Interpretarea viselor divinație

Care este visul ghicirii?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul ghicirii

A ghici într-un vis înseamnă să fii preocupat de o problemă importantă care necesită o decizie, dar pentru a o accepta, trebuie să cântărești în mod corespunzător argumentele pro și contra.

Pentru o fată tânără, un astfel de vis înseamnă că se confruntă cu alegerea pe care dintre cei doi admiratori să preferă și pe cine să demisioneze. Această decizie îi cere, de asemenea, să fie subtilă și lentă.

Dacă într-un vis cineva ghiceste pentru tine, înseamnă că în realitate vei fi dezamăgit de plăceri dubioase. Dacă ghiciți, în viața reală ești depășit de îndoieli și fără motiv.

Văzând în vis ghicirea

Ghicirea într-un vis vă reamintește că o afacere importantă în așteptare vă deranjează. Dar când te hotărăști să treci cu asta, fii atent.

Dacă o domnișoară vede acest vis, înseamnă că soarta o obligă să aleagă între doi fani. Dar în această alegere, ea trebuie să se bazeze pe ea însăși în orice – pe intuiția și prudența ei.

Ce înseamnă visul?

Vedeți într-un vis ghicirea

Dacă ghiciți, atunci așteptați-vă la o întorsătură neașteptată a vieții, a cărei natură nu este încă clară.

Dacă tu însuți ghiciți, ascultă-ți vocea interioară, mai ales în săptămâna viitoare.

Ghicitor dacă visezi că ești ghicit, înseamnă că te așteaptă schimbări neașteptate ale soartei, care pot fi fie favorabile, fie nu.

Dacă tu însuți știi cum să prezici viitorul, asta înseamnă că te așteaptă perspective bruște despre viitor.

Ar trebui să acordați o atenție deosebită oricăror premoniții pe care le puteți avea în următoarele zile.

Ce înseamnă visele?

Dacă visezi că ești ghicit, asta înseamnă că te așteaptă schimbări neașteptate ale soartei, care pot fi sau nu favorabile.

Dacă tu însuți știi cum să prezici viitorul, asta înseamnă că te așteaptă perspective bruște despre viitor.

Ar trebui să acordați o atenție deosebită oricăror premoniții pe care le puteți avea în următoarele zile.

Visează la Divinație

Ce înseamnă ghicirea într-un vis

Un vis ghicitor îți amintește de niște afaceri importante și întârziate, uitate.

Dacă o tânără vede acest vis, va trebui să se bazeze pe intuiția ei și să aleagă între doi fani.

Sensul viselor

Un semn de neliniște și chin nerezonabil în cursul căutării adevărului. Neașteptate, posibile pierderi din cauza grabei excesive, nevoia de a rezolva problema cu care te confrunți.

Ghicitorul îți prezice soarta într-un vis – un astfel de vis îți promite fericire în dragoste.

Ce înseamnă divinația într-un vis

Semnificația somnului Ghicitor

Dacă o fată visează că ghicește, asta înseamnă că va trebui să aleagă între doi fani. În aceasta, va trebui să se bazeze doar pe ea însăși, pe sentimentele și pe intuiția ei.

Visul în care închizi gazul promite distrugerea relațiilor cu persoana iubită, singurătatea și prăbușirea speranțelor.

Interpretarea viselor

Ce prezice averea într-un vis

Un semn de îndoială și suferință emoțională.

Adesea, acesta este un memento al unei chestiuni importante care a fost amânată de tine, dar te îngrijorează treptat.

Dacă ghicitorul într-un vis este binevoitor, iar cuvintele ei te umplu de încredere și calm: un astfel de vis sugerează că lucrurile se pot rezolva în curând de la sine.

Acesta este un semn foarte bun care te încurajează să scapi de griji și să ai încredere în soartă. Cu toate acestea, nu ar trebui să luăm rezultatele divinației la propriu – ele pot conține doar un indiciu al anumitor evenimente.

Dacă, în loc de încredere calmă, simți nerăbdare și entuziasm: un astfel de vis este cel mai probabil fals.

