Interpretarea viselor multe animale

Interpretarea viselor: de ce visează animalele, pentru a vedea animalele într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor lui A. Vasiliev

La ce visează animalele într-o carte de vis:

Dacă ai visat la un animal – aceasta este o boală.

Multe animale diferite visează într-un vis – atunci vei întâlni o societate de oameni egoiști vicleni.

Animalele sunt, de asemenea, un simbol al pericolului.

Vezi și: de ce visează ursul, de ce visează câinele, de ce visează calul.

Animale din cartea de vis:

Animalele sunt diferite – De ce visezi să vezi un animal – asta vorbește despre dorința ta de a te preda puterii senzualității, de a uita de îndatoriri, de datorie.

Sau acest vis prevestește o relație cu o persoană care nu te obligă la nimic, de care vei fi conectat doar prin sex, o puternică atracție senzuală.

Mai ales vei fi atras de o relație cu un partener care îți va permite să iei o poziție dominantă în sex.

La ce visează animalele într-o carte de vis:

Lumea animală este o paradigmă simbolică, un fel de cod simbolic al universului, „un model al societății umane și al naturii în general” (V. Toporov). Elementele acestui cod au fiecare o semnificație fixă, dar pot fi combinate și în complexe care îmbrățișează diferite sfere ale ființei – cf., de exemplu, corelarea unui anumit animal cu direcția cardinală, plantă, culoare, element, anotimp. . Animalele sălbatice codifică timpul (ciclul animal de doisprezece ani al calendarului chinez) și spațiul („nici un cal nu va sări, nici un lup nu va sări”), ele întruchipează energia cosmică și divină (zeitățile animale ale Egiptului sau animalele din Egipt). zodiacul).

Potrivit lui V. Toporov, „ideile despre abilitățile reale ale animalelor, combinate cu utilizarea lor în clasificări, care sunt o modalitate prin care o persoană se explică pe sine și natura înconjurătoare, creează o oportunitate de personificare mitologică a lui în natură, pentru subliniind unitatea sa, explicând peisajul ca o istorie vizuală a strămoșilor lor.”

În multe tradiții, animalele de companie sunt martori la crearea lumii; distribuția lor în întreaga lume este legată de structura tripartită a arborelui lumii. De regulă, păsările corespund vârfului, ungulatele la mijloc, reptilele, amfibienii, rareori prădătorii (ursul) în partea de jos.

În viața de zi cu zi, toate animalele simbolizează instinctele umane, fertilitatea și abundența. Pe lângă semantica generală a lumii animale, mulți dintre reprezentanții ei au propriile simboluri.

Dacă animalele visează, pentru ce este:

Animale sălbatice (pentru a vedea în vis) – la boală. Dacă vezi un șobolan sau un șoarece, atunci vei întâlni o societate de oameni egoiști vicleni. Acesta este un simbol al pericolului. Animalele sunt diferite – pasiuni și incontinență. Pluto în casa de colț a horoscopului.

Pentru a vedea animale într-un vis:

Scurtă interpretare: natura; îmblânzire; instinctele.

Expresie populară: bunuri pământești; natura animală; atracție animală.

Vecinii noștri de pe planetă sunt nenumărate specii biologice diferite. Și poate că va veni ziua când vom primi feedback de la animale și vom afla ce cred ei despre noi!

Înzestrăm animalele cu trăsături umane. De exemplu, se spune adesea că vulpile sunt viclene, bufnițele sunt înțelepte, iar câinii sunt credincioși. Pentru a vedea că ai văzut un animal, stabilește ce reprezintă acesta pentru tine. Unii oameni se tem de șobolani, în timp ce alții sunt animale de companie.

Nativii americani foloseau în mod tradițional animalele ca toteme pentru a ajuta la cunoaștere și vindecare. Dacă ați văzut un animal într-un vis, încercați să înțelegeți ce calități ați dori să aveți sau să depășiți. Poate că ai dori să înzestrați pe cineva cu aceste calități.

De asemenea, este important să înțelegeți cum vă simțiți despre animalul în sine. De exemplu, îți este frică de el sau educi? Este un animal singuratic sau face parte dintr-o haită, turmă sau turmă? Ce simți despre stilul lui de viață solitar sau de grup – putere și putere sau slăbiciune și depresie?

