De ce visezi la o mătură

De ce să visezi o mătură: va trebui să mături mult în realitate?

Pentru mulți oameni, mătura este un instrument de curățare complet obișnuit. Dar în vremuri mai străvechi, acestui lucru mic aparent simplu i-au fost prescrise proprietăți mistice și era un atribut invariabil al ritualurilor magice. Și de ce visează mătura și ce promit visele în care este prezent acest produs țesut din paie?

Semnificația generală a unei mături într-un vis

O mătură văzută într-un vis poate însemna că în viața reală trebuie să puneți lucrurile în ordine. Uneori, acest subiect poate prevesti schimbări în afacerile financiare și în rău. De asemenea, un astfel de vis poate promite să scapi de vechile probleme acumulate.

De asemenea, este important în ce stare a visat mătura. Dacă visezi la o mătură nouă, atunci visul este favorabil și înseamnă bunăstare din punct de vedere material, dacă cea veche, dificultăți financiare semnificative și cheltuieli neprevăzute sunt posibile.

 1. Visele cu acest produs din paie sunt deosebit de nefavorabile pentru persoanele născute în lunile de iarnă. Pentru ei, aceasta poate însemna o boală gravă și prelungită sau concediere de la locul de muncă.
 2. Dacă într-un vis o mătură stă cu mânerul în jos, aceasta înseamnă finalizarea cu succes a unei tranzacții comerciale sau succes financiar. Dacă mătura este cu susul în jos, atunci ar trebui să așteptați cu o achiziție scumpă. De asemenea, un astfel de vis poate avertiza că, în realitate, o persoană se va implica într-o poveste neplăcută.
 3. Doar vedea o mătură stând într-un colț într-un vis poate prezice apariția unei situații de conflict cu rudele. Pentru o femeie, un astfel de vis promite o ceartă serioasă cu soțul ei.
 4. O mătură mare într-un vis înseamnă că problema care a apărut nu poate fi rezolvată simplu și ușor. O mătură mică poate însemna că o persoană ia la inimă mici probleme minore.
 5. Dacă visezi la o mătură ascunsă într-o noptieră sau într-un dulap, un astfel de vis arată că visătorul va trebui să ascundă unele secrete de cei dragi.

Mai multe semnificații ale unei mături într-un vis:

 • Pierderea de bani, de exemplu, o persoană în viața reală poate fi jefuită sau un portofel poate fi furat într-un loc public;
 • Schimbări în viața personală;
 • Cearta cu un prieten apropiat;
 • Conflict cu colegii sau superiorii;
 • Bârfele oamenilor invidioși;
 • Moartea unei persoane dragi;
 • Cineva dorește răul unei persoane și încearcă să o influențeze cu ajutorul magiei.

Ce înseamnă o mătură nouă într-un vis

O mătură nouă într-un vis oferă o achiziție plăcută și costisitoare în realitate. Dacă o persoană a visat să achiziționeze aparate de uz casnic scumpe sau o mașină și cu o zi înainte a văzut o mătură strălucitoare nouă în mâinile sale, după un astfel de vis poate merge în siguranță la cumpărături, va avea succes.

Mătură veche uzată

O mătură uzată într-un vis poate însemna o coliziune cu problemele din realitate.

O mătură veche promite și o risipă neașteptată de bani sau o achiziție nereușită. De asemenea, un astfel de vis arată că o persoană se poate bloca în datorii.

Aruncarea unei mături uzate din casă înseamnă pierderea unui vechi prieten.

Mătura

Mai multe semnificații ale măturatului într-un vis:

 • Răzbunarea unei podele spălate curate înseamnă ajutorul unui străin. Se poate aștepta un binefăcător sau sponsor;
 • Dacă visezi că praful și gunoiul zboară din toate părțile în timpul măturării, atunci eforturile visătorului în viața reală vor fi apreciate;
 • Măturarea podelei în casa unui străin arată că cineva apropiat tău are nevoie de sfaturi;
 • Răzbunarea gunoiului de pe stradă înseamnă bârfă a celor răi;
 • Dacă o persoană a visat că mătură o podea udă și, în același timp, zboară stropi de apă, ar trebui să se pregătească pentru faptul că o rudă îndepărtată va veni în vizită;

Un vis în care mătura s-a rupt în timp ce mătura promite mici obstacole în atingerea scopului propus.

Cumpărați o mătură în vis

 1. Cumpărarea unei împletituri de răchită într-un vis arată că, în realitate, visătorul va scăpa de complexele care l-au bântuit toată viața.
 2. De asemenea, un astfel de vis poate însemna că va trebui să efectuați o muncă dificilă și minuțioasă, de care va depinde progresul în carieră.
 3. Cumpărarea unei mături într-un supermarket promite achiziționarea unui articol scump și prețuit de mult. Dacă achiziția s-a făcut la bazar, dar în realitate va fi necesar să se distribuie fondurile mai economic.

Pentru o fată tânără, achiziționarea unei mături poate promite o cunoștință cu un tânăr, dar în această relație vor exista multe certuri și dezacorduri.

Vedeți o bufniță într-un vis

A vedea o primă într-un vis poate însemna o muncă grea, dar interesantă, pentru care visătorul va primi o recompensă financiară semnificativă.

Dacă ai visat la o linguriță spartă sau crăpată, atunci în realitate vei fi dezamăgit și nu vei împlini visul tău prețuit.

Măturarea gunoiului dintr-o mătură pe o linguriță într-un vis îl aduce pe visător la o curățare generală în casă.

Vedeți într-un vis o mătură în mâinile tale

A ține o mătură în mâini promite o schimbare în relațiile de dragoste sau de familie. De asemenea, un astfel de vis poate fi interpretat ca indecizie și complexe în viața reală.

În funcție de ceea ce se întâmplă într-un vis, există mai multe semnificații ale unui astfel de vis:

 • Luarea unei mături din mâinile unei alte persoane arată că visătorul va fi în curând promovat în serviciu.
 • A bate un câine cu o mătură înseamnă o ceartă cu un prieten apropiat.
 • Dacă o persoană visează că încearcă să alunge o pisică cu o mătură, aceasta înseamnă că scăpa de nedoritor.
 • Dacă într-un vis mătura i-a căzut din mâini, atunci, în realitate, visătorul va descoperi adevărul, care i-a fost ascuns cu grijă.

Există o diferență între o mătură de baie visată și o mătură pentru podea

Diferența dintre o mătură de paie și o mătură de baie nu este doar în realitate, ci și ele sunt interpretate diferit în cărțile de vis.

O mătură de baie într-un vis promite sănătate și bunăstare. De asemenea, denotă o distracție plăcută într-o companie prietenoasă.

Există o interpretare opusă a unui astfel de vis: înseamnă o boală a coloanei vertebrale și a articulațiilor.

De ce visezi la o mătură de mesteacăn

A bate o altă persoană într-un vis arată visătorului că i se va cere iertare.

Mătură în cartea de vis a lui Miller

În cartea de vis a lui Miller, o mătură este interpretată ca un simbol al bogăției și prosperității. Cel care l-a văzut în vis va putea realiza cele mai îndrăznețe și riscante planuri de îmbogățire în realitate.

De ce visezi o mătură (video)

Interpretarea visului: mătură (video)

Desigur, după ce ați văzut o mătură într-un vis, nu ar trebui să vă pregătiți pentru necazuri sau probleme. Visele pot doar avertiza, dar ele nu predetermina în niciun caz soarta unei persoane. Prin urmare, nu uitați că bunăvoința, buna dispoziție și un zâmbet dimineața dau tonul pentru întreaga zi, iar apoi niciun somn nu este groaznic.

Citeste mai mult:  De ce visează copiii adoptați

De ce visezi la o mătură într-o carte de vis

28 octombrie 2019 la 15:30 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Venik citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Mătură într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

Care este visul lui Broom și ce înseamnă:

Mătură – O mătură într-un vis poate prevesti un conflict cu un egoist; răzbunarea ei, agitare – te așteaptă o muncă dureroasă și grea; răzbunare, stropire cu apă – așteptați un oaspete de departe; dacă vi se serveşte o mătură – la o promoţie. Călătoria sau zborul pe o mătură într-un vis este o pacoste.

