Interpretare vis cutremur de ce vis

De ce visezi un cutremur: interpretare din diferite cărți de vis

Dacă ați văzut un dezastru natural teribil într-un vis, încercați să vă calmați. De ce visezi la un cutremur. Contrar unui stereotip obișnuit, interpretarea nu îți promite întotdeauna necazuri și necazuri. Semnificația somnului va depinde de multe nuanțe, trebuie să încercați să vă amintiți visul cât mai bine posibil. Prin urmare, interpretarea poate fi începută doar într-o stare complet calmă, pentru a nu încurca semnificațiile și pentru a nu veni cu necazuri care nu vă amenință cu adevărat.

Un cutremur este de obicei un semn de probleme în sfera personală sau de afaceri, dar poate însemna și schimbări favorabile.

Interpretare în funcție de detaliile cutremurului – distrugeri, victime, acțiunile tale

Puteți vedea un cutremur într-un vis în diferite moduri. Pentru unii, un astfel de vis se va transforma într-un adevărat coșmar, pentru că ați trăit toate emoțiile ca și cum ar fi în realitate și, poate, chiar ați văzut cum au suferit cei dragi de pe urma dezastrului. Dar, în același timp, un cutremur într-un vis poate fi un eveniment nesemnificativ dacă tocmai ați trecut cu mașina pe lângă un oraș distrus sau ați văzut știri despre cataclism la televizor. Desigur, în aceste cazuri, interpretarea va fi diferită.

Amploarea efectelor devastatoare – cât de puternică a fost?

Dacă visezi la un cutremur care lasă crăpături adânci în pereții casei tale, ar trebui să fii atent carierei tale, și anume să-ți urmărești cu atenție colegii de muncă și partenerii de afaceri. Este foarte probabil ca aceștia să aibă intenții neplăcute față de tine și să intenționeze să te înșeleze sau să te înșele.

Puteți vedea adesea cum oamenii cu frică fug de elemente, încercând să scape. În acest caz, ascultă-i pe cei dragi, vorbește cu ei inimă la inimă – cel mai probabil, au nevoie de ajutorul tău, dar nu vor să te deranjeze în zadar cu problemele lor.

Casele distruse într-un vis promit sosirea iminentă a veștilor, care pot fi atât rele, cât și bune.

Am văzut distrugerea – așteptați vești de departe, pot fi și bune și deranjante. Pietrele și pământul care cad peste tine într-un vis îți amintesc de problemele de sănătate pe care încerci să le ignori. Acum este momentul să ai grijă de corpul tău.

După cum spune cartea de vis, un cutremur cu case distruse, crăpături în pământ avertizează despre vești neașteptate și nu va fi neapărat rău. Pregătește-te doar pentru bine și nu te panica degeaba. Dacă în timpul cutremurului ai fost într-un adăpost sigur și ai urmărit elementele ca din lateral, atunci îți vor veni vești neașteptate, dar cel mai probabil nu curând.

Cartea de vis este interpretată în mod pozitiv printr-un cutremur fără distrugere.Necazurile cu siguranță nu ar trebui să fie așteptate, dar schimbările în bine se grăbesc cu siguranță în viața ta. Poate că va fi o recompensă monetară neașteptată sau se va prezenta perspectiva unei creșteri rapide a carierei.

Unde erai la momentul dezastrului: acasă sau pe stradă

Dacă în timpul unui cutremur te afli într-o casă sau apartament, dar nu te simți în siguranță, podeaua tremură sub tine și pereții sunt pe cale să se prăbușească, atunci fii atent la cei dragi cu care locuiești sub același acoperiș.

Cum este relația ta cu soțul și copiii, părinții și frații și surorile tăi? Poate ați avut mici certuri și neînțelegeri în ultima vreme? Pentru ca ei să nu escaladeze în conflicte majore, petreceți mai mult timp cu familia, întrebați-vă despre sănătatea și starea lor emoțională, arătați-vă sprijinul și participarea.

Se poate întâmpla să fi visat la un cutremur, din care școala este distrusă. Dacă în acest moment vă aflați în interior sau în imediata apropiere, atunci ar trebui să aveți grijă de cunoștințele dvs. Cel mai probabil, vei observa că cineva sau ceva te împiedică să le pui în practică, tu însuți te îndoiești de abilitățile tale mentale și tăiezi posibilitățile din boboc.

Dacă te-ai văzut într-un vis pe stradă în timpul unui cutremur, înseamnă că te simți nesigur, îți este frică constant de ceva. Dacă vei continua să-ți hrănești temerile, cel mai probabil le vei atrage în viața ta. Prin urmare, acordați mai multă atenție relaxării, luați o pauză din agitație.

Dacă ai salvat pe cineva de la un dezastru iminent, înseamnă că încerci fără succes să-ți îmbunătățești treburile, dar rezultatul va depinde numai de tine. De asemenea, dacă vedeți clar cum salvați pe cineva într-un vis, ar trebui să acordați atenție familiei și prietenilor apropiați – unul dintre ei în mod clar are nevoie de ajutorul dvs.

De ce visezi la un cutremur

Un cutremur este un dezastru natural puternic asociat cu durere, tragedie și moarte. Nu este surprinzător că, venind în vis, o astfel de imagine provoacă un sentiment de anxietate, groază. O persoană se adaptează involuntar la probleme, se pregătește pentru ce e mai rău. Totuși, este corectă această percepție? Pentru a înțelege exact de ce visează un cutremur, trebuie să vă calmați, să încetați să intrați în panică, să vă amintiți nuanțele unui vis și să evaluați sobru complotul. Poate că totul nu este atât de rău pe cât părea imediat după trezire.

Sensul general al simbolului

Popoarele antice, departe de cunoștințele științifice, dar percepând lumea din jurul lor din punct de vedere al gândirii mitologice, au corelat cutremurul cu mânia zeităților supreme, care doreau să distrugă umanitatea păcătoasă. Elementul este necruțător, puternic, dărâmând totul în cale, ucigând fără discernământ: copii, bătrâni, femei, bărbați. Și nu este clar cine a fost mai norocos: cei vii sau cei morți. Cei care au reușit să evite moartea s-au trezit într-un jgheab spart, cu o nevoie urgentă de a o lua de la capăt, și-au pierdut rude, prieteni, persoane dragi. Până acum, bărbații și femeile, dacă visau la un cutremur, trăiesc o frică irațională. Privind imaginea distrugerii lumii familiare, o persoană se trezește transpirată, confuză, speriată.

Citeste mai mult:  Mângâind pe cap într-un vis

Interpretarea viselor privește viziunea unui cataclism natural într-un mod diferit, mai degrabă pozitiv decât negativ. În viitor sunt așteptate schimbări mari, pentru care subconștientul este deja pregătit – așa este descifrat sensul general al unor astfel de vise. Și care dintre ele – pozitive, negative, vor determina detaliile viziunii.

Parcele comune

Amintește-ți visul: te-a atins cutremurul, s-a întâmplat din lateral, a demolat totul pe drum, a lăsat ceva neatins? Fiecare nuanță este un indiciu pentru înțelegerea esenței mesajului misterios. După ce ați văzut visul descris, analizați-l. Există o mulțime de parcele în care are loc un cutremur într-un vis:

  • dezastrul este observat direct, în detaliu, din exterior;
  • o persoană se află în interiorul unei case care se destramă din cauza unor tremurături puternice;
  • consecințele dezastrului sunt vizibile – locuințe distruse, morți, răniți;
  • elementele au trecut, practic fără să atingă nimic;
  • eroul a salvat o persoană dragă din dărâmături.

Mulți interpreți sunt de acord: a vedea un cutremur într-un vis este o mare schimbare de viață, o nouă întorsătură. Interpreții bazați pe psihologia umană (Miller, Freud) descriu astfel esența viselor: contradicțiile, anxietățile, îndoielile s-au acumulat în interiorul personalității, rezultând o viziune a puterii distructive naturale. Este necesar să aruncați negativul, altfel va duce la o cădere nervoasă.

Găsirea sensului în detaliile complotului

Pentru a înțelege de ce visează un cutremur, restaurați cele mai mici detalii din memorie. Comparați ceea ce vedeți cu ceea ce se întâmplă în realitate: care sunt premisele pentru vise? Este necesar să te scufunzi în propria ta lume interioară, să evaluezi sobru starea individuală. Îți amintești ce înseamnă un cutremur conform cărții de vis a lui Miller, Freud? Poate că este timpul pentru o redefinire a valorilor.

Observator direct

Devenind un martor direct, dar inactiv, care a văzut un cutremur într-un vis, așteptați-vă în realitate la pericolul asociat cu știrile viitoare. Viața se va schimba, este important să fii pregătit pentru noi runde.

Fiind în casă, văzând că apar fisuri – fiți atenți în comunicarea cu partenerii de afaceri, colegii. Poate că cineva din mediul înconjurător vrea să te dezamăgească, face planuri împotriva visătorului.

Privind pământul alunecând de sub picioarele tale, simțind tremurături – pentru a primi vești neplăcute.

A scăpa de dezastru, a vedea cum încearcă alți oameni să se ascundă, înseamnă că în realitate lucrurile nu merg bine.

Consecințele dezastrului

Am visat la un cutremur care nu a adus pagube semnificative – la soluționarea cu succes a situațiilor critice. Totul se va îmbunătăți, viața va trece la o nouă rundă, mai interesantă. O altă interpretare: așteptați-vă în realitate la mesaje neplăcute, triste, care nu afectează foarte mult cursul obișnuit al treburilor. Mesajul se aplică oricărui domeniu al vieții: familie, carieră, creativitate.

După cum spune cartea de vis clasică, un cutremur, distrugerea a tot ceea ce este în jur – la o pierdere a orientării în realitate, o schimbare completă a modului de viață existent. Îți amintești ce sentiment a apărut imediat după trezire: pace, anxietate? În prima opțiune – așteptați-vă la schimbări bune, în a doua – la cele proaste.

Dacă ai visat la un cutremur care a șters orașe întregi de pe suprafața planetei, dar în același timp nu a atins casa visătorului, în realitate viața de familie se va dovedi perfect, în ciuda activităților subversive ale oamenilor invidioși.

După ce ne-am dat seama la ce poate visa un cutremur cu distrugere, să fim atenți la prezența victimelor.

Prezența răniților, a morților

Victimele sunt un simbol al neputinței. A vedea un cutremur într-un vis care a ucis oameni înseamnă a fi incapabil de a fi necesar în realitate. Poate că cei dragi au nevoie de ajutorul unui observator de vise, dar nu vor putea obține sprijin. A fost cineva rănit de dezastru? Vești bune pe bune.

Mântuirea omului

Ai visat să scoți victima de sub dărâmături? Pregătește-te: în viața reală, o boală gravă îl așteaptă pe erou! Asistența medicală la timp va juca un rol decisiv în salvarea unei persoane dragi.Potrivit cărților de vis, un cutremur, distrugerea caselor, consecințele înfricoșătoare ale unui cataclism natural nu prevestesc întotdeauna evenimente teribile ale realității obiective, acționând adesea ca avertismente despre disponibilitatea de a schimba prioritățile vieții, trece la o altă întorsătură a spiralei. O viziune poate însemna negativitate acumulată, suprimată de o persoană. Analizează-te înțelegând ceea ce subconștientul transmite în mod elocvent.

De ce visezi la un cutremur într-o carte de vis

28 iunie 2019 la 17:35 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Cutremurul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Cutremur într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

Care este visul cutremurului și ce înseamnă acesta:

Un cutremur este un semn că în curând vei avea schimbări mari în viața personală, la locul de muncă, sau vei primi știri sau știri foarte importante.

Sonnik Miller

De ce visezi un cutremur într-un vis?

Cutremur – A vedea sau a simți un cutremur într-un vis înseamnă eșec în afaceri și multe probleme din cauza tulburărilor etnice și a războaielor.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Simțiți cutremurul – fiți curajos împotriva loviturilor destinului

Cartea viselor moderne

Cutremur – mutarea pe o țară îndepărtată, străină

Cartea viselor esoterice

Cutremur – Dezastre naturale în viitorul apropiat; dacă ești victima unui cutremur, atunci cataclismele te vor afecta personal.

Interpretarea viselor lui Vladislav Kopalinsky

Cutremur – Amenințare, avertizare de pericol.

Cartea de vis acasă

Care este visul unui cutremur

Interpretarea visului Calvin Hall

Cutremur – în mișcare. În funcție de puterea cutremurului – mișcare ușoară sau dificilă, problematică. Să-ți fie frică de un cutremur – să cedezi slăbiciunii, să-ți pierzi masculinitatea.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Cutremur – Eșecul în afaceri din cauza unor circumstanțe neprevăzute. Imaginați-vă că se termină cutremurul, casele stau nemișcate, nu există victime și nicio distrugere.

