Accident de mașină de vis fără victime

Care a fost visul unui accident de mașină cu participarea mea?

Intrarea într-un accident cu orice mașină în timpul unui vis de noapte în cărțile de vis are multe interpretări. Pentru a înțelege un astfel de vis, se recomandă să luați în considerare dacă acest incident a dus la moarte, dacă au existat mai multe victime, ce culoare avea mașina și alți factori suplimentari. Aceste detalii vor ajuta la determinarea dacă un astfel de vis prefigurează vreun eveniment tragic după trezire.

De ce visez la un accident de mașină cu participarea mea?

Dacă visezi un accident de mașină cu participarea ta, înseamnă că te îndrepți prea grăbit către obiectivul urmărit, iar această grabă va duce la consecințe negative. Probabil, dedici prea mult timp unui lucru, din cauza căruia nu observi alte domenii importante ale vieții și îți arde viața degeaba.

Pentru a evita dificultățile, este recomandat să vă reconsiderați prioritățile și să petreceți mai mult timp cu cei dragi.

Interpretarea visului în care ați fost implicat într-un accident depinde direct de următorii factori:

 1. Dacă ai supraviețuit unui accident de mașină și ai scăpat în mod miraculos de apariția victimelor – poți preveni dificultățile viitoare, precum și să-ți îmbunătățești bunăstarea financiară, să construiești relații cu persoana iubită și să scapi de problemele de sănătate.
 2. Accidentul, în care conduceai o mașină, s-a desfășurat fără victime grave – trebuie să iei o decizie serioasă, totuși, îți este frică de consecințe și nu vrei să-ți asumi responsabilitatea. Pentru a obține succesul, ar trebui să fii eliberat, să renunți la toate îndoielile și să faci un pas încrezător înainte.
 3. Dacă în timpul unui accident de mașină ai fost lângă șofer, iar prietenul tău conducea, a cărui neglijență a provocat accidentul, ar trebui să te gândești serios la comunicarea ulterioară cu această persoană. O astfel de prietenie poate duce la consecințe negative în viitor.
 4. Dacă într-un vis mașina ta a intrat într-un troleibuz sau autobuz, acesta este un semn care indică instabilitatea vieții tale. Poate că ai devenit o persoană mai retrasă, evitând activitățile sociale, comunicarea cu rudele și prietenii. Pentru a vă normaliza viața în toate domeniile, este recomandat să petreceți mai mult timp cu cei dragi.
 5. Dacă ați reușit să evitați un accident, principala interpretare din cărțile de vis este să scăpați de problemele care vă chinuie de mult timp.

Ce culoare era masina?

Culoarea mașinii văzută în timpul somnului va ajuta la determinarea celei mai precise interpretări:

 • albastru – evenimente importante se vor întâmpla în viitorul apropiat și nu le veți putea preveni în niciun fel;
 • galben – se împletesc intrigi împotriva ta sau te așteaptă o întorsătură bruscă în viață, datorită căreia îți vei reconsidera valorile obișnuite;
 • negru – există o persoană invidioasă în mediul apropiat, îți poate afecta negativ cariera și relațiile cu rudele sau cu cineva drag;
 • roșu – ești îndrăgostit sau pasiune puternică, ceea ce poate duce la începutul unei relații serioase;
 • alb – circumstanțele vieții se vor dezvolta într-un mod imprevizibil și va trebui să iei rapid o decizie importantă;
 • albastru – în curând vei întâlni o persoană influentă care îți va schimba viața în bine;
 • gri – în realitate, va avea loc un șoc negativ ascuțit și nu poate fi evitat.

Vederea unui accident de mașină în timpul unui vis de noapte cu mașina căzând într-o râpă sau răsturnându-ți mașina prezice că călătoriile de afaceri sau de familie efectuate în lunile următoare nu vor duce la consecințe negative.

accident cu victime

Interpretări ale viselor în care un accident a dus la apariția victimelor:

 1. Dacă oameni cunoscuți au fost răniți într-un accident, în realitate acesta nu este un prevestitor al morții sau al unei boli grave. O astfel de viziune de noapte indică invidia inconștientă față de acești oameni – vrei ca succesul lor să devină al tău. Încercați să depășiți o astfel de dorință, deoarece acțiunile erupții suplimentare vă pot afecta negativ viața.
 2. Când visezi la un accident pe orice mașină cu participarea ta și cu victime, aceasta prezice moartea iminentă a unei persoane dragi sau o deteriorare bruscă a bunăstării tale. De asemenea, este un semn care indică apariția unor probleme la locul de muncă sau o deteriorare a relațiilor în familie. Este recomandat să vă pregătiți mental pentru problemele iminente și să începeți să le rezolvați cu atenție, fără a reacționa la sentimentele care apar – acest lucru vă va ajuta să scăpați de ele cu pierderi minime.
 3. Dacă în timpul accidentului te aflai în mașina ta și a dus la moartea unei rude sau a unei persoane dragi, aceasta prezice o viață lungă pentru victimă, plină de evenimente vesele și memorabile.
 4. Moartea străinilor într-un accident de mașină cu participarea dumneavoastră simbolizează dificultăți financiare neașteptate iminente.

Dacă într-un vis devii un martor involuntar al unui accident, simțiți-vă liber să vă bazați pe forțele proprii în toate eforturile, ignorând instrucțiunile altora, angajaților, prietenilor sau rudelor. Urmând recomandările prietenilor, vei lua decizia greșită, ceea ce va duce la pierderi financiare, la o scădere rapidă a carierei sau chiar la concediere.

De ce să visezi la moartea ta într-un accident?

Dacă visezi să intri într-un accident pe cont propriu sau cu mașina altcuiva, care a dus la moartea ta – în viața reală va veni o dâră neagră, vor apărea probleme cu rudele sau colegii de muncă, vor apărea probleme de sănătate. Și, de asemenea, acest vis oferă adesea o ceartă rapidă cu persoana iubită și o dezamăgire puternică în el.

Cine a avut un astfel de vis?

Când interpretați un vis despre un accident de mașină, este important să luați în considerare cine l-a visat:

 • pentru o fată – din cauza calomniei unei persoane familiare, vă așteaptă necazurile vieții, de aceea este recomandat să evitați comunicarea sinceră cu persoane neverificate;
 • o femeie adultă – vei avea o relație care se înrăutățește cu managerul tău, din cauza unei greșeli grave pe care ai făcut-o, care poate duce la o retrogradare, concediere și chiar un conflict cu iubitul tău;
 • un bărbat căsătorit – un semn al problemelor cu un prieten apropiat la locul de muncă sau în viața de familie, dar el poate rezolva cu ajutorul tău;
 • unui tânăr singuratic – prezice cheltuieli rapide fără sens și necugetate, care pot duce la pierderea unei sume mari și chiar la faliment.

Dacă ai visat un accident și te afli într-o relație care nu este pecetluită de căsătorie, aceasta indică nemulțumirea față de comportamentul sufletului tău pereche, pe care îți este frică să-l recunoști deschis. Este necesar să faceți eforturi pentru a rezolva problema care a apărut, altfel este posibilă o pauză timpurie.

Nu ar trebui să vă panicați imediat dacă ați avut un accident într-un vis – mulți șoferi sunt îngrijorați în mod subconștient de mașina lor, astfel încât să poată vedea un astfel de vis. Adesea, un astfel de vis este o reacție a subconștientului la un șoc sau șoc emoțional sever, recent experimentat.

Citeste mai mult:  Soțul sărutând pe altul în vis

În plus, un accident de mașină care a avut loc în vederea nocturnă poate sugera că vă efortați excesiv în viața reală. Încearcă să rămâi în aer și să-ți dai seama ce vrei cu adevărat.

accident fără victime

Interpretarea viselor Accident fără victime a visat de ce într-un vis un accident fără victime? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un accident fără victime într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Accident

Un accident visat promite o întâlnire în realitate și o lungă explicație cu o persoană îngustă, dar ambițioasă – asta dacă observi evenimentele care au loc în vis, ca din exterior.

Un alt lucru este să fii participant la accident. În acest caz, totul sugerează că ai putea fi în pericol din partea forțelor adverse.

Dacă în același timp ai fost lovit de orice vehicul terestre, cu siguranță vei evita orice complicații și necazuri.

Dacă tu însuți te-ai lovit în urma unui accident – în realitate, nu te aștepta la satisfacție de la restul pe care ai decis să-l permiți.

