De ce visează un bărbat la un pește

De ce visează un bărbat la un pește

Un bărbat a visat la un pește: ce înseamnă un astfel de vis

 • De ce visează un bărbat la un pește
 • De ce visează un bărbat la un pește, după Freud
 • Interpretare conform cărții de vis ezoteric
 • De ce visează un bărbat la un pește în alte cărți de vis

Într-un vis, puteți vedea o mare varietate de scene și picturi. Poate fi atât scene de zi cu zi, cât și călătorii pe distanțe lungi, sau poate chiar visează la un pește. De ce visează un bărbat la un pește? Ce înseamnă un astfel de vis, hai să ne dăm seama.

De ce visează un bărbat la un pește

Dacă un bărbat a visat la un pește – este bine să se gândească la viața lui personală. Te-ai gândit să schimbi ceva în ea recent? Poate ai planificat mai multe schimbări globale? Pentru a interpreta pe deplin visul, trebuie să acordați atenție fiecărui detaliu al acestuia:

 • De unde a venit peștele într-un vis;
 • Au fost multe;
 • Era în viață;
 • Ce a făcut un om într-un vis cu un pește;
 • Ce emoții l-au umplut;
 • Cine a mai apărut în vis.

Dacă într-un vis un bărbat vede un pește stropind într-un lac – un astfel de vis înseamnă că în curând îl așteaptă un număr imens de noi oportunități. El poate atinge cu ușurință noi obiective, poate construi cu ușurință noi conexiuni și cunoștințe.

Dacă un pește sare din apă, un bărbat va putea realiza cele mai neobișnuite vise și dorințe. El va putea chiar să se depășească și să obțină un rezultat într-o chestiune care până de curând i se părea complet de neatins. Poate fi ca niște înțelegeri la care nu a putut ajunge în niciun fel. Acesta poate fi cazul și posibilitatea de a renegocia serviciile și beneficiile necesare.

Dacă într-un vis un bărbat cumpără pește de pe piață, un astfel de vis sugerează că el însuși va decide să se angajeze într-o afacere destul de profitabilă. Este important să ne amintim cât timp alege un bărbat pește în piață. Poate o cumpără destul de repede. Atunci va atinge rapid și obiectivul dorit în realitate. La început i se poate părea că există un număr mare de bariere și obstacole în viață, dar, de fapt, nu este așa. Pur și simplu nu este încă pregătit pentru o asemenea schimbare.

Vor fi iute și vor forța un bărbat să-și schimbe complet atitudinea față de tot ceea ce îl înconjoară. Dacă un om nu poate găsi pește în piață pentru o lungă perioadă de timp, nu va putea reuși pentru o lungă perioadă de timp. Nu va simți direcția în care ar trebui să se miște. Cel mai probabil, va trebui să aștepte mult timp pentru momentul potrivit pentru a începe să facă ceea ce îi place, sau chiar să schimbe ceva.

Interpretarea visului indică faptul că problemele sunt subiective. Adică un om se limitează, își inventează necazurile și greutățile. Pentru a evita o astfel de situație, el trebuie să se deconecteze temporar de probleme și să găsească momente pozitive în ele.

Dacă un bărbat visează că curăță un pește, va încerca mult timp să scape de experiența anterioară, de problemele care s-au îngrămădit asupra lui. Dacă într-un vis își taie mâna, în momentul în care curăță peștele, asta înseamnă că îi va fi foarte greu să se pună de acord cu ceva important. Va suferi doar pierderi și nu va putea schimba nimic. Aceste pierderi vor fi legate de așteptările lui prea presumptuoase. Își dorește multe într-un timp scurt, dar uită de asta. Prin urmare, va fi dezamăgitor.

Dacă un bărbat visează cum hrănește peștii într-un acvariu, în realitate va primi o surpriză plăcută de la cei dragi. Acele eforturi pe care le va investi în bunăstarea familiei îi vor reveni acum sub formă de recunoștință și laudă.Dacă într-un vis un bărbat taie capul unui pește, el își va putea învinge dușmanii. Este important doar să nu abuzați de oportunitățile cu care îl va răsplăti viața. După ce a învins dușmanii, trebuie să depună toate eforturile pentru a nu mai întâlni astfel de oameni în viață. Nu începeți să cooperați cu ei, nu fiți prieteni, nu încercați să ajungeți la ceva important.

