Interpretarea viselor și a viselor în funcție de ziua săptămânii

Visele în funcție de ziua săptămânii

interpretarea viselor online

 • De ce a visat ceva de duminică până luni

Vise de duminică până luni de obicei nu au un sens sacru și nu merită să așteptați împlinirea lor. Intriga reflectă experiențele acumulate, se bazează pe evenimente care au lăsat o amprentă asupra sufletului și ocupă adesea gânduri – de exemplu, pot fi conflicte familiale sau certuri cu a doua jumătate.

De ce să visezi ceva de marți până miercuri

Visele care vin în noaptea de marți spre miercuri sunt uneori saturate, astfel încât există o confuzie completă în cap. Evenimentele sunt cel mai adesea fragmentare, desfășurându-se nu într-un singur loc, ci în mai multe simultan – procesul este extrem de interesant și face posibil să „vezi” cu mulți oameni.

De ce să visezi ceva în vis de miercuri până joi

Visele din noaptea de joi prevestesc schimbări majore în viață – în principal în domeniul muncii. Aceasta ar putea însemna o nouă carieră, începerea unui proiect promițător, stabilirea de conexiuni utile de afaceri sau o investiție financiară de succes. Luați în serios sfaturile, pentru că, cu reacția corectă, există toate motivele pentru a vă consolida poziția în afaceri.

De ce visezi ceva într-o carte de vis de vineri până sâmbătă

Somnul de sâmbătă nu este întotdeauna un ghid personal – uneori este dedicat unor persoane importante pentru noi cu care s-a stabilit o relație de familie sau de prietenie. În acest caz, „ghidului” îi este atribuită o misiune responsabilă – să analizeze toate detaliile observate și ce sentiment a provocat viziunea.

Ce înseamnă dacă ceva visează de sâmbătă până duminică

Visele care cad în ultima zi a săptămânii pun în lumină secretele viitorului apropiat, pentru ca apoi, pornind de la ceea ce am văzut, să putem specula despre construcția viitoare a sorții. Totul este împlinit în ei.

Ce înseamnă dacă visezi ceva de joi până vineri

Viziunile de vineri sunt cele mai „realizabile” ale săptămânii și merită o atitudine cu adevărat serioasă. De obicei, nu trebuie să așteptați mult timp execuția lor: de regulă, imaginile pe care le vedeți încep să devină realitate într-o zi sau două.

Ce înseamnă ceva într-un vis de luni până marți

Visele care vin în noaptea de luni spre marți sunt conduse de nimeni altul decât de imperiosul și spontanul Marte. Cel mai adesea, aceste vise avertizează asupra schimbărilor formidabile și extrem de nedorite și se pot întâmpla în orice domeniu al vieții: la locul de muncă, acesta este un risc de a vă pierde poziția, în relații – o amenințare.

Visele după ziua săptămânii și ziua lunii

Interpretarea viselor este un lucru individual, prin urmare necesită o atenție specială. Este important nu numai să vă amintiți exact ce ați văzut și simțit, ci și să știți la ce oră este posibil ca visele să devină realitate.

Adesea, un vis rău este fie o reflectare a experiențelor negative acumulate, fie planeta însăși îți trimite semne secrete care îți pot afecta grav viața în viitorul apropiat.

Este important să înțelegeți în ce zile ale săptămânii și în ce zi ale lunii puteți citi aceste mesaje foarte ascunse și să învățați cum să le interpretați corect.

Visele devin realitate în fiecare zi a săptămânii

Fiecare zi individuală a săptămânii corespunde statutului său planetar. Acest lucru se datorează influenței reciproce a corpurilor cerești unul asupra celuilalt. Desigur, planeta noastră mare este, de asemenea, supusă unei astfel de influențe. Deci:

 • Duminică până luni(Influența Lunii)

Astfel de vise reflectă anxietățile și fricile unei persoane, contradicțiile interne dintre ei și lumea din jur. Pot atinge persoanele apropiate care au impactul principal, sunt cauza experiențelor. Nimic nu transportă visele negative – treburi mărunte goale, conversații.

 • de luni până marți(Influența lui Marte)

Spiritul războinic al planetei exprimă vise și aspirații vii ale unei persoane într-un vis. Un val puternic de fapte ambițioase pentru a satisface foamea dorințelor tale.

Dacă visătorul s-a simțit entuziasmat, agresiv – în realitate există posibile conflicte de o scară serioasă. Vederea calmă are sensul de moderație și reținere. Totul va fi bine.

 • de marti pana miercuri(Influența lui Mercur)

Planeta este responsabilă pentru interacțiunea cu oamenii, comunicare. Puteți vedea mulțimea, compania zgomotoasă, rudele și prietenii. Visele sunt importante în interpretare – ele simbolizează schimbări radicale în viață.

Dacă ai reușit să-ți amintești la ce ai visat, ești norocos. Sub influența lui Mercur, au loc evenimente cheie de bun augur care se repezi rapid în viața ta.

 • De miercuri până joi(Influența lui Jupiter)

Planeta este patronul bogăției și al resurselor. Dacă aveți probleme financiare, viziunea poate avea un indiciu despre cum să faceți ceea ce trebuie, astfel încât totul să meargă fără probleme.

 • De joi până vineri(Influența lui Venus)

În noaptea de vineri spre joi, intuiția are un impact uriaș asupra conștiinței umane. În aceste zile ale săptămânii este foarte agravată. Prin urmare, interpretarea este adesea literală și profetică.

Dacă a existat o pierdere bruscă afară, fiți pregătit să vă despărțiți de ceva în viața reală. Dimpotrivă, primirea – promite satisfacție deplină în nevoi, abundență și prosperitate, echilibru spiritual.

 • de vineri până sâmbătă(Influența lui Saturn)

Semnele care au apărut în această perioadă a săptămânii sunt foarte importante pentru dezvoltarea ulterioară a evenimentelor din viața unei persoane. Este foarte important să interpretați și să înțelegeți corect un astfel de vis, deoarece are o semnificație fatidică. Dacă ați căutat un răspuns și vedeți indicii, urmați sfatul.

Cu siguranță totul va merge în bine. Planul se va împlini, lucrurile vor merge în sus, prietenii vor fi acolo. Totul depinde de perioada de viață în care te afli acum și de problemele care te bântuie.

Întunericul, plictisirea, mizerarea atmosferei într-o viziune nu este cea mai bună profeție. Are semnificația de decolorare, pierdere a puterii, credință. Fii atent la detaliile și simbolurile însoțitoare din vis. Interpretarea acestui lucru va fi complet diferită.

 • Sâmbătă până duminică(Influența Soarelui)

Imaginile ușoare, discrete pot fi văzute într-o astfel de noapte. Aproape că nu există vise profetice de sâmbătă până duminică. De obicei, aceasta este fie o reflectare a sentimentelor și gândurilor zilei, fie o pregustare a evenimentelor viitoare.

Când visele profetice au loc în ce zile ale săptămânii

Visele profetice vin atunci când o persoană are nevoie de ajutor pentru a rezolva o situație dificilă, un indiciu despre ce trebuie să facă. Dacă ceva te deranjează serios, afectează subconștientul.

Uneori acestea sunt viziuni confuze, incoerente. Uneori imagini și acțiuni vii, memorabile. Care dintre ele oferă unei persoane indicii reale poate fi determinat prin studierea vânzării de vise în funcție de ziua săptămânii.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fostul iubit vrea să facă pace

Zilele săptămânii în care se visează vise profetice:

 • Luni poți vedea un vis cu adevărat profetic. Dacă situația te chinuiește cu incertitudinea ei și te împovărează mult timp, acesta este un indiciu sigur. Totul merge bine oricum – nu vă concentrați pe interpretare.
 • Marțea visele sunt rezultatul impresiilor din conversații, fapte. Puteți chiar reda o situație care v-a făcut o mare impresie cu o zi înainte.
 • Viziunea de miercuri înainte de a doua zi, nu acorda o mare importanță. A venit deja în noapte joia – poate deveni realitate.
 • Joi – viziune profetică. Învață și ține cont de sfaturile lui.
 • În zilele de vineri visele de dragoste devin realitate.
 • Sâmbăta – Semnificative sunt cele care au venit dimineața.
 • Iar duminica doar vise strălucitoare devin realitate.

Interpretarea viselor după zile și datele săptămânii

Satelitul planetei noastre este Luna. Și ea este cea care este mai puternică decât alte planete afectează totul de pe Pământ.

Semnificația viselor după ziua săptămânii și ziua lunii și interpretarea lor explică Calendar lunar. Poate fi folosit pentru a prezice semnificația vederii în funcție de faza planetei care ne afectează.

Când se împlinesc visele în zilele săptămânii și în datele, ce poartă semnele lor și ar trebui să fie luate în considerare? Să vedem ce scrie cartea de vis după ziua săptămânii și ziua lunii:

 1. Probleme în treburile de familie.
 2. În viitorul apropiat, visul va începe să devină realitate.
 3. Probabilitatea de execuție nu este curând.
 4. Atenție. Poate avea probleme.
 5. În orice lună, un vis văzut în a cincea zi se va împlini.
 6. Bucurie rapidă.
 7. Al șaptelea număr este greu de interpretat.
 8. Aventuri amuzante, aventuri.
 9. Nu da importanță. Viziunea este lipsită de sens.
 10. În următoarele 20 de zile – totul se va împlini, sunt probabile resentimente și necazuri.
 11. Nu se va împlini.
 12. Visul nu este exact.
 13. Succes in dragoste.
 14. Îndeplinirea dorințelor.
 15. Ceea ce visează pe al cincisprezecelea nu este semnificativ.
 16. Totul se va împlini în curând.
 17. Totul se va întâmpla, dar nu foarte repede.
 18. Semn bun. Asculta.
 19. Viziunea se va împlini în curând.
 20. Se va întâmpla ceva foarte bun.
 21. Pentru a obține ceea ce îți dorești.
 22. Sa reusesti.
 23. Probleme minore.
 24. O mare bucurie.
 25. Așteptați vești proaste.
 26. Perioada neplacuta din viata.
 27. Totul va fi bine și rapid.
 28. Vederea proastă nu va aduce probleme.
 29. Nu se va împlini.
 30. Finalizarea sarcinilor lungi.
 31. Pentru un câștig material.

Care este probabilitatea ca visele să devină realitate în fiecare zi a săptămânii

Există o anumită probabilitate când se poate aștepta dacă viziunea se va îndeplini și cât de curând. De exemplu, de sâmbătă până duminică, este considerat profetic până la prânz.

 • Pentru a înțelege cum să faceți față problemelor dvs. – amintiți-vă visează de vineri până sâmbătă.
 • În noaptea de joi spre vineri – vin visele profetice.
 • De miercuri până joi – avertizare despre probleme la locul de muncă, neînțelegeri cu conducerea.
 • R§RμRј mai aproape de dimineata a venit o viziune – cu atât mai sigur că totul se va împlini.
 • Până la miezul nopții – poate dura foarte mult timp.
 • mese – nu înseamnă nimic.

Care sunt visele Sfintei Fecioare

Știind când și ce viziune devine realitate, visătorul își poate pune urări și poate pune întrebări. Pentru astfel de cazuri, există vise ale Sfintei Fecioare pentru fiecare zi a săptămânii.

În cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre, oamenii folosesc rugăciunile ei pentru a evita nenorocirea, a atrage noroc, a proteja pe cei dragi și pe cei bolnavi. Cei care cred în aceasta, prin propriul lor exemplu, au experimentat puterile miraculoase ale viselor Fecioarei.

 • Rugăciunea de la dușmani și boli citit de trei ori vineri. Dacă citești de douăsprezece ori peste capul unui bolnav, acesta își va reveni în curând.
 • Joia – a curăța de ochiul rău, vrăjitorie și necazuri de douăsprezece ori pe noapte.
 • La locul de muncă, citind o rugăciune de trei ori te ajută să obții suficient.
 • Pentru împlinirea dorințelor și obținerea de privilegii în viață – de trei ori marți.

Interpretarea viselor și a viselor în funcție de ziua săptămânii

Luni. Se va împlini exact dacă te-ai născut în această zi. În rest – un grad ridicat de ceea ce se va împlini.

Marţi. Devine realitate in 10 zile. Dacă nu se împlinește în a zecea zi, nu va fi niciodată.

Miercuri. Dacă visul este fixat înainte de începerea unei noi zile, acesta se va împlini, în perioada de la începutul unei noi zile până la trezire, se va împlini parțial.

Joi. Aproape fiecare vis devine realitate!

Vineri. Visele de dragoste devin realitate.

Sâmbătă. Visele de dimineață devin realitate.

