Constelația de interpretare a viselor Ursa Major

Interpretarea visului urs mare

Publicat de admin la 15.10.2018

Dacă visezi o Constelație și vrei să știi la ce visează Constelația, atunci mai întâi de toate trebuie să te referi la semnificația cuvântului Constelație:

(înaltă) legătură (celebrități, talente) S. nume. S. talente.

Una dintre cele 88 de secțiuni în care este împărțit cerul înstelat pentru ușurința orientării și desemnării stelelor (specială); un grup separat de stele Bright s.

CONSTELAȚII – zone ale cerului înstelat, alocate pentru comoditatea orientării în sfera cerească și a desemnării stelelor. Întregul cer este împărțit în 88 de constelații, ele poartă numele eroilor mitici (de exemplu, Hercule, Perseus), animale (Leu, Girafa), obiecte (Balanta, Lyra), etc. Uneori un grup de stele cu un nume diferit din numele constelației se distinge în constelații , – asterism (de exemplu, Bucket în constelația M. Ursa). Cele mai strălucitoare stele din constelație sunt indicate prin litere grecești (?, ?, ? …, de obicei în ordinea descrescătoare a luminozității) cu adăugarea numelui constelației (de exemplu, ? Aurigae), cele mai puțin strălucitoare – prin Litere și cifre latine.

Care este visul Constelației din cartea de vis

Granițele constelațiilor sunt, de regulă, de-a lungul paralelelor cerești și cercurilor de declinare.

Constelație – interpretarea somnului

Constelația visează – vă așteaptă schimbări în viața personală. Într-un vis, Constelația înseamnă că în curând o persoană va apărea în viața ta, o conexiune cu care îți va aduce multe minute fericite și îți va umple viața cu un nou sens.

Pentru o femeie, un vis în care este prezentă Constelația înseamnă că i se va acorda semne clare de atenție. Pentru un bărbat, asta înseamnă că va întâlni în curând o fată care va fi o gospodină bună, capabilă să creeze confort în casă.

Dacă oamenii sunt prezenți într-un vis în care Constelația visează, atunci poate că în curând vei participa la o sărbătoare de nuntă sau la o petrecere de aniversare magnifică. Dacă Constelația visează cu animale, atunci ți se promite o întâlnire cu un vechi prieten sau prietenă.

Dragi vizitatori ai site-ului nostru de carte de vis, pentru toți cei pe care îi oferim interpretare online gratuită a viselor pe bază individuală. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți descrii visul cât mai detaliat posibil în formularul de mai jos. Nu uitați să indicați cele mai mici detalii ale visului – interpretarea detaliată și exactă a ceea ce visează Constelația depinde de ele. Este obligatoriu să indicați numele dumneavoastră și adresa de e-mail, la care vom trimite interpretarea (E-mail-ul dumneavoastră nu este folosit nicăieri și nu este afișat pe site). Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Creați o cerere pentru o interpretare gratuită a somnului!

0-K Sensul visului despre Constelație De ce visează Constelația

CARTEA DE VIS A LUI JUNO

Fără nicio exagerare, putem spune că serviciul nostru exclusiv de interpretare a viselor Juno – din peste 75 de cărți de vis – este în prezent cea mai mare carte de vis din Runet. Din octombrie 2008 până în prezent, include cel mai mare număr de interpretări ale viselor din toate simbolurile și imaginile din diferite cărți de vis – atât populare, cât și scrise de diverși autori, inclusiv interpreți de vise cunoscuți și cei care sunt încă puțin cunoscuți, dar nu mai puțin talentați și demni de remarcat autori.

Am selectat cu atenție cele mai bune surse pentru dvs. și le-am combinat pe toate pe un singur site, astfel încât utilizarea serviciului nostru este atât convenabilă, cât și cea mai informativă. Aici puteți găsi răspunsuri la toate întrebările despre interpretarea viselor, aflați semnificația somnului pe orice subiect citind zeci de interpretări ale simbolurilor pe care le-ați visat și alegând dintre ele pe cea care vă „agăță” cel mai mult – ca o regulă, acesta este răspunsul la întrebare – ceea ce înseamnă un vis pe care l-ai avut personal și în special în acel moment.

