Visează la o sirenă

De ce visează o sirenă? Interpretarea viselor – sirenă. Interpretarea viselor

O persoană într-un vis vede imagini care sunt o reflectare a vieții reale. Astfel, subconștientul într-o formă voalată avertizează asupra evenimentelor viitoare. Adesea, în vise, apar creaturi mitice care semnalează situații non-standard. Atunci trebuie să fii în gardă și să încerci să nu permiti frivolitatea.

De ce visează o sirenă? Imaginea unei femei cu o coadă de pește este plină de înșelăciune și mister. Merită într-un vis să cedeți în fața farmecului și a discursurilor dulci ale unei frumuseți marine? Pot să iau cadouri sau doar să vorbesc cu ea? Visele cu o sirenă au multe interpretări.

Ce promite aspectul unei femei pește?

În legende și basme, sirenele sunt fete frumoase care au doar intenții bune. Dar în credințele populare, aceste creaturi nu sunt atât de inofensive. De exemplu, în mitologia slavă, sinuciderile înecate au devenit sirene. Nutreau ranchiună față de bărbați, așa că i-au atras în piscină. În timpul săptămânii sirenelor, aceste creaturi s-au transformat în fete și au ajuns la țărm. Au condus dansuri rotunde și au interpretat dansuri bizare. Dar nu ar trebui să te apropii de ei, pentru că te-ar putea gâdila până la moarte sau te-ar putea târî până în fundul rezervorului.

Conform acestor credințe, a vedea o sirenă în vis nu este cel mai bun semn. Ondinele sunt considerate un simbol al iubirii nefericite și al iluziilor pierdute. Apariția lor într-un vis este o premoniție a dorului iminent, a unei pierderi iminente sau a necazurilor fără sens. Există o altă interpretare, conform căreia frumusețea apei aduce bucurie, vești bune sau un eveniment fericit. Dar se crede că nu vor dura mult și în curând vor fi înlocuite cu amărăciune.

A fi un ondin într-un vis

Dacă într-un vis te vezi ca o sirenă, ar trebui să fii atent la felul tău de a comunica cu alți oameni în viața reală. Poate că cunoscuții sunt nemulțumiți de comportamentul tău pentru că ești prea nepoliticos sau intruziv. Sau poate ești foarte concentrat pe muncă și nu petreci timp cu familia și cu cei dragi.

De asemenea, conform cărții de vis, a deveni o sirenă înseamnă a fi imprudent și frivol. Acest lucru se exprimă în principal prin faptul că a devenit un comportament obișnuit să flirtezi cu toți membrii sexului opus. Acest lucru poate provoca gelozie sau poate provoca dezacorduri cu a doua jumătate.

Prinde o sirenă

Dacă prinzi în mod intenționat o frumusețe a mării într-un vis, atunci există o conotație sexuală în ea. Aceasta înseamnă că o persoană în viață își stabilește obiectivul de a câștiga cât mai multe victorii asupra sexului opus. Dar nu vor aduce fericire reală în detrimentul sentimentelor altora. Aceasta este o viziune care avertizează asupra sațietății rapide cu sexul opus. Un acvariu cu sirene într-un vis aparține aceleiași interpretări, doar că aici există un subtext mai pronunțat.

Dar un ondin, prins accidental pe o momeală sau pe o plasă, simbolizează un flirt ușor trecător sau o scurtă aventură amoroasă.

Câteva frumuseți ale mării

Dacă ai visat la un dans rotund al sirenelor, atunci inspirația te va vizita cu siguranță. Undines va ajuta la realizarea unui proiect planificat sau la realizarea creativității (pentru a scrie o melodie frumoasă, o imagine și așa mai departe).

Dar sirenele care te trag în direcții diferite, parcă te-ar sfâșie, nu sunt un semn bun. Este mai mult un avertisment despre a fi împrăștiat în viața reală. Poate nu ai obiective clare sau ai un număr nesfârșit de hobby-uri, hobby-uri, multe proiecte neterminate. O astfel de incertitudine în viitorul apropiat va duce la un sentiment de lipsă de sens a vieții tale. Nu ar trebui să fiți împrăștiați peste fleacuri, este mai bine să vă stabiliți un obiectiv și să-l urmați sistematic. Acest lucru te va feri de necazuri.

