Într-un vis, cântă o melodie care înseamnă

De ce visezi să cânt?

A cânta singur într-un vis înseamnă a lupta pentru propria ta fericire, pentru că cineva încearcă în toate modurile posibile să discrediteze visătorul și să pună bețe în roți. Interpretarea viselor oferă alte interpretări ale intrigii.

De ce visezi să cânți conform cărții de vis a lui Miller

Dacă o persoană doarme și aude pe cineva cântând, atunci aceasta înseamnă că va avea cunoștințe plăcute. Este posibil ca visătorul să primească în curând o scrisoare de la un vechi prieten sau să învețe vești bune.

A cânta la o înmormântare este un prevestitor al unui act care va provoca nedumerire și condamnare a altora. Un cântec trist auzit într-un vis este un simbol al necazurilor viitoare. Cântecele în stilul chansonului, presărate cu limbaj obscen, interpretate de un cântăreț necunoscut, visează întotdeauna la cheltuieli neplanificate.

Cântă în somn. Interpretarea viselor lui Wangi

Cântarea cu voce dulce auzită într-un vis promite schimbări pozitive în viitorul apropiat. Un cântec trist, din care a rămas un gust neplăcut la trezire, este un simbol al anxietății și al neînțelegerii din partea celor dragi. Cântecul de leagăn pe care mama visătorului îl cântă într-un vis este o reamintire suplimentară pentru el despre valorile și tradițiile familiei. Prin urmare, trebuie să petreci mai mult timp cu cei dragi.

Dacă o persoană visează să cânte masculin, atunci aceasta înseamnă bucurie, femeie spre tristețe. Când însuși visătorul cântă fără acompaniament muzical, înseamnă că va trebui să răspundă pentru toate actele nepotrivite pe care le va comite în curând. Propria interpretare cu orchestra este un simbol al viitorului triumf. Este posibil să câștigi la loterie sau să primești recunoaștere universală.

Cântând într-un vis: o interpretare după Freud

Când o persoană într-un vis stă în sală și vede un cor cântând pe scenă, înseamnă că, în realitate, este mulțumit de viața sa intimă și nu are pretenții sexuale împotriva partenerului său. Deși, ar fi util să întrebați: poate partenerul este nemulțumit de ceva, dar nu îndrăznește să-și exprime nemulțumirea cu voce tare? Prin urmare, după ce ați văzut un astfel de vis, este logic să vorbiți cu sufletul pereche.

Dacă visătorul însuși cântă în cor, atunci opinia publică este mai importantă pentru el decât opinia partenerului său. Poate că vrea să-și diversifice cumva viața sexuală, dar visătorul nu vrea să-l asculte. Și degeaba, pentru că riscul de a fi singur este foarte mare.

De ce visezi să cânți conform cărții de vis a lui Tsvetkov

O persoană care cântă într-un vis se poate pregăti pentru probleme care nu vor dura mult timp, dar dacă un străin interpretează un cântec, atunci acesta promite să primească un fel de știri. Și ceea ce vor fi – bune sau rele, depinde de motivul muncii. Note minore – la veștile triste, majore – la veștile bune.

Cântarea falsă visează întotdeauna la o ceartă. Dacă cântăreața scoate ruladele, stând pe scena mare, atunci aceasta promite visătorului un divorț rapid sau o ruptură în relațiile de dragoste. Când cineva cântă, iar cel care doarme se alătură și cântă un duet cu un interpret necunoscut, atunci un astfel de vis este un simbol al recunoașterii. Adică visătorul își va primi momentul de glorie și se va odihni liniștit pe lauri. Adevărat, nu pentru mult timp.

De ce visezi să cânți conform cărții de vis englezești

Visele în care se aude cântatul și, indiferent al cui – visătorul sau o altă persoană, sunt profetice. Ele prevestesc evenimente sumbre. Rezultatul acestor evenimente este unul – lacrimi. Astfel, chiar dacă un străin complet cântă într-un vis, visătorul va trebui în curând să împărtășească durerea care a căzut pe capul persoanelor apropiate lui.

