De ce visează un mort

De ce visează morții

În general, morții visează la încercări și pierderi. Psihologul a considerat conversațiile cu ei ca fiind punctul cheie în astfel de vise.

Șoapta defunctului prevestește o veste tristă.

O conversație cu un tată decedat este un fel de avertisment: atunci când începeți un nou proiect, gândiți-vă bine și aveți grijă de reputația voastră, pentru că cei răi au început deja să țese intrigi la spate. Mama decedată se întoarce în vis pentru a vă cere să renunțați la obiceiurile proaste și la un stil de viață nesănătos, toate acestea vă dăunează foarte mult. Comunicarea cu un frate care nu mai este în viață simbolizează că cineva are mare nevoie de ajutorul tău. Dar tu însuți trebuie să înțelegi cine se simte rău în mediul tău – această persoană este jenată să caute sprijin și ține totul pentru sine.

Într-o măsură mai mare sau mai mică – dar visele despre morți au un sens negativ.

Un prieten decedat simbolizează schimbări majore în viață. În ce zonă vor apărea și dacă vor crea probleme se poate înțelege dintr-o conversație cu o persoană care visează. Încercați să vă amintiți cuvintele și comportamentul lui în detaliu pentru a obține un indiciu.

Atunci când defunctul nu îți este familiar sau în realitate nu ai fost conectat printr-o relație apropiată, fii atent la starea lui. Dacă arată rău, dureros și chiar tusește pe tine, te vei afla într-o situație neplăcută. Nu numai că nu te vor sprijini, dar vor acționa și pe nedrept.

Un număr mare de morți, care pur și simplu au umplut totul în jur, prezice o epidemie sau o catastrofă ecologică.

Un vis care are un sens apropiat – dacă prietenul tău se află într-o stare de moarte clinică. Tratează această imagine ca pe un avertisment – în mediul tău există oameni ticăloși și perfidă. I-ai considerat prieteni adevărați, iar ei împletesc intrigi la spate și răspândesc zvonuri.

Visele despre oameni morți sunt analizate de interpreții Coranului în detaliu. Fiecare lucru mic contează – cine a murit exact, cum arăta, ce a făcut.

Dacă cei dragi au murit într-un vis, care sunt în viață în realitate, soarta îi va răsplăti cu longevitate. Părinții și bunicii decedați visează să rezolve o situație dificilă. Un semn bun sunt și visele în care: ați găsit o persoană moartă (pentru profit); salutat pe defunct (favoarea lui Allah); sărutat defunctul (străini – la bogății neașteptate, cunoștințe – folosesc cunoștințele sau banii lăsați de el); a primit de la el un lucru bun și curat (spre bucurie); a vorbit cu defunctul, a dormit pe același pat sau l-a îmbrățișat (pentru longevitate); a intrat într-o relație intimă cu defunctul (vei realiza ceea ce nu ai mai crezut) sau cu o femeie moartă și înviată (spre succes în toate eforturile);

Nu binele tău personal, ci cel general, promite un vis despre cum cei drepți prind viață în masă într-un loc. Bucuria va veni pe acest pământ, conducătorul va fi drept și de succes.

Prin somn, morții vă pot da sfaturi. Dacă defunctul face fapte rele, atunci în acest fel te avertizează împotriva unor astfel de fapte în viața reală. Dacă se poartă cu demnitate și noblețe, atunci te cheamă să faci o faptă bună.

Semne foarte rele – comunicare strânsă cu decedatul. Dacă raportează într-o conversație despre moartea visătorului, atunci viața este într-adevăr în pericol; dacă cheamă la sine, atunci pericolul constă în ceea ce a murit persoana care visează. Mântuirea este posibilă dacă cei care dorm și visează intră împreună în casă și rămân acolo: viața va atârna în cumpănă, dar totul se va rezolva.

