Am avut un vis că am născut un copil

De ce visezi să dai naștere unui copil conform cărții de vis

18 octombrie 2019 la 19:01 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visați să dați naștere unui copil citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce să nască un copil într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visezi să dai naștere unui copil într-un vis?

A avea un copil este în general interpretat pozitiv. Nașteți – semn bun, în viitorul apropiat, așteptați-vă la schimbări în bine, toate problemele și disputele care vă chinuie se vor rezolva singure și vor deveni un lucru al trecutului. Pentru a da naștere unui copil femeilor aflate la vârsta fertilă – este posibil să rămâneți însărcinată în curând. Un vis le avertizează pe fetele tinere necăsătorite – reputația ta este în pericol, trebuie să-ți prețuiești mai mult onoarea. Dacă un bărbat a visat că dă naștere, atunci își poate transpune în siguranță planurile în realitate.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Dă naștere unui copil din visul tău

A da naștere unui copil este o activitate nouă, un rezultat dificil, o descoperire (pentru un bărbat). Pentru o femeie – speranță; bucurie.

Dream interpretare Tsvetkova

Nașterea unei fete prevestește crearea unei familii în viitorul apropiat. Dacă un bărbat este în apropiere în timpul nașterii, în realitate, îți vei putea depăși temerile.

Vezi si: de ce visezi sa nasti o fata, de ce visezi sa nasti un baiat, de ce visezi sa nasti.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat să naști un copil

Într-un vis, dă naștere unui copil – O concepție timpurie este posibilă. Dacă vei naște, în viitor vei întâlni o persoană care ți se potrivește din toate punctele de vedere. În timpul nașterii, iubitul tău stă departe – are o amantă, stă lângă el sau îl ține de mână – este sprijinul și protecția ta.

Roma Cartea visurilor

De ce visezi să dai pe lume un copil după tradițiile țiganilor

A da naștere unui fiu – (Dacă o femeie care nu este de fapt însărcinată vede un astfel de vis), atunci înseamnă succes perfect în toate întreprinderile; dacă un astfel de vis este visat de o fată, îi prefigurează bucuria, sărbătoarea, dansul și alte distracție și plăceri; dacă un om vede un astfel de vis, îi aduce profit, câștig și bogăție.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Pentru a da naștere unui copil – în realitate faci toate eforturile pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă un vis a fost visat de o femeie însărcinată, atunci în viața reală va avea un fiu. Dacă ești prezentă doar la naștere, fii pregătit pentru pierderi neprevăzute. A da naștere unui copil pentru prizonieri prezice o eliberare timpurie, pentru călători – o întoarcere pe pământurile lor natale, iar pentru pacienții grav bolnavi – plecare în altă lume.

Dream Vanga

De ce visezi să dai naștere unui copil conform văzului?

A da naștere unui copil – Până la capătul unei ostilități de lungă durată, conflicte prelungite intra-familiale, schimbări globale. Visul indică și eliberarea energiei interne. Privind nașterea într-un vis – unele probleme vor apărea în realitate, dar dacă totul este în regulă cu copilul și femeia în travaliu, atunci necazurile nu te vor afecta prea mult. Privește din exterior propria naștere – poți schimba multe în viața ta, soarta îți oferă o șansă unică, este un păcat să nu o folosești.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care am visat să dăm pe lume un copil

În realitate, ești departe de realitate, plutind constant în nori, ambițiile nu merg la unison cu oportunitățile, poți uita de planurile și visele tale, pentru că nu sunt fezabile. Într-un vis, urmăriți nașterea – în realitate este posibil să nu profitați de șansa de a vă îmbunătăți viața. Nașterea unui copil spune că a venit perioada în care ești pregătit intern să-ți împlinești „rodul” vieții tale, să faci o faptă bună, să lași o amprentă semnificativă în urma ta.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să naști un copil

În multe privințe, interpretarea somnului depinde de personalitatea visătorului, de procesul în sine, precum și de cel care s-a născut.

