Interpretarea viselor subsol acasă

Interpretări din cărțile de vis: coborâți la subsolul casei

În vise poți găsi multe simboluri și semne. Dacă o persoană le poate descifra corect, va afla despre evenimentele din viitorul apropiat. Aceste informații îl vor ajuta să evite situațiile periculoase sau să reducă probabilitatea unor consecințe negative. În cărțile de vis, subsolul are o altă semnificație. Este necesar să se țină cont de starea locului și de acțiunile visătorului.

Semnificații populare

Beciurile erau folosite ca locuri pentru depozitarea diverselor provizii. Datorită faptului că lumina nu pătrundea în ele și erau slab iluminate de torțe. Au existat povești conform cărora oameni inacceptabili au fost înfundați în pereții incintelor subterane. Adesea, în aceste locuri se făceau rituri magice.

În psihologie subsolul simbolizează depozitul de secrete, secrete rușinoase, temeri, iluzii. Acesta este tot ceea ce o persoană se teme să recunoască pentru sine. Întunericul indică faptul că visătorul nu înțelege evenimentele curente și nu știe cum să găsească o cale de ieșire din această situație. Dacă este în subsol, atunci un avertisment despre o decizie greșită. Merită să regândim totul și să evaluezi alegerea cu mintea deschisă. Viziunea asupra lumii a unei persoane nu corespunde cu adevărata stare a lucrurilor și se înșeală. Dacă visătorul nu își schimbă modul de a gândi, o dâră neagră va apărea în viața lui.

Subteranul visează în momentul în care o persoană trebuie să găsească calea de ieșire. Dacă în cameră apare un fascicul de lumină, atunci acesta este un semn bun. Cineva dintr-un cerc apropiat vă va ajuta cu informații sau vă va sugera cea mai bună soluție. Merită să ascultați sfaturile altora și unele dintre ele vor fi valoroase.

Dacă visezi la un subsol din care poți găsi o ieșire, atunci aceasta este o soluție favorabilă pentru o situație dificilă. O persoană va fi capabilă să corecteze greșelile, să-și îmbunătățească poziția. Văzând alte persoane sau animale în pivnița casei:

 • la gânduri negative
 • la concluzii greșite;
 • a coborî instinctele.

În cărțile de vis, subsolul poate simboliza fricile interioare. Visătorul experimentează un sentiment de incertitudine, indecizie, se îndoiește constant de acțiunile sale.

Trebuie să înceapă să lucreze la probleme personale, altfel nivelul de trai va scădea semnificativ. Rezolvarea problemelor va duce la îmbunătățiri majore în toate domeniile.

Caracteristici diverse

Dacă o persoană visează la un subsol plin cu apă – la probleme financiare. Cel care doarme va pierde o sursă permanentă de venit, se va bloca în datorii. Pentru a face față situației, va trebui să caute un nou loc de muncă și opțiuni suplimentare de venit. Un subsol frumos simbolizează talentele visătorului. Sunt profund ascunse și nu se dezvoltă, așa că ar trebui să le acordați atenție. Cu abordarea corectă, pot face o persoană faimoasă.

Dacă camera este cuprinsă de flăcări, aceasta este o schimbare radicală în viață. Visătorul își va schimba domeniul de activitate, va obține o nouă specialitate și își va găsi un nou partener, poate își va schimba locul de reședință. Uneori, un subsol ars simbolizează depășirea unei crize personale și despărțirea de trecut. O persoană va începe să trăiască în prezent și să nu mai regrete greșelile făcute.

O pivniță dărăpănată, prăbușită într-un vis oferă necazuri. Cel care doarme va primi vești proaste sau va deveni ostaticul unor neînțelegeri minore. O cameră curată și îngrijită promite să scape de probleme.

Dacă o persoană coboară singură în subsol, atunci aceasta simbolizează o înclinație spre risc. Visătorul se implică în mod deliberat în povești periculoase. Nu se termină întotdeauna bine. Prin urmare, este necesar să găsim motivele unei astfel de dorințe. Poate că unei persoane îi lipsește atenția celor dragi.