O altă categorie de vise – care vă permit să înțelegeți cum se simte persoana decedată în viața de apoi. Fața lui înnegrită sugerează că a trăit fără credință și nu și-a schimbat părerile chiar înainte de moartea sa („Și celor ale căror fețe devin negre, le va suna: „Ați renunțat la credința care a fost acceptată de voi?” (Sura-Imran) , 106 aya). Corpul gol al unui mort indică faptul că în timpul vieții sale nu s-a distins prin fapte bune. Faptul că o persoană nu se simte foarte bine după moarte este evidențiat de un vis în care face namaz acolo unde a făcut-o întotdeauna. ea.Dar rugăciunile într-un loc neobișnuit pentru el înseamnă că în lumea următoare faptele sale pământești vor fi răsplătite.Un vis vorbește și despre o viață de apoi calmă, în care defunctul însuși spune cât de confortabil și de bucuros este, sau apare în forma unui om bogat.Cel mai favorabil în acest sens este un vis despre defunctul care a venit la moschee.Ea este un simbol al păcii și securității.Înseamnă că după moarte această persoană nu experimentează suferință.

Psihoterapeutul înțelege că visele despre morți nu provoacă cele mai plăcute emoții, dar sfătuiește să nu le ia la inimă. În primul rând, de multe ori astfel de vise sunt pur și simplu o reflectare a dorului de decedat și a gândurilor despre el. Sau s-ar putea întâmpla un eveniment în viață legat de o persoană deja moartă, iar subconștientul a început să scoată amintiri. Al doilea punct – de obicei o persoană moartă într-un vis apare ca un participant viu la anumite evenimente și ei sunt cei care sunt importanți pentru interpretare.

Un alt lucru este dacă decedatul este figura principală din vis, cu care este conectată întregul complot. Pentru a înțelege ce informații dorește să vă transmită această persoană (reclamați, condamnați, vă rog, etc.), amintiți-vă cum a fost în viață, s-a potrivit comportamentul său în vis și în realitate? Dacă nu, aceasta este o ocazie de a afla mai multe despre decedat. Poate că, în ochii celorlalți, arăta foarte diferit și trebuie să încercați să înțelegeți mai bine lumea lui interioară.

Iată un alt punct – cuvântul „mort” poate fi interpretat în diferite moduri: poate fi o persoană pe care o cunoști, care a murit și a apărut în viață într-un vis, sau poate corpul unei persoane. Deci, dacă ați visat la un număr mare de cadavre, atunci acest lucru indică anxietatea, suspiciunea și excitabilitatea crescută.

Morții vin în vise în momente fatidice ale vieții. Pot simboliza o nunta daca viseaza in casa ta; renaștere spirituală și eliberare de frici dacă îl atingi sau îl săruți pe decedat; un eveniment fericit dacă defunctul îți dă ceva. Dar dacă faci un cadou, va trebui să aduni cât mai multe pentru a evita pierderile.

Citeste mai mult:  Eșarfă de interpretare a viselor pe capul unei femei

O altă imagine negativă este un om mort care a înviat sau a înviat din mormânt. În acest caz, problemele de sănătate pot începe atât pentru tine, cât și pentru rude.

Ezoteriștii sunt de acord cu opinia că oamenii morți visează în ajunul unei schimbări de vreme, dar numai dacă nu vă sunt familiari. Dacă acum rudele în viață se dovedesc a fi moarte într-un vis, atunci acest lucru nu înseamnă nimic pentru ei. Dar trebuie să ai grijă să nu ai probleme.

Un vis invers (cei care au murit într-un vis s-au dovedit a fi din nou în viață) promite noroc și sprijin dacă părinții au visat; alte rude și prieteni – un prilej de a ne gândi la sensul vieții; doar cunoscuții avertizează că o lovitură va fi dată mândriei.

Un vis teribil în care o persoană moartă prinde viață nu înseamnă cu adevărat nimic rău – pregătește-te pentru aventuri și evenimente uimitoare!