Un bărbat care visează la nașterea unui copil profetizează prosperitate, profituri neașteptate sau chiar câștiguri. A avea un copil de la un fost iubit pentru o fată tânără este un semn nefavorabil. Cineva va încerca să denigreze reputația, să dizolve bârfele. Să-ți vezi nașterea pentru o femeie însărcinată înseamnă să fii în curând eliberat de povara rapid și ușor. Am visat să nasc de mult și dureros, iar după alăptarea copilului înseamnă că în realitate voi întâlni probleme și necazuri. Dacă într-un vis totul s-a terminat cu bine, atunci ar trebui să vă așteptați la rezultate pozitive din munca depusă.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Nașteți un copil

Dacă un bărbat vede într-un vis cum dă naștere, este timpul să scapi de un fel de povară. Este imposibil să faci toată munca singur, trebuie să găsești ajutoare și să te odihnești. Este, de asemenea, o dorință de a fi eliberat de opresiunea altcuiva. Nașterea dureroasă este un semn că trebuie să fii atent la sănătatea ta. Este posibil ca organismul să dea semnale alarmante, dar nu vrei să le observi. Nașterea – uneori înseamnă să arăți lumii idei neașteptate. Dacă ai pus la cale un plan de mult timp, este timpul să-l transformi în realitate. Subconștientul îți spune că ești pe drumul cel bun.

Carte de vis romantică

De ce visezi să dai naștere unui copil

Nașterea unei fete necăsătorite prin cezariană este un semn nefavorabil. Probabil că alesul tău sau altul este capabil să te defăimeze. Pentru o doamnă căsătorită, nașterea poate aduce atât bucurie, cât și dezamăgire. A da naștere și a suferi într-un vis de durere – până la certuri în familie, trădarea unui bărbat. A vedea un copil frumos de băiat înseamnă a te bucura de o idilă de familie în realitate. Pentru a da naștere a două fete diferite una de cealaltă – pentru a stabili relații în familie, armonie cu un partener. A da naștere a doi gemeni – în realitate pentru a face față duplicității unei persoane dragi. Ai un copil acasă? Acordați atenție comportamentului dvs. Un vis este o bucurie pentru tine, ceea ce înseamnă că, în realitate, va trebui să experimentezi emoții pozitive. Dacă simțiți durere, confuzie, ar trebui să fiți vigilenți.

AI TU UN COPII

Interpretarea viselor PENTRU A AVEA UN COPIL a avut un vis, de ce să visezi într-un vis SĂ FĂI TU UN COPIL? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să aveți un BEBE într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fa un copil

Dacă ai visat că ai născut un copil, visul oferă un profit bun. O semnificație mai detaliată depinde de sexul copilului (vezi Sugar, Copil.)

Imaginează-ți că ai născut o fată.

Interpretarea viselor – Nașterea nașterii unui copil

Visul în care tu însuți naști sau ești prezent la nașterea unui copil este foarte favorabil. Înseamnă profit. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție nuanțelor.

Citeste mai mult:  Fostul soț visează constant ce înseamnă

Să iei naștere – bucurie și bunăstare te așteaptă.

Dacă s-au născut gemeni sau tripleți – un vis promite succes în toate problemele și fericire în viața personală. În general, nașterea de gemeni sau tripleți este un semn norocos. Iti vei putea indeplini toate dorintele.

Visul în care copilul s-a născut mort este nefavorabil – înseamnă căderea speranțelor.

Imaginează-ți că l-ai pălmuit puternic pe copil, el a țipat și s-a agitat.

Daca esti prezenta la nastere, visul promite dobandirea imobilului necesar, eventual imobiliar. Dacă un bărbat vede cum naște soția lui, la o bucurie neașteptată.

Pentru o femeie, visul în care dă naștere înseamnă câștig bănesc sau un cadou binevenit de la o persoană dragă.

Dacă ai visat că ți s-a născut o fată, în curând se va întâmpla un eveniment uimitor.

Dacă se naște un băiat, bucuria ta va fi umbrită de o ușoară stare de rău.

Dacă în visul tău s-a născut un băiat, imaginează-ți că, de fapt, ți s-a născut o fată, moașa nu și-a dat seama imediat…

Indiferent de naștere la care visezi, imaginează-ți că s-au născut gemeni sau tripleți. Și toți copiii sunt fete.