A primi o predicție înfricoșătoare într-un vis înseamnă că mai bine nu lăsați lucrurile să-și urmeze cursul. Bazează-te pe puterea ta și încearcă să eviți agitația inutilă.

La ce poate visa ghicirea: interpretarea somnului din cărțile de vis

Predicțiile au un halou mistic. Maeștrii comunică cu spiritele, cu forțele naturii, așa că putem presupune că visătorul devine și mai aproape de lumea magiei atunci când visează la divinație.

Interpretarea viselor indică în mod clar că linia dintre viziunea nocturnă și magie este incredibil de subțire aici. Dar cu interpretări, totul nu este atât de simplu.

Interpretări comune

Este destul de greu de înțeles de ce cineva visează să ghicească într-un vis. În funcție de detaliile viziunii, interpretarea acesteia va diferi semnificativ.

Dar, în majoritatea cazurilor, poți ajunge la concluziile corecte dacă compari mai multe interpretări.

Este necesar să înțelegeți despre ce vorbesc cel mai adesea diferite cărți de vis, când visătorul se întâmplă să ghicească într-un vis:

 1. Visătorul încearcă să prezică el însuși viitorul. Acesta este un semn clar al experiențelor grozave din viața reală. O persoană se confruntă cu îndoieli constante și nu este capabilă să ia singură o decizie responsabilă. Are nevoie, dacă nu de un prieten, atunci măcar de ocazia să plângă în vesta cuiva. După aceea, capul se va limpezi și va fi găsită o cale de ieșire din situație.
 2. O ghicitoare întinde cărți sau se uită într-o farfurie cu apă. Dacă arată prietenoasă, deși spune lucruri deranjante, poți să te liniștești și să crezi în vedeta ta. Un indiciu va fi util și lucrurile vor trebui pur și simplu să se rezolve de la sine. Dar în cazul în care procesul provoacă disconfort, merită să încercați să înțelegeți cine vrea să strice reputația visătorului în viața reală.
 3. Chiromantul analizează liniile mâinii. Acesta este un avertisment clar că secretul poate deveni clar mâine. Un visător treaz și-a încredințat secretele unui bărbat care se pregătește să-l trădeze. Putem vorbi despre planuri de afaceri și mici secrete intime. Aproape că nu există nicio protecție împotriva celor răi. Singura cale de ieșire este să luați măsuri preventive împotriva acesteia. Acest lucru trebuie făcut rapid, altfel există pericolul de întârziere.

Oricare ar fi visul ghicirii, acesta indică o așteptare clară la evenimente mari. Ele pot fi atât pozitive, cât și negative. Dar, cel mai probabil, persoana însăși nu va putea schimba ceva în ei.

Tipuri de predicții

Dacă ați avut o ghicire pe care nu o puteți explica, ar trebui să vă amintiți detaliile viziunii și să începeți de la ele.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului tăiat părul

Este important, de exemplu, cine și cum a încercat să facă predicții, ce evenimente au însoțit procesul.

Oglinzile, lumânările, cărțile obișnuite și cărțile de Tarot poartă semne complet diferite.

Interpretarea viselor oferă explicații pentru diferite tipuri de ghicire, pe ce te poți concentra inițial:

 • Oglinzi. Viața va da șansa de a pătrunde în secretele altora, dar încercările de a realiza informațiile primite se pot termina trist, dacă nu chiar tragic. A recunoaște pe cineva în oglindă înseamnă a primi vești de la el. Sparge oglinzi – scapă de probleme într-un mod radical și începe viața din nou.
 • Lumanari. Acesta este un semn de purificare, un indiciu despre necesitatea de a se îndepărta de faptele negre dubioase, cât mai există o astfel de oportunitate. Dar dacă lumânările se sting, acesta este un avertisment privind problemele iminente. Poate fi legat de o deteriorare bruscă a sănătății, diferite tipuri de urgență, încercări de a-l strica pe visător.
 • Apă. Nu e de mirare că există o vorbă despre furcă, care este scrisă pe apă. Pentru visător, în realitate, totul este acum atât de instabil și implicit, încât nicio predicție nu va ajuta. Dar severitatea grijilor poate intra literalmente în apă ca o piatră dacă o persoană se adună și începe să facă măcar ceva.