Dacă un astfel de vis este visat de acei bărbați care nu au dușmani și concurenți, ei vor putea condamna o persoană dragă pentru minciună și înșelăciune și vor minimiza consecințele negative ale unui astfel de act. Un vis în care un bărbat taie capul unui pește, dar acesta continuă să sară și să se zvâcnească, indică faptul că încercările lui de a scăpa de necazuri vor aduce doar succes temporar. În curând, bărbatul va trebui să se confrunte din nou cu probleme similare.

Un vis în care peștele începe să vorbească, fiind măcelărit, indică faptul că informații importante vor veni la om atunci când problemele vor fi rezolvate. Când nu mai are sens. Pentru a o primi în timp util, un bărbat trebuie să nu se grăbească și să nu se bată în luarea deciziilor, altfel va pierde timpul în zadar.

Un vis în care un bărbat prăjește pește vorbește despre o poziție de viață prea activă. Face totul în grabă. În unele cazuri, luarea deciziilor fulgerătoare este foarte importantă, în timp ce în altele este necesar să așteptați momentul potrivit, nu să forțați lucrurile. Interpretarea visului indică faptul că bărbatul nu are rezistență și tact.

Dacă într-un vis un bărbat a prăjit un pește și l-a mâncat, va obține rezultatul la care s-a străduit, va putea să ajusteze evenimentele pentru el însuși, dar va fi el fericit de asta? Poate că va veni la el dezamăgirea și înțelegerea că singurul obiectiv important pentru el a fost atins.

Un vis în care un bărbat își fierbe o ureche și o mănâncă cu prietenii din natură vorbește despre asta. Că în curând va comunica activ cu colegii și cu cei dragi. Le va fi foarte util și va putea primi sfaturi bune.

De ce visează un bărbat la un pește, după Freud

Cartea de vis a lui Freud spune că un bărbat visează la un pește pentru treburi plăcute și la oportunitatea de a începe o nouă relație. Dacă un bărbat prinde pește de coadă într-un vis, va încerca să-și păstreze partenerul de viață în orice mod convenabil. Nu te grăbi și fii nervos în această chestiune. Este mai bine să te gândești la toate frazele și acțiunile. În caz contrar, relația va fi complet distrusă.

Un vis în care un bărbat vede un număr mare de alevin în apă vorbește despre dorința lui subconștientă de a dobândi urmași. Dacă începe să-i prindă într-un vis, atunci poate deveni tată fără gânduri. Cartea de vis vă sfătuiește să luați această problemă foarte în serios.

Dacă într-un vis un bărbat ține în mâini un pește de aur, în realitate va primi o relație care i se va părea cu adevărat de succes și de succes. Dar, va fi doar la prima vedere. De fapt, el va afla mai târziu întreaga esență a relației cu această persoană.

Citeste mai mult:  De ce visezi să rulezi un cărucior cu un copil

Un vis în care un bărbat vorbește cu un pește de aur indică faptul că la început relația poate părea destul de plăcută. După aceea, în ei vor începe certurile și conflictele. Dar, oportunitatea de a restabili încrederea și tandrețea va fi întotdeauna. Suficient pentru a vorbi inimă la inimă cu sufletul tău pereche.

Un vis în care un bărbat prinde pește și îl eliberează înapoi în rezervor indică faptul că va decide mai întâi să înceapă o nouă relație, dar după ce a luat în considerare toate nuanțele și posibilitățile, va reveni la opțiunea de a restabili relațiile din trecut.

Un vis în care un bărbat mănâncă pește și un os i se blochează în gât indică faptul că cei răi vor pătrunde în viața lui și vor interfera cu fericirea familiei. Cineva va interveni foarte puternic în cursul evenimentelor din viața lui.

Interpretare conform cărții de vis ezoteric

Cartea de vis ezoteric spune că un pește care stropește în apă limpede și rece promite omului noi oportunități și planuri de anvergură. Peștele care se învârte în apa murdară și noroioasă îi prevestește o întoarcere la un trecut neplăcut.

De ce visează un bărbat la un pește, pe care o prinde pe o momeală? Un astfel de vis trebuie interpretat în funcție de faptul dacă omul a prins un pește într-un vis. Dacă a prins-o, atunci va încerca în zadar și va schimba ceva în viața lui. Dacă peștele a alunecat constant de pe cârlig, nu va putea obține ceea ce își dorește. Poate că trebuie doar amânat.