Un marinar care a cântat un cântec în vis poate să nu se întoarcă din călătorie. Comerciantul care cântă se pregătește pentru pierderi. Un iubit care cântă o serenadă se va despărți în curând pentru totdeauna de obiectul oftării. Chiar și bietul om care a cântat în somn va deveni și mai sărac. Prin urmare, un astfel de vis nu este de bun augur pentru nimeni.

Cântați într-un vis conform cărții de vis ezoterice

Un cântec trist este visat de cineva care va comite în curând astfel de acte, pentru care îi va fi foarte rușine. Nimic nu poate fi reparat, așa că visătorul va trebui să răspundă pentru ceea ce a făcut. Dacă se aude cântări, care amintesc de cântecele nimfelor cu glas dulce, atunci cel care doarme va experimenta în curând toate deliciile depresiei asupra propriului psihic.

Un cântec vesel, cântat personal sau de cineva, este un simbol al norocului și al succesului incredibil în toate aspectele. În general, atunci când visătorul însuși cântă într-un vis, atunci acest lucru este foarte bun. Aceasta înseamnă că se află pe creasta unui val creativ sau este gata să-și schimbe viața în bine.

Interpretarea viselor – cântați un cântec: semnificația și proprietățile somnului, cea mai completă interpretare a viselor

  • 12 noiembrie 2018
  • efect
  • Marina Olenyuk

Când o persoană care are o legătură directă cu el cântă în propriile vise, o astfel de viziune de noapte nu ridică întrebări suplimentare: ceea ce vedem în visele de noapte este cel mai adesea o reflectare directă a vieții noastre reale. Cu toate acestea, de ce să visezi să cânte o melodie în vis cuiva care în realitatea lui nu are nicio legătură cu această direcție a artei? Cel mai probabil, cu o astfel de viziune de noapte, Universul înțelept vrea să avertizeze visătorul sau visătorul despre ceva. Dar ce vrea să-i spună zâna viselor zânei adormite? Pentru a face acest lucru, va trebui să vă uitați la unele colecții de interpretare a acestora. Lasă diferite cărți de vis să ne spună: să cânți un cântec în visul tău – pentru ce este?

Asumare din cărți de vis nobile

De obicei cântând vise de evenimente pozitive, crede interpretul. Dar, ca în orice carte de vis, există câteva nuanțe aici:

  • Să cânți arii în povestea ta de noapte și să fii mândru de talentul tău – un vis promite evenimente fericite în viața reală a proprietarului sau amantei sale.
  • Conform acestei cărți de vis: să cânți un cântec care aparține, mai degrabă, categoriei de romantisme – vei asculta bârfe despre cineva dintr-un cerc apropiat de cunoștințe.
  • Un vis în care cântatul este dat cu o dificultate incredibilă și, în același timp, vocea visătorului (visătorului) dispare, avertizează asupra criticilor rele și neprietenoase. Cineva te va judeca și te va răni cu judecățile lui.
  • Dacă sunteți interesat de întrebarea de ce să cântați cântece într-un cor într-un vis, atunci fiți conștienți de faptul că această viziune indică o recenzie pozitivă a dvs. de la superiori.
  • Ați început să interpretați ceva nu cu vocea voastră? Prevestire rău: cei dragi sunt în pericol.
  • Cântați la o nuntă – sunteți în pericol de probleme de sănătate.
  • A auzi ca și cum cineva cântă rugăciuni, în timp ce visătorul (visătorul) știe deja cuvintele și cântă împreună – cei care dorm (adormit) se așteaptă la incidente vesele la care nici măcar nu ar putea fi visat.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului pentru a vedea o armă

ipotezele lui Tsvetkov

Pentru a auzi o interpretare falsă de cântece într-un vis – în viața reală vei avea o ceartă cu o persoană importantă.

Dar ceea ce visezi este să cânți o melodie într-un ansamblu, după interpretarea acestei colecții: vei putea, cu ceva efort, să lucrezi cu oamenii din echipa ta.

