Ce înseamnă să săruți într-un vis

De ce visează – sărut

Un sărut într-un vis este un simbol destul de ambiguu. Adesea, acesta este un schimbător de viziune, care, în realitate, promite exact opusul. Pentru persoanele care sunt despărțite, el garantează o întâlnire rapidă. Pentru cei care sunt în apropiere – despărțire. De ce anume visezi că ai avut ocazia să te săruți?

Interpretarea celor mai faimoase cărți de vis

Părerile despre această viziune diferă adesea, iar cărțile de vis diferite oferă interpretări complet diferite. De exemplu:

 1. Cartea de vis pentru femei din Est crede că sărutul într-un vis este posibil înainte de a se despărți de această persoană anume. Și cu cât sărutul a fost mai pasional și mai fierbinte, cu atât va dura mai mult.
 2. Cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov avertizează: dacă ați sărutat o persoană de sex opus, atunci același lucru se va întâmpla în realitate. Dacă este al tău, atunci vei avea o boală cronică.
 3. Interpretarea viselor lui Martyn Zadeki după o astfel de viziune garantează reconcilierea cu inamicii. Fetele pot conta pe o căsătorie apropiată.
 4. Cartea de vis completă a Noii ere asociază un sărut cu câștigarea puterii. Sărutul noaptea înseamnă să împărtășești energie cu cineva.
 5. Interpretarea viselor Denise Lynn este sigură că sărutul înseamnă literalmente unire. Și nu numai cu alți oameni, ci și cu tine însuți. Este, de asemenea, un semn de căldură a sentimentelor.

De ce să visezi – să sărut o femeie, un bărbat

Dacă o femeie s-a sărutat într-un vis, atunci, în realitate, va întâlni un bărbat interesant care, după o cunoaștere apropiată, se va dovedi a fi un adevărat gigolo.

Un bărbat care sărută o doamnă înseamnă că trebuie să acorzi mai multă atenție sufletului tău pereche. S-a întâmplat să vezi cum se sărută alții? Ai grijă, vor încerca să te tragă într-o poveste foarte neplăcută.

Ce înseamnă să săruți o persoană familiară, necunoscută

Sărutat cu pasiune cu un prieten, deși nu ești într-o relație apropiată cu el? Astfel, visele și dorințele nerealizate apar în vise.

Într-un vis, ai săpat în buzele unui personaj complet necunoscut? Marcați-i toate caracteristicile, ele vă vor spune ce vă lipsește în viață. Dacă ai sărutat un străin și persoana iubită te-a prins, atunci pregătește-te pentru necazurile pe care le vor aranja prietenii imaginari.

Ai sărutat cu pasiune un străin sau un străin? Certează-te cu soțul tău pentru lucruri mărunte. Și cu cât aveau milă de altul, cu atât mai mult va dura cearta. Un sărut de la un străin promite o conexiune pe termen scurt sau o izbucnire ascuțită de emoții.

Într-un vis, sărută-ți cu iubitul tău bărbat, iubit, femeie, fată

În general, sărutul pasional noaptea cu cei dragi este rău. Acesta este un semn de separare și chiar o ruptură completă a relațiilor. Dar este bine ca un soț și o soție să se sărute cu pasiune. Acesta este un semn de armonie absolută, care va rămâne în orice circumstanțe.

Cel mai rău dintre toate, dacă ar fi trebuit să urmărești că o persoană dragă sărută pe altcineva. Aceasta înseamnă că așteptările tale cu privire la căsătoria cu el nu vor fi îndeplinite.

De ce visezi să săruți un fost iubit, iubită, soț

Poți să te săruți cu primul înainte de a comite un act dezonorant. Acesta este un simbol al nemulțumirii și nu numai în sens intim, ci în general în viață. Ai văzut cum un prieten sau un soț a sărutat un fost? Îi vei pierde respectul pentru lucrurile mărunte.

L-ai sărutat noaptea pe fostul tău soț? Faceți față ipocriziei și trădării. Adesea, un sărut într-un vis indică doar o legătură inextricabilă cu o persoană care a părăsit deja viața ta.

