Interpretarea viselor muștelor din casă

De ce visează muștele: interpretare din diferite cărți de vis

Visele nocturne au primit întotdeauna o importanță deosebită. La urma urmei, chiar și cele mai aparent nesemnificative comploturi ar putea avea atât un indiciu, cât și ar putea fi prevestitoare ale unor evenimente în viitorul apropiat. Astfel de viziuni includ un vis în care muștele visează. Desigur, după trezire, nu toată lumea acordă atenție acestui lucru. Dar totuși, nu trebuie să ignorăm visul și este mai bine să ne dăm seama de ce visează muștele într-o casă, apartament sau cameră.

Interpretarea viselor

Uneori, imediat după trezire, este foarte greu de înțeles ce înseamnă acest sau altul complot, prin urmare, amintindu-ți cât mai multe detalii ale visului, ar trebui să se refere la interpreți populari:

 • Cartea de vis a lui Miller. Pentru o fată tânără să vadă o muscă într-un vis este o mare problemă sau chiar un pericol care se va întâmpla foarte curând. Dacă o femeie vede asta, înseamnă că în realitate merită să aibă grijă de sănătatea ei, poate că a prins un fel de infecție. Am visat o mulțime de muște, dar toate au fost ucise de visător – în realitate va fi posibil să se evite pericolul sau o situație de conflict. Pentru ca o fată să omoare insecte într-un vis – relațiile cu persoana iubită nu numai că se vor îmbunătăți, ci și vor atinge un nou nivel.
 • Cartea de vis a lui Wangi. Potrivit clarvăzătorului, muștele într-un vis personifică rudele decedate. Multe insecte – cei decedați își amintesc de ei înșiși și cer să fie amintiți. Există o singură muscă în viziune, dar este foarte enervant – dacă familia are o rudă foarte bolnavă, atunci el este amenințat cu moartea și pentru visător aceasta va fi o pierdere ireparabilă. A ucide – visătorul nu se poate împăca cu moartea unei persoane dragi în realitate, prin urmare încearcă să-și ștergă amintirile despre el.
 • Cartea de vis a lui Esop. Dacă o muscă se învârte în jurul unei persoane într-o viziune, atunci în realitate există o persoană invidioasă care face totul pentru a face rău. Mai mult, visătorul nici nu ghicește cine ar putea fi. Musca s-a așezat pe dulce și s-a blocat – trebuie să fii mai atent: în curând se va întâmpla o situație, din care o ieșire va fi foarte greu de găsit. Pentru a nu avea probleme, ar trebui să fii atent la cercul tău apropiat.
 • Cartea de vis de familie. Muște care se învârt în jurul visătorului – în realitate există o mulțime de dușmani și nici măcar nu știe despre asta. Pentru a învinge insectele cu un zdrobitor de muște – oamenii invidioși care sunt în apropiere răspândesc bârfe și țes intrigi. Văzând bandă lipicioasă – la conflicte cu rudele.
 • Interpretarea viselor Maya. Dacă o muscă zboară într-un vis, înseamnă că o persoană în realitate se va grăbi tot timpul, dar totuși va întârzia. Insectă moartă – la revedere în viitorul apropiat.

Desigur, nu toate visele pot fi rezolvate rapid și corect, deoarece fiecare poveste de noapte este individuală, prin urmare, dacă nu găsiți un răspuns în cărțile de vis populare, ar trebui să acordați atenție altor versiuni.

Alte opinii

O mulțime de muște – cineva răspândește bârfe despre visător. Insecta stă pe aragaz – la foc. Dacă o muscă stă pe mâna unei persoane dragi și visătorul încearcă să o prindă, atunci relația dintre acești oameni în realitate se va termina în curând. Alungați, dar nu ucideți – toate necazurile vor trece. Prinde într-un vis pentru a distruge – în realitate, s-a comis un act neplăcut, după care au început dificultățile în viață.

Pentru a otrăvi muștele – cunoștințele foarte enervante nu vor mai fi enervante. Ei mușcă – la unele dezacorduri la locul de muncă între partenerii de afaceri. Sau oamenii în care au fost de încredere vor înșela. Mort – problemele vor fi rezolvate de la sine și foarte repede. Vederea muștelor bâzâind – oamenii cu care trebuie să comunicați vor obosi foarte mult visătorul în realitate.