Pentru a determina ce înseamnă animalul la care ai visat, poți analiza diverse interpretări etnice. De exemplu, în culturile romanice timpurii, bufnița era un simbol al unui vindecător, în culturile orientale, un prădător. Acordați atenție și temei principale a visului și oamenilor pe care îi visați pentru a vă face o idee despre situație. Te simți liber și neîngrădit, sau ești neliniștit și în cușcă?

Visezi animale din specii pe cale de dispariție? Poate că asta personifică percepția ta asupra atitudinii celorlalți din jurul tău, care te pot trata ca și cum nu ai exista.

Un animal dintr-un vis poate reprezenta comportamentul tău în ultima vreme. Te-ai bazat doar pe instincte? Ai fost nepoliticos? Poate crezi că ar trebui să te comporți ca un animal, pentru că animalele sunt mai aproape de natură decât oamenii? La urma urmei, nu poluează mediul înconjurător, nu au suprapopulare, trăiesc fericiți, îngrijorându-se doar pentru ei înșiși, lăsând grijile despre trecut și viitor în seama noastră, oamenilor.

La ce visează animalele într-o carte de vis:

Animalele domestice – Animalele văzute într-un vis simbolizează instinctele. Animale sălbatice – emoții scăpate de sub control; domesticirea animalelor sălbatice – autodisciplină; animale domestice – dorința de a câștiga sau de a stabili controlul asupra unui anumit domeniu al vieții; moartea unui animal este o trecere de la o etapă la alta a vieții tale.

Visezi la animale? Vezi următorul interpret.

De ce visează într-un vis Animale într-un vis:

Semnificația simbolică a animalelor este extrem de dificil de determinat, deoarece animalele diferite denotă o serie de concepte diferite. Interpretarea corectă în acest caz depinde și de asocierile personale cu animalele. În general, animalele simbolizează instinctivul fizic, eul „animal” și animalele sălbatice care apar în vise, a căror înfățișare o persoană nu poate determina cu exactitate, reprezintă de obicei această latură a personalității (sau „asemănător unei fiare” în mediul visatorul). Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți la această generalizare, deoarece unele tipuri specifice de animale (de exemplu, păsările) pot avea sensul exact opus (de exemplu, sinele superior al unei persoane, sufletul său).

Interpretarea visului lui O. Smurova

De ce visează și ce înseamnă Animalele:

Dacă ai visat la animale care pășesc în pajiște, atunci acesta este un semn al unui sfârșit bun și reușit al treburilor tale.

De ce visezi să vezi cum animalele chinuiesc trupurile – atunci trebuie să te ferești de vechii dușmani care vor face orice să-ți facă rău.

Interpretarea visului lui S. Karatov

La ce visează animalele:

Dacă ai visat la animale sălbatice, atunci vei vorbi cu inamicul tău.

De ce visezi să vezi animale îmblânzite – atunci te vei întâlni cu un vechi prieten.

Să vezi că prinzi animale sălbatice – atunci te vei certa cu cineva.

Citeste mai mult:  Care este visul unei caracatițe vie

Dacă într-un vis ai prins animale de companie, atunci vei avea în curând noi prietenii sau relații amoroase.

Dacă ești atacat de animale sălbatice, ai grijă la capcană.

Un vis despre animale cu coarne – la notorietate și bârfă. Mângâierea animalelor sălbatice într-un vis înseamnă că vei întâmpina dificultăți într-un nou efort. Să vezi animale prinse în capcane sau capcane este un prevestitor de necazuri în casa ta. A elibera și a elibera animalele în sălbăticie înseamnă a eșua din cauza propriei lor neglijențe. Puneți capcane asupra lor – nu vă așteptați la nicio schimbare în prezent și în viitor.

A vedea jocuri de împerechere și împerecherea animalelor înseamnă că experimentați o atenție sporită față de un fel de persoană. Animalele împăiate într-un vis înseamnă că cineva te va sprijini.