Acțiuni de sirenă

Conform cărții de vis, o sirenă care se odihnește pe pietre sau lângă un iaz este un simbol al orbirii în relațiile amoroase. Asta înseamnă că nu observi o persoană devotată lângă tine care te prețuiește sincer. În acest caz, există o imagine ideală a unui partener pe care doriți să-l vedeți de sexul opus. Acest tip de joc de căutare a iubirii mitice și a noilor senzații duce doar la schimbarea constantă a partenerilor. Este suficient să te uiți în jur și o vei vedea pe cea la care ai visat de mult.

Dacă un ondin era obraznic, stropind cu apă, ar trebui să te ferești de bârfă. Ele pot veni de la o persoană dispărută de mult în trecut și vă afectează nu numai pe dvs., ci și familia. Nu încercați să găsiți scuze și să infirmați rapoartele false. Ignoră-i, iar bârfa se va termina în curând, iar atacatorul va regreta ceea ce a făcut.

Un ondin zâmbitor prevestește o întâlnire neașteptată cu vechile prietene. Care este visul unei sirene care se transformă în bărbat? O astfel de imagine simbolizează că poți îndura orice încercare și poți câștiga inima idealului tău.

Contact cu o sirenă

Uneori, conversațiile cu un ondin prevestesc un eveniment bun. Poate fi o vacanță la mare sau succes în anumite afaceri, în special în medicină și terapie pe bază de plante. Dacă frumusețea misterioasă face semn în timpul unei conversații, ar trebui să fii atent în relațiile amoroase, viața personală și carieră. Frivolitatea și acțiunile necugetate pot duce la colaps complet și consecințe tragice.

Dacă într-un vis o sirenă prezintă un fel de cadou sau prezent, atunci în viitorul apropiat te vei confrunta cu o tentație puternică. Puteți fi sub influența sa atât de mult timp încât există șanse mari de a vă pierde sănătatea, proprietatea și chiar cei dragi. Prin urmare, cartea de vis dezvăluie interpretarea viselor cu o sirenă și cadouri într-un mod negativ. Este mai bine să ignorați orice cadouri de la o ispititoare cu părul lung pentru a vă salva de necazuri.

Relație de dragoste cu o femeie pește

Dacă mica sirenă a dansat cu tine, a flirtat sau a flirtat în mod deschis, atunci visul prevestește o discordie în relațiile cu un partener. Săruturile cu undin mărturisesc dorințe secrete. Cel mai probabil, visezi la o poveste de dragoste neobișnuită.

De asemenea, conform cărții de vis, a fi intim cu o sirenă într-un vis înseamnă că te-ai plictisit de relațiile obișnuite. Prin urmare, vei căuta ceva special și exotic.

Vise pentru femei

Pentru fete și femei, apariția unei sirene într-un vis înseamnă o varietate de ispite, ranchiune și gelozie. Acesta este un avertisment împotriva opiniilor superficiale, a frivolității imprudente și a cochetăriei cu sexul opus. Este necesar să acționați mai atent în relațiile cu bărbații și să nu permiteți flirtul cu străinii. În caz contrar, frumusețea mării va deveni un vestitor al consecințelor triste.

Vise pentru bărbați

Dacă un tânăr sau un bărbat visa la o sirenă, atunci foarte curând ar întâlni o frumusețe fermecătoare și fermecătoare pe drumul său. Dar această femeie va fi vicioasă, așa că să o iubești va distruge viața.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Bărbierit

Există o altă semnificație a cărții de vis: o sirenă pentru un bărbat este un semn de avertizare. Trebuie să te gândești la acțiunile și cuvintele tale din viața reală. Poate că există treburi neterminate, promisiuni încălcate sau distracții fără sens.

De asemenea, apariția unei femei pește într-un vis avertizează că înșelăciunea și minciunile nu sunt cei mai buni tovarăși de viață pentru un bărbat. Merită să lucrezi din greu la treburile tale și relațiile personale.