De ce să săruți o femeie cu o femeie, un bărbat cu un bărbat

Sărutul cu o persoană de același sex este posibil înainte de o dușmănie serioasă. Un astfel de complot este un semnal al unui hobby periculos. Dacă vei continua să-ți satisfaci pasiunile de bază, vei aștepta o adevărată tragedie.

Ai văzut vreodată bărbați sărutându-se? Pregătește-te pentru eșecuri și dezamăgiri masive. Femei? În lumea reală, va fi posibil să vă odihniți bine într-o companie plăcută.

Într-un vis, sărută morții, ca și cum ar fi în viață

Dacă ai visat că săruți morții, atunci în realitate va trebui să renunți la speranță. Încercați să renunțați la acțiunea decisivă pentru un timp, numai pacea și concentrarea vor ajuta la întoarcerea curentului.

Poți săruta morții ca și cum ar fi în viață înainte de o boală, o afacere secretă sau o aventură cu o persoană foarte faimoasă. Dacă aceasta este o persoană moartă apropiată, atunci în acest fel există un ultim rămas bun pe planul subtil.

Sărut în întuneric, în lumină, în secret, în public

De ce să visezi dacă te-ai sărutat în întuneric absolut? Pentru o vreme, te vei tăvăli într-o viață sălbatică și, eventual, îți vei schimba iubitul. Dacă acest lucru s-a întâmplat în lumină, atunci rămâneți credincios nu numai lui, ci și propriilor voastre idealuri.

Ai reușit să săruți pe cineva pe o alee întunecată? A primit bani solidi, dar i-a cheltuit inutil, încercând să câștigi favoarea cuiva.

Ți-ai sărutat în secret persoana iubită într-un vis? După o scurtă întâlnire, va trebui să pleci mult timp. Ai sărutat un tip sau o fată în fața altora? Pregătește-te pentru bârfe și bârfe la spate și fără prea multe motive.

Am visat cum se sărutau pe buze, pasional, fără limbă

Sărutat pe cineva cu pasiune? Intrați într-o poveste proastă sau obțineți o laudă binemeritată. Un sărut care suge poate simboliza, de asemenea, o boală, o despărțire lungă sau o ceartă. De asemenea, indică schimbul de energie și forță.

Daca dupa un sarut apare o raceala pe buze inseamna ca soarta te-a marcat. Durere? În realitate, obțineți scutire de obligațiile împovărătoare. Sărut fără limbă? Acesta este un semn de atenție, recunoștință, încurajare. Sărut pe frunte – pentru iertare, binecuvântare, pe obraz – pentru flirt ușor, știri.

Sărutul într-un vis – mai multe semnificații

Dacă în vise ai reușit să săruți o creatură intangibilă, atunci în realitate ești controlat sau protejat de o entitate invizibilă. Are un efect pozitiv asupra ta dacă arăta neatractiv și unul negativ dacă era invers. In afara de asta:

 • sărutul unui coleg este un semn de respect
 • director – subordonare
 • cu un prieten – înțelegere reciprocă, încredere absolută
 • cu o celebritate – arată trăsăturile de caracter inerente acestei persoane
 • cu necunoscutul – renunță la planul tău, schimbă-ți stilul de viață, găsește
 • cu un prieten – este în pericol
 • cu mama – dragoste, respect, succes în afaceri, sprijin
 • cu fratele – prietenie, bunăstare
 • cu sora – conflicte, eșecuri
 • cu un copil – fericire, succes în eforturi
 • cu un animal – pace, bucurie
 • cu un vampir – pierderea vitalității, energiei
 • cu o fată tânără – înșelăciune, seducție
 • cu o rudă – tristețe
 • cu un dușman – fă pace cu un prieten
 • cu o persoană vie – schimbări bune
 • cu morții – vei avea un secret
 • cu un bărbat frumos / frumusețe – bucurie, profit, surpriză
 • cu un ciudat – vești proaste, ai răbdare
 • sărutarea unui bărbat – trădare
 • femeie – scandal de familie
 • singur – căsătorie
 • te sărut – dragoste pasională

Citeste mai mult:  Care este visul unui copil pe moarte

Dacă ai visat că cineva îți urmărea în secret sărutările într-un vis din exterior, atunci în lumea reală ești foarte invidios și îți poți face rău.