Constelație conform cărții de vis

Pentru o claritate și mai completă în interpretarea visului dvs., dacă este nevoie, pe lângă cartea de vis, puteți utiliza informațiile suplimentare din secțiunea Juno – Articole despre interpretarea viselor, unde veți găsi o mulțime de lucruri interesante. și articole utile despre cum să aflați semnificația unui vis, în ce zile aveți vise profetice, cum să lucrați cu un vis etc. de exemplu, vei fi interesat să știi că cele mai vii și memorabile vise sunt visate pe luna plină, moment în care se visează mult mai multe vise. Visele de pe luna în descreștere reflectă stările tale psihologice și ajută la introspecție. Ceea ce a fost visat pe luna în creștere necesită implementare în realitate – acordați o atenție deosebită acestui lucru. Veți afla care zile ale săptămânii și zilele lunare sunt goale și care sunt vise profetice. De exemplu, se crede că ceea ce a fost visat la 3, 4, 7, 8, 12 etc. zilele lunare se adeveresc, iar pe 29, 1, 2 etc. – aproape nimic). Visele importante sunt visate în date ale lunii, cum ar fi 1,3, 4, XNUMX etc. Amintiți-vă, de asemenea, că visele din timpul zilei sunt aproape întotdeauna goale. Doar cele de noapte contează, mai ales cele care au fost visate dimineața.

Interpretarea noastră a viselor lui Juno este gratuită și prezentată într-o formă convenabilă și frumoasă, împărțită în paragrafe și subtitluri dedicate interpretării viselor anumitor autori sau naționalități, astfel încât să poată fi folosită cel mai ușor și confortabil. Utilizarea serviciului este simplă și anume:

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE A CARTEI DE VIS

Căutarea cuvintelor în serviciul online Interpretarea viselor Juno se poate face atât în ​​ordine alfabetică, cât și prin specificarea unui cuvânt de căutare. În cazul unei căutări alfabetice, selectați litera dorită și din lista care apare, cuvântul care vă interesează.

Când căutați după cuvântul introdus, respectați următoarele reguli:

 • Cuvântul trebuie să conțină numai litere rusești. Toate celelalte caractere vor fi ignorate.
 • Cuvântul căutat trebuie să conțină cel puțin 2 litere.
 • Este permis un singur cuvânt de căutare.
 • În cazul unei căutări avansate, vor fi afișate toate cuvintele care conțin combinațiile de litere introduse. De exemplu, cu o căutare avansată a cuvântului „ceai”, programul va oferi o interpretare a cuvintelor „TEA” și „OCCENT”.
 • Nu contează cazul literelor introduse. De exemplu, introducerea cuvintelor „mână”, „mână”, „mână” și „mână” va da același rezultat de căutare.

Citeste mai mult:  De ce visezi mult la pui vii

În colecția serviciului nostru există mai mult de 75 de cărți de vis, multe dintre care doar noi le avem, există surse atât de cunoscute și populare precum cartea de vis a lui Miller (cea mai completă și, de fapt, prima dintre interpretările viselor din lumea), cartea de vis a lui Vanga (numele ei vorbește de la sine), cartea de vis a lui Nostradamus (un astrolog și predictor cu o reputație mondială), cartea de vis a lui Freud (poate cel mai faimos psiholog din lume), precum și interpretarea viselor diferitelor popoare (rusă, franceză veche, rusă veche, slavă, maya, indieni, țigani, egiptene, estice, chineze ale împăratului galben, cărți de vis asiriene), precum și cărți de vis ale autorului de diferite naționalități: islamică Ibn Sirin, Zhou Gong chinezesc, Taflisi persan vechi, cărțile de vis italiene ale lui Meneghetti și Roberti, Sivananda vedica, Zadkiel engleză. Serviciul include surse excelente de interpretare a viselor precum cartea de vis americană absolut uimitoare a celebrei scriitoare Denise Lynn (la recomandarea junona.pro – cea mai bună), cartea de vis nobilă rusă a lui Grishina, Tsvetkov, Loff, Ivanov, Esop, Veles, Hasse, Pitagora (numerologic), medieval Daniel, Cleopatra, Solomon, Zadeki, Azar, precum și cele moderne universale, feminine, masculine, lunare, spirituale, culinare, dragoste, basm pentru copii, fraze mitologice, ezoterice, înaripate , simboluri, semne populare, stări psihologice în oglindă, interpret de vis, carte de vis – carte de autoinstruire, carte de vis de sănătate, trecut și viitor, psihologic, psihanalitic și multe altele. După cum puteți vedea, gama de interpretări este foarte largă și fiecare va găsi pentru sine exact sensul somnului pe care îl căuta.

Tema dragostei și a relațiilor personale este reprezentată pe scară largă în cartea de vis, dar și alte subiecte au o acoperire detaliată. Vise placute!

2008-2018 © Interpretarea viselor pe Juno sunt prezentate doar în scop informativ. Toate drepturile rezervate. Copierea este interzisă.

De ce visează constelația

Constelație conform cărții de vis a lui Hasse

Constellation to see – vei găsi soluția potrivită.

Constelație conform cărții de vis de familie

Constellation – În curând prietenii și cunoștințele tăi vor veni în mod neașteptat să te viziteze. Mai mult, oaspeții vor veni într-o companie imensă și zgomotoasă. Chiar dacă sosirea lor nu va fi o surpriză pentru tine, din moment ce visul te va avertiza, fă totuși o față surprinsă, pentru că invitații, pregătindu-se pentru această întâlnire, se așteptau tocmai la o astfel de reacție din partea ta. Cu cât sunt mai multe stele în constelația de vis, cu atât va fi mai mare numărul de invitați.

Constelație conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Constellation – o surpriză de la un străin; găsi.

Privind Carul Mare – visul tău prețuit nu se va împlini niciodată.

Constelație conform cărții de vis de primăvară

Constellation – spre uimire.

Constelație conform cărții de vis de vară

Constelație – spre noroc neașteptat.

Constelație conform cărții de vis de toamnă

Constellation – se va face o achiziție cu succes.

Constelație conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Constellation – Vedeți – găsiți soluția potrivită

Constelație conform cărții de vis a lui Azar

constelație – fericire în joc

Constelație conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat la o Constelație – Cumpărare bună. Imaginează-ți că stelele constelației ard atât de strălucitoare încât este chiar dureros să le privești.

Constelație conform cărții de vis englezești

Ce înseamnă Constelațiile într-un vis – În zorii omenirii, oamenii credeau că au văzut desene pe cer și au populat cerurile cu zeități și eroi. Cunoaștem încă multe dintre constelații după numele și formele lor străvechi și majoritatea oamenilor pot recunoaște cel puțin câteva modele de stele, cum ar fi Orion vânătorul sau Crucea de Sud. Schimbările în pozițiile constelațiilor au fost folosite ca ghiduri de marinari, vânători și urmăritori de secole. Despre ce este visul: Ce constelații ai văzut – desene tradiționale de stele sau mintea ta și-a creat propria ta? Ți-ai comunicat cerului visele și speranțele și, dacă da, ce imagini și povești ai creat? Le poți folosi în viața de zi cu zi?

Constelație conform cărții mari de vis a lui Phoebe

Constellation – la achiziții de succes, achiziționarea de proprietate pentru casă. Imaginează-ți cerul nopții. Are stele foarte strălucitoare, aparent apropiate. Vedeți contururile oricărei constelații pe care o cunoașteți. Strălucește și mai puternic decât alte stele. Admiri această constelație și ți se pare că stelele sunt vii, îți fac cu ochiul, de parcă ar vrea să-ți spună vești bune, vesele. Mulțumește stelelor pentru asta și spune-ți că știi sigur: asta e bine.

Constelație conform cărții de vis pentru femei

În curând, prietenii și cunoștințele tăi vor veni în mod neașteptat să te viziteze. Mai mult, oaspeții vor veni într-o companie imensă și zgomotoasă. Chiar dacă sosirea lor nu va fi o surpriză pentru tine, din moment ce visul te va avertiza, fă totuși o față surprinsă, pentru că invitații, pregătindu-se pentru această întâlnire, se așteptau tocmai la o astfel de reacție din partea ta.

Cu cât sunt mai multe stele în constelația de vis, cu atât va fi mai mare numărul de invitați.

Constelație conform cărții de vis pentru întreaga familie

Constellation – în curând prietenii și cunoștințele tăi vor veni în mod neașteptat să te viziteze. Mai mult, oaspeții vor veni într-o companie imensă și zgomotoasă. Chiar dacă sosirea lor nu va fi o surpriză pentru tine, din moment ce visul te va avertiza, fă totuși o față surprinsă, pentru că invitații, pregătindu-se pentru această întâlnire, se așteptau tocmai la o astfel de reacție din partea ta. Cu cât sunt mai multe stele în constelația de vis, cu atât va fi mai mare numărul de invitați.

Constelație conform cărții de vis pentru copii

Constelație – prin contururile sale poți determina locația stelelor în raport cu tine. Dacă constelația are o formă clară, poți trage anumite concluzii despre următoarea ta viață.

Dacă în constelație predomină colțurile ascuțite, înseamnă că vei deveni în curând un lider.

Dacă stelele sunt situate în unghiuri apropiate de dreapta, atunci totul în viața ta este foarte solid și definit.

Dacă predomină liniile rotunjite netede, vrei să atingi perfecțiunea și simți nevoia de liniște sufletească.

Dacă există atât de multe stele încât nu poți spune în ce secvență și în ce raport sunt localizate, înseamnă că se vor întâmpla o mulțime de lucruri noi în viața ta despre care încă nu știi.

Citeste mai mult:  De ce visezi la pește congelat

De ce visează constelația

De ce visează constelația? Într-un vis, acesta este un semn de schimbări serioase, dar mai adesea favorabile. Totul depinde de ce fel de figură au format stelele. Interpretarea viselor și variațiile specifice ale complotului viselor vă vor ajuta să găsiți interpretarea potrivită.

Opinie carte de vis a lui D. și N. Winters

Această carte de vis crede că constelația pe care ai avut șansa să o vezi într-un vis deasupra capului tău reflectă visele tale personale. Viziunea cere să nu fii împrăștiat peste fleacuri și să te concentrezi pe un singur lucru.

De ce visezi la o constelație slabă? Din păcate, visele nu se vor împlini și necazurile vor prinde viață. Acest lucru este avertizat și de constelația, formată din lumini purpurie. Cartea de vis vă sfătuiește să abandonați fanteziile inutile și să vă ocupați de probleme reale.

Dacă ai visat că o stea a izbucnit în constelație sau chiar a căzut, atunci în realitate va avea loc un eveniment cu adevărat semnificativ. În plus, poate fi atât bun, cât și rău. Acest factor depinde în întregime de atmosfera generală a intrigii de vis.

Ți s-a întâmplat să observi mișcarea constelațiilor pe cer într-un vis? Un eveniment de anvergură globală, care este important nu doar pentru un individ, ci pentru întreaga lume, se apropie sau, dimpotrivă, se îndepărtează de tine.

Dacă ai visat că plutești în spațiu printre constelații, atunci norocul rar ți-ar zâmbi. Acesta este un semn de angajamente îndrăznețe și de realizare a viselor nerealiste. Dar amintiți-vă că toate acestea s-ar putea să nu se întâmple imediat, ci treptat.

Descifrarea cărții de vis pentru întreaga familie

Dacă ai visat la un fel de constelație, atunci cartea de vis este sigură că oaspeții neaștepți vor veni în casa ta în realitate. Și nu o singură persoană, ci întreaga companie va apărea. Deși aceasta va fi o surpriză uriașă pentru tine, petrecerea va fi excelentă, pentru că cu siguranță vei fi pregătită pentru ea. Numărul de invitați va ajuta la determinarea numărului de stele din constelație.

Interpretarea somnului conform altor cărți de vis

Interpretarea viselor G. Ivanov susține că constelația dintr-un vis marchează o surpriză pe care ți-o va prezenta un străin. Aceeași imagine indică descoperirea a ceva valoros, dar nu neapărat a unui obiect material.

Interpretarea viselor zilelor de naștere consideră că constelația poate visa la noroc neașteptat, la o achiziție mult așteptată sau la o mare uimire. Interpretarea viselor Jose Sunt sigur: după o astfel de viziune, vei face cea mai corectă alegere sau vei găsi o soluție la o problemă complexă.

Într-un vis, constelația Ursa Major, Ursa Minor

Ai visat la constelația Ursa Mică? Ceea ce visezi nu se va împlini niciodată. Un urs mare într-un vis are un sens mai pozitiv. Foarte curând vei putea să-ți arăți cele mai bune calități decât să câștigi respectul superiorilor și colegilor tăi. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că veți primi imediat o promoție. Acesta este doar un pas înainte.

De ce visezi la constelațiile zodiacului

Constelațiile zodiacale avertizează că ar trebui să cunoști viitorul prin divinație sau practici magice. În plus, aceasta este o indicație aproximativă a timpului împlinirii unei predicții de vis.

De ce altfel visează constelațiile zodiacului? Probabil că vrei să știi ceva mai mult despre existența pământească. Nu te limita la stereotipurile existente: este timpul să le distrugi complet.

Într-un vis, constelațiile zodiacale indică o relație cu o anumită persoană. De asemenea, ei recomandă dezvoltarea anumitor calități inerente acestor semne.

Constelații într-un vis – exemple specifice

Puteți înțelege la ce visează cutare sau cutare constelație prin particularitățile locației stelelor și figurile pe care le formează.

 • contururi clare – claritatea situației, viitorul
 • vag – incertitudine, nebuloasă
 • constelație cu colțuri ascuțite – conducere
 • cu linii drepte – stabilitate, certitudine
 • cu linii rotunjite – nevoia de armonie, liniște sufletească
 • constelație neobișnuită, necunoscută – schimbări, situații neprevăzute
 • toate constelațiile zodiacale – interes, curiozitate
 • gemeni – adaptabilitate
 • cântare – dualitate, intuiție, dreptate
 • Vărsător – nevoia de planificare, previziune
 • Fecioară – conservatorism, critică, analiză
 • Capricorn – ambiție, sfera materială a vieții
 • leu – activitate, intenție
 • Berbec – leadership, inovație
 • cancerul este o vatră de familie, sentimente
 • pește – distragere a atenției, noblețe, cunoaștere
 • Scorpion – voință puternică, hotărâre, autocontrol
 • Săgetător – frică, moliciune
 • taur – perseverență, perseverență
 • calea lactee – fericire, noroc, cunoaștere
 • caută constelații – mult noroc în joc
 • găsi calea corectă
 • vezi câteva – știri
 • după-amiaza – patronaj serios, posibil nepământesc
 • noaptea – găsiți o cale de ieșire

De ce visezi că într-un vis urmărești constelațiile printr-un telescop? Sunteți destinat unei căutări lungi și călătorii lungi, care vor fi asociate cu aruncări mentale și dificultăți financiare minore.

Care este visul Constelației din cartea de vis

Am visat la o constelație – în curând te așteaptă succes și noroc. Constelațiile de pe cerul nopții promit sănătate și evenimente fericite. Am văzut o mulțime de stele strălucitoare strălucind noaptea – vei reuși, dar dacă constelațiile s-au estompat – greutățile vor înlocui bucuria.

Admiră constelațiile de pe tavanul dormitorului – în viața de familie vor fi probleme care vor trebui rezolvate împreună cu soțul tău. Au zburat în spațiu prin stele și constelații – o reflectare a îndoielilor trăite cu privire la capacitatea de a îndeplini munca care ți-a fost încredințată.

Crede în forțele tale, ai suficiente resurse pentru a-ți îndeplini planul. Norocul îți va acorda în sfârșit atenție, oferindu-ți un timp incredibil de bunăstare și noroc

Când ai visat la constelație?

S-a mai întâmplat acest vis?

Ce culori au predominat în visul tău?

Cât de des ai vise?

Ați avut vreodată vise profetice?

Bună, numele meu este Tatyana Miller!

Sunt angajat profesional în interpretarea viselor și vă voi ajuta să aflați la ce visează Constelația într-un vis, trebuie doar să scrieți visul în formularul de mai jos și vă voi explica ce înseamnă dacă ați văzut acest simbol într-un vis. Incearca-l!

Visul tău este salvat. Pentru ca eu să încep să lucrez la visul trimis, trebuie să selectați tipul de interpretare. Transcriptul final al visului va fi trimis la adresa de e-mail specificată:

Citeste mai mult:  Care este visul unei verișoare însărcinate

Postarea unei întrebări în ordine

Nicio garanție a unui răspuns

Răspundeți în 24 de ore

Garanția de interpretare de bază

Răspundeți în 6-12 ore

Analiză completă garantată a somnului dumneavoastră

Am visat la constelația Ursa Major

De ce visează constelația Ursa Major? În realitate, vei avea succes în afaceri și noroc în orice domeniu al vieții. Tot ceea ce nu întreprindeți va aduce profit sau beneficii de altă natură. În viață va apărea o dungă albă care va dura mult timp.

Profită de această oportunitate pentru a profita la maximum de ea. Încearcă să faci cât mai multe posibilități cât timp norocul este de partea ta. Nu uita de cazurile vechi care așteaptă participarea ta directă.

Văzând constelația Ursa Mică într-un vis

Constelația Ursa Mică visează – în realitate te așteaptă lucruri mărunte plăcute, evenimente nesemnificative care îți pot umple viața cu mici momente de bucurie.

Nu vă așteptați la ceva grandios și la scară largă, știți să obțineți plăcere și emoții pozitive din ceea ce este disponibil în acest moment. Chiar și în lucrurile care îți sunt familiare, poți găsi frumusețea, poți învăța să o vezi și să fii fericit!

De ce visează multe constelații

Un vis despre un număr mare de constelații promite multe evenimente noi. Ceea ce s-a întâmplat va lăsa o amprentă notabilă în viața ta, te va face să arunci o privire nouă asupra lucrurilor familiare, să schimbi viziunea existentă asupra lumii.

Nu refuza ocazia de a învăța ceva nou, atinge ceea ce îți dorești și împlinește-ți visele prețuite. Determinarea ta te va ajuta să-ți realizezi planurile, în ciuda faptului că scenariul pentru implementarea lor va fi diferit.

Visând stele căzătoare și constelații

Cartea de vis a Oracolului descrie constelațiile și stelele căzătoare ca un prevestitor al debutului unor evenimente triste și triste. Ceea ce s-a întâmplat te va tulbura mult timp, te va face să te gândești la sensul vieții și la propriul tău loc în această lume. Vei fi confuz.

Aruncă gândurile triste deoparte, încearcă să recâștige controlul asupra situației. Cu efortul cuvenit, vei putea reveni totul la normal, stabilind echilibrul și stabilitatea de odinioară.

Văzând constelația Pești într-un vis

Am visat la constelația Pești – în viața reală preferați să mergeți cu fluxul, dar acest lucru nu aduce rezultate tangibile. Viața ta este plină de evenimente, cursul cărora nu ești în stare să-l influențezi, ceea ce provoacă eșec.

Este nevoie de o acțiune decisivă pentru a schimba situația. Fii mai activ în afaceri, apără-ți propriile interese și nu fii de acord cu opinia tuturor celor care doresc să profite de tine.