Dar este considerat un semn cu adevărat rău dacă o persoană decedată ți-a oferit ceva în vis: l-a chemat, l-a invitat să împartă prânzul cu el etc. Aceasta înseamnă că sănătatea și viața ta sunt în pericol, nu ignora rețetele. a medicilor și a evita situațiile potențial periculoase. Vindecarea și mântuirea sunt posibile atunci când refuzi toate cererile defunctului. Interesant este că acest proces poate fi controlat. Pentru a face acest lucru, în timp ce sunteți treaz, trebuie să vă oferiți un cadru clar despre cum să acționați atunci când vă întâlniți cu o persoană decedată într-un vis, iar apoi subconștientul la momentul potrivit poate da reacția necesară.

O altă precizare importantă: oamenii morți nu sunt rude și prieteni care să le dea un sfat sau să le ceară ceva. Informațiile de la ei vin prin alte simboluri. Morții sunt simboluri care au legătură cu evenimente complet diferite din destinul tău.

De ce visează un mort

Nimănui nu-i place să se trezească cu o sudoare rece în miezul nopții, după un coșmar teribil. Chiar și cei cărora le place să se uite la filme de groază sunt sincer speriați de ceea ce au trăit într-un vis.

Somnul, ca și amprentele digitale, este individual, în care trăim acele evenimente care sunt relevante pentru noi și pentru viața noastră. Prin urmare, fiecare persoană visează la coșmarul său personal. Dar oamenii de știință au descoperit că există teme comune de vise teribile pentru noi toți.

Deci, de exemplu, oamenii visează adesea morți: pot fi prieteni sau rude morți de mult sau, dimpotrivă, cei care sunt acum în viață și sănătoși se dovedesc brusc morți într-un vis. Pot exista multe opțiuni și nuanțe, iar fiecare dintre ele necesită o analiză detaliată.

Deci, de ce visează o persoană moartă? Să încercăm să înțelegem toate complexitățile interpretării. Dacă ne uităm în cartea de vis, omul mort este un simbol al reînnoirii. Nu este clar pentru mulți de ce un astfel de vis nu ar trebui considerat ca unul profetic, ci totul pentru că, de obicei, un vis este doar o metaforă. Trebuie să-l înțelegi și să dezleți, și nu să o iei la propriu.

Deci, mai jos sunt principalele intrigi care pot fi într-un vis:

 • O rudă sau un prieten demult decedat visează.
 • Visând la cel mort care este viu și bine.
 • Mort necunoscut.
 • Copil mort.
 • Întâlnire la cimitir sau la morgă.
 • Mortul a fost văzut într-un sicriu.
 • Tu ai fost cel mort.
 • Mort înviat.
 • Visând morții vii.
 • Conversație cu morții.
 • Săruturile morților.
 • Animale moarte.

Ce este într-un vis și ce este în realitate?

Pentru a face față la ceea ce visează mortul, trebuie să vă amintiți dacă sunteți familiarizat cu persoana din vis în viața reală. Dacă ai visat la o rudă sau un prieten demult, atunci acest lucru poate spune multe. De exemplu, dacă te-ai amintit recent de el în viață sau te-ai uitat la fotografii vechi, atunci un astfel de vis nu este supus analizei.

Dacă, dimpotrivă, nu ți-ai amintit persoana și el apare brusc într-un vis, atunci înseamnă că te așteaptă schimbări serioase în viață. Poate că ceea ce ți-a fost familiar se va schimba pentru totdeauna, iar acum o nouă lume și o nouă cale se vor deschide înaintea ta.

Recomandat: vezi decedatul într-un vis

A visa că ruda sau persoana iubită, care este încă în viață și sănătoasă, a murit, înseamnă că această persoană este destinată pentru o viață lungă. Și un astfel de vis îți promite o odihnă rapidă într-o companie plăcută.