Detalii de vis

Fără a lua în considerare nuanțele din scenele de noapte, este imposibil să interpretezi corect visul, prin urmare, trebuie luate în considerare toate detaliile visului:

 • Dacă muștele mușcă într-un vis, înseamnă că, în realitate, prietenii pe care a contat visătorul s-au dovedit a fi trădători. Mușcat în față – trebuie să fii atent la locul de muncă, poate că unii colegi vor să-l instaleze. Dacă mușcătura a fost dureroasă și după ea a apărut umflături, va trebui să experimentați sentimente de vinovăție. Edemul a dispărut rapid – în realitate, înțelegerea reciprocă a apărut în sfârșit între oamenii apropiați.
 • Mijii într-un vis sunt foarte enervant – visătorul în realitate nu vrea să comunice cu cineva.
 • Bâzâit – cineva va răspândi bârfe despre rude sau prieteni și va trebui să fie ascultați.
 • Dacă muștele într-o viziune blocată în jurul unei persoane, atunci există șansa de a obține profit cu ajutorul cuiva.
 • Muște moarte în păr – sentimentele dintre iubiți vor începe treptat să se răcească.
 • Un păianjen mănâncă o muscă în vis – toate speranțele vor fi zadarnice.
 • O insectă zboară lângă fereastră – așteaptă ceva.
 • O muscă moartă pe pervaz – un bărbat și o femeie într-o relație, un vis promite probleme domestice. Pentru a nu te bloca în această rutină, ar trebui să-ți diversifici distracția.
 • Dacă o insectă se grăbește prin apartament, înseamnă că visătorul în realitate nu poate lua o decizie importantă într-o afacere.

Majoritatea viziunilor asociate cu insectele prevestesc pericole, dificultăți și alte necazuri. Dar nu ar trebui să vă supărați imediat, deoarece viziunea avertizează doar asupra problemelor iminente, iar visătorul are timp să se pregătească pentru ele și să ia unele măsuri de precauție.

culoarea insectelor

Una dintre nuanțele importante ale vederii este culoarea muștelor. Verde – visează oameni cu o natură creativă, iar un astfel de vis pentru ei înseamnă că toate proiectele planificate sunt implementate fără probleme. Dacă o insectă stă pe o farfurie cu mâncare, toate fanteziile sexuale se vor împlini. A ucide – munca grea așteaptă în realitate. Prinde – pentru o călătorie rapidă.

Negru – la insulte, dar și complotul poate prevesti o nuntă în viitorul apropiat. Roșu – va trebui să te supui bătrânului, poate că va fi șeful. Dar acest lucru va fi chiar și în bine, deoarece visătorul însuși nu se va putea orienta în situația actuală. Galben – pentru dezamăgirea oamenilor.

Citeste mai mult:  Care este visul unui bebeluș

Cantitate si dimensiune

Multe muște reprezintă schimbări foarte mari în viață, dar în ce domeniu al vieții umane se aplică acest lucru, ar trebui tratat cu:

 • Un număr mare – problemele globale vor afecta munca și familia și vor trebui rezolvate fără ajutor din exterior. Poate că necazul va preocupa copiii.
 • Există o mulțime de insecte în cameră – la pierderi monetare.
 • Dacă într-un vis a atacat un roi, din care visătorul a luptat cu mare dificultate, înseamnă că va trebui să încercați din greu să vă atingeți obiectivele. În plus, oamenii din cercul apropiat vor încerca cu toată puterea să interfereze cu planurile.
 • Mijii mofturoși – spre triumf.
 • Intruziv – la bolile celor dragi.
 • O acumulare uriașă de muschi – promite mari necazuri sau boli ale rudelor.

Insectele mici visează într-un moment în care copiii au probleme. Poate fi atât boli, cât și conflicte. Un vis în care visează o muscă uriașă indică faptul că visătorul nu ar trebui să-și asume afaceri dacă nu le poate îndeplini eficient și la timp.

Semnificație pentru femei și bărbați

Pentru femei, muștele în viziune sunt un simbol al pretendenților enervanti. Dacă o doamnă ucide un muschiu cu piciorul, atunci visează în realitate și așteaptă o declarație de dragoste de la tânărul ei. A ucide cu o mână – bărbatul iubit va fi mult mai în vârstă decât ea. Și, de asemenea, pentru jumătatea frumoasă a umanității, astfel de vise pot prevesti o căsătorie timpurie sau o dragoste într-o relație.

Pentru bărbați, un vis promite probleme în domeniul profesional sau în propria lor afacere. Visătorul este plin de idei noi și își merge cu toată puterea spre obiectivul său. O mulțime de muschi reprezintă colegi care lucrează bine și împart toate sarcinile cu conducerea lor. Dacă într-o viziune insectele muşcă un bărbat, înseamnă că, în realitate, subordonaţii sunt nemulţumiţi de ultimele schimbări care au loc la locul de muncă.

De ce visează muștele în casă?

Muștele din casă personifică cele mai proaste calități umane dintr-un vis. În plus, ei avertizează despre necazuri, boli și, uneori, moarte. Cartea de vis va ajuta la interpretarea corectă a imaginii și la înțelegerea la ce visează.

Interpretare după Miller

Cartea de vis a lui Miller este convinsă: într-un vis, muștele din casă avertizează asupra riscului de a lua o boală infecțioasă. În plus, se pare că ești înconjurat de dușmani și critici plini de rău.

Fi inteligent

Pentru o fată tânără să vadă muște înseamnă că nenorocirea se va întâmpla asupra ei. Dar dacă îi dă afară într-un vis sau îi ucide complet, atunci, în realitate, va corecta o situație dificilă datorită propriei sale viclenie și ingeniozitate. Cartea de vis sfătuiește, de asemenea, luarea în considerare a tuturor acțiunilor personale din complotul visului.

Ai grija!

A alunga insectele din cameră – la necazuri și tristețe, mai rar – la vestea morții altcuiva. A trebuit să prind dăunători cu mâinile – vei cădea într-o capcană care a fost construită pentru altul.

Am visat că ai otrăvit muștele cu mijloace chimice – scapă de invidioși, dușmani. De ce să visezi că s-a întâmplat să învingă paraziții cu un zburător de muște? Interpretarea visului crede că, în realitate, vei dezvălui o aventură.

Dacă muștele au apărut în casă și ai folosit bandă adezivă într-un vis pentru a le prinde, atunci te vei certa cu prietenii tăi.

Relaxați-vă!

De ce visezi la multe insecte zburătoare? A vedea insectele târându-se pe mâncare și mâncare înseamnă că, cu perseverența ta, nu vei face decât să agravezi problema actuală.

Mai mult, cartea de vis crede că un comportament nerezonabil va duce la pierderea unor prieteni buni. Ai visat muște în casă? Lucruri mici, dar extrem de neplăcute vor cădea asupra ta deodată.

Mulți paraziți zburători într-un vis simbolizează gradul de iritare personală. Trebuie să vă odihniți imediat, altfel vă veți rupe.

Nu fi supărat!

De ce altfel visezi multe muște? Interpretarea visului este sigură că cei din jurul tău îți vor cere brusc ceva ce nu intenționezi să faci.

Dacă ai visat că muștele din casă s-au blocat literalmente în jurul corpului, atunci vei deveni un subiect de discuție în societate în general sau în special la locul de muncă.

Va fi mai bine dacă ignori complet bârfele și declarațiile neplăcute care ți se adresează. Dacă îți permiți să te enervezi puțin, atunci totul se va sfârși într-un mare scandal.

Deveniți un profet!

Ai avut un vis că paraziții te bântuie literalmente? Aceasta este o reflectare a presimtirilor rele. Conform cărții de vis, aceeași imagine marchează trezirea darului profetic.

Dacă într-un vis auziți clar insecte bâzâind, dar nu le puteți vedea, atunci în realitate veți deveni un adevărat profet. Cu toate acestea, acest fenomen poate fi și temporar.

Valori specifice

Interpretarea ulterioară a somnului depinde de ce fel de muște erau în casă.

 • Galbenul este un simbol al vampirismului.
 • Roșu – ochiul rău.
 • Negru – probleme zilnice, temeri.
 • Verdețuri de carne – o boală lungă.
 • Alb – consecințele acțiunilor comise.
 • Gadfly – furie, furie.

Nu exagera!

De ce să visezi muște deosebit de mari în casă? Probabil, în lumea reală, trebuie să comunici cu oameni enervanti și ipocriți.

Indivizii mari într-un vis simbolizează o situație dificilă din care ai încercat să ieși de mult timp. În plus, cartea de vis bănuiește că exagerezi prea mult cu circumstanțele.

Dacă ai visat la o muscă de o dimensiune incredibil de gigantică, atunci vei prelua o sarcină care literalmente va părea „prea mult pentru tine”.

Alege-ți visul

De ce gândacii visează pe corp?

Ucide insectele într-un vis

De ce visezi purici pe un câine?