Cineva interpretează un cântec foarte bun și frumos în visul tău de noapte – în curând vor veni vești de departe. Cel mai probabil, vor fi neașteptate, dar plăcute.

Ascultați sau cântați o mulțime de cântece într-un vis – în realitate, visătorul va trebui să experimenteze multe evenimente plăcute și vesele.

Au auzit (și, poate, au văzut) în povestea lor de noapte o altă persoană care a plecat pe lume, care, spre uimirea (sau groaza ta), a început să cânte un cântec – un vis vorbește despre schimbări iminente în viața reală a dormit (dormit). Dacă performanța a fost interesantă, schimbările se vor întâmpla în bine. În cazul în care interpretul și opera sa au provocat doar emoții negative, circumstanțele nu vor juca în favoarea ta.

Interpretare de la Gustav Miller

Conform acestei cărți de vis: a cânta un cântec visătorului (sau visătorului) într-un vis este o corvoadă inutilă. Ideea se va dovedi a fi deosebit de goală în viața reală dacă tu, ca interpret, nu ai avut ascultători în visul tău de noapte: nu este nimeni în preajmă.

Cântați împreună în cor – în realitate va trebui să vă adaptați la oameni mai semnificativi pentru cei adormiți. Opinia lor autoritara este importantă nu numai pentru visător, ci și pentru mediu.

Dacă tu însuți nu ai interpretat nicio compoziție, dar ai auzit pe cineva cântând, în realitate ți-a fost pregătită o cunoștință foarte interesantă și plăcută.

Auzi cântări nepotrivite – alții nu vor putea înțelege intențiile tale în realitate.

Cineva într-un vis cântă un cântec trist, din care doare sufletul și lacrimile apar în ochi – visătorul va trebui să treacă prin momente neplăcute în viața sa reală.

Încerci să cânți, dar nici măcar nu intri în introducere – în realitate, treburile care ți-au ocupat acum tot timpul și gândurile se vor dovedi a fi complet inutile.

Interpretare din Vanga

După cum sugerează cartea de vis, cântând un cântec într-un vis proprietarului visului sau gazdei însuși, deși nu folosește acompaniament muzical, va trebui să răspundă pentru propriile cuvinte sau acțiuni. Odată ai reușit să faci ceva nepotrivit, iar momentul răzbunării pentru asta este pe cale să vină.

Să auzi cântări triste în povestea de noapte – cei dragi nu te vor înțelege. În acest sens, vor exista probleme în familie și neînțelegeri. Aceste evenimente pot duce la înstrăinarea pe termen lung între oamenii nativi. Încearcă să taci undeva și apoi poți păstra legătura cu persoane care sunt rude prin sânge.

A interpreta cu abnegație compoziții de jazz cu acompaniament orchestral – un vis promite o victorie triumfătoare. Vei atinge scopul propus și planurile tale se vor îndeplini.

Vis: să cânți un cântec de cântec de leagăn pe care l-ai auzit cândva în copilăria ta îndepărtată este o reamintire a tradițiilor familiei tale și a valorilor sale indestructibile de secole. Acordați mai multă atenție rudelor în vârstă.

Pentru a realiza cântece grozave în visul tău – în realitate, ceva amuzant i se va întâmpla visătorului (visătorului), incidentul va fi amintit ca o anecdotă: fără răutate și cu înțelegere.

Potrivit britanicilor

Conform cărții de vis, a cânta un cântec persoanei adormite sau a auzi cântând altcuiva este același semn – se va întâmpla ceva rău. Cântecul este aici un vestitor al lacrimilor și al unei lungi perioade întunecate.

Un iubit într-un vis de noapte a visat că face o serenadă pentru obiectul afecțiunii sale fierbinți – în viața reală ar fi o ceartă destul de serioasă între el și doamna lui. S-ar putea chiar să trebuiască să rupeți logodna.

Dacă visătorul din viața reală este într-un fel legat de comerț, atunci cartea de vis nu îl sfătuiește să cânte un cântec: comerciantul este în așteptare pentru înșelăciune și răutate. Pierderile vor fi mari.