Pentru a vă transforma într-o fiară sălbatică într-un vis – în realitate trebuie să căutați o corespondență cu natura fiarei (în funcție de natura și esența evenimentelor viitoare); mângâierea unei fiare sălbatice – intrarea într-o relație ilegală cu cineva (legătura cu prietenul unei soții sau cel mai bun prieten al soțului); alungă fiara – la boală.

Dacă animalele sălbatice vorbesc limbajul uman într-un vis, tot ceea ce spun ei ar trebui luat la propriu.

O mulțime de animale diferite

Interpretarea viselor Multe animale diferite ai visat de ce într-un vis există multe animale diferite? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți multe animale diferite într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Animale

Animalele pot juca orice rol într-un vis. După cum arată istoria, visele despre animale au dovedit adevărata valoare a viselor în general. Ele dezvăluie esența problemelor și relațiilor personale, indică semnificația circumstanțelor. Animalele ne pot ajuta, ne pot vorbi, sau pot urmări, chiar mânca sau pur și simplu să fie prezente în vis, provocând calm sau, dimpotrivă, anxietate. Animalele apar adesea în vise sub influența experiențelor individuale de viață.

Pentru a interpreta un vis, este important să vă comparați atitudinea față de orice animal din viața reală și într-un vis. În același timp, acordați atenție comportamentului animalului într-un vis și comparați-l cu stereotipul dvs. despre percepția animalului în realitate. Acest lucru este semnificativ, deoarece percepțiile într-un vis și în realitate pot fi diametral opuse.

Luați, de exemplu, un câine. Un câine este un simbol constant al unui prieten devotat. Cu toate acestea, în adâncurile subconștientului, mulți oameni au o frică copleșitoare de câini. Cu aceste animale sunt asociate și stereotipuri sociale esențial opuse (comparați: „cel mai bun prieten al omului” și „răul ca un câine”). Oamenii cărora le este foarte frică de câini pot avea un vis în care această frică este justificată, iar în noaptea următoare – un vis cu direcția opusă.

Unul dintre punctele fundamentale de interpretare este acțiunile câinelui. Te urmărește un animal? te mușcă? Sau vorbesti cu el?

Animalele de companie sunt oaspeți frecventi într-un vis, dar nu sunt atât de atașați de o persoană modernă precum erau pe vremea agriculturii de subzistență. Animalele domestice din pășune, de regulă, simbolizează securitatea. Anterior, visele cu astfel de animale erau văzute ca un semn al prosperității și bunăstării pământului.

Uciderea animalelor este un eveniment rar de vis. Poate fi cauzată de două motive: necesitate sau dorință obișnuită. Uciderea unui animal din necesitate este arhetipul susținătorului familiei sau visul de supraviețuire. Astfel de vise transmit adesea un sentiment de responsabilitate pentru ceilalți sau o nevoie de a se afirma. Uciderea nemotivată a unui animal poate fi o simplă realizare a dorinței tale, o proiecție a furiei sau a nemulțumirii față de un tabu social. Realizarea dorinței sau proiecția furiei este în mare măsură legată de modul în care percepeți animalul ucis.

Acest animal personifică vreo persoană pentru tine sau poate compari o persoană din mediul tău cu un anumit animal?

Tabuul social impus de societate asupra rănilor nemotivate sau uciderii animalelor a devenit criteriul după care este judecat comportamentul antisocial al oamenilor. Prin urmare, nu este surprinzător că în vise poate simboliza ruperea unui tabu. Dar, din nou, este important cum percepi acest animal.

Animalul înfometat este de interes în societățile agricole, cum ar fi în comunitățile indienilor americani. Apariția unor astfel de animale într-un vis transmite sentimente sau gânduri despre inconsecvența (sau inadecvarea) cerințelor realității. În trecut, animalele înfometate erau considerate un semn de mare foamete și pestilență. Animalele înfometate pot simboliza și relațiile interpersonale cu ceilalți.

Iată o listă a unor asociații stereotipe direct legate de imaginile animalelor și simbolismul lor metaforic inerent (spre deosebire de „bun – rău”). Acest simbolism este adesea folosit ca trăsăturile cele mai caracteristice ale unei persoane:

Pisica / pisica: calm, independent – distant, iresponsabil.

Vaca: susținătoare, nobilă, moale – timidă.

Câine: loial, prietenos – distructiv, agresiv.

Cal: muncitor, de ajutor – încăpățânat, independent.

Șoarece: calm, mic – indecis.

Bou: harnic – prost.

Porc: inteligent – lacom, murdar.

Iepure: rapid, amabil, productiv – timid.

Vezi: URȘI, PĂSĂRI, PISICI, CÂINI, ELEFANT, PEȘTE, VULPE, TAURI, ȘOOLAI, LUP

Văzând animale într-un vis

Animalele din vise sunt personificarea naturii bestiale a personalității umane. Adesea simbolizează agresivitatea, comportamentul nepotrivit al unor persoane, trăsăturile de caracter neplăcute. Dar interpretarea exactă a imaginii depinde uneori de ce fel de animale sunteți. În unele cazuri, interpretarea poate fi pozitivă. Îți vom spune la ce visezi vezi animale în vis, din punctul de vedere al mai multor cărți de vis populare.

Subconştient

Pentru a înțelege semnificația simbolului din punctul de vedere al subconștientului, este important să luați în considerare ce creaturi ți-au apărut, precum și modul în care te raportezi la ele în lumea reală. Îți amintești dacă creatura era singură sau erau mulți dintre ei – o turmă întreagă? Cum te-ai simțit în acel moment – ai experimentat frică și depresie, sau poate te-ai bucurat de un sentiment de forță și putere?

Adesea, astfel de imagini vorbesc despre modul în care percepi realitatea. Dacă te simți deprimat, atunci acest lucru poate indica o neînțelegere din partea celorlalți. Te simți izolat de societate.

Vedeți animale sălbatice într-un vis poate însemna propriul tău comportament nestăpânit. Poate arăți în mod deschis agresivitate față de oameni, inclusiv față de cei dragi?

Citeste mai mult:  Găsiți inelul de logodnă al altcuiva într-un vis

Carte de vis popular

În acest interpret, ei sugerează să iei în considerare ce creaturi ți-au apărut – trăind în condiții naturale sau animale. De asemenea, trebuie să vă amintiți cum s-au simțit. Visele pot avea următorul sens:

 • creaturile sălbatice personifică instinctele și sentimentele tale interioare. Cel mai adesea vorbim despre agresivitate și ostilitate față de ceilalți;
 • vezi animale de companie într-un vis – semn că succesul va însoți afacerile, totul va ieși bine;
 • prădătorii reprezintă experiențe și anxietăți viitoare;
 • animalele erau foarte mari – de fapt, avansarea în carieră este înainte;
 • cei mici sunt un simbol al faptului că te comporți ca un copil. Trebuie să-ți depășești propria frivolitate;
 • dacă există locuitori marini, acest lucru prevestește o întâlnire cu o persoană cinstită, deși puțin încăpățânată;
 • vezi multe animale într-un vis – în realitate, vei obține prosperitate și vei câștiga independență financiară;
 • visând la creaturi pe care nu le cunoști – trebuie să întâlnești ceva necunoscut. Acesta este un semn de surpriză și dorințe secrete;
 • dacă animalele erau bolnave, atunci trebuie să vă faceți griji, să-i invidiați pe cei care au realizat ceva;
 • fără adăpost – în realitate riști să pierzi stabilitatea materială, proprietatea, te poți confrunta cu sărăcia;
 • fugi undeva – cedează instinctelor și se comportă nerezonabil;
 • furios – un semnal că nu îți controlezi propriile dorințe. Dimpotrivă, ei te controlează;
 • vis la oase de animale – un semnal că nu poți uita ce s-a întâmplat în trecut. Aceste evenimente încă te bântuie;
 • o creatură rănită într-o capcană este un avertisment că cei dragi te vor trăda.

Interpretarea visului lui Freud

În interpretarea unui psihanalist vezi diferite animale într-un vis – un semn că nu îți controlezi propriile instincte sexuale. Ele te ghidează, provocând o dorință constantă de a intra în intimitate. Cel mai adesea, preferi formele sălbatice și pervertite de sex.

În plus, simbolul poate indica faptul că pur și simplu nu ai avut intimitate de mult timp. Dacă ai visat că animalele te atacă, asta indică promiscuitate într-o relație. Am visat la un atac al mai multor creaturi deodată – în lumea reală ești predispus la masochism.

Sonnik Miller

În reprezentarea acestui interpret, simbolul poate avea următoarea interpretare:

 • părea că animalele erau furioase – de fapt, elimină problemele;
 • visează la creaturi sălbatice în cuștile de la grădina zoologică – în realitate trebuie să-ți faci griji degeaba;
 • dacă animalele erau blânde și inofensive, în curând vei întâlni un prieten;
 • animalele de companie prezic o nouă relație romantică;
 • încercarea de a prinde creaturi sălbatice este un semnal că te vei certa cu cei dragi;
 • te atacă – viața sau bunăstarea ta este în pericol;
 • hrănește-i – în realitate vei fi dezamăgit;
 • împușcă și omoară – riști să devii victima unui accident;
 • pășuna animale – de fapt poți obține profit, deși într-un mod dubios;
 • încercarea de a te ascunde de animalele sălbatice care te urmăresc este un simbol al faptului că se vor răspândi bârfe murdare împotriva ta. Reputația ta este în joc.

Dream Vanga

Clarvăzătorul nu a descris însuși faptul apariției imaginii în vise, ci ce fel de animale ai visat. Un câine fără stăpân poate indica o situație dificilă cu care se confruntă o persoană dragă. Are nevoie de ajutor, deși nu va recunoaște. Dacă a avut părul negru, asta prevestește o trădare a unui prieten care va acționa împotriva ta. Pentru a vedea că câinele este rănit sau ucis – puteți pierde persoana iubită.

Unicornii din vise prezic de obicei evenimente pozitive. Hrănirea lor este un eveniment fericit. Călcat – vei primi o recompensă pentru eforturile tale. Dacă unicornul a fost rănit, atunci, în realitate, vei deveni o victimă a oamenilor lacomi și răi. Te pot ucide în căutarea prăzii.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretul a stabilit că această imagine ar putea avea aproape orice semnificație. Se referă la relațiile personale dintre oameni, la posibile probleme. În vise, creaturile se pot comporta prietenos față de o persoană sau pot manifesta agresivitate. Interpretarea a ceea ce vedeți va depinde și de asta.

Pentru a înțelege semnificația simbolului, gândiți-vă la ce fel de emoții evocă în tine creatura la care ai visat. Câinele personifică cel mai adesea devotamentul, prin urmare îi poate întruchipa pe cei dragi. Dacă te atacă, acest lucru poate indica o lipsă de încredere în ei. Poate că ai o frică secretă de câini care se întâmplă încă din copilărie.

Creșterea, pe de altă parte, simbolizează prosperitatea și prosperitatea, mai ales dacă ai visat la o pășune înflorită. Uciderea lui este simbolul dorinței de a supraviețui cu orice preț. Poate fi și o manifestare a agresiunii ascunse, o dorință de a încălca o interdicție nerostită.

Dacă visezi că animalele păreau slăbite, flămânde, în realitate crezi că lumea este nedreaptă. Uneori, relația ta cu cineva din mediu este întruchipată în această imagine.

Interpretarea viselor lui Karatov

Acest interpret descrie următoarele semnificații posibile ale viziunilor:

 • creaturile sălbatice prevestesc o conversație rapidă cu un nedoritor;
 • animalele îmblânzite spun că vei întâlni un vechi prieten în viitorul apropiat;
 • prinderea animalelor sălbatice visează la o ceartă viitoare, iar animalele domestice – la începutul unei noi relații. Poate că este o prietenie sau o relație romantică;
 • ești atacat – inamicii au pregătit o capcană;
 • animalele erau cu coarne – se vor răspândi zvonuri neplăcute despre tine;
 • călcat – te vei confrunta cu dificultăți într-o nouă afacere;
 • dacă creaturile sunt prinse în capcane, va apărea o nenorocire gravă în familie;
 • întinderea singuri capcane este un semn că nu sunt așteptate evenimente pozitive în viitorul apropiat;
 • a visat jocuri de căsătorie – în realitate, acordați atenție cuiva;
 • să devii tu însuți un animal – ai trăsăturile lui de caracter;
 • alunga – la boală.