Dacă dormitorul încearcă să găsească ceva în pivniță, atunci aceasta indică o căutare a unei soluții. O situație îl deranjează de mult timp, așa că încearcă să aleagă o modalitate de a o rezolva. Trebuie să ai încredere în inima și intuiția ta.

Căderea în subsol este o schimbare neașteptată a circumstanțelor și nu vor fi în bine. Planificatul nu se va împlini, domeniul de activitate ales nu va aduce profit etc.

Dacă o persoană se ascunde în mod conștient în subsol, atunci aceasta indică dorința de a scăpa de necazurile care au apărut. Visătorul crede că, dacă merge cu fluxul, atunci totul va fi decis de la sine. Doar acțiunea decisivă va scăpa de probleme.

Dacă visezi la o pivniță cu cartofi, aceasta este o muncă fructuoasă. Acțiunile vor aduce beneficii materiale. O cameră complet înfundată cu mâncare – pentru a primi o ofertă profitabilă la locul de muncă. O persoană va dobândi contacte utile și va încheia un contract interesant.

Pentru bărbați și femei

Dacă o fată visează la o pivniță cu băuturi alcoolice, va veni o perioadă sălbatică și veselă în viața ei. Nu e nimic rău în asta, dar nu te poți odihni tot timpul. În caz contrar, visătorul riscă să-și piardă poziția în societate.

O pivniță cu provizii de hrană indică o căsătorie iminentă, dar cel ales va fi predispus la jocuri de noroc. Acest lucru nu va oferi longevitate uniunii și cuplul se va despărți rapid.

Pentru o femeie, astfel de vise sunt un avertisment. În curând se va îmbolnăvi grav și va trebui să cheltuiască bani și timp pentru tratament. Dacă este căsătorită, va avea o ceartă cu iubitul ei.

Un vis de gravidă cu un subsol prezice probleme la naștere. Copilul ei va fi rănit sau va avea alte complicații. Prin urmare, trebuie să fii bine pregătit pentru momentul în care se naște copilul.

Dacă un bărbat stă într-un subsol într-un vis, atunci acest lucru indică debutul unei perioade proaste în viață. Va fi plin de pierderea încrederii în sine, presimțiri proaste. Și în afacerile de muncă, totul va fi nefavorabil, vor apărea concurenți puternici. Pe frontul dragostei, pot apărea și rivali.

Interpretări ale autorului

Miller credea că subsolul simbolizează problemele interne ale unei persoane. Dacă visătorul se află într-o cameră rece, atunci aceasta indică o tendință de a se îndoi de totul. Credința în forțele proprii este pierdută, presimțirile sumbre vor fi intruzive, s-ar putea să fii nevoit să pierzi unele proprietăți.

Este necesar să se lucreze la dorințe și intenții. Visătorul trebuie să devină stăpânul lor, nu slujitorul lor. Coborârea în pivniță cu provizii – pentru a îmbunătăți situația financiară, dar sursele sale vor fi îndoielnice. Dormitorului i se va oferi să participe la un caz care va încălca legea. Este mai bine să-l refuzați, altfel persoana va fi într-o situație proastă.

Freud a asociat subsolul cu probleme intime. O persoană este constrânsă de ceva, se simte jenată și îi este frică să vorbească despre sentimentele sale. Toate acestea nu-i permit să obțină o plăcere deplină, iar acest lucru îl asuprește foarte mult. Este necesar să discutați totul sincer cu un partener și să-i oferiți noi practici sexuale. Îmbunătățirea în acest domeniu al vieții va beneficia.

Există mai multe semnificații în cartea de vis a lui Tsvetkov:

 1. Coborând în pivniță – pentru a ține vise.
 2. Privind pe altcineva mergând la subsol este sfârșitul unei dâre întunecate în viață.
 3. Stând la subsol – la dorința de a trăi în trecut.