Cu toate acestea, există o excepție: copiii au cântat în vis, iar tu cânți împreună cu ei – lucrurile vor merge în sus.

Cartea viselor esoterice

Interpretarea unui cântec trist și liniștit într-un vis de noapte vorbește despre rușinea pe care visătorul va trebui să o îndure foarte curând.

Auzind și bucurându-te de performanță – în viața reală, proprietarul visului (sau gazda) va trebui să experimenteze o scădere a dispoziției, tristețea, anxietatea și lacrimile. Poate că visul avertizează despre o depresie iminentă.

Un spectacol vesel de auzit și de cântat cu vocea este un simbol al norocului în toate eforturile, al împlinirii planurilor și al apariției multor alte momente plăcute.

Interpretarea modernă a viselor

A interpreta melodii frumoase într-un vis este un semn foarte pozitiv. Cel care doarme este la începutul timpului său norocos. Acum totul va fi dat cu ușurință și fără nervi inutile. Criticii plini de rău nu se vor putea apropia de visător (visător). Bucuria, fericirea și armonia completă așteaptă o persoană în viața de familie.

Să cânți în bas în visul tău de noapte – în realitate vei lua parte la un festin asociat cu o ocazie plăcută. Poate că vechii tăi prieteni (sau prietenele) vor apărea la orizont. Cu ei îți vei aminti de vremurile vechi.

Fata interpretează o compoziție pentru un visător de sex masculin – în curând cel care doarme va fi lăudat în viața lui reală. Cu toate acestea, unei persoane care a văzut un astfel de vis este puțin probabil să-i placă astfel de laude.

Interpretarea viselor din secolul 21

A fi interpretul unui cântec și în acel moment să fii pe scenă conform scenariului propriului vis este o neînțelegere între îndrăgostiți. Poate că certurile tale cu a doua jumătate vor duce la o ruptură inevitabilă a relațiilor (divorț). Fii atent la dimensiunea scenei pe care ai cantat melodii: cu cat este mai spatioasa, cu atat va fi mai dureroasa experienta pentru tine. O mulțime de fani care aplaudă, dornici să se apropie de tine în viziunea ta de noapte, sunt un simbol al zvonurilor și bârfelor asociate, din nou, cu ruperea relațiilor.

Citeste mai mult:  Mă sufoc în timp ce dorm

Cântând karaoke cu o companie mare – o serie de noroc vine în viața ta. Câștigurile la loterie sunt posibile.

Pentru a vedea o mulțime de oameni care cântă în visul tău – în viața reală va trebui să plângi mult.

Ascultând cântarea unui tip frumos, plăcut în aparență, evocând doar emoții pozitive într-un vis (pentru o femeie sau o fată) – o mare de plăceri ale unui plan variat o așteaptă pe doamnă.

Cântându-i însuși visătorul (visătorului), dar fără a-și auzi propria voce în același timp – visătorul (visătorul) va fi jignit de cineva pentru o lungă perioadă de timp.

A săvârși ceva în biserică – a venit o perioadă tristă în viața celor care dorm (adormit).

A CÂNTA CÂNTE

Interpretarea viselor CÂNTĂ CÂNTELE a visat de ce într-un vis CÂNTÂND CÂNTECE? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să CÂNTați CÂNTECE într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Cântați cântece cu morții

Interpretarea viselor – Cântece

Cântând melodii într-un vis ca cântăreț pop – un astfel de vis prezintă începutul unei lupte pentru succes, care se va încheia complet genial pentru tine.

Cântecele țipând într-o companie beată prevestesc o zi care va lăsa o amprentă de neșters în memoria ta cu conținutul său fericit.

Cântecele amuzante într-un vis înseamnă că în curând prietenii tăi buni îți vor oferi o surpriză neașteptată.

Cântecele triste sau triste sunt un semn de schimbare în rău și de discordie mentală. Auzind melodii interpretate de solişti – în realitate vei face ceva care îţi place, iar dacă melodiile sunt interpretate de cor – cu dificultate, dar vei găsi o cale de ieşire dintr-o situaţie dificilă.

