De ce visează viespile

Vispile visate – un vis

Vispile pot visa la orice persoană. Cum interpretează cartea de vis visul viespei. De ce visează viespile? Despre ce avertizează un vis cu o viespe? Este acesta un semn bun sau rău? Așa gândim noi dimineața, dacă am văzut această insectă dungi în vis. La femei, un astfel de vis este asociat cu o talie de viespe și, în funcție de construcția corpului pe care o are, ea poate interpreta un astfel de vis la propria discreție. Dar dacă o viespe visează la un bărbat? La urma urmei, în natură, poate înțepa rău? Ar putea fi acesta un avertisment prost?

Să nu ne gândim, ci să apelăm la cărțile de vis pe care le-au scris cei mai populari psihologi și clarvăzători pentru noi. Doar interpretarea lor ne poate îndrepta gândirea pe calea cea bună.

De ce visează viespile – cartea de vis a lui Freud

Potrivit lui Freud, sau mai degrabă, conform cărții de vis a lui Freud, viespa și toate insectele, inclusiv viespile, sunt considerate din punctul de vedere al sexului. Conform interpretării sale, viespea este un simbol al organului genital masculin. Și dacă într-un vis te-a înțepat viespea? Aici părerea lui Freud era împărțită.

Înțepătură de viespe sau înțepătură de viespe în visul unui bărbat simbolizează dorința lui pentru o relație homosexuală. O înțepătură de viespe în visul unei femei este o frică de sex ocazional. Cu toate acestea, frica ei este mai probabil legată de rezultatul actului sexual și nu de legătura în sine.

De ce visezi viespi moarte sau viespe moartă femeie, atunci cel mai probabil este îngrijorată de frigiditatea ei. În mod similar, dacă o viespe mușcă un bărbat într-un vis, atunci acest lucru indică faptul că are probleme cu potența.

De ce visezi să omori o viespe – conform cărții de vis a lui Miller

Potrivit psihologului Miller și cărții sale de vis, dormitul cu viespi este un semn de avertizare. Un astfel de vis vrea să te avertizeze împotriva dușmanilor. Privește mai atent împrejurimile și fii mai vigilent la locul de muncă. Detractorii sunt serios împotriva ta.

Ucide o viespe sau mai multe viespi într-un vis – la pierderi financiare.

Privește zborul unei viespi sau al unui stol de viespi – norocul va zbura pe lângă tine. De asemenea, un astfel de vis te poate avertiza cu privire la indecizia ta. Sunteți obligat să luați o decizie importantă pe cont propriu – cel mai probabil va fi fatidică.

De ce visezi viespi mari – Acesta este un semn bun. Te așteaptă noi cunoștințe, care vor aduce multe momente plăcute în viața ta.

Visat să fiu înțepat de o viespe – cartea de vis a lui Wangi

Potrivit clarvăzătorului Vanga – cartea de vis, orice insectă personifică oamenii. La fel ca în natură, insectele sunt utile, periculoase și dăunătoare. O viespe în vis te avertizează că intrigi, bârfele și intrigile se împletesc în jurul tău.

Dacă ai visat asta viespile te-au înțepat rău, atunci aceasta este o veste proastă.

Vispi Zburătoare – vei putea să te îndepărtezi de inamici conform cărții de vis a lui Vanga.

Roiul de viespi a visat – probleme în familie.

Rupe roiul de viespi – dorinta de a rezolva relatiile in familie.

Interpretarea viselor lui Nostradamus – De ce visezi o înțepătură de viespe

Înțeleapta carte de vis Nostradamus recomandă să vă reconsiderați treburile și să vă realizați corect poziția dacă ați visat la o viespe sau la viespi în seara asta.

înțepătură de viespe conform cărții de vis a lui Nostradamus într-un vis vă avertizează despre un posibil atac al colegilor de muncă.

De ce visezi să vezi un cuib de viespi – la legăturile căsătoriei. La nivel psihologic, ești deja pregătit să întemeiezi o familie și tot ce ai nevoie este decizia ta fermă. Pregătește-te pentru schimbări pozitive în viața ta.

Dacă un vis cu viespi visat la o lună în creștere, atunci poate că în viitorul apropiat vei suferi o pierdere cu care îți va fi greu să te împaci.