Grishina discută mai detaliat diverse acțiuni. Dacă visătorul ascunde ceva în subsol, atunci aceasta este dorința de a ascunde câteva momente din viața sa. O persoană vrea să scape de unele dintre sentimentele și emoțiile sale. A vedea o fântână în interior este o dorință de iubire interzisă.

Vezi lucruri în pivniță – la apariţia unor slăbiciuni. ar trebui să fie controlate și să nu se lase să se manifeste. Altfel, cel care doarme va deveni prizonierul viciilor. Dacă există butoaie de vin în subsol, atunci aceasta indică o tendință la alcoolism.

Citeste mai mult:  De ce îmi amorțeau mâinile în timpul somnului

Grishina a acordat o atenție deosebită ceea ce este depozitat în interior. Dacă acestea sunt oglinzi, atunci acesta este un simbol al vanității, iar armele sunt o agresiune reprimată. Închiderea unei pisici într-o cameră este o dorință de a scăpa de reproșuri.

În subsolul cărții de vis al Mayei – semn de bun augur. Dacă o persoană se află într-o pivniță închisă, nu are de ce să-și facă griji. În curând, cineva de la prieteni sau rude îl va ajuta. Dormea ​​însuși a ieșit – la o deteriorare a situației în societate. Reputația lui va fi foarte afectată.

Care este visul Subsolului

Pivnița într-un vis personifică orice secrete, probleme, o căutare intensă a unei soluții sau o încercare de a se ascunde de circumstanțe. Care este visul de la subsol, va depinde de detaliile exacte ale visului. Vă sugerăm să folosiți interpretarea uneia dintre sursele populare pe care le cităm în acest articol.

Subconştient

La nivel subconștient, această imagine poate simboliza ceva misterios și, prin urmare, înspăimântător. Dacă visezi că stai la intrarea în cameră și nu vezi nimic, din cauza căruia experimentezi groază, asta indică complexe și temeri interne. Te temi de necunoscut și încerci să controlezi totul. Dar acest lucru este imposibil, ceea ce duce din nou și din nou la o defecțiune inevitabilă.

Dacă este în dormi ascuns la subsol, aceasta indică o încercare de a scăpa de responsabilitate. S-ar putea să credeți că problemele se vor rezolva de la sine dacă nu interferați cu ele, dar nu este așa. Sunt necesare acțiuni clare și coordonate pentru a rezolva dificultățile.

A vedea scările pe care cobori vorbește despre o căutare subconștientă a soluției potrivite.

Carte de vis popular

Această sursă descrie următoarele: care este visul de la subsolul casei:

 • părea că acolo era multă mâncare și băutură – semn că în viitor îți vei îmbunătăți situația financiară. Veți obține prosperitate datorită propriei previziuni;
 • a fi în interiorul unei temnițe sumbre și înfricoșătoare este un simbol că ești în pericol, există riscul să fii atacat. Prin urmare, în viitorul apropiat, ar trebui să fii extrem de atent;
 • o cameră prăbușită prezice vești proaste, necazuri;
 • de ce visezi scări spre subsolpe care cobori la mancare – la faptul ca vei intalni o persoana placuta si interesanta;
 • dacă doar cobori, atunci te pui intenționat în pericol;
 • se fac reparatii in pivnita – e mult de lucru;
 • încercarea de a scăpa ascunzându-se de cineva sau de ceva este un semn că vei găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă;
 • pierdeți-vă mai jos – de fapt, mergeți într-o călătorie lungă;
 • greblarea molozului după prăbușire este un simbol al faptului că vei afla secretele altora;
 • să stai la subsol și să nu găsești o cale de ieșire de acolo – în lumea reală ai făcut ceva care bântuie acum. Îți reproșezi abaterea și nu poți înceta să te gândești la ea;
 • au fost o mulțime de șobolani în cameră care te-au atacat – în realitate, merită să te pregătești pentru acțiunile active ale celor răi;
 • a fi capabil să lupți împotriva rozătoarelor este un semnal că îți vei învinge dușmanii.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit fondatorului psihanalizei, o astfel de imagine indică timiditatea și indecizia visătorului. Vedeți subsolul într-un vis și a fi în ea este un semn că o persoană nu va putea obține înțelegere reciprocă cu un partener, deoarece nu este capabil să vorbească despre personal și despre sex. În același timp, vă jignește sufletul pereche. Partenerul începe să creadă că intimitatea este neplăcută pentru tine.