Carte de vis modernă mare

Cutremur – de ce visează visătorul?

Un cutremur este un semn rău; nu va exista un sfârșit în vedere seriei tale de eșecuri; este posibil să fii nevoit să suferi de ostilitate interetnică.

Carte de vis creativă

Ce înseamnă un cutremur pentru un visător

  • Cutremur – Visarea la un cutremur trezește în noi protecție interioară. Trebuie să depășim nesiguranța înainte ca aceasta să ne consume. Există o mare schimbare interioară și creștere aici, care poate provoca literalmente tulburări.
  • Vechile credințe, relații și conexiuni pot scăpa de sub control și ne pot crea motive de îngrijorare.
  • Cutremurul, datorită efectelor sale distructive, reprezintă o răsturnare spirituală.

Citeste mai mult:  De ce visezi că o fată înșală

Cartea viselor mitologice

Cutremur – cum să înțelegeți simbolismul

Un cutremur indică cel mai adesea că furtunile zguduie lumea spirituală a persoanei adormite. Un vis poate indica o teamă de instabilitate sau anxietate din cauza faptului că baza principală a vieții este amenințată.

Visarea la un cutremur poate prevesti o schimbare în bine și vei primi o recompensă demnă dacă acționezi hotărât.

Apariția celor dragi într-un vis despre un cutremur poate însemna că se întâmplă un fel de criză în viața lor, așa că au nevoie de ajutorul tău.

Observă cum te-ai simțit când te-ai trezit. Dacă ți-a fost frică, poate că visul se referă la o problemă mereu prezentă în viața de zi cu zi.

Tremurând casa. Dacă ți-ai văzut casa tremurând de la un cutremur, este posibil să te confrunți cu o teamă de instabilitate în treburile practice sau relațiile.

A auzi un cutremur, precum și a vedea consecințele acestuia, este o teamă că cineva apropiat de tine încearcă să te înșele.

Clădiri care se prăbușesc peste tine – simți povara responsabilității.

Interpretarea visului lui Freud

La ce a visat cutremurul

Un cutremur – la o pauză cu un iubit, probleme la locul de muncă, probleme de familie. Ai văzut un cutremur – un semn foarte negativ. Acest lucru sugerează că experimentați teamă și îndoială de sine, ceea ce înseamnă că este mai bine pentru dvs. să vă abțineți temporar de la a lua decizii serioase.

Un cutremur este, de asemenea, un vis ca un avertisment împotriva la ce pot duce acțiunile tale greșite. Dacă vă confruntați cu alegerea de a lua o decizie și ați visat la un cutremur, aveți grijă că opțiunea pe care o alegeți va fi cea mai proastă.

Un cutremur văzut într-un vis simbolizează pământul părăsind de sub picioare, îndoiala de sine, complexe. O ofertă nemodesta ți s-a făcut cu o zi înainte, dar tu, dorind cu adevărat să-i răspunzi, ai refuzat totuși. Visul vorbește despre dorința ta de a intra într-o relație intimă cu o veche cunoștință. Te simți nesigur pentru că ți-e teamă că, dacă mărturisești, vei fi respins. Un cutremur este visat după o traumă psihologică primită în timpul unui contact sexual nereușit. Relaxează-te și ia de la sine înțeles tot ce ți-a trimis soarta ca teste.

Dream Vanga

De ce visezi la un cutremur

Cutremur – Simți clar că pământul pleacă sub picioarele tale – trebuie să faci o alegere între cel pe care îl iubești și cel de care nu ai mai puțin nevoie. A simți frica, confuzia și neputința într-un vis în timpul unui cutremur sunt emoțiile tale reale în prezent. Te-ai despărțit recent de o persoană dragă și încă nu te poți recupera de stres.

Cutremur visează la un dezastru natural, sărăcie, lipsă de hrană, sarcină nedorită. Nu disperați dacă ați văzut un cutremur într-un vis. Poate că visul a fost doar o ilustrare a stării tale psihologice cauzate de lipsa de somn, surmenaj sau un exces de probleme în realitate. Un cutremur visează adesea la boală, prin urmare, acordați atenție întăririi imunității tuturor membrilor familiei dvs., în special a copiilor.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre un cutremur

A vedea un cutremur este un semn foarte negativ. În același timp, de foarte multe ori nenorocirile, după ce ai visat la un cutremur, te vor afecta nu numai pe tine, ci și pe un număr mare de oameni. În orice caz, un număr mare de necazuri și necazuri pot fi de așteptat în viitorul apropiat. Deci, a vedea un cutremur din lateral înseamnă că cei dragi, familia ta vor fi în curând vizitați de necazuri, boală sau moarte. Simți un cutremur, apoi necazul te va afecta personal.