Auzind cântece ale autorului interpretate cu acompaniamentul unei chitare sau cântându-le singur – vei provoca nedumerire celor din jurul tău cu diligență demonstrativă în munca ta.

Chastushkas într-un vis oferă un noroc neașteptat într-o afacere întreprinsă aleatoriu, romance – poți obține succesul în dragoste doar cu prețul unor sacrificii din partea ta.

Interpretarea viselor – Cântați

„Vei cânta cu mine!” amenințare, nenorocire, boală. „Cântă” vorbire exagerată despre ceva, laudă, flatare (precum și mesajul mesajului). „Este un cântec lung, lung” este o afacere lungă. „Cântă laude” a lăuda pe cineva excesiv, a linguși. „Cântecul tău este cântat” este un final deplorabil.

„cântăreț” (solist, lider). „Cântă împreună” pentru a măguli, a aproba, a fi de acord cu opinia generală. „Cântă despre dragostea ta”, „cântă” (dacă este reușit și coerent) uitare de sine, bucurie, răpire, dragoste, exces de energie.

expresia „sufletul (inima) cântă”.

Interpretarea viselor – Cântați

Cântece cântând – la o situație amuzantă.

Cântați un cântec – până la lacrimi, primiți vești supărătoare de la o persoană dragă.

Cântând psalmi – spre dor, tristețe justificată.

Interpretarea viselor – Cântec

A auzi este o bucurie, un parteneriat fericit, poate că vei primi în curând scrisoarea promisă de la un prieten îndepărtat;

Să cânți și, între timp, tot ce te înconjoară te face semn cu așteptarea fericirii – vei contesta cu gelozie adevărul fericirii tale;

În cânt sună note triste – vei fi neplăcut surprins de întorsătura treburilor tale;

Cântecele obscene sunt o risipă groaznică, risipitoare;

Cântece comice – distrându-te într-o companie plăcută, vei uita de afaceri;

Cântați o melodie comică – divertismentul va fi înlocuit în curând cu dificultăți pe care trebuie să le depășiți.

Vezi și Cor, Lark.

Interpretarea viselor – Cântece

Dacă ai visat că asculți melodii, vei auzi vești bune în realitate. Cântând singur – spre bucurie neașteptată.

Încearcă să fredonezi melodia pe care o auzi. Dacă nu vă amintiți melodia, atunci imaginați-vă că v-ați compus propriul cântec frumos.

Interpretarea viselor – Cântați

(Vezi interpretarea: muzică)

A auzi imnurile bisericii într-un vis – pentru a primi vești bune.

A auzi un refren într-un vis înseamnă ipocrizie sau înșelăciune a celor dragi care vor să profite de tine. Cu cât cântarea lor va fi mai plăcută, cu atât mai sofisticate vor fi minciunile care te vor înconjura. Uneori, un vis în care auzi pe cineva cântând prezice știri. A auzi sau a vedea un cântăreț (cântăreț) pe scenă este un semn al problemelor cu cei dragi. Vezi interpretarea: actrita.

A auzi cântând însoțit de o orchestră într-un vis este un prevestitor de boală sau eșec într-o afacere riscantă, dacă nu-ți place. Dacă cântatul este plăcut să-ți mângâie urechile, atunci un vis prezice căsnicia ta iminentă, care promite să fie fericită. A cânta împreună cu toată lumea într-un vis este un semn de recunoaștere a meritelor tale de către ceilalți sau un semn de consimțământ. Uneori, un astfel de vis sugerează că ești îngâmfat. A cânta pur și fără minciună într-un vis oferă bunăstare și primirea de vești bune. Dacă auziți minciună în cântat sau nu vă place vocea, atunci veți primi vești proaste despre obstacolele în afaceri.

A auzi cuvintele unui cântec într-un vis înseamnă că ar trebui să vă amintiți aceste cuvinte pentru a judeca mai târziu ce promite acest vis. Vezi interpretare: voce.