Dream interpretare Tsvetkova

Animalele neobișnuite ale lui Tsvetkov personifică necazurile și anxietățile. Dacă vorbesc, atunci vei primi o veste bună. Hrănirea lor este înșelătoare.

La ce visau animalele?

Foarte des în viziunile nocturne animalele vin ca oaspeți.

Unele dintre ele pot fi familiare oamenilor, cum ar fi un câine sau un elefant. Și alții sunt văzuți ca creaturi de neînțeles cu care o persoană vorbește sau vede anumite evenimente într-un vis. De ce visează animalele? Totul depinde de circumstanțele visului și de sentimentele pe care le-a experimentat visătorul.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului pentru a te vedea gol

Vise despre animale sălbatice

Când animalele visează care sunt într-o stare agresivă, o astfel de viziune aduce schimbări semnificative în viață.

 • De exemplu, pentru a lupta cu fiara și a o învinge, atunci acesta este un semn că o persoană din viața reală va fi ajutată de cei dragi.
 • Dacă fiara furioasă însăși l-a învins pe cel adormit, atunci această viziune poate fi interpretată ca un prevestitor al unor probleme sau dificultăți iminente.
 • Multe animale rele și agresive sunt semnul a numeroase bârfe și oameni invidioși.

A vedea multe animale care pasc pe o pajiște sau pe un câmp este un prevestitor al calmului iminent și al împlinirii dorințelor. Turmele mici, cum ar fi căprioarele sau oile, sunt un semn al micilor bucurii care vor aduce pozitiv în viața unei persoane.

 • Hrănirea animalelor este un semn de succes în afaceri și de noroc.
 • Turmele agresive care doresc să atace pe adormit prezintă probleme sau îndoială de sine.
 • Un vis în care animalele se mângâie este un semn al aventurilor iminente sau al situațiilor de viață neobișnuite.

A adăposti un animal sălbatic este un semn al victoriei asupra problemelor dificile ale vieții. Când un animal sălbatic îmblânzit se comportă agresiv, atunci în viața reală este necesar să fii atent la situațiile non-standard, un vis avertizează despre pericol sau risc nejustificat.

Dacă visezi că fiara mușcă, atunci o astfel de viziune prevestește înșelăciune. Hrăniți animalul și apoi simțiți amenințarea care iese din el – apariția unor nedoritori sau bârfe. vuietul unui animal sălbatic este un vestitor al veștilor proaste.

Cine a visat mai exact?

De ce visează animalele sălbatice? Acest lucru poate fi determinat și de ce fel de animal visat.

 • Aluniță – un avertisment despre înșelăciune.
 • Liliecii prevestesc ghinion sau ghinion. Dacă hrăniți liliecii cu carne, atunci un astfel de vis poate prevesti venirea unor vești proaste, care ulterior nu vor aduce nimic bun unei persoane.
 • Vulpe – viclenie, înșelăciune din partea celor dragi.
 • Ursul este un vestitor de curaj sau un evantai; pentru a hrăni și mângâia ursul – la viața de familie.
 • Cerb – evenimentele din viață se vor dezvolta rapid.
 • Vultur – încredere în sine, determinare, determinare.
 • Măgarul este un semn de încăpățânare.
 • Un tigru visează când un inamic secret apare în viața unei persoane.
 • Dihorul indică un număr mare de răi înconjurați de persoana adormită.
 • Țestoasa prezintă un curs lent al vieții, calm, singurătate.

Vise despre animale de companie

Animalele de companie sunt un prevestitor de noroc și bucurie. Când animalele domestice părăsesc o persoană, acesta este un semn rău, mai ales dacă animalul era într-o dispoziție bună înainte de a pleca.

Animalele de companie înfometate prevestesc probleme financiare. Dacă ai visat să hrănești o fiară flămândă, atunci, după toate problemele, o persoană va avea o ușurare din situația cu resurse materiale.

Într-un vis, trebuie să acordați atenție nuanței de culoare a animalului:

 • Animalele negre – la necazuri, probleme.
 • Alb – spre bucurie, succes.
 • Alb-negru – un semn de inconstanță și situații neobișnuite.
 • Animalele roșii indică sfera amoroasă a vieții, adesea o fiară roșie oferă apariția unui fan sau a unui iubit.
 • Când visează animalele de companie cu culori neobișnuite, acesta este un semn al unor circumstanțe inexplicabile ale vieții.

Viziuni neobișnuite care implică animale

A visat animale care vorbesc cu o persoană – aceasta este o știre care poate schimba semnificativ soarta unei persoane. Ar trebui să vă amintiți cuvintele care au fost rostite într-un vis, adesea aceste fraze devin profetice.

Hrănirea unei fiare neobișnuite este noroc în chestiuni de carieră, un prevestitor al unei promovări sau al unei creșteri de salariu.

Animalele ciudate care nu se întâlnesc niciodată în viața reală prevestesc apariția unor situații non-standard. În funcție de modul în care se comportă creatura mitică, visul poate fi interpretat.

 • De exemplu, agresivitatea din partea lui prevestește calomnii și bârfe.
 • Bucuria care emană de la animal promite unei persoane noroc și succes în planurile sale.
 • A hrăni o creatură de neînțeles și a vedea bunătatea în ochii lui este un semn de bucurie și fericire în familie.
 • A jigni sau a certa o creatură este apariția unor dificultăți sau probleme în viață, o manifestare a agresivității din partea colegilor sau a cunoștințelor apropiate.

Somnul, când animalele se reîncarnează de la o specie la alta, este un vestitor al anxietății și al neliniștii. Animalele albe neobișnuite sunt un semn de prietenie. Negru – aspectul dușmanilor sau al oamenilor invidioși. Animalele neobișnuite moarte prevestesc situații confuze în viață.

Visând la grădina zoologică

În funcție de speciile de animale la care visează grădina zoologică, se poate interpreta și vederea nocturnă. Grădina zoologică, în care locuitorii sunt imagini neobișnuite ale animalelor, prevestește sosirea unor evenimente interesante de viață, care au fost complet neașteptate de om. Vizitarea unei grădini zoologice neobișnuite este o întâlnire cu trecutul, o întoarcere la greșelile făcute și rezolvarea lor cu succes.

Dacă visezi la o grădină zoologică obișnuită cu cei mai naturali locuitori ai săi, atunci o astfel de viziune prevestește o întâlnire cu rudele. O grădină zoologică cu puține animale înseamnă că legăturile de familie se pierd, trebuie să vă amintiți rudele și să încercați să construiți relații. Grădina zoologică în care ai văzut animale moarte prevestește tristețe sau anxietate în viață.

Vise despre animale moarte

Cum va interpreta cartea de vis viziunea, animalele în care sunt moarte? În funcție de ce imagini par a fi animalele moarte, se poate interpreta visul.

1. Câinii morți prevestesc separarea de persoana iubită. Ar putea fi rude sau prieteni.

2. Pisicile moarte sunt văzute atunci când persoana adormită va avea în curând o ceartă sau o ceartă cu iubitul său. Alte cărți de vis interpretează viziunea pisicilor moarte ca dezvăluind înfățișarea unui inamic secret.

Când pisicile moarte prind viață sau se sfâșie, atunci o astfel de viziune indică prezența multor inamici și nedoritori într-o persoană.

3. Animalele negre moarte indică faptul că un prieten al unei persoane este de vină pentru o ceartă care a avut loc în viitorul apropiat în viața reală.

4. Animalele albe moarte indică faptul că însuși dormitorul este de vină pentru ceartă.

5. Păsările moarte nu sunt un vestitor al evenimentelor rele, ci mai degrabă prevestesc o eliberare timpurie de necazuri, anxietăți și probleme de viață.

Oasele animalelor moarte indică faptul că o persoană a suferit recent o traumă psihică. Dacă oasele dintr-un vis sunt albe, atunci visul înseamnă bunăstare și noroc. Oasele miros sau arată neplăcut – eșecuri în relațiile amoroase.

Trecerea peste oase sau împingerea lor deoparte este un precursor al rezolvării tuturor problemelor presante. Îngroparea oaselor animalelor este un semn bun, prevestește un rămas-bun de la nemulțumirile din trecut și începutul unei noi vieți fericite.

Autor: Tatyana Agishina