De ce visezi viespi sau cuiburi de viespi – cartea de vis a lui Hasse

Interpretarea somnului cu o viespe conform cărții de vis a domnișoarei Hasse este dublă. Dacă într-un vis viespea nu te atinge, pregătește-te pentru o veste bună. Dar o înțepătură de viespe prevestește separarea de persoana iubită. Poate că nu va dura mult, dar încă neașteptat.

Văzând un cuib de viespi într-un vis – pentru bunăstarea familiei. Cel mai probabil veți avea reaprovizionare.

Rupe un cuib de viespi într-un vis – la ruperea relaţiilor de familie. Să vezi în stânca de viespe este noroc.

De ce visează o viespe – cartea de vis a lui Loff

Conform interpretării visului viespei din cartea de vis a lui Longo, viespea simbolizează cunoștința. Cel mai probabil, acordați puțină atenție persoanei iubite, pe care cu siguranță nu o merită. Gândiți-vă din nou perspectiva asupra vieții – nu totul este pierdut.

Cartea de vis cu cuib de vispe prăbușit loffa – la ruperea legăturilor căsătoriei. Cuibul înseamnă întotdeauna confortul familiei. Iar poziția în familie depinde de starea în care îl vezi în vis. Este în mâinile tale să repari totul și nu ar trebui să-ți amâni bunele intenții pentru mâine. Începe azi!

Citeste mai mult:  Interpretarea visului unui bărbat cu barbă necunoscută

De ce visează femeile la viespi – cartea de vis a lui Longo

Dacă o femeie a visat la viespi, aceasta este o promisiune goală. Nu ar trebui să crezi cuvintele unui prieten apropiat, dar este mai bine să preiei singur controlul asupra situației.

O viespe în visul unui bărbat simbolizează fidelitatea. Nu ar trebui să-ți bănuiești femeia că înșală, dar este mai bine să-i oferi flori astăzi.

Înțepătură de viespe într-un vis pentru o femeie – asteptati-va la vesti proaste.

Cuib de viespe a visat la o femeie – bunăstare în familie și vești bune de la copii.

De ce visează Viespa?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează Wasp

Printre oameni, există două expresii puternic diferite asociate viespei. Acestea sunt „Înțepături ca o viespe” și „Taie de viespe”.

Prima expresie este aplicată unei persoane rea, rea, caustică și dăunătoare.

A doua expresie este un compliment și orice fată la care se adresează această înțelepciune populară va fi incredibil de fericită.

Așadar, imaginea unei viespi care a apărut în visul tău poate fi cauzată de o întâlnire depusă în subconștientul tău cu o persoană grosolană care făcea observații lipsite de tact sau o fată în miniatură, fragilă, cu o talie subțire.

Dacă într-un vis ai fost înțepat de o viespe, atunci în viața reală vei suferi serios de mașinațiunile malefice ale celor răi. Poate vei auzi bârfe proaste care te discreditează.

Dacă îți îndepărtezi o viespe de pe mână înainte de a avea timp să te muște, atunci vei avea timp să ghicești despre mașinațiunile malefice ale dușmanilor tăi și să le poți preveni.

Dacă ai visat că ucizi o viespe, atunci în viața reală te-ai baza pe o persoană necunoscută, dar ar avea un caracter rău și caustic care ar interfera cu punerea în aplicare a planurilor tale.

Găsirea unei viespi goale într-un vis este un semn că în curând vei descoperi că colegii tăi de muncă te tratează neplăcut și interferează în orice mod posibil cu creșterea carierei tale.

Să vezi un roi de viespi într-un vis este un semn că superiorii tăi te tratează cu mult respect și, în ciuda intrigilor colegilor tăi, vor contribui la promovarea ta și îți vor oferi un bonus.

Dacă într-un vis ai fost înconjurat de un roi de viespi, atunci în viața reală ți se va întâmpla o poveste atât de neplăcută care te va forța să-ți părăsești locul de muncă. Poate chiar propria ta casă.

Privind într-un vis cum o pisică îndepărtează o viespe care o înțeapă din nas, atunci în viața reală ar trebui să fii mai atent cu oamenii apropiați. Folosindu-ți bunătatea, ei îți fac rău.

Dacă pisica nu reușește și sare în apă, atunci dușmanii tăi sunt gata să facă orice pentru a-ți provoca probleme.

Poate că un astfel de vis indică faptul că nu ar trebui să reacționați atât de brusc la intrigile dușmanilor tăi, pentru că acești oameni nu merită grijile tale și cu atât mai mult viața.

