Purtați haine noi într-un vis

Purtând haine într-un vis

îmbraca-te cartea de vis a visat de ce într-un vis să te îmbraci? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să porți haine într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi A da o cruce și a pune o cruce pe o persoană decedată

Predicția somnului

De ce visezi să te îmbraci

Dacă într-un vis vă puneți pantofi, acest lucru aduce noroc în afaceri sau o creștere a salariului. Poarta pantaloni pe dos – in curand vei fi captat de farmecul cuiva. Pune un degetar pe deget – la probleme serioase, pe care prietenii adevărați le vor ajuta să le evite. Purtarea mănușilor într-un vis înseamnă că cumpătarea ta nu va interfera cu a fi generos și dezinteresat în relațiile cu persoana iubită.

Dacă îți pui căștile într-un vis, vei fi depășit de gânduri neliniștite despre comportamentul copiilor care devin din ce în ce mai independenți. Purtarea hainelor de catifea arată că faima și recunoașterea meritului te așteaptă. Dacă îmbraci haine vechi de lucru, asta promite evenimente neplăcute la serviciu sau la o petrecere.

Punând o haină nouă – la împlinirea dorințelor, rupt – la vestea tristă, a altcuiva – te vei afla într-o situație dificilă și vei face alegerea greșită.

Dacă îți pui o perucă într-un vis, înseamnă că modificările pe care le-ai făcut nu vor aduce efectul pozitiv dorit. Purtarea ochelarilor prefigurează societatea unei persoane obsesive cu care vei fi împovărat.

Într-un vis pentru a vedea Put on

Predicția somnului

O femeie se îmbracă pe cap și o curea – prevestește nașterea unui fiu.

O femeie se îmbracă cu hainele unui bărbat – indică nașterea unui descendent nobil

Tampoane sau cătușe sunt puse pe tine – la boală.

Cineva îți pune pantofii – soție înșelătorie, romantism pe lângă.

Punându-ți o cască, te urci în trăsură – te așteaptă un transfer de muncă.

Îți îmbraci haine albe – cineva ar trebui să-ți ceară o cerere.

Îți îmbraci armură și cască pentru protecție – va fi un mare beneficiu, noroc.

Îți îmbraci o rochie scumpă și frumoasă – prosperitatea copiilor și nepoților.

Îți îmbraci haine azurii, cu modele, brodate – oferă mari beneficii asociate soției tale.

Îți pui cârpă, sandale de cânepă – indică succes și noroc în toate aspectele.

Îți îmbraci o rochie și o coafură nouă – va fi o promoție.

Îți îmbraci un halat nou, îmbrăcăminte exterioară nouă – va fi o nouă soție sau concubină, prietenă.

Îți îmbraci haine de culoare galbenă sau aurie, de grâu – spre fericire și noroc.

Îți îmbraci haine albastre sau verzi – va fi ajutor și sprijin de la o persoană înțeleaptă, perfectă.

Purtarea unei rochii scumpe și frumoase este prosperitatea copiilor și nepoților.

Purtarea armurii pentru protecție este un mare beneficiu, mult noroc.

Purtarea sandalelor de pânză este succes și noroc în toate chestiunile.

A îmbrăca un halat nou este o nouă soție.

Ți-au pus tampoane – va fi o boală.

Îți legi un bandaj pe cap – fericire.

De ce visezi să porți o rochie neagră

Într-un vis, să vezi o haină de ploaie pe care să-l îmbraci (pelerina)

Cămașă de păr (sutană, haine de călugăr)

De ce visezi cârpe sau haine în petice

Vedeți haine într-un vis

A vedea hainele într-un vis este o predicție de vis. Succesul afacerilor tale depinde de cum au fost hainele într-un vis: întregi și curate, sau murdare și rupte.

Dacă vezi haine grozave, dar demodate, înseamnă că vei fi norocos, dar vei neglija ideile valoroase.

Dacă refuzi hainele demodate, atunci în curând te vei îndepărta de mediul tău actual, vei începe noi afaceri, vei face noi relații de dragoste. Toate acestea te vor schimba complet.

A te vedea pe tine și pe alții îmbrăcați în alb înseamnă schimbare și aproape întotdeauna trist.

Mersul cu un bărbat în alb înseamnă boală și durere pentru el, cu excepția cazului în care este o femeie tânără și un copil. În acest din urmă caz, se pot aștepta evenimente plăcute.

A te vedea pe tine și pe ceilalți – prevestește certuri, dezamăgiri și însoțitori nedoriți într-o călătorie. Activitățile comerciale nu vă vor justifica dorințele.

Vederea hainelor galbene oferă divertisment interesant și succes financiar. Dacă vezi o fantomă care se mișcă tăcută în galben, într-o lumină nenaturală, atunci ar trebui să te aștepți la o schimbare în rău. Noroc vă va însoți dacă vedeți o țesătură galbenă frumoasă într-un vis.

A vedea haine albastre într-un vis înseamnă că energia ta te va ajuta să-ți îndeplinești dorințele. Prietenii te vor sprijini.

A vedea haine purpurie într-un vis înseamnă că vei scăpa de dușmani teribili schimbându-ți intențiile în timp.

Vederea hainelor verzi este un semn de speranță pentru prosperitate și fericire.

Vederea hainelor multicolore prevestește schimbări drastice și împletirea dintre bine și rău în viitor.

Să vezi haine care nu ți se potrivesc bine într-un vis înseamnă sfârșitul unora dintre atașamentele tale. Este posibil să faceți o greșeală într-o întreprindere.

A vedea un bătrân sau un tânăr în costume bine croite înseamnă că vei întreprinde niște afaceri neplăcute și supărătoare.

Dacă o femeie vede într-un vis că nu-i plac hainele ei, visul arată că va întâlni rivalități neplăcute în obținerea succesului social.

Dacă ea admiră hainele altora, visul promite suspiciuni geloase ale prietenei ei.

A vedea într-un vis pierderea unor detalii ale toaletei înseamnă interferență în afacerile comerciale și obstacole în dragoste.

Pentru ca o tânără să se vadă într-un vis într-un costum negru – un vis prezintă tristețe și dezamăgire.

Dacă vede într-un vis o altă femeie în haine purpurie, cu un văl de doliu creponat pe față, aceasta înseamnă că va fi depășită de un rival pe care nu l-a considerat egal cu ea însăși; o amară dezamăgire o va amărăci împotriva tuturor femeilor.

Interpretarea unui vis despre haine. Ar trebui să fiți atenți dacă obiectele pe care le vedeți sunt naturale. Dacă fețele sunt distorsionate și lumina este nenaturală, deși culorile sunt strălucitoare, aveți grijă, deoarece eșecul în implementarea planurilor importante vă va face rău.

Hainele murdare și rupte prevestesc întotdeauna înșelăciune și avertizează asupra prudenței în relațiile cu străinii. Un astfel de vis poate prevesti și un act prin care îți poți păta reputația. Dar hainele curate sunt pentru bunăstare.

Dacă visezi că ai o mulțime de ținute strălucitoare și frumoase, acest vis te avertizează: fii atent, altfel acțiunile greșite te vor duce la pierderi, în urma cărora nu vei avea suficient nici măcar cele mai necesare lucruri.

Citeste mai mult:  Visează fostul iubit cu o altă fată

Pentru o domnișoară, acest vis promite speranțe neîmplinite.

Îmbrăcămintea ușoară și plăcută din bumbac promite că circumstanțele se vor dovedi în curând în favoarea ta. Țeserea bumbacului într-un vis este un prevestitor al unei căsătorii de succes cu o persoană întreprinzătoare și economică, pentru femeile căsătorite este o promisiune de confort în casă și armonie.

Să te vezi dezbrăcat oferă bârfă în jurul numelui tău.

A vedea o persoană importantă într-un vis dezbrăcată – prevestește durere și durere pentru oamenii dragi ție.

A-i vedea pe alții dezbrăcați este un vestitor al bucuriei furate de la tine.

De ce visezi la haine noi?