Interpretarea viselor – Aluniță

Există un semn popular binecunoscut: „O aluniță este într-un astfel de loc încât o poți vedea singur – în rău, dar nu vizibil – în bine”. Poate că această înțelepciune populară a servit drept bază pentru ca o aluniță să apară în visul tău.

Sau poate că o aluniță a apărut într-un vis pentru că în viața reală te-ai gândit la semnificația simbolică a fiecărei alunițe, pentru că nu degeaba oamenii spun: „Cu cât mai multe alunițe, cu atât persoana este mai nefericită și mai bolnavă” sau „O aluniță pe nas – până la boli de inimă”, „O aluniță pe spate – fie pneumonie”.

O aluniță poate apărea în vis și pentru că, în realitate, te-ai întâlnit cu rudele tale.

Examinarea unei alunițe mari pe corpul tău într-un vis este un semn că ai o rudă foarte influentă și bogată, care este gata să-ți vină în ajutor în orice moment.

Dacă ai visat că ai alunițe pe tot corpul, atunci un astfel de vis este un semn rău. Vei avea o nenorocire din care nu te vei mai putea recupera mult timp.

Poate că un astfel de vis indică faptul că aveți multe rude cu care nu ar trebui să uitați să mențineți relații.

Pentru a elimina o aluniță din corpul tău într-un mod medical într-un vis, atunci în viața reală vei putea evita pericolul care te amenință și bârfele rele ale celor răi.

Dacă tu însuți elimini o aluniță din tine, atunci un astfel de vis sugerează că, în realitate, contribui doar la circumstanțe care nu sunt în favoarea ta și dai mâncare pentru bârfă dușmanilor tăi.

Dacă ai visat că ai o aluniță mare pe frunte, atunci în viața reală te vei simți mai rău. Poate că veți lua o infecție de la care nu vă veți putea recupera mult timp. Fii atent când vorbești cu străini.

Să cauți alunițe pe corp într-un vis și să nu le găsești este un semn că tu însuți ești de vină pentru atitudinea rece a rudelor tale față de tine. Dacă nu îți schimbi comportamentul, în curând vei fi lăsat singur.

Dacă ți-ai smuls accidental alunița într-un vis, atunci vei primi în curând vești neplăcute de la rudele tale, din cauza cărora atitudinea ta față de ei se va înrăutăți semnificativ.

Privind cum cresc alunițele pe corpul tău în fața ochilor tăi este o dovadă că în viața reală mulți oameni ar dori să se împrietenească și poate chiar să se căsătorească cu tine. Fii atent la alegerea prietenilor!

Interpretarea viselor – Copil

Copilul este un simbol al speranței, al viitorului.

Dacă ai visat că un copil a fost mușcat de o fiară, atunci acest vis indică faptul că în viitor va apărea un număr mare de vampiri pe Pământ, ceea ce în primul rând va reprezenta un pericol grav pentru copii.

Pentru visător, un astfel de vis profețește o întâlnire cu Antihrist, care vrea să-l facă ucenicul său.

A vedea un bărbat însărcinat într-un vis este un semn că în viitor se va întâmpla în continuare ceea ce s-a vorbit de mulți ani, adică un bărbat va rămâne însărcinat și va naște un copil.

Poate că acest lucru nu se va întâmpla fără intervenția forțelor întunecate, dar acest fapt va glorifica acest om și copilul său în întreaga lume.

Dacă într-un vis ai văzut un copil cu dizabilități, atunci un astfel de vis avertizează întreaga umanitate despre pericolul pe care îl reprezintă atmosfera noastră poluată.

Pentru visător, acest vis profetizează o întâlnire cu o persoană care va avea mare nevoie de ajutorul lui.

Să visezi un copil murdar în brațele unei femei căzute – visul sugerează că Pământul este în pericol foarte mare.

În viitor, un număr fără precedent de oameni va fi infectat cu SIDA, iar umanitatea va fi pe cale de dispariție.

Dar când se pare că situația nu va schimba nimic, va apărea o persoană care va inventa un leac pentru această boală cumplită.