Sonnik Miller

În interpretarea acestui lucru subsol de carte de vis are una dintre următoarele valori:

 • părea că te afli într-o cameră rece – în realitate trebuie să te îndoiești și să-ți pierzi credința. Vei fi copleșit de presimțiri rele, de care nu poți scăpa. Puteți schimba acest lucru, dar va trebui să vă controlați complet pe voi și dorințele. În unele cazuri, vederea prezice pierderea proprietății;
 • dacă ai visat că în pivniță sunt vinuri, o cantitate mare de mâncare, atunci primeai o ofertă interesantă. Veți putea folosi o parte din venitul dintr-o întreprindere dubioasă;
 • pentru o fată tânără, acest vis înseamnă că va primi o cerere în căsătorie de la un speculator sau de la un jucător;
 • doar a vedea un subsol pentru o femeie este un semn al problemelor de sănătate viitoare și al certurilor cu o persoană dragă;
 • dacă în același timp visează că unul dintre oamenii care trăiesc în realitate a murit și apare din camera de jos, atunci fata va fi conectată cu această persoană în realitate printr-o nenorocire comună. Dar, în viitor, totul se va termina fericit;
 • a visat un frate mort care urcă scările – un simbol al necazurilor iminente care pot fi rezolvate doar făcând toate eforturile posibile.

Interpretarea viselor lui Dmitry și Nadezhda Zim

Imaginea însăși, după înțelegerea acestui interpret, reflectă ceea ce se întâmplă la nivel subconștient. Prin urmare, conținutul camerei vă poate spune ce amintiri încercați să ascundeți, din ce probleme încercați să scăpați și, de asemenea, ce sentimente suprimați.

Cu cât pivnița arăta mai întunecată și mai înfricoșătoare în visul tău, cu atât mai grave sunt problemele din lumea reală. Îți provoacă emoții negative, teamă că nu le vei putea face față. Dar acordați atenție altor circumstanțe ale somnului. Ele pot da un indiciu pentru rezolvarea dificultăților din realitate.

De ce visezi să cobori la subsol și să găsești acolo cadavrul unei persoane pe care o cunoști în realitate – la faptul că relațiile cu el au mers prost. Acest fapt nu vă dă odihnă.

Interpretarea viselor împăratului galben

În această sursă, imaginea este asociată cu unele evenimente neplăcute, cu căutarea trecutului. Aceasta este personificarea deznădejdii, căutarea unei soluții la care o persoană doar visează în realitate.

Dacă te uiți înăuntru, asta indică confuzie, incapacitatea de a face alegerea corectă. Întunericul și umezeala camerei personifică fricile și experiențele interioare. Aceasta este o neliniște care poate indica o pierdere a orientării în spațiu.

Într-un vis, ai privit în mod voluntar în jos – încercând să găsești sursa problemei în trecut, analizând ce s-a întâmplat. Cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că ți-ai pierdut orientările și obiectivele vieții, nu înțelegi cum să procedezi și care este cel mai important lucru în viață. În trecut, încercați să găsiți un scop pentru a proiecta asupra a ceea ce se întâmplă în prezent. Totuși, acest lucru nu este înaintarea, ci doar marcarea timpului într-un singur loc.

Adesea, întunericul subsolului indică faptul că persoana însăși nu își dă seama de ce face acest sau acel act. Sapă în trecut pentru a corecta greșelile prezentului poate fi greșit. Nu încerca să dai vina pe alții. Poate că cauți în locul greșit. Gândiți-vă la propriile emoții și acțiuni, deoarece acestea pot conține un indiciu. Un vis poate sugera că situația se va schimba în rău din vina ta. Este necesar să se acorde atenție insuficienței comportamentului, lipsei de determinare și voinței.