Semnificația viselor în funcție de ziua săptămânii

Luni. O sirenă marți seara va aduce o surpriză: un cadou sau o veste neașteptată. Dar un astfel de cadou nu va fi pe plac pentru mult timp. Pentru fericire, va trebui să plătești cu relații sau ambiții personale.

Marți. Se crede că un vis despre o sirenă de miercuri este cel mai adevărat și mai profetic. Ar trebui să se acorde atenție stării emoționale. Un vis bun prevestește fericire, iar un coșmar va aduce evenimente neplăcute.

Miercuri. Care este visul unei sirene joi seara? De obicei, un ondin în această zi avertizează asupra complicațiilor la locul de muncă. Ar trebui evitate certurile, chiar dacă colegii complotează sau șeful se comportă nedrept.

Joi. Frumusețea mării în această noapte vă va oferi energia necesară și un val de putere pentru implementarea planurilor dumneavoastră. Prin urmare, toate afacerile viitoare se vor încheia cu un rezultat pozitiv.

Vineri. Apariția micii sirene sâmbătă seara simbolizează restabilirea relațiilor, atât în ​​viața personală, cât și la locul de muncă. Oamenii din jur sunt conștienți de importanța și valoarea celui care doarme.

Sâmbătă. În această noapte cu sirena vine un mesaj criptat de bucurie sau nenorocire. Numai cel care doarme însuși o poate înțelege. Interpretarea va fi individuală.

Duminică. Undine într-un vis în a șaptea noapte este un semn bun. Va exista o nouă cunoștință de succes sau va începe o etapă fericită în viață.

Acum știi la ce visează sirena în acest sau acel caz. De obicei, o femeie pește prevestește probleme. Dar trebuie să țineți cont de toate detaliile pentru ca interpretarea să fie corectă.

Care este visul unei sirene într-o carte de vis

18 octombrie 2019 la 22:28 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Sirena citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează o sirenă într-un vis?

Dream interpretare Tsvetkova

Sirena – Vezi Zana.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Sirena – Atenție la femei.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a visat Sirena

Am visat la o sirenă – Farmecul și atractivitatea feminină, dar fără pătrundere, nu lătrând posibilitatea unui contact erotic sincer profund.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă o sirenă visează, ce simbolizează ea?

Sirenă – Feminitate fără pătrundere, atracție romantică. Săptămâna Sirenelor, după Treime, se întoarce la cultele morților, plantelor și apei. Imagine de tranziție de la viață la moarte. Ca toate imaginile himerice, personifică marginalitatea.

Cartea viselor esoterice

Sirenă – vezi – Trebuie să fim mai mult în natură, mai ales lângă apă. Corpul tău nu are umiditate și elemente naturale. Luați contact cu sirena pentru a pătrunde în lumea subtilă a elementalilor. Puteți obține succes în medicina pe bază de plante și bioenergetică.

ABC-ul interpretării viselor

Pentru a vedea un vis despre o sirenă, ce înseamnă?

Sirena – Spirite de apă, reprezintă iluzii romantice, dragoste pierdută, sunt un avertisment despre „capcanele” iubirii. O sirenă – dor după iubirea pierdută. Dans rotund cu sirene – vise, fantezii, premoniții ale viitoarelor aventuri amoroase.

Cartea pentru visele copiilor

Sirena – Ești teribil de dornic să afli ceva secret de la unul dintre prietenii tăi; este mai bine să nu faci asta, nu vei putea să-ți ții gura și să răspândi secretul altcuiva în întreaga lume, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Cartea viselor mitologice

Sirena – cum să înțelegeți simbolismul

Sirena – Un spirit rău al apei sub formă de fete frumoase sau bătrâne urâte, cu părul slăbit și o coadă de pește în mitologia slavă. Se crede că sinuciderile, femeile înecate, femeile sugrumate se transformă în sirene. Sirenele urăsc femeile, seduc și distrug bărbații – înseamnă o ispită periculoasă; posibilitatea unei crize mentale (cu gânduri suicidare).

