Care este visul bătrânei în negru

De ce visează Bătrâna

Unele vise pot fi cu adevărat înfricoșătoare. Dar uneori, ei arată pur și simplu acea parte a propriului suflet pe care visătorului îi este frică să o vadă în sine. În acest fel o bătrână poate deveni din vise. Uneori ea personifică dușmanii, uneori – ea însăși. Dar adesea este imaginea unui mesager. Dacă primești vești bune sau proaste într-un vis, depinde de femeia pe care ai văzut-o.

Dacă o bătrână a visat, ar trebui să te gândești în primul rând la faptul că zilele noastre pe acest pământ sunt limitate. În cazul în care apare sub forma morții, înseamnă că visătorul își neglijează propria siguranță și este înclinat să își asume riscuri acolo unde acest lucru nu este necesar.

Pentru a înțelege la ce visează bătrâna, trebuie să vă amintiți astfel de momente de somn:

 • ce fel de femeie ai văzut (îngrozitoare și rea, sau frumoasă și bună);
 • ce culoare erau hainele ei (o bătrână îmbrăcată în negru într-un vis are o interpretare, iar albul are alta);

Dacă bătrâna a visat

După analizarea acestor momente, se va putea obține o interpretare profundă a ceea ce visează bătrâna.

Ce înseamnă un vis despre o femeie în vârstă

O astfel de imagine nu apare des și astfel de vise ar putea fi clasificate drept iconice. Dar numai dacă visătorul nu are o atitudine zguduită față de persoanele în vârstă și o teamă de panică de schimbări legate de vârstă. Dacă visătorul aparține unor astfel de categorii, atunci un astfel de vis este un coșmar obișnuit enervant care nu înseamnă nimic.

În rest, trebuie să te străduiești din greu să explici la ce visează bătrâna. Pe de o parte, este o imagine a negativismului, a nihilismului complet și a negării vieții. Pe de altă parte, aceasta este o femeie înțeleaptă, un strămoș, imaginea vechii zeițe Mama. Interpretarea visului va depinde de aspectul acestuia, de locul în care a trebuit să vă întâlniți în vis, de comunicare.

Unde v-ati intalnit

Dacă ai visat o bătrână într-o rochie neagră

Iată ce spune cartea modernă de vis: o bătrână într-o rochie lungă neagră, văzută în vis, vorbește despre intrigile dușmanilor. Dacă ea te îndreaptă în direcție și cunoști exact acest loc, atunci de acolo vine pericolul.

Să vezi o astfel de femeie acasă, de asemenea, nu este bine. Veți primi vești triste în curând. Este posibil să trebuiască să aveți grijă de o rudă bătrână bolnavă.

femeie decrepită în casă

Dacă ai visat la o femeie înfricoșătoare cu părul cărunt necunoscut în propria casă sau apartament – un semn rău. Cel mai probabil, vei fi trădat de persoana în care ai avut cea mai mare încredere. Dar nu vorbim despre adulter. E mai mult o chestiune de onoare.

 • Să vezi o femeie în negru pe patul ei într-un vis este rău. Somnul înseamnă o boală lungă și un tratament într-o unitate medicală. Dacă acum vă simțiți rău, consultați un medic pentru tratament preventiv, puteți evita complicațiile.
 • Am visat la o cârgă rea care încerca să pătrundă pe ușă – grosolănie. Va trebui să o înfrunți pe front personal. Poate cineva va spune secretele vieții tale intime.
 • A vedea o bătrână în bucătărie la masă este o întâlnire rapidă cu rudele. Dacă era supărată și în negru, ne vedem la cina memorială. Și în alb – la o cină de gală sau nuntă.
 • Murind în patul tău – cel mai probabil, va trebui să te despărți de ceea ce nu ți-a fost atât de drag. Nu vă fie teamă să vă schimbați garderoba sau tunsoarea în acest moment. Și chiar dacă iubitul decide să plece, este bine.
 • Pentru a vedea cum o hag necunoscută stă pe pieptul tău și te sufocă într-un vis – poți deveni o victimă a naturii tale explozive. Nu fi surprins dacă, în procesul de izbucnire a furiei, îți pierzi vocea sau primești un atac acut de sufocare.