Pentru a visa cum ajuți victimele unui cutremur, este foarte posibil ca în mediul tău să existe o persoană care are nevoie disperată de ajutorul tău, dar nu îți poate spune despre asta – aruncă o privire mai atentă la cei care îți sunt aproape, tu aproape sigur va găsi imediat pe cineva care are nevoie de ajutorul tău – trebuie doar să fii mai atent.

De ce să visezi că în timpul unui cutremur tu sau prietenii tăi ai fost copleșiți de ceva greu, ceea ce înseamnă că eșecurile te vor însoți mult timp. Merită să te ascunzi o vreme și să te pregătești pentru o dâră neagră în viața ta – renunță la proiectele și faptele tale. Cu cât arătați mai puțină activitate, cu atât puteți obține mai puține pierderi din această situație.

Roma Cartea visurilor

De ce visezi la un cutremur după tradițiile țiganilor

Un cutremur ne amenință atât pe noi înșine, cât și proprietatea noastră; dacă visătorul este în serviciu, atunci acest lucru prefigurează o mustrare din partea autorităților pentru omisiunea sa; dacă în timpul unui cutremur orice clădire este deteriorată sau distrusă, aceasta prefigurează moartea unei persoane importante.

Dacă cineva visează la un cutremur, atunci se va întâmpla un fel de nenorocire din partea regelui acelui stat.

Un cutremur de văzut într-un vis sau de a simți – să fii curajos împotriva loviturilor destinului.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă visezi la un cutremur

Cutremur – o imagine care denotă o stare de anxietate, abordarea a ceva demonic, poate simboliza fie distrugerea, fie un orgasm coital.

Cutremur – În spatele imaginii unui cutremur – pot exista sentimente de ostilitate, agresivitate, vinovăție, ură, o situație de frică, pedeapsă pentru ceea ce s-a făcut, un sentiment de ură generală față de umanitate. În același timp, această imagine poate denota o dorință de a primi satisfacție sexuală și frică în legătură cu aceasta. Circumstanțele în care s-a produs cutremurul și natura comenzii persoanei și altor persoane aflate într-o astfel de situație sunt de o importanță mai mare pentru interpretare decât acest simbol însuși.

Citeste mai mult:  Găsiți un inel de aur într-un vis

Cutremur interpretat de experți

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi la un cutremur pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

De ce visezi la un cutremur?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi la un cutremur

Văzând un cutremur într-un vis

Ce înseamnă cutremurul din vis

Văzând un cutremur într-un vis

Ce înseamnă visele Cutremur

Visează la un cutremur

Ce înseamnă un cutremur într-un vis

Sensul viselor Cutremur

Cutremurele sunt probleme minore, dar frecvente în serviciu.

A vedea consecințele unui cutremur este o mișcare rapidă către țări îndepărtate, străine.

Ce înseamnă un cutremur într-un vis

Semnificația somnului Cutremur

Acesta este un simbol al schimbărilor viitoare.

Poate că aceste schimbări vor zgudui chiar temeliile ființei tale.

Ți-e frică de șocuri? Deși schimbarea uneori distruge confortul existenței, ea oferă întotdeauna potențialul de creștere și experiențe noi.

De asemenea, poate prevesti un cutremur fizic, mai ales dacă locuiți într-o zonă periculoasă din punct de vedere seismic.

Evaluează-ți stocurile.

Ești gata să supraviețuiești cutremurului? Dacă nu, luați măsuri imediate.

Interpretarea viselor Cutremur

A vedea un cutremur într-un vis – la schimbări în viață, știri neașteptate, boală.

Dacă visezi că ai fost martorul unui cutremur, atunci cineva apropiat tău are nevoie urgentă de ajutor. Dacă ți se pare că într-un vis simți mișcarea pământului, atunci ar trebui să te gândești la afacerile tale financiare. Un astfel de vis avertizează asupra posibilelor dificultăți financiare.