Dacă ai fost în pragul unui accident teribil, dar l-ai evitat cu bucurie, totul va fi bine, vei putea evita cu sinceritate o coliziune cu inamicul planurilor tale.

Un accident care s-a întâmplat la bordul unui avion de linie îți promite multe planuri noi care pot aduce o oarecare confuzie și anxietate în viața ta.

Un accident pe o navă maritimă este o veste bună, spre succes într-o problemă dificilă.

Dacă mori în timpul unui naufragiu, o persoană foarte apropiată îți va cere ajutor, ceea ce te va costa foarte mult risc.

Dacă necazurile nu ți s-au întâmplat pe mare, atunci tu însuți vei avea nevoie de protecția și ajutorul unui prieten.

Interpretarea viselor – Accident

Participarea la un accident de transport sau prezența în cazul unei defecțiuni a echipamentului, orice mașină sau unitate indică încălcări ale activității organelor genitale sau teama pentru funcționarea acestora, care poate fi cauzată de suprasolicitare fizică sau emoțională.

Mai multe defecțiuni sau accidente într-un vis vorbesc despre frica de moarte.

A intra într-un accident sau sub un vehicul înseamnă dorința de a avea un contact sexual.

Prezența rudelor sau a persoanelor apropiate în timpul unui accident sau a unei avarii indică un conflict în curs de dezvoltare cu aceștia, pe care încă îl rețineți.

Interpretarea viselor – Accident

Interpretarea viselor – Accident

Un accident într-un vis este un semn nefavorabil.

Dacă ai visat că ai fost într-un accident de mașină, pregătește-te pentru orice circumstanțe neprevăzute. Acordați o atenție deosebită sănătății.

Dacă într-un vis ai reușit să eviți un accident, în viață vei ieși onorabil dintr-o situație confuză.

Dacă într-un vis ați asistat doar la o catastrofă, atunci vor apărea anumite circumstanțe neprevăzute, dar nu vă vor provoca prea mult rău.

Văzând doar consecințele dezastrului, în realitate încearcă să nu te bazezi pe alții. Atunci toate planurile tale vor fi îndeplinite la timp.

Un accident poate fi visat ca un prevestitor al unei pasiuni furtunoase, mistuitoare, pentru o persoană neobișnuită, extraordinară. Poate vei experimenta momente de neuitat de fericire și beatitudine care vor rămâne pentru totdeauna în memoria ta.

Interpretarea viselor – Accident

Un accident este un semn elocvent care îți spune să încetinești.

Evaluează-ți situația actuală.

Ce vrei de la viață? Înainta încet și în mod deliberat.

Un accident de mașină poate reprezenta corpul tău fizic, un accident de apă se poate referi la corpul tău emoțional, iar un accident de avion se poate referi la corpul tău spiritual.

Interpretarea viselor – Accident accident rutier

Ea personifică tendințele suicidare, eventual ascunse, care se pot manifesta cu orice ocazie.

Un accident într-un vis poate indica și impactul unei naturi negative, care este transmisă de o altă persoană în mod inconștient.

Într-un vis, acea persoană poate fi reprezentată sub forma unui șofer de mașină sau a unei persoane care stă lângă el sau sub forma unor persoane dintr-o altă mașină implicate într-un accident.

Interpretarea viselor – Accident

O surpriză neplăcută pe parcurs. Văzând un accident din lateral – un eveniment neplanificat va perturba planurile prietenilor tăi apropiați. Acest lucru vă va afecta indirect așteptările pentru schimbări în bine.

Citeste mai mult:  Primește un cadou într-un vis

Imaginează-ți că accidentul se termină fericit. Toate au rămas în viață, iar prejudiciul a fost compensat de mai multe ori.

Interpretarea viselor – Accident

Dacă vezi vreun accident într-un vis, trebuie să ai de-a face cu o persoană proastă, proastă.

Participarea ta la accident înseamnă o coliziune, un conflict cu oameni care îți sunt ostili.

Interpretarea viselor – victimă

Deveniți o victimă: de fapt, sunteți o victimă și de bunăvoie.

Doar că ești atât de aranjat să prinzi o victimă: în viața reală, te străduiești să ai mai mult decât ai.