 • Carduri. Ele simbolizează adesea înșelăciunea, dar poate fi și bună. Costumele roșii vorbesc despre probleme sau succese în viața personală, costumele negre despre evenimente din viața de zi cu zi și la locul de muncă. Cărțile de tarot simbolizează cunoștințe secrete pe care este mai bine să nu le aplicați în viața de zi cu zi.
 • Divinatie pentru iubire. Dacă o fată sau o femeie este ocupată cu ele, aceasta ar trebui să fie considerată inevitabilitatea unei alegeri serioase în viitorul apropiat. Poate că este vorba despre căsătorie sau căsătorie. Dacă un bărbat acționează ca un ghicitor, atunci pentru visător aceasta simbolizează incertitudinea în propriile sale acțiuni în viața personală și neîncrederea în sinceritatea unei persoane dragi.

Există o mulțime de moduri de a prezice: în arsenalul ghicitorilor există boabe, zaț de cafea și chiar o grămadă de lemne. Unii experți cred acum asta genul de predicție la care ai visat noaptea trebuie testat în practică.

Opinii diferite

Maeștri recunoscuți în predicții, psihologie și magie au încercat să explice de ce ghicirea într-un vis. Comparând opiniile autorităților din diferite secole, putem concluziona că nu au reușit să ajungă la ceva în comun. Opțiuni de interpretare:

 1. Potrivit lui Freud. O femeie care vede un astfel de vis trebuie să se ferească de fidelitatea soțului ei. Viziunea fetei profetizează o încercare de a pătrunde la vârsta adultă și teama că stângăcia în relațiile sexuale va interfera cu relația ei cu sexul puternic. Pentru un bărbat, un vis poate prevesti o încercare de a-l seduce cu o doamnă mai experimentată.
 2. De Miller. Divinația este o reamintire a unei chestiuni importante, care, din mai multe motive, a fost împinsă în colțul îndepărtat. Dacă nu te ocupi de el acum, atunci evenimentele asociate cu ea vor scăpa complet de sub control.
 3. De Wang. Ghicirea manuală vorbește despre probleme familiale destul de grave, a căror soluție nu tolerează întârzieri suplimentare. Pentru un bărbat îndrăgostit, un vis promite căsătorie.
 4. De Hasse. Divinația cu carduri amintește unei femei de nevoia de a avea grijă de copii. Dacă nu li se acordă suficientă atenție, atunci li se poate întâmpla ceva neplăcut. Trebuie să ne concentrăm pe problemele de familie.
 5. De Loff. Încercările într-un vis de a afla viitorul cu ajutorul zațului de cafea indică faptul că, în realitate, nu ar trebui să te gândești prea mult la asta. În vremuri dificile, prietenii se vor grăbi să-l salveze pe visător.

Oamenii de știință moderni nu neagă experiența acumulată de omenire de-a lungul multor secole. Deși unii dintre ei tind să vadă în vise doar ecouri ale lucrării subconștientului, aceasta nu înseamnă că explicațiile magice ar trebui să fie complet eliminate.

Visele profetice nu sunt date tuturor să le vadă. Acest cadou trebuie tratat cu grijă. În orice caz, nu ar trebui să vorbiți despre secret. Forțele din altă lume pot fi jignite și nu mai oferă unei persoane sfaturi despre cum să acționeze în diferite situații.

Cum să înțelegi de ce visezi să spui averi

O încercare de a cunoaște viitorul cu ajutorul misticismului prezice evenimente interesante, bucurie și fericire pentru tine.

Interpretarea visului scrie că, dacă aflați răspunsul într-un vis, atunci în realitate veți putea înțelege mai bine situația. Deși este vag și de neînțeles, este puțin probabil să înțelegi cum să te comporți frumos.