A auzi o melodie familiară într-un vis înseamnă că în curând vei auzi de la un prieten bun. A cânta într-o cameră într-un vis este un semn de bunăstare pentru casa ta. Dacă într-un vis cânți pe câmp sau pe drum, atunci visul prezice o viață lungă și fericită plină de impresii plăcute. A cânta pe stradă, în piață sau în mulțime este un vestitor al rușinii, al rușinii sau al umilinței. Uneori, un astfel de vis prevestește lacrimi, durere sau necazuri.

De ce visezi să cânți

Cântați după cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov

Cântece cântând – la o situație amuzantă.

Cântați un cântec – până la lacrimi; primiți vești supărătoare de la o persoană dragă.

Cântând psalmi – spre dor, tristețe justificată.

Cântați conform cărții de vis de primăvară

Cântați cuiva într-un vis – veți fi de acord, vă rog, vă rog.

Citeste mai mult:  Visează la naștere

Cânt de bas – a surprinde, a surprinde.

Cântați conform cărții de vis de vară

Cântați cuiva într-un vis – fiți unanim cu partenerii dvs. de afaceri.

A vedea într-un vis cum cântă cineva la bas sau a asculta înregistrări cu vocea lui Chaliapin înseamnă că sufletul cere o vacanță, trebuie să ieși la teatru.

Cântați conform cărții de vis de toamnă

A cânta cuiva într-un vis – și în realitate, a cânta împreună, adică a fi de acord.

Să visezi cum cânți cineva sau tu însuți în bas – în cele din urmă vei cânta cu oameni cu care îți va fi foarte greu să te lupți.

Cântați conform cărții de vis ezoterice

A cânta singur – „sufletul cântă”. Ai o perioadă de înălțare spirituală, poți planifica afaceri serioase și realizări creative.

Cântă, cântăreț, compozitor – laudă / vei plânge, tristețe, durere, necaz; cântând frumos – fericire; neclar – sărăcie, nenorocire; la nuntă – boală; rugăciunile sunt bucurie; asculta melodii – vesti bune; masculin – plăcere / frică; feminin – nemulțumire; cunoștințe – știri de la un prieten; cânta prost – bârfă, ceartă.

Cântați conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Să te cânți – la necaz; cineva cântă – știri; cântatul armonios – la vești bune; fals – la o ceartă; a vedea și auzi cântărețul pe scenă – punctul culminant, o criză personală sau de afaceri; melodie familiară – știri de la un prieten; cântatul alăturat – recunoașterea, aprobarea celorlalți; momeala vanitatii.

Cântați în conformitate cu Cartea Viselor Moderne

A auzi într-un vis cum cântă pe stradă înseamnă că vei întâlni un jurnalist sau un scriitor puțin cunoscut.

Dacă tu însuți cânți pe stradă – nu rata șansa, ceea ce înseamnă că în realitate vei avea ocazia să-ți arăți talentul.

Cântați după Nobila Carte de vis a lui N. Grishina

Cântarea este laudă, ceva bun / va doare inima.

Cântarea arii este o bucurie.

Romanturile sunt bârfe despre prietenii tăi.

Pentru a cânta singur, iar vocea sună încet – pentru a face față criticilor și ostilității.

Cântarea în cor este lauda autorităților.

A cânta într-o voce ciudată, nu cu propria ta, este o nenorocire pentru cei dragi.

Cântați conform cărții de vis a vindecătorului Fedorovskaya

Cântă, dansează în vis – Până la lacrimi.

Cântați conform cărții de vis a prințului Zhou-Gong

Cântați – Vedeți oameni cântând și dansând. – În curând va fi o ceartă.

Cântați conform cărții de vis vechi rusești

Cânta – El Însuși prefigurează durerea și lacrimile.

Cântați conform cărții de vis psihoterapeutic

A cânta cu vocea ta este o răsplată; auzi vocea altcuiva – profit; răgușit și rău – o pierdere.