Dacă ai visat un om mort cu care nu l-ai cunoscut și nu l-ai întâlnit niciodată, înseamnă că te așteaptă noi cunoștințe. Acești noi prieteni vor fi complet opusul morților: vor fi veseli, veseli și extrem de activi. O altă opțiune pentru ceea ce visează morții este oferită de Eastern Dream Book – un astfel de vis îți promite noroc în toate eforturile tale.

Multe mame se îngrijorează după coșmaruri și încearcă să găsească răspunsul la întrebarea de ce visează un copil mort. Nu vă fie teamă și vă faceți griji: acest vis sugerează că copilul dvs. este absolut sănătos și fericit, dar sunteți îngrijorat în mod inutil pentru el; lasa copilul tau putina libertate – atunci va deveni mult mai usor pentru el si pentru tine. De asemenea, atunci când vă dați seama la ce visează un copil mort, amintiți-vă că experiențele și evenimentele recente pot afecta aspectul acestui vis.

Dacă într-un vis te plimbai printr-un cimitir și întâlnești un om mort, atunci așteaptă-ți o veste bună.. Dacă mortul nu te-a observat și a trecut, acesta este un semn deosebit de bun: toate lucrurile rele te vor ocoli.

Recomandat: De ce visează răposata bunica?

Dar dacă ești „norocos” în visele tale de noapte să călătorești în jurul morgăi și să rătăciești printre numeroasele trupuri reci, atunci asta vorbește despre numeroasele tale temeri. Încerci prin toate mijloacele să eviți întâlnirile cu ceea ce te sperie, dar cu cât te ascunzi mai mult de tine și de frici, cu atât vei deveni mai slab. Trebuie să-ți înfrunți grijile și atunci vei câștiga putere și încredere în tine.

Citeste mai mult:  Care este visul unei fete căreia îi place

A visa la un mort întins într-un sicriu înseamnă că de ceva timp toate treburile tale vor fi înghețate. Aceasta nu este o predicție rea, doar petreci prea mult timp la muncă, în cursa pentru bani și uiți complet de tine. Trebuie să profitați de circumstanțe și să vă dedicați timp.

Dacă ai murit într-o viziune și ți-ai văzut corpul fără viață din lateral, atunci fii pregătit pentru un salt brusc în sus. În dezvoltarea ta, vei depăși plafonul pe care l-ai atins de mai bine de un an. Aveți o întâlnire importantă, în mare măsură semnificativă, care vă va întoarce lumea peste cap.

Recomandat: visează la mormânt

A vedea un mort într-un sicriu, care s-a cutremurat brusc și a prins viață, înseamnă că problemele de lungă durată, uitate și prăfuite se pot face simțite. Veți putea rezolva aceste dificultăți fără dificultate, dar pentru viitor, ar trebui să vă amintiți că amânarea se termină de obicei prost.

Dacă sunteți interesat de ceea ce visează morții, atunci merită să studiați predicțiile din diferite cărți de vis. De exemplu, conform Cărții Viselor Nobile, morții care umblă sunt un simbol al norocului și al bogăției, iar conform cărții Viselor Moderne, sunt un vestitor al stresului.

A vorbi într-o viziune cu un mort care a prins viață înseamnă a primi cunoștințe secrete. Adesea, oamenii morți într-un vis, deși nu literal, dar metaforic ne avertizează asupra posibilelor dificultăți în viață. Prin urmare, fiți atenți la tot ceea ce vi se va spune.

Dacă în vise de noapte morții vii necunoscuti au încercat să te sărute, atunci așteaptă apariția unui admirator obsesiv. Și dacă săruți un corp fără viață, atunci asta înseamnă că tu, fără să știi de ce, încerci să reînvie relații care au depășit de mult utilitatea lor.

Recomandat: Ce înseamnă zombi într-un vis?

Mai ales adesea, mulți sunt interesați de ceea ce visează păsările și animalele moarte.

 • Animale de companie moarte – la dificultăți temporare.
 • Vite moarte – până la răceală.
 • Păsări moarte – nu îți dai ocazia de a fi liber și ușor.
 • Corpurile animalelor sălbatice – pentru a scăpa de probleme.

Visele sunt un loc frumos, deși uneori avem coșmaruri. Dar oricât de teribil a fost visul – morții sau morții vii au venit la tine – amintește-ți că ne este frică de ceea ce nu știm. Încercați să aveți încredere în viață – și veți înțelege că totul merge exact așa cum ar trebui. Autor: Daria Potykan

Interpretarea visului „Mort”

De ce visează mortul?

om mort

Un om mort văzut într-un vis oferă în general un sfârșit complet neașteptat al poveștii tale de dragoste. Uneori un mort visează la bani mari.

Miros de putred sau de caraoi

Dacă într-un vis ai simțit duhoarea de putrezit sau de trup, atunci una dintre rudele tale îndepărtate va avea o boală.

copil mort

Un copil mort visează în general la anxietate și la dezamăgire în viitorul apropiat.

Sinucidere

Un vis în care un mort care visează s-a sinucis prefigurează trădarea de către soțul (soția) sau iubitul (amantul).

Călău

Visul în care vezi un spânzurat prezintă insulte și insulte pe care le vei auzi de la cei dragi.

Înecat

Dacă ai visat un bărbat înecat, vei avea o luptă disperată pentru drepturile tale, de care vor încerca să te priveze în viața reală. Același vis poate prevesti schimbarea. Ar trebui să mergi să-i întâlnești, pentru că te vei afla în pragul unei noi etape în viața ta.

Cadavrul mumificat

Dacă ai visat un cadavru mumificat, o boală gravă în realitate îți va strica planurile.

Criminal mort executat

Într-un vis, o persoană moartă executată ca infractor prezintă insultele și insultele pe care cei dragi le vor provoca într-o stare de entuziasm extrem.

morți vii

Un coșmar în care ești înconjurat de morți reînviați, transformându-se în ghouls, însetați să bei sânge, prevestește multe necazuri enervante în viața personală și o deteriorare a poziției tale sociale. Dacă într-un vis ai fost martorul modului în care mortul prinde viață, în realitate vei întoarce pe cel pierdut cândva, pe care ai încetat de mult să mai bazezi.

mort pe jos

Dacă într-un vis ai văzut un mort întins pe podea, o rușine sau o boală gravă te așteaptă în viitorul apropiat.

călătoresc peste un om mort

Dacă ai visat că te-ai împiedicat de un mort și ai căzut, în realitate vei primi vești despre moartea unuia dintre cei dragi foarte apropiați.

actor mort

Un actor sau o actriță moartă într-un vis prevestește prăbușirea planurilor ca urmare a unui eveniment tragic.

Mort pe câmpul de luptă

Mulți morți pe câmpul de luptă visează la o durere de cap și o vizită la clinică.

băiat mort

Un băiat mort într-un vis este un semn de tristețe profundă în realitate.

Mort viu la morgă

Dacă ai visat morții vii care te urmăresc prin morgă, în realitate vei găsi multe necazuri pe care le vei întâmpina în ziua următoare.

Mort în negru

Un mort îmbrăcat în negru visează la moartea iminentă a unui prieten sau la o situație disperată în afaceri.

oase moarte

Visul în care ai văzut oasele degradate ale unui mort sugerează că va trebui să rezolvi problemele vremurilor trecute.

Autopsie

Un vis în care observați autopsia cadavrelor sau faceți-o singur promite tot felul de necazuri în viitorul apropiat, iar boala se va adăuga la multe necazuri.

Interpretarea visului „om mort” conform cărții de vis a lui Miller (1901)

Cadavru într-un vis

În general, visul în care ai văzut un cadavru oferă nenorocire și vești triste. Perspective slabe de afaceri sunt posibile. Tânărul așteaptă dezamăgirea și lipsa de plăcere.

Omul mort a dispărut

Un vis în care a dispărut un mort, pentru care i s-a săpat un mormânt, aduce vești proaste.

Oameni morți pe fundul râului

Dacă visezi că înoți în apă curată și limpede și vezi cadavre pe fundul râului, va trebui să te despărți cu bucurie și noroc pentru ceva timp.

Cadavre în morgă

Cadavrele din morgă visează la o mulțime de necazuri și necazuri.

calugarita moarta

Călugărița moartă visează la disperare. Poate vei afla despre infidelitatea unei persoane dragi sau despre trădarea unei persoane dragi..

Citeste mai mult:  Cățeii de interpretare a viselor sunt foarte mici

Cadavre pe câmpul de luptă

Dacă ați visat cadavre pe câmpul de luptă, un război poate începe în realitate sau va exista o complicație a relațiilor dintre țări și grupuri politice.

„Dead Man” în Cartea de vis a lui Morrison (secolul al XVIII-lea)

Om mort într-un vis

Un vis despre un om mort prevestește o căsătorie nesăbuită și grăbită, care va deveni un jug în jurul gâtului ambilor soți și nu va aduce fericire nici unuia dintre ei. Copiii slabi, bolnăvici și vicioși născuți într-o astfel de căsnicie vor completa nenorocirea în această familie.

Semnificația somnului „mort” conform cărții de vis a lui Artemidor (secolul II)

Luptă cu morții

Lupta într-un vis cu un mort înseamnă certuri cu descendenții sau moștenitorii săi.

Dacă cartea noastră de vis s-a dovedit a fi utilă pentru tine, atunci adaugă-o la favorite, astfel încât să fie mereu la îndemână. Sau conectați-l la conturile dvs. de socializare:

Care este visul morților

Mort conform cărții de vis ezoteric

Necunoscut – la o schimbare a vremii.

Rudele și cei dragi care sunt în viață, dar mor într-un vis – cel mai adesea acesta este un avertisment pentru tine să fii atent. Ruda nu este în pericol.

Cei care au murit, dar mama lor este în viață într-un vis – mult noroc.

Mort conform cărții moderne de vis

A vedea morții într-un vis este un semn nefavorabil. După un astfel de vis, ar trebui să te aștepți să primești vești triste de la cei care sunt acum departe de tine. Eșecurile în afaceri sunt, de asemenea, posibile. Dacă ai visat defunctul întins într-un sicriu, atunci vei fi bântuit de necazuri și eșecuri. A vedea pe cineva apropiat mort într-un vis poate însemna nenorocire în familie sau o ceartă serioasă în familie. Pentru îndrăgostiți, acesta este un semn de trădare. Dacă într-un vis puneți monede pe ochii defunctului, atunci, în realitate, veți suferi din cauza acțiunilor necinstite ale dușmanilor tăi, care vor profita de circumstanțele tale înguste. Punerea unei monede într-un singur ochi înseamnă că îți vei putea apăra parțial poziția. Pentru o tânără, un astfel de vis este un prevestitor de necaz din cauza credulității ei excesive. Dacă aflați despre moartea cuiva, așteptați-vă vești neplăcute de la această persoană.

Mort conform cărții de vis orientale

Doar să vezi oameni morți este o schimbare rapidă a vremii. Rudele decedate încearcă să avertizeze despre evenimentele viitoare; nu se poate ignora astfel de vise. Este foarte bine dacă morții îți dau ceva, e rău dacă iau ceva cu ei. Nu uitați să vă amintiți de cei dragi plecați.

Mort conform cărții de vis a lui E. Erickson

Mort la ceea ce este.

1. Dacă visăm oameni morți pe care îi cunoșteam, acest lucru este de obicei asociat cu emoții puternice, atât pozitive, cât și negative legate de aceștia. De exemplu, dacă încă ne simțim vinovați, atunci singurul mod în care putem face față tuturor acestor lucruri este starea de somn.