Dacă nu primești un răspuns la o întrebare interesantă într-un vis, înseamnă că în viață nu vei reuși să-ți dai seama singur problema.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor părul cade puternic

Pentru a înțelege ce înseamnă să ghiciți într-un vis, inclusiv pe cărți, acordați atenție simbolurilor, metodelor, indiferent dacă au efectuat ghicirea singuri sau s-au îndreptat către magician. Acesta este modul în care cartea de vis interpretează cel mai des visele despre predicții.

Singur sau nu

Întindeți cărți de ghicire sau priviți ceara acasă în tăcere – pentru o încercare de a înțelege în mod independent o anumită situație, pentru a înțelege semnele destinului. Ești confuz în relațiile amoroase și visezi să obții un răspuns clar la o întrebare dificilă.

Dacă nu ați ghicit în mod specific, ci ați aflat doar ce doriți cu ajutorul unui pachet de cărți, atunci veți învăța o mulțime de lucruri interesante într-o perioadă scurtă de timp.

A apela la un salon magic și a vedea un ghicitor este o încercare de a obține un răspuns printr-o persoană cu autoritate, înțeleaptă și perspicace. Vei obține ceea ce ți-ai dorit, totuși, amintește-ți exact ce a spus ghicitorul.

Dacă informațiile sunt confuze, neclare și irelevante pentru întrebare, nu vei afla nimic. Uită-te la scopul alinierii, figurile și costumele care apar în el.

Pentru ca o femeie să ghicească singură sau să spună averi despre iubitul ei – să încerce să îmbunătățească relațiile cu cineva care îți place și îți place.

Dacă în ritual a fost folosită o lumânare, atunci visul înseamnă că acum este timpul să aflați întrebarea de interes. Dacă flacăra se stinge, atunci nu va exista niciun rezultat și veți continua să vă faceți griji.

Când vă amintiți cărțile sau predicția, atunci încercați să o descifrați. O fată merge la o ghicitoare într-un salon magic – o încercare de a obține sfaturi de la o femeie cu autoritate. Interpretarea visului indică faptul că vrei să obții înțelepciune feminină pentru a înțelege mai bine situația ta.

Un bărbat se întoarce să spună averi unei femei – o încercare de a înțelege logica fetelor și de a înțelege relațiile amoroase. Dacă o femeie ar trebui să apeleze la un magician bărbat, atunci ea însăși va încerca să înțeleagă psihologia și înțelepciunea masculină. Gândește-te dacă ți-a plăcut sau nu predictorul.

Dacă recunoașteți în el un tată, un prieten, un fost iubit sau o cunoștință, cartea de vis sugerează că sfatul lui este de care aveți nevoie. Dacă o femeie visează că cere unui prieten sau rudă să-și spună averea, cartea de vis prezice că, în realitate, va apela la această persoană pentru sfat.

Motivul și modul

Ghicirea de pe cărți înseamnă că vrei să vezi semnele destinului și să le înțelegi. Vanga scrie că un vis înseamnă: nu-ți controlezi propria viață și vrei să obții un indiciu.

Dacă ai visat că ai început să vezi ceară și să deslușești figuri din ea, cartea de vis arată că este posibil să nu poți face față unei situații dificile. Uneori este doar o încercare de a vedea viitorul și de a înțelege ce se întâmplă.

Ghicitoare despre dragoste în toate privințele – la dorința de a înțelege acest domeniu. Dacă cardul a căzut în mod neașteptat, acesta este un semn. Încercați să vă amintiți costumul și să înțelegeți ce înseamnă acesta în vis. Interpretarea visului prezice că puteți afla răspunsul la o întrebare interesantă.

Dacă visezi la ghicirea unui mușețel, visul prezice o rezolvare timpurie a îndoielilor și grijilor. Când ai primit răspunsul „nu iubește” sau „nu”, atunci visul înseamnă că dorința ta nu se va împlini.

Obținerea unui răspuns pozitiv este un semn bun. Interpretarea visului promite că vei fi fericit, deoarece vei primi vești bune. Miller spune că ghicirea cu ajutorul unei oglinzi înseamnă că vrei să-ți dai seama singur problema și să primești un semn de sus. Ceea ce vezi în ea se va împlini.

