De ce visează cămilele

Am visat la o cămilă – interpretare a somnului din cărțile de vis

De ce visează cămila? Când visezi o cămilă, visul te avertizează asupra pericolului care te poate aștepta dacă nu ești atent cu prietenii tăi.

Care este visul unei cămile – cartea de vis a lui Freud

Dacă ai visat la o cămilă în vis, asta înseamnă că ai un talent de la care nu te folosești acum și trebuie să aduci o mare contribuție la el.

O cămilă într-un vis anunță că vei dezamăgi pe cineva care îți va fi complet supus.

Când visezi că te urmărește o cămilă, acesta este un semn că în curând vei fi înșelat de o persoană dragă.

Când o cămilă apare în visul unei tinere, înseamnă că o așteaptă o nouă relație cu un bărbat bun.

O cămilă mare care apare într-un vis vă vorbește despre prosperitate.

Într-un vis, o cămilă agresivă a visat, acest vis anunță că vei fi acoperit de rușine.

Cămila care te-a atacat în vis spune că fericirea ta se va sfârși în curând.

Când visezi că mergi pe cămilă, este semn că îți vei depăși rivalitatea.

De ce o femeie visează la o cămilă – cartea de vis a lui Miller

Dacă o femeie visează la o cămilă, aceasta înseamnă că are o mare carismă care iese în evidență din fundalul mediului.

Când o cămilă apare într-un anumit context într-un vis, acesta este un semn că te confrunți cu mici obstacole în calea ta, cu care poți face față rapid.

Poate fi, de asemenea, un semn că în viața reală vrei să protejezi o persoană dragă.

Când vezi o femeie pe cămilă în vis, înseamnă că nu vei fi eliberat de gândurile și problemele pe care le ai sau cel puțin nu vei putea face acest lucru în viitorul apropiat.

Când visezi că mângâi o cămilă, acesta este ghinion pentru tine în domeniul profesional, dar pentru succesul sentimentelor tale.

Care este visul unei cămile albe – cartea de vis a lui Vanga

Dacă ai visat o cămilă albă, acest vis înseamnă că absorbi ceva care nu îți aparține și nu te inspiră, dar tu însuți trebuie să răspunzi la întrebarea dacă acest lucru este bun pentru tine.

Când o cămilă albă se apropie de tine în vis, înseamnă că te vei bucura de sănătate în viitorul apropiat.

Dacă ați văzut o cămilă albă murdară într-un vis, înseamnă că ceva va merge prost așa cum ați dori.

Conform cărții noastre de vis, atunci când o cămilă albă îți vorbește într-un vis, acesta este un prevestitor al romantismului sau al flirtului tău.

Când visezi că prinzi o cămilă albă, asta înseamnă că vei fi victima unei escrocherii sau a unui fel de farsă.

Dacă ți-ai văzut prietenul într-un vis lângă o cămilă albă, asta înseamnă că îți vei îmbunătăți situația financiară sau orice problemă de sănătate sau că vei reuși în munca ta grea.

Când visezi că ai prins o cămilă albă, trebuie să te despărți de cineva.

De ce cămilele visează mult – cartea de vis a lui Nostradamus

Dacă vezi o mulțime de cămile, acesta este un semnal din subconștientul tău că iei exemplul altora și încerci să obții ceva, și nu le invidiezi.

Când ai visat că multe cămile aleargă să te întâlnească, asta înseamnă că, după ce ai obținut un mare succes, vei înțelege în sfârșit ce meriti. În general, acest vis înseamnă că atunci când te trezești, ai atins echilibrul ideal al minții sau vei avea în curând.

Dacă visezi că ești speriat văzând o mulțime de cămile, asta îți va aduce fericire și succes.

Când vrei să te apropii de cămile în vis, înseamnă că vei fi implicat într-un fel de intrigi. Dacă vezi o mulțime de cămile albe, îți va aduce mult profit.

Când ai văzut multe cămile pe drum într-un vis, visul spune că în curând vei experimenta o oarecare bucurie.

De ce o fată visează la o cămilă – cartea de vis a lui Hasse

Când o fată a visat la o cămilă, acesta este un semn că vei lua parte în curând la un eveniment profitabil, iar după aceea vei începe o viață nouă, mai interesantă.

Dacă visezi că ai văzut o cămilă în munți, asta înseamnă că în lumea trează vrei să te calmezi și să fii singur.

Când într-un vis o fată a atins o cămilă, aceasta înseamnă că își va găsi aliați pentru a-și atinge scopul.