Cartea de vis pentru copii a Danilovei

A vedea o mătură într-un vis, ce înseamnă?

Mătură – Indică faptul că trebuie să puneți lucrurile în ordine în viața voastră. Poate că este doar conștiința ta că încă nu o ajuți pe mama ta să se ocupe de mizeria din camera ta sau poate pur și simplu nu poți să-ți dai seama relația cu oamenii din jurul tău.

Veche carte de vis rusească

A visat la răzbunare cu o mătură

Mătură – Văzut în vis, prevestește servitorilor și slujnicelor de la stăpânii lor certare și bătaie, iar stăpânilor cu cineva o ceartă; a mătura gunoiul din cameră cu o mătură înseamnă uneori un succes fericit într-o întreprindere, iar uneori dobândirea de avere; măturarea gunoiului pe stradă cu o mătură este un semn al încălcării unor secrete și, uneori, un semn al morții unuia din gospodărie; pivnița răzbunării măturii, subsolul, grajdul sau hambarul prevestește eșecul în afaceri.

Dream interpretare Tsvetkova

Mătură – Plătește bani.

Cartea explicativă a viselor

Care este visul lui Broom

Cartea viselor esoterice

Broom – Revenge – despărțiți-vă de un prieten. În baie – așteptați dureri în articulații, conform cărții de vis – predictorul.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Mătură – Schimbare în bine, succes în afaceri.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Mătură conform cărților antice chineze:

O persoană oferă o mătură, o mătură – oferă un loc în serviciu.

Cartea viselor moderne

Mătură (aspirator) – O schimbare în bine, ordine în afaceri.

Micul Weses carte de vis

De ce visează mătura?

Broom (vezi Broom) – Schimbare în bine // risipă de bani; break – rupe cauza comună; a ține o mătură goală (derkach, golik) în mână este puțin distractiv; mătură-le – pentru totdeauna; măturarea locurilor murdare, necurate este un eșec; etaj în casă – oaspeți; mătura gunoiul în stradă – una dintre rude va muri, rupe secretul; mătura totul curat – incendiu, furt.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea unei mături din visul tău

Mătură, mătură – șefa, amantă, fată (sau tip) familiară. Zburarea pe o mătură este un simbol al magiei negre sau al influențelor demonice.

Visul lui Azar

De ce ai visat să te aburi cu mătură conform surselor spirituale

Mătura răzbunării – Spre reconciliere. Văzându-te într-o baie și aburind cu o mătură de mesteacăn – pentru a curăța.

Cartea de vis astrologic

Mătură vezi ce înseamnă?

Mătură – cineva aduce magie casnică asupra ta, vrăjește. Acesta este un simbol al gospodăriei foarte puternic. Dacă mătura este curată, atunci aceasta este o dovadă a norocului în problemele de zi cu zi, dar bolile mintale se maturizează latent, amenințănd o cădere nervoasă.

Carte de vis modernă mare

Mătură – de ce visează visătorul

Este ca și cum ai mătura podeaua cu o mătură – direct proporțional cu cât de mult gunoi mături din casă – atât de multe pierderi te așteaptă în viața reală. Tocmai ai luat o mătură într-un vis și apoi te-ai trezit – așteaptă-te la schimbări iminente în viața ta.

Ai visat la o mătură de baie de mesteacăn – un astfel de vis este un semn bun; prosperitate și sănătate bună vă așteaptă; bine, împreună cu ei – și o dispoziție grozavă; nu ești contrariat să te distrezi cu prietenii tăi, nici să te prostești cu copiii.

Carte de vis unică / Tatyana Radchenko

De ce visează Broom:

Mătură – răzbunare – la un armistițiu, a rupe – a face o pierdere pentru tine, a te scalda cu mătura – a munci din greu. O mătură nouă simbolizează purificarea și eliberarea de tot ce este inutil.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează Venik?

Mătură – A vedea o mătură într-un vis înseamnă prosperitate și schimbări pozitive rapide în destinul tău dacă mătura este nouă. Dacă este vechi și s-a târât afară – așteptați pierderea în afaceri. Să pierzi o mătură – riști să fii marcat drept o femeie ursuz și o gazdă fără valoare. Cumpărați – veți începe să vă ajustați comportamentul, scăpând de neajunsuri, dar vedeți cum nu exagerați. Găsiți o mătură într-un vis – de-a lungul anilor, pierdeți legătura cu prietenii care sunt departe.

Carte de vis islamică

De ce visezi la o mătură

Mătură – cel mai adesea o mătură indică dispariția grijilor și a nenorocirilor și revenirea datoriilor. Alți interpreți ai viselor cred că o mătură văzută într-un vis vă poate promite și greșeli și certuri, ceartă și durere.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Mătură

Mătură – Să vezi o mătură într-un vis este o bucurie. Mătură – un conflict cu un egoist. Răzbunarea lor – munca grea epuizează. Călărea unei mături este un pericol din iluzii. Să vezi o perie de haine într-un vis – tristețe, pierdere.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

Mătură – la o ceartă; baie cu o mătură – la muncă grea.

Cartea de vis veche franceză

La ce visează o mătură, interpretare:

O mătură simbolizează un șef sau o cunoștință. Mătură – acesta este șeful sau prietena ta. Dacă ai avut un vis, atunci în realitate vei avea o conversație cu persoana corespunzătoare.

Zburați pe mătură sau mătură, ceea ce înseamnă că aveți capacitatea de a practica magia neagră. Sau, este un semn că un fel de influență demonică a fost îndreptată asupra ta.

Ați văzut cum măturați podeaua cu o mătură este un semn pozitiv. Foarte curând te vei putea împăca cu o anumită persoană. Dacă această ceartă te deranjează și ai visat la o mătură, încearcă să faci un pas spre apropiere în realitate – cel mai probabil, va fi perceput foarte pozitiv.

Dacă ați văzut o mătură de mesteacăn pentru baie și ați aburit cu ea, acesta este și un vis bun, care prezice curățarea corporală și spirituală pentru dvs. Cumpărarea unei mături este un semn că ai în față o afacere dificilă și complicată, de a cărei finalizare depinde bunăstarea financiară și cariera ta.

Vederea unei mături pentru o femeie într-un vis arată că ea se va dovedi a fi o soție și o amantă insolubilă și neglijentă, ceea ce îi va aduce multă durere. Măturați gunoiul cu o mătură pe o linguriță – pentru a restabili ordinea în casă. Văzându-l într-un vis – afacerile tale sunt în mizerie și ai dușmani care îți fac rău.

Citeste mai mult:  Țipă la o persoană într-un vis

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Văzând o mătură de mesteacăn – la longevitate. Broom-golik – la boală, pierderea muncii. Mătură de casă – la treburi.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Văzând într-un vis cum alegi o mătură, intenționând să o cumperi, – vei scoate lenjeria murdară din colibă.

Mătură în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visează o mătură pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Interpretarea viselor: de ce visează Broom, pentru a vedea Broom într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

La ce visează Broom într-o carte de vis:

Am visat la o mătură – asta indică faptul că prietenii tăi vor cădea din ce în ce mai mult de-a lungul anilor.

Vezi și: la ce visează scoop, la ce visează gunoiul, la ce visează găleata.

Cartea de vis de buzunar a lui T. Lagutina

De ce visează Broom, cum să înțelegi un vis:

Mătură, mătură – Văzând că mături podeaua cu o mătură – atunci cât de mult gunoi a fost măturat, atâtea pierderi te așteaptă în curând.

De ce visezi că mătur – Să vezi că au luat o mătură și s-au trezit imediat – atunci aștepți o schimbare în viață.

Am visat la o mătură de mesteacăn pentru baie – apoi vă așteaptă sănătatea, bunăstarea materială, buna dispoziție, o petrecere cu prietenii, o plimbare distractivă cu copiii.

De ce visează mătura?

Am visat la o mătură – apoi cineva aduce magie casnică asupra ta, vrăjitori. Acesta este un simbol al gospodăriei foarte puternic.

A vedea că mătura este curată este o dovadă a norocului în problemele de zi cu zi, dar bolile mintale se maturizează latent, amenințănd o cădere nervoasă.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce visează Broom într-un vis de noapte?

Mătură, mătură – O mătură visată – asta înseamnă că vei găsi prosperitate și schimbări pozitive rapide în destinul tău dacă mătura este nouă. Dacă mătura este veche și s-a târât într-un vis, atunci vei pierde afaceri.

La ce visează Broom într-o carte de vis:

Un obiect „periculos”, un simbol al spiritelor rele, un instrument de corupție și vrăjitorie și, de asemenea, un paznic împotriva forțelor malefice.

Se credea că demonii se pot transforma în mătură, mătură sau mătură; o vrăjitoare a bătut roua cu o mătură, luând lapte de la vaci; s-a aruncat o mătură în trenul de nuntă pentru a supăra nunta; un bannik locuiește într-o mătură de baie neopărită, iar un brownie locuiește într-o casă sub o mătură (prin urmare, atunci când se mută într-o casă nouă, trebuia să ia o mătură veche cu tine pentru a nu jigni brownie-ul).

Nu puteți arunca o mătură veche lângă casă sau pe drum, unde poate fi călcată și se poate îmbolnăvi – cu scabie, incontinență urinară etc.; nu poți arde o mătură – acest lucru va duce la o furtună, o invazie de insecte și lupte în familie.

Mătura a căpătat valoarea unui talisman datorită procesului de măturare, care a fost interpretat simbolic ca procesul de scăpare a casei de spiritele rele. O mătură a fost aruncată după o persoană cu un ochi rău, o vrăjitoare a fost bătută cu mătura și bătută în pragul casei, alungând brownie-ul altcuiva.

În ritul funerar, mătura este asociată cu sufletul defunctului. După îndepărtarea decedatului, mătura trebuie aruncată.

Interpretarea visului lui G. Rasputin

La ce visează Broom într-o carte de vis:

O mătură visează la o schimbare în relațiile cu persoana iubită. Ține minte, acum totul depinde de tine: cum te dovedesci, așa că evenimentele se vor dezvolta. Dacă măturați gunoiul din colibă ​​cu o mătură, acest lucru va duce la încetarea relațiilor, la conflicte cu cei dragi. A sparge o mătură într-un vis vorbește despre un sentiment slab de încredere în sine, despre probleme cărora nu le poți face față singur în viața reală. Nu ar trebui să te retragi în tine, să depășești sentimentul de mândrie și să te îndrepți către prieteni și rude – va deveni imediat din ce în ce mai ușor pentru tine, viața va deveni din nou bogată. Acestea sunt doar probleme temporare, amintindu-ți care vei zâmbi.

Dar visul în care faci schimb de mături îți spune că te așteaptă o surpriză plăcută, deși banală.

Aruncarea unei mături peste prag într-un vis – în viața reală, aceasta este pentru a îmbunătăți viața, la achiziții majore în casă. Dacă după un astfel de vis decideți să vă modernizați casa, atunci nu veți regreta. Această soluție nu numai că va schimba mediul casei tale, dar și starea ta de spirit se va îmbunătăți.

Dar să-ți împrumuți mătura – un astfel de vis nu este de bine. Măcar te confrunți cu un scandal și o ceartă. După cum se spune, vei spăla lenjeria murdară în public, iar ei vor bârfi despre asta, ceea ce, desigur, va fi neplăcut pentru tine.

Interpretarea visului lui S. Karatov

La ce visează Broom într-o carte de vis:

Am visat la o mătură – apoi te așteaptă certuri domestice.

De ce visezi să vezi o mătură nouă – atunci vei avea prieteni nesiguri.

Mătură veche – vei întâlni un vechi prieten.