Nu sunteți pe deplin mulțumit de starea actuală a lucrurilor și a lucrurilor.

Dar în căutarea mai multor lucruri, uiți de multe reguli pe care trebuie să le respecte fiecare persoană decentă.

Folosești fără milă alți oameni pentru a-ți atinge obiectivele.

Salvați victima: în viitorul apropiat, o persoană dragă vă va cere ajutor.

Fără îndoială, îl vei reda, dar în același timp nu-ți vei nega plăcerea de a moraliza.

Poate ați avertizat odată această persoană despre posibilele consecințe negative ale comportamentului său.

Dar apoi nu te-a ascultat și după un timp a venit să ceară ajutor.

Fă un sacrificiu: în scopurile tale, de multe ori călci în picioare interesele altor oameni.

În adâncul sufletului tău, realizezi că faci greșit, dar nu știi cum să acționezi diferit și nu vrei.

Ai grijă, într-o zi te vor trata la fel și va fi o persoană din cercul tău interior.

Interpretarea viselor – victimă

Ei s-au văzut ca fiind o victimă a unui fel de intrigi – indiferent de modul în care inamicii au avut mai mult de tine. Relațiile tale de familie pot deveni, de asemenea, tensionate.

Dacă într-un vis cineva a devenit victima ta, s-ar putea să strângi bogății în mod necinstit.

Dacă într-un vis ai sacrificat pe cineva, atunci în viața reală sacrifici adesea interesele celeilalte jumătăți. De ce crezi că vei fi înțeles și cu siguranță iertat? Procedând astfel, riști să pierzi o persoană dragă.

De ce visezi un accident fără sau cu participarea mea – o carte de vis. Intrați într-un accident cu sau fără victime

De ce visezi la un accident

A sta la volanul mașinii altcuiva și a avea un accident pe ea înseamnă o concediere sau o schimbare a locului de muncă din cauza unei situații conflictuale.

 • vesti proaste
 • Conflicte cu cei nedoritori
 • Ceartă cu persoana iubită
 • Avertizare asupra dificultăților viitoare
 • Dezamăgire.

Un accident de mașină într-un vis vorbește despre tulburări interioare, anxietate. Poate că persoana este îngrijorată și îngrijorată de orice problemă. Visul avertizează că visătorul ar trebui să se calmeze și să nu acționeze în grabă. Merită să acordați mai multă atenție acelor oameni care au fost cu voi într-un vis. Ei pot avea nevoie de ajutor și sprijin.

O mașină a luat foc după un accident prevestește o ceartă gravă sau scandal între îndrăgostiți.

Un accident fără participarea unui visător

Multe cărți de vis susțin că a vedea un accident de mașină într-un vis, dar nu a participa la el, înseamnă necazuri care te vor afecta doar indirect. Visătorul este sfătuit să fie mai atent în afaceri pentru a evita problemele.

culoarea mașinii

Culoarea unei mașini care a fost într-un accident poate spune multe:

 • Culoare neagră – fiți mai atenți la finanțe
 • Culoare albă – încercați să intrați mai puțin în conflict
 • Culoare albastră – dificultăți la locul de muncă
 • Culoare galbenă – fii mai calm, mai puține emoții
 • Culoarea roșie – dificultăți în dragosteaccident de autobuz

Dacă un autobuz i s-a întâmplat un accident de mașină, atunci acest lucru prevestește probleme pentru visător – planurile nu se vor împlini.

Interpretarea a ceea ce înseamnă visul unui autobuz care a avut un accident:

 • Bărbat care suferă de depresie
 • Așteptați-vă la schimbare
 • Sunteți șofer de autobuz – un avertisment despre o eroare de trezire
 • Am văzut un accident de circulație care a implicat un autobuz din lateral – renunțați la planul dvs.

Accident de circulație cu motocicleta

În multe cărți de vis, se crede că o motocicletă simbolizează munca. Un astfel de vis promite dificultăți la locul de muncă sau chiar concediere. Încercați să evitați situațiile conflictuale.

Un alt sens al unui astfel de vis este trădarea unei persoane dragi, prieten.

Accident de mașină mare

A supraviețui unui mare accident teribil într-un vis înseamnă a ieși cu succes dintr-o situație dificilă din viață.

 • Mai multe mașini stricate într-un accident – vei găsi multe obstacole în drumul spre atingerea obiectivului tău.
 • A supraviețui unui vis după un accident de circulație este întotdeauna un semn bun. Veți găsi succes în orice demers sau doar un bonus frumos.

Accident de mașină cu victime

Un accident într-un vis este un avertisment despre ceva.

 • Există morți sau răniți – în realitate, visătorul așteaptă pierderi, dificultăți.
 • Am văzut rude sau persoane apropiate care au fost rănite – acordați-le mai multă atenție în viață.
 • Dacă visezi un accident cu răni grave, fii atent în treburile tale.Moartea in vis

Un vis în care o persoană a murit într-un accident este un avertisment că visătorul își poate aduce probleme. Nu vă grăbiți și faceți acte erupții. În viitorul apropiat, este posibilă o perioadă dificilă de viață. Ne-am văzut propriul corp fără viață – așteptați-vă la o pierdere serioasă.

Accident rutier fără victime

Un astfel de vis poate fi interpretat în moduri diferite. Uneori promite o întâlnire cu un inamic care va distruge toate planurile.

 • Dacă ați condus și ați rămas nevătămat, atunci ar trebui să planificați cu atenție alte acțiuni. Acest lucru te va ajuta să obții ceea ce îți dorești.
 • Dacă nu ați văzut accidentul în sine, dar ați văzut o mașină spartă, aceasta înseamnă că, în realitate, va trebui să depuneți multe eforturi pentru a atinge obiectivul. A ajuta o victimă într-un accident prevestește o întâlnire plăcută.
 • Am văzut într-un vis că o ambulanță a sosit după un accident, ceea ce înseamnă că în realitate vei avea un asistent.

Citeste mai mult:  Într-un vis ei dau flori, ceea ce înseamnă

Vederea unui accident într-un vis – interpretare a cărților de vis

Părerea lui Miller

Gustav Miller credea că vizionarea unui accident în vis este un semn rău. Este posibil să fii nevoit să te confrunți cu evenimente neașteptate care vor duce la consecințe negative. Așteaptă-te la o confruntare cu o persoană ambițioasă care are o anumită influență asupra vieții tale.

Dacă într-un vis a fost posibil să se evite o coliziune, atunci aceasta înseamnă că, în realitate, există șansa de a rezolva totul. Gravitatea unui accident într-un vis poate fi comparată cu dificultățile care vă așteaptă în viață.

A vedea un vis în care ești vinovatul incidentului înseamnă că în curând, în realitate, va trebui să treci cu dureri de conștiință pentru acțiunile tale.

Accident: cartea de vis a lui Vanga

Vanga a spus că un accident de mașină într-un vis nu înseamnă nimic rău. În curând va apărea lângă tine o persoană, care va aduce cu el o mulțime de lucruri noi și interesante. Simțind experiențe negative într-un vis, așteaptă-te la un val de emoții pozitive.

Dacă într-un vis conduceai o mașină și te-ai prăbușit, atunci schimbările pozitive în viață se pot aplica și mașinii. Poate că este să cumperi o mașină nouă sau să vinzi una veche. Este posibil ca mașina să devină un participant direct la cunoașterea destinului tău viitor.

Prin urmare, nu vă fie teamă – un astfel de vis nu are consecințe negative.

Interpretare conform cărții de vis feminine

Dacă o femeie a visat la un accident, atunci acesta este un adevărat semn al destinului. Visul în care ea este vinovată de dezastru promite o întâlnire fatidică. O furtună de sentimente și pasiuni o va copleși. Cartea de vis nu prevestește dragoste veșnică – poate fi o poveste de dragoste pe termen scurt sau una lungă, dar emoțiile de neuitat vor fi cu siguranță amintite toată viața.

Accident rutier: cartea de vis a secolului XXI

Înșelăciune sau fraudă în realitate – aceasta este ceea ce visează să intre într-un accident de mașină în cartea de vis a secolului 21. Fii mai atent la orice probleme financiare și este mai bine să amâni cu totul tranzacțiile și achizițiile majore.

Un accident pe drum poate indica, de asemenea, apariția unor situații conflictuale, o comunicare strânsă cu cei care nu doresc.