Dacă călăriți o cămilă într-un vis, aceasta este o mare prietenie pentru viața ta. Visul simbolizează subconștientul tău, astfel încât să nu-ți fie frică de obstacolele pe care le poți întâlni în drumul către obiectiv, ci străduiește-te în mod consecvent și curajos spre el.

Dacă întâlnești o cămilă obosită în vis, aceasta îți va aduce bucurie și relaxare.

De ce visezi un cap de cămilă – cartea de vis a lui Loff

Dacă ai visat un cap de cămilă, acesta este un semnal din subconștientul tău că ai o viață prea ocupată în starea ta de veghe. Acest vis îți spune și că vei putea depăși dificultățile cu care te confrunți pe drumul către un anumit scop.

Dacă visezi că încerci să distrugi capul de cămilă care apare în visul tău, acest vis anunță că vei face niște concesii rivalilor tăi.

Când visezi că porți în mâini un cap de cămilă, asta înseamnă că ai de-a face cu un fel de obstacol, dar cu ajutorul prietenilor le vei putea face față.

De ce visezi călare pe o cămilă – cartea de vis a lui Longo

Când visezi că mergi pe o cămilă, în general vorbind, acest simbol poate anunța că vei obține în curând ceea ce visezi.

Dacă visezi că bati o cămilă, înseamnă că fericirea ta va fi foarte trecătoare.

Citeste mai mult:  Certe un copil într-un vis

Când într-un vis ai căzut de pe o cămilă, îți va aduce o mare prosperitate și fericire în toate domeniile vieții.

Ce face visul camilei?

Când vă dați seama la ce visează o cămilă, trebuie să țineți cont de toate detaliile a ceea ce vedeți.

Interpretarea visului: a vedea o cămilă într-un vis

Sonnik Miller consideră că dacă o cămilă visează, în realitate va fi posibil să se ocupe cu succes chiar și de problemele care par insolubile. O caravană de „nave ale deșertului” oferă sprijin din exterior, care va veni într-o situație dificilă, iar pentru bolnavi – o îmbunătățire a bunăstării. A fi proprietarul unei cămile este o reflectare a caracterului de voință puternică al persoanei adormite. În plus, o imaginație bine dezvoltată ajută la generarea de idei grozave.

Interpretarea viselor lui Dmitri și Nadezhda Iernile consideră că o cămilă vie într-un vis este un indiciu că toate obstacolele vor fi depășite. Un animal epuizat sau mort sfătuiește să se retragă din treburile planificate – nu va fi de folos.

Conform cărții de vis a lui A. Vasiliev o cămilă într-un vis simbolizează un test de viață trecut cu onoare.

Cartea visurilor musulmane identifică animalul cu călătoria și sfătuiește să se pregătească pentru călătorie.

Conform cartea de vis de familie un bărbat singur care visează la un dromedar (cămilă cu o singură cocoașă) profetizează o întâlnire rapidă cu un potențial partener de viață.

Interpretarea de vis a lui Sigmund Freud interpretează „nava deșertului” ca pe o întâlnire cu o persoană pasionată cu un potențial sexual incredibil de mare. Călătoria pe cămilă este o experiență uimitoare de contact intim.

Pe Cartea de vis a lui Esop Cămila simbolizează rezistența, răbdarea și smerenia. Un animal încărcat caracterizează persoana adormită ca fiind o persoană simpatică, a cărei bunătate este folosită fără nici un pic de conștiință de către oamenii egoiști din jur. O cămilă în galop prezice o rivalitate cu un concurent evident mai puternic.

De ce o femeie visează la o cămilă

cămilă o femeie servește drept indiciu că în viitorul apropiat răbdarea va deveni principala virtute. Această calitate este cea care va ajuta la depășirea tuturor obstacolelor.

Începutul unei relații cu un bărbat prevestește o cămilă fată. Un admirator persistent se va dovedi a fi o persoană foarte demnă și se va oferi să se căsătorească.

Un semnal de oboseală severă este o cămilă care visează căsătorit femeie. În ciuda volumului de muncă la locul de muncă, visătorul caută să împartă povara poverii lor cu cei dragi.

Când o cămilă visează femeie în poziție, viziunea este interpretată în două moduri. Pe de o parte, acesta este un prevestitor al unei întâlniri timpurii cu un vechi prieten. Pe de altă parte, este un îndemn la conservarea forței și nu la suprasolicitare.