Citeste mai mult:  Văzând acnee într-un vis

Interpretarea viselor Melnikov

Dacă ai visat să cobori în cameră, în această carte de vis viziunea are un sens pozitiv. Se spune că visul tău prețuit se va împlini. Dar căzând acolo este un semn că vin dificultăți și necazuri. Încercarea de a găsi ceva într-o pivniță întunecată este un indiciu că sănătatea ta se va deteriora.

Pentru a vedea că înăuntru sunt butoaie de vin – chiar te vei distra de minune. Mai jos erau mulți șoareci – un vis este să primești vești proaste. Să petreci toată noaptea jos în umezeală este un simbol că apar probleme grave de sănătate.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit ezotericului, imaginea personifică trecutul și tot ce este legat de acesta. Uneori prezice să primească știri de la distanță, de la oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult.

Cum să descifrezi un vis despre un subsol – 50 de sensuri din diferite cărți de vis

Subsolul visează să încheie o afacere de succes cu ajutorul unei persoane influente. De asemenea, un astfel de vis poate prevesti o distracție distractivă cu prietenii.

Interpretarea somnului despre subsol în funcție de detalii

În funcție de acțiunile dintr-un vis:

 • alergare la subsol – la o dispoziție proastă;
 • rătăcire – pentru o călătorie lungă de afaceri;
 • live – a greși;
 • sortarea cartofilor – la asistență financiară din partea părinților;
 • culcat pe podea – spre dezamăgire;
 • stinge focul – la depresie;
 • deschide o ușă de fier – pentru a bârfi despre visător;
 • îngropa morții – pentru a agrava boala;
 • stai – la amintiri placute;
 • face reparații – la muncă grea;
 • ieși – a dezvălui secretele altcuiva;
 • somn – pentru a îmbunătăți starea de bine;
 • prăjiți pește – în pierdere;
 • spălați podele – până la pierderea unei cantități mari;
 • înec – la faliment;
 • fuga de bandiți – la rezolvarea cu succes a vechilor probleme;
 • repara țevi – pentru a efectua lucrări monotone;
 • a curăța pereții de sânge – pentru a-ți apăra opinia în echipă;
 • urcă în subsol și apoi caută ceva în el – pentru a ajuta un prieten;
 • cădere – la evenimente neașteptate;
 • eșec – a pierde în jocuri de noroc;
 • a alerga din subsol – la trădarea unui coleg;
 • ridică-te – la pierderea reputației în echipă;
 • pierdeți-vă în subsol – la o călătorie lungă;
 • inchide subsolul – din pacate in casa;
 • cumpără-l – la pierderi serioase în afaceri;
 • sari – la concediere.

În funcție de cine este în vis la subsol:

 • hoții – la înșelăciunea unei persoane dragi;
 • copii – la completarea familiei;
 • un șarpe – a săvârși un act ticălos;
 • pisoi și pisici – la o schimbare a stilului de viață;
 • o fată legată – la vești proaste de la rude;
 • câine – la o conversație neplăcută;
 • om mort – la o mustrare din partea șefului;
 • bunicul și bătrâna – pentru vizita oaspeților.

În funcție de ceea ce este la subsol:

 • ciuperci – pentru a atinge conducerea în echipă;
 • sicriu – la durere în familie;
 • comoară – la bogăție neașteptată;
 • pat – a trăda o persoană dragă;
 • gunoi – pentru reparații neplanificate;
 • sfeclă – spre o surpriză plăcută;
 • panouri – pentru a participa la un eveniment de masă;
 • mașină – la o călătorie nereușită;
 • plantă de interior – nevoia de a avea grijă de copiii altora.