Duminică. Visele asociate cu relaxarea, distracția, faptele pozitive sunt împlinite, restul sunt împlinite parțial.

Legătura viselor cu ziua lunară

Desigur, dând caracteristicile zilelor lunare și vorbind despre modul în care acestea sunt legate de vise, conturăm doar tendințe generale, adică oferim informații mai degrabă aproximative, un fel de date statistice medii. Energia lunară are exact astfel de vise în fiecare zi lunară, dar în fiecare caz, în funcție de caracteristicile individuale ale unei persoane, totul poate fi complet diferit! Prin urmare, referindu-ne la aceste informații, totuși, în primul rând, ai încredere în tine și în intuiția ta. Dacă visul vi s-a părut interesant, viu, dacă a fost amintit și a făcut o impresie puternică, acordați atenție acestui vis, chiar dacă este scris că este gol. Ce se întâmplă dacă acesta nu este cazul în cazul tău? La urma urmei, nu există reguli fără excepții!

Ce altceva, în afară de caracteristicile zilei lunare, trebuie să știți pentru a determina dacă ați avut un vis profetic sau puțin sens. Mai sunt câteva modele care ne permit să răspundem la această întrebare.

Trebuie avut în vedere că visăm adesea vise profetice și alte vise semnificative pe luna în creștere și, cu cât este mai aproape de luna plină, cu atât este mai probabil să vedem un astfel de vis. De asemenea, fii atent la ce oră din noapte ai avut un vis. De regulă, cu cât mai aproape de dimineață, cu atât somnul este mai important. În plus, rețineți: cu cât ai avut un vis mai luminos, mai memorabil, cu atât este mai probabil să fii profetic. Astfel de vise, visate după ora 3 dimineața, se împlinesc foarte repede, de obicei în timpul zilei. Visele visate de la 0 la 3 se împlinesc în medie în trei luni, iar visele visate înainte de miezul nopții fie nu se împlinesc deloc, fie devin realitate după foarte mult timp. Dacă aveți obiceiul de a dormi în timpul zilei, amintiți-vă că somnul în timpul zilei de obicei nu înseamnă nimic.

Citeste mai mult:  Văzând delfini în apă într-un vis

Deci, abordați această informație în mod creativ, nu o luați ca pe o dogmă, adică prea literal. La urma urmei, interpretarea viselor este o chestiune creativă, asemănătoare cu arta!

Vise și zile lunare (când visele devin realitate conform calendarului lunar)

Prima zi lunară: un vis, de regulă, nu se împlinește dacă visează ceva neplăcut. Visele bune pot deveni realitate.

A 2-a zi lunară: visele sunt goale, nu grave, lipsite de sens.

A 3-a zi lunară: Visele sunt speciale, se împlinesc repede.

4 zi lunară: Visul este semnificativ, poartă avertismente. Adesea se ocupă de probleme karmice – despre cauze și efecte în viața noastră.

A 5-a zi lunară: visele din această zi arată adesea starea de sănătate. Un semn bun dacă plângi într-un vis, aceasta indică purificare și recuperare.

A 6-a zi lunară: visele devin realitate, dar numai dacă în această zi ai fost calm și echilibrat, nu ți-ai pierdut cumpătul, nu te-ai enervat și nu ai înjurat. În acest caz, visele vor oferi informații importante.

A 7-a zi lunară: aveți grijă, visele acestei zile sunt profetice, importante și profetice. Foarte curand devine realitate. Cel mai adesea, ele sunt favorabile. Dar nu poți spune nimănui despre ele.

A 8-a zi lunară: vise profetice. Adesea asociat cu o dorință prețuită sau indică un destin adevărat, așa că aveți grijă la astfel de vise.

A 9-a zi lunară: visele devin realitate, prevestind succes. Dar adesea există vise grele, coșmaruri, nu trebuie crezute, lucrurile rele nu se vor împlini.

A 10-a zi lunară: exact opusul zilei precedente. Un vis negativ devine realitate, dar un vis pozitiv nu.

A 11-a zi lunară: visele nu se împlinesc.

A 12-a zi lunară: important – visele – cu un grad ridicat de probabilitate să devină realitate și să ofere ajutor. Profita de acest vis.

A 13-a zi lunară: vise semnificative. Poate arăta informații noi importante despre probleme vechi.