Ce cămilă a visat în vis

Alb cămila este un semn minunat. Armonia va domni în toate sferele vieții.

O legătură romantică trecătoare prevestește negru cămilă. Nu trebuie să vă așteptați la o continuare serioasă a relației, chiar dacă se aud jurăminte și promisiuni.

Colorația ciudată a animalului este un simbol bun. În curând va exista ocazia de a vorbi cu un vechi bun prieten. Neobișnuit pentru un burlac roșu o cămilă într-un vis prevestește o întâlnire fatidică. O femeie nouă cu un grad ridicat de probabilitate poate deveni o soție legală.

unihumped o cămilă înseamnă încercările vieții cărora le poți face față. Recompensa pentru eforturile tale va fi un profit semnificativ.

cu două cocoaşe cămila este considerată un simbol foarte pozitiv. Toate angajamentele vor avea succes.

Старый cămila personifică oboseala severă și sugerează nevoia de odihnă. Un animal mort avertizează că vor fi obstacole pe drum.

Dacă ai visat multe cămile, aceasta este o reflectare a oamenilor harnici din mediul imediat. Pentru a obține succes, merită să luați în considerare determinarea lor ca un exemplu de urmat.

Merge rulotă cămile într-un vis înseamnă că ajutorul va veni într-un moment de disperare completă. Pentru pacienți, un astfel de complot profetizează vindecarea.

Un animal agresiv avertizează că faptele josnice vor duce la rușine de neșters.

Dacă o cămilă scuipă în direcția unei persoane adormite, în realitate merită să fii în alertă. Cineva va încerca să se implice într-o afacere neprofitabilă.

De ce să visezi călare pe o cămilă

Încet plimbare pe o cămilă – la multele necazuri ale vieții. Mersul rapid al animalului simbolizează munca grea, datorită căreia rivalii vor fi învinși. Călărie pe o cămilă în deșert înseamnă să te trezești pentru a fi nemulțumit de evoluții prea îndelete. Vor fi necesare eforturi herculeene pentru a accelera afacerile și merită luat în considerare: este cu adevărat necesară graba?

De asemenea, conform uneia dintre surse plimbare cu cămilea simbolizează abilități extraordinare bruște.

Căderea dintr-un animal – la tulburări financiare.

A sta călare pe o cămilă în picioare calm înseamnă, în realitate, din cauza propriei bunătăți, va trebui să îndeplinești îndatoririle altora.

Alte acțiuni cu animalul au și interpretări speciale. Adăparea unei cămile este noroc în afaceri. Cumpărarea unei „navi a deșertului” este un mare simbol pentru oamenii de afaceri. Dintr-o dată va exista șansa de a încheia un contract foarte profitabil.

Dacă o cămilă visează, semnificația visului este în mare parte pozitivă, dar merită mai ales atenție semnelor de avertizare.

Care este visul unei cămile conform cărții de vis a lui Miller, Freud

O cămilă visează ca un mesager de bun augur și personifică prietenia. Cei care l-au visat vor întâlni în curând o persoană care mai târziu va deveni adevăratul lor prieten și tovarăș. Pot exista și alte interpretări ale unui astfel de vis, dar pentru a le înțelege, este necesar să ne amintim visul în detaliu și să privim semnificația acestei sau acelei acțiuni în cărțile de vis.

Cămilă conform cărții de vis a lui Miller

 • Acesta este un simbol bun, spunând că, chiar dacă ți se pare că este imposibil să treci peste necazurile care au căzut asupra ta, vei putea face asta dacă îți dezvălui forța.
 • Dacă animalul cocoșat ți-a aparținut, în realitate îți va aduce idei care se vor sfârși în cele din urmă cu succes, execuția cu succes a planului tău.
 • O rulotă care se deplasează prin deșert este o garanție că vei putea ieși din orice, chiar și din cea mai dificilă situație și chiar din cea mai gravă boală, pentru că cineva te va ajuta.

