheta pe mana ta

Ce înseamnă dacă a fost un inel pe deget într-un vis? Această întrebare este adesea adresată de cei care au norocul să vadă o astfel de viziune de noapte neobișnuită.

Pentru a obține un răspuns exact, trebuie să vă amintiți materialul din care a fost făcut:

 • auriu – o dorință secretă se va împlini în curând. Și nu contează deloc dacă este vorba de bunuri materiale sau de căutarea unui partener de viață, în cel mai scurt timp posibil se va împlini cu siguranță;
 • platină – visătorul va avea acces la cunoștințe noi, valoroase;
 • argint – cel care doarme este condus de propriile sentimente;
 • cupru – în curând vă puteți aștepta la o cunoștință cu o personalitate extraordinară;
 • tablă – va trebui să vă confruntați cu un pericol grav. Ea va schimba viața dincolo de recunoaștere. O persoană puțin cunoscută sau chiar un străin va veni în ajutor;
 • lemn – dormitorul trebuie să lucreze pe sine, să se perfecționeze;
 • piatră – datorită unui caracter puternic, va fi în continuare posibil să vă atingeți obiectivele.

Pentru a obține un răspuns precis, trebuie să vă amintiți materialul din care a fost făcut inelul.

Inelul este împânzit cu multe pietre de diferite culori – te vei putea distra în cercul prietenilor apropiați.

De ce să visezi un inel de logodnă pentru o fată necăsătorită

Majoritatea fetelor visează la o nuntă. Un inel de logodnă se găsește adesea în visele lor și înseamnă o întâlnire rapidă cu un tânăr.

Pentru a afla valoarea exactă, trebuie să vă amintiți următoarele nuanțe:

 • în partea dreaptă – fata este deja pregătită să-și aleagă partenerul de viață;
 • pe mâna stângă – în acțiunile ei este ghidată de emoții;
 • multe inele pe mână – fata are mulți fani, dar cu încăpățânare nu observă sentimente reale. Ea nu trebuie să ignore sentimentele celorlalți, altfel mai târziu nu le va putea experimenta ea însăși;
 • ridicarea unui inel potrivit în magazin și încercarea fiecăruia – apariția multor oportunități. Există toate șansele de a îmbunătăți situația financiară și de a câștiga popularitate. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că, dacă o carieră este o prioritate, atunci fata va fi forțată să abandoneze relațiile de familie. Creșterea carierei nu va oferi o oportunitate de a merge în căutarea iubirii adevărate;
 • miniatură – nu ar trebui să contați pe ajutorul alesului dvs. într-o situație dificilă, deoarece se dovedește curând, el este o persoană lașă.

Majoritatea fetelor visează să se căsătorească.

Inele la două mâini simultan – fata este puternică în spirit și va realiza tot ceea ce visează în viața ei cu munca ei grea.

Verigheta de aur într-un vis

Inelul de aur văzut în visele nocturne promite o viață de familie puternică, lungă și fericită. Acest metal nobil indică faptul că visătorul va avea noroc în toate eforturile sale. Cuplul căsătorit va trăi în bogăție și pace.

Dacă există pietre pe inelul de aur, atunci merită să ne amintim exact ce au fost. Diamantele transparente mici ca o lacrimă indică faptul că în viitorul apropiat vă puteți aștepta să întâlniți o persoană destul de influentă. El va ajuta cu abnegație cuplul să facă față tuturor problemelor stringente. Dar un diamant mare promite visătorului un succes uimitor în domeniul muncii. Prin muncă asiduă, puteți obține profituri fără precedent.

Un inel de aur extraterestru visat de o fată indică faptul că în curând alesul ei o va cere în căsătorie și cel mai prețuit vis al ei se va împlini.

Ce înseamnă o verighă deteriorată într-un vis

Sensul viselor în care inelul este văzut nu întreg, ci rupt, nu este atât de bun. Practic, un astfel de vis este interpretat ca apariția unor probleme în relațiile de familie. În ciuda tuturor eforturilor, ei încă nu reușesc să le rezolve. Prin compromis, despărțirea este doar amânată, dar problema nu este rezolvată.