Cântați conform cărții de vis a sloganelor

CÂNTĂ – „vei să cânți cu mine!” – amenințare, nenorocire, boală. „Cântă” – vorbește exagerat despre ceva, laudă, flatare (precum și un mesaj). „Este un cântec lung, lung” este o afacere lungă. „Cântați laude” – a lăuda pe cineva excesiv, a linguși. „Cântecul tău este cântat” – un final deplorabil; „cântăreț” (solist, lider). „Cântă împreună” – pentru a măguli, a aproba, a fi de acord cu opinia generală. „Cântă despre dragostea ta”, „cântă” (dacă este de succes și coerent) – uitare de sine, bucurie, răpire, dragoste, exces de energie; idiom – „sufletul (inima) cântă”.

Cântați conform cărții de vis a vindecătorului Pechora

Cântați, dansați în vis – până la lacrimi.

Cântați conform cărții de vis Idiomatic

— Vei cânta cu mine! – amenințare, nenorocire, boală; „cânta” – vorbește exagerat despre ceva, laudă, flatare (precum și un mesaj); „este un cântec lung, lung” este o afacere prelungită; „sing praises” – a lăuda pe cineva excesiv, a lingusi; „cântecul tău este cântat” – un final deplorabil; „cântăreț” – solist, conducător; „sing along” – a măguli, a aproba, a fi de acord cu opinia generală; „cântă despre dragostea ta”, „cântă” – dacă uitarea de sine, bucuria, răpirea, dragostea, excesul de energie sunt reușite și armonioase; idiom – „sufletul (inima) cântă”.

Cântați conform cărții de vis online

Conform cărții de vis, să cânți în aer liber – și, în realitate, să-ți arăți abilitățile extraordinare, principalul lucru este să te orientezi în timp și să te arăți în toată gloria ei.

Am auzit cum melodiile sunt scoase pe fereastră – veți întâlni o persoană care tocmai a pornit pe o cale literară sau jurnalistică.

Ecou vocea cuiva – vei fi de acord cu afirmațiile cuiva pentru a câștiga simpatie.

Într-un vis, a cânta în așa fel încât să fie plăcut să te ascult înseamnă că în viața reală vei intra într-o perioadă strălucitoare și plină de bucurie a vieții tale, când vei reuși cu ușurință în tot ceea ce ai planificat, vei avea noroc și norocos în toate.

Cântați conform cărții de vis a Lunii

Cânt de bas – dragoste pentru vodcă.

Cântați conform cărții de vis medievale a lui Daniel

Cântând într-un vis – la mare furie.

Cântați după cartea de vis a Împăratului Galben

A cânta într-un vis înseamnă a urma un flux deja existent cu ritmuri distorsionate.

Ei încearcă să schimbe fluxul cântând – să-l ritmeze în exterior, fără a se lupta cu patologia atât a corpului, cât și a conștiinței. O cale de ocolire care nu aduce schimbări globale în lupta împotriva bolii este aleasă din cauza fricii de schimbare, copleșită de îndoieli și temeri. Visul este interpretat nefavorabil și demonstrează slăbiciune, lipsă de voință, dependență de situație. Dar ținând cont de un avertisment în timp util, visătorul poate evita în continuare probleme mari de sănătate și prăbușirea unei cariere.

A cânta într-un vis (dacă visătorul este cântăreț sau profesia lui este aproape de cântat) este interpretat ca un vis profesional pentru cântăreți și alte profesii apropiate de cântat.

Cântați conform cărții de vis chinezești a lui Zhou Gong

Vedeți oameni cântând și dansând – în curând va fi o ceartă.

Cântați conform interpretului de vis din 1829

A cânta pe tine însuți – prevestește tristețe și lacrimi.

Cântați conform cărții de vis slave

Cântați conform cărții de vis Veles

Cântă, cântăreţ, compozitor – Laudă // vei plânge, tristeţe, durere, necaz; cântând frumos – fericire; neclar – sărăcie, nenorocire; la nuntă – boală; rugăciunile sunt bucurie; a auzi cântece – spre bine, veste; masculin – placere // frica; feminin – nemulțumire; cunoștințe – știri de la un prieten; cânta prost – bârfă, ceartă.