Conform cărții de vis de la A la Z

 • Când te vei afla într-o situație dificilă, vei da dovadă de o asemenea reținere, încât în ​​cele din urmă vei ieși cu demnitate din această situație.
 • Ai călărit o cămilă? Se preconizează că vei avea o viață lungă, dar plină de dificultăți și încercări. Dar așa, vezi tu, și mai interesant.
 • Pentru noroc în afaceri și finalizarea lor cu succes, visezi că i-ai dat apă și el a acceptat să bea.
 • Cămilele care călătoresc cu o rulotă prin deșert prevestesc o recuperare miraculoasă după o boală complexă atunci când ești deja dezamăgit și pregătit pentru ce e mai rău. Cineva te va ajuta în această perioadă dificilă și în multe feluri datorită lui vei reuși să perseverezi.
 • Vei aprecia ajutorul pe care l-ai primit de la alți oameni și vei găsi o modalitate de a le mulțumi pentru asta dacă animalul din visul tău a fost o singură cocoșă.
 • Dacă ai mâncat un fel de mâncare din carne de cămilă, abține-te să călătorești în țări exotice pentru o vreme, pentru că riști să prindeți acolo vreo boală gravă și rară.

Citeste mai mult:  Într-un vis, un bărbat se îmbrățișează din spate

Conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

O cămilă este un animal pe care o persoană rusă îl vede rar și apoi cel mai adesea la televizor, iar acest lucru nu face decât să mărească semnificația apariției sale în vise.

 • Dacă îl vezi, nu renunța niciodată, pentru că ești genul de persoană care se poate descurca cu totul și, datorită acestui lucru, vei depăși toate obstacolele.
 • Cu toate acestea, dacă ai visat că a fost mort sau epuizat, atunci este mai bine să te retragi, deoarece în acest moment nu ai suficientă putere, energie și resurse pentru a face față circumstanțelor.

Conform cărții de vis a secolului XXI

 • Te așteaptă o călătorie de afaceri sau o misiune serioasă, care, totuși, îți va aduce sentimente plăcute și satisfacție din propria muncă.
 • Dacă te-ai așezat pe el, atunci din bunătatea sufletului tău vei prelua povara altcuiva.
 • O cămilă moartă visează la obstacole serioase pe drum pe care nu ești destinat să le faci față, cel puțin nu încă. Cu toate acestea, dacă l-ai ucis singur, așteaptă-te la o distracție distractivă într-o companie plăcută.
 • Dacă au fost supraîncărcați cu lucruri, vei fi în sfârșit răsplătit pentru eforturile tale, pe care le-ai așteptat.
 • Ai cumpărat aceste animale? Trebuie să faci o afacere bună sau să primești o sumă mare de bani, poate o moștenire la care absolut nu te puteai aștepta.

Conform cărții de vis pentru întreaga familie

 • Ai visat o cămilă cu o singură cocoașă? Așteptați-vă la o serie de necazuri cărora le veți putea face față și, în plus, obțineți profit datorită acestui lucru. Cu toate acestea, dacă un astfel de vis are loc miercuri seara, atunci va trebui să-ți folosești toată mintea, ingeniozitatea și flexibilitatea de gândire pentru a nu strica relația cu superiorii tăi. Dacă de sâmbătă până duminică – ai nevoie de ajutorul prietenilor pentru a putea rezolva totul.
 • Dacă animalul avea o culoare ciudată, neobișnuită, pregătiți-vă să vă întâlniți cu vechii prieteni.
 • Pentru bărbații necăsătoriți, corabia deșertului prezice o întâlnire cu o femeie care îi poate lua locul lângă tine ca partener de viață în viitor. Cu toate acestea, dacă cămila era neagră, atunci legătura nu va fi încă foarte lungă, cu toate acestea, vă va oferi o mulțime de emoții plăcute.
 • Dublu-cocoșă – norocul strălucește asupra ta în fiecare întreprindere, în toate treburile tale. În timpul în care va fi alături de tine, vei putea să-ți îmbunătățești situația financiară și să câștigi ferm un loc pe scara carierei. Totuși, dacă acest animal a mâncat spini, succesul tău va fi umbrit de evenimente neplăcute. Cu toate acestea, dacă ați avut un vis despre spini vineri seara, este puțin probabil să devină realitate.

Conform cărții de vis a lui Freud

Cămila este un animal incredibil de rezistent, care poate merge mile în deșert fără mâncare sau apă fără să obosească. Prin urmare, visul în care apare indică întâlnirea ta iminentă cu un partener care are o mare energie sexuală și neobosit. Sexul neașteptat, ocazional și energic te așteaptă dacă în vis ai călărit acest animal.

Conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

 • Veți întâlni o fată sau o femeie incredibil de frumoasă.
 • Și dacă într-un vis ai călărit o cămilă, atunci cu această fată vei avea și o seară plăcută.
 • Cumpărarea sau vânzarea de animale cocoșate prefigurează treburi care nu vor aduce emoții negative, ci vor aduce doar plăcere.