Dacă inelul a crăpat chiar pe deget, atunci o trădare timpurie nu este exclusă. Rusty prevestește o conversație serioasă cu tovarășul său. Trebuie să-i dezvălui cele mai adânci secrete ale tale. Altfel, nu se poate aștepta nimic bun de la aceste relații.

Pentru a vedea un inel fără gust, dar un întreg este adus celor care în viața reală se vor întâlni cu o persoană neplăcută, cu două fețe. Nu aveți încredere în el și puneți capăt acestei relații complet.

Un inel rupt în mai multe părți, văzut în vis, are și un sens negativ. O astfel de viziune indică faptul că în curând vor apărea probleme serioase. Ele vor duce la faptul că visătorul va fi într-o stare depresivă, va deveni indiferent la tot ce se întâmplă în jurul lui.

De ce visează inelul (video)

Visele în care verighetele sunt prezente cel mai adesea au un sens pozitiv. Viața de familie promite să fie lungă și fericită. Dar dacă acest inel s-a dovedit a fi nedimensionat sau complet rupt, atunci ar trebui să te gândești serios la el și să cauți probleme în relație pentru a evita o pauză finală.

Verigheta: de ce vis, carte de vis

Interpretarea viselor astromeridianului

A vedea un inel de logodnă pentru o fată într-un vis este un semn al unei căsnicii reușite. O interpretare identică are un vis în care inelul a fost visat pe degetul inelar.

Un inel de logodnă este visat de o femeie care nu este căsătorită – o cerere iminentă în căsătorie și o nuntă viitoare în viitorul apropiat. Căsătorie reușită.

A pierde un inel de logodnă pentru o femeie necăsătorită este dorința dușmanilor de a defăima un nume de fată bun.

Verigheta scapă – pentru a pierde a doua jumătate. Ar trebui să observați comportamentul celui ales.

Cartea viselor de femeie

O verighetă strălucitoare visează – o căsnicie fără griji și un soț/soție credincios.

Inel rupt sau pierdut – așteptați-vă la o serie de necazuri.

Verigheta este pe mâna altcuiva – o atitudine frivolă față de promisiunea unei alte persoane.

Cartea Dream a psihologului G. Miller

O verigheta pe mana unei persoane – rasfata-te cu placerile interzise.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a fi într-o altă țară

Dacă ai avut un vis în care a avut loc căsătoria unui cuplu logodit, atunci nunta nu se va întâmpla.

Dream Vanga

Inelul marchează o serie de evenimente, probleme nerezolvate, afecțiune, promisiuni, devotament.

Punerea unui inel pe degetul unei persoane dragi este un simbol al respectării obligațiilor și jurămintelor cuiva.

Un străin îți pune verigheta – o rezolvare bruscă a unei probleme de lungă durată cu ajutorul cuiva.

Să nu găsești un inel de mărimea ta într-un vis – să nu simți sentimente romantice puternice în viața reală.

A scăpa un inel de pe deget este o pacoste. Soarta a decis să-ți dea o lecție din cauza promisiunilor încălcate.

Interpretarea viselor N. Grishina

Un inel de aur pe deget este o nuntă și o completare în familie.

Pune-ți degetul – visele se vor împlini.

A pierde un inel de logodnă sau obișnuit înseamnă a rupe relația actuală cu acțiunile tale și a-ți face prieteni.

Găsirea unui inel este o întâlnire importantă, o nouă relație romantică sau o prietenie.

Dă un inel – căsătorie.

Acceptă ca pe un cadou – cineva își propune să-ți atragă atenția.

Eliminați – experiență din cauza trădării din a doua jumătate.

Incapacitatea de a scoate inelul – captivitate.

Pauza – abuz, pierdere, despartire.

Un inel cu un diamant mare – realizări amețitoare în domeniul afacerilor, o cunoștință semnificativă, muncă și profit.

Inel de fier – multă muncă, tristețe.

Visul lui Azar

Purtarea verighetei este o căsătorie cu o persoană minunată.

Inel de agat – un plus la familie pentru femeile fără copii; nuntă rapidă pentru fetele care nu sunt căsătorite; o moștenire bogată pentru mamele căsătorite; probleme pentru bărbați.

Pierderea inelului este tristețe.

Interpretarea viselor mayașe

A vedea, a purta sau a purta o verigheta inseamna o nunta in viitorul apropiat. Pentru a face acest lucru, trebuie să puneți un inel de aur în pământ și să-l udați timp de 7 zile ca o plantă.

A vedea un inel înseamnă a păși pe aceeași greblă. Părul negru, care trebuie înfășurat în jurul degetului arătător înainte de a merge la culcare, va ajuta la schimbarea situației.

Cartea visurilor de vară

Căsătoria înseamnă despărțirea de o persoană dragă.

Cartea de vis pentru femei de est

Privirea unei verighete sau măsurarea acesteia este o căsătorie a celor dragi în viitorul apropiat.

Purtarea unui inel cu o piatră – o persoană dragă se va oferi să oficializeze relația.

Micul vis Velesov

Să te căsătorești – trebuie să fii mai atent.

Cartea de vis rusă

De ce să visezi la o verighetă: dacă este uniformă, netedă – căsătorie.

Un inel cu o piatră mare este o cunoștință neașteptată.

Pentru a interpreta verigheta în cartea de vis, este necesar să țineți cont de toate lucrurile mărunte și de circumstanțele visului. Acest lucru vă va ajuta să vă cunoașteți viitorul și să înțelegeți prezentul.

reclamație

Moderator, vă atrag atenția asupra faptului că textul conține:

Reclamație trimisă moderatorului

Pagina se va închide automat

după 5 de secunde

Utilizatorul site-ului Woman.ru înțelege și acceptă că este pe deplin responsabil pentru toate materialele publicate parțial sau complet de el folosind serviciul Woman.ru.

Utilizatorul site-ului Woman.ru garantează că plasarea materialelor transmise de acesta nu încalcă drepturile terților (inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor), nu prejudiciază onoarea și demnitatea acestora.

Utilizatorul site-ului Woman.ru, prin trimiterea de materiale, este astfel interesat de publicarea acestora pe site și își exprimă acordul pentru utilizarea ulterioară a acestora de către editorii site-ului Woman.ru.

Utilizarea și retipărirea materialelor tipărite de pe site-ul woman.ru este posibilă numai cu un link activ către resursă.

Utilizarea materialelor fotografice este permisă numai cu acordul scris al administrației site-ului.

Amplasarea obiectelor de proprietate intelectuală (fotografii, videoclipuri, opere literare, mărci înregistrate etc.)

pe site-ul woman.ru este permis numai persoanelor care au toate drepturile necesare pentru o astfel de plasare.

Drepturi de autor (c) 2016-2019 Hirst Shkulev Publishing LLC

Publicația de rețea „WOMAN.RU” (Woman.RU)

Certificat de înregistrare în mass-media EL nr. FS77-65950, eliberat de Serviciul Federal de Supraveghere în Sfera Comunicațiilor,

tehnologii informaționale și comunicații de masă (Roskomnadzor) 10 iunie 2016. 16+

Fondator: Compania cu răspundere limitată „Hirst Shkulev Publishing”

Care este visul unei verighete într-o carte de vis

23 septembrie 2019 la 8:47 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Verigheta citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Ce înseamnă verigheta într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visezi la o verigheta intr-un vis?

Visați despre o verighetă – Dacă o femeie își vede verigheta strălucitoare și strălucitoare într-un vis, atunci va fi protejată de griji și infidelitate. Dacă inelul este pierdut sau deformat, multe necazuri vor intra în viața ei. A vedea o verigheta pe mana unui prieten sau a altor persoane inseamna ca nu vei lua in serios promisiunea cuiva. Poate vă veți răsfăța în plăceri ilicite.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

Pentru ce este visul verigheta?

Visează o verighetă – Dacă într-un vis verigheta ta este strălucitoare și strălucitoare, vei fi protejat de griji excesive și de infidelitatea soțului tău. Dacă inelul este pierdut sau rupt, tristețea va intra în viața ta. A vedea o verigheta pe mana altei persoane inseamna ca nu vei lua prea in serios promisiunile cuiva, asa este interpretat acest vis de cartea de vis.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

Pentru ce este visul verigheta?

O verigheta de aur este o nunta, una de argint este o pacoste.

Micul Weses carte de vis

Pentru ce este visul unei verighete?

Un vis despre o verigheta – A fi logodit – Pericol (pentru o fata).

Interpretarea viselor astromeridianului

La ce visau verighetele

Vis despre o verigheta – Pentru o fata, un astfel de vis ii prezice o casnicie fericita. A vedea un inel pe degetul inelar are același sens.

Pentru o fată – fără îndoială, acesta este un semn direct care indică o căsătorie iminentă. Îți vor cere în căsătorie și vei fi căsătorit fericit.

Să visezi la un inel de logodnă pentru o fată necăsătorită pentru o cerere rapidă în căsătorie din partea iubitului ei.

Pierderea unui inel de logodnă pentru o fată necăsătorită într-un vis este un semn rău care avertizează că cineva vrea să-ți strice reputația.

O verigheta pe deget – daca nu se potriveste bine, iti aluneca – iti poti pierde persoana iubita, fii foarte atent la actiunile lui. O verighetă pe degetul tău care nu este dimensiunea ta indică faptul că nu poți găsi persoana „ta” în viața ta care ar fi cu tine mulți ani.

Citeste mai mult:  De ce visează un bărbat la o nuntă

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Verighete

Un vis despre o verigheta – Percepția psiho-emoțională a inelului se corelează în mod natural cu imaginile de căsătorie și afecțiune, cu toate acestea, această decorare personifică adesea și o anumită natură ciclică a evenimentelor, un ciclu de sarcini nerezolvate care îl enervează pe visător din când în când și apoi.

 • A vedea o verighetă pe degetul fostului tău soț, pe care încerci să o îndepărtezi constant, este un fel de dovadă că subconștientul tău te susține. Probabil anticipați pierderea iminentă a unei conexiuni puternice și vă este frică de singurătate, iar subconștientul nivelează această anxietate, astfel încât să nu migreze în realitate.
 • Visele cu un complot, când un străin abstract îți pune o verighetă pe mână, simbolizează reținerea ta excesivă, iar dacă într-un vis scapi un inel care ți-a zburat din deget, pregătește-te pentru un test dificil de viață.

Carte de vis romantică

De ce visezi la o verigheta?

 • O verighetă de logodnă sau de nuntă pe mână simbolizează relații puternice, atât de prietenie, cât și de familie, când partenerii sunt uniți printr-o legătură inextricabilă de-a lungul anilor.
 • Un nou inel de logodnă într-o cutie îngrijită sau pe vitrina unui magazin este aproape întotdeauna pentru sărbătorile de nuntă: ale tale, cu rude sau prieteni. În plus, căsătoria viitoare va fi lungă, fără conflicte și din abundență.
 • Când un burlac găsește un inel într-un vis, acest lucru prevestește o întâlnire cu o nouă iubire.
 • Pentru femeile căsătorite, imaginea tradițională a inelului de logodnă promite o legătură emoțională mai strânsă și sinceră cu cealaltă jumătate.
 • Dacă într-un vis au confundat bijuterii ieftine cu aur și au dezvăluit înșelăciunea, trădarea unei persoane dragi va provoca traume mentale severe.

Interpretarea viselor de la A la Z

Pentru ce este visul verigheta?