Ce înseamnă sărutul într-un vis pentru bărbați și femei

Sărutul într-un vis este un semn al unui sentiment romantic tandru sau al unei curiozități ireprimabile. Tu însuți ești creatorul visului tău, iar dacă, cu cea mai tandră simpatie, lucrurile nu depășesc sărutările romantice, acesta este un indicator al timidității extreme.

Poate că visul arată că obiectul simpatiei nu este capabil să trezească senzualitatea în tine, relația ta este prea tandră și subtilă pentru a le tulbura cu pasiuni carnale. Totul se poate întâmpla într-un vis, sărutările cu oameni complet neaștepți și în situații ciudate sunt posibile. Luați în considerare de ce visați să vă sărutați într-un vis din cărțile de vis.

Valori cheie

Un sărut într-un vis înseamnă posibilitatea unei apropieri bruște și nu este văzut ca o predicție, ci ca o posibilitate ipotetică. În același timp, îți poți testa propria reacție, așa cum îți place.

 • Sărutând un lucru sau un obiect înseamnă că visezi la acest obiect și ai dori să-l dobândești, dar din anumite motive nu o faci. Încercați să obțineți ceea ce doriți, de preferință legal. Veți primi nu numai plăcere, ci și o amuletă excelentă. Chiar dacă este un dinozaur Lego.
 • Săruturile cu un soț sau cu un iubit obișnuit sunt rar visate. De ce, dacă în viața reală ai ocazia să săruți o persoană dragă cât îți place. Dacă visezi un sărut cu soțul tău înseamnă că ți-e dor de el, îți lipsește căldura și afecțiunea. Dificultăți în relații sunt posibile.
 • Văzând într-un vis cum se sărută alții – invidie, posibilitatea aventurii. Atenție, divertismentul inocent pe care îl începeți cu plictiseală se va transforma într-o avalanșă puternică care vă va absorbi complet și va începe să vă controleze acțiunile.
 • Ești sărutat de o persoană ale cărei motive nu îți sunt în totalitate clare. Poate că încearcă să se apropie de tine din motive egoiste sau urmărește obiective de carieră. În vis, glumești și te lași sărutat, distrându-te. Un astfel de vis ar trebui luat ca un avertisment și un avertisment de pericol.
 • Un sărut cu un străin, un străin – spre o surpriză curioasă.
 • Sărutările emoționante cu o cunoștință îndepărtată, un coleg, un agent de securitate înseamnă că te plictisești cu disperare și ești gata să vii cu aventuri pe capul tău. Încercați să preveniți o defecțiune și să organizați singur aventurile – mergeți în vacanță, la un perete de cățărare, într-o drumeție, într-un parc de trambuline. Cinematograful sau teatrul nu sunt potrivite în acest caz – trebuie să aruncați emoțiile și nu să obțineți altele noi.
 • Un sărut pasional cu un prieten – poate că ești cu adevărat aproape în spirit. Acesta nu este un motiv pentru a transforma imediat prieteniile în unele sexuale sau, dimpotrivă, pentru a fugi de comunicare. Fondul hormonal feminin este instabil și fluctuează în funcție de mulți factori. O ușoară ezitare nu trebuie confundată cu înclinații homosexuale. Sărut cu un prieten sau o prietenă pe obraz – pentru profit.
 • Sărutul cu un fost soț sau prieten într-un vis înseamnă că în acest moment nu ai găsit un înlocuitor demn și, uneori, sentimentele vechi pot deranja. Ceva rămas nespus, neterminat. Nu ești obligat să duci totul până la capăt, să-ți exprimi părerile sau, dimpotrivă, să te arunci într-o îmbrățișare. Dacă decizia este luată și este fermă, doar scutură-ți strigătele și mergi mai departe. Toată lumea are fantome ale trecutului, dar nu toată lumea trebuie să se întoarcă.
 • Apropierea într-un vis cu o persoană care vă place promite o dragoste uimitoare în realitate. Nu neapărat cu aceeași persoană.
 • Dacă într-un vis săruți ușor o oglindă și cochetezi cu propria ta reflexie, asta arată un nivel ridicat de narcisism. Poate că îți place foarte mult de tine și nu ai nevoie de nimeni altcineva. Dacă ți se potrivește, atunci de ce nu? dar în realitate, acest comportament nu este foarte confortabil, pentru că ceilalți cer reciprocitate și nu sunt gata să-ți ofere aceeași dragoste pe care ți-ai dori, fără un răspuns reciproc.

Interpretări ale autorităților

 • Cartea de vis a lui Veles susține că un sărut cu o persoană moartă promite bucurie și moștenire, profit. Un sărut cu un reprezentant de același sex înseamnă că vei întâlni intrigi. Feriți-vă de noile cunoștințe „ocazionale”.
 • Cartea de vis a lui Freud promite o cunoștință plăcută și incitantă pentru femei, dar ar trebui să fii atent la vânătorii de bani. Pentru bărbați, somnul servește ca un memento că le este dor de el și au nevoie de sprijinul lui.
 • Interpretarea visului rătăcitorului solicită teama de trădare, infidelitate. Poate exista o aventură amețitoare și nefericită cu o celebritate locală care sau care vă va întoarce complet capul.
 • Cartea de vis a lui Loff consideră sărutul într-un vis ca o dorință de a trezi sentimente. Dacă te uiți la îmbrățișările și săruturile blânde ale altor oameni, acorzi prea multă atenție celor din afară, în detrimentul propriei tale vieți. Un astfel de vis ar trebui să fie considerat ca un semnal de a merge la treaba ta, la propria ta viață. Ți se pare că în viața ta nu există nimic interesant tocmai din cauza atenției deosebite acordate celorlalți. Întoarceți-vă lumina reflectoarelor pentru că vă așteaptă o aventură captivantă și romantică.
 • Cartea de vis apostolică promite perspective bune pentru viitor.
 • Cartea de vis a lui Miller acordă atenție săruturilor în întuneric și le reproșează în avans visătorilor desfrânarea viitoare și comportamentul imoral. Miller susține că, dacă visezi la un sărut cu o persoană a cărei față nu o poți vedea, atunci ești sursa desfrânării. În secolul trecut a fost rău, pe vremea noastră este mai mult un compliment. Luați în considerare că Miller vă numește sexy.
 • Cartea de vis a lui Wangi spune că sărutul într-un vis este un semn de reconciliere, de rezolvare a conflictelor, de a face afaceri bune și de a lucra împreună.

Concluzie

Sărutul în vis, să-i vezi pe alți oameni sărutându-se este un semn de senzualitate, care lipsește în realitate. Dacă sunt suficiente sărutări în viață, visul arată că ți-ar plăcea mai mult, încearcă ceva nou. Poate că într-o relație nu există suficient sentiment sincer. În orice caz, sărutul în vis înseamnă bani, distracție, aventuri interesante și curioase, evenimente mici, dar plăcute.

Citeste mai mult:  De ce să visezi la o broască mare sau o broască râioasă

Ce înseamnă să săruți într-un vis

Acest vis înseamnă adesea unificarea și reconcilierea unei persoane cu cineva. Cu toate acestea, multe depind de ce fel de sărut a fost într-un vis.

La urma urmei, poate fi rămas bun, formal, pasional, senzual, prietenos și erotic.

Dacă a trebuit să săruți și să te bucuri de cineva într-un vis, atunci fii atent la cine este această persoană și dacă îți este familiară.

Important este și locul în care ai întâlnit o astfel de persoană. Asta visează să se sărute în vis în diferite situații.

Persoană străină sau familiară

Sărutul într-un vis cu cineva pe care îl cunoști înseamnă apariția subconștientă a simpatiei pentru el sau a acordului cu el în unele fapte și angajamente. Dacă, desigur, nu este un sărut neforțat, un sărut forțat care s-ar putea să nu-ți placă.

Dacă un bărbat necunoscut, dar atractiv, te sărută într-un vis, atunci un astfel de vis prezice bucurie neașteptată, succes cu sexul opus sau o întâlnire neașteptată cu persoana iubită. Atâta timp cât străinul este drăguț.

Cu toate acestea, pentru o fată tânără care nu a sărutat pe nimeni până acum, apariția într-un vis a multor bărbați care încep să o deranjeze, să-și manifeste interes, să se sărute, înseamnă dezvoltarea propriei senzualitate.

Cartea de vis nu interpretează astfel de vise fără ambiguitate, deoarece prin sărutări într-un vis, domnișoara începe să învețe să înțeleagă ce îi place și ce nu, ce fel de bărbat vrea să vadă lângă ea și cu cine ea. nici măcar nu se ține de mână.

Prin urmare, acest gen de poze de noapte sunt o reacție normală a unei tinere senzuale și sănătoase. Aceasta este o etapă importantă în formarea erotismului, a afecțiunii și a nevoii de iubire, care este importantă pentru orice persoană.

De ce să visezi să te săruți într-un vis cu un tip necunoscut, dar plăcut și frumos? Acest vis prezice fetelor o cunoștință plăcută, dragoste și bucurie, precum și plăcere, succes cu sexul opus. Dacă îți amintești fața, comportamentul, atunci cartea de vis interpretează sărutul lui ca un semn că vei reuși.

Cu toate acestea, un sărut rece, indiferent sau formal nu este de bun augur. Acest lucru poate indica faptul că persoana care îți place este complet indiferentă față de tine și poate face o impresie neplăcută.

Cel mai probabil, are deja o altă persoană, căreia îi acordă atenție, chiar dacă este încă doar în visele și visele sale.

Cu toate acestea, într-un vis, sărutul unei persoane strălucitoare și plăcute este un semn bun. El prezice că fata se va întâlni în curând, că va avea un nou iubit și va avea, de asemenea, succes cu băieții.

Acest vis este un vis de reciprocitate a sentimentelor, dacă un bărbat care te place este primul care sărută în vis. Un sărut lung și pasional într-un vis arată atracția fizică sau dezamăgirea unui partener dacă dai totul.

De asemenea, dacă persoana iubită nu te sărută doar într-un vis, atunci un astfel de vis înseamnă probleme sau că nu este încă pregătit să se îndrăgostească. Este posibil ca el să știe ce îi place sexului opus și să îl folosească cu pricepere.

De ce visezi să săruți cu pasiune un prieten pe buze? O fată nu ar trebui să se teamă de probleme și de o schimbare de orientare, deoarece un astfel de vis arată doar gradul de simpatie, afecțiune și încredere.

Un sărut lung într-un astfel de vis seamănă cu același lucru care se întâmplă în timpul unei întâlniri cu o persoană după o lungă separare. Prin urmare, un astfel de vis înseamnă prietenie, afecțiune și încredere și chiar dacă ai început să-ți săruți inamicul într-un vis sau o persoană cu care nu vorbești în viață.

Adesea îmbrățișarea și a fi alături de inamicul tău, dacă ai visat asta de mai multe ori la rând, prezice reconciliere și armonie, chiar dacă în realitate acest lucru nu se întâmplă curând.

Dacă într-un vis ești sărutat de o persoană care este complet neplăcută, atunci acest vis înseamnă o ceartă cu el sau un truc neplăcut. Cel mai probabil, fostul fan pe care îl săruți sau cel căruia nu-i place încă nu s-a răcorit și își dorește cu orice preț să fie împreună.

Prin urmare, un astfel de vis prezice probleme pentru tine sau o altă încercare de împăcare, deși va fi complet neplăcut pentru tine.

Dacă într-un vis iubitul tău este sărutat de fete, adesea străine, ai grijă. Poate că te înșală sau iubește atenția feminină. Dar cel mai adesea, un astfel de vis prezice o insultă pentru tine din cauza neatenției față de tine, precum și un atac de gelozie.Dacă băieții încep să sărute o fată și sunt mulți dintre ei, acesta este un vis de succes. Dar iubitul ei poate deveni suspicios și gelos din această cauză. Prin urmare, un astfel de vis prezice probleme pentru tine și că aventurile tale din lateral vor deveni cunoscute. Sau că tânărul pur și simplu nu-ți suportă popularitatea.

De ce visezi să săruți într-un vis o persoană pe care o cunoști, pentru care nu ai prea multă simpatie în viață? Sau îl cunoști doar ca pe un coleg, doar pe un prieten al părinților tăi sau ca un coleg?

Acest vis vorbește despre acordul cu el asupra unei probleme importante și despre simpatie. Uneori, un astfel de vis înseamnă că te va sprijini în momentele dificile și va deveni un prieten în care vei avea încredere.

Să-ți prinzi persoana iubită pe cealaltă și să vezi cum persoana care sărută se sperie de tine este un scandal și o dezamăgire. Adesea, un astfel de vis apare înainte ca bărbatul tău să plece de undeva sau să te cearți cu el din cauza geloziei.

În unele situații, un vis sugerează că te vei despărți de această persoană, deși motivul nu va fi resentimente sau trădare.

De ce visezi să săruți o persoană neplăcută într-un vis? De exemplu, prin constrângere de un om gras, urât, cu respirația stătută, un prost sau un vagabond?

Acest vis prezice contactul cu o situație extrem de dezgustătoare, constrângere, o ceartă sau o poveste neplăcută în care vei fi implicat întâmplător.

Dezgustul într-un vis va provoca același sentiment în realitate. Prin urmare, pentru cei care încep să sărute o persoană dezgustătoare și extrem de neplăcută, înseamnă un conflict, o ceartă, resentimente și chiar ură de sine internă.Pentru un bărbat, un sărut de la un fost iubit sau o persoană extrem de neplăcută prezice un mare ceartă și insultă. În unele situații, vei fi forțat să faci ceea ce nu-ți place.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului unei persoane vii pentru a vedea moartea

Și să vezi într-un vis un cuplu în care cunoscuții tăi încep să se sărute, deși aproape că nu există așa ceva în viață între ei – spre surprinderea ta. Este posibil ca această persoană să se comporte complet diferit decât credeai și, de asemenea, se poate dovedi că secretul sau un fel de aventură să fie dezvăluit.

Natura sărutului

Arată atitudine față de tine. Cu cât sărutul este mai lung și mai senzual, cu atât dorința persoanei de a fi alături de tine este mai mare.

Emoția care a fost investită în această acțiune reflectă simbolic atitudinea persoanei față de tine, dacă o cunoști sau o cunoști.

De exemplu, să-ți săruți șeful este un succes. Deși adesea un astfel de vis precede o dragoste de birou. Dar, de cele mai multe ori, visele devin realitate dacă îi vezi pe alții sărutându-se.

Sau un sărut cu o persoană celebră vă prezice succes și bucurie, precum și multe impresii plăcute și bune.

Dacă sărutul a fost foarte scurt și formal, un astfel de vis prezice complicații, certuri și indiferență. Acest vis precede adesea diverse necazuri.

Un sărut de adio într-un vis vă prezice despărțirea.

Interpretarea viselor: de ce visezi la Sărut, pentru a vedea într-un vis Sărut, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visezi sărut într-o carte de vis:

Sărut – Văzând că vă săruți mâna – atunci veți avea vederi bune asupra viitorului. Sărutând o fată frumoasă într-un vis – te vei căsători în curând.

Sărut un tip – Văzând că săruți un bărbat – atunci te așteaptă infidelitatea. Dorind să săruți pe cineva într-un vis și să nu îndrăznești – vei fi trist.

De ce visezi să vezi că săruți pământul – atunci vei avea anxietate. Sărutând o femeie într-un vis – vei avea certuri și dispute.

Sărutând copiii într-un vis – vei avea multe bucurii în viață. Sărut pe cineva în general într-un vis – ferește-te de infidelitate.

Să fii sărutat într-un vis – te așteaptă dezamăgirea în prieteni.

Sărut în vis cu o persoană de același sex – vei avea dușmănie.

Dacă ai visat să săruți porumbei, atunci în curând vei avea o nuntă sau un mare beneficiu.

Vezi și: de ce visează un sărut, de ce visează buzele, de ce visează un iubit.

Cartea de vis de buzunar a lui T. Lagutina

Dacă visezi sărut, pentru ce este:

Sărut – Văzând că vă sărutați mama – atunci vă așteaptă noroc în afaceri, prieteni adevărați.

Sărutând un frate sau o soră într-un vis – vei avea noi cunoștințe interesante, relaxare, plăcere.

Sărutând un inamic într-un vis – te vei împăca cu un prieten care te-a jignit.

Sărutând o persoană iubită într-un vis în întuneric – apoi fii mai pretențios în relațiile tale.

Sărutându-ți gâtul într-un vis – vei găsi confuzie de sentimente ca urmare a unei pasiuni puternice.

Dacă un bărbat vede într-un vis cum sărută o femeie necunoscută, atunci îl așteaptă un comportament imoral.

De ce visezi sărut într-o carte de vis:

Sărut – Văzând că săruți mâna unei persoane care îți place – atunci ai perspective bune pentru viitor.

Să ai dorința de a săruta și să nu îndrăznești să faci asta – atunci te așteaptă tristețea și tristețea.

Sărutând pământul într-un vis – vei avea anxietate pentru viitorul copiilor.

Sărutând copiii într-un vis – bucurii dulci de familie te așteaptă.

Dacă te-au sărutat, vei fi dezamăgit de prietenii tăi.

De ce visezi sărut – analiza visului:

Sărut – dacă o femeie a visat că se sărută, atunci va întâlni în curând un bărbat atrăgător care, la o examinare mai atentă, s-ar dovedi a fi un adevărat gigolo.

Sărutând o fată – Dacă un bărbat a visat că se sărută, atunci trebuie să fie puțin mai tandru cu iubitul său. Și apoi se plictisise deja fără grijă și atenție.

Dacă ai visat că altcineva se sărută, atunci te vei trezi implicat într-o poveste foarte neplăcută.

Vedeți Sărutul într-un vis:

Sărutul – Sărutul mortului pentru o persoană bolnavă înseamnă moarte, dar pentru o persoană sănătoasă este un semn că este mai bine să nu purtam încă conversații importante. Dar să-i sărut pe cei dintre ei care în timpul vieții au fost cei mai dragi și mai iubiți nu le este un obstacol pentru nimic – nici pentru fapte, nici pentru conversații.

Interpretarea viselor a semnelor zodiacale

De ce visezi sărut într-o carte de vis:

Sărutul unei persoane celebre este un semn bun, prevestind un ajutor neașteptat, fără de care lucrurile nu s-ar fi dovedit în favoarea ta.

Sărut cu un tip – Sărut iubitul (iubitul) – un vis de profit primit dintr-o afacere care nu avea prea multe speranțe.

Văzând copilul sărutând un prieten pe obraz – acest vis promite vești bune despre o rudă tânără în curând.

Soțul tău (soția) sărută o femeie (bărbat) pe care nu-l cunoști – în realitate nu ai încredere în soțul tău (soția), deși încerci să-l ascunzi chiar și de tine.

Să-ți săruți șeful – un vis înseamnă un conflict cu administrația, după care probabil va trebui să cauți un alt loc de muncă.

Un bărbat beat încearcă să te sărute – un vis arată că te așteaptă o aventură aventuroasă, care se va încheia cu o mare surpriză.

Un bărbat în vârstă sărută o fată tânără – te așteaptă o plăcere, pentru care mai târziu va trebui să plătești scump.

Sărutând un străin – un vis prevestește o noapte plină de pasiune și plăceri senzuale.

A vedea pe cineva sărutându-se este un avertisment de vis că nu ar trebui să te amesteci prea activ în viața unei persoane dragi (soț, soție sau copil).

Sărutul mâna unei femei necunoscute este implementarea unor planuri de carieră de anvergură. Îți săruți persoana iubită într-un vis – un vis prevestește o relație minunată între doi oameni iubitori, reconciliere după o ceartă serioasă. Vei găsi în tine puterea de a face primul pas, vei reuși să netezi un conflict acut.