De ce visează un bărbat la un pește în alte cărți de vis

Cartea de vis a lui Grishina spune că un pește mort poate visa ca un vestitor al unei catastrofe globale și al problemelor pe scară largă. Este important să fii atent la aceste detalii și să încerci să te protejezi pe tine, afacerea ta preferată și casa ta de eventuale probleme.

Un vis în care un pește a sărit pe o piatră și se lasă la soare vorbește despre o perioadă de odihnă și pace în viața unui om. El va putea avea grijă de sine și de acele lucruri la care a visat de mult. Cartea de vis a lui Esop spune că peștele sărat este visat de acei bărbați cărora le este foarte greu să schimbe ceva în viața lor. Le place să aștepte, nu știu să ia decizii rapid și necondiționat.

Peștele pe care un bărbat îl gătește pe foc îi promite o conversație destul de plăcută și chiar întâlniri romantice. Dacă peștele arde pe foc, bărbatul a ratat deja ocazia de a schimba ceva în viața personală. Acum trebuie să așteptăm cu răbdare o altă oportunitate.

De ce visează un bărbat la un pește – 41 de interpretări ale somnului

Pentru un bărbat, un pește într-un vis este un simbol al succesului în diferite domenii ale vieții. Un astfel de vis poate prevesti, de asemenea, un contract profitabil și stabilitate financiară.

Interpretarea somnului despre pești în funcție de detalii

În funcție de câți pești a visat bărbatul:

 • 2 – la invitația la sărbătoare;
 • 3 – a primi un cadou;
 • jamb – spre bunăstare;
 • geanta – a se odihni in buna companie;
 • mult – la schimbări pozitive în viață.

În funcție de tipul de pește care visează:

 • lipa – pentru sănătate;
 • carasul – la încercările vieții;
 • crap – a intra în conflict cu inamicul;
 • biban – la o întâlnire fericită cu un vechi prieten;
 • sturion – pentru a completa în familie;
 • piranha – la speranțe zadarnice;
 • sazan – a primi o moștenire;
 • hering – vești bune;
 • som — a goli experiențe;
 • crap argintiu – la o aventură amoroasă;
 • acnee – pentru a stresa;
 • păstrăv – la promovare;
 • stiuca – la tradarea unei colege.

În funcție de ce sau cum să pescuiești:

 • cârlig – a se muta în alt oraș;
 • prostie – la pierderea unui lucru valoros;
 • fir de pescuit – la nemulțumirea față de împrejurimile lor;
 • acut – la pace și armonie în viața personală;
 • net – pentru a profita dintr-o afacere recent începută;
 • pe momeală vie – la schimbarea frecventă a partenerilor;
 • pentru o gustare – la un conflict cu un prieten;
 • pe cârlig – la achiziții valoroase;
 • pe momeală – la încrederea în sine.

În funcție de ce fel de pește visează un bărbat:

 • acvariu – să comită acte erupții cutanate;
 • fără cap – a face cunoștință cu o persoană enervantă;
 • fără coadă – la dezamăgire într-o femeie iubită;
 • gravidă – la problemele unui frate sau unei surori;
 • mare – pentru a încheia o afacere profitabilă;
 • în sânge – la o ceartă cu rudele;
 • fiert – la despărțirea de o persoană dragă;
 • sărind afară – din fericire și bucurie;
 • uscat – la dificultăți la locul de muncă;
 • putred – la o perioadă de eșecuri;
 • vorbitorul – la reconcilierea cu inamicul;
 • afumat la cald – pentru profit;
 • gata – pentru sosirea oaspeților;
 • morți – la probleme de sănătate;
 • prăjit – pentru o călătorie de afaceri de succes;
 • live – pentru a lua decizia corectă;
 • înghețat – la resentimente față de cei dragi;
 • toothy – la durere;
 • depunerea icrelor – să se odihnească cu familia;
 • frumos – la o întâlnire fatidică;
 • muscatura – din pacate;
 • zbor – la concretizarea planului;
 • mic – la o risipă de bani;
 • stropire – pentru a câștiga experiență valoroasă;
 • prins – la o nouă afacere profitabilă;
 • tocat – de rușine;
 • putred – la lipsa banilor;
 • river – la un nou roman;
 • proaspăt – pentru o odihnă bună;
 • sărat – într-o perioadă de singurătate;
 • uscat – la resentimente împotriva prietenilor;
 • pradator – la faliment;
 • vierme – la răutatea de la concurenți.

În funcție de culoarea la care a visat peștele:

 • alb – pentru căsătorie;
 • aur – la aventuri incitante;
 • roșu – la implementarea cu succes a proiectului;
 • negru – la veștile mult așteptate de la cei dragi.

În funcție de unde să vezi peștii:

 • în acvariu – la treburi minore;
 • în apă – la creșterea carierei;
 • într-un iaz – noilor cunoștințe;
 • în apă murdară sau plină de noroi – să deranjeze;
 • într-o barcă – la longevitate;
 • într-o băltoacă – a comunica cu o persoană ipocrită;
 • în magazinul de pe tejghea – la grijile zadarnice despre cei dragi;
 • pe mare – pentru a rezolva probleme;
 • într-un lac sau într-un iaz – la dificultăți temporare;
 • in pachet – sa regrete greselile facute;
 • în apă limpede – pentru a-și întâlni viitoarea soție;
 • în râu – la armonie în relațiile cu un partener;
 • în rețele – a flirta cu un coleg;
 • în pelvis – la cheltuieli neplanificate;
 • în frigider – să se teamă de dificultăți;
 • într-o găleată – spre tristețe;
 • pe mal – a primi un cadou;
 • în piață – să câștige la loterie;
 • pe masă – a greși.

În funcție de ce să faci cu peștele:

 • gătește – până la oboseală de la munca monotonă;
 • a alege – a noroc;
 • a prinde cu mâinile goale – la o viață confortabilă;
 • călcat – a face muncă grea;
 • a da – a scăpa de obiceiurile proaste;
 • ține în mână – a primi laude de la superiori;
 • da – lipsei de stabilitate financiară;
 • prinderea și eliberarea peștilor – pentru o călătorie de afaceri de succes;
 • buy – a câștiga disputa;
 • eviscerarea – la o insultă din partea unui prieten;
 • a vinde – a scăpa de o persoană enervantă;
 • pescuitul – o investiție profitabilă;
 • a colecta – la o coincidență norocoasă;
 • a ucide – la pierderi în afaceri.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor subsol acasă

În funcție de momentul în care visezi:

 • iarna – la împărțirea proprietății;
 • vara – să vă faceți griji pentru copii.

În funcție de ce și cine a mai visat:

 • pescuitul de iarnă și soția – la infidelitatea ei;
 • cancer și viermi – la un proiect eșuat;
 • sirenă – pentru a scăpa de adversar.

De ce visează un bărbat la un pește?

Multe cărți de vis moderne și antice oferă interpretări separate ale aceluiași complot pentru persoana adormită, în funcție de sexul său. Cu toate acestea, unii cercetători de vis nu împărtășesc interpretarea și o fac la fel pentru absolut toți oamenii, fără excepție. Astăzi vom vorbi despre ceea ce visează un bărbat despre pește viu, mort și, de asemenea, gătit. Am combinat interpretări similare ale unui complot similar din diferite tratate despre vise în funcție de grupuri semantice, pentru a nu repeta același tip de transcrieri.

Bani, noroc, statut

Când am vorbit despre vise despre pește pentru femei, ne-am întâlnit cu interpretări legate de sarcină, găsirea unui suflet pereche și nuntă. Toate cele de mai sus nu sunt altceva decât o „captură mare” pentru sexul frumos. Bărbații sunt interesați de alte lucruri – independența financiară, statutul social, succesul în promovare sau în afaceri. Acest lucru poate explica diferența de interpretări.

Deci, pentru un bărbat să viseze la un pește în majoritatea cărților de vis este un semn foarte favorabil care promite să primească bani mari, noroc în proiecte de lucru și o creștere a autorității. Într-un cuvânt, un astfel de vis aduce schimbări foarte favorabile în zona care îl îngrijorează cel mai mult pe cel care doarme. Dar aceste interpretări vor fi adevărate numai atunci când peștele înoată în apă curată și limpede. După mărimea frumuseții solzoase, se poate judeca semnificația darurilor așteptate ale sorții: cu cât peștele este mai mare, cu atât un om va putea „prinde” mai mult noroc în vâltoarea vieții.

Un vis oferă un succes deosebit, în care reprezentantul sexului puternic stă în apă până la talie și ține în mâini un individ mare. Un astfel de complot este interpretat ca un succes uriaș în realitate, capacitatea de a „prinde norocul de coadă” la momentul potrivit, de a nu rata șansa ta fatidică. Cu toate acestea, nu ar trebui să contați pe succesul pe termen lung – visul avertizează că Universul vă va oferi o oportunitate fericită și, dacă nu o folosiți, darul sorții va „pluti” în alte mâini. Dacă cel care doarme urmărește un stol de pești mici, în viitorul apropiat va primi bani mici, dar stabili, care nu vor necesita prea mult efort pentru a câștiga.

Independență și profesionalism

De ce visează un bărbat la un pește pe care l-a prins singur? Visele despre pescuit sunt considerate foarte de bun augur. Astfel de comploturi sunt asociate cu creșterea carierei și autoritatea reprezentantului sexului puternic în societate. Dacă aventura nocturnă s-a încheiat cu o captură bogată – în viață, așteptați-vă recunoașterea meritelor tale profesionale de către ceilalți, o creștere a statutului social, aprobarea acțiunilor tale de către persoane de rang înalt, precum și încredere necondiționată și respect pentru proiectele tale din partea colegilor. , prieteni, parteneri de afaceri. Dacă pescuitul nu a dat roade, din păcate, activitatea profesională va dezamăgi: ofertele încheiate nu vor aduce beneficii, proiectele nu vor „trage”, nu vor exista venituri dorite. O captură mică de la câțiva pești mici promite succese mici, nesemnificative.

Pește mort într-un vis pentru un bărbat

Dacă peștele din vis nu era viu, ci mort, interpretarea se schimbă la opus. Cel care doarme va trebui să-și adune voința într-un pumn și să se pregătească pentru o perioadă dificilă de viață. Dacă peștii morți se află în fundul rezervorului și visătorul îi urmărește din lateral, în realitate, el este amenințat cu o deteriorare bruscă a situației sale financiare, pierderi financiare, tranzacții neprofitabile. Dacă aveți investiții financiare serioase în viitorul apropiat, este mai bine să le refuzați dacă este posibil, deoarece afacerea nu va funcționa. Dacă peștii morți zac pe țărm sau înoată în număr mare cu burta sus – în realitate, eșecurile vor afecta nu numai sectorul financiar, ci și alte domenii ale vieții. Criza riscă să se prelungească mult timp.

Mănâncă pește – cârlig fericirea personală

Dacă un bărbat a visat la un pește sub forma unui fel de mâncare gata apetisant, acesta este un semn bun. Să mănânci o astfel de delicatesă – să găsești fericirea familiei. Cu cât mâncarea într-un vis este mai aromată și mai gustoasă, cu atât viața ta personală va fi mai veselă, lipsită de griji și mai fericită în viitorul apropiat. Pentru bărbații singuri, un astfel de vis promite o întâlnire cu o fată de vis, pentru bărbații căsătoriți – armonie și pace în căsătorie. Dacă, în același timp, reprezentantul sexului puternic a gustat și peștele prăjit sau gătit pe foc, prognoza de vis se va împlini foarte curând.

Dar un produs afumat și uscat, dimpotrivă, este considerat un semn rău: relația existentă se va sparge în curând. Cu toate acestea, un astfel de vis poate indica, de asemenea, că un bărbat este un egoist complet care nu ascultă de nevoile și dorințele iubitului său sau este, în general, predispus la trădare, inconstanță. Probabil, uniunea de dragoste se va destrama din vina lui. Cu toate acestea, poți folosi visul în avantajul tău: fii atent la propriul comportament, corectează-l dacă vrei să menții o relație cu o femeie care îți este dragă.

De ce visează un bărbat la un pește

De ce visează un bărbat la un pește și ce îi aduce visătorului imaginea mai multor pești? Cum va afecta un vis cu pește soarta viitoare a unui bărbat, vedeți selecția noastră, care va explica orice semnificație a unui vis cu pește.

Sonnik Miller

Potrivit cărții de vis a psihologului Miller, dacă un bărbat singur care nu are încă o prietenă a visat la un pește, atunci se va întâlni în curând cu logodnica lui.

Dacă un astfel de vis a fost deja visat de un bărbat de familie care are probleme cu soția sa, atunci în curând problemele vor fi rezolvate de la sine și va exista o pauză în viața de familie.

Privirea peștilor care înot pe lângă un bărbat vorbește despre apariția unei dungi albe în viață.

Când un bărbat căsătorit a visat că soția lui a prins un pește urât și slab, înseamnă că în realitate va exista un scandal major care ar putea duce la divorț.

Dacă un bărbat într-un vis a vrut să meargă la magazin pentru pește, atunci îl așteaptă o veste bună. Dacă peștele achiziționat s-a dovedit a fi putred și urât mirositoare, atunci vestea nu va fi roz.

Nostradamus

Astrologul a explicat apariția peștilor în visul unui bărbat ca pe un semn rău. Peștele simbolizează dualitatea, variabilitatea și impermanența. Prin urmare, să o vezi la o persoană căsătorită înseamnă să-și înșele soțul sau dorința de a face acest pas.

Citeste mai mult:  De ce visezi să numeri bani

Dacă un tip vede pește zburător într-un vis, atunci problemele stringente vor fi rezolvate de la sine.

Un pește plutitor într-un borcan indică o schimbare de poziție sau o tranziție la un alt loc de muncă.

Punerea unei plase sau pescuitul într-un vis pentru un bărbat vorbește despre mare succes și recunoaștere.

Prinderea multor pești cu ajutorul îmbrăcămintei exterioare indică o existență confortabilă de mulți ani.

A bate un pește mare într-un vis cu un băț prevestește un bărbat să se simtă rău și să se îmbolnăvească în curând.

Încercarea de a prinde pește într-un râu de munte într-un vis înseamnă muncă grea, inutilă.

Privirea unui banc de pești vorbește despre primirea unui bonus neașteptat sau a unui cadou valoros.

A vedea un crap pentru un bărbat înseamnă sarcina soției sale.

Dacă un pește lovește un om cu coada într-un vis, atunci el va fi recunoscut și onorat.

Găsirea de pește cu caviar înseamnă finalizarea cu succes a proiectului.

A scoate peștele din apă într-un vis, care este complet uscat, vorbește despre a scăpa de greutăți și necazuri.

A privi pe cineva transformându-se într-un pește într-un vis înseamnă o situație financiară precară și o pierdere financiară.

Să stai pe un pește pentru un bărbat este un prevestitor al scăpării unei boli grave.

interpretările lui Freud

Psihanalistul a susținut că un bărbat care, cu mare dificultate, a reușit să prindă pește, în realitate se confruntă cu probleme cu satisfacerea propriilor fantezii erotice. Dacă un bărbat mănâncă pește în vis, atunci viața lui sexuală este normală și nu are probleme cu sexul feminin. Dacă captura nu a avut succes, atunci viața personală a bărbatului nu se adună. Prinderea unui pește frumos și mare într-un vis înseamnă întâlnirea cu un străin frumos care îi va deveni partenerul sexual.

Dream Vanga

Ghicitorul credea că un pește care visează unui bărbat vorbește despre apariția în viața sa a unei femei care îi va deveni soție.

Dacă un pește înoată într-un vis într-un iaz transparent, atunci vor veni în curând schimbări plăcute în viață. Norocul mare prevestește o captură bogată.

Pescuitul slab sau pierderea de timp cu el înseamnă probleme și dezamăgiri.

Scoaterea peștilor din plase într-un vis nu este altceva decât începutul unei perioade favorabile și un val de forță.

Privind într-un vis cum pescuiește un alt pescar, vorbește despre un rezultat de succes al lucrării începute.

A vedea cum un pește înoată cu burta în sus înseamnă boală, iar un pește agil și rapid indică noroc și noroc în toate domeniile.

Consumul de pește crud este un prevestitor al anxietății și al conflictelor în familie.

Prinderea peștelui cu mâinile și ținerea lui strâns vorbește despre reaprovizionarea în familie.

A adulmeca peștele într-un vis înseamnă o promovare sau un bonus.

Prinderea unui pește mort într-un vis este un colaps al speranțelor.

Privirea peștilor colorați în apă înseamnă certuri și necazuri.

Ce a fost peștele

 • Un pește mort visează la un bărbat la probleme de afaceri, pierderi monetare și răni minore.
 • Un pește afumat visează dacă o fisură a început deja într-o relație cu o femeie.
 • A vedea pește proaspăt sau prăjit pe masă într-un vis vorbește despre o relație sinceră cu o fată care va dura mult timp și poate duce la o nuntă.
 • Peștele uscat este într-un vis pentru a rupe o relație sau divorț.
 • Privind într-un vis un pește frumos și colorat înseamnă un profit rapid din afacerea pe care ați început-o și o recunoaștere în societate.
 • A ține un pește de aur sau argint cu mâinile vorbește despre bogăție sau moștenire neașteptată.
 • Prinderea unei știuci cu mâinile indică prezența trădătorilor în cercul tău interior.
 • Privind peștii mici în lac înseamnă încercări zadarnice de a vă reînvia proiectul.
 • Un pește mic într-un vis denotă rutină și treburi minore.
 • A vedea un pește mare sau mai multe persoane mari într-un vis indică o vizită la o conferință, forum sau sărbătoare cu prezența unui număr mare de oameni.
 • Prinderea unui pește mare cu caviar înseamnă încheierea cu succes a unei înțelegeri sau un rezultat favorabil.
 • O duzină de pești mari vorbesc despre participarea la o întâlnire la care vor fi prezenți demnitari.
 • Dacă peștele prins s-a dovedit a fi fără cap, atunci bărbatul va scăpa de prietenul sau iubita enervant în curând.
 • A mânca pește crud într-un vis denotă o căutare a sinelui și indecizie în acțiuni. Consumul de pește fiert vorbește despre inutilitatea speranțelor și despre un stil de viață neinițiat.
 • Încercarea unui pește sărat într-un vis vorbește despre pierderi și pierderi de proprietate.
 • Gătitul peștelui putred înseamnă probleme de sănătate.
 • Scoaterea peștelui uscat dintr-o frânghie este un prevestitor de resentimente și scandal.
 • Scoaterea peștelui congelat din frigider într-un vis indică incapacitatea de a depăși problemele actuale și dorința de a renunța la ceea ce ați început.
 • A vedea pești vii vorbește despre o îmbunătățire a situației financiare.
 • Un pește roșu într-un vis este un prevestitor al creșterii în carieră și al avansării în carieră.
 • Dacă peștele s-a dovedit a fi cu viermi înăuntru, atunci bărbatul va fi dezamăgit de partenerul său.

Acțiuni cu pești într-un vis

Dacă un bărbat a visat că stă într-un râu și ține un pește cu mâinile, atunci îl așteaptă mult noroc și împlinirea tuturor speranțelor.

Pescuitul în râu înseamnă promovare. Prinderea peștilor mari vorbește despre bunăstarea materială și absența problemelor monetare. Prinderea unui pește cu propria mână este un semn de bogăție și câștig neașteptat.

A ține un pește cu mult caviar în mâini înseamnă a sparge un jackpot mare în realitate.

Dacă un bărbat pescuiește în ape tulburi, atunci se va confrunta cu risipă și probleme financiare.

Aruncarea unei undițe într-un iaz murdar înseamnă mașinațiunile dușmanilor și bârfele.

A mânca pește gătit înseamnă o căsătorie rapidă.

Prăjirea peștelui într-o tigaie indică o invitație la un fel de sărbătoare ca oaspete de onoare.

A fierbe o ureche într-un vis prevestește deschiderea propriei afaceri.

Vânzarea de pește în piață înseamnă datorii și pierderi de bani.

Cumpărarea de pește înseamnă că viața ta necesită schimbări și revizuiri.

A curăța peștele înseamnă a obține profit.

Măcelarea peștilor vorbește despre depășirea oricăror dificultăți și dragoste cu o nouă femeie.

Prinderea unei plase garantează unui om finalizarea cu succes a negocierilor și stabilitatea afacerilor.

Locația peștelui

Dacă peștele înoată în apă, atunci aceasta indică o viață stabilă și o creștere a veniturilor.

Dacă se află în toaletă sau în bancă, atunci o persoană din trecut se va face simțită și va aduce multe necazuri.

Vizionarea peștilor de acvariu este explicată ca o dorință de relaxare și de a renunța la tot.

Peștele din pungă indică o ceartă despre ascunderea informațiilor.

Mulți pești într-un acvariu indică promovare.

O captură mare de pește prevestește un profit mare pentru un bărbat.

A te vedea pescuind indică faptul că depui mult efort pentru a-ți atinge obiectivele.

Câțiva pești prinși în plasă sunt prevestitori ai întâlnirii cu mai multe femei, dintre care va trebui să alegi una.

Înotul într-un râu cu pești înseamnă potențialul sau talentul neexploatat al visătorului.