A 14-a zi lunară: vise grele, în ele apar tot felul de nenorociri. Dar cel mai adesea nu se împlinesc, așa că nu ar trebui să fii supărat.

A 15-a zi lunară: vise profetice, în special pe luna în creștere și rapidă și indicând ceva pozitiv. Ei vorbesc despre ceea ce trebuie făcut mai întâi. Trebuie să le poți da seama.

A 16-a zi lunară: visele sunt adesea vindecătoare, aducând ușurare de tensiune. Adesea irelevant.

A 17-a zi lunară: vis semnificativ. Arată starea actuală a lucrurilor. Dacă este bine, totul este bine, dacă nu, ne va arăta nemulțumirea, lipsa de libertate interioară.

A 18-a zi lunară: Visele arată adesea o problemă care ne îngrijorează și cum să o rezolvăm sau să fie vindecată dacă există o boală.

A 19-a zi lunară: visele sunt înspăimântătoare, dar au puțină semnificație. Nu le acordați prea multă atenție.

A 20-a zi lunară: visele sunt speciale. Puteți vedea un vis la cerere. Înainte de a adormi, pune o întrebare și accesează-te pentru a vedea răspunsul în visul tău. Dacă întrebarea este serioasă, este posibil ca răspunsul să vină la tine într-un vis. Visele acestei zile se împlinesc repede.

A 21-a zi lunară: visele sunt adesea plăcute, dar au puțin de-a face cu realitatea, de regulă, nu se împlinesc.

A 22-a zi lunară: visele devin realitate. 22 zi lunară – ziua înțelepciunii, intuiției, sfaturi. În vise poți vedea viitorul sau intuițiile. Informații foarte utile pot fi visate.

A 23-a zi lunară: visele sunt confuze, haotice, dimpotrivă devin realitate.

A 24-a zi lunară: visele sunt adesea plăcute, vesele și profetice. Ei arată cât de împliniți suntem. Dacă ai un vis urât, înseamnă că nu suntem mulțumiți de realizările noastre și, mai ales, de realizarea sexuală.

A 25-a zi lunară: visele nu se împlinesc, deși este posibil ca în viitorul apropiat să încerce să te înșele. Dacă ai avut un vis urât, roagă-te dimineața și spune de 3 ori: „Unde este noapte, este un vis”. Înainte de prânz, deschide robinetul cu apă rece, spune-i visul tău și imaginează-ți cum coboară el la scurgere cu apa, apa îl va duce departe.

A 26-a zi lunară: Visele ne spun ce suntem cu adevărat, sau mai degrabă, cum ne vedem pe noi înșine. Prin urmare, merită să le ascultați și să tragem concluzii. Visele din această zi sunt neobișnuite. Ele îmbunătățesc adesea starea de spirit.

A 27-a zi lunară: visele devin realitate. Adesea sunt inconsecvente, confuze. Dar ele poartă perspective intuitive, dezvăluie adevărata esență a oamenilor și a situațiilor.

A 28-a zi lunară: vise profetice și indicii. Ele prezintă obstacole, dificultăți în afaceri. Se crede că pot fi „anulați” prin pierderea de bani, făcând astfel un sacrificiu drept compensație.

A 29-a zi lunară: visele nu sunt împlinite, sunt grele, lipsite de bucurie, înspăimântătoare.

A 30-a zi lunară: visele celei de-a 30-a profetice lunare. Fantastici, dar veridici în esența lor, au un sens rațional.

Dacă în zilele lunare care promit un vis înalt devenit realitate, Luna se va afla în semnele elementului de apă (Rac, Scorpion sau Pești), probabilitatea realizării unui vis profetic va crește și mai mult.