Întâlnire într-un loc necunoscut

Să întâlnești o bătrână decrepită într-un loc necunoscut pentru tine – să primești știri. Dacă este rea și înfricoșătoare, veștile vor fi proaste. O femeie destul de dulce în haine strălucitoare – pentru a primi vești bune.

 • Pentru a vedea cum o hag amenință cu un băț pe drum – vei fi provocat la acțiuni emoționale și greșite.
 • Dacă ai visat la o femeie plăcută și strălucitoare care ți-a cerut apă sau pâine, acesta este un semn bun. În această imagine, apare adesea partea luminoasă a subconștientului, ceea ce va determina o ieșire dintr-o situație dificilă. Amintindu-ți cuvintele ei și aplicând, chiar și metaforic în viață, poți realiza ceea ce îți dorești.
 • Să se sperie de faptul că a apărut pe drum ca de la sine – incidente neprevăzute.

Ce a făcut

Însăși apariția ei într-un vis poate vorbi despre evenimente, schimbări sau știri iminente. Dar dacă ați reușit să vă amintiți acțiunile ei, atunci veți descifra indiciul despre cum să vă comportați în noile condiții.

 • Ea a cerut să fie transferată peste drum – veți întâmpina dificultăți într-o nouă poziție.
 • O hag neglijentă, supărată și înfricoșătoare într-o rochie neagră înjură și amenință cu un băț – o serie de necazuri care se vor îngrămădi asupra ta. Pentru a minimiza influența altor persoane, nu luați decizii serioase și refuzați să călătoriți.
 • O bătrână necunoscută uimitoare cu părul cărunt a făcut plăcinte în bucătăria ta – confort și bunăstare familiei. Este posibil să primiți o moștenire.
 • O femeie pe moarte a cerut ceva – va trebui să rezolvi problemele altora, deși acest lucru va fi în detrimentul tău.

Sentimente proprii

Pentru a analiza astfel de vise, este important să vă analizați propriile sentimente trăite într-un vis, precum și imediat după trezire. Dacă bătrâna pe care a văzut-o a lăsat un semn negativ clar, s-a speriat sau a proorocit nenorociri teribile și moarte – fiți pregătiți pentru tot felul de necazuri. Mulți dintre ei nu vor depinde în niciun fel de tine. Dar în viitorul apropiat nu ar trebui să cedeți provocărilor sau să luați decizii serioase.

Să vezi că este plăcută și vrei să vorbești cu ea. După somn, rămân senzații calde fericite, ca și cum ați comunica cu un suflet pereche apropiat – acest lucru este foarte bun. Poate că subconștientul tău a avut întotdeauna cunoștințele că ai nevoie de atât de mult acum și acest vis este doar o modalitate de a-l face disponibil pentru uz zilnic.

De ce visează bătrâna

Bătrâna după cartea de vis a lui Hasse

Așteptând nemulțumirea și anxietatea.

Bătrâna conform cărții de vis de familie

Bătrână – prevestește o boală gravă a uneia dintre rudele tale. Bătrâna cu un băț la care ai visat înseamnă că vei supraestima sprijinul prietenilor tăi.

Bătrâna conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Bătrâna după cartea de vis a lui Simon Kananita

Bătrână – Minciuni, bârfă

Bătrâna conform cărții de vis ezoteric

Binevoitor – mentor, binefăcător; ascultați sfaturile bătrânilor, părinților.

Rău, neplăcut – ai nedoritori.

Cu un băț – fiți atenți și nu vă lăsați agățați de oameni nebunești.

Bătrân familiar, bătrână – verifică-ți relația cu bătrânii familiari. Poate că au nevoie de ajutor, sau invers, îți irosești forțele în zadar, „tragi-le” asupra ta.