Dacă ai visat la un copil care nu avea membre, atunci un astfel de vis indică faptul că Pământul este în pericol real.

Datorită faptului că mediul înconjurător este foarte puternic poluat, o mulțime de copii se vor naște cu diverse dizabilități fizice, precum și tulburări psihice.

Să vezi un copil sănătos zâmbitor într-un vis este un semn fericit.

O vreme fericită va veni în sfârșit pe Pământ când dragostea va stăpâni lumea.

Oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie și foamete și, prin urmare, vor da naștere la mulți copii sănătoși și frumoși.

A visa la un copil care alergă peste pământ înseamnă reînnoire și simbolizează o nouă umanitate.

Un vis în care un copil strânge sau ucide un șarpe prezice că omenirea va găsi o modalitate de a preveni amenințarea războiului nuclear.

Dacă într-un vis te-ai văzut ca un copil, acesta este un semn că ai ajuns la acea linie a vieții atunci când trebuie să-ți reconsideri și să-ți schimbi viața.

A vedea un copil care plânge înseamnă a-ți pune în pericol viitorul.

A-ți căuta copilul într-un vis înseamnă a încerca să găsești speranța pierdută.

A vedea un copil culegând flori într-un vis înseamnă iluminare spirituală.

A ține un copil în brațe într-un vis înseamnă a încerca să găsești o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.

De ce visezi să ai un copil

Să ai un copil într-un vis este un semn bun. Nu ar trebui să vă fie frică de boli grave, stabilitatea și prosperitatea vor domni în afaceri. Pentru femeile căsătorite, un astfel de vis poate însemna și sarcină și apariția unui copil.

Folosește această perioadă pentru a începe noi proiecte, a implementa idei vechi și a dezvolta creativitatea – vei avea noroc.

Citeste mai mult:  Spirite într-un vis

da nastere unei fete

Nașterea unei fete într-un complot de vis este o veste bună și un angajament de succes. În viitorul apropiat, veți începe o afacere care va avea succes, va aduce popularitate și respect.

naste un baiat

Dacă s-a întâmplat să dai pe lume un băiat într-un vis, atunci în curând vei primi vești bune de la rude sau prieteni. De asemenea, un astfel de vis oferă apariția de noi idei și planuri pentru viitor.

Dă naștere unui copil conform cărții de vis a lui Miller

A avea un copil este în general interpretat pozitiv. Nașteți – semn bun, în viitorul apropiat, așteptați-vă la schimbări în bine, toate problemele și disputele care vă chinuie se vor rezolva singure și vor deveni un lucru al trecutului. De ce visezi să dai naștere unui copil pentru femeile aflate la vârsta fertilă – s-ar putea să rămâi însărcinată în curând. Un vis le avertizează pe fetele tinere necăsătorite – reputația ta este în pericol, trebuie să-ți prețuiești mai mult onoarea. Dacă un bărbat visează că naște, atunci își poate transpune în siguranță planurile în realitate.

Pentru a da naștere într-un vis – în cele mai multe cazuri, acesta este un semn favorabil. Un vis prezintă schimbări iminente în viață în bine, dacă acum ești îngrijorat de unele probleme, atunci în curând totul se va rezolva de la sine, toate disputele vor fi soluționate. Pentru femeile căsătorite, astfel de vise oferă posibilitatea de concepție dacă plănuiesc o sarcină. Interpretarea viselor A da naștere într-un vis de fete tinere sugerează să te gândești la reputația lor, poate un mod de viață prea obraznic îi duce pe alții la gânduri rele despre tine. Dacă un bărbat a visat un vis, înseamnă că este timpul să devii mai responsabil și să-ți asumi unele responsabilități în familie.

A da naștere unui copil conform cărții de vis a lui Freud

A da naștere unui copil este o posibilă concepție timpurie. Dacă vei naște, în viitor vei întâlni o persoană care ți se potrivește din toate punctele de vedere. În timpul nașterii, iubitul tău stă departe – are o amantă, stă lângă el sau îl ține de mână – este sprijinul și protecția ta.