Conform cărții de vis a lui Esop

 • Nava deșertului, purtând un fel de povară, te personifică ca un om harnic căruia îi este greu să refuze pe cineva, așa că cei din jurul tău, profitând de bunătatea și smerenia ta, te încarcă cu propriile responsabilități.
 • Dacă animalul a galopat prin deșert ca un cal, în loc să meargă calm, asta îți sugerează că rivalitatea ta cu un adversar care este mai puternic decât tine arată pur și simplu ridicolă și nu vei ajunge nicăieri. Cu toate acestea, dacă ai călărit singur, atunci ai șanse reale de a câștiga.
 • Te-a scuipat cămila? Pregătește-te pentru munca grea, pe care o vei face, dar numai cu mare efort, iar asta nu va aduce nicio satisfacție sau mare profit.
 • În cercul tău de cunoștințe, există o mulțime de oameni harnici, muncitori, care depun toate eforturile pentru a realiza ceea ce își doresc, dacă ai norocul să vezi mai multe animale cocoșate în vis.

Văzând o cămilă în vis

Cămila este întruchiparea sârguinței și a puterii mari. Prin urmare, apariția lui în vise este cel mai adesea asociată cu afacerile tale. Această imagine poate indica faptul că totul va ieși bine pentru tine sau te va avertiza că ar trebui să te aștepți la o captură de la cei nedoritori. În articol vom oferi părerile mai multor interpreți populari care determină ce înseamnă visele. a vedea o cămilă în vis.

Subconştient

La nivel subconștient, animalul este asociat cu munca grea și rezistența. Așa că fiți atenți la cum arăta. Dacă artiodactilul a fost epuizat și a avut dificultăți în deplasarea prin deșert, acest lucru poate indica epuizarea extremă a puterii tale fizice sau emoționale. Poate că muncești din greu și ai nevoie de o pauză lungă de la sarcinile de zi cu zi.

Dacă cămila părea sănătoasă și plină de forță, atunci ești la vârful abilităților tale. Acum totul este ușor pentru tine, așa că încearcă să profiti de moment. Nu-ți fie frică să faci ceea ce ai plănuit de mult timp.

Carte de vis popular

Potrivit interpretului clasic, această imagine va avea în majoritatea cazurilor un sens pozitiv. Dar totul depinde de detaliile visului tău:

 • o cămilă în vis prezice schimbări bune, posibile călătorii în țări noi. El spune că vei realiza totul datorită propriei tale lucrări și rezistență;
 • a visat că a avut o cocoașă – în curând vei uita de dificultățile pe care le-ai întâlnit în ultima vreme. Două cocoașe – un simbol că îți vei îmbunătăți situația financiară, iar norocul te va însoți în toate;
 • haina lui era de o culoare sau o colorare neobișnuită – faceți cunoștință cu o persoană pe care nu ați văzut-o de mult;
 • un cap de cămilă visează – un simbol al necazurilor iminente, al oricărei tulburări a minții și al comiterii de fapte rele;
 • mâncați carne de cămilă – la boală;
 • plimbare – poți înțelege ceva important;
 • Am visat o rulotă întreagă care se mișcă la orizont – așteptați-vă la o distracție plictisitoare, tristețe din cauza problemelor de relație;
 • animalul scuipă – ferește-te de proiectele riscante, deoarece poți pierde o sumă mare;
 • Am visat că avea o mulțime de bagaje pe el – conta pe un noroc extraordinar.

Citeste mai mult:  De ce să visezi un șarpe alb care mușcă

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit psihanalistului, imaginea pe care o vede întruchipează rezistența și neoboseala. Mai mult, Freud le-a atribuit confortului patului. Prin urmare, dacă ați avut un vis cu participarea lui, acest lucru poate indica dorința dvs. de a intra într-o relație cu un partener neobosit.

În plus, visul avertizează că poți face o prostie. Cert este că acum intimitatea nu te mulțumește sau este complet absentă. Din cauza sentimentului de nemulțumire, riști să te arunci în serios. Dar încearcă să nu cazi în brațele unei persoane care nu va fi interesată de tine. Altfel, nu vei obține ceea ce îți dorești. În plus, există riscul de a contracta boli intime.

Este un vis că animalul poartă obiecte grele sau oameni – un simbol că vei avea în curând o experiență sexuală cu un partener rezistent și pasionat. Totuși, nu te grăbi să te bucuri. S-ar putea să fii mulțumit, dar cufundă-te în gânduri triste. Vei decide că tu însuți nu corespundi partenerului tău. Vorbește despre stima de sine scăzută.