Fugând de un șarpe într-un vis

Furnici de interpretare a viselor pe corp

De ce visezi păduchi în păr?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Sunt multe muște în casă

Interpretarea viselor Zboară mult în casă a avut un vis de ce sunt multe muște în casă într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Citeste mai mult:  Tipul de interpretare a viselor l-a luat de mână

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o mulțime de muște în casă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Zboară

Musca este personificarea celor mai malefice calități umane, cum ar fi importunitatea, fățașul, ipocrizia. Poate că imaginea unei muște în visul tău a fost cauzată de faptul că în viața reală ai întâlnit o persoană cu astfel de calități.

De exemplu, ai prieteni foarte enervanti care „se adună constant la tine ca muștele după dulceață”.

Sau poate musca a aparut in vis pentru ca in realitate te-ai trezit intr-o situatie foarte dificila, din care nu poti iesi. La urma urmei, nu degeaba oamenii cunosc o astfel de expresie: „Înfipt ca musca în gem”.

Poate că unul dintre elementele visului a fost o muscă, pentru că în subconștientul tău a existat o tendință de exagerare care te însoțește în viață, adică abilitatea ta de a „Face un elefant dintr-o muscă” sau un semn popular: „ Zboară iarna într-o colibă ​​- către morți.”

Auzind bâzâitul muștelor într-un vis – un vis te avertizează că ești înconjurat de oameni ipocriți care complotează împotriva ta.

Dacă ai văzut o muscă înfiptă în miere, atunci în viața reală ești o persoană foarte măgulitoare, din cauza căreia te așteaptă mari nenorociri. Poate că un astfel de vis indică faptul că în mediul tău există o persoană pe care o consideri prietenul tău în zadar: discursurile sale sunt măgulitoare și, prin urmare, înșelătoare.

Îndepărtarea unei muște de pe mână într-un vis este un semn că ai o cunoștință foarte enervantă, care nu numai că interferează cu viața ta liniștită, ci și cu relația ta cu persoana iubită.

Dacă într-un vis scoți o muscă de pe mâna persoanei dragi, atunci în viața reală te-ai săturat de relația ta cu persoana iubită și, prin urmare, vrei să închei această relație prin orice mijloace.

Dar toată dificultatea este că nu veți avea curajul să spuneți acest lucru cu onestitate și, prin urmare, vă veți strădui să faceți clar despre răcirea sentimentelor voastre cu diverse indicii.

A visa la o muscă așezată pe tavan este un semn că ai o relație serioasă cu o persoană înșelătoare și ipocrită; nu-ți va aduce fericire.

A ucide o muscă într-un vis prevestește o înșelăciune a unei persoane dragi.

Dacă otrăviți muștele într-un vis, acesta este un semn bun. Un astfel de vis sugerează că în sfârșit vei putea scăpa de cunoștințe ipocrite enervante.

Dacă ai visat la o muscă gigantică, atunci vei prelua o sarcină pe care este puțin probabil să o poți îndeplini.

Privind într-un vis cum o muscă se târăște peste produsele alimentare înseamnă că, cu perseverența ta excesivă, nu numai că nu îți vei atinge obiectivele, ci și vei pierde patronii valoroși care vor refuza să te ajute, deoarece prin acțiunile tale le subminați prestigiul.

Interpretarea viselor – Muște

Un vis despre muște înseamnă vătămări, probleme și pierderi cauzate de inamicii tăi.

Dacă visezi că muștele te-au mușcat, atunci vei suferi de calomnia pe care oamenii tăi invidioși o vor răspândi în jurul tău. Uneori, un astfel de vis te avertizează că poți lua o boală contagioasă.

A vedea o mulțime de muște într-un vis înseamnă că ar trebui să te ferești de calomnie și să iei măsurile de precauție necesare pentru aceasta.

O muscă într-un vis înseamnă durere sau o întâlnire cu o persoană plictisitoare.

Prinderea muștelor într-un vis este un semn de necaz pe care îl vei suna însuți.

Uciderea muștelor într-un vis este un prevestitor al unor încercări grozave pe care le poți depăși cu prețul unui efort mare. Cu toate acestea, după un astfel de vis, poți conta și pe faptul că necazurile tale se vor termina după un timp.

A vedea hârtie lipicioasă pentru prinderea muștelor într-un vis este un semn de intriga în care poți fi atras.

Dacă într-un vis o muscă ajunge în mâncarea ta, atunci te așteaptă necazuri și frică.