A da naștere într-un vis – la concepție în realitate. Există un bărbat în visul tău, încearcă să-și amintești acțiunile, emoțiile. Dacă îți urmărește nașterea de departe, fără a interfera cu ceea ce se întâmplă, atunci în viața reală te înșală, probabil că are o amantă. Ține mâna sau stă doar aproape – te poți baza pe un partener, în spatele lui ca în spatele unui zid de piatră. Interpretarea viselor A da naștere într-un vis unui copil mort indică infertilitatea unuia dintre soți.

Pentru a da naștere unui copil conform cărții de vis a lui Vanga

Interpretarea lui Vanga: A da naștere unui copil – până la sfârșitul unei vrăjmășii de lungă durată, conflicte prelungite în interiorul familiei, schimbări globale. Visul indică și eliberarea energiei interne. Privind nașterea într-un vis – unele probleme vor apărea în realitate, dar dacă totul este în regulă cu copilul și femeia în travaliu, atunci necazurile nu te vor afecta prea mult. Privește din exterior propria naștere – poți schimba multe în viața ta, soarta îți oferă o șansă unică, este un păcat să nu o folosești.

A visa că vei naște într-un vis vorbește despre schimbări cardinale din viața ta, sfârșitul tuturor conflictelor și necazurilor, eliberarea energiei interne. Moartea unui nou-născut și a unei femei în travaliu prezice o tragedie la scară globală. Am visat la propria mea naștere – soarta îți oferă încă o șansă de a te îmbunătăți și de a începe viața de la început. Cu cât nașterea va fi mai ușoară și mai rapidă, cu atât îți va fi mai ușor să elimini greșelile trecutului.

Dă naștere unui copil conform cărții de vis a lui Hasse

Pentru a da naștere unui copil – în realitate faci toate eforturile pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă un vis a fost visat de o femeie însărcinată, atunci în viața reală va avea un fiu. Dacă ești prezentă doar la naștere, fii pregătit pentru pierderi neprevăzute. Interpretarea viselor Nașterea unui prizonier prezice o eliberare timpurie, pentru călători – o întoarcere pe pământurile lor natale și pentru pacienții grav bolnavi – plecarea într-o altă lume.

A da naștere într-un vis – se pare că visătorul își dorește în mod subconștient să-și realizeze planul. Călătorii de vis se preconizează că se vor întoarce acasă în curând, prizonieri – eliberare, grav bolnavi – moarte. Dacă urmăriți nașterea cuiva într-un vis, veți suferi pierderi neprevăzute în realitate.

Pentru a da naștere unui copil conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Nașterea unei fete prevestește crearea unei familii în viitorul apropiat. Dacă un bărbat este în apropiere în timpul nașterii, în realitate, îți vei putea depăși temerile.

Naște – Dispute (pentru o fată); bucurie (pentru o femeie); mesaj (pentru un bărbat).

A da naștere unui copil conform cărții de vis italiene a lui Meneghetti

Pentru a da naștere unui bărbat – în realitate ești departe de realitate, plutind constant în nori, ambițiile nu merg la unison cu oportunitățile, poți uita de planurile și visele tale, pentru că nu sunt fezabile. Într-un vis, urmăriți nașterea – în realitate este posibil să nu profitați de șansa de a vă îmbunătăți viața. Interpretarea în vis a nașterii spune că a venit perioada în care ești pregătit intern să-ți împlinești „rodul” vieții tale, să faci o faptă bună, să lași o urmă semnificativă în urmă.

Pentru a da naștere unui copil conform cărții de vis a lui Nostradamus

Dacă o femeie căsătorită în vârstă fertilă a avut un vis, înseamnă că în curând va rămâne însărcinată. Pentru o fecioară, un vis prezice pierderea inocenței. Vezi în visul tău o mulțime de femei în muncă – războaiele se vor opri, pacea și liniștea vor domni. Interpretarea viselor Nașterea unui șarpe într-un vis indică sosirea lui Antihrist, care aduce război, foamete, devastare, boli și alte necazuri. Pentru un bărbat, un vis prezice o cunoștință cu ceva care nu este deschis și necunoscut.