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Sirena, cum să dezlegeți simbolismul

Sirena – Dacă o sirenă îți zâmbește – întâlnește-ți prietenele și foarte neașteptat. Dacă sirena te-a stropit cu apă, nimeni nu va acorda atenție bârfei despre tine și copiii tăi; rivalul tău te va lăsa în sfârșit în pace. Somn de joi până vineri – înseamnă un val de forță și energie de care acum ai atât de mult nevoie; de vineri până sâmbătă – cunoștințele dvs. vor fi solicitate de oameni care nu s-au bucurat niciodată de recunoaștere și sprijin.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat Sirena?

Dacă ai visat la o sirenă așezată pe o piatră, asta sugerează că în viața reală urmărești neobosit sexul opus, transformându-l într-un fel de joc. Acest joc este o încercare de a găsi o persoană care să se potrivească cu imaginea ideală pe care ați inventat-o. Dar nu-l observi pe cel care este în prezent lângă tine și te iubește cu devotament.

Dacă ai visat cum ai prins o sirenă, asta înseamnă că relația ta cu sexul opus a devenit o vânătoare. Cu cât mai multe victorii sexuale în contul tău, cu atât mai mult vrei să câștigi inimi noi. Acest tip de consumism va duce în cele din urmă la sațietate. Te rănești schimbând lucruri mărunte. Nu crezi că este timpul să te gândești la comportamentul tău și să te relaxezi?

Dacă ești femeie și ai visat că ești o sirenă, asta indică faptul că, în realitate, comportamentul tău este extrem de frivol și imprudent. Acest lucru se exprimă prin faptul că cochetezi cu toată lumea nechibzuit, pentru tine aceasta a devenit norma. Nu uitați că un număr excesiv de fani provoacă atacuri de gelozie la persoana iubită, care devine adesea cauza certurilor.

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul a visat la o Sirenă

Un vis despre o sirenă este un vestitor al bucuriei trecătoare, care va fi înlocuită cu tristețe. De asemenea, visul avertizează că pierzi mult timp. Să vezi o sirenă așezată pe o piatră – urmărești neobosit reprezentanți ai sexului opus, încercând să găsești printre aceștia cel puțin ceva asemănător cu idealul pe care l-ai inventat, fără a-l observa pe cel care te iubește mult timp și cu credință.

Citeste mai mult:  Există manti într-un vis

Prinde o sirenă în plasă – relația ta cu sexul opus este de natura unei vânătoare, este de interes sportiv pentru tine. Cu cât ai mai multe victorii, cu atât vrei să câștigi inimi noi. Consumerismul despre sentimentele altora poate duce la sațietate, așa că prin acest comportament te rănești în primul rând, schimbând lucruri mărunte. Este timpul să te gândești la asta și să te relaxezi.

Pentru ca o femeie să se vadă ca o sirenă – te comporți extrem de frivol și imprudent, flirtând cu toată lumea la rând. Deși aspectul tău atrage privirile tuturor bărbaților, asta nu înseamnă că ar trebui să fii atent la toată lumea. Un număr mare de fani îl fac pe persoana iubită geloasă, din cauza cărora ești supărat pe el. Dar comportamentul lui este foarte ușor de înțeles și de iertat: vrea să-i aparține doar lui, și nimănui altcuiva, pentru că fiecare om este proprietar prin fire. Pentru a-l liniști, pentru a nu-și pierde încrederea, dă-i cât mai multă tandrețe și afecțiune, poartă-te sincer și deschis. Atunci persoana iubită va fi din nou convinsă că a făcut alegerea corectă.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre o sirenă

O sirenă este un personaj de basm care se remarcă printr-o atractivitate inexplicabilă, dar în același timp dragoste cu adevărat serioasă, prietenia cu o sirenă este aproape imposibilă datorită răcelii și indiferenței ei.

A vedea o sirenă într-un vis înseamnă că în curând vor avea loc unele schimbări în viața personală și fără dificultăți, nu vor fi obstacole. Dacă ai visat la o sirenă care îți face semn să o urmezi, să-ți vorbească – ferește-te de un hobby periculos care se poate termina tragic pentru tine.