Îndeplinirea viselor în zilele lunii

1. Realizat cu precizie absolută.

2. Vise goale și fără sens, dar dacă acesta este un indiciu de vis, un avertisment de vis, atunci se va împlini.

3. Vise cu acțiune rapidă (în decurs de trei zile).

4. Se va împlini în șapte luni.

5. Vise care devin realitate cu un sens pozitiv.

6. A doua jumătate a visului se va împlini.

7. Acest vis nu este niciodată spus nimănui, atunci se va împlini; dacă spui, vei aduce probleme asupra ta.

8. Dacă nu este un vis de avertizare, un vis indiciu, un vis profetic, nu se va împlini!

9. Doar partea de mijloc a visului se va împlini.

10. Deveniți realitate în 12 zile.

11. Doar începutul unui vis se împlinește.

12. De regulă, visele fericite devin realitate în conformitate cu „Cartea viselor”.

13. Unul, cel mai neplăcut episod se va împlini.

14. Se va împlini în conformitate cu această „Carte de vis”.

15. Doar sensurile favorabile ale viselor devin realitate.

16. Deveniți realitate în conformitate cu această „Carte de vis”.

17. Deveniți realitate în 20 de zile.

18. Numai lucrurile bune se vor împlini.

19. Se va face în conformitate cu această „Carte de vis”.

20. Execuția rapidă a parcelei văzute.

21. Efectuat dacă dormi în prima jumătate a nopții.

22. Se va împlini dacă ai un vis înainte de începerea unei noi zile.

23. Evenimentele se vor împlini în curând, mai ales dacă visul este văzut dimineața.

24. Numai poveștile vesele se vor împlini.

Citeste mai mult:  De ce visezi să săruți un fost iubit

25. Se va împlini în strictă conformitate cu această „Carte de vis”.

26. Vis în mână – totul se va întâmpla.

27. Dacă visul nu este profetic, atunci nu se va împlini.

28. Efectuat în termen de o lună.

29. Niciodată împlinit.

30. XNUMX% devine realitate dacă ai avut o întâlnire intimă cu o zi înainte.

Când ai vise profetice în zilele săptămânii

Pentru a privi în viitor și a-ți afla soarta – aceste întrebări sunt de interes pentru fiecare persoană. În săptămâna Crăciunului, poți face un vis profetic care să dezvăluie secretele destinului și să-ți spună direcția corectă în viață. Există și ritualuri speciale pentru a ghici un vis profetic. Cu toate acestea, visele profetice pot veni fără ritualuri. Când ai vise profetice în zilele săptămânii? Să luăm în considerare această întrebare.

Ce este un vis profetic

Visele profetice devin întotdeauna realitate și cum să determinăm natura somnului? Se crede că în timpul unei nopți de odihnă, sufletul poate zbura în cealaltă lume și, după trezire, se poate întoarce. În aceste momente o persoană vede vise. Dacă sufletul nu a zburat departe de corp, se visează comploturile obișnuite asociate cu problemele din timpul zilei. Dacă sufletul a zburat, vine un vis profetic.

Oamenii de știință nu pot nici să confirme, nici să infirme această afirmație. Visele sunt tratate de psihologi, dar rezultatele cercetării sunt mai mult ca niște presupuneri. Ezoteriștii nu se angajează în presupuneri, ci pur și simplu interpretează comploturile pe care le văd în funcție de imaginile care au venit într-un vis.

Viziuni adevărate și false

Visele profetice sunt adevărate și false. Un vis adevărat este întotdeauna plin de o semnificație specială, imaginile vin luminoase și memorabile.. O astfel de viziune nu este uitată de mulți ani și se împlinește întocmai. Este caracteristic că o adevărată viziune profetică nu poate fi „drenată în apă” sau împiedicată cumva: visul se va împlini exact.

Viziunile false sunt întotdeauna confuze, lipsite de sens și specific.. De obicei, aceste vise sunt înspăimântătoare, așa că, după trezire, trebuie doar să vorbiți despre ceea ce ați văzut apă curgând. Ritualul este simplu de realizat: trebuie să deschideți robinetul din baie și să spuneți jetului de apă despre toate, apoi cereți apei să ia cuvintele cu dvs.

Când vin visele profetice

Adesea se întâmplă astfel de viziuni în timpul săptămânii sfintecând granița dintre lumi devine subțire. În aceste zile, rudele decedate pot veni să doarmă pentru a prezice evenimente din viață.

Poate apărea un vis profetic pentru orice sărbătoare bisericească. Potrivit credinței populare, „visele de vacanță” se împlinesc întotdeauna înainte de prânz. Visele profetice vin și în a treia zi a oricărei luni. Visele sunt și ele profetice vineri seara – se adeveresc.