Dă naștere unui copil conform cărții de vis a țiganilor

A da naștere unui fiu – (Dacă un astfel de vis i se întâmplă unei femei care nu este de fapt însărcinată), atunci înseamnă succes perfect în toate întreprinderile; dacă un astfel de vis este visat de o fată, îi prefigurează bucuria, sărbătoarea, dansul și alte distracție și plăceri; dacă un om are un astfel de vis, îi aduce profit, câștig și bogăție.

De ce visezi să dai pe lume un băiat

Procesul de a avea copii simbolizează adesea un fel de reînnoire și începutul unei noi căi de viață. Dar uneori, în vise, această imagine poate să nu aibă cel mai pozitiv sens. Vom lua în considerare, de ce visezi să dai pe lume un băiat în vis, și ce spun cei mai populari interpreți ai viziunilor nocturne despre această imagine.

Subconştient

La nivel subconștient, nașterea este ceva care promite schimbări serioase în viață. Este posibil să fii în pragul ușii lor și să te sperie. Dar nu neapărat – poate că ești fericit să accepți evenimentele care se întâmplă și chiar să te străduiești să-ți schimbi viața.

Pe de altă parte, nașterea este dureroasă și dureroasă, prin urmare, în subconștientul feminin, această imagine poate fi asociată cu experiențe, frică, suferință, senzații dureroase. Dacă în viziunea ta nașterea merge prost și ești chinuit, atunci în lumea reală nu experimentezi cele mai plăcute sentimente. Este posibil ca cineva să vă fi cauzat dureri psihice severe.

Citeste mai mult:  Văzând o perie de păr într-un vis

Carte de vis popular

În interpretul popular se dau diverse explicații pentru de ce visezi în vis să dai naștere unui fiu:

 • dacă ai nu un copil, ci doi deodată – pentru o femeie căsătorită, acesta este un semn că, în realitate, poate rămâne însărcinată. Dar și această imagine prevestește o îmbunătățire a afacerilor și o posibilă creștere a salariului;
 • ai un copil frumos – in realitate poti cunoaste un barbat care va fi mai mic decat tine;
 • Am visat că ai născut un copil sănătos – totul va fi bine în viața ta de familie, iar lucrurile la locul de muncă vor merge în sus;
 • dacă un bărbat a visat că a devenit tată, norocul ar însoți afacerile, așa că profită de momentul pentru a câștiga cât mai mulți bani. Dacă în același timp copilul a vorbit aproape imediat sau a început să meargă, puteți face o afacere foarte bună;
 • nașterea cu soțul tău pe cont propriu este un semn că iubirea, înțelegerea și armonia domnesc în familia ta. Probabil că relațiile cu prietenii se dezvoltă perfect;
 • bărbatul a visat că el însuși dă naștere – era pregătit pentru orice pentru a-și atinge scopul;
 • soțul naște într-o casă necunoscută – nu iei inițiativa, motiv pentru care ratezi multe șanse. Încearcă să fii mai activ pentru a realiza ceea ce îți dorești;
 • Am visat că cineva îți spunea despre nașterea unui fiu – cineva din mediul tău se comporta necinstit. Aceasta poate fi o persoană foarte apropiată de tine;
 • dacă ai visat la apariția unui copil mort – de fapt, acesta nu este un motiv de emoție. Probabil vei avea nevoie de ajutor și îl vei primi;
 • nasterea unui bebelus cu parul roscat este un semn ca te vei casatori cu succes daca esti inca singura;
 • nașterea, în timpul căreia apare un copil dureros și slab – un simbol al faptului că unele dintre acțiunile tale pot provoca negativitate printre altele;
 • ai născut un copil cu dinți – un semn pozitiv care prezice un fel de actualizări și schimbări;
 • nașterea s-a încheiat și îl alăptați imediat – semn că sănătatea voastră va fi puternică. Veți simți un val de vitalitate.

Interpretarea visului lui Freud

Interpretul a stabilit că nașterea unui copil este adesea un vis înainte de a întâlni un nou iubit. Este posibil ca partenerul tău să devină cel cu care vei fi gata să trăiești tot restul vieții. Deși inițial s-ar putea să nu-i acordați nici măcar atenție.