Dacă ai visat că ghiciți din cartea schimbărilor sau din Biblie, atunci așteptați clarificarea întrebării puse. Amintiți-vă ce este scris acolo. Acest lucru vă va oferi un indiciu despre ceea ce vă va urma.

Ghicirea pe zaț de cafea înseamnă o situație incertă, precum și predicție manuală sau horoscoape. Dacă nu vedeți un răspuns, așteptați-vă la probleme sau la o situație imprevizibilă.

Când ai visat că ai deschis pagina cărții destinului și ai citit un răspuns clar, acesta este un semn de sus. Cel mai probabil, veți primi în mod neașteptat un răspuns la o întrebare interesantă.

Dacă ai visat că ai rupt accidental o pagină din ea, atunci în viață vei încerca să acționezi contrar predicției. A-l scoate cu totul este o mare greșeală nefericită. Dacă acordați atenție unui număr sau dată, acesta trebuie interpretat separat.

Cele mai semnificative vise de divinație sunt cele care implică cărți de tarot sau zaruri. Dacă ai visat că un țigan ghicește pe cărți obișnuite, amintește-ți costumele și combinațiile.

Cărți de joc

Dacă ați visat la alinierea obișnuită pentru viitor, așteptați-vă la schimbări semnificative. Interpretarea visului scrie că costumele întunecate îți promit necazuri, scandaluri și certuri.

Dacă apare o figură, de exemplu, regele de pică, așteptați-vă la pericol de la un om. O doamnă cu același costum visează la o femeie insidioasă care îți poate distruge fericirea și bucuria. Gândește-te la ce anume ai ghicit.

De regulă, doamnele în divinație pentru o femeie înseamnă rivale, bârfe, femei invidioase. Pentru un bărbat să le vadă în orice ritual și aspect este un semn favorabil.

Dacă o femeie visează că există un rege în aspect, atunci va avea un nou amant sau un bărbat promițător. Jack în orice scenariu înseamnă un adolescent, o persoană imatură, un iubit neprețuit. Acordați atenție seriei de cărți de care vă amintiți.

Un vis în care predomină regi, zeci sau ași înseamnă activitate de afaceri, schimbări semnificative în viață și realizări.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o grămadă mare de bani

Un as prezice o schimbare decisivă în destinul tău. Poate însemna o lovitură, un eveniment semnificativ, o nuntă sau o victorie, în funcție de costum. Un pachet vechi de cărți înseamnă că ghicirea va fi corectă. Mai ales dacă pe ele stătea o fetiță.

Costumul de pică prezice lovituri ale soartei, necazuri, incendii, lacrimi și pierderi. Uneori indică eșecuri și inamici, nedoritori.

A vedea un costum de club într-un vis este un scandal. Uneori înseamnă restricții, apeluri la autoritățile oficiale, activitate de afaceri. Inimile visează la dragoste, la îndrăgostire și la visare cu ochii deschiși.

Dacă ai visat la un joc de inimi sau un rege, atunci o fată sau o femeie va avea în curând o persoană iubită. Un bărbat are un astfel de vis pentru un adversar. Iar tamburinele înseamnă chestiuni de bani, afaceri sau oameni egoiști în viața ta.

Cărți de tarot

Dacă ghicitorul a așezat arcane majore în fața ta, atunci simbolurile trebuie interpretate din imagini. Acestea sunt cele mai fiabile hărți, oferind cele mai precise predicții.

Din ele nu se poate afla întotdeauna cu exactitate cine va fi logodnicul, dar se poate înțelege cum va fi și în ce circumstanțe se va familiariza cu el.

Dacă ai primit lasoul morții (13), nu ar trebui să-ți fie frică de el. O astfel de carte prezice rareori evenimente tragice, dar poate prevesti schimbări semnificative în viață.

Dacă ai visat că lângă ea sunt arcane minore de tarot, uită-te la semnificația lor exactă. Apoi puteți înțelege ce înseamnă predicția de vis asociată cu aceste cărți.