În funcție de ce fel de subsol ai visat:

 • alb – pentru o vacanță mare;
 • fără ieșire – a săvârși un act ticălos;
 • mare – la despărțirea de o persoană dragă;
 • frumos – să întâlnesc vechi prieteni;
 • murdar – la probleme de sănătate;
 • imens – pentru împlinirea dorinței;
 • rezidențial – pentru o petrecere distractivă;
 • distrus – din păcate;
 • negru – până la lacrimi;
 • curat – la o viață bogată;
 • profund – la boala unei persoane dragi;
 • teribil – a se îndoi de sine;
 • îngust – la o ceartă pe bani;
 • întuneric – să se teamă de dificultăți;
 • brut – la îndoieli în muncă;
 • deschis – să cunoască o persoană influentă;
 • secret – la o încercare de a restabili reputația;
 • gri – la investiții într-o afacere riscantă;
 • piatră – a rezolva lucrurile cu prietenii;
 • vechi – la despărțirea de o persoană dragă;
 • lumina – spre bucurie;
 • nou – noilor cunoștințe;
 • tip de coridor – pentru o dispoziție bună;
 • gol – a participa la conflictul altcuiva;
 • abandonat – la necazuri minore;
 • pământ – la pretenții de la rude;
 • prăfuit – la apariția unor noi responsabilități în familie;
 • închis – a ajuta de la o rudă îndepărtată;
 • inundat cu apă – până la apariția inamicului la lucru.

În funcție de ce a fost subsolul în vis:

 • cu băncile – la profituri neașteptate;
 • cu butoaie – la necaz la locul de muncă din cauza lenei;
 • cu lucruri – la dorința de a-și ascunde deficiențele;
 • cu vin – până la apariția unui mister;
 • cu spații libere – la o cădere emoțională;
 • cu cărți – pentru a participa la conferință;
 • cu genți – o șansă de a crește veniturile;
 • cu legume – pentru a îmbunătăți situația financiară;
 • cu produse – la schimbări la locul de muncă;
 • cu mere – la treburi deşarte.

În funcție de ceea ce a visat subsolul:

 • garaj – la depresie;
 • clădire rezidențială – la o conversație sinceră cu membrii familiei;
 • o clădire părăsită – de frică de viitor.

În funcție de ceea ce se întâmplă într-un vis cu un subsol:

 • arde – la o schimbare de muncă.

În funcție de cine a visat la subsol:

 • femeie căsătorită – să se certe cu soțul ei;
 • pentru un bărbat – să se familiarizeze cu o fată cu două fețe.

În funcție de câte pivnițe au visat:

 • mult – la evenimente plăcute neașteptate.

În funcție de ceea ce a fost visat împreună cu subsol:

 • buncăr – a intra în conflict în echipă;
 • catacombe – a greși;
 • cave – la litigiu.

Interpretări din cărțile de vis: coborâți la subsolul casei

În vise poți găsi multe simboluri și semne. Dacă o persoană le poate descifra corect, va afla despre evenimentele din viitorul apropiat. Aceste informații îl vor ajuta să evite situațiile periculoase sau să reducă probabilitatea unor consecințe negative. În cărțile de vis, subsolul are o altă semnificație. Este necesar să se țină cont de starea locului și de acțiunile visătorului.

Semnificații populare

Beciurile erau folosite ca locuri pentru depozitarea diverselor provizii. Datorită faptului că lumina nu pătrundea în ele și erau slab iluminate de torțe. Au existat povești conform cărora oameni inacceptabili au fost înfundați în pereții incintelor subterane. Adesea, în aceste locuri se făceau rituri magice.

În psihologie subsolul simbolizează depozitul de secrete, secrete rușinoase, temeri, iluzii. Acesta este tot ceea ce o persoană se teme să recunoască pentru sine. Întunericul indică faptul că visătorul nu înțelege evenimentele curente și nu știe cum să găsească o cale de ieșire din această situație. Dacă este în subsol, atunci un avertisment despre o decizie greșită. Merită să regândim totul și să evaluezi alegerea cu mintea deschisă. Viziunea asupra lumii a unei persoane nu corespunde cu adevărata stare a lucrurilor și se înșeală. Dacă visătorul nu își schimbă modul de a gândi, o dâră neagră va apărea în viața lui.