Vise de vineri

Visele de vineri seara sunt marcate de o semnificație aparte. Există 12 Vineri Mare pe an care aduc vise din cer:

 1. în prima săptămână a Postului Mare;
 2. înainte de Buna Vestire;
 3. în ajunul Duminicii Floriilor;
 4. în ajunul Înălțării;
 5. în ajunul săptămânii Treimii;
 6. înainte de nașterea lui Ioan Botezătorul;
 7. în ajunul profetului Ilie;
 8. înainte de Adormirea Maicii Domnului;
 9. înaintea Arhanghelului Mihail;
 10. înainte de ziua lui Cosma și Demian;
 11. in ajunul Craciunului;
 12. înainte de Bobotează.

Fiecare dintre aceste nume vineri poartă un har special. Visele din aceste zile vin din cer.

Zilele săptămânii și ora din zi

De asemenea, visele profetice pot apărea în anumite zile ale săptămânii – acest lucru a fost observat de strămoșii noștri străvechi.

 1. luni visele sunt goale;
 2. vise goale vin marți;
 3. miercuri, visele pot deveni realitate;
 4. visele goale vin joia;
 5. vise profetice vineri;
 6. sâmbătă – visele nu se împlinesc;
 7. duminica – se poate împlini înainte de prânz.

Luni este condusă de lunăa căror influenţă este înşelătoare şi iluzorie. Aceste vise nu trebuie luate în serios. Cu toate acestea, luni puteți conduce un ritual special pentru un vis profetic punând o întrebare de interes.

Marți este condus de Marte. În această zi, puteți obține un indiciu pentru a vă schimba soarta.

Miercuri este condusă de Mercur. În acest moment, pot veni vise tulburătoare care cer controlul sferei emoționale: asta îți lipsește în viață.

Joia este guvernată de Jupiter. În acest moment, puteți acorda importanță viselor asociate activităților profesionale. Restul viselor sunt considerate goale.

Vinerea este condusă de Venus. În acest moment, visele profetice vin despre soartă și relațiile personale. Vineri seara, puteți vedea o predicție despre o nuntă sau o persoană dragă.

Sâmbăta este condusă de Saturn. Această planetă dură este asociată cu semne fatale ale destinului. Visele nu se împlinesc exact, dar pot da un indiciu la ce să te aștepți în viitor, bune sau rele?

Duminica este guvernată de soare. Dacă în acest moment se visează un complot alarmant, luați-l ca pe un avertisment împotriva acțiunilor nedorite.

ora din zi

Momentul zilei la care visează este important. De obicei vise în timpul zilei nu înseamnă nimic: ele reflectă vanitatea minții și grijile cotidiene.

Vis de seară, ca și cel de la miezul nopții, poate fi și gol. În acest moment, sufletul nu a avut timp să intre în celelalte lumi.

Sensul corect este visează dimineața. În acest moment vedem vise profetice.

Cum să deosebești un vis profetic de unul obișnuit

Această întrebare îi îngrijorează pe mulți visători. Cum, pe ce motive se poate face acest lucru? Este important să înțelegem că un vis profetic poate veni în orice zi a săptămânii, în ajunul unui eveniment fatidic. Acestea sunt mesaje-vise care nu depind de ora din zi și de ziua săptămânii. Puteți distinge această viziune de vise simple:

 • visul va fi viu și memorabil, va provoca emoții puternice;
 • imaginea viziunii va avea o poveste clară, cu un început și un sfârșit;
 • visul va aduce informații specifice sub formă de numere, cuvinte scrise sau rostite;
 • somnul va fi scurt, nu plictisitor de nesfârșit.

Visul va fi atât de viu și memorabil încât nu îl vei putea uita mult timp.

Cum să interpretezi un vis profetic

Imaginile dintr-un vis profetic pot corespunde imaginilor din interpretarea cărților de vis. De exemplu, un șobolan ar însemna un inamic, în timp ce un liliac și un păianjen ar însemna o predicție neplăcută.

Dacă nu ai găsit o explicație pentru intriga pe care ai văzut-o la interpret, bazează-te pe intuiția ta. Sentimentul tău interior va fi decisiv în descifrarea visului: de regulă, nu eșuează.

Un alt criteriu pentru viziunea adevărată va fi corespondența a ceea ce este văzut cu realitatea. Dacă într-un vis fugi de un monstru necunoscut, în timp ce aripi și o coadă cresc brusc în tine, nu ezitați să clasificați visul drept fantezie. În viziunile profetice apar imagini reale, nu fictive.