Dacă ai visat că o sirenă se transformă într-un bărbat, atunci în realitate poți trece prin orice dificultăți și poți câștiga inima, dragostea idealului tău. Dacă ai visat că tu însuți ai devenit o sirenă, atunci în viața reală alții sunt oarecum nemulțumiți de comportamentul tău, este posibil să dedici prea puțin timp familiei tale, celor dragi, concentrându-te pe muncă.

Dacă ați avut un vis în care sunteți înconjurat de o mulțime de sirene și toată lumea trage în direcții diferite, atunci un astfel de vis poate fi interpretat ca o relație complexă cu lumea exterioară – încercați să nu vă pulverizați, stabiliți un obiectiv și sistematic mișcă spre ea. În caz contrar, nu îți vei atinge niciunul dintre obiectivele tale.

Dacă ai visat că o sirenă ți-a făcut un fel de cadou, atunci, în realitate, în curând te așteaptă o ispită, căreia nu vei putea rezista mult timp, dar în același timp, pierzându-ți capul, vei pierde și tu. parte a proprietății tale și este foarte posibil, precum și încrederea persoanelor apropiate.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Sirena – Un rival fără suflet și rece va apărea pe drumul tău, iar fericirea familiei a dispărut.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Am visat la o sirenă – ți s-au deschis ochii, te îndrăgostești, te răcori și totul va începe din nou.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Pentru a vedea o sirenă într-un vis – Va fi o excursie la mare.

Semnificația unei sirene în vise și de ce ar trebui să se teamă de ea

O sirenă în tradiția europeană este jumătate pește, jumătate femeie cu o voce frumoasă, față, păr luxos și maniere cele mai seducătoare. În Rusia, sirenele au o construcție normală, fără coadă de pește, și pot merge la țărm, să stea pe crengile copacilor, ademenind trecătorii cu cântând, glume și cu promisiunea plăcerilor sexuale.

O sirenă în vis este un simbol seducător al pericolului, al pasiunii fatale, atunci când înțelegi că nimic bun nu va ieși din divertisment, dar tot vrei să-ți încerci norocul. Luați în considerare ce visează o sirenă în cărțile de vis.

Valori cheie

 • A vedea o sirenă în vis înseamnă a fi supus unei ispite puternice, eventual tentației senzuale. Există riscul de a uita tot ce ți-a fost drag și de a-ți urmări visul. Din păcate, fericirea va fi dureroasă și de scurtă durată. Va fi nevoie de mult efort pentru a restabili fosta bunăstare, cel puțin parțial. Rezistați tentației, găsiți-vă un divertisment mai sigur, faceți o excursie.
 • Sirenă stropind cu apă – bârfă stupidă, dar inofensivă, căreia nu ar trebui să le acordați atenție.
 • Pentru a prinde o sirenă cu o momeală sau într-o plasă de pescuit – ai jucat într-o relație și ai încredere în irezistibilitatea ta, crezi că în orice moment te poți așeza și începe o viață de familie plictisitoare, pe care orice membru de sex opus. va fi fericit. Dar în timp ce vrei să te distra și să te distrezi. La un moment dat, acest lucru poate deveni o problemă, deoarece sentimentul și afecțiunea ta sinceră vor primi răspuns cu o simpatie trecătoare, fără nici cea mai mică intenție de a construi o relație serioasă. Problema va fi că nu aveți experiența relevantă.
 • Dacă o sirenă într-un vis nu se manifestă ca o seducătoare, o poți urmări. Un astfel de vis înseamnă noroc rar.
 • Dacă într-un vis ai devenit o sirenă – poate că în realitate te comporți frivol și nu ții cont de dorințele altor oameni, dar în același timp te supără dacă fanii nu sunt gata să-și dea toată viața pentru tine fără un urmări la cerere. Ti se pare egoist si dezgustator.
 • O parte semnificativă a viselor cu sirene este asociată cu substanțe psihotrope. Zâmbetul instabil de sirenă al unei frumoase fete goale cheamă dulce și ispititor la moarte, promițând o fericire de neconceput. Imaginea unei sirene într-un vis este deosebit de caracteristică boemilor poetici de la începutul secolului trecut, care stau strâns pe metamfetamină, cocaină și morfină. Distracție nestăpânită, orgii fără cele mai mici restricții și interdicții, schimbări de dispoziție ascuțite – de la pasiuni sublime la furie furioasă, dor, epidemii de sinucidere, dansuri de sirene și nopți dionisiace sunt puternic asociate cu imaginile frumoaselor fecioare subacvatice cu o soartă nefericită. În realitățile moderne, astfel de surse de inspirație sunt imposibile din cele mai obiective motive.