Un inel de logodnă văzut într-un vis oferă o nuntă rapidă și o căsnicie fericită. Inelul purtat pe deget în timpul ceremoniei de căsătorie prevestește dragoste adevărată, o familie puternică și urmași sănătoși. O verigheta de aur inseamna o crestere a bogatiei si noi cunostinte utile. Inel din aliaj de culoare aurie – te vei afla in dificultate, neputand recunoaste unde sunt prietenii tai adevarati si unde sunt dusmanii tai. Cumpărarea verighetei – vă vor taxa cu un vagon de serviciu în folosul comunității, fără a găsi un candidat mai bun. A-ți vinde inelul de logodnă înseamnă că, în realitate, te vei afla într-o situație financiară dificilă. Pierderea unei verighete într-un vis este o greșeală nefericită, căutarea unei pauze norocoase te va ajuta să eviți necazurile, găsirea acesteia înseamnă că vei primi vești bune. Un inel prea mic care nu se potrivește pe un deget – probleme cu copiii; căzând din ea – la pierderi și pierderi.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la un inel de logodnă?

Fidelitatea soțului. Imaginează-ți că inelul de pe mâna ta strălucește ca soarele.

Carte de vis modernă mare

Verigheta – de ce visează visătorul?

Vedeți o verigheta într-un vis – căsnicia voastră va fi fericită. Se pare că ai pierdut inelul – grijile tale nu vor fi nefondate. Verigheta într-un vis strălucește foarte puternic – viitorul tău este fără nori; infidelitatea cuiva drag nu-ți va umbri fericirea. Verigheta ta pare să se fi estompat – vei cunoaște amărăciunea trădării unei persoane dragi. Ți-ai pierdut verigheta – de fapt, vei cunoaște tristețe profundă. Este ca și cum ai încerca verigheta altcuiva – în viitorul apropiat vei începe să te răsfeți cu plăceri interzise.

Marea enciclopedie a viselor de O.Adaskina

Care este visul unei verighete într-o carte de vis

Dacă vezi o verighă ruptă într-un vis sau pierzi această bijuterie, atunci viața ta va fi în curând plină de durerea dezamăgirii.

Doar pentru femei – Un inel de logodnă nou-nouț înseamnă că vei fi ferm protejată de greutățile familiei și de infidelitatea soțului/soției. Pentru o fată, același vis este o căsătorie rapidă de succes.

Dacă o fată vede un inel de logodnă pe mâna iubitului ei sau a unei alte persoane, atunci va lua promisiunea cuiva prea în serios. Pentru o femeie căsătorită, acest vis înseamnă că în curând se va răsfăța cu plăceri ilicite.

Cartea viselor moderne

Pentru ca o femeie să-și vadă propria verighă strălucitoare și strălucitoare într-un vis înseamnă că viitorul ei va fi liber de dificultăți lumești și infidelitate.

Pierderea unui inel într-un vis (precum și a vedea un inel rupt) – viața ți-a pregătit multe încercări și necazuri.

Să visezi la o verighetă pe mâna unui prieten – în realitate nu îți vei respecta promisiunea. De asemenea, este posibil să vă cufundați cu capul în cap în elementul plăcerilor interzise.

Carte universală de vis

Am avut un vis – Verigheta

Verigheta este cel mai puternic simbol din viața reală. Și de multe ori cu inelul de logodnă și cu ceea ce se întâmplă cu el se asociază și evenimentele din viață pe care le simbolizează. Aici nu mă refer la ritualul punerii inelului în sine, ci la situații în care, de exemplu, verigheta ta s-a spart, s-a răpus sau s-a pierdut. Pentru mulți, acesta este un semn foarte rău care vorbește despre probleme iminente în viața de căsătorie.

Dacă ai văzut inele într-un vis, atunci acesta este un semn că înțelegerea reciprocă cu împrejurimile tale va domni în viața ta. Dacă într-un vis îți pierzi verigheta, acest vis prevestește certuri și o perioadă de singurătate. Și doar un vis în care găsești o verighă poate vorbi despre dragostea, afecțiunea și dorința cuiva de a se alătura destinului cu tine.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Verigheta – la despartire.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Un vis despre o verigheta – sa cunosti un tanar.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Un vis despre o verighetă – Văzând într-un vis cum te-ai logodit cu o iubită – nu va veni niciodată la o nuntă.