Dacă într-un vis ai cumpărat o mătură, atunci vei avea un servitor fără scrupule.

Să vezi că ai pus o mătură într-un colț – atunci îți vei pierde locul.

Vezi și: de ce visează o mătură, de ce visează o vrăjitoare, de ce visează o stupa.

De ce visează mătura?

Am visat la o mătură – atunci te vei certa în curând cu vecinii tăi.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

La ce visează Broom într-o carte de vis:

O mătură nouă visa – atunci vei găsi succes și schimbări pozitive în viața ta.

De ce visezi să vezi o mătură veche – atunci ești amenințat cu pierderi mari în afaceri.

Interpretarea viselor pentru fete

Mătura visează, de ce?

Dacă într-un vis vezi o mătură, atunci vei fi în curând de serviciu în clasă. Ne îndoim că acest lucru vă va face foarte fericit, dar nu puteți ajunge nicăieri – aceasta este comanda și nu este de competența noastră să o anulăm. Consolă-te în faptul că toți cei care învață sau au studiat la școală trebuie să facă asta. Încercați să vă imaginați cum directorul școlii spală podeaua, curăță birourile, udă florile – poate că acest lucru vă va ușura „suferința recoltei” și vă va îmbunătăți starea de spirit.

Citeste mai mult:  Prinde un pește mare într-un vis

Dacă măturați podeaua într-un vis (nu contează dacă se întâmplă în clasă sau acasă), atunci, în realitate, va trebui să raportați despre subiecte vechi care au fost tratate cu mult timp în urmă și uitate în siguranță de dvs. Întoarce-te la ceea ce ai învățat și repetă-l din nou ca să nu iei note proaste.

De ce visează Broom, ce înseamnă:

O mătură sau o mătură nouă – spre succes în afaceri. O mătură veche – la probleme sau la o întâlnire cu o veche cunoștință. Pune o mătură într-un colț – fii concediat. În viitorul apropiat situația se va schimba, încercați să profitați de acest lucru.

Doar pentru femei – Pierderea unei mături sau a unei mături înseamnă că te vei găsi o soție și amantă intratabilă și neglijentă, ceea ce îți va aduce multă durere.

Am visat la o mătură – interpretare a somnului din cărțile de vis

De ce visează mătura? Dacă visezi o mătură, aceasta va fi o mare victorie pentru tine, care nu va trece pe lângă tine.

De ce visezi o mătură – cartea de vis a lui Freud

O mătură într-un vis înseamnă că o persoană îți va face o ofertă interesantă în viitorul apropiat.

Visând că mătura gunoiul cu o mătură, acest vis vă proorocește un profit în viață.

Când măturile visează mult, îți promit o mare fericire.

O mătură veche în total, acest vis te informează despre afacerea ta sau despre flirt.

Dacă visezi la o mătură de mesteacăn, aceasta este o schimbare bună pentru tine în viața ta emoțională.

Conform cărții noastre de vis, atunci când visezi la o mătură de baie, asta înseamnă că dușmanii tăi nu vă vor putea face rău.

După cum interpretează cartea de vis, dacă visezi să mături curtea cu o mătură, acesta este un semn bun pentru tine.

Dacă visezi să măture o plasă cu o mătură, aceasta este o dificultate pentru tine.

Dacă visezi la o mătură și o linguriță, acesta este un semn că oamenii răi încearcă să te scoată din joc.

Când visezi că te aburi cu o mătură, acest vis te invită să te distrezi și să te odihnești bine.

Într-un vis, am visat să mătur strada cu o mătură, acesta este un semn că persoana este supărată de comportamentul tău.

Într-un vis în care visezi să mături pământul cu o mătură, acesta este un semn pentru tine că în curând va fi o problemă financiară.

Am visat să cumpăr o mătură – un semnal că problemele tale se termină mental și fizic.

Dacă o femeie a visat la o mătură, asta înseamnă că vei avea ghinion în relațiile amoroase.

Visezi să tricotezi mături, ceea ce înseamnă că te miști în direcția greșită.

Într-un vis, am visat o mătură spartă, ceea ce înseamnă că vei fi fericit în viitorul apropiat.

De ce să visezi să mături cu o mătură – cartea de vis a lui Miller

Daca visezi ca maturi cu o matura, visul te anunta ca nu vei returna banii imprumutati.

Când vezi într-un vis cum o persoană mătură cu o mătură, acesta este un semn al unui fel de pericol pentru tine. Când mătura cu o mătură apare într-un anumit context într-un vis, acesta este un semn că în curând va trebui să iei o decizie foarte importantă care îți va afecta întreaga viață.

După cum interpretează cartea noastră de vis, să vezi o femeie măturând cu o mătură într-un vis este un semn că vei emite o judecată nedreaptă despre o altă persoană. De regulă, acest vis vă semnalează despre evenimentele proaste din domeniul profesional.

Într-un vis, am visat să mătur cerealele cu o mătură, acesta este un semnal din subconștientul tău că te adresezi cu amabilitate altor oameni.

Dacă visezi că prietenul tău mătură cu o mătură, acesta este un semnal din subconștientul tău că acțiunile tale îți pot face rău.

De ce visezi o mătură care mătură o casă – cartea de vis a lui Vanga

Când într-un vis mătură o casă cu o mătură, asta înseamnă că te înșeli în privința onestității unora dintre prietenii tăi, dar înțelegi acest lucru doar subconștient.

Dacă măturarea casei cu o mătură într-un anumit context apare într-un vis, va semnala probleme de sănătate pentru tine.

O mătură care mătură casa însăși, apărând în vis, este un semn că în viitorul apropiat vei simți o furie mare sau va trebui să faci eforturi serioase.

Într-un vis, să vezi o mătură de flori uscate, acesta este un semn că rudele tale te vor face să te simți rău și, poate, chiar și suferința și depresia vor cădea asupra ta.

De ce visezi la o mătură nouă – cartea de vis a lui Nostradamus

Dacă visezi la o mătură nouă, acesta este un avertisment pentru tine, astfel încât să nu iei decizii impulsive imprudente.

Dacă visezi că ai spart o mătură nouă, asta înseamnă că vei putea să te ocupi cu succes de toate treburile tale neterminate.

Când într-un vis doriți să cumpărați o mătură nouă, acesta este un semn că vă veți face griji și vă veți mesteca prietenii. Poate fi, de asemenea, un semnal din subconștientul tău că ar trebui să fii în gardă în fața oamenilor vicleni.

De ce să visezi să mături podeaua cu o mătură acasă – cartea de vis a lui Hasse

Dacă ai visat că mătură podeaua casei cu o mătură, acesta este un semnal din subconștient că acțiunile tale vă pot face rău.

Măturarea podelei din casă cu o mătură într-un vis este un semn că ar trebui să abordezi mai serios starea ta de sănătate, este posibil să nu te descurci atât de bine cu el pe cât credeai.

Dacă într-un vis un străin mătură podeaua casei tale, acesta este un semn că vei fi într-o relație cu o persoană bogată.

Când o persoană iubită a măturat podeaua casei tale cu o mătură într-un vis, asta înseamnă că ești fericit în viața ta de căsătorie. Dacă într-un vis urmăriți cum măturați podeaua casei cu o mătură, aceasta semnalează dezvoltarea cu succes a afacerilor dumneavoastră profesionale.

De ce visezi la o mătură în mâinile tale – cartea de vis a lui Longo

Când visezi la o mătură în mâini, acesta este un semn că vei întâlni o persoană care îți poate oferi dragoste adevărată.

Dacă ai scăpat o mătură din mâini într-un vis, asta înseamnă că vei suferi în curând o pierdere. Când o mătură în mâinile tale apare într-un vis într-un anumit context, acesta este un semn că cineva va risipi gelos zvonurile neplăcute despre tine.

După cum cartea noastră de vis interpretează într-un vis să vezi o mătură în mâinile unui străin, acesta este un semn că doliu te așteaptă. Când visezi că o persoană cu o mătură în mâini țipă la tine, asta înseamnă că ești în direcția greșită.