Citeste mai mult:  De ce visează mulți câini

Subteranul visează în momentul în care o persoană trebuie să găsească calea de ieșire. Dacă în cameră apare un fascicul de lumină, atunci acesta este un semn bun. Cineva dintr-un cerc apropiat vă va ajuta cu informații sau vă va sugera cea mai bună soluție. Merită să ascultați sfaturile altora și unele dintre ele vor fi valoroase.

Dacă visezi la un subsol din care poți găsi o ieșire, atunci aceasta este o soluție favorabilă pentru o situație dificilă. O persoană va fi capabilă să corecteze greșelile, să-și îmbunătățească poziția. Văzând alte persoane sau animale în pivnița casei:

 • la gânduri negative
 • la concluzii greșite;
 • a coborî instinctele.

În cărțile de vis, subsolul poate simboliza fricile interioare. Visătorul experimentează un sentiment de incertitudine, indecizie, se îndoiește constant de acțiunile sale.

Trebuie să înceapă să lucreze la probleme personale, altfel nivelul de trai va scădea semnificativ. Rezolvarea problemelor va duce la îmbunătățiri majore în toate domeniile.

Caracteristici diverse

Dacă o persoană visează la un subsol plin cu apă – la probleme financiare. Cel care doarme va pierde o sursă permanentă de venit, se va bloca în datorii. Pentru a face față situației, va trebui să caute un nou loc de muncă și opțiuni suplimentare de venit. Un subsol frumos simbolizează talentele visătorului. Sunt profund ascunse și nu se dezvoltă, așa că ar trebui să le acordați atenție. Cu abordarea corectă, pot face o persoană faimoasă.

Dacă camera este cuprinsă de flăcări, aceasta este o schimbare radicală în viață. Visătorul își va schimba domeniul de activitate, va obține o nouă specialitate și își va găsi un nou partener, poate își va schimba locul de reședință. Uneori, un subsol ars simbolizează depășirea unei crize personale și despărțirea de trecut. O persoană va începe să trăiască în prezent și să nu mai regrete greșelile făcute.

O pivniță dărăpănată, prăbușită într-un vis oferă necazuri. Cel care doarme va primi vești proaste sau va deveni ostaticul unor neînțelegeri minore. O cameră curată și îngrijită promite să scape de probleme.

Dacă o persoană coboară singură în subsol, atunci aceasta simbolizează o înclinație spre risc. Visătorul se implică în mod deliberat în povești periculoase. Nu se termină întotdeauna bine. Prin urmare, este necesar să găsim motivele unei astfel de dorințe. Poate că unei persoane îi lipsește atenția celor dragi.

Dacă dormitorul încearcă să găsească ceva în pivniță, atunci aceasta indică o căutare a unei soluții. O situație îl deranjează de mult timp, așa că încearcă să aleagă o modalitate de a o rezolva. Trebuie să ai încredere în inima și intuiția ta.

Căderea în subsol este o schimbare neașteptată a circumstanțelor și nu vor fi în bine. Planificatul nu se va împlini, domeniul de activitate ales nu va aduce profit etc.

Dacă o persoană se ascunde în mod conștient în subsol, atunci aceasta indică dorința de a scăpa de necazurile care au apărut. Visătorul crede că, dacă merge cu fluxul, atunci totul va fi decis de la sine. Doar acțiunea decisivă va scăpa de probleme.

Dacă visezi la o pivniță cu cartofi, aceasta este o muncă fructuoasă. Acțiunile vor aduce beneficii materiale. O cameră complet înfundată cu mâncare – pentru a primi o ofertă profitabilă la locul de muncă. O persoană va dobândi contacte utile și va încheia un contract interesant.