Dacă sunteți rănit, atunci, în realitate, va trebui să experimentați angoasa mentală sau resentimente.

Interpretarea viselor accident de mașină fără victime

De ce visezi la un accident de mașină fără victime? Interpretarea visului interpretează viziunea visului ca un precursor al dificultăților, conflictelor, încercărilor. Cu toate acestea, un astfel de complot într-un vis promite și sprijin din partea unui fost concurent sau o pasiune violentă pentru o personalitate strălucitoare.

Pregătește-te pentru a face față provocărilor

Ai avut un accident de mașină cu participarea ta? Planurile tale importante vor fi perturbate de un eveniment neprevăzut. Într-un vis, să vezi accidentul de mașină al altcuiva fără victime – aceste dificultăți îi așteaptă pe cunoscuți, dar te vor afecta și pe tine.

O astfel de viziune, conform cărții de vis, avertizează o persoană despre aceeași problemă în realitate. Prin urmare, este indicat după aceasta, dacă este posibil, să refuzați călătoria cu vehiculul, sau măcar să le limitați.

Exercitați reținere și prudență

Ciocnirea într-o altă mașină într-un vis, zdrobirea ambelor vehicule înseamnă: trebuie să fii mai reținut în cuvinte și fapte. Acum visătorul este foarte nesăbuit – acest lucru poate provoca consecințe neplăcute.

Ai avut un accident de mașină cu participarea ta? Interpretarea viselor raportează: în realitate va exista o coliziune cu persoane ostile. Trebuie avut grijă pentru a minimiza daunele.

Prea multă încăpățânare poate strica totul

A vedea un complot similar într-un vis înseamnă, de asemenea, că unele speranțe pe care le-ați construit despre un rezultat important vor eșua.

Un accident de mașină care nu a costat victimele avertizează împotriva perseverenței excesive care poate distruge toate planurile. Uneori ar trebui să așteptați până când situația se rezolvă de la sine și să nu puneți presiune asupra ei.

Doborât într-un vis cu mașina, dar rănile grave au fost evitate? Interpretarea visului spune: dificultăți, necazuri la locul de muncă vă așteaptă.

Nuanțele relațiilor

De ce visezi să conduci o mașină într-un gard, să o spargi în bucăți și să nu te rănești? Interpretarea visului promite un sprijin neașteptat din partea unei persoane care până de curând a fost un concurent.

Ai visat să lovești un stâlp într-o mașină? Un conflict cu repriza a doua se așterne din cauza geloziei. Încercați să vă dovediți loialitatea, dar nu ajungeți la extreme atunci când apar suspiciuni neconfirmate.

De ce să visezi un accident de mașină fără victime, dar cu scântei strălucitoare, foc? Interpretarea visului avertizează: necazurile personale vin. O ceartă serioasă, un scandal major se va întâmpla cu o soție (soț) sau iubit (amant).

Interpretarea unui vis despre un astfel de accident poate fi următoarea: visătorul va avea o pasiune consumatoare pentru o persoană foarte interesantă. Vă va permite să trăiți multe momente fericite. Chiar și căsătoria este posibilă.

Care a fost accidentul?

Amintiți-vă ce fel de accident de mașină ați văzut:

 • răsturnat – trăiește emoții neobișnuite;
 • a zburat într-un șanț – vă veți găsi într-o poziție incomodă;
 • a condus într-un copac – cunoscuții vor fi atrași de probleme cu setea lor de divertisment;
 • s-a izbit de un perete, dar a scăpat de răni – există un test serios pe care nu îl vei trece.

Cu toate acestea, dacă într-un vis au spart peretele pe care l-au întâlnit, aceasta înseamnă: scopul poate fi atins dacă se arată fermitatea intențiilor și rezistența.

Cartea de vis a lui Miller: circumstanțele vor deveni mai complicate

De ce visează că ei înșiși conduceau o mașină și au avut un accident de mașină fără victime? Trezirea ar trebui să se pregătească pentru situații neprevăzute, complicarea circumstanțelor.

Alege-ți visul

A visat la un accident cu victime

Interpretarea viselor accident de mașină

Într-un vis, intră într-un accident de mașină

De ce visezi la un accident?

De ce visezi la un accident de mașină?

De ce visezi la un accident pe drum?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.