Dacă într-un vis o pisică reușește să îndepărteze o viespe de pe nas, atunci, în realitate, îți vei învinge fără efort inamicii.

Văzând o viespe într-un vis

O viespe văzută într-un vis oferă vești bune despre înfrângerea dușmanilor tăi. Pentru a da deoparte viespile care au zburat în dulce – vei suferi de intrigile oamenilor invidioși. Dacă te-a înțepat o viespe într-un vis, în viața reală mândria ta va avea de suferit. Să fugi de viespile care te urmăresc – vei fi rănit de un reproș nedrept. Ucide o viespe – apără-ți drepturile de proprietate.

Pentru a găsi un cuib de hornet într-un vis – vei fi abătut din cauza unei întâlniri eșuate cu persoana iubită. Un cuib de viespi în pământ vă va aminti de datoria dumneavoastră față de creditori.

Călcarea în picioare a cuibului unui viespin – până la o despărțire neașteptată.

Ce înseamnă visul viespei

Viespile într-un vis sunt dușmanii tăi.

Dacă o viespe te înțeapă, cineva este gelos pe tine.

Daca te-a intepat o viespe, consola-te cu faptul ca nu este de la rau. Ea are un astfel de caracter. Nici tu nu te poți abține uneori!

Văzând o viespe într-un vis

A fi înțepat de o viespe într-un vis prevestește intrigile rivalilor care vor dăuna relațiilor cu un iubit (amant). Un astfel de vis poate promite o pauză în relațiile cu persoana iubită.

A ucide o viespe înseamnă a învinge oamenii invidioși și a menține o relație puternică cu iubitul tău.

De ce visează viespile

Autorul cărții de vis avertizează că viespile care au apărut în visul tău simbolizează dușmani care te vor denigra și vor încerca să te enerveze cu toată puterea lor. Ei încearcă să-ți răspundă cu brutalitate pentru ceva ce tu însuți s-ar putea să nu-ți amintești sau chiar să nu-l observi. Dacă o viespă te-a înțepat într-un vis, înseamnă că ești invidiat de răi care încearcă cu toată puterea să-ți înrăutățească viața, să-ți distrugă fericirea, pacea familiei. Pentru o femeie, un astfel de vis poate însemna și că are rivali care dorm și văd cum să-și tulbure uniunea cu persoana iubită. Pentru orice visător, viespile care l-au înconjurat și bâzâind cu obrăznicie peste ureche indică faptul că se confruntă cu greutăți: acesta ar putea fi sfârșitul unei prietenii îndelungate, pierderi de bani, ruine, probleme financiare.

Citeste mai mult:  Văzând o mașină roșie într-un vis

O întorsătură bună dacă omorâți viespi într-un vis: de exemplu, otrăviți-le sau fumați-le. În acest caz, soarta îți dă un semn: totul va funcționa, vei triumfa asupra dușmanilor și vei putea să-ți aperi drepturile în orice.

Dacă într-un vis vezi o viespe, pregătește-te să înfrunți probleme în realitate. Bârfele roiesc în jurul tău, care sunt dornici să discute despre succesele tale, despre viața personală, să arunce o umbră asupra reputației tale. Fiți atenți în comunicarea cu oamenii, nu împărtășiți secrete și secrete prea mult, amintiți-vă: secretul va ajuta la prevenirea bârfei. Dacă într-un vis simți că ți-e frică de o viespe care este lângă tine, soarta îți sugerează: fii atent în viitorul apropiat, cântărește cu atenție fiecare pas!

Dar viespea care te înțeapă, dimpotrivă, prevestește ceva bun. Ai noroc, un gând bun îți va permite să obții beneficii, să beneficiezi. Adevărat, pentru asta va trebui să încerci. Un vis în care ucizi o viespe prezice o descoperire importantă pe care o vei face în curând. Pot fi sentimentele unei alte persoane sau o experiență interesantă care îți va cădea în cap. Fii mai atent la darurile sorții și nu-l ratați pe acesta!

Pentru o femeie, o înțepătură de viespe într-un vis indică faptul că îi este frică de relațiile neplanificate, inclusiv de cele de natură sexuală. Aceasta nu este cea mai proastă calitate, totuși, pentru succesul în viață, poate merita să fii puțin mai relaxat, în orice caz, o reamintire a unei probleme într-un vis indică faptul că te îngrijorează.