Visând la constelația Scorpion

A vedea constelația Scorpion într-un vis este o întorsătură neașteptată a evenimentelor care te va supăra la început, dar apoi îți vei putea găsi folos în ea. Lucrurile se vor îmbunătăți treptat, dâra albă va reveni la viață.

Nu dispera si nu renunta la primele dificultati. Adună-ți puterile și luptă împotriva circumstanțelor, cu siguranță vei putea face față oricăror necazuri. Dacă aveți nevoie de ajutor, cereți ajutor celor dragi.

Capacitatea de a interpreta visele este un dar valoros, pentru că uneori este în vis că conștiința ne oferă cele mai profunde și importante indicii.

Fara interpretare?

Sunt angajat profesional în interpretarea viselor și vă voi ajuta să aflați la ce visează Constelația într-un vis, trebuie doar să scrieți visul în formularul de mai jos și vă voi explica ce înseamnă dacă ați văzut acest simbol într-un vis. Incearca-l!

Cum funcționează?

Formulați ce și în ce circumstanțe ați văzut într-un vis.

Obțineți o interpretare a visului de la expertul nostru.

Folosește interpretarea în viața ta!

Visul tău este salvat. Pentru ca eu să încep să lucrez la visul trimis, trebuie să selectați tipul de interpretare. Transcriptul final al visului va fi trimis la adresa de e-mail specificată:

Postarea unei întrebări în ordine

Nicio garanție a unui răspuns

Răspundeți în 24 de ore

Garanția de interpretare de bază

Răspundeți în 6-12 ore

Analiză completă garantată a somnului dumneavoastră

Oportunitatea de a pune întrebări clarificatoare

Astăzi am visat la un cer albastru senin și pe el sunt multe constelații. Cel mai apropiat a fost Scorpionul și Balanța. Un alt leu. I-am văzut pentru prima dată în vis. În viața mea am văzut doar un urs pe cer. Chiar nu mi-o amintesc în visul meu. Dar stiu. Au fost multe constelații.

Și câțiva câini. Unul este al meu. Dar se pare că au fost uciși. Se auzi un țipăt. Și eram îngrijorat pentru ei. Nu-mi amintesc lacrimile.

Spune-mi te rog, cum pot interpreta acest vis?

Bună ziua, astăzi am avut un vis foarte uimitor, nu văzusem niciodată așa ceva, multe stele de pe cer erau foarte frumoase și erau două constelații de o frumusețe neobișnuită pe el.

Într-un vis, mă uit la cerul nopții și chiar în ochii mei văd o constelație strălucitoare cu contururi clare (constelația Bootes), iar frumoasele nave cu pânze sunt reflectate pe cer pe partea dreaptă și stângă a constelației (ca într-un spectacol cu ​​laser sau ca o reflexie holografică)

Visul a avut un vis duminică, în noaptea de 4 martie. Am avut un vis ciudat. Casa veche, adică camera din cămin, unde mi-am petrecut toată copilăria. Ma dau jos din pat si ies in balcon. Mă uit pe fereastră, ochii mei sunt ațintiți asupra numeroaselor stele și constelații de pe cerul nopții. Fiecare constelație avea propriile sale figuri. Dar o singură constelație mi-a rămas în memorie – figura unui elefant mare. Mai mult, unele stele s-au mișcat și au scânteit. Privind stelele, am simțit o adiere ușoară și mirosul de aer proaspăt. Apoi m-am uitat inapoi in camera in care dormea ​​mama si deodata am observat cum a trecut silueta unui barbat (mers pe bicicleta) la nivelul balconului. M-am uitat imediat peste balcon pentru a avea grijă de această siluetă și am simțit o oarecare emoție, apoi frică. Va rog sa interpretati acest vis.Va multumesc!

Așteptați-vă la un răspuns de la expertul nostru, pe principiul primul venit, primul servit în 2-3 zile (273 de întrebări în fața ta). Pentru a obține un răspuns mai rapid, utilizați Interpretarea de bază sau Consultarea personală avansată.