A visa că salvezi pe cineva în timpul unui cutremur înseamnă că, în realitate, va trebui să ajuți pe cineva să găsească o cale de ieșire dintr-o situație dificilă – poate oferi sprijin financiar.

Dacă într-un vis vezi că pământul alunecă de sub picioarele tale, atunci acesta este un avertisment că viața ta de familie este plină de conflicte nerezolvate și trebuie să iei o serie de decizii corecte în viitorul foarte apropiat. Dacă într-un vis vezi că în timpul unui cutremur ești acoperit cu pietre și pământ, atunci trebuie să ai grijă de sănătatea ta.

Dacă visezi la un cutremur de duminică până luni, atunci trebuie să fii mai atent cu diferite documente de afaceri. Când rezolvați probleme, cel mai bine este să vă bazați pe o persoană dragă. Dacă ai văzut un cutremur într-un vis de vineri până sâmbătă, atunci familia ta are nevoie de atenția și îngrijirea ta.

Ce prezice un cutremur într-un vis

Ce înseamnă să vezi un cutremur într-un vis

Dacă ai visat la cutremur în sine, atunci în viitorul apropiat vei avea multe schimbări plăcute în viața ta. Pentru a face acest lucru, dormi pe podea timp de o săptămână.

Dacă ai visat la consecințele unui cutremur (cladiri distruse, fisuri.), atunci acum ai o perioadă dificilă, mai ales când vine vorba de comunicarea cu oamenii. Pentru a încheia această perioadă cât mai curând posibil, arde o lumânare lângă un mormânt nemarcat.

Interpretarea cutremurului de somn

Ce prezice visul Cutremur

Știri, obținerea unui rang; cu ruine.

Semnificația cutremurului visului

Văzând un cutremur într-un vis

Am visat la un cutremur – ceva te face să te îndoiești de tine, încearcă să-ți dai seama.

Cutremur – ești foarte nesigur și trebuie să faci ceva pentru a câștiga puțină încredere în tine.

Prognoza de vis Cutremur

De ce visezi la un cutremur

Eșecul afacerii din cauza unor circumstanțe neprevăzute.

Imaginați-vă că se termină cutremurul, casele stau nemișcate, nu există victime și nicio distrugere.

Văzând un cutremur într-un vis

Simbolizează schimbări globale, o revizuire a pozițiilor de viață.

Poate reflecta o catastrofă emoțională.

A fi martor la un cutremur este un semn de pericol iminent, o veste importantă, o nouă etapă în viață.

Ce înseamnă cutremurul din vis

A vedea un cutremur într-un vis înseamnă a primi o veste neașteptată.

Dacă ați văzut case distruse și pământ crăpat într-un vis, atunci, în realitate, veți primi dintr-o dată vești de undeva departe. Dacă într-un vis vă aflați într-un loc sigur, dar urmăriți un cutremur, atunci nu veți primi vești în curând. Dacă visezi că încerci să te ascunzi de un cutremur, atunci în realitate simți că treburile tale nu sunt în ordine, dar încerci să alungi aceste gânduri de la tine.

Dacă visezi că fugi de un cutremur, atunci, în realitate, vei încerca să rezolvi treburile încurcate și să normalizi situația. În cazul în care vedeți într-un vis că oamenii fug de un cutremur, atunci cineva dintre cei dragi are nevoie de ajutor urgent. Dar dacă vezi într-un vis că case sau orașe întregi intră în subteran și casa ta nu este deteriorată, atunci acesta este un semn că fericirea familiei tale nu poate fi umbrită de nicio intrigă a dușmanilor.

Dacă visezi la un cutremur de luni până marți, atunci acesta este un avertisment despre posibile probleme în serviciu. Dacă vezi un cutremur într-un vis de miercuri până joi, atunci în realitate vei avea o ceartă majoră în familie. Dacă într-un vis ai văzut un cutremur de vineri până sâmbătă, atunci acesta este un avertisment că necazurile tale vor fi asociate cu un act despre care tu însuți l-ai uitat deja. Ele pot fi atât de grave încât îți pun în pericol cariera. Dacă visezi un cutremur de duminică până luni, atunci vei primi vești neplăcute de la o femeie pe care nu ai mai văzut-o de mult.

Văzând un cutremur într-un vis

Cutremur – mari schimbări în viață / întorsături importante.

Un cutremur grandios, care șterge instantaneu totul de pe fața pământului – te afli în fața unei noi etape de dezvoltare.