Interpretări ale autorităților

 • Cartea de vis a lui Freud interpretează vise în care sirenele goale stau pe pietre și vă fac semn ca semn de desfrânare extremă. Se pare că nu îți lipsește nici măcar o fustă, ți se pare că orice femeie este o pradă de dorit și toți tânjesc la comunicare cu tine. Ați învățat să surprindeți cele mai mici semne de simpatie și să umflați pasiunea. De fapt, căutările agitate și romanțele nu vă vor aduce fericire. Freud susține că persoana care ar putea fi o potrivire ideală pentru tine se află în cercul tău interior.
 • Cartea de vis a lui Medea vede o sirenă ca un semn al iubirii plecate sau inaccesibile, al iluziilor romantice. Urmărirea iluziilor va duce la dezamăgiri severe atunci când vă confruntați cu realitatea.
 • Cartea de vis feminină spune că o sirenă într-un vis este o rivală de succes care îți ia dragostea departe de răutăți și considerații egoiste. Interpretarea visului recomandă pregătirea pentru bătălia pentru dragoste, dar este puțin probabil să poți oferi același sortiment de îngrijiri și mângâieri într-o relație de lungă durată ca o seducătoare fatală într-o relație de scurtă durată. Dacă o femeie a visat la un triton – o sirenă masculină în tradițiile scandinave, atunci ar trebui să se teamă serios de pasiunea impecabil de sinceră a unui tânăr frumos. Dacă crezi în ochii lui minunați, riști să-ți distrugi viața. Este foarte posibil ca tânărul să nu fie chiar foarte interesat de femei și să fie rece emoțional.

Citeste mai mult:  Care este visul unui copil într-o fată de cărucior

Concluzie

O sirenă într-un vis este un semn de pasiune dezastruoasă sau de o moarte plăcută ispititoare. Astfel de idei se întâlnesc cu un răspuns cald în sufletele romantice. Poate că viața de zi cu zi ți se pare lipsită de sens și plictisitoare și ai vrea să-ți umple viața cu un vârtej de emoții, pasiuni și plăceri vii.

De ce visează o sirenă

De ce visează o sirenă? Evident, vrei să afli secretul altcuiva. Chiar dacă reușești, atunci ține gura, altfel vei intra în multe probleme. Interpretarea viselor vă va spune ce altceva înseamnă această imagine mitică într-un vis.

Interpretarea Dr. Freud

Care este visul unei sirene care stă pe o piatră? Cartea de vis este sigură că urmăriți literalmente oameni de sex opus, transformând căutarea unui nou partener într-un joc real. În acest fel, încerci să găsești tovarășul perfect, fără să observi că fericirea e chiar sub nasul tău.

Ai visat că ai prins o sirenă în vis? Un joc fără pretenții s-a transformat într-o adevărată vânătoare, care te atrage din ce în ce mai mult și, în același timp, îți ia vitalitatea atât de necesară.

O femeie care să devină o sirenă într-un vis, conform cărții de vis, este un act frivol și extrem de imprudent.

Opinie de carte de vis pentru întreaga familie

De ce visează o sirenă? Dacă într-un vis îți zâmbește, atunci în realitate vei petrece în mod neașteptat timp cu prietenii tăi, răsfățându-te în conversații inactive. Dacă o sirenă te-a stropit cu apă, atunci nu ar trebui să fii atent la bârfă și calomnie. Oamenii care le desființează se vor calma în curând.

Dacă o sirenă a visat vineri seara, atunci în realitate vei simți un val de putere. Apariția ei sâmbătă seara avertizează că cunoștințele pe care le deții sunt necesare altora.

Interpretare conform altor cărți de vis

De ce visează o sirenă cartea de vis a lui D. și N. Winters? El susține că creatura mitică simbolizează o ispită extrem de periculoasă. În curând vei fi înghițit de un nou sentiment și vei uita de tot ce te îngrijora înainte. Cu toate acestea, toate acestea se pot termina foarte trist.

Visul magicianului alb la rândul său, el crede că bucuria viitoare va fi la fel de brusc și neașteptat înlocuită de o tristețe ciudată. Cartea de vis avertizează că îți pierzi timpul.

Vrăjitoarea Medea notează în cartea sa de vis că sirenele, fiind spiritele elementului de apă, simbolizează iluzii romantice, dragostea plecată sau pierdută și, de asemenea, avertizează că riscați să întâlniți „capcane” în relațiile amoroase.

De ce visează o sirenă pe mal, în apă

Ai avut un vis că o sirenă stă pe țărm? În mod clar, urmăriți un vis imposibil, fără a bănui că fericirea este la câțiva pași.

De ce visezi că ai scos plasa și ai găsit o sirenă în ea? Relațiile cu sexul opus sunt un joc pentru tine și sunt de interes pur sportiv. Într-o zi aceste jocuri te vor umple, dar se va dovedi că timpul este pierdut.

Ce înseamnă o sirenă într-un vis pentru o femeie, un bărbat

Ai visat o sirenă? Există șansa ca o dorință de lungă durată să devină realitate și să vină norocul. Pentru femei, o sirenă jucăușă promite apariția unui rival mai de succes. După o astfel de viziune, fii gata să lupți pentru dragostea ta.

Dacă un bărbat a visat la o sirenă minunată, atunci ar trebui să se ferească de o persoană seducătoare care i-ar putea distruge viața. Pentru o doamnă, sirenele de sex masculin reprezintă aceeași amenințare.

În general, sirenele care se joacă, se stropesc în apă, tachinează sau se odihnesc calm pe stânci simbolizează fantezii de natură romantică. Ei promit o cunoștință periculoasă care nu se va termina cu bine sau sunt atrași în ciclul anxietății și iluziilor.

Orice contact cu o sirenă într-un vis este considerat o oportunitate excelentă de a pătrunde în lumea cealaltă și de a obține cunoștințe valoroase în medicina pe bază de plante și vindecare.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că această călătorie este plină de consecințe grave pentru un visător nepregătit. Dacă într-un vis sirenele nu reprezintă nicio amenințare, atunci în realitate vine o serie de noroc.

Ce înseamnă să fii o sirenă

De ce visezi că te-ai transformat într-o sirenă? De fapt, interpretarea somnului este destul de simplă.

Ținând cont de faptul că sirenele sunt capabile de cele mai neobișnuite fapte și uneori le trage într-un bazin întunecat, putem presupune că te comporți extrem de neglijent și imprudent.

Ai avut un vis că ai devenit o sirenă? Ești gata să faci o vizită unei persoane care clar nu vrea să te vadă.

Sirenă într-un vis – exemple de vise

Ca orice altă creatură fabuloasă, o sirenă într-un vis are propriile sale caracteristici speciale. Pentru a descifra imaginea, nu va fi de prisos să vă amintiți tot ce știți despre sirene din basme, legende și mituri.

 • o sirenă – dor, iubire pierdută
 • dans rotund – fantezii, vise
 • o întâlnire cu o sirenă – o ceartă cu o persoană dragă
 • indragosteste-te de ea – aventura amoroasa
 • vorbire – cunoștințe secrete
 • spion – hobby secret, plăceri carnale
 • zâmbind – întâlnire, discuție
 • stropirea cu apă – bârfă
 • pieptănarea părului – speranță
 • privește în depărtare – așteptarea unui sentiment înalt
 • plutește departe – îndrăgostiți, răcoriți-vă
 • stând pe o piatră – un oaspete neplăcut
 • în apă – o excursie la mare

Și ține minte, dacă ai visat că o sirenă te-a târât cu tine, atunci există posibilitatea ca tu să fii vizitat de gânduri sinucigașe groaznice sau să aibă loc un accident. Ai grijă de tine, nu cedează unei dispoziții decadente și găsește noi obiective și aspirații.