2. Amintirile pot rămâne neraportate pentru o perioadă extrem de lungă și, de multe ori, dacă Morții apar într-un vis, ni se amintesc de diverse vremuri, locuri sau relații care ne vor ajuta să facem față situației de astăzi.

3. A vedea oameni morți într-un vis înseamnă legătura dintre natura spirituală și strămoșii noștri îndepărtați uitați.

Mort conform cărții de vis Magic

Ai visat la Morți – la o schimbare a vremii. A vorbi cu ei înseamnă a calma sufletul. A vedea o persoană apropiată vie într-o astfel de stare este un caz ciudat în legătură cu el.

Mort conform cărții de vis a lui Shuvalova

Un mort vă poate personifica dorințele, „mort” din cauza interdicțiilor, a unor tabuuri și a incapacității de a le realiza din această cauză. Adică este, parcă, mortificarea de sine, respingerea de sine. Dacă o persoană este de fapt în viață, în visul tău este văzută ca un om mort – aceasta este o dovadă a agresiunii față de această persoană, o dorință de a o scoate din cale. Dacă într-un vis el apare în fața ta ca o persoană autoritară moartă în viață – ascultă-i cuvintele, poate fi providența însăși, vocea adevăratului tău sine.

Mort conform cărții egiptene de vis a faraonilor

Dacă o persoană se vede moartă într-un vis, este bine, înseamnă că o viață lungă este înaintea lui.

Dacă o persoană vede un taur mort într-un vis, este bine, aceasta înseamnă să vedeți înfrângerea dușmanilor săi.

Mort conform cărții de vis a lui Martyn Zadeki

Mort conform cărții de vis medievale a lui Daniel

A vedea morții și a vorbi cu ei este o bucurie.

Sărutul mortului promite viață sau bucurie.

A te vedea mort prevestește protecție.

A vedea morții mergând sau vorbind este un pericol.

Pentru a vedea că mortul recoltează – la vremuri grele.

Mort conform cărții de vis chinezești a lui Zhou-gun

Mortul mănâncă. – prevesteste boala.

Mortul plânge. – prevestește o ceartă, o ceartă.

Îl vezi pe mortul în picioare. – Prevestește mari necazuri.

Mortul se prăbușește cu lacrimi. – prevesteste prosperitate.

Mortul este viu. – prevestește știri, o scrisoare.

Vezi o altă persoană moartă sau pe tine însuți. – Din fericire.

Îți vezi fiul mort. – Va fi un eveniment vesel cu adăugarea.

Îți vezi strămoșii tăi morți, oameni respectabili. – Mare fericire.

Mort conform interpretului de vis din 1829

A vedea o persoană moartă promite pace și fericire perfectă;

Sărutul morților marchează o viață lungă;

A-l oferi cu orice lucru este un semn de pierdere și pierdere;

Văzându-l întins într-un sicriu prevestește boală;

A vedea un mort care este viu și bine înseamnă plictiseală, tristețe și pierderea litigiilor;

A vedea o persoană care a murit cu mult timp în urmă moare altă dată aduce moartea uneia dintre rudele sau prietenii săi;

A vorbi cu morții este un semn de schimbare a comportamentului tău și de a te corecta;

A fi mort însuți marchează favoarea unui nobil nobil, bogăție și viață lungă;

A fi îngropat de viu, după interpretarea unor scriitori, prevestește o moarte subită, în timp ce după alții înseamnă doar o schimbare de stare;

A vedea morții în viață oferă confuzie în afaceri, vătămări și pierderi.

Mort conform cărții de vis pentru copii

O rudă sau o cunoștință decedată – acordați o atenție deosebită unui astfel de vis: tot ceea ce spune mortul este adevărat, o predicție poate fi auzită adesea de pe buzele sale.

Decedatul vă oferă ceva în vis – din fericire, bogăție și sănătate.

Felicitează decedatul într-un vis – în curând vei face o faptă bună.