Un zvârlitor de muște într-un vis îți amintește că dușmanii tăi nu dorm și nu ar trebui să stai pe spate.

Vezi interpretarea: insecte, mușcătură.

Interpretarea viselor – Muște

Muștele văzute într-un vis prezintă teamă și anxietate cu privire la sănătate. Muște care se învârt într-un roi în gunoi – pentru a bârfi și a bârfi în jurul vieții tale personale. Prinderea muștelor într-un vis – întinde-ți o capcană.

Conduce muștele afară din apartament – spre tristețe și treburile casei. Ucide muștele – rezolvă-ți aventurile amoroase printr-un mod viclean.

Un zvațător de muște visat avertizează că în jurul tău începe o conspirație. O muscă care te-a mușcat prevestește o eliberare fericită dintr-un mare necaz, de care va avea totuși de suferit mândria ta.

A vedea hârtie lipicioasă pentru prinderea muștelor, pe care aceste creaturi sunt locuite vizibil-invizibil, prezice o ceartă cu persoana iubită sau o ceartă cu prietenii.

Interpretarea viselor – Muște

Un vestitor al bolii, tristeții și oboselii.

Ei zboară în jurul tău – intrigile sunt țesute în jurul tău.

Ei stau pe haine – a defăima, a calomnia.

Te bântuie – necazurile vor veni în casa ta.

Mușcat – la veștile proaste.

Multe – vi se vor atribui responsabilități suplimentare.

O muscă stă pe aragaz – la foc.

Bate muștele – trebuie să intri într-o luptă inegală cu oameni invidioși.

Prinderea unei muște este o dorință zadarnică de a păstra o relație care a fost epuizată de mult.

O muscă lipită de o bandă lipicioasă – vei avea necazuri din proprie voință.

Major – o ceartă cu prietenii.

În mâncare sau băutură – veți afla despre o boală incurabilă.

Auzi bâzâitul muștelor – ești înconjurat de ipocriți.

Citeste mai mult:  Să văd o prietenă însărcinată într-un vis

Imaginați-vă că ați confundat licuricii cu muște (vezi Insecte).

Văzând muște zburătoare și bâzâind într-un vis – în realitate, importunitatea altcuiva te va enerva.

Ucide o muscă – scapă de un admirator enervant sau de un prieten vorbăreț.

Imaginați-vă că mânuiți un zdrobitor de muște și ucideți toate muștele.

Interpretarea viselor – Zboară

O muscă se bucle în jurul tău – spre tristețe, necaz.

Tafanul zboară necruțător urmărindu-te, simbolizează furia.

A bate muște – spre bucurie, există muște.

Zboară în casă și zboară prin șemineu – spre foc.

O muscă stă pe haine – a defăima, a defăima.

Interpretarea viselor – Zboară

Multe muște sunt niște prieteni invidioși și invidioși.

O singură muscă – tristețe, nenorocire.

Mușcăturile muștelor sunt acțiuni ostile ale celor nedoritori.

Prinde muște – participă la problemele domestice.

Ucide o muscă – îmbunătățește-ți starea treburilor sau recuperează-te după o boală.

Muștele așezate pe haine sunt un semn de calomnie.

Interpretarea viselor – Muște, cali

Muștele mari, calarei, tafanii sunt un simbol al spiritelor rele, al murdăriei, al păcatului și al idolatriei.

O muscă se bucle în jurul tău – tristețe, treburi.

Muștele care te urmăresc necruțător – presimțiri proaste pe care încerci în zadar să le îneci / dar profetic temporar, înțelegere profetică.

Bâzâit în jur, dar muște invizibile – inspirație mare, claraudiență vagă.

Muștele galbene sau roșii – influențe vampirice, ochiul rău.

A bate muștele este o bucurie.

Există ei – o pacoste

Interpretarea viselor – Zboară

Interpretarea viselor – Muște

Interpretarea viselor – Zboară

„ce fel de muscă te-a mușcat” activitate negativă, inadecvare în comportament, gândire. „Fă un elefant dintr-o muscă” este o mare exagerare. „Snooty as a musca” persoană sau gând obsesiv.

„a fi sub muscă” bărbătoasă, îmbată.

marca cosmetică „zboară pe față” pentru atractivitatea feminină.

De ce visează muștele

Muștele sunt creaturi foarte neplăcute. Așa că după vise despre ele, nu ar trebui să te aștepți la nimic bun. Interpretarea generală a ceea ce visează muștele, Miller dă asta: bolii, durerii și intrigilor dușmanilor. Cu cât mai multe insecte, cu atât vor fi mai multe probleme. Ai reușit să scapi de muște (nu contează metoda)? Există două opțiuni de dezvoltare: fie ești norocos în orice afacere, fie cei dragi vor fi dezamăgiți de sănătate.

Pentru o fată, o muscă în vis promite nenorocire. Dar dacă poate fi ucisă sau alungată, atunci vor avea loc schimbări plăcute în sfera dragostei.

Miller explică, de asemenea, ceea ce simbolizează muștele care visează: intriga, sănătatea precară sau un conflict iminent cu prietenii. Dacă erau multe insecte moarte pe banda adezivă, atunci dificultățile actuale vor fi rezolvate și, în general, va apărea o dungă albă în viața ta.

Clarvăzătorul credea că, sub formă de muște, vin la noi sufletele oamenilor dragi, sau cei care au murit deja, sau cei care vor muri în viitorul apropiat. Cu cât insecta se comportă mai intruzivă într-un vis, cu atât ești mai aproape de persoana pe care o vei pierde, îți va fi dificil să te împaci cu o pierdere amară. Prin urmare, dacă într-un vis ucizi o muscă, atunci ține cont de sfatul lui Vanga și roagă-te doar pentru decedat, pentru că încă nu poți schimba nimic. Cu cât accepți mai devreme situația, cu atât mai devreme vei părăsi suferința mentală și va veni alinare.

Un roi de muște într-un vis vă aduce aminte că trebuie să vă amintiți rudele și prietenii decedați.

O muscă este o creatură inofensivă, dar foarte neplăcută și enervantă. Prin urmare, dușmanul tău, pe care îl simbolizează într-un vis, se va dovedi a fi o persoană slabă, disprețuitoare, adesea blestemătoare. Se străduiește să obțină superioritate față de tine, să-ți facă necazuri, dar îi lipsește puterea și imaginația.

Stând într-un vis pe un obiect care îți aparține, musca avertizează – vor încerca să fure acest lucru de la tine, să aibă grijă de siguranța lui în avans. Dar dacă în casa ta se acumulează multe muște, atunci aceasta este deja o imagine negativă – dușmanii te vor enerva în masă. Un roi de muște are alte două interpretări. Poate simboliza debarcarea trupelor (în locul în care se învârt insectele) sau profituri obținute rău.

Este bine dacă ucizi o muscă în vis. Atunci pacea și sănătatea vor intra în viața ta.

Freud a asociat muștele din vis cu viața personală și cu copiii. El a analizat următoarele scenarii de vis cele mai comune:

 • conduce, omoară muște enervante. Reflectarea ostilității și chiar a urii pe care o simți pentru copiii tăi la nivel subconștient;
 • smulgeți părți ale corpului (aripi, labe) insectelor. Dorinta secreta de a intra in intimitate cu o persoana minora;
 • muștele zboară în jurul tău, dar tu nu le observi, nu te deranjează. Te gândești la reducerea custodiei copiilor tăi?
 • insecte roiesc în jurul tău, bâzâind tare, enervant, dar nu poți face nimic cu ele. Eșecurile te vor întâmpina: pot apărea într-o varietate de domenii, inclusiv în dragoste și intim. Controlează-te ca să nu-ți scoți furia asupra copiilor;
 • muște blocate în jurul unui obiect. Nu-ți pierde vigilența: vor veni schimbări în viața ta. Dar îți vor aduce bucurie sau frustrare, este imposibil de prezis.

Muștele într-un vis indică gânduri tulburătoare care îl depășesc pe adormit. Cel mai adesea se referă la sănătate (a lor sau a celor dragi). Probleme reale în acest domeniu vor apărea dacă visezi o muscă moartă sau o muscă care ți-a zburat în gură: va trebui să te lupți cu o boală infecțioasă.

Un vis poate fi considerat un semn bun, în care insectele se lipesc de o bandă adezivă pentru capcană de muște: înseamnă că puterea minții tale ți-a permis să depășești problemele și acum etapa grijilor și anxietăților s-a încheiat.

Dacă ai urmărit muște prin apartament, atunci situația este încă departe de a se stabiliza, dar ai făcut deja primul și important pas: ai realizat că ești chinuit de gânduri obsesive, că nu există armonie în sufletul tău și îți dorești cu adevărat pentru a începe să se schimbe.