Bătrâna conform cărții de vis a lui Evgenia Tsvetkov

Bătrâna conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

Bătrâna conform cărții de vis nobile a lui N. Grishina

O bătrână este o boală, un pericol pentru viață, gândurile tale despre moarte. Bătrână rea – dușmanii vă vor urmări, înșelăciune, furioasă și dezordonată – sinele vostru rău, antipodul vostru. Bătrâna în negru – suspiciunile vor deveni realitate, „îngerul morții”, aspectul și acțiunile ei spun ceva despre circumstanțele morții tale, dar în niciun caz despre momentul în care se va întâmpla acest lucru. Bătrână servitoare – casa ta sau familia ta îți vor provoca suferință, o imagine a insensibilității tale. O bătrână bună într-un vis este un protector fidel, suspiciunile nu se vor împlini. Să o întâlnești pe drum, pe câmp, în pădure este înțelepciune, uneori o moarte liniștită și pașnică care te așteaptă la bătrânețe. Bătrâna din colibă ​​este o anumită persoană moartă la care te-ai gândit recent la moarte. Găsirea unei bătrâne într-o groapă, în mijlocul unui câmp, la munte etc. este un pericol care te așteaptă nu aproape, ci dintr-o dată, răul de a te gândi puțin la moarte. Bătrâna te urmărește – temeri zadarnice pentru viață și sănătate. Bătrâna canibală este imaginea sufletului tău absorbind forța de viață și norocul altor oameni, ai o mână grea și un ochi rău.

Femei supărate, bătrâne sau urâte care te urmăresc în vis, zboară sau aleargă după tine, cântând, aruncându-se în tine, stând pe pieptul tău și sugrugând – un fel de gând rău despre o persoană dragă de care te pocăiești.

Bătrâna conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat la o bătrână – vei avea o binefăcătoare. Imaginați-vă că trageți o bătrână cu ceai cu dulciuri.

Bătrâna după Cartea Viselor Moderne

Bătrână – Minciuni și bârfe

Bătrâna după Marea Carte de Vis

Bătrâna conform cărții de vis a lui E. Erickson

Ce înseamnă bătrâna într-un vis – griji, zvonuri false. Bătrână mohorâtă – treburi dureroase, triste.

Bătrână conform cărții de vis evreiești

Ce înseamnă bătrâna într-un vis – Faceți cunoștință cu bătrâna Un vis care a avut loc primăvara prevestește probleme; vara, – pierderi și eșecuri; toamna, avertizează împotriva amenințării de ochi; iar iarna promite descurajare.

Bătrâna conform cărții de vis Masculin

Prezintă o boală gravă a uneia dintre rudele tale. Bătrâna cu un băț la care ai visat înseamnă că vei supraestima sprijinul prietenilor tăi.

Bătrâna după cartea de vis italiană Meneghetti

Simbolizează declinul suprem, apropierea de moarte, reprezentând o matrice pentru multe alte imagini (mamă, prunc, copil, câine, vultur, călugăr, călugăriță etc.). Simbolul este super-negativ, deoarece în spatele lui se află un monitor de deformare care deformează o persoană. Indică o strângere vampirică care dăunează subiectului.

Bătrâna conform cărții de vis a lui Shuvalova

Bătrânețea simbolizează decadența, oprirea dezvoltării, moartea. Această imagine este incontestabil negativă și indică faptul că are loc o preluare vampirică în legătură cu tine. Dar dacă vezi un bătrân îngrijit, cu aspect expresiv, fără semne speciale de boală și infirmitate, atunci aceasta este o imagine pozitivă. Este bine dacă visează un bătrân, care este familiarizat cu adevărata cunoaștere a naturii și a vieții – un înțelept. În această formă apare adevărata ta esență. Nevoile voastre reale scad. Ascultă cu atenție cuvintele unui astfel de bătrân dacă îți spune ceva în vis și apoi urmează cu îndrăzneală sfaturile sale în realitate. Un astfel de înțelept – un profet poate apărea sub forma unui călător, tăietor de lemne, fermier, cioban, pescar. Când o persoană este gata să trăiască în conformitate cu ființa sa interioară, atunci înțeleptul apare ca un ghicitor care aduce înțelepciune.

Bătrâna conform cărții de vis musulmane

Bătrână – Dacă cineva vede o femeie în vârstă sub forma unei femei tinere și, în plus, într-o dispoziție veselă, treburile lui vor fi aranjate în conformitate cu dorința inimii sale; iar dacă o vede cu fața mohorâtă, va fi constrâns în trai, iar durerea și nevoia lui vor cădea în partea durerii sale, astfel că visul pe care îl visezi este descifrat ambiguu.