Adesea, procesul de naștere pentru o fată tânără prevestește o sarcină reală. Dar îi spune bărbatului că trebuie să fii mai atent cu conexiunile. Contactele neprotejate amenință să se transforme în copii neplanificați, așa că aveți grijă.

Sonnik Miller

В Cartea de vis a lui Miller pentru a da naștere unui băiat într-un vis pentru o femeie – un semn că viața ta se poate schimba în bine în curând. În funcție de circumstanțele în care vi se apare visul, se poate vorbi de succes în sfera personală, schimbări pozitive în serviciu sau studiu. Este posibil să așteptați cu adevărat o adăugare în familie.

Dacă viziunea este o fată tânără și singură, atunci acesta poate fi un avertisment. Ar trebui să fii mai atent la reputația ta. Dar ca un bărbat să vadă cum naște este un semn că va încerca să evite noile obligații.

Dream Vanga

Vanga credea că apariția unui moștenitor într-un vis simbolizează adesea schimbări pozitive. De obicei, prezice eliminarea tuturor problemelor, îmbunătățirea sănătății. Adesea, un vis prezice și o îmbunătățire a stării tale financiare. Dar clarvăzătorul a sfătuit să acorde atenție nu numai faptului însuși apariției imaginii, ci și modului în care copilul s-a născut pe lume:

 • nașterea a fost lungă și dureroasă, dar în același timp totul s-a terminat cu bine – de fapt, s-ar putea să întâlnești obstacole. Totuși, totul se va termina cu bine pentru tine;
 • daca totul merge rapid si fara durere, in realitate vei primi ajutor in momentul in care rezolvi o noua problema. Datorită acestui lucru, vei răsufla ușurat;
 • visează că unul dintre prietenii tăi naște – în lumea reală vei primi vești pozitive;
 • un băiat i se naște cineva din rudele tale – această familie nu va mai întâmpina dificultăți materiale;
 • fiica dă naștere pe nepotul tău – de fapt, viitorul ei va fi fără nori și sigur;
 • Am visat că ai născut gemeni – în curând vei primi vești bune. Este posibil ca venitul tău să se dubleze. Și pentru o femeie căsătorită, acest simbol va spune că totul va fi în siguranță și calm în familie;
 • dacă o fată singură a visat că a devenit mama gemenilor siamezi, acesta este un semn că se va căsători cu cel pe care îl iubește. Dar pentru o femeie căsătorită, un vis prevestește o sarcină, care poate apărea cu complicații.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretul a stabilit că astfel de viziuni pentru o femeie au de obicei o culoare emoțională puternică. Cel mai probabil, se gândește serios la o posibilă maternitate. Pentru a înțelege cum vă simțiți în legătură cu acest lucru, amintiți-vă dacă procesul de naștere a fost nedureros. Poate că încă nu vrei copii.

Carte universală de vis

În această carte de vis, nașterea unui băiat este un semn că îți vei îmbunătăți poziția. Aceasta poate fi dobândirea de bogăție, schimbări plăcute în viața personală și alte lucruri pozitive. În perioada următoare, nu va trebui să vă faceți griji pentru nimic.

Dacă visezi că un nou-născut începe imediat să vorbească, acesta este un semn că nu te vei confrunta cu sărăcia sau sărăcia. Viața ta va merge cu măsură și bucurie. Pentru a vedea cum naște mama ta – va avea nevoie de ajutorul tău. Fiica ta – nu trebuie să-ți faci griji pentru viața ei de familie. Totul va iesi grozav.

Pentru o femeie, un vis poate fi, de asemenea, un indiciu despre unde va veni ajutorul. Poate că rudele, un soț sau altcineva din cercul interior vor ajuta la realizarea unei schimbări în bine.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezotericul credea că nașterea unui moștenitor pentru o femeie este un semn că va trăi o viață fericită și prosperă. Dacă un bărbat este prezent la naștere, atunci el va putea face față dificultăților pe care le-a întâmpinat în viața reală.

Dacă ai visat că nu îți dorești nașterea unui copil – de fapt, te vei deranja în zadar. Am visat un copil care știe deja multe – un simbol al faptului că vei depăși toate încercările posibile.