Pentru bărbați și femei

Dacă o fată visează la o pivniță cu băuturi alcoolice, va veni o perioadă sălbatică și veselă în viața ei. Nu e nimic rău în asta, dar nu te poți odihni tot timpul. În caz contrar, visătorul riscă să-și piardă poziția în societate.

O pivniță cu provizii de hrană indică o căsătorie iminentă, dar cel ales va fi predispus la jocuri de noroc. Acest lucru nu va oferi longevitate uniunii și cuplul se va despărți rapid.

Pentru o femeie, astfel de vise sunt un avertisment. În curând se va îmbolnăvi grav și va trebui să cheltuiască bani și timp pentru tratament. Dacă este căsătorită, va avea o ceartă cu iubitul ei.

Un vis de gravidă cu un subsol prezice probleme la naștere. Copilul ei va fi rănit sau va avea alte complicații. Prin urmare, trebuie să fii bine pregătit pentru momentul în care se naște copilul.

Dacă un bărbat stă într-un subsol într-un vis, atunci acest lucru indică debutul unei perioade proaste în viață. Va fi plin de pierderea încrederii în sine, presimțiri proaste. Și în afacerile de muncă, totul va fi nefavorabil, vor apărea concurenți puternici. Pe frontul dragostei, pot apărea și rivali.

Interpretări ale autorului

Miller credea că subsolul simbolizează problemele interne ale unei persoane. Dacă visătorul se află într-o cameră rece, atunci aceasta indică o tendință de a se îndoi de totul. Credința în forțele proprii este pierdută, presimțirile sumbre vor fi intruzive, s-ar putea să fii nevoit să pierzi unele proprietăți.

Este necesar să se lucreze la dorințe și intenții. Visătorul trebuie să devină stăpânul lor, nu slujitorul lor. Coborârea în pivniță cu provizii – pentru a îmbunătăți situația financiară, dar sursele sale vor fi îndoielnice. Dormitorului i se va oferi să participe la un caz care va încălca legea. Este mai bine să-l refuzați, altfel persoana va fi într-o situație proastă.

Freud a asociat subsolul cu probleme intime. O persoană este constrânsă de ceva, se simte jenată și îi este frică să vorbească despre sentimentele sale. Toate acestea nu-i permit să obțină o plăcere deplină, iar acest lucru îl asuprește foarte mult. Este necesar să discutați totul sincer cu un partener și să-i oferiți noi practici sexuale. Îmbunătățirea în acest domeniu al vieții va beneficia.

Există mai multe semnificații în cartea de vis a lui Tsvetkov:

 1. Coborând în pivniță – pentru a ține vise.
 2. Privind pe altcineva mergând la subsol este sfârșitul unei dâre întunecate în viață.
 3. Stând la subsol – la dorința de a trăi în trecut.

Grishina discută mai detaliat diverse acțiuni. Dacă visătorul ascunde ceva în subsol, atunci aceasta este dorința de a ascunde câteva momente din viața sa. O persoană vrea să scape de unele dintre sentimentele și emoțiile sale. A vedea o fântână în interior este o dorință de iubire interzisă.

Vezi lucruri în pivniță – la apariţia unor slăbiciuni. ar trebui să fie controlate și să nu se lase să se manifeste. Altfel, cel care doarme va deveni prizonierul viciilor. Dacă există butoaie de vin în subsol, atunci aceasta indică o tendință la alcoolism.

Grishina a acordat o atenție deosebită ceea ce este depozitat în interior. Dacă acestea sunt oglinzi, atunci acesta este un simbol al vanității, iar armele sunt o agresiune reprimată. Închiderea unei pisici într-o cameră este o dorință de a scăpa de reproșuri.

În subsolul cărții de vis al Mayei – semn de bun augur. Dacă o persoană se află într-o pivniță închisă, nu are de ce să-și facă griji. În curând, cineva de la prieteni sau rude îl va ajuta. Dormea ​​însuși a ieșit – la o deteriorare a situației în societate. Reputația lui va fi foarte afectată.