Interpretarea viselor: de ce ghicirea este visarea, pentru a vedea ghicirea într-un vis ce înseamnă

Cartea Dream House

De ce visezi la ghicirea în timpurile moderne:

Ghicitoare – Dacă o femeie în floarea ei a visat că cineva ghiceste de mâna ei, atunci trebuia să se ferească de bârfe și calomnii, deoarece acest lucru i-ar putea afecta bunăstarea familiei.

Vezi și: de ce visează ghicitorul, de ce visează vrăjitoarea, de ce visează vrăjitorul.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Care este visul ghicirii:

Ghicitoare – Dacă ai visat la ghicire, aceasta este o pierdere de bani.

Divinația este, de asemenea, un avertisment pentru a nu te grăbi cu capul înainte în unele campanii dubioase.

Cartea de vis de buzunar a lui T. Lagutina

La ce se visează ghicirea, cum să înțelegi un vis:

Ghicitor – Văzând că ghicesc pentru tine – atunci pentru a lua decizia corectă, trebuie urgent să obții informații suplimentare.

Dacă o tânără a avut un vis de ghicire, atunci ar trebui să-ți asculți intuiția, ea îți va spune calea de ieșire.

Dacă o femeie a visat cum ghicea cu mâna ei, atunci oamenii care îi vizitează adesea casa răspândesc bârfe murdare despre ea.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce visezi ghicitoare într-un vis de noapte?

Ghicitor – Văzând că ghiciți – atunci veți fi îngrijorat de o problemă importantă care necesită o decizie, dar pentru a o accepta, trebuie să cântăriți în mod corespunzător argumentele pro și contra.

Dacă o fată tânără a avut o ghicitoare, atunci aceasta înseamnă că ea se confruntă cu alegerea pe care dintre cei doi fani să preferă și pe cine să demisioneze. Această decizie îi cere, de asemenea, să fie subtilă și lentă.

Pentru a vedea că cineva ghiceste pentru tine – atunci vei fi dezamăgit de plăceri dubioase.

Pentru a vedea că ghiciți – atunci ești depășit de îndoieli și fără motiv.

De ce visezi Ghicirea – analiza viselor:

Ghicitoare – Dacă ai visat la ghicire, îți amintește de niște afaceri importante și întârziate, uitate.

Dacă o fată tânără a avut o ghicitoare, atunci va trebui să se bazeze pe intuiția ei și să aleagă între doi fani.

Interpretarea visului lui A. Pușkin

Dacă visezi ghicitoare, pentru ce este:

Ghicitor – Dacă un bărbat visează că ghicește, atunci un astfel de vis îi reamintește că este îngrijorat de o problemă foarte importantă, dar atunci când decide să o ducă la capăt, ar trebui să fie atent, deoarece. nu totul va ieși în cel mai bun mod pentru el.

Dacă un bărbat visează la o femeie pentru ghicire, atunci aceasta înseamnă că va asculta sfaturile persoanelor dubioase și va întreprinde o afacere care este sortită eșecului în avans. Drept urmare, poate pierde nu numai mulți bani, ci și respectul partenerilor săi pe termen lung.

Dacă o tânără visează că ghicește, atunci acest vis înseamnă că soarta o va forța să aleagă între doi admiratori, iar în această alegere trebuie să se bazeze complet pe ea însăși, pe intuiția și prudența ei și în niciun caz să nu asculte sfatul. dintre prietenii ei, t .To. nu se va întâmpla nimic bun în acest caz.

Dacă o fată își vede prietenii pentru ghicire, atunci un astfel de vis sugerează că aceștia sunt mult mai înțelepți și mai experimentați decât ea în alegerea partenerilor de viață, așa că nu poate decât să-i invidieze, dar să nu conteze pe căsătoria ei iminentă.

De ce visezi ghicire, interpretare:

Ghicirea este un memento că anumite probleme trebuie rezolvate, dar decizia trebuie abordată cu precauție extremă. Uneori este un fel de surpriză neplăcută, pierderea de bani.

Ghicitoare – Numai pentru femei – Dacă o tânără are un vis despre ghicire, ea, bazându-se pe ea însăși, va trebui să aleagă între doi admiratori.