Stupul de viespi, pe care îl privești în vis sau cu care stai alături, indică clar că ai o viață sexuală bogată și împlinită. Cel mai important, nu uitați să fiți atenți și să nu vă stricați sănătatea. Dar dacă te-ai angajat brusc să distrugi stupul și chiar să o faci cu o amărăciune deosebită, acesta ar trebui să fie un motiv de introspecție. Visul avertizează că eul tău interior nu este mulțumit de felul în care suprimi nevoile sexuale în tine, negând toate cele mai importante și chiar gânduri despre sex, împiedicându-te să te stăpânești. Va fi mai bine pentru sănătatea ta mintală să se ocupe de această problemă cât mai curând posibil.

A vedea o viespe într-un vis este un semn că ești amenințat cu o complicație neprevăzută pe calea vieții. Te poate aștepta la serviciu, în afaceri, în viața de familie. S-ar putea să ți se pară că ai gândit totul bine, dar acest vis avertizează că nu ai ținut cont de ceva sau că soarta a vrut pur și simplu să-ți pună un test. Fii pregătit pentru asta și nu renunța: nu există nimic care să nu poată fi rezolvat.

Dacă într-un vis i s-a întâmplat unei viespi să te muște, acesta este un precursor al dificultăților care vor apărea în viața ta din vina oamenilor care sunt necunoscători cu tine. Îți vor pune bețe în roți – acceptă, nu poți schimba unii oameni. Încercați doar să vă asigurați în cazul în care ceva nu merge conform planului inițial. Planul tău B va deruta cu siguranță pe toată lumea.

Un vis bun dacă o viespă mușcă pe cineva: înseamnă doar că toți dușmanii vor fi puși de rușine, nu vă vor putea face rău în niciun fel, dar comportamentul lor îi va duce literalmente la apă curată.

Dacă insecta pur și simplu se învârte în jurul tău și bâzâie, acest lucru avertizează despre posibila apariție a zvonurilor neplăcute despre tine, bârfe care îți discreditează demnitatea. Dar dacă ucizi viespi într-un vis, spune că ai fost enervat de unele lucruri care te preocupă de mult timp și acest sentiment nu merge nicăieri, emoțiile neplăcute doar se acumulează și amenință să se transforme într-un adevărat conflict.

O viespe care te-a mușcat avertizează de fapt asupra faptului că tot ceea ce faci acum poate avea consecințe neplăcute și nedorite în viitorul apropiat. O ceartă serioasă se dezvoltă în viața ta, din cauza ei pot apărea probleme serioase.

De ce visezi viespi într-o carte de vis

Pentru a vă da seama la ce visează viespile, citiți acest articol și alegeți interpretarea potrivită. Am analizat previziunile mai multor cărți de vis și am întocmit o listă cu cele mai universale pe care le folosesc eu însumi.

Cartea de vis veche

Nu degeaba oamenii au o expresie: „înțepă ca o viespe”, simbolizând o persoană rea, dăunătoare, străduindu-se să provoace ceva rău. Există și un altul – „talie de viespe”. Prin urmare, un vis cu viespi simbolizează adesea unul dintre aceste semnificații.

Iată interpretările Cărții antice de vis:

 1. Viespa poate visa din cauza experienței că o persoană încearcă să-ți facă rău și nu poți rezista. Comentariile lui negative despre tine jignesc și supără.
 2. Înțepat de o viespe într-un vis – în realitate vei suferi de mașinațiunile răi care încearcă cu toată puterea să se amestece cu tine și să pună bețe în roți. De asemenea, pot începe să răspândească bârfe pentru a vă submina reputația.
 3. Îndepărtează viespea din mână – în realitate, vei avea timp să iei decizia corectă din timp, ceea ce te va scuti de mari necazuri. De asemenea, un vis poate însemna victoria asupra unui vechi inamic.
 4. Viespea hollow visează la locația autorităților. Succesul și meritul dumneavoastră la locul de muncă vor fi observate de conducere. Așa că așteptați-vă la o creștere salarială sau o promovare.
 5. Pentru a ucide o viespe și a o îngropa – veți trage concluzii foarte importante și veți înțelege cum să procedați dacă renunțați la trecut și începeți să priviți cu îndrăzneală viitorul. Ai o mare șansă să-ți realizezi potențialul și să devii o persoană extrem de de succes.
 6. Dacă ți-a fost foarte frică de o insectă într-un vis, atunci în realitate trebuie să fii mai atent. Se pregătește ceva rău împotriva ta, trebuie să afli despre planurile inamicilor și să-i neutralizezi.
 7. Viespile pentru copii visează la distracție și plăcere, precum și la cadouri.
 8. Un roi întreg de insecte care încearcă să te înțepe – să deranjeze în realitate. Se va întâmpla ceva ieșit din comun, din cauza căruia va trebui să vă părăsiți locul de muncă, acasă sau partenerul. Aceasta este distrugerea completă a vechii vieți și începutul uneia noi.
 9. O pisică care vânează viespi visează că trebuie să fii mereu în alertă. Există mulți răi în jurul tău, iar cea mai mică greșeală poate duce la mari probleme.
 10. Sari în apă. să te salvezi de o mușcătură – în curând vei găsi o soluție la o problemă care te chinuie de mult timp și te împiedică să trăiești în pace. Găsiți timp pentru reflecție, timp în care subconștientul va cere răspunsul corect.
 11. Îndepărtați o insectă de pe nas – spre victorie într-o chestiune care este de mare importanță pentru dvs. Chiar dacă nu aveai idee ce să faci înainte, în curând decizia va veni.
 12. Viespile mici, care ustură dureros, visează ca un avertisment. Nu ar trebui să reacționezi atât de brusc la cuvintele oamenilor din jurul tău. Ei încearcă să nu te jignească, ci să transmită ceva important.

Citeste mai mult:  De ce visează bufnița mare

Sonnik Miller

Autorul acestei cărți de vis oferă interpretări bazate pe cunoașterea capacităților subconștientului uman.

Iată previziunile lui:

 1. Viespile simbolizează dușmanii de care te temi cel mai mult. Iar teama este destul de justificată: sunt într-adevăr capabili să vă rănească grav, să vă pătească reputația și să vă împiedice să vă atingeți obiectivele.
 2. Insectele multicolore visează la cheltuieli neprevăzute. Va trebui să cheltuiți aproape toate economiile și, ca urmare, să rămâneți fără fonduri. Dar va plăti repede, așa că nu vă faceți griji.
 3. Viespile neobișnuite care nu există în viața reală visează la o serie de necazuri minore cu care trebuie să te confrunți. Vor atinge, în primul rând, viața personală. S-ar putea să te trezești că te lupți cu persoana iubită mai des decât de obicei.
 4. Viespa care te-a înțepat dureros este un simbol al invidiei și al furiei îndreptate către tine de la rivali și concurenți. Dar ei nu sunt capabili să-ți facă rău serios, în această etapă a vieții ești mult mai puternic decât ei.
 5. Pentru a ucide o viespe într-un vis – pentru a câștiga într-un proces sau pentru a învinge concurenții. Vei apărea în cea mai favorabilă lumină, iar situația se va rezolva în cel mai bun mod posibil.
 6. Un roi de albine mici – la griji legate de relații. Ai motive să-ți faci griji – persoana iubită nu este complet sinceră cu tine. Acest vis poate prevesti o rupere a prieteniilor sau a legăturilor amoroase.

Cartea viselor esoterice

Această carte de vis conține cele mai misterioase și chiar mistice interpretări.

 1. O viespe văzută într-un vis promite dificultăți în afaceri. Circumstanțele vor fi împotriva ta, așa că va trebui să faci mult efort pentru a obține ceea ce îți dorești. Poate că ați fost corupt, motiv pentru care atât de multe probleme se vor acumula.
 2. Viespă care vă mușcă inamicul – spre victoria asupra lor. Ai toate atuurile – acționează și vei fi invincibil.
 3. Cuibul de hornet indică faptul că visătorul este supărat de ceva și nu vede o soluție la problemele sale. Ar trebui să renunțe la situație pentru un timp, să se relaxeze și să lase evenimentele să se desfășoare ca de obicei.
 4. Dacă o femeie este mușcată de o viespe într-un vis, atunci în curând va avea un rival care vrea să-și ia iubitul. Ea nu va putea face asta, dar își va strica nervii destul de mult.
 5. Dacă un roi întreg de viespi a atacat o persoană într-un vis, atunci în realitate se va confrunta și cu atacurile altora. Unele dintre ofensele sale vor deveni subiect de discuții aprinse, chiar și cei mai apropiați oameni se pot îndepărta de el. Dar dacă trage concluziile corecte din ceea ce s-a întâmplat, atunci totul se va rezolva rapid.

Urmăriți un videoclip pe această temă: