Într-un vis, vorbește cu un tip

Care este visul unui tip căruia îi place

Un iubit într-un vis reflectă satisfacția față de mediul înconjurător. Nu aveți plângeri cu privire la cei dragi, vă simțiți confortabil să comunicați cu ei și să rezolvați cazuri comune. Apreciază această stare de lucruri și încearcă să o păstrezi cât mai mult timp.

Amintește-ți situația în care ai văzut un bărbat drag ție. Dacă te-ai sărutat în întuneric, atunci tu sau relația ta vei deveni obiect de bârfă, te vei confrunta cu condamnarea. Dar dacă sărutul a avut loc în lumină, atunci nu aveți de ce să vă faceți griji – înseamnă că totul va fi bine în afaceri și relații.

Nu vă faceți griji când un tip care vă place visează la o altă femeie: în realitate nu există motive de gelozie. Dacă ai văzut direct momentul trădării, gândește-te dacă alesul tău abuzează de încrederea și dispoziția ta față de el? Un bărbat drag este garantat să te folosească pentru câștig personal dacă visezi cum îți dă fotografia lui. Dacă îți oferă un cadou scump, căsnicia ta va fi prosperă atât din punct de vedere material, cât și spiritual. O interpretare similară are un vis în care te plimbi cu persoana iubită.

Aleasa te ignora in vis? Te vei confrunta cu o alegere dificila: o relatie deschisa sau o nunta cu toate obligatiile asociate. Dimpotrivă, ea acordă multă atenție, iubește profund și pur și simplu idolatrizează – viața de familie se va dezvolta, iar natura îi va răsplăti pe copii cu inteligență și talente.

O cină comună (sau orice altă masă) visează la o ceartă. Dacă nu te oprești la timp, conflictul poate duce la despărțire. Cu cât cina este mai plăcută și confortabilă, cu atât neînțelegerea și consecințele acesteia vor fi mai puțin grave.

Să-ți ia rămas bun de la un tip care-ți place într-un vis – să te despart în viața reală. Dacă nu regreti acest lucru, atunci nu vei ajunge cu iubiți.

Un vis despre un iubit se pregătește pentru încercările vieții. Va trebui să te confrunți cu tristețea, anxietatea, grijile.

Apariția unei persoane respectate și influente în viața ta este indicată de un vis în care obiectul sentimentelor tale are un aspect incredibil de frumos.

Obiectul visat al simpatiei tale indică faptul că totul ți se potrivește în sfera intimă, rămâi mereu mulțumit și mulțumit. Cu cât ai mai des un astfel de vis, cu atât totul va fi bine mai mult timp.

Sexul furtunoasă cu un iubit vorbește despre un scandal viitor cu o împăcare la fel de violentă.

Faptul însuși al unui vis despre o persoană dragă inimii nu contează: faptul că o femeie visează un iubit este natural și logic. Dar detaliile visului vor ajuta la înțelegerea informațiilor ascunse de natură psihologică sau la prezicerea modului în care relația se va dezvolta în continuare.

Cel mai adesea, intriga unui vis despre un tip care-ți place este negativă, ceea ce este ușor de explicat – angoasa mentală, posesivitatea și gelozia vorbesc în tine. Cu cât iubitul se comportă mai rău într-un vis (trișează în mod deschis, se pregătește pentru o nuntă cu o altă femeie), cu atât sentimentul său va fi mai puternic în realitate. Dar indiferența indică indiferență în realitate.

Riscul de a opri comunicarea este semnalat de un vis în care pierzi literalmente o persoană dragă – fizic, în timp ce te plimbi prin pădure sau călătorești, într-o clădire. Cu cât a durat mai mult căutarea, cu atât era mai mare riscul de separare.

Un vis în care vorbești te va ajuta să faci lumină asupra relației tale. Dacă un iubit este atât de supărat încât fața lui este deja revopsită, înseamnă că ești necinstit în fața lui într-un fel și s-a trezit în tine un sentiment de vinovăție. Comunicarea la telefon spune că fie nu există nicio apropiere spirituală între voi, fie vă îndepărtați intenționat. Confirmarea acestui lucru este dacă un apel de la un tip te deranjează sau te enervează.

De ce visezi la corespondență cu primul

Și de ce visezi la corespondență cu un fost iubit prin SMS sau scrisori? Viziunea este destul de neobișnuită și în mare măsură profetică, dar merită o atenție considerabilă, despre care vom vorbi mai târziu.

Care este visul de corespondență cu interpretarea anterioară a visului

Aproape fiecare carte de vis, în care apare corespondența cu un fost iubit, este interpretată ținând cont de detalii – ele determină detaliile interpretării. Și dacă încă așteptați vești de la el – visul avertizează împotriva supravegherii și a actelor neplăcute, au început să uite – pot apărea nemulțumiri sau fapte vechi. Dar totul este în ordine – în interpretarea somnului, merită să luați în considerare formatul în care vi-a venit mesajul, SMS sau scris, precum și ce și cum este scris, ce acțiuni ați efectuat cu mesajul primit.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează vrăjitoarea

Dar dacă corespondența este legată doar între voi, aceasta este personificarea armoniei și a păcii interioare a visătorului însuși. Prin urmare, are sens să ne gândim și să cântăriți argumentele pro și contra pentru a începe să construiți noi relații, deși unele cărți de vis nu exclud o întoarcere la vechii cunoștințe.

Adesea cartea de vis, în care a scris fostul iubit, este interpretată și ținând cont de alte detalii. Care? Să le luăm în considerare mai departe.

 • Dacă vezi text scris pe hârtie albă în hieroglife negre, acesta este un indiciu că în acest moment norocul este de partea ta și favorizează eforturile tale.
 • Dacă literele sunt scrise cu litere mici și acest lucru te enervează foarte tare, sfatul este să nu te certați cu familia și prietenii pentru fleacuri.
 • Dacă vă vedeți clar propriul nume în text, visați să vă întâlniți cu autorul scrisorii, poate că nu doriți să vă recunoașteți încă.
 • Dacă într-o scrisoare vezi un citat dintr-un cântec sau dintr-un clasic al cinematografiei, teatrului sau unei cărți, acesta este interpretat literal, motiv pentru care este atât de important să ne amintim fiecare cuvânt și chiar mesajul autorului ascuns între rânduri.

Daca in vis ai rupt plicul cu scrisoarea fara sa o citesti, mai ales fara sa o deschizi, actul tau prudent in realitate iti va permite sa eviti probleme si necazuri considerabile.

Visând la SMS-uri de la un fost iubit

Și de ce să visezi un SMS de la un fost iubit – viziunea este și ea interesantă și în multe privințe interpretarea este determinată de mici detalii și nuanțe. Aproape fiecare carte de vis spune că un mesaj de la un fost iubit într-un vis sub formă de SMS promite schimbări grandioase în viață și evenimente foarte interesante.

Tine minte! Nu ar trebui să ții cont doar de interpretările pozitive, indiferent cât de mult ți-ar plăcea – negativul este și el prezent în viață și nu te poți ascunde de el.

Dacă primii din regatul viselor v-au trimis SMS, încercați să vă amintiți numărul lor:

 • dacă ar fi doar un număr mare de ei – în realitate, visătorul va experimenta direct evenimente extraordinare care îl vor zgudui bine și îl vor scoate din rutina vieții;
 • dacă a sosit o cantitate mică de SMS, acesta este un indicator către ceva nou și interesant în viața visătorului;
 • 2-3 mesaje SMS au venit în vis – la incidente minore și nu atât de extraordinare din viața celui care doarme, care nu-l vor abate de la calea cea dreaptă și cea dreaptă.

La fel ca în cazul unei scrisori, încercați să vă amintiți conținutul e-mailului. Acest lucru va ajuta la interpretarea corectă a mesajului de mai sus:

 1. dacă amenințările au fost trimise visătorului în versiunea electronică a scrisorii, visătorul percepe greșit realitatea din jurul său și, prin urmare, suferă adesea de stresul experimentat;
 2. dacă în mesaj este citat un pasaj dintr-un cântec sau un vers – la circumstanțe neprevăzute în realitate, a căror culoare depinde de sensul citatului;
 3. dacă mesajul este scris în cuvinte pline de zel, aceasta este o reflectare a nemulțumirii visătorului față de situația din jurul său, deși, la rândul său, nu face nimic pentru a o depăși sau schimba;
 4. dacă au existat hieroglife în mesajul în sine, acesta este un succes într-o afacere foarte dificilă și nouă pentru tine, iar dacă resentimentele scapă, începe o etapă dificilă în relațiile cu persoana iubită.

Dacă, în mesajul său, primul cere restabilirea relației anterioare, interpretarea visului este foarte contradictorie. Deci, conform unor cărți de vis, o astfel de viziune are exact opusul conținutului scris – dacă un tip cere să restabilească relațiile, atunci, în realitate, te-a uitat de mult și și-a găsit un înlocuitor. Dacă cere să-l uite, tot caută să îmbunătățească relațiile cu toate puterile. Dar în oricare dintre interpretări, ar trebui să decideți asupra lui, el poate vorbi – situația în sine nu vă permite să construiți în mod normal noi relații și să mergeți mai departe, să creșteți și să vă dezvoltați ca persoană.

Amintiți-vă exact ce acțiuni ați întreprins într-un vis – acest lucru oferă și un indiciu în descifrarea semnalului de sus. Și după cum am menționat mai devreme, primirea unui mesaj la telefon sau în scris este pentru schimbările viitoare în viața și viața visătorului în viitorul foarte apropiat.

Dacă ai ignorat știrile într-un vis de la fostul tău – nu ai citit-o și dacă ai citit-o, nu ai răspuns, atunci o astfel de viziune promite o întâlnire rapidă sau primirea de sfaturi practice și sensibile de la un mai în vârstă și mai înțelept. camarad. Și dacă înțelegi, atunci nu vei putea să-ți dai seama singur situația actuală – ar trebui să ceri imediat ajutor.

Tine minte! Adesea, o astfel de viziune indică și unele probleme financiare – fiți atenți în această chestiune.

Dacă în visul tău ai fost copleșit de curiozitate și ai citit mesajul trimis de tip în vis, acesta este mai degrabă un dezacord în relația ta cu actualul tău domn sau soț. Prin urmare, nu este necesar să tăiați cu căldură adevărul-mamă, dar înainte de a spune și a face, gândiți-vă de mai multe ori. Deși, pe de altă parte, unele cărți de vis sfătuiesc să nu le acorde atenție, ei spun că cei dragi certați – doar se distrează.

Citeste mai mult:  De ce visează demonii la un bărbat

Dacă în viziunea ta de noapte ai răspuns la un mesaj sau la o scrisoare – aceasta este la visele și dorințele neîmplinite ale visătorului, pentru a construi o relație reciprocă, lungă și puternică cu primul. Conexiunea din trecut nu va mai fi niciodată la fel, ca înainte – poate avea sens să lăsați trecutul în trecut și să mergeți mai departe.

De ce visezi să comunici cu un fost iubit

interpretarea somnului conform a 10 de cărți de vis

1 Comunicarea cu un fost iubit conform cărții de vis a lui Miller

Visul în care ai vorbit cu fostul tău iubit simbolizează pregătirea ta pentru o nouă relație, viitorul început al unei noi vieți.

2 Care este visul fostului iubit:

A vedea într-un vis oameni sau obiecte care se potrivesc definiției „fostului” înseamnă că nu totul a mers fără urmă.

Dacă într-un vis îl vezi pe fostul tău iubit, mai este loc în inima ta pentru el.

Dacă ai visat că te întâlnești cu foștii colegi de clasă, colegi, colegi și așa mai departe, în viitorul apropiat vei auzi de la prietenul tău, care acum este departe.

Dacă o fată într-un vis simte doar emoții plăcute, aceasta indică disponibilitatea ei pentru o nouă relație. Interpretarea viselor interpretează un astfel de vis ca fiind începutul viitor al unei noi vieți, în care nu va regreta alegerea ei.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

 • Dacă visul despre fostul iubit a fost miercuri, astfel de vise sunt adesea profetice. Ce făceai? Care sunt sentimentele tale? Un vis înseamnă evenimente viitoare în realitate.
 • Fostul iubit a avut un vis sâmbătă – în acest vis vei vedea o reflectare a problemelor tale din trecut. În jumătate din cazuri, visul se va împlini.
 • Fostul iubit vineri – astfel de vise te pot ajuta să faci față prezentului.
 • Prietenul pe care l-ai întâlnit visează de vineri până sâmbătă – ar trebui să ai răbdare, să te abții de la oferte aventuroase. Fii atent la ce te-ai simtit pentru fostul tau iubit. Vei afla mai multe despre destinul tău.
 • Fostul iubit visează de sâmbătă până duminică – înseamnă sosirea unor idei bune sau un val de energie creativă.

De ce o fată visează la un fost iubit care nu se gândește la el în realitate? Aceasta este o dorință subconștientă de a întoarce relația.

Dacă relația s-a încheiat din inițiativa ta, s-ar putea să te îndoiești dacă ai făcut ceea ce trebuie sau dacă motivul a fost suficient de bun.

Dacă motivul despărțirii a fost trădarea lui sau dorința de a te despărți de tine, experimentezi o dublă dorință de a fi din nou cu el și de a uita de el pentru totdeauna. În acest caz, este mai bine să acordați atenție vieții personale actuale, să faceți noi cunoștințe și să comunicați cu vechii prieteni.

Este de nedorit să rămâneți complet singur pentru o lungă perioadă de timp – acesta poate fi un imbold pentru a face o alegere greșită sau a lua o decizie care nu vă va afecta soarta în cel mai bun mod.

Din punctul de vedere al lui Vanga, totul înseamnă că a dispărut. Adică ceva care nu poate fi returnat sau nu trebuie returnat. Aceasta va deveni o povară sau un obstacol în formarea unei vieți noi, mai fericite.

Fost – la dor, suferință, dorința de a întoarce o iubire trecută sau o persoană plecată.

Un fost iubit visează adesea să se despartă de un iubit actual sau un obstacol din partea rudelor.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

Prima dragoste este visul – tânjirea după relații ușoare ca în tinerețe.

Pentru femeile căsătorite, un vis despre un fost iubit promite probleme și griji. O fată după un astfel de vis ar trebui să-și monitorizeze acțiunile și cuvintele, acestea îi vor ruina reputația.

Adesea, un fost iubit care visează simbolizează începutul unei noi relații pentru o fată, o căsătorie timpurie sau o cerere în căsătorie.

Fostul iubit – asteapta-te in curand la consecintele din trecut, pentru care vei raspunde.

Imaginea unui fost iubit de care te-ai despărțit cu mult timp în urmă sugerează că legăturile tale energetice cu foștii bărbați nu au fost încă rupte.

Prefigurează o mare surpriză.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

De ce visezi la o persoană cu care nici măcar nu comunici?

De ce poate visa o persoană cu care nu ai comunicat de mult timp? Ce înseamnă? Și de ce ai astfel de vise? Aflam in articol.

Uneori, visele noastre ne oferă surprize incredibile, sunt vise care ne rămân în memorie multă vreme, iar tu suferi toată ziua, gândindu-te ce ar putea însemna. Mai ales des, acest lucru se întâmplă atunci când o persoană vine în lumea noastră de vise, despre care nu știi nimic de mult timp.

Nu este surprinzător că întrebarea – care este visul unei persoane cu care nu ați comunicat de mult timp, rămâne una dintre cele mai relevante pentru interpreții din această zonă a psihicului uman. Să vedem ce se află în spatele asta.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă caviar de pește

Joc subconștient

Se știe că creierul nostru nu poate stoca absolut toate informațiile în holurile minții, așa că deseori trimite vechi cunoștințe și evenimente trecute într-o zonă numită subconștient.

În același timp, este important să înțelegem că cazurile și oamenii uitați nu au jucat neapărat un rol negativ în viața noastră, doar ceasul ticăie și este timpul ca ei să plece. Cu toate acestea, în anumite momente ale vieții noastre, vechii cunoștințe și cei dragi revin uneori la noi în timpul somnului.

De ce se întâmplă asta? Psihologii dau mai multe explicații pentru aceasta:

 • Dacă dai peste cineva sau ceva care îți amintește de acea persoană, creierul tău repede a luat o asociere, a creat o conexiune și a decis că era timpul să-și amintească de acest om.
 • Există, de asemenea, posibilitatea ca sentimentele tale pentru această persoană, chiar și în ciuda unei perioade destul de lungi de timp, să nu fi dispărut încă, ai vrea să-l cunoști, cel puțin întâmplător, iar visele tale îți oferă o oportunitate atât de mare. Prin urmare creierul încearcă să reducă stresulcauzate de un sentiment de melancolie și reduce nivelul de stres.
 • Poate că ai ceva neterminat cu această persoană, așa că în visele tale te întorci la el din nou și din nou, încercând să-i pui capăt. Poate că nu este neapărat o relație de afaceri, mult mai des visăm foști iubiți, legătura cu care s-a terminat cu ceva nedefinit.

Versiunea energetică a somnului

O poveste de dragoste demult dispărută Adesea fetele se încurcă cu întrebarea: care este visul unui tip cu care nu ai comunicat de mult timp. Parapsihicii, precum oamenii care văd prin distanțe și timpi, sunt siguri că, chiar dacă te-ai despărțit de cineva, asta nu înseamnă deloc că conexiunea ta energetică este ruptă.

Gândindu-ne prea mult la cineva, trăind anumite sentimente, îi dăm unei persoane o parte din forța noastră vitală, pe care se obișnuiește să o folosească. Ai observat că oamenii de care se îndrăgostesc par să înflorească – totul începe să se certe cu ei și ei înșiși devin mai drăguți chiar în fața ochilor lor. Dar orice sentimente, după cum știți, nu sunt eterne.

Dacă nu vedem o persoană, încercăm să o ștergem din inimă și treptat să încetăm să ne gândim la el, el înțelege la nivel instinctiv că nu mai are acces la energie. prin urmare coaja ei subțire ne vine în viseîncercând să reîmprospătăm amintirile și să ne facem iubirea să reînvie.

În acest caz, psihicii consideră că este necesar să se facă următoarele:

 • mulțumește universului că ți-a trimis un vis atât de uimitor;
 • amintește-ți de această persoană și urează-i toate cele bune;
 • atunci ar trebui să-l privești de la distanță, făcând imaginea din ce în ce mai estompată, este indicat să nu experimentezi nicio emoție, luând o poziție neutră.

Ce spun interpreții de vise?

Interpretarea unui vis despre o persoană este o sarcină responsabilă Este foarte posibil ca apariția într-un vis a unei persoane cu care nu ați comunicat de mult timp să fie un semn al unor evenimente viitoare din viața dvs.

Cea mai simplă interpretare din cărțile de vis spune că poate dispute și necazuri vă așteaptă în relațiile cu generația mai în vârstă sau rudelepe care nu le-ai văzut sau auzit de mult. Gândiți-vă ce problemă aveți în cercurile de familie, cel mai probabil, trebuie rezolvată cât mai repede posibil.

Dacă ai visat la un vechi prieten, în viitorul apropiat tu primiți niște vești serioasecare vă poate transforma viața într-o direcție complet diferită.

În acest caz, trebuie să vă amintiți ce emoții a experimentat persoana care a venit la dvs.:

 1. Dacă există bucurie pe fața lui, ai comunicat cu el ușor într-un vis, iar după somn a existat un sentiment de bucurie, atunci veștile viitoare vor fi plăcute.
 2. Este mult mai rău când prietenul tău plânge în vis, imploră mântuire, spune lucruri amare sau doar stă cu o față tristă. În acest caz, mari probleme sunt posibile în viitorul apropiat.

De ce să visezi foști prieteni cu care nu ai mai comunicat de mult?

Dacă nu comunici cu unul dintre prietenii tăi din cauza nemulțumirilor acumulate, atunci un vis care implică foști prieteni este un semn că este timpul să înveți să ierți:

 • Întâlnesc vechi prieteni cu care acum nu comunici – supraviețuiește separării de cineva apropiat in viata reala.
 • Dacă tu și prietenii tăi doar pentru o lungă perioadă de timp dispersate în direcții diferite, atunci visul înseamnă întâlnire sau știri importante.

În orice caz, dacă visezi la un vechi prieten cu care nu ai mai comunicat de mult, asta înseamnă că acum se află într-o situație dificilă și are nevoie de ajutor. Găsește-l, restabilește comunicarea și ajută un prieten în orice mod poți, dacă este necesar.

Actualizat: 15.08.2018, 01:01 Număr de cuvinte: 710 Timp de citire: 4 min.

Imprima

Mulțumim autorilor pentru acest articol, care a fost deja citit de 868 ori!

Mulțumim cititorilor noștri care au lăsat 48 de comentarii și au evaluat deja articolul de 254 de ori!

Arishka , 25 decembrie 2019 57 de vizualizări • 243 orificii. • 1 comentarii.

Alice , 24 decembrie 2019 59 de vizualizări • 982 orificii. • 1 de comentarii.

Alina , 22 dec 2019 40 vizualizări • 308 orificii. • 1 de comentarii.

Vasilisa , 20 dec 2019 113 vizualizări • 291 orificii. • 1 comentarii.

Evgeniya , 21 noiembrie 2019 2 de vizualizări • 650 orificii. • 1 comentariu.