Bătrâna conform cărții de vis a Sănătății

A vedea o bătrână rea – la posibile evenimente neplăcute în viitor, la o stare de anxietate, stres, ochiul rău și așa mai departe; Pentru pacienți, un astfel de vis (mai ales dacă bătrâna este osoasă) prevestește o stare de agravare, uneori chiar până la moarte; Să vezi o bătrână bună care are intenții pozitive pentru tine – la evenimente favorabile în viitor, pentru pacienți – pentru a îmbunătăți starea.

Bătrână conform cărții de vis engleză veche

Pentru un bărbat, un vis în care are grijă de o bătrână, iar ea îi revine este un semn foarte bun, prevestind succesul în treburile lumești și căsătoria cu o tânără frumoasă; va avea copii fermecatori si va fi foarte fericit.

Bătrâna conform cărții de vis a lui Martyn Zadeki

Bătrână – nemulțumire, pierdere.

Bătrâna după interpretul de vis, 1829

A vedea un bătrân sau o bătrână în general prevestește fericire; dar bătrânul înseamnă îndeosebi înțelepciune, iar bătrâna – vorbărie de prisos.

A vedea o statuie este un semn de plictiseală și tristețe; venerarea statuilor înseamnă prostie în cel mai înalt grad.

Bătrâna conform cărții de vis psihanalitice a lui V. Samokhvalov

Oameni în vârstă. Bătrânul este imaginea înțelepciunii și intuiției incomensurabile; întruchiparea paternității spirituale; el se poate manifesta ca un filozof, un savant, un cerșetor sau un rege intermediar între cer și pământ. Sinele masculin și Animus feminin.

Bătrân chel. Simbol al unui copil bătrân. taoist.

Bătrânul a închis ochii sau și-a pus ochelari. Mi-am pierdut o parte din perspectivă. — Acum nu va observa greșeala mea.

Mai multe persoane în vârstă. Valori din trecut, tradiții.

Om batran. Tatăl individului.

Bătrână înțeleaptă. Echivalentul feminin al Bătrânului Înțelept. Mama grozava. Sinele feminin, Anima masculină.

Femeie în vârstă în alb, cu o carte în mână. Fatima. Calea serviciului.

Femeie in varsta. Cineva, din punctul de vedere al individului, care se comportă ca o bătrână. Visele pot slăbi un bărbat, transformându-l într-o femeie.

Bătrâna conform cărții de vis Tarot

Bătrână și pisici – Captivitate, greutăți, sclavie

Bătrâna conform cărții de vis slave

Bătrâna este un eșec în dragoste. Saturn în casa a 5-a.

Bătrână conform interpretării viselor lui Loff

Bătrânul și bătrâna sunt simbolurile primare ale înțelepciunii și puterii spirituale. Pentru mulți oameni, rolul pe care TATĂL sau MAMA l-au jucat în viața lor a fost pierdut în vârtejul vieții din cauza DIVORȚULUI, a volumului excesiv de muncă sau a unui fel de disfuncție emoțională. Psihicul uman are tendința de a căuta un înlocuitor pentru pierdut și de a-l recrea din orice, chiar și din el însuși.

Adesea, aceste personaje personifică și autentifică o sursă de înțelepciune care nu a fost luată în considerare de psihic. Poate că trebuie să rezolvi o problemă care nu poate fi rezolvată din cauza viziunii tale prea CONȘTIENTE asupra lumii. Deci, o modalitate mai eficientă de a rezolva problema ar putea fi cea pe care o caracterizați ca fiind depreciată. Imaginea înțelepciunii într-un vis încearcă să-ți deschidă ochii asupra acestui lucru.

Ai vreo teamă sau dispreț față de moștenirea ta, față de perspectiva propriei bătrâneți?

Reziști să accepti înțelepciunea oferită de bătrânii tăi cu privire la alegerile de viață cu care te confrunți?

Ești în căutarea înțelepciunii sau simți o lipsă a acesteia în rezolvarea problemelor vieții?

Bătrâna conform cărții de vis Veles

Bătrâna este Zeița, bucurie // bârfă, minciuni, așa se descifrează ceea ce visezi în vis.

Bătrâna după cartea de vis a țiganilor

Veți fi chemat să vă demonstrați cunoștințele altora.

Ce înseamnă dacă o bătrână visează?

În vise, întâlnim adesea unele personaje, fie că sunt personaje fictive care vin de nicăieri în subconștientul nostru, sau oameni pe care îi cunoaștem, orice se poate întâmpla.

Uneori, acești oameni ne sunt plăcuți și dragi, iar uneori întâlnim în vis o persoană teribilă, neplăcută sau furiosă, care sperie și lasă emoții neplăcute. Dar, indiferent cine apare în visul tău, merită să cunoști semnificația acestei vizite – pentru că fiecare viziune ne este dată cu un motiv, și cu atât mai mult oamenii vin mereu la visele noastre pentru a indica ceva. Un caz separat este o femeie în vârstă.

Ce înseamnă visul în care era prezentă bătrâna? Acest simbol poate însemna mult. Bătrânețea în sine este un simbol al slăbiciunii și al vieții trecătoare, al înțelepciunii și experienței, al cunoștințelor mari. Dar, în funcție de faptul că a fost rea sau plăcută, înfricoșătoare sau drăguță, în ținută neagră sau colorată și de multe alte detalii, sensul somnului va fi complet diferit.

Cartea de vis descrie multe opțiuni pentru astfel de vise „senile”:

 • Bătrâna a visat.
 • Bunica rea, înfricoșătoare într-un vis.
 • Visând la o bătrână în negru.
 • Bunica blândă și plăcută în vise.
 • Întâlnește-o în pădure, pe câmp.
 • A apărut brusc pe drum, a apărut de nicăieri.
 • Bătrânul te urmărește în vis, vrea să-ți facă rău.
 • Înfiorătoare, înfiorătoare bătrână.
 • Bunica ți-a dat ceva în visele tale.
 • Bunica cu un băț.
 • Am visat la o bătrână cunoscută.
 • O bătrână foarte bătrână.
 • Cerșetorul visează.

Nu toate aceste vise sunt plăcute, unele lasă un gust foarte sumbru pe suflet, dar credeți-mă, nu numai că visați la asta – visele cu bătrâne nu sunt ceva surprinzător. Amintește-ți că, chiar dacă visul a fost înfricoșător, nimic nu te amenință, este doar un simbol. Și poți afla ce îți promite!

Semnificațiile viselor

Înainte de a citi ce spune cartea de vis, amintiți-vă de viziunea visului în detaliu, analizați-o singur, poate vă lipsesc câteva detalii? După ce ați citit sensul, gândiți-vă și tratați-l corect. Visele sunt doar indicii despre evenimente viitoare și probabilitățile lor, nu propoziții exacte.

1. După cum spune cartea de vis, o bătrână în vise este un simbol al slăbiciunii și al bolii, iar dacă ai visat-o, atunci ar trebui să te gândești la felul în care trăiești. Acesta este o reamintire a faptului că tinerețea și puterea nu sunt o resursă eternă, ele trebuie să fie protejate și întreținute, să conducă un stil de viață sănătos și să aibă grijă de sănătatea ta.

2. O bunică rea într-un vis este un simbol al dușmanilor și al adversității. Interpretarea visului spune că dificultățile sunt posibile în realitate, cei nedoritori la locul de muncă sau în alte domenii pot încerca să vă facă rău, dar acestea sunt doar încercări pe care le puteți depăși cu demnitate.

Nu-ți fie frică de adversitate, stai ferm și cu încredere pe pământ, luptă pentru ceea ce îți este drag și orice dificultăți se vor retrage înaintea ta. Chiar dacă va veni o perioadă nefavorabilă, cu siguranță se va încheia.