Dacă ai visat la haine noi, atunci faci planuri, al căror scop și rezultat este impresionant, dar numai cu condiția să faci totul corect. Aceasta este ceea ce cred majoritatea cărților de vis. Cu toate acestea, pentru a determina cu exactitate la ce visează hainele noi, este încă necesar să se țină cont de multe nuanțe diferite, de exemplu, cum ar fi: tipul și stilul de îmbrăcăminte, culoarea, starea, metoda de obținere a lucrurilor într-un vis, și alte fleacuri.

Sonnik Miller

Cel mai meticulos specialist în vise, Gustav Miller, credea că hainele noi sunt visate cu un motiv. Visele, în care există multe haine diferite, el le considera profetice.

Aici, de exemplu, dacă ai visat că ți s-a prezentat o rochie frumoasă, dar la modă, atunci asta înseamnă că foarte curând te vei decide să-ți schimbi cercul social și interesele. A purta un costum mic sau mare pentru tine este un semn că nu-ți faci treaba. Dar să cumperi o mulțime de ținute noi într-un vis înseamnă succes în „domeniul creativ”.

Ce fel de lucru

O importanță considerabilă în interpretarea unui vis despre haine noi este o nuanță precum aspectul și stilul său. Deci, amintiți-vă ce ați visat și înțelegeți de ce acesta este un vis:

 • rochie strictă în stil business – vei fi sfâșiat între muncă și viața personală;
 • rochie albă aerisită – spre flirt ușor și cochetărie;
 • o fustă care acoperă castos genunchii este un simbol al severității vederilor și obiceiurilor;
 • fusta mini – te asteapta o aventura amoroasa;
 • pantaloni scurți – pentru a vă relaxa în compania prietenilor;
 • costum pantalon – promite succes în afaceri;
 • pelerina de ploaie – promite o călătorie interesantă.

Potrivirea ca simbol al schimbării

De ce să visezi un vis în care ți s-a întâmplat să măsori haine noi, îți va spune Eastern Dream Book. Dacă într-un vis ai încercat o rochie sau pantofi frumosi într-un magazin, atunci foarte curând vei întâlni o persoană interesantă. Dar să te vezi într-un costum nou, dar complet nepotrivit pentru tine de stil sau mărime este un semnal că ești subiect de zvonuri, și nu foarte plăcute.

Ți s-a întâmplat să măsori ținuta altcuiva într-un vis? Amintește-ți, dacă era frumos, atunci aceasta este o bucurie, dar să te vezi în lucruri ieftine – la certuri și insulte, cartea de vis supără.

Cumpărarea hainelor într-un vis – un proiector de dorințe reale

Cumpărarea hainelor noi este un semn bun. Acest lucru sugerează că îți vei putea realiza cele mai sălbatice vise, sugerează cărțile de vis. Și aici, așa cum explică cartea de vis musulmană, ce înseamnă visele de a cumpăra haine: vrei să „încerci” o altă viață pentru tine.

A cumpăra haine noi de sex opus într-un vis și a te îmbrăca în el este un simbol al dependențelor tale sexuale ascunse, spune cartea de vis a lui Freud. Și dacă ai visat că cumperi lucruri pentru copii, atunci asta simbolizează dorința ta de a avea un copil.

Cadou elegant: Relații bune și nu prea bune

Explicând de ce visează hainele noi cumpărate pentru un cadou, Cartea Viselor de Primăvară recomandă să fii atent cine a dat haine cui. Ai visat că soțul tău ți-a dăruit o ținută șic de sărbătoare? În realitate, el te va umple cu complimente. I-ai dat soțului tău un costum de vară nou-nouț? Relația ta cu el va deveni ușoară și de încredere.

Este mai rău dacă cineva pe care îl cunoști ți-a dat un lucru nou imodat sau urât în ​​dar și te obligă să te transformi în el. Astfel de vise profețesc durere din cauza nesincerității unuia dintre prieteni, transmite cartea de vis a lui Vanga.

Un pic despre culoare: de la melancolie la pasiune

Când interpretați la ce visează hainele noi, nu uitați să țineți cont de culoarea acesteia. A vedea un bărbat într-un halat alb într-un vis este angoasă și necaz. Am visat un fiu într-un costum galben – pentru a primi bani, o fiică – pentru a cheltui.

Cei care au visat un prieten într-o rochie neagră de doliu nu ar trebui să intre în panică, astfel de vise nu prorocesc nimic rău. Culoarea neagră într-un vis simbolizează solemnitatea și succesul.

A alege să îmbraci pe cineva sau să te plimbi într-o ținută roșie este un simbol al pasiunii într-o relație, al inspirației și al emoțiilor vii.

Îmbrăcați un om mort într-un costum colorat într-un vis – veți accepta vestea fără panică că secretul dvs. a devenit cunoscut altcuiva. Dar îmbrăcarea unui copil în pantaloni verzi sau o bluză este un semn al sănătății copilului în realitate.

Alege-ți visul

Haine roșii într-un vis

De ce visezi multe haine?

Interpretarea viselor haine albe

Interpretarea viselor haine galbene

De ce visezi la haine pentru copii?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

comentarii 10

Am visat că fiul meu era într-o geacă de piele nouă, blugi, adidași.

Mama mi-a dat un nou costum de vară frumos.

Am visat că mi-au cumpărat adidași noi, blugi și o jachetă! Mai întâi mi-au dat unul mare și apoi am luat o mărime. Ce înseamnă asta, te rog spune-mi.

Am visat la ziua reducerilor în magazin și mi-am ales hainele. Apoi mă duc să-l încerc și o fată trece pe acolo și spune: „Dacă primești chestia asta, atunci ai probleme în familia ta”. Și pleacă.

Într-un vis, mi-au dat o rochie neagră, frumoasă și o fustă albastră.

Într-un vis, eram îmbrăcat într-o cămașă bărbătească în alb.

Am visat că mi-am cumpărat o jachetă de iarnă și o pălărie și am întrebat cum mi se potrivește totul?

Am visat că îmi pun o bluză albastră și pantaloni scurți albi, dar pe spate era o pată galbenă.

Am visat – fiul meu stă într-un tricou nou, alb, foarte frumos, de bună calitate. L-am lăudat pentru achiziție și am dorit să-l port pentru sănătate. Asta e bine?

Citeste mai mult:  Văzând o rețea într-un vis

Când visează că i-a cumpărat tatălui ei un nou pulover colorat. Tata a murit acum cinci ani.

Îmbrăcați-vă într-o carte de vis

Dacă visezi că te îmbraci, asta poate simboliza schimbări majore în viață. Adesea, această imagine prezice noi responsabilități pe care le vei primi. Dar uneori schimbările nu sunt foarte pozitive. Totul depinde de ce detalii particulare ale visului vă puteți aminti. Vă invităm să profitați de opiniile mai multor interpreți populari care determină ce înseamnă imbraca-te in vis. interpretarea viselor o priveste diferit.

Subconştient

La nivel subconștient, îmbrăcămintea este ceea ce ascunde nuditatea străinilor. Dacă îl porți, atunci ai nevoie de protecție. Este posibil să nu fiți obișnuit să vă exprimați sentimentele în mod deschis. Este mai probabil să vă simțiți confortabil dacă nimeni nu vă interesează viața și nu încearcă să afle cum vă simțiți.

Este posibil să vă confruntați cu înșelăciune și trădare. Prin urmare, ținutele sunt învelișul tău protector, cu care te închizi de ceilalți. Dacă într-un vis te-ai admirat, atunci ești predispus la narcisism. De asemenea, arată că ești încrezător în propriile abilități și știi ce valorizi cu adevărat.

Carte de vis popular

Interpretul clasic oferă următoarele explicații pentru imaginile care apar:

 • visând că cineva te oprește să te îmbraci – în lumea reală, cineva va încerca să te împiedice să-ți îndeplinești planul. Nu trebuie să fii temperat cu oamenii care te vor interfera. Păstraţi-vă calmul;
 • Am visat că ai întârziat undeva și nu ai timp să te îmbraci – în realitate, frivolitatea celorlalți te enervează. Dacă este o chestiune importantă, merită să faci totul singur;
 • a te imbraca in tinute noi este un semn ca poti profita de ofertele primite, intrucat totul iti va iesi;
 • de ce visezi într-un vis să schimbi hainele – la faptul ca cineva incearca sa te controleze, dar tu nu prea te opresti;
 • te îmbraci pe altcineva decât pe tine însuți – un simbol negativ. El avertizează că ești prea încrezător, iar alții o folosesc. Nu fii sincer cu străinii;
 • Am visat că purtați haine negre – se va întâmpla ceva neplăcut. Poate că acțiunile tale vor fi condamnate de alții, ceea ce poate provoca bârfe rele;
 • visezi că te îmbraci frumos și îți admiri reflecția – în realitate riști să comiți o abatere gravă, din cauza căreia mai târziu vei simți o mare rușine;
 • de ce visezi să porți o haină de blană într-un vis și simți căldura din ea – pentru a câștiga libertate financiară și prosperitate.

Interpretarea visului lui Freud

Gurul psihanalizei credea că îmbrăcarea unui fel de ținută este un semn că vrei să te protejezi de potențiale pericole. Dacă vorbim de intimitate, atunci imaginea reprezintă un act sexual protejat. Ai tendința de a folosi un prezervativ pentru a evita o posibilă boală sau o sarcină nedorită.

Sonnik Miller

Miller credea că sensul imaginii depinde în mare măsură de ce fel de lucruri ai încercat. Aceasta vă va spune dacă vă așteaptă succesul sau eșecul:

 • hainele murdare sau rupte avertizează că s-ar putea să fii înșelat. Mai ales periculoși sunt oamenii pe care practic nu îi cunoști. Prin urmare, în viitorul apropiat, trebuie să fii atent în acțiunile tale, chiar dacă anterior ai acționat fără gânduri;
 • a încerca un număr mare de articole de garderobă colorate este un semn că riști să comiți un act erupție. Poate duce la faptul că îți pierzi toată proprietatea. Pentru o fată tânără, o viziune prevestește dezamăgire;
 • din anumite motive, nu puteai să-ți îmbraci ținuta pregătită – semn că inamicii vor învinge. Încercați să nu vă gândiți prea mult la ceea ce se va întâmpla. Mergi mai departe;
 • visează că nu ai încercat haine la modă – în lumea reală te vei găsi o nouă afacere interesantă. Cunoștințele interesante și aventurile romantice neașteptate nu sunt excluse;
 • părea că ai pierdut un fel de obiect de garderobă – de fapt, dificultăți sunt prevăzute. Acestea vor afecta atât proiectele comerciale, cât și relațiile cu cei dragi. Încercați să rămâneți calm și să nu renunțați.

Dream Grishin

Interpretul spune că hainele simbolizează incidente de moment care apar în viața visătorului. În cele mai multe cazuri, interpretările sunt potrivite pentru femei, deoarece urmează moda și frumusețea. Imaginea dintr-un vis poate avea următorul sens:

 • a visat la ținute noi – un semn că totul în viața ta se va dovedi perfect datorită perseverenței;
 • cumpărarea de haine este un simbol al faptului că vor avea loc schimbări nu foarte plăcute;
 • visând că încerci lucruri rupte – o îmbunătățire a situației dacă te afli într-o situație dificilă. Vei realiza ceea ce te va face fericit, pentru ca nu iti este frica de munca;
 • să vezi petice – la evenimente negative și să le pui pe cont propriu – să bârfești;
 • murdărie sau pete – semn că tu însuți vei fi vinovat de necazurile care ți se întâmplă. Poate că un secret neplăcut va fi dezvăluit;
 • a visat articole de garderobă foarte scumpe și frumoase – la sărăcie;
 • părea că ai fost dintr-o dată goală, dar în același timp ia-o mai ușor – semn că simți încredere în tine, deși nu are întotdeauna o bază;
 • ești gol și ești rușine de asta – adevăratul tău chip va fi dezvăluit altora;
 • dezbrăcând visele pe care le visezi să schimbi starea de lucruri.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretul a stabilit că îmbrăcămintea este întruchiparea individualității unei persoane. Prin urmare, este important să acordați atenție la ceea ce puneți într-un vis. Cu cât erau lucrurile mai bune și mai noi, cu atât mai mare este stima de sine. Dar a te vedea gol este cel mai adesea dovada unor complexe. Doar dacă nu te simți încrezător fără ținute.

Noua carte de vis de familie

În această carte de vis, apariția unei imagini în vise este explicată după cum urmează:

 • dacă îmbraci un lucru de înaltă calitate, dar demodat, atunci norocul va fi de partea ta, dar nu vei folosi idei bune;
 • a vedea articole de garderobă albe ca zăpada este un semn că nu vin schimbări foarte bune;
 • părea că erau îmbrăcați în negru – de fapt, vei fi supărat din cauza evenimentelor care au loc;
 • Am visat că încerci ținute care nu ți se potriveau bine – personificarea faptului că trebuia să-ți ia rămas bun de la ceva. Aceasta poate include relații romantice. Veți face o oarecare greșeală;
 • simți că nu-ți place felul în care arăți – în lumea reală trebuie să concurezi pentru palmă;
 • visează că ceva murdar sau rupt este asupra ta – vei fi înșelat, așa că încearcă să acționezi cu prudență. Atenție la străini și la situațiile riscante;
 • pune totul curat – spre fericire și succes.

Citeste mai mult:  De ce visează țiganii la o femeie

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul credea că această imagine prezice cel mai adesea evenimente negative din viața unei persoane adormite. Trebuie să fii într-o situație dificilă dacă încerci ceva. Pentru a vedea că porți un fel de lucru neglijent sau nu se potrivește situației în care te afli – vor apela la tine pentru ajutor. Va veni ca o surpriză completă pentru tine. Cu cât iei mai multe haine pe tine, cu atât sensul visului este mai rău. Dacă ai fost practic gol, atunci acesta este un vis pentru bunăstare.

Interpretarea viselor haine, pentru a vedea haine într-un vis, de ce vis

Cartea de vis de dragoste

haine de dormit

Dacă visezi că nu vrei să porți haine care sunt deja demodate, asta înseamnă că te vei despărți de iubitul tău și vei face noi legături. Acest vis promite schimbare.

Un vis în care ești îmbrăcat în alb prevestește certuri și singurătate.

A vedea haine galbene este pentru distracție și cunoștințe noi.

Hainele albastre oferă sprijinul unei persoane dragi.

Un halat verde promite speranță pentru o fericire fără nori cu un ales.

Dacă într-un vis hainele nu ți se potrivesc sau îți arată rău, asta înseamnă că te vei rupe de atașamentele tale anterioare.

Dacă o fată a visat că nu-i place felul în care era îmbrăcată, acest lucru prevestește rivalitatea și intriga ei. Poate că va fi separată de persoana iubită.

O femeie care într-un vis admiră hainele altor oameni, o persoană dragă va fi suspectată de trădare.

Pierderea unei piese de îmbrăcăminte într-un vis prezintă obstacole neașteptate în problemele inimii.

Dacă o fată visează că este îmbrăcată în negru, înseamnă că va fi dezamăgită de prietena ei. Un vis în care o altă femeie este îmbrăcată în haine purpurie arată apariția unei rivale care îi va distruge fericirea și va amărăci împotriva tuturor femeilor.

Abundența lucrurilor strălucitoare oferă speranțe rupte și dragoste nefericită.

Carte de vis islamică

Visează să te îmbraci

Îmbrăcămintea unui pelerin – dacă o persoană poartă Ihram într-un vis, atunci aceasta indică refuzul său de a copula, condițiile și ispita, precum și din păcate, dispute și dezbateri.

Imbracamintea exterioara de iarna – este bogatie pentru cel care o poarta, pentru ca protejeaza de frig, iar frigul este saracia. Iar îmbrăcarea ei vara indică un eveniment trist.

Cartea de vis de mare familie

Îmbrăcați-vă pentru somn

Starea hainelor visate este de o importanță cheie pentru interpretarea somnului.

Dacă hainele erau vechi, murdare și rupte, străinii te vor înșela. Hainele noi murdare – comite un act rușinos. Haine curate, îngrijite, dar deja purtate – datorită sprijinului prietenilor, veți putea rămâne pe linia de plutire. Hainele noi – câștigați respectul oamenilor. Cumpărând ceva din haine – primiți un cadou. Dacă ai visat că alegi doar haine la modă și stilate într-un magazin, asta înseamnă că, în realitate, vei ajunge la locația unei persoane cu autoritate – dar numai cu condiția să ai destui bani pentru a cumpăra aceste haine la modă într-un vis. În caz contrar, nu veți putea trezi interesul persoanei potrivite.

Dacă ai visat că vrei să cumperi un articol de modă, dar nu ai suficienți bani pentru el, imaginează-ți că unul dintre prietenii tăi intră în magazin și îți oferă suma necesară.

Ai o mulțime de ținute frumoase și strălucitoare – un vis te avertizează că ești prea sus în fața oamenilor. Acest lucru îi enervează pe mulți, intrigi sunt deja țesute la spate.

Imaginează-ți că îți inviti colegii în vizită și le oferi toate ținutele.

Încercând haine noi, dar de modă veche și prost potrivite – veți pierde oferta sau veți oferi o idee care a fost demult depășită.

Imaginează-ți că te pregătești pentru o producție de teatru și ai nevoie de haine de modă veche pentru rol. Nu o vei purta.

Carte universală de vis

haine de dormit

Un vis despre haine este întotdeauna un fel de predicție. Totul depinde de culoarea hainelor, precum și de ceea ce a fost: curat și întreg sau murdar și rupt.

Hainele grozave, dar la modă – semn că vei avea noroc, dar vei neglija ideile valoroase.

Dacă te-ai văzut pe tine sau pe altcineva în alb într-un vis – așteaptă-te la schimbări și nu la cele mai bune.

Culoarea galbenă a hainelor oferă divertisment interesant și succes financiar.

Culoarea albastră indică faptul că energia ta și sprijinul prietenilor te vor ajuta să-ți atingi dorințele dragi.

Culoarea zmeură promite să scape de dușmani teribili.

Robele verzi sunt un semn de speranță pentru prosperitate și fericire. Robele multicolore semnifică schimbări drastice și împletirea dintre bine și rău.

Dacă hainele nu ți se potrivesc bine, va trebui să te desprinzi de unele dintre atașamentele tale. Poate vei face o greșeală într-o întreprindere.

O femeie căreia nu-i plac hainele într-un vis va întâlni rivalități neplăcute în obținerea succesului social.

Dacă ea admiră hainele altora, atunci suspiciunile geloase ale iubitului ei vor cădea asupra ei.

O tânără care se vede într-un vis într-un costum negru se va confrunta cu tristețe și dezamăgire.

Hainele murdare și rupte visează întotdeauna la înșelăciune și avertizează împotriva comunicării cu străinii, precum și la un act care îți poate păta reputația.

Dar hainele curate visează la bunăstare.

D. Loff a scris despre aceste vise: „Hainele sunt o reflectare a lumii interioare și a individualității unei persoane. Este o oglindă a stimei de sine. Prin urmare, înainte de a interpreta un vis despre haine, întreabă-te: hainele tale provoacă admirație sau ridicol?

Pierderea hainelor vorbește despre vulnerabilitatea ta. Nu crezi? Încearcă să te dezbraci, să zicem, într-un magazin universal – să vedem cât de încrezător te simți în timp ce faci asta. Desigur, pot fi și fantezii sexuale sau exhibiționiste.

A oferi haine într-un vis este o chestiune ambiguă. Cine nu a fost nevoit să primească în dar haine, care apoi au devenit o propoziție ca semn de prost gust? Cu toate acestea, cumpărarea de haine care ți se potrivesc perfect și care te fac să te simți încrezător, aduce schimbări pozitive în propria ta stime de sine.

Uneori, într-un vis, cumperi lucruri pentru ocazii speciale sau haine care sunt atribuite proprietăților magice. În acest caz, pur și simplu cauți înțelegere sau protecție.