Dacă ai visat că călărești pe spate, simți de fapt dorința de a-ți domina partenerul în timpul intimității. Spune-i despre asta – poate că nu va deranja.

Sonnik Miller

Miller a interpretat în felul său despre ce vorbea să vezi o cămilă în vis și ce înseamnă asta acest simbol. Doar vizionarea artiodactililor este o imagine pozitivă. El spune că, în lumea reală, vei putea depăși greutățile cu care te-ai confruntat în ultima vreme. În curând situația se va îmbunătăți.

Am visat că ești proprietarul unui animal – în realitate, contează pe succes și noroc în toate eforturile tale. Este un vis că o rulotă întreagă se deplasează prin deșert – un semn că vei primi ajutorul necesar. Cel mai probabil, sprijinul va veni în ultimul moment, când nu vei mai conta pe nimic.

Dream Vanga

În viziunea clarvăzătorului, o cămilă albă este personificarea faptelor tale care nu sunt cele mai bune. Uneori, un vis înseamnă că vă însușiți ceea ce nu vă aparține, dar nu experimentați plăcere din aceasta. Cu toate acestea, simbolul are și semnificații pozitive:

 • a visat că animalul însuși se apropie de tine – în realitate nu vei cunoaște probleme de sănătate;
 • haina lui era murdară – ferește-te de eventualele complicații. Lucrurile nu vor merge așa cum ați plănuit;
 • visând că artiodactilul încearcă să-ți vorbească – vei cocheta cu cineva. Este posibil ca între tine și interlocutor să apară o relație;
 • îl prinzi este un avertisment. Nu te implica în aventuri dubioase. Există un risc mare ca escrocii să vă înșele sau să joace neplăcut;
 • Am visat că prietenul tău stă în apropiere – un semn bun. El spune că îți vei îmbunătăți bunăstarea materială, vei scăpa de boli grave sau vei obține o promovare.

Interpretarea viselor lui Loff

Loff a spus că a vedea un cap de cămilă într-un vis este un simbol că muncești prea mult. Vă supraîncărcați cu sarcini grele, dar uitați să găsiți timp pentru odihnă. Cu toate acestea, rezistența și neoboseala voastră vă permit să găsiți o ieșire în cele mai dificile situații.

Încercând să scapi cumva de capul tău – în realitate îți ierți rivalii și chiar le faci concesii. Să-ți iei capul în mâini – de fapt, au apărut dificultăți în afaceri. Poate că nu ați găsit încă o cale de ieșire, dar ajutorul prietenilor vă va permite să scăpați de dificultăți.

Vis Aesop

În acest interpret, imaginea are sensul de neobosit, dar și de smerenie:

 • părea că animalul duce ceva – de fapt, ești obișnuit să muncești din greu. În plus, nu știi cum să-i refuzi pe alții, pe care îi folosesc adesea în scopuri egoiste. Adesea vi se oferă proiecte dificile și ingrat;
 • într-un vis, tragi ciocolata la un artiodactil și o mănâncă – în realitate invidiezi pe cineva apropiat. Persoana a primit ceea ce nu ai visat niciodată. Dar scapă de gândurile rele – ele nu te vor duce la bine;
 • galopând prin deșert – nu-ți vei putea învinge adversarul. Dacă tu însuți ești pe spatele lui, inamicul va fi învins;
 • te-au scuipat – vei fi angajat în muncă neplăcută și dificilă, care în viitor nu va aduce nici profit, nici bucurie;
 • Am visat la mai multe cămile deodată – în mediul tău imediat există o mulțime de oameni încăpățânați și cu voință puternică, care merg rapid pe calea succesului.

Veche carte de vis persană

Dacă călăriți, atunci, potrivit acestui interpret, în viața reală trebuie să vă pregătiți pentru călătorie. Ai visat la un animal agresiv – în realitate vei sărbători victoria asupra inamicului. Este un vis pe care îl pierzi în timpul unei călătorii – vor exista dificultăți serioase cărora este puțin probabil să le poți face față.

Părea că te urmărește un artiodactil – se va întâmpla ceva care te-ar supăra. Tragi de el – vei fi în conflict cu colegii. A lupta cu el este un adevărat scandal. Dacă sângerează, vei pierde din valoare materială. Creșterea animalelor care vă aparțin – puteți fi promovat în serviciu și vi se oferă un spor.