3. Bătrâna în negru spune că bănuielile tale nu sunt în zadar. Ghiciți în realitate despre ceva, bănuiți pe cineva sau ceva, dar nu aveți temei și dovezi reale, ci doar presupuneri. Puterile superioare vă sugerează că suspiciunile sunt corecte și că aveți dreptate. Cum să gestionați aceste informații depinde de dvs., dar nu trageți concluzii, nu tăiați lemnul în focul momentului.

4. O bunică bună, plăcută, calmă într-un vis este un simbol foarte favorabil și bun. Aici, bătrânețea nu acționează ca un simbol al slăbiciunii și al bolii, ci, dimpotrivă, indică faptul că ești sub protecția de încredere a puterilor superioare, ai apărători invizibili care nu te vor lăsa să fii jignit.

5. Dacă o bătrână necunoscută te-a întâlnit într-o viziune într-o pădure, pe un câmp sau lângă un râu, acesta este un simbol bun al înțelepciunii care ți se dă. Ai cunoștințe care trebuie dezvăluite, soarta îți oferă o mulțime de lucruri importante și secrete, iar tot ceea ce se întâmplă îți oferă o experiență valoroasă. Observați tot ce se întâmplă în jur, luați-l nu superficial, ci profund, înțelegeți, deveniți mai înțelepți.

6. Curios, care este visul bătrânei care a apărut pe neașteptate, a apărut pe neașteptate și, poate, te-a speriat foarte tare în vis? Acest vis neplăcut este un avertisment că, în realitate, un pericol brusc poate apărea în fața ta dacă nu ești pregătit pentru el. Încearcă doar să fii mereu într-o stare adunată, astfel încât nimic să nu te sperie brusc.

7. Dacă bunica te urmărea, cartea de vis indică temerile tale de veghe, care sunt absolut zadarnice. Așa cum în viața reală o persoană în vârstă nu poate ajunge din urmă cu o persoană tânără și sănătoasă, așa temerile tale nu au motive serioase și nicio problemă nu te va ajunge din urmă.

8. Și de ce visează bătrâna înfiorătoare, înspăimântătoare, din care s-a răcit sângele în vis? Nu-ți fie frică de nimic. Această viziune este doar un indiciu că ai făcut ceva și că simți remușcări interioare, te epuizează. Găsește o modalitate de a repara totul, cere iertare, pocăiește – totul va fi bine.

9. Dacă bătrâna ți-a dat ceva în visele tale, vei primi în curând cunoștințe noi, experiență, înțelepciune foarte importante și valoroase. Nu ratați!

10. Bunica cu un băț – un indiciu că riști să fii agățat de oameni nebunești. Nu fi prea naiv și încrezător, ferește-te de oamenii răi, ai încredere în intuiția ta.

11. Dacă ai visat la o bunică familiară, acesta este un indicator al atitudinii tale față de persoanele în vârstă în general. Ce s-a întâmplat într-un vis, evenimentele, comunicarea, acțiunile tale sunt o reflectare metaforică a modului în care te raportezi la generația mai în vârstă în realitate. Și dacă a fost un vis, atunci este important. Ori nu respecți și neglijezi prea mult părerile bătrânilor, ori, dimpotrivă, le acorzi prea multă atenție.

12. O bunică foarte veche – gândurile tale despre moarte. Merită să ne gândim și să ne amintim că viața nu este veșnică. Ce reușești să faci, pe ce cheltuiești? Merită să te gândești la asta, acest vis te îndeamnă la aceste gânduri. Gândește-te la motivul pentru care trăiești în realitate, la ce petreci timp prețios, care pleacă în fiecare zi.

13. O femeie cerșetoare visează la sărăcie. Aceasta nu este o propoziție, ci un avertisment. Trebuie să fii inteligent în ceea ce privește finanțele tale, să lucrezi și să câștigi bani, să cheltuiești bani cu înțelepciune, să găsești noi modalități de a genera venituri.

După cum arată interpretul, astfel de viziuni sunt foarte importante și profunde, pline de semnificații importante și serioase. Fă-ți timp și gândește-te la asta, la viața ta, la acțiunile, gândurile și faptele tale.

Chiar și viziunile teribile și neplăcute sunt uneori foarte necesare și utile, ar trebui să provoace gânduri importante. Analizează viața, trăiește acum, nu trecutul sau visele de viitor. Și amintiți-vă că vă creați propriul destin! Autor: Vasilina Serova

Văzând o bătrână în vis

Imaginea unei bătrâne în vise lasă adesea un sentiment neplăcut, mai ales dacă arăta neplăcut și răutăcios. Dar bătrâna poate să nu aibă neapărat un sens negativ, apărând în fanteziile nocturne. Uneori mărturisește evenimente pozitive care vor avea loc în viața visătorului. În articol, am adunat pentru tine opiniile mai multor interpreți populari care determină ce înseamnă visele. vezi o bătrână în vis.

Subconştient

Din punctul de vedere al subconștientului, imaginea unei bunici înțelepte de-a lungul anilor poate acționa ca un avertisment. Îți amintești dacă ți-a spus ceva? Cu ajutorul acestor fraze, subconștientul poate comunica cu tine, încercând să ajute la rezolvarea unei probleme controversate sau dificile. Este posibil ca acum sfatul unei persoane înțelepte și cu experiență să îți fie foarte util, deoarece tu însuți nu ești capabil să stabilești cum să acționezi corect într-o anumită situație.

Dacă o femeie ți se pare furioasă și neplăcută, aceasta poate indica o amenințare ascunsă pe care o simți.

Carte de vis popular

În acest interpret, imaginea va avea cel mai adesea o interpretare negativă. Iată ce poate visa simbolul:

 • părea că bătrâna avea o eșarfă neagră legată în jurul capului – semn că te poți îmbolnăvi grav. Probabil că boala nu vă va odihni mult timp;
 • visează că bunica este agresivă, te certa sau chiar te amenință cu ceva, își balansează toiagul – de fapt, fii pregătit pentru necazuri. Sunteți într-un pericol grav, pe care puteți încerca să îl evitați;
 • a apărut o vrăjitoare bătrână în ținută neagră, care înjură – semnal că se prevăd dificultăți serioase în serviciu. Probabil că merită să iei o vacanță pentru a le evita;
 • într-un vis să vezi o bătrână necunoscutăcare cere de pomană – în realitate riști să pierzi bani. Pierderea bunurilor sau deteriorarea acesteia nu poate fi exclusă;
 • a visat că îți spunea norocul – îmbunătăți-ți poziția în serviciu și câștigă respectul colegilor;
 • părea că o femeie în vârstă zăcea într-un sicriu – în realitate trebuia să se primească vești neplăcute. Încearcă să te comporți în așa fel încât nimeni să nu te suspecteze că ridici bârfe despre o altă persoană;
 • stai lângă patul unei bunici pe moarte – de fapt, poți scăpa de o sarcină grea care te împiedică de mult să trăiești în pace;
 • o bătrână cu aspect bolnav care are ulcere și pustule pe față și pe corp înseamnă că ai un înșelător în mediul tău. Probabil că va încerca să vă înșele, ceea ce va duce la dificultăți;
 • Am visat la o femeie foarte neplăcută care te-a speriat foarte mult cu ceva – în lumea reală nu au făcut cea mai nobilă faptă, pe care acum o regreti. Te gândești constant la ceea ce s-a întâmplat, iar acest lucru îți afectează negativ starea emoțională;
 • într-un vis, ajuți o bătrână oarbă să treacă drumul – semn că vei merge la o plimbare plăcută cu persoana căreia îi pasă de tine.

Interpretarea visului lui Freud

În viziunea psihanalistului, această imagine întruchipează femininul. Dar cel mai adesea mărturisește orice experiență internă și temeri ale unei persoane adormite. Dacă o fată tânără este un simbol, atunci el vorbește despre fricile asociate cu atractivitatea. Probabil că ești îngrijorat că nu vei reuși să găsești o persoană dragă, pentru că nu ai încredere în propriile abilități.

Pentru o femeie în vârstă, un vis indică teama de a pierde tinerețea și frumusețea. Cel mai probabil, ți-e teamă că în viitorul apropiat nu vei mai părea atractiv pentru membrii de sex opus.

Pentru un tânăr, viziunea de noapte vorbește despre teama de a fi insolvabil în pat. Dacă este bărbat, atunci indică tristețe. Regreți că nu ai folosit toate șansele care ți-au revenit.

Sonnik Miller

Bătrâna din cartea de vis a lui Miller înseamnă de obicei un fel de intrigă în lumea reală. Dacă te certați cu ea, atunci în realitate riști să pierzi în fața dușmanilor tăi. Vor fi mai vicleni și vor putea strica planurile pe care le-ai venit. Dacă te uiți doar la bătrâni, vorbește despre grijile și dificultățile viitoare. Din cauza grijilor constante, îți vei pierde liniștea sufletească.

Dream Vanga

Potrivit ghicitorului, imaginea personifică bârfele și zvonurile neplăcute pe care răiți le răspândesc despre tine. Dacă într-o viziune de noapte te-ai așezat pe o bancă între două bunici, atunci tu însuți vei da un motiv să discutăm cu tine la spate. Zvonurile se vor dovedi a fi foarte exagerate și rău intenționate și, în plus, nu se vor încheia mult timp.

Să vezi că femeile în vârstă trec pe lângă e un simbol pozitiv. Deși vei deveni o victimă a bârfelor, acestea nu vor dura mult. Îți vei putea dovedi nevinovăția, așa că te vei descurca rapid cu zvonurile.

Interpretarea viselor lui Loff

În interpretarea interpretului, persoanele în vârstă personifică înțelepciunea, puterea spirituală și experiența. Mulți oameni au uitat rolul real pe care l-au jucat tatăl și mama în viața lor din diverse motive. Dar subconștientul își amintește totul și trimite periodic imagini ca semn sau reamintire a ceva.

Bătrâna poate servi drept sursă de înțelepciune pe care din anumite motive ai respins-o în lumea reală. Este posibil ca acum să vă confruntați cu o problemă importantă care necesită o decizie corectă. Dar nu-ți permiți să faci o alegere, pentru că ești legat de niște restricții interne. Ar trebui să considerați modul în care respingeți problema dificilă ca fiind imposibil și ineficient.

Încercați să determinați dacă vă este frică de viitor, deoarece bătrânețea și moartea apar invariabil în el? Poate rezisti să fii sfătuit de oameni mai înțelepți și mai experimentați, inclusiv mama ta? Sau poate că încerci să faci propria ta alegere și cauți înțelepciunea care încă îți lipsește?

Dream Grishin

În acest interpret, imaginea în sine simbolizează boala, unele activități riscante. Mai spune că te gândești adesea la moarte. Dar este necesar să interpretați visul în funcție de ceea ce a fost visat exact:

 • dacă bătrâna părea supărată, atunci în realitate vei fi urmărit de dușmani. Frauda nu este exclusă;
 • în timp ce ea era dezordonată – de fapt, ai un fel de dușman secret;
 • îmbrăcat într-o ținută neagră – temerile și suspiciunile tale se vor adeveri. Apariția unui simbol poate indica modul în care veți muri de fapt. Visul poate conține indicii în acest sens;
 • bătrâna servitoare mărturisește că va trebui să sufere din cauza comportamentului celor dragi;
 • dacă bunica părea amabilă, atunci ea simbolizează protecția în lumea reală. Nu vă faceți griji – temerile nu vor fi confirmate;
 • au văzut-o într-un mediu liniștit – de fapt, vei trăi o viață lungă și fericită și vei muri calm, înconjurat de rude;
 • dacă ai apărut într-o groapă, în munți – în realitate riști să devii victima împrejurărilor. Ești în pericol să nu observi;
 • urmarindu-te – in lumea reala iti faci griji in zadar pentru viata sau starea ta de sanatate;
 • canibalul semnalează că îi afectezi negativ pe oamenii din jurul tău, scoțându-le viața și puterea;
 • multe bătrâne urmăresc, se năpustesc la tine sau te sugrumă – de fapt, s-au gândit rău la o persoană dragă, dar acum s-au pocăit de asta.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit ezoterismului, acest simbol nu trebuie de temut. O bătrână într-o viziune de noapte prezice un fel de bucurie.

Citeste mai mult:  Care este visul unei femei goale